עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by eliom,

שלום. אני לומד מתוך הספר בשם. המדריך לשפת c של פיטר אייטקן. ובקטעים בספר הם זורקים קודים.בלי הסבר על כל שורה מהי אומרת. ובסוף הפרק יש בוחן ללא תשובות לשאלות. אני מחפש המלצה על ספר בעברית שיש הסבר על כל מה שתיארתי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by xyo,

העלתי לשרת אכסון template בשם php melody 1.6.5 http://i20.fastpic.ru/big/2011/0424/45/0e10fc1c1f16740775024cf2b8d90a45.jpg http://i20.fastpic.ru/big/2011/0424/d1/e6bf0271bfdc85902bd4b6a0e109aad1.jpg יש הסקיפרט שאני רוצה שיפעל במידת הצורך https://gist.github.com/436663#file_megavideo_get.sh embed <script src="[url]https://gist.github.com/436663.js?file=megavideo_get.sh"></script>[/url] איך מוסיפים אותו בכל האתר ? ובאופן כללי ניתן להוסיף plug in כמו זה? http://activeden.net/item/book-v2/70980 איך אפשר ליצור תוכן חדש שיטען ויוצג בעזרת ה plug in הקבצים בשרת אבל אין אפשרות חדשה ב Admin Area

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by DarK_NaF,

מישהו יודע מה צריך לכתוב כדי לשנות את הRecordSource של הAdodc בקוד עצמו? זה אמור להתחיל ככה (או לפחות נראה לי): adodc_patients_therapies.RecordSource אבל אין לי שמץ איך אחרי זה מוסיפים את התוכן של הRecordSource עצמו...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. היי, אני מנסה להכניס זמן ותאריך הרשמה לתוך מסד הנתונים שלי, אך מקבל שגיאת SYNTAX בשאילתאת INSERT INTO. מה אני מפספס? מצורף הקוד דרך הפורום וגם קישור להורדת דף הASP כTXT למי שיותר נוח לו כך. תודה על העזרה. <% Dim Conn, rs1, MySQL Set Conn = Server.CreateObject("ADODB.Connection") Conn.Open "DRIVER={Microsoft Access Driver (*.mdb)}; DBQ=" & Server.MapPath("wdb.mdb") dim firstname dim lastname dim country dim email dim day dim month dim year dim city dim username dim admin dim dateinput dim timeinput dim password1 firstname=request.form("firstname") lastname=request.form("lastname") country=request.form("country") email=request.form("email") passw…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Liran -,

שלום אני מקווה שתוכלו לעזור .. אממ .. יש לי שאלה : אני צריך לכתוב תוכנית לפתרון משוואה ריבועית. התוכנית קולטת שלשות מספרים לתוך המשתנים a, b, c המהויים מקדמי המשוואה הריבועית. עבור כל שלושה מספרי קלט התוכנית מדפיסה את המשוואה ואת הפתרונות, או את המשוואה וההערה המתאימה, הקלט האחרון הוא a=0. א. צריך לכתוב פונקציה המקבלת 3 פרמטרים a, b , c - מספרים ממשיים המהווים מקדמי משוואה ריבועית. הפונקציה תחזיר 1 אם למשוואה יש 2 פתרונות, או 0 במקרה ולמשוואה אין פתרונות. ב. צריך לכתוב פונקציה המקבלת 3 פרמטרים a, b , c - מספרים ממשיים המהווים מקדמי משוואה ריבועית. הפונקציה מחזירה את הפרמטרים x1, x2 שהם פתרונות המשוואה בהנחה שלמשוואה יש 2 פתרונות. מישהו ?! ??? תודה מראש ..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. יש כפתור "שלח" בדף האינטרנט ואני בסרבר רוצה שהוא יפנה לפונקציה F בקליינט, ואם היא תחזיר אמת אז שיפנה גם לפונקציה G בקליינט איך אני מוסיף לו באטריביוט 2 פונקציות בצורה הנ"ל? משפט זה לא עבד לי: linkbutton.Attributes.Add ("onClick", "MyFunction1(); MyFunction2();")

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by BIR,

היי שלום לכולם :] אני לומד בבצפר C# אבל בכלל לא מבין את החומר ): אז אם יש למישהו איזה מדריך טוב טוב שיוכל להבהיר לי את הדברים טוב יותר אני אשמח. אנחנו משתמשים בבצפר בתוכנה: Microsoft Visual c# Express בקונסול אפליקיישן. וקיבלתי היום שיעורים ואין לי ממש מושג איך לעשות אז אם מישהו יוכל לפתור לי אותם ולהסביר עם דרך פשוטה איך הוא פתר אני אודה לו מאוד מאוד. הנה השאלות מהמחברת: 1. מה יהיה המשתנה X בסוף קטע התוכנית (חובה להיעזר בטבלת מעקב). Int x,y,z x=4; y=6; z=2 if(x>y) x=x+1; else x=x+y if(x>z)1 x=x+2; else x=x+z; Console.WriteLine(x); 2. כתוב תוכנית הקולטת מספר שלם ומבצעת: א.אם המספר שלילי(כלומר המספר קטן מ-0) התוכנית תהפוך אותו לחיובי. …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by 00000,

היה לי אתר על השרת הפנימי (במחשב - xampp) ועשיתי פונקציית Inclue מתוך index.php, והכל היה טוב. <?php include('start.txt'); ?> <?php include('end.txt'); ?> כשהעליתי הכל לאינטרנט (דרך bluehost.com - בכסף וכמובן עם דומיין), העמוד הראשי כותב לי: Warning: include(start.txt) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home1/***/public_html/index.php on line 1 Warning: include() [function.include]: Failed opening 'start.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home1/***/public_html/index.php on line 1 איפה שכתוב [function.include] יש קישור, כשאני נכנס לקישור זה מה שכתוב: Not Found The requested UR…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by p-o-i,

טוב אז ככה יש לי מטלה לבנות תוכנה שתדפיס על המסך 9 ממוצעים - 3 ממוצעים של 10 מס רנדומליים, 3 ממוצעים של 100 מס רנדומליים ו3 ממוצעים של 1000 בקיצור בניתי הכל טוב ויפה רק שהתוצאה הסופית יוצאת אותו הדבר כל פעם שאני מריץ... אז אני לא יודע אם זה הבנייה או משהו שקשור לפונקציית rand(); אז אולי יש פה מישהו שיכול להאיר לי את הכיוון לבעיה שלי ?...תודה הנה התוכנית #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define R 3 #define I1 10 int main() { int sum[3][3]; int i,ione,itwo,c; for(i=0;i<R;i++) for(c=0;c<R;c++) sum[i][c]=0; itwo=I1; for(c=0,i=0;c<R||i<R;c++) { for(ione=0;ione<itwo;ione++) sum[i][c]+=rand(); sum[i][c]/=itwo; if(c==R) { i…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Guy Eshel,

הי, גילוי נאות, אין לי ידע בתכנות בכלל. יש לי אפליקציה שכתבו לי ואני רוצה לערוך אותה בעצמי, בסך הכל רוצה לשנות את הטקסט בכמה מקומות. אני מוצא את הטקסט שאני מחפש דרך ctrl+shift+f, משנה את הטקסט אבל לא מצליח לשמור את זה, מה שאני עורך נמצא בשורה הבאה: "android:title="@string/rewards איך בעצם שומרים עדכון באנדרויד סטודיו?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by DXT,

הי לכם.. אני רוצה לפתוח אתר שחלק ממנו הוא הזנת מידע והצגתו. אני רוצה שהמידע כמובן יהיה שמור על שרת כלשהו ומתוך האתר אפשר יהיה לפנות אליו ולבצע שאילתות. אני יודע SQL. איך אני יכול לעשות למשל Database ב Access, לעלות אותו לרשת ולכתוב עמוד באינטרנט שמתוכו מתבצעות שאילתות ל DB הזה? ואין לי שום מושג ב ASP או PHP וכו'.. רק html ו c++ (ו sql). תודה על העזרה עריכה: הממ קצת שיחקתי עם Access ומצאתי Wizard שבונה עמודים. הבנתי איך לעשות שכל פעם יציג שורה אחת מתוך טיפוס נתונים מסויים אבל מה אם אני רוצה להציג את כל השורות בבת אחת? ובכלל טיפים למתחילים יועילו לי מאד.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. גוגל לאחרונה חסמה את האפשרות של ה-אוטופליי בנגן כרום. השאלה שלי [כבעל אתר] האם ניתן באופן תיכנותי להתגבר על החסימה, או ליצור קוד מסוים שיפעיל את הנגן לאחר שתי שניות וכדומה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום לכולם קיבלתי את הבעיה הבאה, ולא הצלחתי לפתור אותה בסיבוכיות של n האם ניתן לפתור אותה בסיבוכיות של n? הרעיון שלי הוא למיין בעזרת merge sort ואז זה כבר לא בעיה אבל זה בסיבוכיות של nlogn השאלה האם ניתן ליעל את הסיבוכיות תודה לעוזרים, הנה הבעיה: Java שימו לב: אסור להשתמש במחלקות מוכנות כבר של

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Jaman,

בתור תרגול עצמי החלטתי לכתוב תכנית שתפתור סודוקו. חשבתי על אלגוריתם שצריך לדעתי לפתור כל סודוקו בעל פתרון יחיד שלא צריך לנחש בו, וישמתי אותו, אך אבוי, הוא לא עובד כצפוי. הרעיון הוא להתחיל מזה שבכל משבצת ריקה יכולים להיות הערכים 1..9. א"כ עוברים על הלוח, וכל פעם שמגיעים למשבצת מסויימת שידועה לבטח - לעבור על כל השורה, הטור, והריבוע שמכיל אותה, ולמחוק את האפשרות בכל המשבצות האחרות לקבלת אותו ערך כמו שלה. אם במהלך מחיקות הערכים מתקבלת משבצת בטוחה - להפעיל רקורסיבית את פונקצית המחיקה. הכל טוב ויפה, אבל משום מה, מה שכתבתי לא עובד בפועל . אשמח אם מישהו יעבור על התוכנית ויעזור לי למצוא את הבעיה. הצלחתי לצמצם את מקור הבעיה לפונקצית העזר remove_options, כך שאין צורך להתעמק בפ…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by נעמה.,

תכנית שמבצעת הדמיה של קו ייצור כסאות הכולל 4 עמדות עבודה המתבצעות במקביל. העמדה הראשונה בונה את השלד של הכסא משלושה סוגים שונים של עץ . העמדה השניה מקבלת את השלד מהעמדה הראשונה וצובעת את השלד באחד משלושה צבעים. העמדה השלישית מקבלת את השלד הצבוע ומרכיבה עליו את המושב (יש רק סוג אחד). העמדה הרביעית מקבלת את השלד עם המושב ומרפדת את המושב באחד משני סוגי עורות. כל תהליך המייצג עמדה, מעביר הודעה עם פרטי הכסא המוזמן לתהליך המייצג את העמדה הבאה, לאחר שסיים את הפעולה. בסיום המשימה האחרונה יש לרשום האם הכסא הושלם או שחסר בו דבר. (בכל מקרה מעבירים הלאה את פרטי ההזמנה) עבור הקלט יש ליצור 'הזמנות' בעזרת ערכים אקראיים. סיום העבודה ע"י 'דגל' מוסכם. השאלה שלי: מה יש בc…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by afik567,

