עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by rachelig555,

כתבתי קוד שאמורה ךהוציא מילה ממשפט עך פניו זה נראה טוב אבל שאני מריצה מופחע ההודעה הבאה Unhandled exception at 0x55AF2C23 (ucrtbased.dll) in linux_c_1.exe: 0xC0000005: Access violation writing location 0x009D7BF4. חדשה בתחום אשמח לעזרה #include<stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> char** stringTowords(char *setOfWords) { if (setOfWords == NULL) return NULL; int counterWords = 0,w=0; //printf("%s\n", setOfWords); char* copy =(char*)malloc(sizeof(char)*strlen(setOfWords+1)) ;//הקצאת זיכרון לצורך העתקת המחרוזת המקורית strcpy(copy,setOfWords); //printf("…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by crak100,

שלום רב אני מחפש דרך להגדיר במחשב שבכל שעה מסויימת הוא יגש לתיקית שירים וינגן שיר מסויים לאורך x זמן ,אתם מכירים דרך לעשות את ה בלי תוכנה יעודית ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by N N C,

שלום לכם... יש לי בעיה קטנה עם c++. יצרתי שתי מחלקות, candidate ו badCandidate. כאשר האחרונה יורשת מהראשונה. וכאשר אני מנסה לאתחל את badCandidate בצורה הבאה: Candidate = badCandidate(somevalues) ואני מנסה להדפיס את ערך type (סטרינג שמוגדר לשם הקלאס) מודפס לי תו ריק (כלומר כלום). מצורף הקוד של שתי המחלקות: public: Candidate(); Candidate(short,string,string,int); Candidate(const Candidate&); virtual ~Candidate(); virtual string getType(); short getId(); string type; string getFName(); string getLName(); int getPVote(); friend void operator<<(ostream& os, Candidate& Candid); bool operator<(Candidate); bool operator==(Candidate); friend…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

יש לי קוד JS שמאמת מילוי נתונים בטופס. אם מנסים לשלוח את הטופס זה מקפיץ חלון שגיאה "אנא הכנס מייל" / "אנא הכנס שם" וכו' החלון שקופץ מציג את הטקסט הכל טוב ויפה אבל בצד שמאל של הקובייה. איך הופכים אותו לRTL?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Second Edition,

ערב טוב , אני לומד באוניברסיטה הפתוחה שפת java , אבל משתמש באקליפס . אני צריך להגיש היום עבודה שסיימתי אותה , והיה צריך להוסיף רק API , במהלך הוספתי את התיעוד שמתי לב שחלק מהשיטות פשוט נעלמו .. (עם זאת חשוב לציין שהתוכנית עדיין עובדת , כאילו שהשיטות לא נמחקו מהמחלקה , אבל אם אני מחפש אותן אני לא מוצא ) + יש גם "דילוגים" במספור השורות ניסיתי להחזיר אותן ע"י undo אבל זה לא עזר .. עריכה : הצלחתי להחזיר אותן , אבל מעניין אותי מה גרם לכך , אם יש הארות בנושא ..

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by psycho killer,

אני רציתי לעשות גלרייה שכל התמונות נראות בקטן ועל כל תמונה שאני ילחץ היא תיפתח בחלון בנפרד אז במקום לעשות את זה ארוך ולשים תמונות קטנות ולינקים מצאתי סקריפט בתוכנה CASPER HTML אבל יש לי בעיה רואים את התמונות בגלרייה אבל בחלון שנפתח לא רואים כלום מישהו יודע למה??? <HTML> <HEAD> <TITLE></TITLE> <Meta Name='GENERATOR' content='Casper HTML'> <script> <!-- /*By George Chiang (WA JavaScript site www.abstract.simplenet.com) Credit must stay intact for use*/ function tile(bgname){ win2=window.open("","","width=380,height=380") if (win2){ win2.focus() win2.document.open() win2.document.write("<head><title>"+bgname+"</tit…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הייתי מתכנת עד עכשיו ב C ומשום מה שאני כותב תכנית פשוטה בC++ זה נותן לי שגיאה. איך עושים CREATE PROJECT וכו' עד הקטע שאתה כותב את הקוד ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by generalA,

מה עושה הפקודה SWAP במעבדי 8051 (אסמבלי). לא להתבלבל עם 8086/88 !!!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by dad11223,

Run shortcut זה תוכנה שבעזרתה אפשר להפעיל הרבה פונקציות שונות של וינדוס כמו msconfig, dxdiag, ועוד הרבה אחרות. תאמת בניתי את התוכנה בשביל לקצר לי את הדרך להגיע לפונקציות שונות בוינדוס, התוכנה הזאת פועלת ממש טוב עם יש לכם תוכנה בוינדוס של HOTKEY וכדומה שבא תגדירו שנגיד כפתור מסויים במקלדת יפעיל את התוכנה שבניתי ואז תבחירו את הפונקצייה הרצויה. אם אתם רוצים להגיע ל MSCONFIG אז ידנית בשביל להגיע אליה אתם צריכים ללכת ל start--->run---->msconfig פה אתם מפעילים את התוכנה שלי (בעזרת כפתור מסויים על המקלדת שבחרתם באחת התוכנות ה HOTKEY) ולוחצים 1 וזהו זה מפעיל את MSCONFIG ועוד משהוא בתוכנה יש גם 2 תוכנות קטנות שהשתלתי בתוכנה, הם תחת פונקצייה 11 ו 13 שהם: חישובי אינטרנט והש…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. בראיון שהיה לי לא מזמן הייתה את השאלה הבאה, חשבתי על פתרון שהמראיינים לא אהבו (וגם לא התקבלתי) למישהו יש פיתרון יפה לשאלה? לפחות ברמת הdesign

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני למדתי בבית ספר C# שאמר לי המורה שזה הבסיס של השפות . ואחרי זה זה יהיה יותר קל אם תלמד עוד שפות . היה לנו שתי בחירות PASCAL או C# אני לקחתי C# בגלל שאממרו שזה הבסיס לתיכנות . ולאחר זה למדתי בבית הספר גם Visual Basic . והאם ה Cֳ# הוא הבסיס לתיכנות ? עכשיו אני גם למדתי בבית HTML ותקנו אותי אם אני טועה . ה HTML הוא הבסיס לבניית אתרים .?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by xcd67,

הייתי מעוניין לבנות מערכת משתמשים לאתר שלי - עד דגש על הרשאות מתקדמות למשתמשים (ניהול/צפיה) חיפשתי קצת בנושא אבל לא מצאתי.. אם מישהו מכיר קצת אתרים בנושא אשמח לקישורים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by vourt,

שלום , אני מחפש כלי קטן שכל מה שיעשה ייקח מילים/אותיות ופשוט יהפוך לי אותם מANSI --> UTF8 יש למישהו מושג היכן ניתן למצא ? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by נעמה.,

איך קולטים נתונים לתוך קובץ? איך קוראים נתונים מתוך קובץ ומדפיסים אותם על המסך??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, יש לי פעולה מסוימת שאני רוצה לבצע והייתי שמח אם יש פה מישהו שמבין שיוכל להסביר לי. אני רוצה להעביר אל האקסל נתונים מתוך FORM (בתוך קובץ רגיל של HTML), ולאחר מכן לקבל חזרה אל אתר האינטרנט (עמוד אחר שמגיעים אליו אחרי ששולחים את הנתונים הראשונים לאקסל) נתונים מתוך האקסל. מה שקורה בעצם אחרי קבלת הנתונים הראשונה, האקסל מחשב ומוציא לי פלט של נתונים חדשים שלא היו קודם ואלה הנתונים שאני רוצה שיתקבלו חזרה לאתר. למישהו יש מושג איך עושים דבר כזה? תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by gkman,

שלום. יש לי דף: <!DOCTYPE HTML> <?php require("auth.php"); require("../constants.php"); ?> <html> <head> <title> TorahForMe.org </title> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /> <meta http-equiv="Content-Language" content="he-IL" /> </head> <body> <div style="border: 0px solid black; clear: both; background-color: black; color: white; width: 100%; padding: 2px;"> <?php require("top_menu.php"); ?> </div> <div style=" vertical-align:top; float: left; border: 0px solid black; width: 200px; padding: 0px;"> <?php require("menu.…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by chibbi,

שלום לכולם אני רק התחלתי לא מזמן ללמוד גאווה סקריפט עכשיו ביקשו ממני לעשות סליידר תמונות פשוט בעזרת גוגל בעיקר וכמה שינויים קטנים קתבתי את הקוד הבא אבל אני לא מצליח להוסיף לו פרמטרים לקבוע אורך ורוחב תמונה אתם יכולים בבקשה לעזור לי? [tt] <script type='text/javascript' src='http://jqueryjs.googlecode.com/files/jquery-1.3.2.min.js'> </script> <script type="text/javascript"> var imgs = [ 'http://www.h-woods.co.il/admin/wp-content/uploads/2012/10/vsop-03.jpg', 'http://www.h-woods.co.il/admin/wp-content/uploads/2012/10/vsop-02.jpg', 'http://www.h-woods.co.il/admin/wp-content/uploads/2012/10/vsop-01.jpg']; var cnt = imgs.length; $(function() { setInterval…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ב"ה איך אני יכול לקבל את מה שהוקלד בפקדים TextBox‏שנמצאים ב StackPanel שמחוברים ע"י Binding תיאור: יצרתי StackPanel שמכיל פקדים שונים בעיקר TextBox אבל נתקלתי בבעיה שאני לא יכול לאסוף את הנתונים שהוזנו לקלאס שיצרתי לדוגמה כדי לשלוח להם נתונים אני עושה את זה ע"י StackPanel.DataContext = MyData אבל ביצוע פעולה הפוכה אני לא מצליח לעשות אני לא מחפש פיתרון של התייחסות לכל תיבת טקסט בנפרד ז"א להגדיר שם לתיבה וע"י זה להתייחס אליה בקוד. תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by נעמה.,

מספרים אקראיים בJAVA, כיצד? <random> באיזו ספריה נמצאת? מהי הפקודה? <כיצד בוחרים מספרים בין 0 ל1>??? תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום רב, אני מעוניין לבנות תוכנת העברת הודעות והייתי מעוניינן לדעת איך אני יכול לבצע זאת באמצעות העברה ישירה מIP ל IP בASP.NET עם #C

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by pssheba,

שלום, ברצוני לבנות דף אינטרנט המכיל כותרת קבועה, שורת תפריט קבועה וטקסט במיקום קבוע אשר תוכנו ישתנה בהתאם ללחיצהעל קישור בשורת התפריט. נניח שבאזור הטקסט בדף כתוב: "שששששששששששששששש". לחיצה על "קישור1" בשורת התפריט תחליף את הטקסט הנ"ל ל "גגגגגגגגגגגגג" למשל. המאמרים בדף מכונסים אצלי ב div באופן הבא: <div id="first article"> asasasasd</div> <div id="second">dsfdfdfgdfg</div> וכן הלאה. אני רוצה שלחצה על "קישור1" יציב את ה div ששמו first article במקום הייעודי למאמרים בדף. לחיצה על קישור אחר, תחליף אותו. כל זאת מבלי לשנות את הכותרת ושורת התפריט הסטטיים. מישהו יכול להסביר לי אם וכיצד נעשה הדבר ב css ? תודה !

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. השתמשתי בarray_search כדי למצוא ערך מסויים ,אני רוצה לשמור את הערך ששמצאתי בתור משתנה איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by pho,

הנה הטופס שהכנתי,מה צריך לתקן כדי שהכותרת תהיה מעליו, ושיהיה אפשר לבחור כמה בחירות? <form name="FavMovies" method="get" multiple="multiple" > Choose your favorit movies: <select name="1337" > <option> The Matrix </option> <option selected="selected"> Saving private Ryan </option> <option> Independence day </option> <option> Ace Ventura 2 </option> </select> </form>

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by smalery,

שנה טובה, אני מתכנת ב-C# מערכת שמכילה כמה רכיבים, אני רוצה שהרכיבים יתקשרו ביניהם, למשל כאשר מתרחש אירוע ברכיב א', מופעלת מתודה ברכיב ב', קיימת מחלקה ראשית שמכילה את כל הרכיבים. איך בצורה אלגנטית לגרום להם לתקשר אחד עם השני? הוספה בקונסטרקטור, DELEGATE? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לכתוב תוכנית שתיישם קיצור דרך ע"י לחיצה על שילוב של 2 לחצנים במקלדת (שאני קובע מראש) לחלפה בין כרטיסי הקול, בין כרטיס הקול של לוח האם realtek לבין כרטיס קול האופטי (גם מובנה בלח האם) אני יודע לתכנת ב JAVA ברמה סבירה, רק שלא יצא לי לכתוב תוכניות שמתחברות לספריות של החלונות. מה הדרך היעילה ביותר ליישם את הקוד? האם קיימת תוכנה שעושה פעולה זו תודה עמית

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים