תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
הי, אני צריך לכתוב JOB שרץ כל 1-2 דקות ומביא מידע מכמה DB ומכניס אותו ל MYSQL. חשוב לי שיהיה מהיר. השאלה היא האם יהיה הבדל משמעותי אם אכתוב את זה ב - PHP (שולט טוב) או ב - C או C++ (לא מכיר בכלל)? ברור לי ש- C,C++ הרבה יותר מהיר, אבל השאלה היא אם ה - DB לא מהווה פה צוואר בקבוק כך שאני מאבד את יתרון המהירות? אם מישהו מכיר BENCHMARKS שנעשו בנושא, אשמח לקבל הפניה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לאימון וריענון אני כותב תוכנה של ניהול מלאי בחנות ספרים, זה אומר שאני אמור לשמור את שם הספר, שם הסופר, המחיר והמלאי. אז יצרתי מחלקה עם 2 stringים לשם הספר והסופר, double למחיר וint למלאי, עשיתי list של המחלקה הזאת ששם ישמרו הספרים בכל תא ספר אחד עם כל הפרטים שלו. כדי להציג אותם אני צריך להציג את כולם בצורת רשימה, כדי שבלחיצה על הספר הרצוי יוכלו לבחור אותו ולשנות את הפרטים שלו במידת הצורך. כאן מתחילה הבעיה,איך עושים את זה? חשבתי לפתוח form חדש שיכיל listbox, והתוכן של כל תא יכתב בשורה חדשה, אבל מכיוון שכל המשתנים מוגדרים כפרטיים אני לא יכול להעביר את המידע שלהם לא למחלקה אחרת ולא לform אחר, אז איך אני מעביר את המידע הזה? ניסיתי ליצור במחלקה משתנה ציבורי שמכיל את כל המיד…
-
- 40 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
נגיד ויש לי FRAME שמכיל 2 PANELS... בPANEL הראשון יש כפתורים מ0-9, ובPANEL השני יש LABEL... איך אני גורם לActionListener של הפאנל הראשון לשנות את הLABEL שבפאנל השני?
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
בספר ד"ר דוט נט www.drdotnet.com יש דוגמה של בניית יישום שמעביר מסרים בין יישומים הוא דורש הבנה ב delegate למישהו יש חומר בנושא
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
האם ניתן להעביר משתנים ל view וכך לפנות כל פעם לחךק יותר קטן של תבלה אם לא, מה הדרך המומלצת יש לי טבלה שמחזיקה 30,000 רשומות של מוצרים וכול מוצר שיך לחנות אחרת. אני צריך כל פעם רק מוצרים של חנות אחת וחשבתי על view שאני אעביר לו את הid של החנות או כל דרך אחרת שאפשר לעבוד על מקטע כולל עדכונים והוספה
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלתי היא כזאת , יש לי דף אחד שאני מושך אליך נתונים מטבלה שיושבת בmysql את הנתונים אני מושך בעזרת ajax המתקבלים כאוביקט מסוג json , המעבר מדף לדף מתבצע גם הוא על ידי סקריפט בעזרת הפקודה window.location , האם אפשר להעביר את הטבלה ישירות לדף ברמת הclient? במקום לעשות שוב ajax בדף האחר ולשלוף את אותם הנתונים...
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי אני בטוח שהנושא עלה מאות פעמים, פשוט לא משנה כמה חיפשתי לא הצלחתי למצוא תשובה מתאימה בנושא, כל הרשת מלאה בזבל. התקנתי שרת של BITNAMI על המחשב, אם אני ניגש ממחשב אחר ברשת המקומית אני מצליח להגיע אליו, אבל אני לא מצליח להגיע אליו מחוץ לרשת המקומית - כלומר משהו לא תקין בהעברת פורטים בראוטר (אולי...). מה שעשיתי זה - הפעלתי את השרת, וידאתי שהוא עובד דרך מחשב אחר ברשת המקומית נכנסתי להגדרות של הראוטר, הגדרתי VIRTUAL SERVER שמכוון שאת הפורט החיצוני לפנימי המתאים כמובן... וזה לא עובד.. אולי חסר לי משהו בדרך. המון המון תודה!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני עובדת על פרויקט בשפת javascript ואני משתמשת ב router אני רוצה להעביר פרמטרים דרך פונקציה שמזמנת את ה navigate וגם: אני עושה ניתוב לUSER מסוים ואני רוצה להשתמש בID שלו שמגיע מהניתוב לדוגמא:' user/:id' - אני רוצה להשתמש בID שיש בניתוב איך אני עושה את זה?
-
- 0 תגובות
- 361 צפיות
-
-
אני בונה דף לוגין ואת הלוגין עצמו אני רוצה לעשות בajax , ולכן בניתי סרביס שמקבל 2 פרמטרים אחד אימל אחד סיסמה, הבעיה שלי שאני לא מצליח להעביר פרמטרים דרך ajax, כל הדוגמאות שאני מוצא באינטרנט הם דוגמאות על json למה? האם העברת פרמטרים היא רק דרך json? או שאני יכול לשלוח פרמטרים לwebservice ללא קשר לjson type, סככל מה שאני רוצה לעשות זה לבדוק מול השרת את הסיסמה ושם המשתמש ובמידה והכל תקין אני שולח ערך בולאני חזרה ..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעייה חדשה בהודעה אחרונה שלום אנשים אני עובד בVC++ 2008 עשיתי פונקציה שמקבלת כפרמטר ifstream f ניסיתי לעשות בתוך הפונקציה f.getline(Cmd,51); (CMD זה מערך של 51 תווים) השגיאה: 1>c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\fstream(676) : error C2248: 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>::basic_ios' : cannot access private member declared in class 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>' 1> with 1> [ 1> _Elem=char, 1> _Traits=std::char_traits<char> 1> ] 1> c:\program files\microsoft visual studio 9.0\vc\include\ios(151) : see declaration of 'std::basic_ios<_Elem,_Traits>::basic_ios' 1> with 1&…
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב אחד שצריך להעביר מספר קבצים למחשב שני. כל המחשבים מחוברים לדומיין אחד. הייתי יכול לעשות את זה בפקודת copy פשוטה, אבל הבעיה שלפעמים אי אפשר לגשת ישירות דרך \\name ולתיקיה הרצויה. איזה דרכים נוספות יש לי כדי להעביר קבצים מHOST למספר CLIENTS? חשבתי על winsock, אבל אם יש דרך יותר פשוטה, שלא דורשת התערבות בהרשאות תיקיות, אשמח לשמוע עצות.
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה להעביר קובץ ע"י bluetooth מ J2ME ל C# מישהו מכיר איזה דוגמה תודה
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם במערכת POSIX, כאשר הtimer_interrupt מושבתת ורץ כרגע thread שיצרה תוכנית משתמש, האם קריאה לפונק' pthread_yield() תעביר שליטה על המעבד חזרה אל הקרנל? אפשר לענות כאן או בstack overflow: http://stackoverflow.com/questions/21984802/using-pthread-yield-to-return-control-over-the-cpu-back-to-kernel
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש אפשרות להפעיל תוכנה שעוצבה והוכנה ב- Visual Basic ב- פוקט פי.סי? אם כן איך? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך את עזרה בms project 2010 בעברית אני רוצה להחליף בין תרשים גנט שבצד ימין לבין תרשים הזמן שבצד שמאל שתרשים גנט יהיה בצד שמאל ותרשים הזמן יהיה בזמן ימין. איך אני עושה את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השפה היא c ואני משתמש ב visual studio 2005 כאשר אני מנסה להריץ תוכנה שכתבתי מתקבלת הודעת שגיאה בנוסח הבא: " {אין אפשרות לאתר רכיב}-הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר MSVCR80D.dll התקנה מחדש של היישום עשויה לפתור בעיה זו." יש לציין שתוכנה שכתבתי ושמרתי כבר, רצה בלי בעיות. נסיתי לכתוב מחדש ע"י פתיחת קובץ חדש לכבות ולהדליק את המחשב ושום דבר לא עזר פשוט אי אפשר לכתוב יותר שום קוד.
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני כותב ב C++ ומנסה לעלות טקסטורה, בצורה יעילה תו"כ שימוש ב glortho2d. אני מסתבך עם העניין וגם לא מצליח למצוא חומר קולע לבעיה. אם משהו כאן בעל נסיון, אשמח אם יחלוק אותו איתי. תודה והמשך גלישה מהנה.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני רוצה שהשרת LAMP יראה למשתמשים עמוד לבצע UPLOAD המשתמש מעלה לשרת ZIP של קבצי טקסט (שמכילים טבלאות בפורמט של תוכנת DOS) השרת פותח את ה ZIP, אוליי עושה לקבצים validation אל ידיי סקריפט (כרגע לא מתוכנן אבל אני ארצה להוסיף בהמשך), ממיר אותם כמו כאן ומכניס לטבלאות MYSQL איך לממש את החלק הראשוני : פתיחת הקבצים אל ידי השרת מתוך ה ZIP (אוטומטית) ?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעלות אתר שעשיתי, קיבלתי ממישהו הוסט, שם משתמש, סיסמה וכתובת לבדיקה והוא אמר לי שאלה שרתים שאפשר להריץ עליהם .net שרתים של מייקרוסופט. ניסיתי להשתמש בfilezilla אבל לא יכולתי לראות את הקבצי aspx אלא רק htm (סתם היה אחד לבדיקה). ניסיתי גם לעשות publish מהvisual studio אבל לא הבנתי מה קורה שם, זה פשוט טוען קצת ולא עושה כלום (האתר לא עלה או משהו כזה) מה אני צריך לעשות כדי להצליח לעלות את האתר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בניתי אתר ב visual studio ב-דוט נט ורציתי לדעת איך אנימעלה אותו לשרת ? ניסיתי פשוט להעלות את כל התיקיה לשרת FTP שלי אבל זה לא נותן לי להכנס לקבצים ברגע שאני גולש לכתובת. מה אני אמור לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , בניתי אתר בסביבת visual web developer 2008 express edition ואני רוצה לעלות אותו לרשת כאשר אני משתמש במחשב שלי כסרבר לשם כך התקנתי IIS, שרת וובי חינמי של windows. ב visual יש אפשרות ל - copy web site שאמור לעלות לי את הקבצים של האתר לשרת IIS. לא כל כך מסתדר לי העניין הזה. אם מישהו התעסק עם זה, או סתם יודע אני אשמח אם תוכלו לפרט ולהסביר , עד כמה שאפשר, את התהליך שאני צריך לעשות. כי זה קצת מבלבל. בסופו של דבר אמור להיות קובץ HTML ואני לא יודע איך אני מגיע לזה. סליחה על השאלה הכללית ככה, ותודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התוכנת FTP אומרת שהעליתי בהצלחה אבל אני לא רואה אתררררררר אוקיי באילו מהתיקיות הבאות יישבו כל דפי הHTML??? anon_ftp cgi-bin error_docs httpdocs httpsdocs private statistics subdomains vault_scripts web_users ניסיתי להעלות את כל הדפים לתיקיית httpdocs כי לפי השם זה היה נראה לי הכי הגיוני חחחחח ואני מנסה להעלות את האתר רגיל בדפדפן והוא מביא לי את האתר של חברת האכסון מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי באתר כבר מערכת של העלאת קבצים והייתי רוצה אפשרות לחלץ קבצי ZIP שמעלים לאתר. מישהו יודע לעשות זאת בASP??? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אלהן יש לי אחסון ואני רוצה לבנות בו אפשרות להעלאת קבצים לאחסון עם Silverlight מצאתי כמה הורדות כמו :http://silverlightfileupld.codeplex.com/ אבל אין לי מושג איך מתקינים את זה על האחסון מישהו יודע ויכול להביא לי הסבר?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה שתעזרו לי ותגידו לי בבקשה איך אני יכול להשתמש בפקד העלאה input type="file" ולהעלות קובץ לאחסון שלי..
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-