עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני מחפש אלגוריתם לאיזון עץ בינארי כאשר הדרישות ממנו הן כדלהלן: 1) האלגוריתם צריך לסדר את העץ רק פעם אחת ולא לשמור עליו מסודר. 2) האיזון לא חייב להיות מושלם. 3) האלגוריתם צריך להיות פשוט ככל הניתן.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DarK_NaF,

מישהו יודע מה צריך לכתוב כדי לשנות את הRecordSource של הAdodc בקוד עצמו? זה אמור להתחיל ככה (או לפחות נראה לי): adodc_patients_therapies.RecordSource אבל אין לי שמץ איך אחרי זה מוסיפים את התוכן של הRecordSource עצמו...

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by yarin153,

אני בשלבי לימוד של PHP HTML וכדומה אבל עלתה בדחיפות דרישה לסיסמא לאתר שבניתי משהו ממש בסיסי שלא נורא אם כל מי שיודע קצת האקינג ידע לפתור מישהו יכול לעזור לי לבנות את זה ?? עדיף שיהיה בHTML כי אני עדיין לא יודע PHP בכלל סתם משהו שהתנאי שלו אם הוכנס קלט ככה שייפנה לככה ואם לא אז ייפנה לדף אחר של יש טעות בסיסמא שלך תודה מראש לעוזרים ושבת שבת :-)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. אני רוצה להתחיל ללמוד שפת תכנות. אבל אני לא בטוח מה אני כן ומה אני לא רוצה ללמוד! מה שכן,אני רוצה להתחיל ללמוד: תכנות תוכנות, ותכנות משחקים. אבל אני לא יודע איזו שפה שייכת. וגם,איך ללמוד,מה ללמוד. אם זה מספר,איך קוראים לו? כמה עולה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by rachelig555,

כתבתי קוד שאמורה ךהוציא מילה ממשפט עך פניו זה נראה טוב אבל שאני מריצה מופחע ההודעה הבאה Unhandled exception at 0x55AF2C23 (ucrtbased.dll) in linux_c_1.exe: 0xC0000005: Access violation writing location 0x009D7BF4. חדשה בתחום אשמח לעזרה #include<stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> char** stringTowords(char *setOfWords) { if (setOfWords == NULL) return NULL; int counterWords = 0,w=0; //printf("%s\n", setOfWords); char* copy =(char*)malloc(sizeof(char)*strlen(setOfWords+1)) ;//הקצאת זיכרון לצורך העתקת המחרוזת המקורית strcpy(copy,setOfWords); //printf("…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by דין.,

שלום לכולם, אני מתכנת מתחיל ואני מנסה לעשות פרוייקט C חדש בVS'08 אבל משהו לא מסתדר לי. אני עושה פרוייקט חדש ריק ב-Visual C++ (כי אין אפשרות לVISUAL C) ואז כשאני מנסה להוסיף קובץ חדש (NEW ITEM) אין לי אפשרות ליצור קובץ C אלא רק קובץ CPP. בבקשה תעזרו לי, תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by DaTHE,

שלום, יש לי שאלה מעבודה שאני לא מבין את הגיון הלוגי מאחורה: "רשום תוכנית שתקלוט 3 מערכים מטיפוס שלם. כל מערך בן 5 איברים. בעזרת מערך של מחוונים המקבל את הכתובת של 3 המערכים, מצא מיהו המספר הגדול בכל 3 המערכים וכמה פעמים הוא מופיע." השאלה שלי היא בשביל מה צריכים מערך של מצביעים, אם אפשר להשתמש במצביע אחד שכל פעם אני אתן לו את הערך התחלתי של כל מערך וישמור על המספר הגדול בתוך משתנה BIG וכמות הפעמיים במשתנה C_BIG? ואם אפשר, אני אשמח מאוד לדוגמא של איך משתמשים במערך מסוג פיונטרים (לא הגענו לחומר הזה בשיעור ולא מצאתי באינטרנט שימושים\דוגמאות לשימוש במערכים של מצביעים - למרות שמחר המבחן :s05: ). תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by dad11223,

Run shortcut זה תוכנה שבעזרתה אפשר להפעיל הרבה פונקציות שונות של וינדוס כמו msconfig, dxdiag, ועוד הרבה אחרות. תאמת בניתי את התוכנה בשביל לקצר לי את הדרך להגיע לפונקציות שונות בוינדוס, התוכנה הזאת פועלת ממש טוב עם יש לכם תוכנה בוינדוס של HOTKEY וכדומה שבא תגדירו שנגיד כפתור מסויים במקלדת יפעיל את התוכנה שבניתי ואז תבחירו את הפונקצייה הרצויה. אם אתם רוצים להגיע ל MSCONFIG אז ידנית בשביל להגיע אליה אתם צריכים ללכת ל start--->run---->msconfig פה אתם מפעילים את התוכנה שלי (בעזרת כפתור מסויים על המקלדת שבחרתם באחת התוכנות ה HOTKEY) ולוחצים 1 וזהו זה מפעיל את MSCONFIG ועוד משהוא בתוכנה יש גם 2 תוכנות קטנות שהשתלתי בתוכנה, הם תחת פונקצייה 11 ו 13 שהם: חישובי אינטרנט והש…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by chatmecoil,

פיתחתי צ'אט אינטרנט שבו ניתן לדבר עם אנשים, יש חדרים, יש חיפוש, יש שיחות פרטיות ועוד... אשמח לקבל ביקורת לשיפור הצ'אט, הכתובת: http://chatme.co.il/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by nahoom,

בבקשה תנו לי עצות למהדרים שכוללים מין הסתם ;D COMPILER LINKER... אם אפש תביאו לי קישור אליו (אימיול, HTTP הכול) עם אפשר בתוספת מדריך אליו דברים בסיסים (אני מתחיל להיתחשב בעובדה)

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by tHe_MoDeR,

בעצם יש לי שתי שאלות : באיזה תוכנה הכי קל לתכנת משחקים ? ובאיזה תוכנה אפשר ליצור משחק כמה שיותר מרשים ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. היי כתוצאה מהשיעמום של החופש וחיפושי מקומות תעסוקה אני מנסה לפתח את התוכנה הבאה: תוכנה שתגריל 8 מספרים בין 1 ל25 ואלו יהיו המספרים הזוכים , לאחר מכן התוכנה תצטרך להגריל 8 מספרים נוספים כל פעם בבת אחת עד שתגיע שוב למספרים הזוכים. שם היא תגיד כמה פעמים היא הייתה צריכה להגריל מערכים כאלה. הנה מה שעשיתי עד עכשיו : הבעיה המוזרה היא ששני המערכים הראשונים מקבלים את אותם ערכים בדיוק ואפילו באותו הסדר: using System; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { int[] arr = ReturnRandomArr(7); int[] WinArr = ReturnRandomArr(8); for (int i = 0; i < arr.Length; i++) { Console.Write(arr[i]+","); …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by zahiz007,

Hi guys, I am trying to get some class properties from a persistent manager in Java. the code is made of JAVA && jsp. some one know how to achieve this? thx

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני עכשיו לומד פסקל במגמת מדעי המחשב בבית הספר שלי, לא את השפה אלא בעזרת השפה אני לומד לפתור אלגוריתמים כאלה או אחרים מה שמעניין אותי לדעת אם יש פה מישהו שיודע אם זה פרקטי בכלל...כלומר לא עדיף ללמוד שפות C++ וכאלה ? או שאת זה אפשר להשאיר לאוניברסיטה כל מידע שיש לכם בנושא , אם אפשר...תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by SAgent007,

משהו יודע איך אני מריץ DAILUP באמצעות VB ? (בהנחה ואני ידוע את השם של הDAILUP) או משהו יודע מה הפקודה שמריצה DAILUP ? אם אני ידע את הפקודה אני יוכל להשתמש ב SHELL.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Ghosthunter,

רציתי לדעת האם ניתן להזיז את העכבר על המסך ב- CPP. אני משתמש בVC++ 6. הכוונה שלי היא לא לקלוט את המיקום שלו אלא לשנות את המיקום שלו איך שאני(המתכנת) רוצה, ולא המשתמש. כל הדוגמאות שמצאתי רק קולטות ולא משנות. תודה. חחח טוב ראיתי כל הזמן GET ועכשיו חשבתי לשים שם SET, אז שמתי שם והצלחתי. תראו מה עשיתי: #pragma once #define WIN32_LEAN_AND_MEAN // Exclude rarely-used stuff from Windows headers #define _WIN32_WINNT 0x0500 // so the code would compile #include <iostream.h> #include <windows.h> class CMouse { private: POINT pos_m; POINT add_m; public: CMouse(int add_x, int add_y) { GetCursorPos(&pos_m); add_m.x=add_x; add_m.y=add_y; } void move_mous…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by bg1987,

