עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eegg,

אני מתחיל ללמוד C# שנה הבא בבית ספר ורציתי לדעת אם יש אתר טוב למתחילים שיעזור לי ללמוד את הבסיס. וגם איזה תוכנה הכי טובה בשביל C#

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by ychamp,

הסתדרתי בסוף :bash:

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי CSS מוגדר ל TABLES בכל הדף, אבל יש לי TABLE אחד שאני רוצה שיהיה רגיל, בלי CSS, איזה קוד אני צריך להכניס איפה? תודה. ועוד משהו... <center> <table border="1" bordercolor=black width="600" bgcolor="skyblue"> <tr> <td align="right"> <center> <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/news">[/url] בלה </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/videoz">[/url] בלה בלה </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/programs">[/url] םניחב הדרוהל תונכות </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/main/friends">[/url] בלה בלה בלה </a> - <a href="[url]http://www.gruzia1.com/…

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  4. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

רציתי להתחיל ללמוד C++ אני רק רוצה לדעת אם מישהוא יכול להמליץ לי על אתר טוב או מדריך רצוי בעברית אבל אפשר גם באנגלית THANK YOU

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by TaZeR,

שלום לכולם, עכשיו אני לומד JAVASCRIPT וקיבלתי אתגר להכין קוד שמציירת את משולש פסקל. את התוכנית ביססתי על מערכים דו מימדיים, כלומר מטריצה. למישהו יש מושג איך מכריזים על מטריצה אם על מערך מכריזים כך: var x=new Array();

• 4 תגובות
    • 8.5k צפיות
  6. Started by kisin,

שלום, אני פרילנסר שבונה אתרי PHP + MYSQL מישהו יכול להמליץ לי על חברת אחסון לאתרים שתהיה טובה ואמינה? כמו כן, אני צריך שהשרת יתמוך ב - php5 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  7. Started by sharonp,

אני יודע שזו אולי בקשה די גדולה, אבל מישהו מכיר סקריפט המגביל גודל תמונה בחתימה בפורומים?

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  8. Started by Aviv C,

אני בונה מערכת פורומים כרגע. כשאני מוסיף הודעה חדשה אני רוצה לרשום למשתמש שההודעה נוספה ושאחרי כמה שניות הוא יועבר לנושא שהוא הגיב בו (זה מה שעושים חלק מהפורומים). אני יודע איך להשתמש ב- Timer (פחות או יותר) אבל רציתי לדעת איך אני יכול להעביר את המשתמש לנושא שהוא הגיב בו? כי הנושא שמור כמשתנה ב- ASP ואני הרי עובד עם JavaScript.

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  9. מישהו שלח לי משהו ומרוב טיפשותי פתחתי זה היה ריסטרט של אחריי 60 שניות אבל שעשיתי ערוך לקובץ זה מה שהתקבל: SHUTDOWN -C you have a viros euch version 0.1 -T 20 -R V= f V= f W32.netsky.D@mm g h v C:\WINDOWS/system32 START euch.cmd START euch.bat SHUTDOWN -C you_have_virus_euch -T 55 -R START euch.bat COPY euch.cmd "C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\Startup חשוב שתדעו שלאחר שעשיתי ריסט זה לא חזר על עצמו.. אבל אני נורא דואג ואם תבקשו אעלה את הקובץ.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by nathan14,

אני לא יודע אם זה בדיוק המקום לשאול על אקסל אבל אני מקווה שאני אקבל כאן תשובה. יש לי טבלה עם הרבה מאוד נתונים ואני צריך לשנות את כל הנתונים (לחלק אותם ב0.79 ולעגל את התוצאה כלפי מעלה) הצלחתי לעשות את זה ע"י הפונקציות באקסל אבל הבעיה היא שאז התוצאה שאני צריך מתקבלת בתא חדש כי היא חייבת להשתמש בנתונים הישנים. השאלה שלי היא, איך אני יכול את מה שאני צריך בלי להצטרך לקבל את התוצאה בתא חדש אלא פשוט לשנות לפי הצרכים שלי את כל התאים הקיימים?

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by sharonp,

כשמודבר בסרטוני רשת למשל ביוטיוב שאני מעלה על דף שלי, יש לי אפשרות לעשות מעין AutoPlay לסרטון שיתנגן אוטומטית עם העלאת הדף ללא צורך מצד הגולש ללחוץ על כפתור ה PLAY? זה למשל ה embed של סרטון מסוים: <object width="425" height="350"><param name="movie" value=" name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=I6lmIchRlD4" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object> אני אשמח, אם זה אפשרי, לקבל הדגמה עליו. תודה

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by muli900,

אני רוצה לבנות אתר ובגלל זה אני רוצה ללמוד HTML ואני לא מבין משו אחד... אחרי שבניתי את דף האינטרנט ואחרי שיש לי הכל... איך אני בוחר לו כתובת וכל מי שרוצה יכול להכנס אליו???

