תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שאלה מטומטת מצטער נדפק לי השכל עם הפנקס רשימות של ווינדוס ואני לא מצליח להעביר את הסמן לצד שמאל של הדף אני מנסה להקים את בספרדית וכשהסמן בצד ימין הכל יוצא לי הפוך כבר כמה ימים אני שובר את הראש ולא מצליח לשנות את זה בינתיים אני כותב על וורד ומעתיק לפנקס איך אני פותר את הבעיה הזו? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני רק התחלתי C ויש לי קצת בסיס מפסקל אבל עדיין יש דברים שלא מובנים לי א) מה ההבדל בין void main() ל int main (void) ? הסוגריים הם אחרי הכתב כמובן פשוט כאן זה יוצא ככה ב) איך אני עושה חיבור משתנים ב printf ? יעני יש לי משתנה A ומשתנה B ואני רוצה לחבר אותם (בתור פעולת חשבון כמו 2+3) ובלי לבצע השמה במשתנה אחר C לדוגמא... (אם זה אפשרי) אההה... וד"א אני משתמש בקומפיילר של בורלנד
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אשמח אם מישו יוכל להסביר לי על איפה כותבים ואיך מריצים ויותר חשוב זה שיפנה אליי באיציק 109354512 תודה יונתן
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי לתוכנת eclipse אחרי שהשתמשתי בJELIOT בניתי תוכנית ועכשיו אני לא מבין הרבה שגיאות כאן כמו לדוגמא שמופיעה לי שגיאה ב-readln() זאת התוכנית המלאה: { int num; int sum1=0; int sum2=0; int avg1=0; int avg2=0; int digit1; int digit2; int ta; int []arr4=new int [40]; int [] arr1= new int [20]; int [] arr2 = new int [20]; int [] arr3= new int [40]; int j=0; int k=0; for (int i=0; i<20; i++) { System.out.println ("Enter the number"); arr1[i]= reader.nextInt(); System.out.println ("Enter the number"); arr2[i]=reader.nextInt(); } for (int i=0;i<10; i++) { System.out.println ("Enter a number between 1 to 4"); nu…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שגיאה: - רכיב אינו נמצא לא ניתן לגשת לדף זה מכיוון ש: 1. פג תוקפו של ה- bookmark/favourite 2. מנוע חיפוש אשר מכיל רישומי אשר שפגו תוקפם 3. כתובת שגויה 4. אין גישה לדף זה 5. משאב מבוקש אינו נמצא 6. שגיאה התרחשה בזמן ביצוע הבקשה יש לנסות את אחד הדפים: מה זה אומר? כל קבצי גומלה נמצאים בתיקיית blog באתר ואני מנסה להכנס עם הכתובת /blog זה עבד בעבר שראיתי את הטמפלייט ברירת מחדל של גומלה ועכשיו אני מקבל את השגיאה הזו.מה זה????איך מסדרים את זה??? הפאנל ניהול עולה תקין והאתר עצמו גם אבל מה קרה עם כל הקונטנט שנמצא בתיקיית בלוג?איך מסדרים את השגיאה הזו??? ראיתי בפורום גומלה שלמישהו היתה אותה בעיה: כנראה שבגלל ששיניתי לתפריט אחר ולא סימנתי פריט שהוא ברירת מחדל אז זה הופיע…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי כרגע טופס שאחד האלמנטים שיש בו הוא timer, שגורם לכפתור ספציפי בטופס כל שנייה לערך להילחץ (ומין הסתם לחיצה על הכפתור מבצעת מספר פעולות). לצורך העניין אין לי כרגע מגבלת זמן לתוכנית, הטיימר מופעל דיי בתחילת הריצה, ומופסק ממש לקראת סוף התוכנית. השאלה היא: במהלך כל הזמן הריצה של התוכנית, האם ניתן לבצע פעולות נוספות כשה timer רץ ברקע? אריאל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פרטים נוספים כאן: https://www.facebook.com/events/104701033067302/?ref=22 עדכון: יום פתוח נוסף מתקיים ביום חמישי ה30.5 בשעה 17:00. מומלץ בחום!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
והנה אני שוב ((: מה שלומכם?אוקי ולענייינו-לשמחתי -סוף סוף למדנו פוינטרים-לצערי-זה מובן לי פחות או יותר כמו בהתחלה שהבנתי ביטים (: אז אשמח לקצת הוראות ובמיוחד בשאלות-הכוונה או משהו: 1.כתוב פונקציה המקבלת 3 מחרוזות-A,B,ו-C. הפונקציה תחפש את המחרות B במחרוזת A ותחליף אותה במחרוזת C.הפונקציה תחזיר את מחרוזת A לאחר ביצוע ההחלפה. הערות-WTF?מזה לא הבנתי מה היא רוצה! 2.כתוב םונקציה המקבלת מחרוזת ותו-ומחזירה את מיקום התו במחרוזת השתמש במצביעים בלבד - נסה ב-2 דרכים שונות... אם יש למישהו-משהו שיוכל לעזור לי להתשלט על כול עניין הפוינטרים כי בלעדיו כמילותיה של המורה-"אין לו מה לחפש בקורס הזה" (:
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מערך דינאמי של אובייקטים שנוצרו לפי קלאס שכתבתי לכל אחד מהאובייקטים האלה חייב להיות ID (מפתח ייחודי) את המפתח מימשתי ע"י משתנה סטטי (int) בקלאס, שמאותחל ל-0, ובקונסטרקטור שלו יש קריאה שמגדילה אותו באחד (כלומר, כל פעם שנוצר אובייקט חדש, המשתנה הסטטי גדל ב-1 וה-ID של האובייקט מקבל את הערך של המשתנה הסטטי הזה) -עד כאן הכל תקין, כל אובייקט מקבל ID עוקב ל ID הקודם. בדיסטרקטור כתבתי הנחיה להפחית 1 מה-ID הזה, הבעיה היא שאין לי מושג מתי נקרא הדיסטרקטור, כלומר-אם אני מחליט שאובייקט כלשהו חייב לצאת מהמערך-זה אחלה אבל אני רוצה שבשלב הזה הוא יימחק לגמרי ולא יהיה קיים יותר בכל הסקופ של התוכנית, כדי שייקרא הדיסטרקטור שלו. למישהו יש מושג איך לעשות כזה דבר? אם אני מנסה לקרוא …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם מישהו יודע להשתמש בENTITY FRAMEWORK ויש לו נסיון בC#, אני אשמח מאוד לקבל שיעור פרטי ממנו. תפנו אלי במייל: ttamir03@gmail.com
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מנהל בלוג מסויים והתקנתי עליו reCAPTCHA אך עדיין מקבל תגובות SPAM מה יכולה להיות הסיבה האם ישנו איזה כלי שיכול לאתר איפה התקלה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לדוגמא יש: צריך למצוא זוגות של שמות גני חיות שאין להם איברים משותפים. מה שאמור לצאת זה גן_חיות_א וגן_חיות_ב. זה מה שניסיתי לעשות: אבל הבעיה היא שהוא יסרוק כל פעם איבר 1 ויביא תשובה לכן אני יקבל גן_חיות_א וגן_חיות_ב, וזה נכון מכיוון שציפורים אין בגן_ג. אז השאלה היא איך לעשות את החוק שיזהה רשימות שאין להם איברים משותפים? ???
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין להשתמש בפונקציה פנימית של java ולא לכתוב אחת... ואם יש אחת כזאת אז מה היא מקבלת ומה היא מחזירה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע האם המערכת Elgg יכולה לשמש לבניית אתר היכרויות טוב בעברית ללא התערבות של תכנות נוסף?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
Code aCCess seCuriTy What is the importance of code access security? With role - based security, you can defi ne what the user is allowed to do. Code access security defi nes what the code is allowed to do. .NET 4 simplifi es this model by removing the complex policy confi guration that existed up to .NET 3.5 and adding the security transparency level 2. Security transparency level existed before, but Level 2 is new with .NET 4. Security transparency makes a distinction between code that is allowed to do privileged calls (such as calling native code) and code that is not allowed to do so. The code is grouped into three categories: Security - critical code can run any c…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי לכן פירסמתי גם פה וגם בפורום פיתוח אתרי אינטרנט במסגרת פרוייקט גמר סטודנטיאלי אנחנו צריכים להוציא מידע מאתר מסויים וניסינו כל דרך אפשרית שקיימת אך ללא הצלחה (והעתקה ידנית מהאתר היא סיוט שלא ברא השטן). כרגע אנחנו צריכים להוציא מידע אודות מוצרים שנמצאים ברשתות שיווק ושני האתרים היחידים שכרגע מפרסמים מידע מלא אודות מוצרים הם שופרסל ומגה. האם מישהו יכול לעזור לי בהוצאת המידע הרלוונטי מאתרים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה הקוד, בעצם זה אמור להציג את הסקר: <html> <head> </head> <body bgcolor="#e7e7e7" dir="rtl"> <% path=Server.mappath("poll.mdb") set con=Server.createobject("ADODB.connection") Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") conn.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" &path Dim sql sql = "SELECT pl_Question.ID as QuestionID, pl_Question.Question as Question," sql = sql & " pl_Answer.ID as AnswerID, pl_Answer.Answer as Answer " sql = sql & " FROM pl_Question, pl_Answer" sql = sql & " WHERE pl_Question.ID = pl_Answer.Que_ID AND pl_Question.Status=1" rs.Open sql, conn %> <form method="post" action="Vote…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חזרתי עם עוד שאלות מעצבנות אבל אני יודע שתענו לי חחח יש דרך לקחת מיקום של תקייה שפתוחה קשה לי להסביר אז אני פשוט יביא דוגמא נגיד פתוח אצלי במחשב תקיית הווינדוס בכונן C אז אני יכול בדרך כל שהיא להציב ערך המשתנה STRING כל שהוא C:\Windows ? בC# שחכתי לכתוב
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר שבעבר כשהשתמשתי בפקדים [במיקרה הזה פקד של כפתור] עשיתי שהשם של כל הכפתורים הוא זהה אך האינדקס שלהם שונה. בצורה זו יכולתי להתייחס לפקדים כיאלו היו מערך. למשל: this.TheNameOfTheButton[1].BackColor = Color.Tan; this.TheNameOfTheButton[2].BackColor = Color.Tan; this.TheNameOfTheButton[3].BackColor = Color.Tan; אך כעת כשאני בא לעשות זאת איננו מוצא את הדרך. ניסיתי לתת לכפתורים אותו השם אך קיבלתי שגיאה. מישהו יודע את הפיתרון? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לקשר בין לימודי התכנות ב-C לאלגברה לינארית , ותהיתי אם יצא למשהו לראות (או לעשות) תכנית שמקבלת מהמשתמש את סדר המטריצה(כלומר nXm ), ואת המטריצה עצמה ( כלומר שהמשתמש יכניס שורות ועמודות לפי הצורך ), ואז אם ניתן - תבצע התכנית דרוג למטריצה קנונית. התחלתי קצת להתעסק עם זה, אבל גיליתי שזה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי(בעיקר בגלל הפעולות האלמנטריות שיש לבצע והסדר שלהן) ופשוט אין לי זמן לזה כרגע... מאחר ואני לא בדיוק אשף ב-C (עדיין!...), הייתי שמח לראות תכנית כזאת. יש מצב שמישהו נתקל באיזה משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, 1) איך אני מוחק כל מה שיש על המסך, למשל מה שיש ב DrawText למחוק שיהיה מסך נקי. 2) אני רוצה לעשות אופצייה בתוכנת "צייר" שיהיה SAVE, האם יש DIALOG מוכן לשמירה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מתכנת בשפות c/c++ ומשתמש באקליפס. מערכת הפעלה יובונטו 11.10. העניין הוא שפתאום ללא כל סיבה הגיונית, פתאום הקבצים לא מתקמפלים ומופיעות הודעות לגבי משתנים שלא הוגדרו. אני חייב לציין שהבעיה היא לא בקוד שכתבתי! מישהו נתקל בתופעות דומות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת אני צריך מדריך לVISUAL STUDIO 2005 לחלק של ה VB שבו ולעבודה עם SQL תודה אני מוכן אפילו לקנות ספר תמליצו לי על ספר טוב ואני יקנה אותו (חובה שיהיה בעברית )
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו את התמונה צלמתי הכל אולי אתם תצליחו לראות משהו שלא ראיתי וזה הקוד שממנו אני קורא לפונקציה if (Request.HttpMethod == "POST") { RegisterPerson person = new RegisterPerson(); RegisterAddress address = new RegisterAddress(); RegisterPhones phones = new RegisterPhones(); RegisterCompany company = new RegisterCompany(); RegisterEmployee emp = new RegisterEmployee(); SqlConnection _conn = new SqlConnection("Data Source=WINDOWS-PC;Initial Catalog=Db_CrmWrk;Integrated Security=True"); SqlCommand comm = new SqlCommand("", _con…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ HTML פשוט שמפנה את הדפדפן לכתובת אחרת הבעיה היא שגם אחרי שאני מחליף את הלינק בקובץ, עדיין הדפדפנים (גם FF וגם IE) מתעקשים ללכת ללינק הישן, אני מתאר לעצמי שזה בגלל שהם מסתכלים על הקובץ שיש להם בקאש\זיכרון\טמפ ולא מסתכלים על הקובץ החדש.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-