תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
הפונקציה הזאת היא נכונה? void delete(Node* n) if(!n)return 0; Node* temp temp=n free(temp) delete(n->next)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש להשתמש בשפת מונחה עצמים (גאווה או c++) על מנת לייצג מספרים מרוכבים. כמובן שיש לשים לב לדברים הבאים: 1. יש שתי סוגי הצגות : הצגה קרטזית ופולרית 2. כפל וחילוק יותר קל ונוחל לעשות בייצוג פולרי 3. חיבור וחיסור יותר קל לעשות בייצוג קרטזי יש לתכנן תוננית שתנצל את השפה המונחית עצמים על מת להשיג מטרות אלו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מקווה שתוכלו לעזור .. אממ .. יש לי שאלה : אני צריך לכתוב תוכנית לפתרון משוואה ריבועית. התוכנית קולטת שלשות מספרים לתוך המשתנים a, b, c המהויים מקדמי המשוואה הריבועית. עבור כל שלושה מספרי קלט התוכנית מדפיסה את המשוואה ואת הפתרונות, או את המשוואה וההערה המתאימה, הקלט האחרון הוא a=0. א. צריך לכתוב פונקציה המקבלת 3 פרמטרים a, b , c - מספרים ממשיים המהווים מקדמי משוואה ריבועית. הפונקציה תחזיר 1 אם למשוואה יש 2 פתרונות, או 0 במקרה ולמשוואה אין פתרונות. ב. צריך לכתוב פונקציה המקבלת 3 פרמטרים a, b , c - מספרים ממשיים המהווים מקדמי משוואה ריבועית. הפונקציה מחזירה את הפרמטרים x1, x2 שהם פתרונות המשוואה בהנחה שלמשוואה יש 2 פתרונות. מישהו ?! ??? תודה מראש ..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כותב תוכנית במסגרת הכנה למבחן ואני תקוע במשהו: התוכנית כוללת BASE שנקרא CAR. הוא כולל PRIVATE: INT - מס' רכב CHAR * - צבע CHAR - קטגוריה. הבנים, הם בעצם סוגי רכבים (הונדה, אופל וכו') והוא כולל PRIVATE: CHAR * - תת דגם (סיויק, אקודרד וכו'). CAR.H --------- #ifndef _CAR_H #define _CAR_H #include <iostream> using namespace std; class Car { int IDcar;//5 digits char * color; char category;//a,b,c public: Car(int, char *, char);//ctor Car(); Car(const Car &);//cctor ~Car();//dctor int getIDcar(); char * getColor(); char getCategory(); void setIDcar(int); void setColor(char*); void setCategory(char); virtual void print(); //virtual vo…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעוניין לבצע בדיקות לקוד שאני כותב ב C#? ראיתי שיש את החבילה NUNIT ? האם יש חבילות נוספות מה המומלצת? ולגבי אובייקטי MOCK, איזו חבילה מומלצת? ומה בנוסף אני צריך לדעת? אשמח לפרטים. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי mysql התקנתי וזה רץ בסדר על המחשב... הבעיה היא שאני רוצה לשים פורום באתר שלי... ובישביל זה אני אמור להתקין mysql. את זה הצלחתי לעשות אבל בקטע של ליצור טבלה ולהריץ בשרת אני לא מצליח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בניגוד לC# ו JAVA שאצלהם הסביבת עבודה די ברורה בפייתון הסיפור קצת אחר מחפש המלצה לסביבת עבודה בשביל תכנות בסיסי כרגע שיהיה נוח למתכנת מתחיל בפייתון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי פעולה מסוימת שאני רוצה לבצע והייתי שמח אם יש פה מישהו שמבין שיוכל להסביר לי. אני רוצה להעביר אל האקסל נתונים מתוך FORM (בתוך קובץ רגיל של HTML), ולאחר מכן לקבל חזרה אל אתר האינטרנט (עמוד אחר שמגיעים אליו אחרי ששולחים את הנתונים הראשונים לאקסל) נתונים מתוך האקסל. מה שקורה בעצם אחרי קבלת הנתונים הראשונה, האקסל מחשב ומוציא לי פלט של נתונים חדשים שלא היו קודם ואלה הנתונים שאני רוצה שיתקבלו חזרה לאתר. למישהו יש מושג איך עושים דבר כזה? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
document.getElementById('mnu').style.fontsize="4"; אני לא יודע בדיוק איך כותבים את זה נכון ואני לא מוצא דוגמה שתוכל לעזור לי ב-W3..... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
using System; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int num,i; while () { Console.WriteLine("enter the first number:"); num = int.Parse(Console.ReadLine()); num = sumDigits(num); } } static int sumDigits(int num) { int sum; sum = 0; while (num > 0) { sum = sum % 10; num = num / 10; } return sum; } } } וזאת השאלה: כתוב פעולה המקבלת מס' שלם חיובי תלת ספרתי ומחזירה את סכום ספרותיו אני לא יודע מה התנאי פה כדי שיהיה מס' תלת ספרתי תודה יום טוב
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ביום חמישי הקרוב תהיה לי בחינת מתכונת בעיצוב תוכנה, ולקראת המתכונת/בגרות אני מנסה ללקט חומר עזר בשביל הבחינה, כאמור: בעיקר אלגוריתמים. האלגוריתמים שאני צריך הם בעיקר אלגוריתמים שפועלים על טנ"מים שימושיים (stack,list, binary tree, queue) וביניהם: מיון, מיזוג, חיפוש ובעיקרון כל דבר שיכול להיות מועיל בפיתרון בחינות בגרות. האם מישהו מכם מכיר אתר/אוסף/ספר שבו ישנו אוסף כזה של אלגוריתמים? תודה רבה רבה לכל המגיבים, זו אחת הבחינות החשובות בקריירה שלי בתיכון. נ..ב גם אלגוריתמים לבחינה במדעי המחשב א' יתקבלו בברכה... ואם יש לכם דברים שאתם השתמשתם בבגרות שלך בבקשה תשלחו לי לאימייל, או שתעלו את זה לאתר. האימייל שלי רשום בפרופיל.... האימייל שלי זה avinoam שטרודל gmail נקודה…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוצה לבנות אתר פשוט לעסק שלו, ואני מחפש תוכנה כלשהי שתהייה קלה לשימוש, ותאפשר לו לעצב כמה דפי אינטרנט בצורה קלה ונוחה. אין צורך בשום דבר מתקדם, סך הכל HTML עם כמה תמונות וכמה קישורים וטקסטים, זה הכל. תודה רבה לכולם. Anatoli.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את התוכנה הנ"ל ובבית ספר אנחנו לומדים עם גרסת הדוס הפשוטה מה ההבדלים ביניהם? מבחינת תכנות ומבחינת הפעלת התוכנה אם יש למישהוא איזשהיא חוברת הוראות זה יהיה נחמד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני מתנצל שאני חורג מכללי הקוד, הקוד פשוט עצום, יש בכל זאת צורך להדביק אותו פה? דבר שני, יש לי את השורה הזאת: String x; if (x="yes" || "YES" || "Yes") כאשר השורה השנייה מסומנת לי והשגיאה היא: operator || cannot be applied to boolean java.lang.string אם לא זה, אז מה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השתמשתי בarray_search כדי למצוא ערך מסויים ,אני רוצה לשמור את הערך ששמצאתי בתור משתנה איך אפשר לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה הטופס שהכנתי,מה צריך לתקן כדי שהכותרת תהיה מעליו, ושיהיה אפשר לבחור כמה בחירות? <form name="FavMovies" method="get" multiple="multiple" > Choose your favorit movies: <select name="1337" > <option> The Matrix </option> <option selected="selected"> Saving private Ryan </option> <option> Independence day </option> <option> Ace Ventura 2 </option> </select> </form>
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
בניתי תוכנית למשחק 7 BOOM. בכל פעם כשיש מספר BOOM רצופים יש בניהם מרווח: BOOM BOOM וכדומה..איך אני מבטלת את המרווח הזה??? תודה!(: #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <math.h> int main(){ int n,j,w; printf("insert a number within [1,1100]:"); scanf_s("%d",&n); if(n==0){ printf("good bye!!"); _getch(); return(0);} while(n) { if(0>n||n>1110)printf("illegal number,please insert a number within [1,1100]:"); else { w=(1>n-5)?1:n-5; for(j=w;j<=n+10;j++) { if(j==7||j%10 == 7 || (j/10)%10 == 7 || (j/100)%10==7) { printf("boom\n"); } else { printf("%d ",j); } } } printf("\n"); pr…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה ניתן ללמוד מקצוע זה ?האם זה תואר ראשון או סתם קורס שעושים ? יש בזה עבודה ? ועוד שאלה בקשר ל רשתות...?איזה מקצוע שווה ללמוד בתחום זה באניברסיטה או בטכניון ?נא לפרט תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה שתעזרו לי בבקשה לכתוב תכנית בפקודות של דוס(קובץ BAT).יש לי כבר דיסקט איתחול שמעלה את המחשב לדוס.התוכנית יושבת במחיצת FAT16 של 2 ג'יגה(עד הדיסק הקשיח כמובן) והיא מכילה 2 ספריות שנקראות לצורך הענין RAFI,DANA כאשר בכל ספריה כזאת יש קובץ שנקרא P.BAT תיכף תבינו למה אני מציין זאת. התוכנית שאני צריך שתעזרו לי לכתוב צריכה לתת למשתמש את הוראת הבחירה הבאה ולהמתין עד שהמשתמש יבחר באחת מן השניים כמובן: to burn RAFI press a to burn DANA press B ואז אם לחצתי a,שתיכנס לספריית RAFI ותפעיל שם את קובץ P.BAT אם לחצתי b,שתיכנס לספריית DANA ותפעיל שם את קובץ P.BAT. מבחינתכם קובץ P.BAT לא קשור כרגע כי זו תוכנית אחרת לגמרי אני רק רוצה שהיא תופעל ע"י המשתמש שבחר את אחת מהא…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
public static void main (String arg[]) { JFrame t = new JFrame(); t.setTitle("I see circles"); Paint drawing=new Paint(); t.add(drawing); t.setDefaultCloseOperation(JFrame.EXIT_ON_CLOSE); t.setSize(500,500); } שאלה איך אני משנה את זה כך שהוא יקבל מחלקה מתוך מערך ויצייר .....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות דף אינטרנט המכיל כותרת קבועה, שורת תפריט קבועה וטקסט במיקום קבוע אשר תוכנו ישתנה בהתאם ללחיצהעל קישור בשורת התפריט. נניח שבאזור הטקסט בדף כתוב: "שששששששששששששששש". לחיצה על "קישור1" בשורת התפריט תחליף את הטקסט הנ"ל ל "גגגגגגגגגגגגג" למשל. המאמרים בדף מכונסים אצלי ב div באופן הבא: <div id="first article"> asasasasd</div> <div id="second">dsfdfdfgdfg</div> וכן הלאה. אני רוצה שלחצה על "קישור1" יציב את ה div ששמו first article במקום הייעודי למאמרים בדף. לחיצה על קישור אחר, תחליף אותו. כל זאת מבלי לשנות את הכותרת ושורת התפריט הסטטיים. מישהו יכול להסביר לי אם וכיצד נעשה הדבר ב css ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בשאלה קטנה לא מצליח לפתור אותה או למצוא דרך נכונה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך ליצור ב-MATLAB את המטריצה הבאה: 1 2 3 ... n 1 2 3 ... n . . . 1 2 3 ... n כאשר מספר השורות הוא m נניח. אני צריך לעשות זאת ביעילות. ניסיתי לשרשר על ידי לולאת for וקטורים 1:n אבל זה מאוד איטי. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתונה התוכנית: NUM: MOV SI,10H MOV DI,16H MOV CX,6H ON: MOV AL,[sI] AND AL,0FH MOV [DI],AL INC SI INC DI LOOP ON RET מישהו יכול לומר לי מהו התנאי (ואיך הגעת למסקנה) בו מסתיימת הלולאה ? ומה התוכנית עושה ? תודה אנשים !
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-