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום אני בונה כרגע תוכנית בפסקל ויש לי בתוכנית string שנקלטת על ידי המשתמש ואני רוצה לבדוק תו תו במחרוזת ולראות איזה מספרים יש לי שם. לכן אני מחפש פקודה או דרך כלשהי להפוך תו המכיל מספר למספר אמיתי. כלומר אם יש לי תו המכיל את הערך '5' אז אני צריך שהמספר 5 יתקבל במשתנה מספרי כלשהו. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by amit_amit,

שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל ללמוד דלפי, יש לי ידע נרחב מאוד בפסקל ואני מעוניין להתחיל דלפי (או שמא עדיף ג'אוה) יש איזשהו אתר טוב ללימוד עצמי, או ספר טוב שאתם יכולים להמליץ? עדיפות לעברית כמובן, ותודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by korvix,

הקדמה לשאלה: מבוא: בחלק זה אתם מתבקשים לכתוב פונקציות רקורסיביות להערכת ביטויים. הגדרות: • פעולה: אחת מפעולות החשבון +, - , *, %. • מספר: סיפרה שלמה בין 0 ל- 9. • ביטוי הינו מספר, או הרכבה של שני ביטויים עם פעולה ביניהם וסוגריים מסביב. דוגמה לביטויים תקינים: 1, (5+4), (4*((4%3)+2)), ((3+1)*(9-2)) דוגמה לביטויים לא תקינים: -1, 4+3, (21+3), 78, ((2+1)) תוכלו להשתמש בפונקציה find() אשר מקבלת מחרוזת המייצגת ביטוי תקין, ומחזירה את האינדקס של הפעולה הראשית (המקום במחרוזת). הפעולה הראשית בביטוי אריתמטי היא פעולה המתבצעת אחרונה. האינדקס של הפעולה הראשית בביטוי (5+4) הוא 2, האינדקס של הפעולה הראשית בביטוי (4*((4%3)+2)) הוא 2, האינדקס של הפעולה הראשית בביטוי ((3+1)*(9-2)) הוא 6. …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by the_reaper123,

התחלתי ללמוד C# והגעתי לנושא delegate ואני לא מבין מה זה אומר, מישהו יכול בבקשה להסביר לי בקצרה או להפנות אותי לאיפשהו שיסביר את הנושא... תודה מראש לעוזרים

21. Started by MySpaceBarIsBroken!,

שלום, יש לי מצב שבו אני רוצה שכאשר נוצר תהליכון מסויים (נוצר ע"י event) התהליכון הזה יהיה היחיד שרץ באותו הזמן, כלומר הוא יעצור את כל שאר התהליכונים עד סיום הריצה שלו. אם זה מקל על הבעייה, כנראה שלאחר פתיחת התהליכון החדש יהיה רק תהליכון נוסף בודד שרץ ואותו יהיה צורך לעצור. תודה

22. Started by kalimero1234,

נערך

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Wood-Elf,

הורדתי משהו שנקרא: Java Web Start בתיאור של זה באתר של ג'אווה כתוב שניתן לייצר עם זה יישומי ג'אווה מישו יודע איך? ??? אני לא מוצא...=\ יש שם רק דוגמאות, ואני אפילו לא יכול לראות תקוד מקור.. >< (לא מוצא איך)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. טוב, הבעיה שלי היא כזו, יש לי פרוייקט להגיש, ואני צריך לקבל את מיקום העכבשר בכל פעם שהוא זז(בבלי ללחוץ)כי העכבר של WINDOWS לא ממש יפה ואני רוצה תמונה משלי(נגיד יד או משהו). עוד בעיה היא שאני רוצה לעבוד במצב של 640*480 אבל אני צריך להזיז כל פעם חלק גדול מהמסך והפסיקה גורמת להיהבהוב. אני יודע שב320*240 יש את segment 0A000 שהוא הסגמנט של הזיכרון הגרפי, אבל אני לא יודע איזה עוד יש ברזולוציה הזאת כדי שאני יוכל לשנות ישירות את הזיכרון וזה יקח למחשב הרבה פחות זמן ולא יהיה היבהוב. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים