תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
נגיד יש לי אוגר AH שמכיל 0F ואני עושה לו INC AH (מוסיף לו 1) למה הוא יהיה שווה?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
1. אני לומד להשתמש ב ASP.NET , ויש לי DataTable ב C# ואני רוצה ליצור ממנו טבלה של HTML מחלק מהנתונים שיש לי ב DataTable את זה הייתי עושה פשוט באמצעות Loop של for שירוץ לאחר פתיחת ה table בHTML לפי מספר השורות בטבלה של הנתונים וישתול <tr>ים ו <td>ים עם הנתונים של אותה שורת הנתונים ב DataTable (ככה לפחות השתמשתי בטבלאות נתונים בPHP) עכשיו הקטע המוזר הוא - שזה לא נותן לי לכניס קוד של C# לתוך ה table ב HTML , בכל שאר המקומות בקוד HTML ה VS נותן לי לשים שורות של קוד באמצעות <% %> אבל ברגע שאני מכניס את זה לתוך אחרי פתיחה של <table> ולפני הסגירה של ה</table> הוא לא נותן לי לשים קוד של C# אם לא עושים את זה ככה - אז איך עושים את זה שאלה שניה - אני וח…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני מנסה לקלוט מהמשתמש נתונים וליישם אותם בתור שאילתא. אבל הבעייה שהשאילתא לא מתייחס למתשתנים... הנה הקוד : var user_name = txt_user.Text; var name = txt_name.Text; var last = txt_last.Text; var age = int.Parse(txt_age.Text); var sex = Cmb_sex.Text; var stats = cmd_stats.Text; string add = ("insert into Dt_Users values('@user_name','@name','@last',4,'df','dfd');");
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה התחלנו ללמוד רשימה מקושרת ןלמרות שהבנתי את הרעיון קיבלתי תרגיל אבל הבעיה היא שאני לא ממש מבין מה רוצים ממני ואיך להתחיל ואשמח להכוונה. התרגיל: נתאר כמה ממאפייני קבוצה: - בהינתן קבוצה A ועצם x כלשהו, מתקיימת בדיוק אחת משתי האפשרויות: או x הוא איבר של A (ובמילים אחרות נאמר: x שייך ל- x ,A נמצא ב- A), או x אינו איבר של . - בכל קבוצה מתקיים שכל האיברים שונים זה מזה. כלומר, אין חזרות של איברים. - שתי קבוצות A ו- B נחשבות שוות זו לזו, כאשר לשתיהן יש בדיוק אותם איברים. - קימות קבוצות סופיות, כגון: קבוצת הפתרונות של המשוואה x2 - 7x + 12 = 0 (הקבוצה מכילה את המספרים 3 ו- 4). במקרה כזה נגיד כי מספר האיברים בקבוצה הוא 2. - קיימות קבוצות אינסופיות, כגון: כל המספרים הממשיים בי…
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך דוגמה לקוד הכי בסיסי! של בסיס נתונים המשתמש בקוב. MDB ב VB. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
יש לי תכנית בג'אווה הבנויה ממסך ראשי מסוג JFrame. כרגע הוא סתם עם רקע לבן וזה קצת משעמם. יש דרך להוסיף לו תמונת רקע (לא אייקון, תמונה שתהיה במקום הרקע הלבן)? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי מישהו יכול לעזור לי עם הדוגמה הזו ? http://www.forum.nokia.com/info/sw.nokia.com/id/85b9d2ee-83f1-4c7b-8e71-0b1e35d0c1e9/PC_Connectivity_over_BT_in_Java_Apps_with_Example_v1_0_en.zip.html זה צאט בין J2ME ל JAVA APP לא ברור לי למה אבל כשאני מריץ את הדוגמה הנתונים לא עוברים מהפאלפון N6500 לאפליקציה משהו יכול לעזור לי ? זה מאוד חושב/דחוף .... לי תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני צריך ליצור תוכנה שתוכל להדפיס נקודות על המסך (כאילו המסך מישור מתמטי עם 2 קורדינטות). אשמח לעזרה בקשר לאיך עושים את זה. מעדיף לתכנת ב-JAVA. תודה. עריכה: אפשר גם C#. יש לי את Microsoft Visual C#.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאני בונה DB חדש הוא כותב לי שהוא READ ONLY איך אני משנה את זה? האם אני יכול להשתמש ב PHP עם טבלאות שיהיו לא מ MYSQL?
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מישהו יודע כיצד אני יוצר ומאחסן ערך במשתנה ב-JS ולאחר מכן שולח אותו דרך ה-FORM (טופס) ל-ASP ?
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, אני צריך פתרון אחסון לאתר בעל תכנים קלים ובסיסיים. יש כבר דומיין. מה הקריטריונים לבחירת שירות אחסון? על אלו פיצ'רים כדאי לי להתעקש? ראיתי שיש בחו"ל הצעות חינמיות; מה הקאצ'? אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
תראו הייתי רוצה להוסיף שני כפתורים כמו אלה: <input type='button' accesskey='h' value=' כתובת אינטרנט ' onclick='tag_url()' class='codebuttons' name='url' onmouseover="hstat('url')" /> <input type='button' accesskey='g' value=' תמונה ' onclick='tag_image()' class='codebuttons' name='img' onmouseover="hstat('img')" /> <input type='button' accesskey='e' value=' כתובת דואר אלקטרוני ' onclick='tag_email()' class='codebuttons' name='email' onmouseover="hstat('email')" /> <input type='button' accesskey='q' value=' ציטוט ' onclick='simpletag("QUOTE")' class='codebuttons' name='QUOTE' onmouseover="hstat('quote')" /> <input t…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי עבודה שקשורה למערכות הפעלה, אבל לא ממש לימדו אותנו איך לעבוד באופן מעשי עם ת'רדים. מכירים אתרים או ספרים טובים בנושא, עם דגש על דוגמאות מעשיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אני עושה OC ומבצע בדיקות יציבות .אני רוצה לדעת אם הבדיקה הכשלה אז רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה או יכול לכתוב כזאת תוכנה ששולחת SMS לפלא אם תוכנה במחשב מפסיקה לעבוד.
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, אני בונה תוכנה של מחשבון ורציתי לבדוק האם הקלט שלי הוא קלט של FLOAT חיפשתי במלא מדריכים באינטרנט ולא עבד לי אף אחד מהם יש לי כרגע את התוכנה VISUAL STDIO 2008 ניסיתי המון דברים ואף אחד מהם לא עבד לי, ד"א כרגע התוכנה שלי פועלת לפי התנאי: if ( f/f == (int)1) { ..... } התנאי הזה לא מתקיים לי והוא מקבל כל תו לדוגמא את התו @ חשבתי שאולי זה בגלל שזה מחלק את הערך האסקי של המספר\תו אבל לא אמרתי לו לעשות את זה,בכל מקרה אני קצת אובד עצות..אשמח לעזרה. נ.ב אני מקבל מספר לדוגמא : 123.6 כך שהפונקציה של isdigit לא טובה לי מאחר והיא עובדת על מספרים בודדדים ואני עובד עם מספרים גדולים.ד בתודה מראש, יוגב
-
- 17 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
מה זה איטרטור? ובבקשה אל תגידו לי שזה משמש למעבר על אוסף של אובייקטים כי זה לא ממש עוזר לי... ואיפה אני יכול למצוא מה יש בSTL?
-
- 5 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, איך אני מחשב לוג של מספר ב- ++c , איזה פונקציה עושה את זה ? באיזה ספריה זה נמצא ? ועל איזה בסיס הלוג (2 או 10)? תודה רבה, ושבת שלום.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו ברור (אי לי רקע בC++) שאוכל להיעזר בו לאורך כל הקורס. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
משום מה לא הצלחתי למצוא בגוגל אחד שעובד לי.... וראיתי אצל חבר שלי (אבל זה מתאים רק למק) אחד שמסדר את השורות בצורה מדורגת יפה, זה נוח אז אם אפשר כזה נ.ב אם זה לא מתאים לפורום אז מצטער אבל בבקשה תעזרו לי , אני צריך לסיים את עבודת החופש מהר =\
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת הייתי רוצה לדעת איך אני בונה מנוע חיפוש שמשלים לבד את הטקסט מתוך מסד נתונים קיים. (לדוגמה כמו בגוגל).
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לכל מי שרוצה תרגילים ל#c הנה קישור לאתר עם תרגילים/פרוייקטים ל#c. האתר באנגלית ואין בו תשובות אבל יש המון (125) תרגילים/פרוייקטים בכל הרמות, למי שרוצה לתרגל זה שווה בדיקה. בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש אתרים בסגנון של האתר הזה: http://www.freeactionscript.com/ אתרים שנותנים עזרים לאקשן סקריפט, עם כול מני קודים והצעות. תודה רבה וחג שמח! אלון
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי תוכנה מאוד חשובה שלא פועלת כמו שצריך!!!! התוכנה בנויה ל WIN98 ואני צריך לגרום לה לעבוד כמו שצריך ב2000 או XP. הבעיה היא שחלק מהמסכים מתבלבלים ויש הרבה ג'יבריש וחלק מהמסכים עובדים כמו שצריך.... נירא לי שהתוכנה בנויה על בסיס DOS אבל אני לא בטוח... אני חייב עזרה דחוף!!!! מה אתם ממליצים??? EMULATUR/SIMULATOR - מומליצים??? הגדרות קומפילציה??? מה אפשר לעשות??? בבקשה עזרה..... תודה רבה לכולם....
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הי, הוספתי Favicon באתר שלי בכל הדרכים שמופיעות בויקיפדיה (http://en.wikipedia.org/wiki/Favicon) וב Chrome וב Firefox זה לא עובד. רק ב IE ראיתי שזה עובד. רעיונות למה? דבר נוסף שאני מנסה לפתור זה ה www, אני מנסה שזה יפנה אוטומטית לכתובת האתר עם www. הבנתי שיש איזה אפשרות לערוך קובץ כלשהו באתר אבל אני לא בטוח אפילו שיש לי גישה אליו (לא מצאתי איפה הוא ממוקם). זה האתר דרך אגב: http://tishray.co.il/ תודה (:
-
- 6 תגובות
- 887 צפיות
-