עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ליאור שמש,

שלום ראיתי שיש הצעות עבודה בכתיבתhtml ואני רוצה להתחיל לעבוד בזה התחלתי ללמוד html סיימתי את המדריך באתר וובמסטאר (http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=411) האם אני ברמה כזו שאוכל להתקבל לעבודה?ועם לא אז לאיזה רמה צריך להגיע ?ואיך להגיע לרמה הזו? תודה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי חבר'ס , לאחרונה הוספתי באתר שלי דף מסויים שמציין שהגולש הגיע למקום שלא קיים , רוצים לראות ? כנסו לאתר שלי : www.room4u.co.cc ותקליקו על הפרסומת למטה ( הקישור שם שבור ) זה יפנה אתכם ישירות לדף העניין הוא , שלקחתי את הפלטפורמה מהאתר : http://www.thebest404pageever.com/ עכשיו , אם תשימו לב , כל פעם שתלחצו REFRESH אתם תראו סרטון אחר , העניין הוא שגם אני רוצה לעשות את זה בדף השגיאה שלי , אך אינני מוצא את הקוד בשום מקום , הייתי רוצה לבצע זאת עם הקוד PHP ניסיתי עם הקוד הבא : <?php $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/grim_grinning_ghosts.swf';[/url] $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/dance_party.swf';[…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום אני בונה כרגע תוכנית בפסקל ויש לי בתוכנית string שנקלטת על ידי המשתמש ואני רוצה לבדוק תו תו במחרוזת ולראות איזה מספרים יש לי שם. לכן אני מחפש פקודה או דרך כלשהי להפוך תו המכיל מספר למספר אמיתי. כלומר אם יש לי תו המכיל את הערך '5' אז אני צריך שהמספר 5 יתקבל במשתנה מספרי כלשהו. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by yigael_o,

מישהו יכול לומר לי איפה אני יכול למצוא קוד של kernel? בוודאות יש אם בלינוקס מקמפלים אותו כל מיני משתמשים. כל מה שאני מצליח למצוא זה קבצים על סיומת משונה. הקבצים לא אמורים להיות C ו C++? אשמח לקישור אם יש למישהו. אם הסיומות שונות אז עם איזה תוכנה אני יכול לפתוח אותם בוינדוס?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Eddiebrava,

שלום לכולם אני רוצה להתחיל ללמוד לבד PHP יש לי ידע בסיסי בשפת C++ ז"א שאלגוריתמיקה לא הבעיה שלי מישהו יכול להציע לי ספר טוב מהבסיס של PHP ללמוד לבד ממש מאלף של ה PHP?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Liran -,

שלום אני מקווה שתוכלו לעזור .. אממ .. יש לי שאלה : אני צריך לכתוב תוכנית לפתרון משוואה ריבועית. התוכנית קולטת שלשות מספרים לתוך המשתנים a, b, c המהויים מקדמי המשוואה הריבועית. עבור כל שלושה מספרי קלט התוכנית מדפיסה את המשוואה ואת הפתרונות, או את המשוואה וההערה המתאימה, הקלט האחרון הוא a=0. א. צריך לכתוב פונקציה המקבלת 3 פרמטרים a, b , c - מספרים ממשיים המהווים מקדמי משוואה ריבועית. הפונקציה תחזיר 1 אם למשוואה יש 2 פתרונות, או 0 במקרה ולמשוואה אין פתרונות. ב. צריך לכתוב פונקציה המקבלת 3 פרמטרים a, b , c - מספרים ממשיים המהווים מקדמי משוואה ריבועית. הפונקציה מחזירה את הפרמטרים x1, x2 שהם פתרונות המשוואה בהנחה שלמשוואה יש 2 פתרונות. מישהו ?! ??? תודה מראש ..

