תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
הייתי מעוניין לבנות מערכת משתמשים לאתר שלי - עד דגש על הרשאות מתקדמות למשתמשים (ניהול/צפיה) חיפשתי קצת בנושא אבל לא מצאתי.. אם מישהו מכיר קצת אתרים בנושא אשמח לקישורים... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב ברצוני לדעת עם איזה משתנה להגדיר את המטריצה הנל : האם מסוג INT או FLOAT והאם צריך להכניס את הנתונים בטבלה אחד אחד ?או יש דרך אחרת? אשמח לדעת איך עליי להתחיל לכתוב את הקוד תודה רבה ושבת שלום [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן סקריפט בPOWERSHELL שיריץ שאילתת SQL על שרת MSSQL2005 וישמור את התוצאות לקובץ EXCEL, מצאתי מדריכים לעשות ההפך, ומצאתי מדרכים להריץ שאילת ולקבל תוצאות, אבל לא הסבר איך להוציא לאקסל. אם משהו מכיר אתר עם מדריך, או שיש לו במקרה סקריפט מוכן, אני ממש אודה לו. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני למדתי בבית ספר C# שאמר לי המורה שזה הבסיס של השפות . ואחרי זה זה יהיה יותר קל אם תלמד עוד שפות . היה לנו שתי בחירות PASCAL או C# אני לקחתי C# בגלל שאממרו שזה הבסיס לתיכנות . ולאחר זה למדתי בבית הספר גם Visual Basic . והאם ה Cֳ# הוא הבסיס לתיכנות ? עכשיו אני גם למדתי בבית HTML ותקנו אותי אם אני טועה . ה HTML הוא הבסיס לבניית אתרים .?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי טבלה שבה אני מציג נתונים מה Mysql הבעיה שיש הרבה טקסט כלומר בסביבות 500 תווים והטבלה נמתחת אל מחוץ לגבולות הדפדפן ולא נשארת ברוחב המקורי שלה כפי שהגדרתי לה width=80% איך ניתן להשאיר אותה ברוחבה מבלי שכמות הטקסט תשפיע עליה אלא פשוט תוריד את הטקסט ברגע שתגיע לסוף כל שורה ? http://img228.imageshack.us/img228/3876/12344s.jpg
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רק התחלתי לא מזמן ללמוד גאווה סקריפט עכשיו ביקשו ממני לעשות סליידר תמונות פשוט בעזרת גוגל בעיקר וכמה שינויים קטנים קתבתי את הקוד הבא אבל אני לא מצליח להוסיף לו פרמטרים לקבוע אורך ורוחב תמונה אתם יכולים בבקשה לעזור לי? [tt] <script type='text/javascript' src='http://jqueryjs.googlecode.com/files/jquery-1.3.2.min.js'> </script> <script type="text/javascript"> var imgs = [ 'http://www.h-woods.co.il/admin/wp-content/uploads/2012/10/vsop-03.jpg', 'http://www.h-woods.co.il/admin/wp-content/uploads/2012/10/vsop-02.jpg', 'http://www.h-woods.co.il/admin/wp-content/uploads/2012/10/vsop-01.jpg']; var cnt = imgs.length; $(function() { setInterval…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי מתכנת עד עכשיו ב C ומשום מה שאני כותב תכנית פשוטה בC++ זה נותן לי שגיאה. איך עושים CREATE PROJECT וכו' עד הקטע שאתה כותב את הקוד ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פיתחתי צ'אט אינטרנט שבו ניתן לדבר עם אנשים, יש חדרים, יש חיפוש, יש שיחות פרטיות ועוד... אשמח לקבל ביקורת לשיפור הצ'אט, הכתובת: http://chatme.co.il/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לבנות אתר, מאחר ואין לי כלל ניסיון בזה כנראה שאשתמש בג'ומלה. עשיתי כמה עמודים של מוצרים שבכל אחד יש טבלה המכילה את שם המוצר, תמונה, ועוד כל מיני סעיפים של הסברים. בעניין הוא שעשיתי את הדף הראשון, ואז העתקתי אותו לדפים האחרים ורק שיניתי את הנתונים ואת הקישורים לתמונות. חשבתי על זה שכרגע, כשיש מעט מוצרים, זה בסדר. אבל באופן כללי זה תהליך די מסורבל כי אני מתכנן שיהיו מעל 50 דפי מוצר. חוץ מזה אם אני ארצה לשנות פעם איזה טעות נגררת או סתם לעדכן את העיצוב אני אאלץ לעשות זאת בכל הדפים. ממש לא לעניין. מה הדרך ה"נכונה" לעשות זאת ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך ליצור קבצי GERBER (ולא כדי להאכיל את הילד) ואין לי מושג איך לעזאזל עושים דבר כזה. אני צריך להדפיס מעגלים וזה הקובץ היחיד שהמפעל שיש לי בו קשרים מקבל. יש למישהו מושג עם איזה תוכנה אפשר ליצור יחסית בפשטות קבצים כאלו?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי אתר שאני מריץ על שרת לינוקס.. יש לי בעיה עם מספר החיבורים למשתמש.. הוא מוגבל ל1, ואי אפשר להוריד יותר מקובץ אחד בו זמנית. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את זה שהמשתמש יוכל להוריד יותר מקובץ אחד בו זמנית \ להשתמש במנהל הורדות למספר חיבורים להורדה אחת.. בנוסף רציתי לדעת איך אפשר לאפשר חידוש הורדה ע"י מנהל הורדות..?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתבתי קוד שאמורה ךהוציא מילה ממשפט עך פניו זה נראה טוב אבל שאני מריצה מופחע ההודעה הבאה Unhandled exception at 0x55AF2C23 (ucrtbased.dll) in linux_c_1.exe: 0xC0000005: Access violation writing location 0x009D7BF4. חדשה בתחום אשמח לעזרה #include<stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> char** stringTowords(char *setOfWords) { if (setOfWords == NULL) return NULL; int counterWords = 0,w=0; //printf("%s\n", setOfWords); char* copy =(char*)malloc(sizeof(char)*strlen(setOfWords+1)) ;//הקצאת זיכרון לצורך העתקת המחרוזת המקורית strcpy(copy,setOfWords); //printf("…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
למביני עניין, הנה חידה חביבה: כתבו פקודה שמחזירה האם מספר הקלט (INTEGER) הוא חזקה של 2 (יש פתרון לוגוריטמי שהוא פחות יפה, ופתרון הרבה יותר פשוט ויפה במשחקים בינארים).
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה צריך לכתוב כדי לשנות את הRecordSource של הAdodc בקוד עצמו? זה אמור להתחיל ככה (או לפחות נראה לי): adodc_patients_therapies.RecordSource אבל אין לי שמץ איך אחרי זה מוסיפים את התוכן של הRecordSource עצמו...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לפני כמה ימים התחלתי ללמוד לבד PYTHON השפה הזו לא עובדת עם קומפיילר אלא עם מתרגם אינטראקטיבי השאלה שלי היא למה משמשות שפות מסוג זה? והאם אפשר ליצור איתה קובץ תוכנה כמו בשפה אחרת (JAVA וכדו)? כי כרגע כל פקודה שאני נותן היא מבצעת מייד כך שאני מרגיש שאני גם המתכנת וגם מי שמשתמש בתוכנה במקביל. אודה לתשובתיכם
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב"ה איך אני יכול לקבל את מה שהוקלד בפקדים TextBoxשנמצאים ב StackPanel שמחוברים ע"י Binding תיאור: יצרתי StackPanel שמכיל פקדים שונים בעיקר TextBox אבל נתקלתי בבעיה שאני לא יכול לאסוף את הנתונים שהוזנו לקלאס שיצרתי לדוגמה כדי לשלוח להם נתונים אני עושה את זה ע"י StackPanel.DataContext = MyData אבל ביצוע פעולה הפוכה אני לא מצליח לעשות אני לא מחפש פיתרון של התייחסות לכל תיבת טקסט בנפרד ז"א להגדיר שם לתיבה וע"י זה להתייחס אליה בקוד. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני איש מעוצבן שלומד\(מתמודד עם הקושי) שפת ++C (התחלתי לאחרונה להיות מעוצבן..) אני בונה מיני משחק שתוך כדי בנייתו אני לומד את כל האספקטים של השפה (ממ.. כן.. את רובם..) למעשה הקוד מובא הישר מספר (!) אשר רכשתי בכדי לעזור לי לא להתפגר מוקדם מידי תוך כדי הלימוד.. הקוד הוא כזה: #include <iostream> int main() { std::cout << "Decryptix. (C)Copyright 1999 Liberty"; std::cout << "Associates, Inc. Verion 0.2\n " << std::endl; std::cout << "There are two ways to play Decryptix: "; std::cout << "either you can guess a pattern I creat, "; std::cout << "or I can guess your pattern.\n\n "; std::cout << "If you are gues…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הכוונה ב Segment Address ומתי צריך "להרחיב אותו" אשמח להסבר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחלקה שכתבתי שבעיקרון יכולה לעבוד בעצמה (לא תלויה במחלקות אחרות) אני רוצה שתהפוך לקובץ שאפשר להפעיל ב- Windows. איך אני עושה את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה זמן קראתי מדריך מעולה באתר אחר, קיבלתי השראה והתחלתי לבנות משחק ב SDL... המשחק כבר כמעט גמור (כל הממשק גמור, נשאר רק החלק הביצועי של חוקי המשחק, אבל זה שעתיים עבודה), אבל יש לי דבר אחד שלא עובד לי בכלל. שאלה 1: כשאני שולח את הקובץ XO.exe (שהוא נבנה מהקומפיילר שלי, Visual C++), לחברים, הוא קורס עוד לפני שחלון הדוס נפתח, עם שגיאה (לא זוכר אותה). אצלי במחשב הכל עובד טוב, אבל כשאני שולח למישהו, או אפילו שולח את זה למחשב של אחותי הקטנה, הוא לא עובד. ניסיתי לצרץ את הקובץ SDL.dll, אבל עדיין לא עובד. אפילו כשאני שם אותו ב system32. במירק אמר לי אחד באיזה ערוץ תמיכה אחד, שאצלו זה עבד בגלל שהוא עשה משהו שנקרא Static Linking ל DLL, דבר שהגדיל את קובץ ההפעלה בכמה מגה (3-4)…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לכתוב תוכנית שתיישם קיצור דרך ע"י לחיצה על שילוב של 2 לחצנים במקלדת (שאני קובע מראש) לחלפה בין כרטיסי הקול, בין כרטיס הקול של לוח האם realtek לבין כרטיס קול האופטי (גם מובנה בלח האם) אני יודע לתכנת ב JAVA ברמה סבירה, רק שלא יצא לי לכתוב תוכניות שמתחברות לספריות של החלונות. מה הדרך היעילה ביותר ליישם את הקוד? האם קיימת תוכנה שעושה פעולה זו תודה עמית
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , אני מחפש כלי קטן שכל מה שיעשה ייקח מילים/אותיות ופשוט יהפוך לי אותם מANSI --> UTF8 יש למישהו מושג היכן ניתן למצא ? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hi guys, I am trying to get some class properties from a persistent manager in Java. the code is made of JAVA && jsp. some one know how to achieve this? thx
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי בעיה קטנה עם c++. יצרתי שתי מחלקות, candidate ו badCandidate. כאשר האחרונה יורשת מהראשונה. וכאשר אני מנסה לאתחל את badCandidate בצורה הבאה: Candidate = badCandidate(somevalues) ואני מנסה להדפיס את ערך type (סטרינג שמוגדר לשם הקלאס) מודפס לי תו ריק (כלומר כלום). מצורף הקוד של שתי המחלקות: public: Candidate(); Candidate(short,string,string,int); Candidate(const Candidate&); virtual ~Candidate(); virtual string getType(); short getId(); string type; string getFName(); string getLName(); int getPVote(); friend void operator<<(ostream& os, Candidate& Candid); bool operator<(Candidate); bool operator==(Candidate); friend…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קוד JS שמאמת מילוי נתונים בטופס. אם מנסים לשלוח את הטופס זה מקפיץ חלון שגיאה "אנא הכנס מייל" / "אנא הכנס שם" וכו' החלון שקופץ מציג את הטקסט הכל טוב ויפה אבל בצד שמאל של הקובייה. איך הופכים אותו לRTL?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-