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  13. יש לי בבסיס הנתונים תאריך כולל שעה מדוייקת בשניות שבו אני רוצה לבצע פעולה מסויימת. מהידע שיש לי, הדרך היחידה שאני מכיר היא להריץ בשרת דף\קוד כל דקה (לוחות זמנים) שבודק אם הדקה הגיעה, אם כן, להריץ את הדף הרצוי. הבעיה היא שאני מעוניין שהפעולה תתבצע בשניה המדוייקת. ראיתי אתרים שמבצעים את זה ואין לי מושג איך. אולי זה שילוב של לוח זמנים וTIMER של JS? האם יש אפשרות להריץ TIMER בשרת?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by GGuyZ,

האם מישהו מכיר מנוע חיפוש חינמי המבוסס על PHP ואפשר להוסיף אותו לאתר ולקסטם אותו?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by Jaman,

כשאני מנסה לקלוט תו יחיד עם scanf("%c", var); או עם getchar אחרי שקלטתי מספר קודם הוא פשוט מתעלם מהקריאה לפונקציה, אלא אם אני קורא לה שוב. אני זוכר שיש אותו דבר גם בפסקל.. מישהו יכול להגיד לי איך לטפל בזה בדרך הנכונה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by assaf990,

כתבתי פרוייקט שרץ ב C++ עם קבצי H וקבצי CPP כעת יש בקשה לשנות הכל לקובצי DLL ולהריץ את בכלל דרך GUI על ידי C#. השאלה: איך אני ממיר את הקבצים H ו CPP לקבצי DLL?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by OC,

חשבתי על בניית תוכנית שבודקת אתה המספר עם היא שלמה או לא: בתוכנית הישמשתי ב int שמחזיר רק שלמים השאלה שלי עם אפשר ליבנות תוכנית שמגדרים את המישתנים רק ב double והיא תיבדוק עם ערך שלם או לא כי אני חושב שמה שעשתי זה כאילו להישתמש בבאג כאילו אני קולט 34.5 אבל זה מקבל רק את 34 במיספר וזה כאילו ניצול באג כי בטח שפות תיכנות אחרות עם מישתנה שקולט רק שלמים מקבל מיספר נגיד 34.4 אז ביגלל שהוא קולט רק שלמים אז התוכנית תקרוס או משהוא. #include<iostream> using namespace std; int main() { int x; double t; double y; double p; double r; cout<<"put 2 number"<<endl; cin>>p; x=p/1; t=p/1; y=x+1; if(t>x&&t<y) { cout<<"lo shalem:"&l…

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by nathan14,

שלום, אני צריך סקריפט שבו יהיו לי את השדות הבאים: שם: מייל: מייל אליו שולחים: תוכן: (בשדה של התוכן אני צריך שיהיה לינק מסוים) תודה למי שיצליח לעזור.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, יש לי 2 שאלות הנוגעות האחת לשילוב של פרויקטים ביחד והשנייה לבעיית עיצוב... 1. יש לי פרויקט אחד ב C++ שלתוכו אני רוצה לשלב פרויקט אחר שנכתב ב C. את הפרויקט שנכתב ב C יש לי זמין עבור VISUAL 6 כולל כל הפרויקט. את הפרויקט שנכתב ב C++ יש לי ב VISUAL 2003... אני מעונייןם לשלב את הפרויקט C או התוצר שלו שהוא LIB לתוך הפרויקט CPP כדי שאפשר יהיה להשתמש בו... תהיתי איך אני ניגש לבעיה היות ואני יודע שזה לא כל כך טריויאלי לחבר C ו C++ ביחד... אשמח להדרכה קצרה מפי מי שנתנסה בדבר... 2. יש לי בעיית עיצוב של תוכנה בה נתקלתי ושוברעלייה את הראש זמן מה כבר... הדרישה מהמערכת היא כדלקמן: א. יש DATA SOURCE שמשדר מידע כל הזמן. ב. יש לוגיקה שאמורה לעבד את המידע ולשלוח הוראות …

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  20. Started by IlanF,

אני מנסה לעשות דף מוגן בססמא. עקבתי אחרי מדריך, אבהל באמצע עצרתי את המדריך והתחלתי לשפר אותו.. ניסיתי לבנות את זה במקום עם IF-ים עם SWITCH, אבל משום מה זה לא מצליח... בדקתי בHELP ורשמתי בדיוק כמו בHELP, אבל אני מקבל כל הזמן PASSWORD INCORRECT on (release, keyPress"<ENTER>"){ switch (pass1){ case "google" : trace("google entered as password"); break; case "walla" : trace("walla entered as password"); break; default : wrongpass.alpha=100; trace("password incorrect"); } } יש משהו שעשיתי לא בסדר?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by BURTON,

אני יוצר איזשהו דף HTML באמצעות JS. הבעייה היא ש-JS לא מוכן לקבל ירידת שורה בתוך המחרוזת. התוצאה היא שיוצא לי דף HTML שלם בשורה אחת וזה בלתי קריא בעליל וממש לא נוח לעבוד ככה יש למשהו פתרון לבעיה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by oba3k,

אני מתכנת לא רע בכלל בC# וגם שולט בJAVA, C, C++. האם יש בכלל טעם ללמוד שפת סקריפט? האם אתם ממליצים על פייתון? רובי? פרל?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מה קורה? יש את הקטע הזה שכשנרשמים לאיזה שהוא אתר, המערכת לוקחת את המייל שלכם ושולחת אליו את בקשת האישור. עם איזה שפה אני מיישם את זה, ואיך? תודה!

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  24. Started by netanel38121,

הנקודה שלי היא האם מישהו יכול להמחיש לי עד כמה זה קשה\או כמה רמת הקושי של זה קשה? מה צריך כדי להיות 1 מהמפתחים האלה שמפתחים משחקים כמו HL2 או DOOM3 Q4 COD וכו' מה זה דורש? איזה ידע צריך בעיקרון? והאם משתמש רגיל שבבית יכול לפתח גרפיקה כזאת במשחק שהוא יצר נניח לדוגמא DOOM3 . השאל היא רק לשם הסקרנות. כי תמיד רציתי לדעת איך זה עובד? איזה תוכנות דרושות כדי להגיע לרמה כזאת של גרפיקה.

• 4 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים