עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. היי אני עובד על אפליקצית Silverlight שממנה משתמש מעלה פרטים טקסטואלים שלו לשרת + תמונת Jpeg. כרגע מימשתי את העלאת הנתונים (בלי התמונה עד עכשיו) דרך PHP Web Service שיושב על השרת שלי ומקבל את הנתונים הטקסטואלים ושומר אותם ל-DB. בשביל להעלות את התמונה עלו לי כמה רעיונות אפשריים - 1. לשלוח את התמונה כמערך של byte[] שיתווסף לאוסף הנתונים שה- WebService מקבל. משם התמונה תשמר כקובץ Jpeg על השרת. 2. לשלוח את התמונה בתוך POST לשירות REST פשוט ונפרד על השרת. האופציה הראשונה עדיפה עלי, כי אני לא אצטרך לדאוג לבעיות בשמירה של התמונה ושאר הנתונים בנפרד, לבעיות בתזמון וכו... העניין הוא שעד עכשיו ניסיתי את האופציה הראשונה, נראה ש-Silverlight שולח את הנתונים כראוי. אבל בצד ה- PHP אני לא…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by asihiz,

אני מנסה להעלות תמונות מסוג GIF לתכנית ה-java.אני עובד עם ה-forte. הבעיה היא שהתמונות צריכות להיות מועלות מתוך מחלקת Paintpanel,שיורשת מ-JPanel,כמו כן יש import ל-javax.swing.*; הבעיה היא שברגע שהתמונות מוכנסות כקובץ ב-paintpanel הקומפיילר לא מכיר את הפקודה--getDocumentBase().יש לי דוגמא שהקוד עובד במחלקה שיורשת מ-JApplet,ולכן הכיוון שלי אומר שהבעיה בשימוש ב-image,ב-paintpanel.עוד נקודה שראוי לציין זה שאני מגדיר משתנה מסוג image,לדוג..private image logo1,אין לקומפיילר שום בעיה לקבל זאת.אני חייב להעלות את התמונות מה-paintpanel.אנא עזרתכם הברוכה.אקבל כל רעיון...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ranran,

איך אני עושה דבר כזה בדיוק כמו IMAGESHACK שיעלה לי לתיקיה בשרת שלי רק תמונות בASP מישהו יכול להסביר לי?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  4. Started by the_reaper123,

מישהו יודע איך אפשר להעלים את הסמן של העכבר בjava script ?? ???

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ניר.,

שלום רב !! בניתי משחק APPLET וברצוני לעלות אותו לאתר מסויים (שיש לי גישה לשרת) ולשים בו את המשחק.. א. אילו קבצים אני צריך לעלות לשרת ? ב. אם יש תמונות במשחק האם צריך לעלות גם אותם ? ג. איזה פקודה יש לרשום בדף לשם הצגת המשחק ? ד. אם יהיו עידכונים לגירסת הג'אווה האם זה התעדכן לבד או שאני אצטרך לעדכן אותו באופן ידני ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by nokobik,

כשאני מנסה להעמיס את האופרטור ">>" לפי הדוגמאות שמצאתי, אני מקבל שגיאת קומפילציה ולא ברור לי למה. error C2804: binary 'operator <<' has too many parameters הגדרת האופרטור ב-CLASS ostream& operator<<(ostream &output, const Transport &PrintTransport); האופרטור ostream& Transport:: operator<<(ostream &output, const Transport &PrintTransport) { output << PrintTransport.Name; return output; } יש למישהו רעיון?

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by ה*לה,

אני רושמת תוכנית המקבלת נתוניןם מהמשתמש ואז עפ"י בחירתו מחשבת חישובים. יש אפשרות להגדיר את האורפטורים > , < וכו' ושהמשתמש יבחר באיזו פונקציה להשתמש?? לדוגמא: class student { int math; int eng; } על מנת למיין סטודנטים לפי ציונים- אפשר להגדיר את האופרטור כך שפעם אחת מתמטיקה יהיה חשוב יותר, ופעם אחרת אנגלית? (פעם אחת ימיין לפי מתמטיקה> אנגלית, ופעם אחרת להפך?) איך המחשב יודע באיזה אופרטור לבחור?

• 5 תגובות
    • 945 צפיות
  8. אני יודע שאפשר להעמיס כמה פונקציות על אותו אופרטור (עבור ארגומנטים שונים). האם הדבר נכון גם לגבי אופרטור הצבה? operator= כי משום מה קיבלתי רושם שהאופציה היחידה המותרת היא T& operator=(const T& rhs) T כמובן סתם שם של מחלקה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by ~שירה,

במחלקה שבניתי על חלק מהפונקציות וגם על התכנית הראשית: error C2601: 'main' : local function definitions are illegal מה זה אומר????? הצילו!

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  10. שלום חברים. אני אוהב לפתח להנאתי דברים ומחפש תמיד דרכים שונות לעשות כל מיני דברים שנראים טריוויאלים לאחרים. בכל מקרה, רציתי את דעתכם על מה שעשיתי עד כה. כמה נקודות: לא התעסקתי בעיצוב עד כה. ממש כלום. אז אין מה לומר בנושא הזה, אני עוסק כרגע בלוגיקה כמו בכל פורום, יש להירשם כדי לפרסם פוסטים/לערוך/להגיב וכו'. לכן, אנא הירשמו לאתר כדי לעזור לי לבדוק את כל זה באמת. האתר מעט איטי. תנו לו כמה שניות להיטען. בכל זאת, הוא יושב על שרת משותף ועוד ב-subdomain. אם משהו לא עובד/עובד בצורה הזויה אנא תאמרו לי ואנסה לסדר! את הפורום תמצאו כאן. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  11. Started by RuinSain,

אהלן, חברים. יש לי אתר וכל כמה זמן אני מנסה להוסיף/לשדרג/לתקן דברים שאני רואה תוך כדי עבודה. נכון, זה אתר קטן וצנוע, אך אשמח לחוות הדעת שלכם לגבי הדברים הבאים: 1. עיצוב. 2. מהירות האתר אצלכם(אנא אמרו לי דרך מה גלשתם). 3. האם ההרשמה לאתר עובדת אצלכם כצפוי? ואם כן, האם נשלח אליכם מייל אישור הסיסמה והאם המייל הזה אכן עבד? 4. לאחרונה החלפתי גם את מערכת התגובות אצלי באתר כך שיהיו עם ajax ולא טופס רגיל. אשמח לדעת האם עובד לכם תקין או לא. 5. זהו בערך. כמה דברים שיכול להיות שתשימו לב אליהם, אך אני מודע להם כבר. כרגע אין עמוד פרופיל עצמו, אני עובד עליו והוא יעלה בימים הקרובים. אני מודע שאולי האתר מעט איטי, בכל זאת שרת שיתופי פשוט …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Woland,

שלום , כאשר אני מקצה זיכרון עם מאלוק לבאפר כלשהוא שמקבל אותיות char * buffer = (char*) malloc, ובאחת מהאותיות אני מכניס 0 כלומר null הבאפר מסרב לקבל עוד ערכים ופשוט נקטע (אני מסתכל בדיבגר) , לעומת זאת אם אני מקצה מערך בצורה רגילה char buffer[10] אין אם זה שום בעיה , למה זה קורה ?

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  13. Started by no_flex_zone,

שלום אני פרילנסרית וצלם ביקש ממני לבנות לו אתר רספונסיבי תדמיתי. מה המחיר המקובל ? הבנתי שבין 5000 ל10000 ומה הנוהגים לפני עסקה חוזה וכו'? זו עבודה ראשונה אז אני מתייעצת עמכם. תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. שלום לכולם, אני לא מתכנת ועולם הVB קצת חדש לי אז אודה לעזרה ביצירת מקרו בword. אני צריך להעתיק חתיכת מידע מקובץ txt שממוקם באחד המחשבים אצלנו ברשת המקומית ולהדביק אותו לתוך text box שיצרתי בקובץ word. בנוסף יצרתי כפתור שאמור להתחיל את פעולת המקרו. אשמח אם מישהו כאן יוכל להקדיש מזמנו לעזור לי עם זה. תודה.

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  15. הרבה פעמים במשך היום יוצא שאנחנו צריכים להקליד את כתובת המייל שלנו האם יש אפשרות לקבוע קיצור דרך על שולחן העבודה שבלחיצה אחת יעשה את העבודה הכוונה שאני אקליק עליו כמו שאני פותח תוכנה קובץ exe רק שפה אני אקליק וזה בעצם יעתיק את המייל שלי ואני אדביר איפה שאני רוצה אני יודע שיש אפשרות לעשות את זה עם קובץ bat אבל לא יודע איך תודה רבה

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by טוסטר,

שמתי לב שברירת המחדל של התוכנה היא העתקה רדודה, כלומר שיכפול הכתובת של CLASS מסויים. אם ברצוני לשכפל CLASS , כלומר להעתיק את התוכן שלו למשתנה חדש ולא את הכתובת, האם יש דרך מובנת לעשות את זה? או שאני צריך לכתוב פונקציה שמעתיקה שדה שדה באופן ידני (מה שלא נשמע לי כ"כ הגיוני..) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 5.4k צפיות
  17. Started by TecNodRom,

שלום. אם יש לי מערך מצביעים בגודל 5 עם נתונים(כל אחד הוא אובייקט)ועכשיו לדוגמא אני רוצה להגדיל אותו ל7 כיצד אני יכול להעתיק את הנתונים ממערך המצביעים הישן? והרי כשאעשה לו delete תא תא ואח"כ אמחק אותו בעצמו, אז המצביע שהעתקתי אליו יצביע לזבל. האם ניתן לא למחוק תא תא, אלא למחוק את המצביע עצמו ואז אין לי בעצם איבוד זיכרון כי המצביע החדש מצביע לכתובות הישנות. לדוגמא אם יש לי מערך Class **A Class **temp temp = new Class*[Arraysize + addsize]; for(int i = 0; i < Arraysize ; i ++) { temp[ i ]=A[ i ]; } לאחר מכן אכניס נתונים חדשים כלומר אקצה זיכרון חדש למקומות החדשים ואז אם אני אעשה כך: for(int i= 0; i< Arraysize ; i++){ delete A[i]; } delete[…

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  18. Started by ניר.,

יש לי אתר ב - yahoo geocities (אשר עומד להיסגר) וברצוני להעתיק את כל הדפים / התוכן שיש באתר לשרת איחסון אחר בו יהיה האתר.. מישהו יודע כיצד יוכל להעתיק את הדפים / התוכן שיש לי בשרת של יאהו כך שאני אוכל לשים אותם בשרת אחר ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום. במידה ואתר כלשהו מהווה השראה, האם זה אפשרי להוריד את ה source code של האתר? אני חדש בעניינים הללו, אז סליחה אם אני יוצא פה הזוי. תודה!

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  20. שלום לכולם! יש לי שאלה... כשאני עושה דף כלשהו ורושם שם בעברית ולא עושה Br ים אז הטקסט ממשיך להיות בשורה אחת ארוכה...... איך אני עושה שאני ארשום טקסט והוא יכנס לי למקום מסויים ושלא יהיה שורה ארוכה אלא בתחום הריבוע שאני עושה, כמו פה בתגובה הזאת, כל פעם שאני מגיע לסוף השורה הוא יורד אוטומטית שורה, איך אני עושה את זה בכתבות באתר? תודה לעונים! זה דבר אחד.. אני רוצה להעתיק כתבה למשל מ YNET... אבל שאני מעתיק אותה אז זה לא מעתיק טוב.. יורד שורות בלי קשר, והכל מתבלגן.. כיצד ניתן להעתיק כתבות מהאינטרנט או סתם ממסמך מבלי שהכל יתבלגן לי , להעתיק אותם לתוך TABLE בגודל מסויים ושהם ירדו לפי הצורך בלי פקודה שלי. תודה רבה רבה לעונים.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by Dym,

אהלן! איך אני מעתיק תוכן של מחרוזת אחת לשנייה ללא הרווחים? האם strncpy יכולה לעשות את זה? תודה מראש לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מנסה דיי הרבה זמן כבר להעתיק פקדים מטאב מספר 1 (Tabpage1) לטאב שהמשתמש בחר (TabControl1.SelectedTab), ניסתי כמה דברים כמו... TabPage1.Controls.CopyTo(TabControl1.SelectedTab,0) או: TabPage1.Controls.CopyTo(TabControl1.SelectedTab.Controls,0) ה-0 מסמל את הפקד שהוא יתחיל להעתיק ממנו, אבל משום מה זה לא עובד... אשמח לעזרה! המשך למטה תודה!

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  23. Started by eliom,

שלום רב. אני קורא ספרים של לימוד שפת c. ובספרים רשומים דוגמאות של קודים. ואני רוצה לנסות אותם ב-vs. ואני רוצה להעתיק את הקודים האלה לעורך של vs הבעיה היא שאין לי כח להעתיק את הקודים ידנית לעורך. יש פתרון?. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by יוספי,

שלום אני יודע שהפונקציה EOF מחזירה TRUE כאשר בוצע ניסיון קריאה כושל ולא כאשר מגיעים לסוף הקובץ ולכן חשוב לעשות משהו בסיגנון infile.get(c); while (!infile.eof() { outfile <<c; infile.get(c); } ולא while (!infile.eof() { infile.get(c); outfile <<c; } כי אז התו האחרון מועתק כפול, כיוון שאחרי שהוא קורא את התו האחרון הוא עדיין יכנס בריצה הבאה ללולאה אבל יש לי דוגמא שהפונקציה EOF לא עובדת כך אני יוצר קובץ grades.txt שמכיל את הטקסט 123 קטע הקוד הבא : ifstream inGrade("grades.txt"); ofstream outRoster("roster.txt"); int tmpGrade; inGrade >> tmpGrade; while (!inGrade.eof() ) { outRoster << tmpGrade &l…

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים