תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
היה לי אתר על השרת הפנימי (במחשב - xampp) ועשיתי פונקציית Inclue מתוך index.php, והכל היה טוב. <?php include('start.txt'); ?> <?php include('end.txt'); ?> כשהעליתי הכל לאינטרנט (דרך bluehost.com - בכסף וכמובן עם דומיין), העמוד הראשי כותב לי: Warning: include(start.txt) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home1/***/public_html/index.php on line 1 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'start.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home1/***/public_html/index.php on line 1 איפה שכתוב [function.include] יש קישור, כשאני נכנס לקישור זה מה שכתוב: Not Found The requested UR…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי string שמכיל בתוכו מספרים. למשל "1041" ואני צריך להדפיס אותו שיראה כך: "001041" זאת אומרת שכל מספר שיש לי ב string ייוצג על ידי 6 תווים בהדפסה. כרגע זה מדפיס לי למשל "0" ואני צריך שידפיס "000000" נסיתי עם strtol אבל זה לא מצליח לי. יש למישהו רעיון? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
-
-
שלום אני רוצה לעשות קו שיכול לשמועה הסקרים לבחירות בזמן אמת (וכן הממוצע של כל הסקרים וכד'- כמו שיש בשערי מט"ח ועוד) השאלה הוא האם יש איזה אופן לקבל הניתונים בתוך 'ערך' (משתנה - $) בלי שתו"פ עם הצד הלוקח כדי שאוכל לעשות מערכת תוכן שיתעדכן מאליו עם תוצאות הסקרים האחרונים.(או אם יודע אתר שתשלח סטרינג אם כל הערכים אם מישהו יכול לשים את זה כאן כדי שהציבור יכול להנות) כנ"ל רלוונטי בחירות כאן ובחירות חו"ל בורסה גם אם התשובה הוא שאי אפשר תכתבו לי בבקשה שלא אצטרך לחכות לכלום. חיפשתי אתרים מדריכים שמזינים כאלו ניתונים ולא מצאתית, מה אני צריך לעשות בבירור. אם ידוע למישהו מדריך יותר ברור לזה או מי שיש לו קוד מוכן _או חצי מוכן - כמובן שאשנה המקום שמקבל ממנו הערכים) אם…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טבלה שבה אני מציג נתונים מה Mysql הבעיה שיש הרבה טקסט כלומר בסביבות 500 תווים והטבלה נמתחת אל מחוץ לגבולות הדפדפן ולא נשארת ברוחב המקורי שלה כפי שהגדרתי לה width=80% איך ניתן להשאיר אותה ברוחבה מבלי שכמות הטקסט תשפיע עליה אלא פשוט תוריד את הטקסט ברגע שתגיע לסוף כל שורה ? http://img228.imageshack.us/img228/3876/12344s.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי ליצור משחק ואני עובד עם הספר learn xna 4.0 ושם הוסבר לי איך ליצור sprites, איך להזיז אותם .. ועכשיו למדתי שם ליצור מחלקת אב שהיא מייצגת sprite וממנה אני מוריש ל2 מחלקות נוספות, מחלקה אחת תייצר לי אובייקט שהמשתמש יוכל להזיז על ידי מקשים ומחלקה נוספת לצורך שהמחשב ישלוט בה עכשיו לאחר מכן נאמר לי שיש לי מחלקה בשם gamecomponent שהמטרה שלה זה להיות משולבת בgameloop אני יודע מה זה הgameloop אבל אני לא מבין למה אני צריך את הgamecomponent למה אני לא יכול ליצור את כל האובייקטים שלי כבר בgameloop במחלקה game1 למה אני צריך להשתמש בgamecomponent?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! משהו מפורום אחר הביא לי קוד בשפה c# ואמר לי לקמפל ולהריץ את זה אבל אני לא מבין בעניין התכנות. משהו יכול להסביר לי מה לעשות? (יש לי visual studio אם זה קשור)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הורדתי mysql התקנתי וזה רץ בסדר על המחשב... הבעיה היא שאני רוצה לשים פורום באתר שלי... ובישביל זה אני אמור להתקין mysql. את זה הצלחתי לעשות אבל בקטע של ליצור טבלה ולהריץ בשרת אני לא מצליח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שמעו אני לא דביל ואני יודע הרבה דברים אבל אני לא יודע בדיוק מה זה RSS אני יודע מה הוא עושה אבל אני רוצה לדעת איך הוא פועל בדיוק לדוגמה איך אני יכול להכניס תכנים באתר שלי כדי שגולשי האתר יוכלו לקבל פונקציית RSS לפורומים למשל או ללוח מכירות או כל דבר תודה לחברים שעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מערך דינאמי של אובייקטים שנוצרו לפי קלאס שכתבתי לכל אחד מהאובייקטים האלה חייב להיות ID (מפתח ייחודי) את המפתח מימשתי ע"י משתנה סטטי (int) בקלאס, שמאותחל ל-0, ובקונסטרקטור שלו יש קריאה שמגדילה אותו באחד (כלומר, כל פעם שנוצר אובייקט חדש, המשתנה הסטטי גדל ב-1 וה-ID של האובייקט מקבל את הערך של המשתנה הסטטי הזה) -עד כאן הכל תקין, כל אובייקט מקבל ID עוקב ל ID הקודם. בדיסטרקטור כתבתי הנחיה להפחית 1 מה-ID הזה, הבעיה היא שאין לי מושג מתי נקרא הדיסטרקטור, כלומר-אם אני מחליט שאובייקט כלשהו חייב לצאת מהמערך-זה אחלה אבל אני רוצה שבשלב הזה הוא יימחק לגמרי ולא יהיה קיים יותר בכל הסקופ של התוכנית, כדי שייקרא הדיסטרקטור שלו. למישהו יש מושג איך לעשות כזה דבר? אם אני מנסה לקרוא …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך מפעילים קבצים בC , קבצי EXE או טקסט בעזרת איזשהי פונקציה או משהו . תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Code aCCess seCuriTy What is the importance of code access security? With role - based security, you can defi ne what the user is allowed to do. Code access security defi nes what the code is allowed to do. .NET 4 simplifi es this model by removing the complex policy confi guration that existed up to .NET 3.5 and adding the security transparency level 2. Security transparency level existed before, but Level 2 is new with .NET 4. Security transparency makes a distinction between code that is allowed to do privileged calls (such as calling native code) and code that is not allowed to do so. The code is grouped into three categories: Security - critical code can run any c…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי שהשועל לא "מבין תפקודה BR יש פקודה דומה שגם האקספלורר וגם השועל "מבינים" ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריכה ליצור תכנית שעורכת תור במשרד הפנים במשך ארבע שעות. כל דקה נכנסים n אנשים לתור ->מספר האנשים הנכנסים אינו מוגבל. ישנן 5 עמדות. כל אדם שנכנס מקליד את שמו, ומספר הפכולה שברצונו לבצע שהיא מספר הדקות שהוא צריך לשהות בעמדה. בכל דקה, צריך להופיע פלט- מי נמצא באיזו עמדה. הבעיה שלי: הפלטו שמופיע, מחשיב רק את האנשים החדשים שהכנסתי לתור ואל את האנשים שנמצאים כרגע בעמדות אשמח לעזרה. הערה: ישנו קובץ מחלקה של תור בו מוגדרות שהפעולות שינתן לבצע עליו והן: 1. בדיקה האם התור ריק. 2. הכנסת אדם לסוף התור. 3.הוצאת האדם הראשון מהתור. 4. הצצה לפרטיו של האדם הראשון שבתור. זהו התכנית שרשמתי: #include <iostream> #include <conio.h> #include "queue.h" #include "queueList.h…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ניסיתי לקשר בין לימודי התכנות ב-C לאלגברה לינארית , ותהיתי אם יצא למשהו לראות (או לעשות) תכנית שמקבלת מהמשתמש את סדר המטריצה(כלומר nXm ), ואת המטריצה עצמה ( כלומר שהמשתמש יכניס שורות ועמודות לפי הצורך ), ואז אם ניתן - תבצע התכנית דרוג למטריצה קנונית. התחלתי קצת להתעסק עם זה, אבל גיליתי שזה קצת יותר מסובך ממה שחשבתי(בעיקר בגלל הפעולות האלמנטריות שיש לבצע והסדר שלהן) ופשוט אין לי זמן לזה כרגע... מאחר ואני לא בדיוק אשף ב-C (עדיין!...), הייתי שמח לראות תכנית כזאת. יש מצב שמישהו נתקל באיזה משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, אני מתכנת בשפות c/c++ ומשתמש באקליפס. מערכת הפעלה יובונטו 11.10. העניין הוא שפתאום ללא כל סיבה הגיונית, פתאום הקבצים לא מתקמפלים ומופיעות הודעות לגבי משתנים שלא הוגדרו. אני חייב לציין שהבעיה היא לא בקוד שכתבתי! מישהו נתקל בתופעות דומות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב פונקצייה רקורסיבית שמקבלת כקלט מחרוזת ותו, ומחזירה את המיקום אחרון של התו, אם התו לא מופיע היא מחזירה 0 אין להשתמש במשתני עזר או בפונקציות נוספות. זה פשוט מתסכל, אני יושב שעות על פונקציה ולא מצליח.... הנה מה שכתבתי (לא עובד כמו שצריך, פשוט קשה לי יותר מידי לחשוב רקורסיבית ) במקרה הזה הפונקציה אמורה להחזיר 4. //אני יודע שזה לא עובד זה מה שאני כתבתי, ואין לי מושג איך לכתוב את הפונקציה הנכונה... #include <iostream.h> int lastPosition(char str[], char letter); void main (void) { char str[20]="abaafg"; cout<<lastPosition(str,'a'); cout<<endl; } int lastPosition(char str[], char letter) { //תנאי עצירה, כשגודל המחזרו…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב....לא יודע אם הדיון הזה לכאן אבל לא מצאתי משהו אחר!!! טמפלייט מונסטר הוציאו עיצוב תבנית לדפי עסק בפייסבוק ישנם הוראות ושם נתקעתי אולי כי אני מטומטם ולא יודע לקרוא הוראות אבל אני צריך עזרה לאתר מה שהם רוצים אז ככה: 1. Create a Facebook page 2. Add the Static FBML App to your page. Type “fbml” in Facebook search, choose “Static FBML”. 3. Click “Add to my page” and then choose the page you want the FBML to be added to 4. Go to the “Settings” of your page, find Apps -> FBML-FBML -> select “Go to app” 5. Insert the code you will find in a Readme.txt file in a download package. עד סעיף 4 הגעתי בשלום הגעתי לsettings ואני לא מוצא APPS ואת FBML-FBML -> select “G…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ HTML פשוט שמפנה את הדפדפן לכתובת אחרת הבעיה היא שגם אחרי שאני מחליף את הלינק בקובץ, עדיין הדפדפנים (גם FF וגם IE) מתעקשים ללכת ללינק הישן, אני מתאר לעצמי שזה בגלל שהם מסתכלים על הקובץ שיש להם בקאש\זיכרון\טמפ ולא מסתכלים על הקובץ החדש.... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם אני נתקעתי בתרגיל בג'אווה שעוסק בירושה אם תוכלו להסביר לי מה אני צריך לעשות אני אשמח(: ביקשו ממני ליצור מחלקה בשם XDate שיורשת מהמחלקה Date ונתקעתי קצת בשאלה 3.4 ו3.5
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-