עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by moo2004,

היי, אני באמצע כתיבת VBscipt שיוצר Local user ומוסיף אותו לקבוצת ה Administrators. אני צריך להעביר ", כלומר מרכאות כפולות לתוך ה Script. מישהו יכול להגיד לי איך עושים את זה? בסקריטפט כרגע הוא: Dim objShell,UserDescription UserDescription = "EUS Testing"" strCommand = "Net user /comment:"&"'"UserDescription Set objShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell") objShell.Run ("Net user EUSadmin 1q2w3e4r5T /add /passwordchg:no") אני רוצה לשנות את השורה האחרונה ל: objShell.Run ("Net user EUSadmin 1q2w3e4r5T /add /comment:"EUS Testing" /passwordchg:no") כך שמילה EUS Testing תיכנס ל Script עם מרכאות כפולות

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Smah,

שלום, אני עובד על פרויקט בשפת הפרולוג. הפרויקט נכתב באמצעות תוכנת SWI-prolog. מי שמכיר שפה זו יודע וודאי את הפקודות retract ו- assert. הבעייה שאין אני יכול לבצע אותם בSWI , כלומר להוסיף נתון חדש או למחוק אותו, ההודעה שהוא נותן היא: No permission to modify static_procedure. ??? לפי המורה שלי שלא מצא פתרון לכך הבעייה שהוא מקפמפל את הנתונים לתוך הזיכרון הסטטי ולא הדינמי (שלא שאני מבין מה זה אומר). צריך עזרה דחופה על מנת להריץ את הפרוויקט בפקודות אלו!! אם למישהו יש רעיון או נסיון בתוכנה ובשפה בכלל אנא עזרו לי דחוף! תודה מראש לכל העוזרים. דרך אגב אתר הבית של swi: http://www.swi-prolog.org/ (מצטער מראש שאני לא יודע לצרף לינקים).

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Kerberos,

אהלן. אני צריך לכתוב תוכנית שתקרא נתונים ותרוץ כל הזמן - למעשה TSR שמשתמשת בפסיקת ISR שנכתבה מחדש על ידי ותכתוב את הנתונים האלה לתוך קובץ. לכאורה פשוט. את החלק של האסמבלר כתבתי בתוכנית ישנה שמחליפה בין האותיות y ל n והיא תקינה וגם עבודה עם קבצים ב c אני יודע. הבעיה כיצד אני מיישם את זה ? איך אני משלב בין 2 התוכניות ? TSR ב c ?? או לחילופין אם למישהו יש שיטה פשוטה וקלה לכתוב לקבצים באסמבלר - אני מוכן לקבל. בגדול התוכנית שצריכה לעבור את השינוי היא זאת : .model small .stack 100h .386 .code start: mov al,9h mov ah,35h ;get vector bx=ip es=cs int 21h mov ax,seg newisr ;enter the new segment to ax mov ds,ax mov dx,offset newisr ;enter the new address to dx mov al,9h…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. האם אתם יודעים מה הקוד הזה עושה? #include <stdio.h> #define x char #define z else #define w gets #define r if #define u int #define s main #define v putchar #define y while #define t " A?B?K?L?CIF?MSP?E?H?O?R?DJG?NTQ?????U?V?????X???????Z????W??Y??" void s ( ) { x* c , b[ 5 * 72 ]; u a, e , d [ 9 *9 *9 ] ; y (w ( b) ){ r ( 0 [ b] -7 * 5 ) { c = b ; y ( (* c - 6 * 7 )* * c )c = c+ 1 ; r (( -0 ) [ c ] && w ( b + 8 * 5* 3 ) && w (b +8 *5 * 6) ) { a = 0; y ( a [ b ] ) { a [ d ] = ! ! ( a[ b] …

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by prophet,

שלום, התקנתי פורום Yabb ב- Lycos UK ... הכל עבר טוב, אבל שאני פותח הודעה חדשה , פורום חדש , מוחק הודעה (וכל שאר הדברים שאני צריך לעדכן) הוא ישר חוזר לי ל- Lycos (לאתר לייקוס לא לפורום) ... זה מעצבן... אולי אתם יודעים איך מסדרים את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. לפני כמה זמן קראתי מדריך מעולה באתר אחר, קיבלתי השראה והתחלתי לבנות משחק ב SDL... המשחק כבר כמעט גמור (כל הממשק גמור, נשאר רק החלק הביצועי של חוקי המשחק, אבל זה שעתיים עבודה), אבל יש לי דבר אחד שלא עובד לי בכלל. שאלה 1: כשאני שולח את הקובץ XO.exe (שהוא נבנה מהקומפיילר שלי, Visual C++), לחברים, הוא קורס עוד לפני שחלון הדוס נפתח, עם שגיאה (לא זוכר אותה). אצלי במחשב הכל עובד טוב, אבל כשאני שולח למישהו, או אפילו שולח את זה למחשב של אחותי הקטנה, הוא לא עובד. ניסיתי לצרץ את הקובץ SDL.dll, אבל עדיין לא עובד. אפילו כשאני שם אותו ב system32. במירק אמר לי אחד באיזה ערוץ תמיכה אחד, שאצלו זה עבד בגלל שהוא עשה משהו שנקרא Static Linking ל DLL, דבר שהגדיל את קובץ ההפעלה בכמה מגה (3-4)…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by shay33,

שלום בזמן האחרון חשבתי ללמוד שפת תיכנות ולהתקדם קצת.. עכשיו אני רוצה ללמוד רק לא יודע מה... אני יודע קצת HTML בסיסי שזה כלום :-[ אני חושב שאני צריך פירוט קצת על השפות שיש -מה הם עושות? האם קשה ללמוד בתור מתחיל? ולמה זה שימושי..? כי אני לא יודע באמת מה אני רוצה ללמוד ומה לעשות אם זה... ד"א אשמח אם תמליצו לי על שפה קלה למתחיל כמוני .... תודה רבה ; :xyxthumbs: ;)D ;D ;D

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by RonCohen,

שלום חזרתי עם עוד שאלות מעצבנות אבל אני יודע שתענו לי חחח יש דרך לקחת מיקום של תקייה שפתוחה קשה לי להסביר אז אני פשוט יביא דוגמא נגיד פתוח אצלי במחשב תקיית הווינדוס בכונן C אז אני יכול בדרך כל שהיא להציב ערך המשתנה STRING כל שהוא C:\Windows ? בC# שחכתי לכתוב

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום אני סטודנט באלקטרוניקה ואני כותב תוכנית בשפת #c אבל יש לי בעיה בfrom שלי יש label וrichtextbox שאני מפעיל את התוכנית אם אני לוחץ על אחת הספרות בין אחד לשש צריך בlabel להופיע המספר שלחצתי ובrichtextbox צריך להופיע תוכן מקובץ מסויים הבעיה היא שהסמן שלי ממוקד בתוך הrichtextbox ושאני לוחץ על אחד המספרים הוא לא פותח את תוכן הקובץ בrichtextbox ולא מופיע הספרה בlabelאני ישמח עזרה אם מישהו יכול לעזור לי ואפילו אשלח לו את התוכנית שיראה אולי הוא אדע מה לעשות ואפילו נדבר בפלאפון כדי שיעזור ליתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. היי, אני מחפש מערכת שתשמש לגלרית תמונות, שתהיה פשוטה ממבט חיצוני אך בעלת יכולות ניהול מתקדמים. למעשה, אני מחפש משהו בסגנון מערכת האלבומים של פייסבוק - יכולת להוסיף אלבומים, להוסיף תמונות, להוסיף כותרות לתמונות ולמחוק/לשנות את הסדר של התמונות הקיימות. הכל - מתוך ממשק WEB ללא כל ידע מוקדם במחשבים ו/או FTP וכו'. המערכת צריכה לעבוד ב-PHP. צריכה להיות יכולת לשלב את המערכת ב-template קיים. המראה החיצוני שלה צריך להיות מרשים (שזה לא יראה כמו משהו שילד בן 12 עשה), אך פשוט ולא מסורבל עם מיליון אופציות. מטרת המערכת היא לשמש כתיק עבודות, ולכן מערכות מלאות כמו coppermine הן overkill ולא מתאימות בעליל. דרישה קריטית נוספת - המערכת חייבת לתמוך בשמות קבצים בעברית. לא אכפת לי שתעש…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום. אני חדש בתחום. משהו באזור תלמיד שנה א'. וגם זה בקושי. יש לי אתר קטן שהרקע שלו מתחלף אחת לשנייה בערך. מדובר ב 4 תמונות, שחוזרות על עצמן. המעבר בין התמונות הוא רגיל - החדשה מגיעה מימין ו"מכסה" (די מהר) את הקיימת. אני מחפש אפקט מעבר מרשים יותר. אחד ספציפי שממש הרשים אותי היה מעין התפוררות (לחלקיקים) של התמונה הקיימת, והתמונה החדשה גם היא נבנית מחלקיקים להחליף אותה. האם מישהו מכיר? יודע? זה יכול להיות גם אפקט אחר, אני פשוט מחפש מקורות. Jquery ממש תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. אני לומד קצת את הנושא הזה והייתי רוצה לוודא שאני הבנתי נכון, הפקודות עובדות רק על byte וכאשר אנחנו מזיזים את הביטים הביט האחרון שיוצא החוצה עובד לדגל הנשא זאת אומרת אם יש לי byte כזה : 10000000 ועשיתי SHL של אחד אז בעצם תוכן הbyte הוא אפס ודגל הקרי קיבל את ערך הביט האחרון ולכן הוא אחד צורת הפקודות הבנתי שהיא כזאת SHL D,CL זה אומר שכל אופרנד יעד שאני בוחר צריך להיות בגודל byte ואם אני רוצה להזיז צעד אחד אני רושם SHL D,1 אם אני רוצה להזיז יותר מביט אחד אני צריך להשתמש באופרנד CL , הבנתי שאני יכול להשתמש רק באופרנד CL ולא באופרנד אחר, שימוש באופרנד אחר יגרום לשגיאת קומפילציה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, אני עושה פרוייקט לבגרות בשפת ASP, ויש לי בעייה בממשק המנהל שבניתי, שלא עובד. זה אמור לעשות תפריט ניהול שמאפשר למחוק משתמשים ולמחוק מנהלים מהמערכת, והוא באמת מראה, ועושה רשימה של כל המנהלים וכל המשתמשים. אבל ברגע שאני לוחץ על Submit, זה מביא אותי למסך ריק. אני כבר נואש. תודה מראש, Ameralis Zaiir קוד המקור: <% Response.Buffer = True Set oConn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") oConn.open "Driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};" &_ "Dbq=G:\Inetpub\wwwroot\LIOR\db1.mdb;" &_ "uid=admin;" &_ "Pwd=;" dim action action =Request.Form("action") If Not IsEmpty(action) Then If action = "deleteuser" Then oConn.Execute ("Delete tbl_lakohot WHE…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Burned,

יש לי את הקוד הזה: int a, b; Random z = new Random(); a = z.Next(1,4); b = z.Next(1,4); איך אני מבטיח שתמיד a יהיה שונה מ b תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by pantera,

אני כרגע סטודנט למדעי המחשב ועברתי קורסים בתכנות של ג'אווה וג'אווה מתקדם ו C ולומד עצמאי פייתון, אני כרגע מחפש עבודות במשרת סטודנט בפיתוח או QA השאלה שלי היא מה באמת הרמת תכנות שמצפים מסטודנט? אני מפחד שהרמת כניסה היא גבוהה מדי וזה גורם לי לחששות ולכן הנטייה שלי היא לכיוון ה QA למרות שאני אוהב לתכנת. מה בתכלס מצפים מסטודנט בעבודה כזו (באופן כללי), ומה לצפות במקרה שאני מתקבל לעבודה בתחום? אם מישהו שעובד בתחום יוכל לספר על החוויה האישית שלו בעבודה הראשונה אני אשמח כי לצערי אין לי חברים בתחום ואני מרגיש שאני חסר יידע. תודה רבה לעונים.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, יש לי בעיה קטנה במערכת שאני בונה אני רוצה שלא יוכלו להיכנס לקבצים בתיקייה folder לדוגמא http://site.com/folder/file.php אני יכול לחסום את זה בקלות דרך htaccess אבל הבעיה היא שגם המערכת לא מצליחה לגשת לקובץ לצורך הדוגמא זה הקוד שמנסה להגיע לקובץ (jQuery): $("#DisplayGreen2").load("/folder/file.php?action=update&id="+id+"&version="+version+"&link="+linkk); איך אפשר לעשות את זה ? בנוסף ניסתי דרך אחרת ב PHP שהגדרתי define והוספתי if בקובץ \ תיקייה שאני רוצה לחסום אבל לצערי המערכת נחסמה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Martin,