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by דין.,

שלום לכולם, אני מתכנת מתחיל ואני מנסה לעשות פרוייקט C חדש בVS'08 אבל משהו לא מסתדר לי. אני עושה פרוייקט חדש ריק ב-Visual C++ (כי אין אפשרות לVISUAL C) ואז כשאני מנסה להוסיף קובץ חדש (NEW ITEM) אין לי אפשרות ליצור קובץ C אלא רק קובץ CPP. בבקשה תעזרו לי, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הי.. תראו אני לא מצליח בתרגיל אחד שהוא אומר לי ליצור פעולה שתקבל מחסנית מסוג string שמכיל שמות, ולהחזיר מחסנית מסוג int שמכילה את מספר האותיות שיש בכל שם. למשל אני מקבל מחסנית כזו: pele messy ronaldiniho אני צריך להחזיר מחסנית 4 5 11 זה מה שעשיתי: class Porgamess { public static Stack<int> GetStringLength(Stack<string> st1) { Stack<int> sn = new Stack<int>(); Stack<string> st2 = new Stack<string>(); string str; while (!st2.IsEmpty()) { str = st2.Pop(); sn.Push(str.Length); } return sn; } } } ובMAIN static void Main(string[] args) { Stack<str…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. היי יש לי שאלה בקשר לקבלת תווים ב C / C++ , רציתי לדעת האם יש דרך , לקבל תו מהמשתמש ללא עצירת התוכנית ז"א שהתוכנית רצה ללא עצירה כאשר היא דוגמת מידי פעם את ה BUFFER של המקלדת ומשווה אותו לתו מסויים לדוגמא מקש ESC או כל מקש אחר , כאשר במידה והתו שהוקש תואם התוכנית תבצע דבר מה . הקטע החשוב הוא שלא תהייה עצירה של התוכנית והמתנה להזנת התו . תודה !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, (מקווה שאני בפורום הנכון...) אני מנסה לתכנת ב MonoDevelop שרץ על אובונטו 8.04. התוכן עובר קמפול אך כשאני מנסה להריץ את הקוד אני מקבל שגיאה (Cannot execute "c++ t4". Executable not found: /home/yossi/c++ t4/c++ t4/bin/Debug/c++ t4.) ניסיתי משהו מאוד פשוט כמו: #include <iostream> using namespace std; int main () { cout << "Hello world!" << endl; return 0; } אך השגיאה חוזרת. אשמח לעזרה והסבר מה אני מפספס\ עושה לא טוב. תודה מראש, יוסי. עריכה: איפה אני מוצא את השדה קוד? עריכה 2: אני צריך ליצור תוכניות שרצות תחת console, בעקרון אני אמור לתכנת בסביבת visual studio 2005/8. שוב תודה. עריכה 3: בעייה נפתרה. בעת יצירת solution חדש, אם כותבים קוד…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Runny,

שלום לכולם אני מנסה לכתוב PlugIn לשלט שלי (RemoteWonder II). הSDK שלו במקור כתוב ב C וברצוני לתרגם את העניין לC# בכדי שאוכל להוסיף לו פונקציונאליות רבה - הרעיון ליצור Plugin שיוכל לבצע סט של פעולות בלחיצה אחת (Plugin כזה לא קיים לצערי). לצערי אינני זוכר כ"כ C כך שאני דיי מתקשה לבצע את התיכנות בשפה הזאת. הבעיה היא : איך לתרגם את הקוד לC# כך שהתוכנה של השלט תמצא את הפונקציות שהיא זקוקה להן (זהו DLL ... כמובן). פעם השתמשתי בקובץ "Proxy" לעשות משהו דומה (מצד אחד הוא קיבל את הקוד המתאים מהC ומצד שני שלח בקשות לC#). האם ניתן לפתור את הבעיה מבלי להזדקק לקובץ הנוסף והבעיות שהוא יוצר ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. השתמשתי בarray_search כדי למצוא ערך מסויים ,אני רוצה לשמור את הערך ששמצאתי בתור משתנה איך אפשר לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by מנטה,

יש לכתוב מתודה סטטית בג'אווה המקבלת מצביע לראש רשימה המכילה מעגל, ומצביע לצומת כלשהו בתוך המעגל. המתודה תהפוך את הרשימה לרשימה חסרת מעגלים תוך שמירה על סדר האיברים. היא אינה מחזירה ערך (void).דרישות:*יש להיעזר במתודה סטטית reverseList (אותה אין צורך לממש!) המקבלת מצביע לראש רשימה חד-כיוונית חסרת מעגלים, הופכת את הרשימה ומחזירה את ראש הרשימה ההפוכה.*סיבוכיות זמן O(n) .*ניתן להקצות זיכרון אבל רק בגודל קבוע.*מותר שיטות עזר. בשאלה המקורית אין חיוב להשתמש במתודת הרוורס ולכן הצלחתי לפתור. אבל לפתור בעזרת הרוורס - לא הצלחתי! לכן אני פונה אליכם. אודה לכל רמז/ עצה/ כיוון....

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by orninyo,

האם יש טעם ללמוד html או שעדיף ללמוד xhtml למרות שהיא מעצבנת? האם בגלל המעבר לxhtml יש מצב שבעתיד (גם הרחוק) הדפדפנים לא יתמכו באתרים שנבנו בhtml ? ושאלה אחרונה ASP או PHP ? רוב האנשים ששאלתי אומרים שעדיף ללמוד PHP בגלל שהיא יותר נגישה וידידותית ושוות ערך ובגלל שהפסיקו לפתח את ASP. אך שמעתי גם קולות שאומרים שASP יותר חזק. אז לפני שאני מתחיל ללמוד... מה עדיף?

15. Started by carman6,

שלום, אני לומד מחשבים שנה ראשונה בכיתה י' ואנחנו עכשיו לומדים c#. בקיצור, קיבלתי עבודה לחופש ויש לי תרגיל אחד שעדיין לא הצלחתי לעשות כי יש שם פקודות שעדיין לא למדתי. זה התרגיל- כתוב תוכנית המקבלת כקלט את השעה הנוכחית (שעה ודקות). התוכנית תחשב ותדפיס את השעה בעוד X דקות (X קלא לתוכנית). שים לב: ביממה 24 שעות. תודה לכל העוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by talgold,

הורדתי את הקומפיילר DEV-C++ אני מריץ את התוכניות אבל חלון ה OUTPUT כול הזמן נסגר לי ניכנסתי להגדרות ואני לא מוצא אייך לגרום לחלון להישאר פתוח עד שאני רוצה לסגור אותו אני לא יכול לראות את התוצאות של ההרצה הקיצר אייך אני מונע מהחלון ה OUTPUT להיסגר אוטומטית??????

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by gal555,

אין לי ידע בנושא הזה והייתי רוצה ללימוד קצת עליו אז מאיפה אני צריך להתחיל?

18. Started by kalimero1234,

נערך

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by mimig,

אודה לעוזרים.... תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי המקרה שלי הוא כזה: בעבר תחזקתי אתר אינטרנט של המתנ"ס המקומי. האתר בנוי על בסיס ג'ומלה. ג'ומלה = תחזוקת אתר נוחה שלא מצריכה ידע מתקדם בניהול/בניית אתרים. לאחרונה נתקלתי / נתוודעתי לפלטפורמה של WIX. אני בטוח שאתם יודעים כמוני שהרעיון שעומד מאחורי החברה הזו ומה שהיא מציעה לא שונה מג'ומלה. נוחיות בבניית האתר, תחזוקה וכו'.. חשבתי איך להעביר את האתר מג'ומלה ל WIX כי כך אוכל להנות ממראה יותר אטרקטיבי ועיצוב יותר מודרני מאיך שהאתר נראה היום. פלאש בכל זאת עושה את שלו הבעיה היא..שאני לא יודע ממש איך לעשות את זה כי זה דורש התעסקות עם כל העסק הפנימי של האתר וכו'..אני לא מבין בעיצוב/בניית אתרים. בג'ומלה פשוט הייתי נכנס מעלה תוכן וגמרנו. לא הייתי חייב לדעת שום שפה כמו HTML או PH…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כתבתי תוכנת PC, בC#, אשר משתמשת ביציאה הסריאלית (דרך ממיר Serial-USB) בכדי "לדבר" עם לוח Embedded. לוח ChipKIT, אם זה באמת מעניין. כאשר נשלחת פקודה מהPC לEmbedded הכל עובד כשורה, הבעיה שלעיתים קרובות הPC לא מצליח לעבד את המידע המגיע מהEmbedded. המידע מגיע לבטח - שמתי Serial Monitor ורואים את הפקודה מגיעה אך התוכנה לא מבצעת את שאמורה לבצע. המוזר בעניין הוא שכאשר אני עובד ישירות עם הVisual Studio, במצב Debug או Release הבעיה אינה קיימת, היא מתרחשת רק כאשר התוכנה רצה עצמאית. התוכנה משתמשת בDLL המבצע את רוב עניני התקשורת (יש Reference), הDLL תקין ועובד ללא בעיות בתוכנות אחרות האם מישהו נתקל בבעיה שכזו או שאולי יכול לזרוק רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ehud101,

יש לי שאלה בנוגע לclass ששייך למנוע עצמו

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by DarK_NaF,

מישהו יודע מה צריך לכתוב כדי לשנות את הRecordSource של הAdodc בקוד עצמו? זה אמור להתחיל ככה (או לפחות נראה לי): adodc_patients_therapies.RecordSource אבל אין לי שמץ איך אחרי זה מוסיפים את התוכן של הRecordSource עצמו...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. הכל כתוב כבר בכותרת... תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, אני עובד על פרוייקט cloud בשפת asp.net. במסגרת התרגיל הענן צריך להכיל אתר עם כתפור שכשלחוצים עליו, הוא מציג את כתובת ה-ip של המחשב (הלקוח כמובן). הידע שלי ב-asp.net הוא לא רב בלשון המעטה. ניסיתי לחפש באינטרנט דוגמאות ליצירת כפתור שכזה, אך הסתבכתי. איזה פוקציה מחזירה את כתובת ה-ip של המחשב? אשמח לעזרה מכל סוג שהיא...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.