תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
כיום אני מועסק בחברת הייטק בתור בודק ואני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות. חשבתי על המסלול של MCPD שזה בעצם C# שאורכו שנה - שנה ורבע. אצלנו בעבודה יש הרבה חבר'ה שהיו בצבא ב-8200 ואני מתאר לעצמי שהם התחילו ללמוד בצבא בקורס של ממר"ם. השאלה שלי היא מבחינת היקף החומר מה ההבדלים בין הקורס שאני רוצה לקחת לבין קורסים של ממרם שאין לי מושג כמה זמן הם.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני צריך לממש פרוטוקל תקשורת UDP בשפת C או בJAVA וכרגע אני מעדיף את C. הורדתי כמה דוגמאות של פרוטוקולים פשוטים אך עדיין הייתי מעוניין בדוגמא טובה ומפורטת יותר של העברת קבצים...אם מישהו מכיר... כל עזרה תתקבל בברכה!!! חנוכה שמח ושבוע טוב!!!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עכשיו לומד פסקל במגמת מדעי המחשב בבית הספר שלי, לא את השפה אלא בעזרת השפה אני לומד לפתור אלגוריתמים כאלה או אחרים מה שמעניין אותי לדעת אם יש פה מישהו שיודע אם זה פרקטי בכלל...כלומר לא עדיף ללמוד שפות C++ וכאלה ? או שאת זה אפשר להשאיר לאוניברסיטה כל מידע שיש לכם בנושא , אם אפשר...תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מקשר בין ה Struct של ה Color ל ComboBox?? כך שכל הצבעים יופיעו בתוך הקומבו-בוקס כלל השמות???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Hi guys, I am trying to get some class properties from a persistent manager in Java. the code is made of JAVA && jsp. some one know how to achieve this? thx
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידידי, אני חייב לציין ראשית שהשפה Visual J#.NET קלה מאוד, ומצויינת לכתיבה מונחת אובייקטים. לאחרונה כתבתי תוכנית, וניסתי להפיצה למחשבים אחרים עם (כמובן) חבילת Frame Work מותקנת אצל הלקוחות (לקוחות מחשבים לא אנשים). החבילה מסרבת להפתח (במתקונת Deplyment) בתוענה שצריך להתקין את ההוספה של Visuak J#.NET, ואין לי מושג מה זה. אני שוקל הגירה רצינית ל- C# אבל לפני כן אני שואל האם יש למישהוא מושג בעניין הכאוב הזה ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם... יש לי בעיה קטנה עם c++. יצרתי שתי מחלקות, candidate ו badCandidate. כאשר האחרונה יורשת מהראשונה. וכאשר אני מנסה לאתחל את badCandidate בצורה הבאה: Candidate = badCandidate(somevalues) ואני מנסה להדפיס את ערך type (סטרינג שמוגדר לשם הקלאס) מודפס לי תו ריק (כלומר כלום). מצורף הקוד של שתי המחלקות: public: Candidate(); Candidate(short,string,string,int); Candidate(const Candidate&); virtual ~Candidate(); virtual string getType(); short getId(); string type; string getFName(); string getLName(); int getPVote(); friend void operator<<(ostream& os, Candidate& Candid); bool operator<(Candidate); bool operator==(Candidate); friend…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני בונה כרגע תוכנית בפסקל ויש לי בתוכנית string שנקלטת על ידי המשתמש ואני רוצה לבדוק תו תו במחרוזת ולראות איזה מספרים יש לי שם. לכן אני מחפש פקודה או דרך כלשהי להפוך תו המכיל מספר למספר אמיתי. כלומר אם יש לי תו המכיל את הערך '5' אז אני צריך שהמספר 5 יתקבל במשתנה מספרי כלשהו. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל ללמוד שפת תכנות. אבל אני לא בטוח מה אני כן ומה אני לא רוצה ללמוד! מה שכן,אני רוצה להתחיל ללמוד: תכנות תוכנות, ותכנות משחקים. אבל אני לא יודע איזו שפה שייכת. וגם,איך ללמוד,מה ללמוד. אם זה מספר,איך קוראים לו? כמה עולה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לclass ששייך למנוע עצמו
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , יש לי את ה3 טבלאות המסומנות בקובץ המצורף. שמהם אני צריכה להוציא שאילתה שמעדכנת את ערכו של tot_creds בהתאם לסהכ הנקודות בקורסים שלקח הסטודנט - עזרה בפיתרון? ניסתי לעשות עם UpDate אבל לא יצא לי טוב..
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מייצר DLL של MATLAB אבל הוא מתרסק ב-INIT כל פעם. לא מצליח להרים את ה-MCR, ניסיתי לשנות PATH, עם ובלי קובץ CTF, כ-DOT NET וגם כ- COM , הוא פשוט לא מצליח לאתחל את סביבת הריצה שלו ... מישהו נתקל בזה ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הנה הטופס שהכנתי,מה צריך לתקן כדי שהכותרת תהיה מעליו, ושיהיה אפשר לבחור כמה בחירות? <form name="FavMovies" method="get" multiple="multiple" > Choose your favorit movies: <select name="1337" > <option> The Matrix </option> <option selected="selected"> Saving private Ryan </option> <option> Independence day </option> <option> Ace Ventura 2 </option> </select> </form>
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שבו אני אמור להכניס מספר ולקבל אותו בהקסה. אני אמור לכתוב מתודה שעושה את זה ובגלל שזה קצת מבלבל אותי פתרתי את התרגיל בתור התחלה ללא מתודה ושאני רוצה להעביר את התרגיל למתודה נהיה לי בלגאן. אני רואה מה הבעיה שלי, hexNumber מקבל את הערך הנכון (למשל אם אני מכניס את המספר 125 הוא מקבל 7D)ה אבל כשאני רושם return hexNumber; אני מקבל את השגיאה Cannot implicitly convert type 'string' to 'int' ואין לי מושג מה לעשות הפיתרון לתרגיל ללא מתודה מצורף בקובץ טקסט וזה עם המתודה בהמשך, הבעיה שלי היא ההבנה איך אני מעביר דברים למתודה זה מבלבל אותי: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace NumberToHex { class Program { …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איפה ניתן ללמוד מקצוע זה ?האם זה תואר ראשון או סתם קורס שעושים ? יש בזה עבודה ? ועוד שאלה בקשר ל רשתות...?איזה מקצוע שווה ללמוד בתחום זה באניברסיטה או בטכניון ?נא לפרט תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי רוצה לבנות אתר פשוט לעסק שלו, ואני מחפש תוכנה כלשהי שתהייה קלה לשימוש, ותאפשר לו לעצב כמה דפי אינטרנט בצורה קלה ונוחה. אין צורך בשום דבר מתקדם, סך הכל HTML עם כמה תמונות וכמה קישורים וטקסטים, זה הכל. תודה רבה לכולם. Anatoli.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש טעם ללמוד html או שעדיף ללמוד xhtml למרות שהיא מעצבנת? האם בגלל המעבר לxhtml יש מצב שבעתיד (גם הרחוק) הדפדפנים לא יתמכו באתרים שנבנו בhtml ? ושאלה אחרונה ASP או PHP ? רוב האנשים ששאלתי אומרים שעדיף ללמוד PHP בגלל שהיא יותר נגישה וידידותית ושוות ערך ובגלל שהפסיקו לפתח את ASP. אך שמעתי גם קולות שאומרים שASP יותר חזק. אז לפני שאני מתחיל ללמוד... מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום! משהו מפורום אחר הביא לי קוד בשפה c# ואמר לי לקמפל ולהריץ את זה אבל אני לא מבין בעניין התכנות. משהו יכול להסביר לי מה לעשות? (יש לי visual studio אם זה קשור)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניגוד לC# ו JAVA שאצלהם הסביבת עבודה די ברורה בפייתון הסיפור קצת אחר מחפש המלצה לסביבת עבודה בשביל תכנות בסיסי כרגע שיהיה נוח למתכנת מתחיל בפייתון
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כתבתי תוכנת PC, בC#, אשר משתמשת ביציאה הסריאלית (דרך ממיר Serial-USB) בכדי "לדבר" עם לוח Embedded. לוח ChipKIT, אם זה באמת מעניין. כאשר נשלחת פקודה מהPC לEmbedded הכל עובד כשורה, הבעיה שלעיתים קרובות הPC לא מצליח לעבד את המידע המגיע מהEmbedded. המידע מגיע לבטח - שמתי Serial Monitor ורואים את הפקודה מגיעה אך התוכנה לא מבצעת את שאמורה לבצע. המוזר בעניין הוא שכאשר אני עובד ישירות עם הVisual Studio, במצב Debug או Release הבעיה אינה קיימת, היא מתרחשת רק כאשר התוכנה רצה עצמאית. התוכנה משתמשת בDLL המבצע את רוב עניני התקשורת (יש Reference), הDLL תקין ועובד ללא בעיות בתוכנות אחרות האם מישהו נתקל בבעיה שכזו או שאולי יכול לזרוק רעיונות מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי איפה אני יכול למצוא קוד של kernel? בוודאות יש אם בלינוקס מקמפלים אותו כל מיני משתמשים. כל מה שאני מצליח למצוא זה קבצים על סיומת משונה. הקבצים לא אמורים להיות C ו C++? אשמח לקישור אם יש למישהו. אם הסיומות שונות אז עם איזה תוכנה אני יכול לפתוח אותם בוינדוס?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני מגלה את ה- IP של המחשב שלי באמצעות פקודות בשפת C ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש להשתמש בשפת מונחה עצמים (גאווה או c++) על מנת לייצג מספרים מרוכבים. כמובן שיש לשים לב לדברים הבאים: 1. יש שתי סוגי הצגות : הצגה קרטזית ופולרית 2. כפל וחילוק יותר קל ונוחל לעשות בייצוג פולרי 3. חיבור וחיסור יותר קל לעשות בייצוג קרטזי יש לתכנן תוננית שתנצל את השפה המונחית עצמים על מת להשיג מטרות אלו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב....לא יודע אם הדיון הזה לכאן אבל לא מצאתי משהו אחר!!! טמפלייט מונסטר הוציאו עיצוב תבנית לדפי עסק בפייסבוק ישנם הוראות ושם נתקעתי אולי כי אני מטומטם ולא יודע לקרוא הוראות אבל אני צריך עזרה לאתר מה שהם רוצים אז ככה: 1. Create a Facebook page 2. Add the Static FBML App to your page. Type “fbml” in Facebook search, choose “Static FBML”. 3. Click “Add to my page” and then choose the page you want the FBML to be added to 4. Go to the “Settings” of your page, find Apps -> FBML-FBML -> select “Go to app” 5. Insert the code you will find in a Readme.txt file in a download package. עד סעיף 4 הגעתי בשלום הגעתי לsettings ואני לא מוצא APPS ואת FBML-FBML -> select “G…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-