אני מחפש כבר הרבה זמן סקריפט בPOWERSHELL שיריץ שאילתת SQL על שרת MSSQL2005 וישמור את התוצאות לקובץ EXCEL, מצאתי מדריכים לעשות ההפך, ומצאתי מדרכים להריץ שאילת ולקבל תוצאות, אבל לא הסבר איך להוציא לאקסל. אם משהו מכיר אתר עם מדריך, או שיש לו במקרה סקריפט מוכן, אני ממש אודה לו. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שפת C\C++ תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני למדתי בבית ספר C# שאמר לי המורה שזה הבסיס של השפות . ואחרי זה זה יהיה יותר קל אם תלמד עוד שפות . היה לנו שתי בחירות PASCAL או C# אני לקחתי C# בגלל שאממרו שזה הבסיס לתיכנות . ולאחר זה למדתי בבית הספר גם Visual Basic . והאם ה Cֳ# הוא הבסיס לתיכנות ? עכשיו אני גם למדתי בבית HTML ותקנו אותי אם אני טועה . ה HTML הוא הבסיס לבניית אתרים .?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by gevAA,

שלום לכולם, יש לי טבלה שבה אני מציג נתונים מה Mysql הבעיה שיש הרבה טקסט כלומר בסביבות 500 תווים והטבלה נמתחת אל מחוץ לגבולות הדפדפן ולא נשארת ברוחב המקורי שלה כפי שהגדרתי לה width=80% איך ניתן להשאיר אותה ברוחבה מבלי שכמות הטקסט תשפיע עליה אלא פשוט תוריד את הטקסט ברגע שתגיע לסוף כל שורה ? http://img228.imageshack.us/img228/3876/12344s.jpg

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by freesoul23,

באיזה שפה עדיף להשתמש כדי לכתוב את צד השרת של אתר אינטרנט, מבחינת נוחות עבודה, אבטחה, מחיר. בנוסף, אם אני משתמש ב ASP.NET ובניתי אתר מסחרי שמכניס לי כסף האם אני צריך לשלם למיקרוסופט תמלוגים או על רישיון או משהו אחר? כמו כן, אשמח להמלצה על עורך נוח וטוב לכתיבה ועיצוב אתרים.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Argo013,

שלום לכולם זקוק לעזרתכם בתרגיל הבא: כאן נתקעתי: #include<stdio.h> #define N 5 int main() { int a[N],b[N],i,j,n=N,k,element_num,index1,index2,value1,value2; find_elements (a,b,n,k,element_num,&index1,&index2,&value1,&value2); printf("\n%d elements exist",element_num); printf("\nThe index in the first array is: %d, the value is: %d",index1,value1); printf("\nThe index in the second array is: %d, the value is: %d",index2,value2); return 0; } int find_elements(int a[],int b[],int n,int k,int element_num,int *index1,int *index2,int *value1,int *value2) { int i,j,result; printf("Please insert the first array (5 numbers): \n"); for(i=0;i<n-1…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by HeaT-SinK,

יש לי קוד JS שמאמת מילוי נתונים בטופס. אם מנסים לשלוח את הטופס זה מקפיץ חלון שגיאה "אנא הכנס מייל" / "אנא הכנס שם" וכו' החלון שקופץ מציג את הטקסט הכל טוב ויפה אבל בצד שמאל של הקובייה. איך הופכים אותו לRTL?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. שלום רב, יש לי אתר שאני מריץ על שרת לינוקס.. יש לי בעיה עם מספר החיבורים למשתמש.. הוא מוגבל ל1, ואי אפשר להוריד יותר מקובץ אחד בו זמנית. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את זה שהמשתמש יוכל להוריד יותר מקובץ אחד בו זמנית \ להשתמש במנהל הורדות למספר חיבורים להורדה אחת.. בנוסף רציתי לדעת איך אפשר לאפשר חידוש הורדה ע"י מנהל הורדות..?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. ב"ה איך אני יכול לקבל את מה שהוקלד בפקדים TextBox‏שנמצאים ב StackPanel שמחוברים ע"י Binding תיאור: יצרתי StackPanel שמכיל פקדים שונים בעיקר TextBox אבל נתקלתי בבעיה שאני לא יכול לאסוף את הנתונים שהוזנו לקלאס שיצרתי לדוגמה כדי לשלוח להם נתונים אני עושה את זה ע"י StackPanel.DataContext = MyData אבל ביצוע פעולה הפוכה אני לא מצליח לעשות אני לא מחפש פיתרון של התייחסות לכל תיבת טקסט בנפרד ז"א להגדיר שם לתיבה וע"י זה להתייחס אליה בקוד. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים