תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
למדתי C וקצת ++C ברמה די פשוטה של פוינטרים,הקצאה דינמי, מערכים ודברים בסיסיים כאלה... עם איזה ספר אני יוכל להרחיב את הידע שלי ובמקביל לעשות הסבה לשפת צד שרת כמו ASP?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום. איך אני עושה מסגרת כמו בתמונה המצורפת? הגעתי עד המצב שזה מקרין את השם שלי במרכז המסך (ממש בעיה ) , איך אני מוסיף לזה מסגרת? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי אתר ואני רוצה לשלוח נתונים משדה של טקסט לתוך משתנה , זאת אומרת יצרתי משתנה והכנסתי אליו את הערך "5" אני מעוניין שדרך השדה אני יוכל לעדכן את המשתנה הזה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה, אני רוצה להפיץ קבצים ממחשב מסוים למחשבים שנמצאים ברשת איתי ולכן בחרתי בתוכנה Udpcat שהיא קרוס-פלאטפורמית וניתן להוריד אותה ואת קוד המקור באתר הבא http://udpcast.linux.lu/. אך יש בעיה אחד מהפונקציונליות של התוכנה הכי חשובה היא להעביר Stream של קובץ בצורה מקובצת בעזרת הארגומנת pipe-- ותוכנה לקיבוץ כמו למשל gzip או tar. בהפצה בין מחשב וינדוס לוינדוס אין בעיות ובין לינוקס לוינדוס אין בעיות, כמו כן מוינדוס ללינוקס אין בעיה. אך יש בעיה בהעברה מלינוקס לוינדוס. ולכן החלטתי לכתוב קוד ב C בשביל לעשות זאת בצורה קרוס פלאטפורמית. הטריק אם Udpcast עובד כך: תוכנת הפצה(udp-sender) לוקחת את ה STDIN של התוכנה ומפיצה אותו. התוכנה של הקבלה(udp-reciver) שופכת את כל המתקבל לתוך STD…
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם קצת על עצמי: אני לא עוסק בתכנות/פיתוח לפרנסתי. בעבר הרחוק הייתי מתכנת JAVA אבל כיום אני איש תשתיות IT ומתכנת רק כתחביב. אני כותב כל מיני תוכניות עזר לעצמי או עבור חברים (בעיקר ב-JAVA) ולאחרונה ממשק ה-SWING הוותיק הפך למיושן וגם אני רוצה לכתוב אפליקציות WEB שרצות ב-BROWSER. ואז התחלתי לבדוק מה כדאי לי ללמוד כדי להיות מסוגל לכתוב כאלו אפליקציות, אלא שנתקלתי במבול של אפשרויות וטכנולוגיות שמקשה עלי לבחור. הפרמטרים שחשובים לי הם: 1. גמישות וחוזק - טכנולוגיה שאפשר לבנות בה כל אפליקציה שרוצים ושלא מגבילה אותך. 2. רצוי שיהיה קרוב ל-JAVA כך שלא אצטרך ללמוד הכל מחדש. 3. שיהיה פשוט ומהיר יחסית להקים את האפליקציה. ברור לי ש-1 ו-3 די סותרים אחד את השני אבל אשמח לדעת אם…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. אני מנסה ליצור ולשלוח קבצי XML דרך הרשת, השליחה וכל הנלווה לה מתבצעים בסדר. אבל התכנית זורקת אותי כשאני מנסה לפענח את הקובץ באקספשן הזה :There is an error in XML document (1, 1). קטע הקוד של המחלקה המטפלת בקבצי XML: using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; using System.Xml.Serialization; using System.IO; using System.Xml; using Data; namespace XMLHandler { public static class XMLHandler { public static string Serialize(string path, Data.Data d) { if (!Directory.Exists(path)) Directory.CreateDirectory(path); path = path + @"\Save.xml"; XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument(); FileStream str…
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
יש לי string abcd,232,155,243,243 וכך האלה יש דרך נוחה להכניס את זה בתור איברים לליסט או טאפל כלומר abcd יהיה איבר אחד 232 איבר שני וכן הלאה? אולי שיטה של substring או כל דרך אחרת או שצריך לעשות את זה בדרך הקשה לרוץ עם לולאה על כל הליסט עד שפוגשים פסיק? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאני כותב משהו בSDL .. הוא מריץ לי את התוכנית בלי אף שגיאה וערה מופיע מסך שחור אבל איך בו כלום .. ואז נופיעות מלמטה הודעות כאלה : Loaded 'ntdll.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32kernel32.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:Program FilesMicrosoft Visual StudioMyProjectsSDL2DebugSDL.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32winmm.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32user32.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32gdi32.dll', no matching symbolic information found. Loaded 'C:WINDOWSsystem32advapi32.dll', no matching symbolic …
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי חבר'ה, קראתי בדויונים קודמים על שני התוכנות אלו להרצה של תוכניות הנכתבות באסמבלר,אבל אין לי מושג איך עובדים איתן. מה השימוש שכל אחד מהן. אשמח לקבל תשובות מהירות כי זה נורא חשוב לי. בתודה מראש,גל.
-
- 4 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אז ככה, מימשתי רשימה מקושרת : template <class T> class List { private: template <class T> class ListNode { private: T object; ListNode<T> *nextNode; public: T &get() { return object; }; void set(T &object) { this->object = object; }; ListNode<T> *getNext() { return nextNode; }; void setNext(ListNode<T> *nextNode) { this->nextNode = nextNode; }; }; int size; ListNode<T> *headNode; ListNode<T> *currentNode, *lastCurrentNode; public: // Constructor List() { headNode = new ListNode<T>; headNode->setNext(NULL); currentNode = NULL; size = 0; }; // Copy Constructor List(…
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נתאר את בעיית מציאת "בור" במערך דו-ממדי ריבועי: קלט: מערך דו-ממדי ריבועי בגודל nn המלא באפסים ואחדים בלבד. נגדיר ש- k הוא בור ( sink ) אם בשורה ה- k - ית כל הערכים הם 0, ובעמודה ה- k - ית כל הערכים הם 1 (חוץ מהאיבר [ k][k ] עצמו שהוא 0). פלט: האם קיים מספר k המהווה בור במערך? אם כן, יש להחזיר את ערכו אחרת יש להחזיר 1 -. . לדוגמא: במערך 3 A הוא "בור": 0 1 1 1 1 0 0 0 1 1 0 0 0 0 1 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 1 0 במערך B אין בור: 0 1 0 1 1 0 0 0 1 1 0 0 0 0 1 1 0 1 0 0 0 0 0 0 0 0 1 1 0 1 1 1 1 0 1 0 לצערי לא עולה בדעתי משהו שהוא טוב יותר מ-O(N²)
-
- 90 תגובות
- 17.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את asp.net אני צריך לעשות rebuild על הדף אחרת הוא לא מכיר בcode behind את האלמנטים שהגדרתי כrunat server ואז אני עושה ריבילד ואין לי errors על אותם אלמנטים וגם לפעמים שאני רושם את השם של אותו אלמנט הוא לא מכיר לי אותו רק אחרי שאני עושה ריבילד למה זה ? זה מעצבן למה אני צריך לעשות כל הזמן ריבילד בשביל שהוא יכיר לי אותם איך אני מסדר את זה כל פעם שאני פותח את הפרויקט הcode behind נראה ככה עד שאני עושה רענון, למה זה ? למה הוא לא מסתנכרן כמו שצריך ולמה גם אחרי הrebuild הוא לא מזהה לי חלק מהאלמנטים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מאחסן כמה נתונים בשרת בקובץ XML. העניין הוא, שעם דפדפן אני טוען את הקובץ תוך שניה, ועם התכנה זה לוקח כ15 שניות. הקובץ שוקל ממש קצת וזה כולה 6 שורות (כולל התאגים) להלן הקוד: Dim m_xmlrprofileData As XmlTextReader m_xmlrprofileData = New XmlTextReader("http://www.####.co.il/settings.xml") m_xmlrprofileData.WhitespaceHandling = WhitespaceHandling.None m_xmlrprofileData.Read() m_xmlrprofileData.Read() While Not m_xmlrprofileData.EOF m_xmlrprofileData.Read() If Not m_xmlrprofileData.IsStartElement() Then Exit While End If m_xmlrprofileData.Read() …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי קצת בעיה עם הגדרת מערך דינאמי של מבנים בc נניח ויש את המבנה הבא typedef struct { int id; char name[24]; . . . }kid ועכשיו אני רוצה להגדיר מערך דינאמי של ילדים כאלה, אז רשמתי ככה: kid *w; w= (kid*) malloc (sizeod(kid)); במצב שנוצר משום מה הוא בונה לי מספר לא ברור של תאים שאני יכול להתייחס אליהם כאשר אני רושם לדוג' kid[60].id השאלה היא אם לא היה יותר נכון להגדיר את זה ככה: kid **w; w= (kid**) malloc (sizeod(kid)); ואז להגדיר כל תא בנפרד ע"י w[next] = (kid*) malloc (sizeof(kid)); בכל מקרה, אני צריך גם דרך לדעת מהו גודל המערך, בלי משתנה עזר, אז ניסיתי לעשות כך size = sizeof(w[0]) / sizeof(w); וגם זה לא הלך, סליחה על החפירה אבל באמת שכבר אני לא יו…
-
- 10 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי שני divs גולשים apdiv5+6 אחרי שמירה אבל רק בגוגל כרום מה לעשות? שולחת קבצים אחרי שמירה ב-explorer http://i57.tinypic.com/2dlkcwo.jpg אחרי שמירה ב-crome http://i57.tinypic.com/1217sxt.jpg קובץ הקוד http://codepen.io/anon/pen/cdGnA תודה גליה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור מערך של אובייקטים מסוג תמונה. גררתי איזושהי תמונה לתוך מסמך הaspx ובקובץ התיכנותי אני לא מבין מה השם של התמונה ז"ת מה השם שלו?. לדוגמא: Image[] arr=new Image{איך אני קורא לתמונה?,מה השם שלה} תודה עומר.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות תוכנה שתקבל פקודות מערכת ותבצע אותן איזו מחלקה מטפלת בזה ? תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היי לכולם, כיצד ניתן לגרום ל main ב-java שגם ככה מוציא output דיווח, להכניס אותו לתוך קבצי log ולייצר אותו במקביל? בנוסף, שיהיה על זה גם timestamp ורצוי גם, כמה זמן לקח בין פעולה לפעולה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
מבנה הנתונים צריך לתמוך בהכנסה והוצאה בזמן לוגריתמי. כאשר האיברים בו ממיונים לפי מפתח. כמו כן הוא צריך לאפשר לי לחפש איבר בזמן לוגריתמי ולבדוק כמה איברים עם מפתח גדול ממנו יש בזמן קבוע. חשבתי להשתמש במבנה map של c++. הבעיה שחיפוש בmap מחזיר לי מצביע לאיבר ולא אינדקס שלו במבנה. כך שאני לא יכול להשוות אותו לגודל הmap וכך לדעת כמה איברים בmap גדולים ממנו. האם יש למישהו פתרון אלגנטי לבעיה? כי כל פתרון שאני חושב עליו מצריך תוספת של ווקטור למשל עם מצביעים כדי לקבל אינדקס. *רק העיר שהוספת שדה אינדקס בכל איבר בmap שבו מצוין האינדקס של האיבר או כמה איברים גדולים ממנו היא בעייתית כי היא דורשת תחזוקה וכך נפגע זמן ההכנסה והוצאה.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מחפש אתר עם שאלות במחשבים שקשורות לאלגוריתמים. למשל משהו בנוסח של אולימפיאדה במחשבים או שאלות של ראיון עבודה רק שחשוב לי שיהיה עם פיתרונות. אפשר גם באנגלית. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני רוצה שהיא תחליף אוטומטית סיסמא כל 24 שעות בשעה 12 בלילה את הסיסמא היא תבנה לפי נוסחא מסוימת שמבוססת על התאריך היומי, למשל, התאריך של היום פלוס 25 פחות 3 נגיד ככה: התאריך של היום הוא : 10.2.09 100209 כפול 25 = 2505225 - 3 = 2505222 זאת הסיסמא היומית משהו בסגנון הזה, אולי אפילו יותר פשוט ובנוסף גם לבנות קובץ שאותו אני ישים במחשב שאני יודע את הסיסמא שלו ואותו קובץ יחשב לי את כל הנוסחא ויוכל להגיד לי מה הסיסמא של המחשב הנעול. התיעצתי עם כמה אנשים מפורום WINDOWS http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=392744.0
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
עד כמה זה לא "בטוח" לעשות את זה? מה זה עושה?למה זה לא בטוח?אשמח להסבר תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איך אני יכול לפרק תו מתוך מחרוזת ולהכניס אותו בתוך משתנה מסוג CHAR? הפונקציה COPY מחזירה ערך מסוג STRING בלבד גם אם ביקשתי לחתוך רק תו אחד , ואני מעונין שהתו הזה ישמר כ CHAR . איך אפשר לעשות את זה והאם זה אפשרי ?
-
- 10 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש בן אדם שיודע להעביר למחשב תוכנת משחק שצרובה על לוח אם שנמצא בתוך מכונת משחק. יש איזה חבר לאבא שלי בשם ג'ורג'. הוא מחפש מישהו שיוכל בדרך כלשהי להעביר לו למחשב (לתוך ווינדוס) את התוכנת משחק הצרובה על הלוח אם שנמצא בתוך המכונה. לתוכנת המשחק קוראים בינגו. זו תוכנה ספציפית שלא ניתן להשיגה ככל הנראה באינטרנט. לפי מה שהוא אמר לי, מתכנתי מחשבים צריכים לדעת איך לעשות את זה. בלוח אם הזה יש eeprom, שזה שבב לפי ידיעתי. אל הלוחם אם הזה מתחברים עוד שני לוחות אם קטנים יותר. הדגם של האיפרום הזה הוא: m27c4002. הדגם של המכונה הוא: aristocrat mk6/mvp-540 הוא סיפר לי על מתכנת מערכות בשם: ECU Programmer - Elnec Beeprog Programmer. דרך המתכנת הזה והסריקה שלו ניתן להעביר את …
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-