תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
תכנית שמבצעת הדמיה של קו ייצור כסאות הכולל 4 עמדות עבודה המתבצעות במקביל. העמדה הראשונה בונה את השלד של הכסא משלושה סוגים שונים של עץ . העמדה השניה מקבלת את השלד מהעמדה הראשונה וצובעת את השלד באחד משלושה צבעים. העמדה השלישית מקבלת את השלד הצבוע ומרכיבה עליו את המושב (יש רק סוג אחד). העמדה הרביעית מקבלת את השלד עם המושב ומרפדת את המושב באחד משני סוגי עורות. כל תהליך המייצג עמדה, מעביר הודעה עם פרטי הכסא המוזמן לתהליך המייצג את העמדה הבאה, לאחר שסיים את הפעולה. בסיום המשימה האחרונה יש לרשום האם הכסא הושלם או שחסר בו דבר. (בכל מקרה מעבירים הלאה את פרטי ההזמנה) עבור הקלט יש ליצור 'הזמנות' בעזרת ערכים אקראיים. סיום העבודה ע"י 'דגל' מוסכם. השאלה שלי: מה יש בc…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השתמשתי בarray_search כדי למצוא ערך מסויים ,אני רוצה לשמור את הערך ששמצאתי בתור משתנה איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש להשתמש בשפת מונחה עצמים (גאווה או c++) על מנת לייצג מספרים מרוכבים. כמובן שיש לשים לב לדברים הבאים: 1. יש שתי סוגי הצגות : הצגה קרטזית ופולרית 2. כפל וחילוק יותר קל ונוחל לעשות בייצוג פולרי 3. חיבור וחיסור יותר קל לעשות בייצוג קרטזי יש לתכנן תוננית שתנצל את השפה המונחית עצמים על מת להשיג מטרות אלו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניגוד לC# ו JAVA שאצלהם הסביבת עבודה די ברורה בפייתון הסיפור קצת אחר מחפש המלצה לסביבת עבודה בשביל תכנות בסיסי כרגע שיהיה נוח למתכנת מתחיל בפייתון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי בצורה ברורה ועניינית מה זה decorator למה צריך את זה ואיך משתמשים בזה בג'אבה. יש לי מבחן על כל העניינים האלה שבוע הבא ובאמת שלא הצלחתי להבין את הדקורייטור. תודה, ארנון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוצה לבנות אתר פשוט לעסק שלו, ואני מחפש תוכנה כלשהי שתהייה קלה לשימוש, ותאפשר לו לעצב כמה דפי אינטרנט בצורה קלה ונוחה. אין צורך בשום דבר מתקדם, סך הכל HTML עם כמה תמונות וכמה קישורים וטקסטים, זה הכל. תודה רבה לכולם. Anatoli.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רציתי לעשות גלרייה שכל התמונות נראות בקטן ועל כל תמונה שאני ילחץ היא תיפתח בחלון בנפרד אז במקום לעשות את זה ארוך ולשים תמונות קטנות ולינקים מצאתי סקריפט בתוכנה CASPER HTML אבל יש לי בעיה רואים את התמונות בגלרייה אבל בחלון שנפתח לא רואים כלום מישהו יודע למה??? <HTML> <HEAD> <TITLE></TITLE> <Meta Name='GENERATOR' content='Casper HTML'> <script> <!-- /*By George Chiang (WA JavaScript site www.abstract.simplenet.com) Credit must stay intact for use*/ function tile(bgname){ win2=window.open("","","width=380,height=380") if (win2){ win2.focus() win2.document.open() win2.document.write("<head><title>"+bgname+"</tit…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
איך כותבים את הדברים הבאים: לשלוף תאריך מטקסט-בוקס (dd/mm/yyyy) לתוך משתנה להוסיף 10 חודשים לתאריך לשלוף את השנה בלבד ולהפוך אותה ל int לשלוף את החודש בלבד ולהפוך אותו ל int
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתונה התוכנית: NUM: MOV SI,10H MOV DI,16H MOV CX,6H ON: MOV AL,[sI] AND AL,0FH MOV [DI],AL INC SI INC DI LOOP ON RET מישהו יכול לומר לי מהו התנאי (ואיך הגעת למסקנה) בו מסתיימת הלולאה ? ומה התוכנית עושה ? תודה אנשים !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב....לא יודע אם הדיון הזה לכאן אבל לא מצאתי משהו אחר!!! טמפלייט מונסטר הוציאו עיצוב תבנית לדפי עסק בפייסבוק ישנם הוראות ושם נתקעתי אולי כי אני מטומטם ולא יודע לקרוא הוראות אבל אני צריך עזרה לאתר מה שהם רוצים אז ככה: 1. Create a Facebook page 2. Add the Static FBML App to your page. Type “fbml” in Facebook search, choose “Static FBML”. 3. Click “Add to my page” and then choose the page you want the FBML to be added to 4. Go to the “Settings” of your page, find Apps -> FBML-FBML -> select “Go to app” 5. Insert the code you will find in a Readme.txt file in a download package. עד סעיף 4 הגעתי בשלום הגעתי לsettings ואני לא מוצא APPS ואת FBML-FBML -> select “G…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך איכשהו לרשום שם STRUCT X... כדי שהוא יקבל את הפונקציות שרשומות שם (בקובץ H). אז מה אני צריך לרשום שם? ניסיתי את המימוש המלא, רק הכותרת מלווה ב }{, או כמו הקודם ואחריו או רק כותרת מלווה ב; . כלום.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
A =ones(3,3,3) >> size(A(:,1,1)) ans = 3 1 >> size(A(1,1,) ans = 1 1 3 אני לא מבין אני לא אמור לקבל את אותו גודל מטריצה ? כי רק מימד אחד (ווקטור) אני לוקח מהמטריצה..ואיך אני עושה את זה נכון שישאר בגודל ווקטור ולא יתווסף עוד מימדים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה לכתוב תכנית בפקודות של דוס(קובץ BAT).יש לי כבר דיסקט איתחול שמעלה את המחשב לדוס.התוכנית יושבת במחיצת FAT16 של 2 ג'יגה(עד הדיסק הקשיח כמובן) והיא מכילה 2 ספריות שנקראות לצורך הענין RAFI,DANA כאשר בכל ספריה כזאת יש קובץ שנקרא P.BAT תיכף תבינו למה אני מציין זאת. התוכנית שאני צריך שתעזרו לי לכתוב צריכה לתת למשתמש את הוראת הבחירה הבאה ולהמתין עד שהמשתמש יבחר באחת מן השניים כמובן: to burn RAFI press a to burn DANA press B ואז אם לחצתי a,שתיכנס לספריית RAFI ותפעיל שם את קובץ P.BAT אם לחצתי b,שתיכנס לספריית DANA ותפעיל שם את קובץ P.BAT. מבחינתכם קובץ P.BAT לא קשור כרגע כי זו תוכנית אחרת לגמרי אני רק רוצה שהיא תופעל ע"י המשתמש שבחר את אחת מהא…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גוגל לאחרונה חסמה את האפשרות של ה-אוטופליי בנגן כרום. השאלה שלי [כבעל אתר] האם ניתן באופן תיכנותי להתגבר על החסימה, או ליצור קוד מסוים שיפעיל את הנגן לאחר שתי שניות וכדומה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בשאלה קטנה לא מצליח לפתור אותה או למצוא דרך נכונה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. המשימה שלי היא למצוא קובץ עם מידע על גבהים של יבשת מסוימת ולחשב את הגובהה הממוצע על ידי שיטת מונטה קרלו. הבעיה שלי שהתוצאה שאני מקבל לא הגיונית. או שהבעיה היא התוכנית או בקובץ הנתונים. לצערי חרשתי על כל הרשת ולא מצאתי מישהו שעש זאת כבר. מישהו יכול לעזור בנושא? או להפנות אותי למקום כזה? תודה רבה רבה שי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן להוריד סביבת פיתוח של visual studio.NET 2008 חינמית (נסיונית)? <וסליחה אם השאלה אסורה>
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
C אני יודע C++ אני דיי בטוח שאני יודע. היכן אני יכול למצוא מדריך טוב ל C#?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
public static void main (String arg[]) { JFrame t = new JFrame(); t.setTitle("I see circles"); Paint drawing=new Paint(); t.add(drawing); t.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); t.setSize(500,500); } שאלה איך אני משנה את זה כך שהוא יקבל מחלקה מתוך מערך ויצייר .....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן כן , גם הגירסה החדשה תורגמה על ידיי עבדכם הנאמן . http://tbird.port5.com/yabbheb.zip * סליחה שלא כל התמונות מתורגמות . אבל חשוב לציין שכל המילים מתורגמות , וגם ההתקנה בעברית, והכל מיושר לימין ! . בהצלחה . נ.ב - חשוב לציין שהמערכת הנ"ל צריכה שרת שתומך ב php/mysql והשרת בין היחדים שתומך בזה הוא Lycos - www.tripod.lycos.co.uk .
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה היא השיטה לחישוב של חיטוך של שני קטעים ע''י דטרמיננטה? שמעתי שיש פתרון הרבה יותר פשוט מהפטרון הרגיל והמסובח, בעזרת וקטורים. תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי שאלה בקשר לקבלת תווים ב C / C++ , רציתי לדעת האם יש דרך , לקבל תו מהמשתמש ללא עצירת התוכנית ז"א שהתוכנית רצה ללא עצירה כאשר היא דוגמת מידי פעם את ה BUFFER של המקלדת ומשווה אותו לתו מסויים לדוגמא מקש ESC או כל מקש אחר , כאשר במידה והתו שהוקש תואם התוכנית תבצע דבר מה . הקטע החשוב הוא שלא תהייה עצירה של התוכנית והמתנה להזנת התו . תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך המלצה לבניית אתר של מסד נתונים אתר פירסום, רציתי לבנות במערכת ג'ומלה אבל אני לא מקצועי בה (אם אפשר המלצה איך ללמוד אותה קורס, ספר או משו) עכשיו הבנתי שאפשר בדרימוויבר של אדוב לבנות אתתר עם מסד, האם זה מקצועי? ודבר אחרון על מה אתם ממליצים הכי מקצועי לבניית אתר עם מסד כמובן שגם העיצוב חשוב תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את האתר הזה ring phone.orgfr ee.com (תורידו רווחים). עכשיו אני מעוניין לבנות לו מנוע חיפוש בדף הראשון כתוב כך: <html lang="en"> <head> <meta charset="utf-8" /> <title>Form</title> </head> <body> <form method='get' action='dd.php'> <label>name: </label> <input type='text' name='SearchSong' /> <button type='submit'>Submit</button> </form> </body> </html> והדף השני: <? $name = $_REQUEST['SearchSong']; $result = mysql_query('SELECT * FROM song WHERE namesong LIKE "%name%"'); while($fetch = mysql_fetch_array($result)) { echo $fetch['nameusersong']; echo …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-