תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק נואשות לעזרה.. יש לי את הקובץ עץ בינארי הזה שאני אמור להוסיף לו 5 פונקציה ואני דיי אבוד שם.... אני ישמח לקבל איזה עזרה.. // tree node public class BinarySearchTree { // tree root private BSTNode root; private class BSTNode { private Object data; private BSTNode left; private BSTNode right; BSTNode(Object newdata) { data = newdata; } public String toString(){ return "data: "+data+" "; } } // compare two objects (integer type) private static int compare(Object o1, Object o2) { int ans = 0; int n1 = ((Number)o1).intValue(); int n2 = ((Number)o2).intValue(); if(n1>n2) ans = 1; else if(n1<n2) ans = -1; return ans; }…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אם אתה יודע לבנות דף שחסום בסיסמא בבקשה צור איתי קשר באי סי קיו 85457299 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את האתר הזה ring phone.orgfr ee.com (תורידו רווחים). עכשיו אני מעוניין לבנות לו מנוע חיפוש בדף הראשון כתוב כך: <html lang="en"> <head> <meta charset="utf-8" /> <title>Form</title> </head> <body> <form method='get' action='dd.php'> <label>name: </label> <input type='text' name='SearchSong' /> <button type='submit'>Submit</button> </form> </body> </html> והדף השני: <? $name = $_REQUEST['SearchSong']; $result = mysql_query('SELECT * FROM song WHERE namesong LIKE "%name%"'); while($fetch = mysql_fetch_array($result)) { echo $fetch['nameusersong']; echo …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השתמשתי בarray_search כדי למצוא ערך מסויים ,אני רוצה לשמור את הערך ששמצאתי בתור משתנה איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, אני לא יודע כלום ב PHP ואני צריך לסדר בעיה קטנה בפורום כלשהו. אני יודע C++ ככה שאת הכיוון הכללי שת התכנות אני מבין, רק לא יודע כלום מ PHP. הפורום הנ"ל מכיל פונקציה שמציגה בתחתית הדף הראשי סטטיסטיקה של מספר ההודעות הכללי ומספר ההודעות ליום. הבעיה: הפורום "חושב" שהוא אותחל בתאריך 01.01.1970 ולכן הסטטיסטיקה של מספר ההודעות ליום שגויי לחלוטין, בלוח הבקרה של האדמין אין שום אפשרות לקבוע את התאריך הנכון ולכן אני מנסה לתקן את זה. הקוד הרלוונטי: $installdays = (time() - $installdate) / 86400; if ($installdays < 1) $postperday = $stats['postcount']; else $postperday = $stats['postcount'] / $installdays; משיטוט באינטרנט אני מסיק שמה שקורה פה הוא שהמשתנ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני לומד מחשבים שנה ראשונה בכיתה י' ואנחנו עכשיו לומדים c#. בקיצור, קיבלתי עבודה לחופש ויש לי תרגיל אחד שעדיין לא הצלחתי לעשות כי יש שם פקודות שעדיין לא למדתי. זה התרגיל- כתוב תוכנית המקבלת כקלט את השעה הנוכחית (שעה ודקות). התוכנית תחשב ותדפיס את השעה בעוד X דקות (X קלא לתוכנית). שים לב: ביממה 24 שעות. תודה לכל העוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקבל את השגיאה Illigal start of expression על השורה הבאה : private int _numerator , _denominator; ועל כל מחלקות הPUBLIC שיש לי ? מה זה אומר ? ואיך אני נפטר מזה ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משהו יודע איך אני מריץ DAILUP באמצעות VB ? (בהנחה ואני ידוע את השם של הDAILUP) או משהו יודע מה הפקודה שמריצה DAILUP ? אם אני ידע את הפקודה אני יוכל להשתמש ב SHELL.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לא מזמן התחלתי ללמוד על אלגוריתמים גינטיים ורשתות עצבים מלכותיות (ANN), אני דיי יודע בתיאוריה איך לעבוד איתם (ואפילו ניסיתי כמה בעיות עם GA) אבל חסרה לי פרקטיקה והרבה. חשבתי אולי אתם מכירים כל מיני בעיות שניתן לפתור עם שימוש ב GA או ANN או שניהם, משהוא שיתן לי "להרגיש את זה", כמובן ניסיתי לחפש בגוגל אבל אני לא בדיוק יודע מה לחפש. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. המשימה שלי היא למצוא קובץ עם מידע על גבהים של יבשת מסוימת ולחשב את הגובהה הממוצע על ידי שיטת מונטה קרלו. הבעיה שלי שהתוצאה שאני מקבל לא הגיונית. או שהבעיה היא התוכנית או בקובץ הנתונים. לצערי חרשתי על כל הרשת ולא מצאתי מישהו שעש זאת כבר. מישהו יכול לעזור בנושא? או להפנות אותי למקום כזה? תודה רבה רבה שי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שני מנועים שהכנתי בשבילם קוד בשפת c ניסתי להפעיל את שתי המנועים ביחד ואחרי 5 שניות להפסיק את פעולתו של אחד המנועים.. מישהו אולי יודע איזה פקודה יש כדי לשלוט בזמן בזמן פעולה של כל אחד מהמנועים בנפרד??
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה מעבודה שאני לא מבין את הגיון הלוגי מאחורה: "רשום תוכנית שתקלוט 3 מערכים מטיפוס שלם. כל מערך בן 5 איברים. בעזרת מערך של מחוונים המקבל את הכתובת של 3 המערכים, מצא מיהו המספר הגדול בכל 3 המערכים וכמה פעמים הוא מופיע." השאלה שלי היא בשביל מה צריכים מערך של מצביעים, אם אפשר להשתמש במצביע אחד שכל פעם אני אתן לו את הערך התחלתי של כל מערך וישמור על המספר הגדול בתוך משתנה BIG וכמות הפעמיים במשתנה C_BIG? ואם אפשר, אני אשמח מאוד לדוגמא של איך משתמשים במערך מסוג פיונטרים (לא הגענו לחומר הזה בשיעור ולא מצאתי באינטרנט שימושים\דוגמאות לשימוש במערכים של מצביעים - למרות שמחר המבחן :s05: ). תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, (מקווה שאני בפורום הנכון...) אני מנסה לתכנת ב MonoDevelop שרץ על אובונטו 8.04. התוכן עובר קמפול אך כשאני מנסה להריץ את הקוד אני מקבל שגיאה (Cannot execute "c++ t4". Executable not found: /home/yossi/c++ t4/c++ t4/bin/Debug/c++ t4.) ניסיתי משהו מאוד פשוט כמו: #include <iostream> using namespace std; int main () { cout << "Hello world!" << endl; return 0; } אך השגיאה חוזרת. אשמח לעזרה והסבר מה אני מפספס\ עושה לא טוב. תודה מראש, יוסי. עריכה: איפה אני מוצא את השדה קוד? עריכה 2: אני צריך ליצור תוכניות שרצות תחת console, בעקרון אני אמור לתכנת בסביבת visual studio 2005/8. שוב תודה. עריכה 3: בעייה נפתרה. בעת יצירת solution חדש, אם כותבים קוד…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריכה רעיונות לפרוייקט בvisual basic ברמה של 5 יחידות כל עזרה תתקבל בברכה ניתן לפנות גם לאיימל shani2424@walla.co.il
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי פעולה מסוימת שאני רוצה לבצע והייתי שמח אם יש פה מישהו שמבין שיוכל להסביר לי. אני רוצה להעביר אל האקסל נתונים מתוך FORM (בתוך קובץ רגיל של HTML), ולאחר מכן לקבל חזרה אל אתר האינטרנט (עמוד אחר שמגיעים אליו אחרי ששולחים את הנתונים הראשונים לאקסל) נתונים מתוך האקסל. מה שקורה בעצם אחרי קבלת הנתונים הראשונה, האקסל מחשב ומוציא לי פלט של נתונים חדשים שלא היו קודם ואלה הנתונים שאני רוצה שיתקבלו חזרה לאתר. למישהו יש מושג איך עושים דבר כזה? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לעזרתכם בתרגיל הבא: כאן נתקעתי: #include<stdio.h> #define N 5 int main() { int a[N],b[N],i,j,n=N,k,element_num,index1,index2,value1,value2; find_elements (a,b,n,k,element_num,&index1,&index2,&value1,&value2); printf("\n%d elements exist",element_num); printf("\nThe index in the first array is: %d, the value is: %d",index1,value1); printf("\nThe index in the second array is: %d, the value is: %d",index2,value2); return 0; } int find_elements(int a[],int b[],int n,int k,int element_num,int *index1,int *index2,int *value1,int *value2) { int i,j,result; printf("Please insert the first array (5 numbers): \n"); for(i=0;i<n-1…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום בניתי פונקציה פשוטה שמקבלת מחרוזת של שם משתמש ומחפשת בDB אם הוא קיים הבעיה היא שכשאני מכניס שם משתמש בעברית (שקיים בDB) בפיירפוקס הכל תקין והפונקציה מחזירה שהוא קיים בIE הפונקציה מחזירה שהוא לא קיים (למרות שהמחרוזת מגיע אליו בצורה תקינה) באנגלית שני הדפדפנים מחזירים תשובה תקינה. הכל מקודד UTF-8 כולל הDB מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
אני רוצה שתוכנת הVB שלי תשלח פקודות לCMD איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי להתעסק עם תוכנה חינמית המשמשת ליצירת מוקד טלפוני וירטואלי בשם asteriks. אותה תוכנה, ברגע קבלת שיחת טלפון, מקפיצה לי חלון קטן ובו. : Answer, Ignor, ומספר סידורי (שמייצג את המספר אליו התקשרו) כיצד אני יכול "למשוך " את המספר הסידורי הזה ע"י תוכנה אחרת? (לטובת ניתוב השיחות, למשל: תמיכה, מזכירות, קבלת קהל) למעשה, אני מעוניין ליצור דפדפן שישתמש במספר הזה כדי לפוח חלון נבחר מתוך מאגר. הכיצד?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני נתקעתי בתרגיל בג'אווה שעוסק בירושה אם תוכלו להסביר לי מה אני צריך לעשות אני אשמח(: ביקשו ממני ליצור מחלקה בשם XDate שיורשת מהמחלקה Date ונתקעתי קצת בשאלה 3.4 ו3.5
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, היה לי קוד כדי להציג / להסתיר div בעמוד שלי, אני השתמשתי ב inline styling ושינית את ה display. אחרי שקראתי מדריך של google החלטתי לשנות את הקוד ונעזרתי בדוגמה שלהם. לצערי הקוד החדש לא עובד ב explorer. דוגמאות ניתן לראות: http://www.math.tau.ac.il/~urigrupe/student.php ו- http://www.math.tau.ac.il/~urigrupe/index.html הבעיה היא שכשהקוד מופעל מה event listener הוא לא מזהה נכון את האוביקט שבו הוא נימצא. האם למישהו יש פתרון? עדכון: הבעיה נפתרה, הוספתי ארגומנט לפונקציה והשתמשתי ב target.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בראיון שהיה לי לא מזמן הייתה את השאלה הבאה, חשבתי על פתרון שהמראיינים לא אהבו (וגם לא התקבלתי) למישהו יש פיתרון יפה לשאלה? לפחות ברמת הdesign
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-