זה הקוד, בעצם זה אמור להציג את הסקר: <html> <head> </head> <body bgcolor="#e7e7e7" dir="rtl"> <% path=Server.mappath("poll.mdb") set con=Server.createobject("ADODB.connection") Set rs = Server.CreateObject("ADODB.Recordset") conn.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" &path Dim sql sql = "SELECT pl_Question.ID as QuestionID, pl_Question.Question as Question," sql = sql & " pl_Answer.ID as AnswerID, pl_Answer.Answer as Answer " sql = sql & " FROM pl_Question, pl_Answer" sql = sql & " WHERE pl_Question.ID = pl_Answer.Que_ID AND pl_Question.Status=1" rs.Open sql, conn %> <form method="post" action="Vote…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Aviv C,

איך אני יכול לגרום לכך שאם מנסים להוסיף שורה לטבלה ובאחד השדות שלה צריך מפתח זר אבל מכניסים בטעות מפתח זר שלא קיים זה יחזיר שגיאה? בבקשה תסבירו לי איך עושים את זה ב- Access וב- MySQL אם יש הבדל בין המסדים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום יש לי דף מסוים באתר מובייל שאני מפתח שבו יש תמונה גדולה ככה שצריך סקרול גם אנכי וגם אופקי מהספריות שניסיתי כולם לא עובדות בכלל או האופקי לא עובד כאשר מוסיפים dir="rtl" ל-body או ל-div בד"כ האופקי לא עובד(גוררים ורואים את הסקרול עצמו אבל שום דבר לא זז חוץ מהסקרול טיפה bouncy כזה- כמו שמגיעים לקצה) יש תמונה וטקסט עם position absolute על גביה ובגלל זה ה-Dir כן חשוב פה, מבחינתי הפלט של התמונה והנתונים שעל גביה זה קופסא שחורה ובזה לא נוגעים(זה קוד שהיה קיים כבר לאתר הלא מובילי) מהספריות שניסיתי: iscroll 4 jquery iscrollview (תכלס הוא פשוט עטיפה של iscroll) jquery.nicescroll jquery.dragscroll על חלקם גם ניסיתי לעשות קיסטומים ב-CSS/JS של להחליף את כל ה-left: ב-right: וגם לא…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by dagasex,

אם מישהו יודע להשתמש בENTITY FRAMEWORK ויש לו נסיון בC#, אני אשמח מאוד לקבל שיעור פרטי ממנו. תפנו אלי במייל: ttamir03@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Get-Process,

מה עושה הטבלה הזאת?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by נעמה.,

יש לי עץ רב בנים - לכל קודקוד שני מצביעים: מצביע שמאלי לבנו הבכור, מצביע ימני לאח אחריו. אין הגבלה למספר הבנים לכל קודקוד. אין יחס מתמטי בין קודקוד האב לבן. בכל רמה (הבנים) מסודרים בסדר עולה. איך מבצעים במבנה נתונים שכזה חיפוש של איבר???? הערה: בנוסף למצביע לשורש ההעץ יש לי מצביע שמטייל בעץ.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by lo_toda,

1)לא יודע אבל נראה לי שהללכתי רחוק מידי למה זה קשור לדלגיטס? 2) אפשר לצייר ציור בתוך קוממפוננט מסויים כגון CPICTURE ? 3) דוגמא הוא קישור פשוט מאוד מאוד מאוד מאוד יעזרו לי יא מבורכים ...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by psycho killer,

אני רציתי לעשות גלרייה שכל התמונות נראות בקטן ועל כל תמונה שאני ילחץ היא תיפתח בחלון בנפרד אז במקום לעשות את זה ארוך ולשים תמונות קטנות ולינקים מצאתי סקריפט בתוכנה CASPER HTML אבל יש לי בעיה רואים את התמונות בגלרייה אבל בחלון שנפתח לא רואים כלום מישהו יודע למה??? <HTML> <HEAD> <TITLE></TITLE> <Meta Name='GENERATOR' content='Casper HTML'> <script> <!-- /*By George Chiang (WA JavaScript site www.abstract.simplenet.com) Credit must stay intact for use*/ function tile(bgname){ win2=window.open("","","width=380,height=380") if (win2){ win2.focus() win2.document.open() win2.document.write("<head><title>"+bgname+"</tit…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shloogy,

אחד שיוכל לקחת מידע מחלון, ולא רק מתמונות או PDF תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.