עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. זה יעזור לי מאוד תודה

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by skywalker13,

שלום. מצאתי פונט שאתר שממש מתאים לאתר שאני בונה. http://www.orphaned-land.com/top.php?language=en&menu=main&theme=seven# הפונט הוא בתוך הלשונית: the band. אז ניסיתי לראות את הפונט ב-source של ה-frame אבל זה בקובץ css נפרד שאי אפשר לראות אותו. האם יש דרך לזהות את הפונט כי בדקתי את הפונטים של ה-windows ולא מצאתי. או שמישהו יכול לזהות את הפונט לפי העין. תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by CyberSpider,

היי שכחתי את ה-syntax להגדרת לשתנה גלובלי ב++C חיפוש ב-MSDN לא הניב תוצאות... const ו-define# לא עוזרים פה... (הם מקומיים) מישהו זוכר? אם יש דרך אחרת להגדרת משתנה שכל קבצי הפרוייקט יכירו בו, אז בכבוד... תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by Dolmiti,

בקטע קוד מוקצים 3 מערכי מספרים באופן דינאמי. גודלם לא ידוע מראש. בהנחה שיש מספרים בתוך בערכים- האם יש אפשרות להדפיס את תוכן המערכים בלולאה חדשה ללא שימוש ב-x? int **p=(int**)malloc(3*sizeof(int**)); for (i=0; i<3; i++) { x=rand()+1; p[i]=(int*) malloc(x*sizeof(int)); }

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by יוליה,

שלום . הגדר שני מערכים של מספרים שלמים, שניהם בגודל 10 התכנית תקלוט 10 מספרים שלמים כלשהם 10 לכל מערך חיוביים, אפס, או שליליים. לאחר הקליטה, ולהשתמש בלולאת for שתעבור על המספרים ועבור כל זוג מספרים משני המערכים )כל מספר ממערך אחר אך שניהם באותו אינדקס – לדוגמא num1[i], num2[i] ) תדפיס בשורה נפרדת את שני המספרים וביניהם אחד משני הסימנים < או > שמתאר מי משני המספרים גדול או קטן מהשני, כאשר המספר מהמערך הראשון יודפס ראשון. לדוגמא: אם שני המספרים הם num1[i] = 4, num2[i] = 7 אז השורה i תיראה כך : 4 < 7 לאחר הדפסת כל השורות, התכנית תעבור על שני המערכים )בעוד לולאה(, ועבור כל מספר שלילי תהפוך את הסימן שלו )הופכת אותו לחיובי(. למשל: אם num1[i…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Zeev86,

היי. אני מנסה לדמות את הסימון של אוביקטים מרובים כמו שיש בחלונות, למשל בשולחן העבודה: כשאני מחזיק את הכפתור השמאלי של העכבר ומתחיל לגרור אותו לאיזשהו כיוון, מופיע ריבוע, וכל האוביקטים שבתוכו מסומנים ועליהם אני יכול לעשות לאחר מכן פעולות. אני מנסה לתכנת דבר זהה אצלי בתוכנה, אך עם הצלחה חלקית. הצלחתי עד עכשיו לעשות ריבוע, שאותו אני יכול לגרור רק לכיוון אחד. הבעיה מתחילה בזיהוי כיוון שאת החישובים שלו אני מתקשה ליישם. (למשל אם אני מתחיל סימון למעטה זה עובד, אבל כשאני רוצה לשנות כיוון למעלה, אני מקבל שגיאה, כי הגובה והרוחב של ריבוע לא יכול להיות שלילי) אין לי מושג אפילו איך הנושא הזה נקרא, לכן אשמח אם מישהו יכוון אותי לאיזשהו אתר שבו אני יכול להעזר. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by barp12,

אני עושה תוכנית בגרפיקה שתראה את מיקום העכבר אז עשיתי LOOP שיעדכן את העכבר ואת התמונה ובסוף ה LOOP קראתי לפונקציה clear device עכשיו זה מראה את התמונה איפה שהעכבר נימצא אבל זה מראה הבהובים והשאלה שלי איך לעשות שלא היו הבהובים הנה התוכנית http://rapidshare.com/files/9151205/program.zip.html

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  8. Started by Yaron-Cohen,

תודה מאוד...תסבירו לי...מה עושה...איך עושה ומה ואיך משתמשים.. אני צריך את הסברים על: interval left tag top תודה..!!...אני צריך לעשות יעשה משהו כל שניה..(1000 מילישניה)...איך אני עושה לדוגמא שכל שניה יוסיף לX 1...כלומר X=X+1....כל שניה...(אני צריך לעשות משהו קצת יותר מסובך מ1+1..) זה נראה בניים זה חייה...זה משחק מטרה...אתה טנק...והמטרה זזה מימין לשמאל...ואתה צריך לפגוע בה..הקטע שהמטרה צריכה לזוז כל שניה...ואני לא יודע להשתמש בטיימר...תודה לעונים..

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  9. אני רוצה לבנות סקריפט שבודק כמה קישורים יש וכמה אותיות באנגלית יש וכמה מספרים יש בהודעה שמתמש כתב הגדרתי משתנים שמכילים אותיות מספרים וקישור. לפי מה שהבנתי "preg_match_all" יכול לבדוק את זה עם הטקסטבוקס מכילה את כל המשתנים האלה, עכשיו איך אני יכול לספור את הכמות פעמים שזה מופיע? function checkrespone($fronRespon) { if(preg_match_all($http) } כותב בPHP אני מניח שאפשר איך שהוא להשתמש בcount אני גם רוצה להשתמש אחרי זה בספירה שהבcount עשה מקווה שהייתי מובן

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by TheSlider,

היי חברים. יש לי תרגיל להגשה לממש פונקציה בשפת C שעושה את הדבר הבא: כתבו פונקציה בעלת המפרט (prototype) הבא: void eraseDuplicates(char* str, char c); הפונקציה מקבלת מצביע למחרוזת ותו c. אם התו c מופיע במחרוזת כמה פעמים ברצף , הפונקציה מוחקת את כל המופעים הרצופים הכפולים ומשאירה מופע בודד של התו c . לדוג' : מחיקת a מהמחרוזת abcaaabcaabad תחזיר את המחרוזת abcabcabad בסעיף זה אין להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים במחרוזת. איך בדיוק מי שכתב את התרגיל, מצפה שאני אעשה את זה בלי להשתמש באופרטור [] על מנת לגשת לתווים במחרוזת?! בנוסף אם למישהו יש רעיון/דרך לממש את הפונקציה הזו אני אודה לו מאוד!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי רשימה של "הגדרות" שבנויות בצורה הבאה: key:'property' key:'property' key:'property' key:'property' key:'property' ... אני מחפש להפריד את ההגדרות עם key מסויים (יש לי ברשימה כמה עם אותו key וה property משתנה בינהם) ולהכניס את ה property שלהם לתוך מערך סטרינג. ניסיתי להשתמש בביטוי רגולרי, אבל אני ממש בור בקטע הזה ולא הולך לי. לא עולה לי בראש דרך פשוטה לבצע זאת, אז אני אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by פיני1805,

אני מנסה לקלוט מחרוזת בת 5 תווים. וכל פעם הקומפיילר רושם לי שהמצביע שלי לא מאותחל. לא הבנתי מה צריך להגדיר בדיוק. אני ממשיך בכל זאת להריץ את התוכנית והיא לא מפסיקה לקלוט אחרי 5 תווים. מישהו יכול לעזור לי .הנה מה שרשמתי. char *ptr; int i=0; cout<<"enter string 5 letters"<<endl; ( + + for(i=0;i<5;i [ cin>>ptr[i;

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by Asterix3,

שאלה אם יש אתרים או מדריכים שיכולים לעזור לי בנושא תודה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  14. שלום, יש לי מספר מחלקות המשתמשות בפונקצייה gotoxy. איפה אני צריך להגדיר אותה כדי שכולן יוכלו להשתמש בה ואני לא אקבל שגיאת קומפילצייה בגלל הכרזה חוזרת על אותה פונקציה? יש לציין שבין המחלקות אין שום קשר מלבד העובדה ששתיהן משמשות את אותו קובץ הרצה. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by noam25,

אני צריך לספור את התווים באני מקליד בתוך TEXTAREA בפורם שאני בונה בHTML האילוץ היחידי שלי הוא, שיש הבדל בין תווים בעברית לבין תווים באנגלית. ז"א: אם המשתמש מקליד באנגלית אני סופר כל אותו בצורה מסויימת, ואם בעברית, אחרת. זקוק לעזרה מקצועית באיך לדעת באמצעות קוד איזה שפה מוקלדת כרגע. תודה.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  16. ^^^^^^ השאלה למעלה. תודה מראש.

17. אני עושה עבודה עם רשימה מקושרת גנרית. ככה נראה ה node שלי void* data node *next יש לי רשימה מקושרת של סוכנים שה data שלהם הוא char* ויש לכל סוכן כזה רשימה מקושרת של נסיעות. יש לי בעיה עם ההדפסה של הרשימה המקושרת של הנסיעות. בתוך הפונקציה שיוצרת את הסוכן ומוסיפה אותו לרשימה המקושרת אני מצליח להדפיס ללא בעיה את הרשימה המקושרת של הנסיעות של אותו סוכן. הבעיה היא מוחוץ לאותה הפונקציה. זה מדפיס לי הכל ב ג'יבריש. ניסיתי כבר הכל לא יודע מה לעשות. זה הפונקציית הוספה של הסוכן לרשימה void create_agent(LinkedList* list, char* final,char* a){ Node* n; char *s; Agent* new=(Agent*)malloc(sizeof(Agent)); new->id=(char*)malloc(sizeof(char)*17); strcpy(new->id,a); new->tr…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by WIZARD221,

האם כל השפות הן שפות ווביות? מה בדיוק ההגדרה? האם אני בתאוריה יכול לבנות אתר ב-C++?

• 4 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by Pure-Gold,

אהלן, מישהו יודע כיצד יוצרים חלון כזה לשועל ? ב IE ניתן ליצור זאת ע"י showModalDialog אבל זה לא קיים בו. חלק מהפתרונות היו לשים ב window.open את האופציה modal=yes אבל זה לא עובד. *חלון מודלי = חלון שקופץ לך בדומה ל msgbox ואתה לא יכל להמשיך לגלוש עד שאתה משיב (כן/לא וכו'). תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Dx-Triple H,

שלום לכולם. אני עושה קורס חוזר בשפת C++ ומסיים ללמוד הנדסאי אלטקרוניקה ואני צריך עזרה בכל הקשור לזה. יש אפשרות לקבל חומר על הלולאות, מערכים וטבלאות מעקב. אני עובד עם תוכנת VISUAL BASIC 2010

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by gabig12,

היי רציתי לדעת איך פותחים קובץ ASP מתוך קובץ ASP לפריים אחר

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  22. אהלן, התבקשתי להגיש עבודה קצת מוזרה (רשות, לא חובה, גוררת כמה הטבות) שעיקרה הוא להציג/ללמד בעזרת מצגת פקודה כלשהי בשפת C בהומור.. אין לי בכלל כיוון.. יש לכם רעיון? (נראה לי שאחד המורים עושה סמינריון או משהו על הומור בלימודים ובגלל זה המורה שלי ביקש את זה) חשבתי על משהו קטן, נגיד להסביר על FOR, לולאה שתתבצע פעמיים ולהראות סרטון מצחיק של מישהו נתקע בעמוד פעמיים, ואז להראות שאם משנים את I ל3 לדוגמא אז האיש יתקע שלוש פעמים בעמוד.. אבל זה סתם משהו שעלה לי לראש יש לכם רעיונות? (בגדול החומר הוא ברמה של עד לולאות..) תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by iem,

אני אמור לכתוב תוכנית של קבלה של בית מלון. בגדול הכל נראה סבבה, אבל יש משהו קצת מטריד פה... המשתמש באחד מעשרות השלבים אמור להתייחס לבא: (הועתק מהתרגיל) מהם ימות השבוע עבורם מבוצעת ההזמנה, הזמנה לכל היותר תארך שבוע ) 7 ימים(. הקלט יראה מהצורה a-b כאשר a יום הכניסה לחדר ו b יום פינוי החדר. אם הקלט אינו מהצורה הנתונה או אם a או b אינם בתחום 1 .. 7 אז תודפס ההודעה " ERROR " והתוכנית תסתיים. דוגמאות לקלט חוקי: 2-7 : המשתמש ישהה 6 ימים משני עד שבת. 6-5 : המשתמש ישהה 7 ימים משישי עד חמישי. 3-3 : המשתמש ישהה רק את יום שלישי. עבור ימי שישי הלקוח ישלם תוספת בסך 20 $ לאדם ללילה, עבור ימי שבת תוספת בסך 30 $ לאדם ללילה. אם באותה הזמנה נכללים גם יום שישי ויום שבת אז התו…

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  24. Started by nir567,

מה מטרת הפקודה enum, איך משתמשים בה..? תודה,ניר.

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by FTP,

אני מתחיל ללמוד אסמבר(מגמת אלקטרוניקה) ואני צריך אתרים וחומר בנושא חיפשתי בסטיקי אבל לא מצאתי משו שיתאים לי...

• 4 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.