עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by K0sTa,

אני צריך את הקוד של מחשבון אם מישהו יודע אז תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  2. אני מעוניין לבנות תוכנה לזיהוי קול, אך אין לי מושג איזו שפת תכנות מאפשרת קבלת קלט קולי. כמובן שאיני מתכוון לתכנת תוכנה המתיימרת להיות תוכנה המזהה דיבור אלא רק פקודות קוליות בשביל הדגמה כלשהי והתנסות אישית. המטרה העיקרית שלי היא ליצור אפשרות של הקלטת טקסט כלשהו, שמירתו, וכשהוא יאמר שוב תתבצע פעולה מסוימת שהמחשב הגדיר. הצעות?

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום לכולם. אני צריך לכתוב תוכנית שמקבלת מטריצה וממיינת את הערכים בכל עמודה לפי סדר יורד. לשם כך כתבתי שתי פונקציות: void firstSort(int mat[][COL]) { int i,j,k; for (i=0; i<COL; i++) for (k=0; k<ROW; k++) for (j=1; j<ROW; j++) if (mat[j-1][i] > mat[j][i]) swap(&(mat[j-1][i]), &(mat[j][i])); } void swap(int *x, int *y) //x gets the value in y { int *temp; temp=x; *x=*y; *y=*temp; } התוכנית עוברת קומפילציה ורצה אבל לא מבצעת את המשימה כמו שצריך. אם מישהו יכול לעזור לי כאן אני מאוד אודה לו. יום טוב

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  4. Started by xgamer,

שלום, אני צריך לבדוק אם קיים סטרינג מסויים בפרטים שקובץ שאני קורא לו מחזיר לי. לדוגמא יש לי קובץ שאני קורא לו כך: "c:/.../tshark.exe"/ i 2 (המרכאות האם על הנתיב). זה מדפיס לי מחרוזות מסויימת. עכשיו אני רוצה לחפש אם קיים סטרינג מסויים במחרוזת הזו , עשיתי לדוגמא את זה. set count=find/C "str" "c:/.../tshark.exe"/ i 2 אז הוא מחפש לי רק במה שבמרכאות ומחשיב לי את i ו 2 כקבצים, איך אני מתייחס לזה? אשמח לעזרה, תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. אני מנסה ליצור תוכנית שתחשב FACTORIAL. אני יודע שהתוכנית לא מתאימה במקרי קצה אבל מבחינתי אני רק רוצה לבדוק שהיא עובדת כאשר צריך לחשב 10 ב 2 נימים, ומקרה נוסף של 100 ב 4 נימים. מסיבה כלשהיא יוצא לי תוצאות זבל, שלא לדבר על כך שבריצה ודיבוג התוצאות שונות לחלוטין. using System; using System.Collections.Generic; using System.Threading; namespace Factorial { static class Program { public static double TotalProduct = 1; public static int NumberOfThreadsThatFinished; static void Main() { //get number to check the facturial on Console.WriteLine("Please enter the number to calculate the facturial on: "); int number = int.Parse…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Boomer,

למדנו Random בפסקל והמורה אמרה לנו שבשביל שהמחשב ימצא מספרים עשרוניים צריך לכתוב משהו כמו ;X:= Random 0<=X<8 העניין הוא שזה לא פועל - זה כותב שחסר ";" אחרי ה-Random. אז נראה לי שהמורה התבלבלה או משהו... אז איך עושים את זה?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by laufgas,

אני אמור לבנות תוכנית שבה מקלידים מספר והיא אמורה להוציא פלט של מספר הספרות של אותה ספרה. למשל אם כותבים את הספרה 100 צריך לקבל את הפלט: 3. הנה התוכנית. למה זה לא עובד לי? #include <stdio.h> int main() { int a,b,d,counter=0; printf("Please enter a number: "); scanf("%d", &a); for(d=1 ; b<1 ; d++){ b=a/10; } printf("%d", d); } לא משנה, הצלחתי!!! תודה בכל אופן.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by Systema,

יש לי תרגיל בג'אוה די מסובך ואני צריך עזרה במשהו.. איך לגלות למספר N כמה פעמים יש בו 1000, כמה פעמים 500, 100, 50, 10, 5 ,1 למשל- בשביל 560 יש לו 0 פעמים 1000 פעם 1 500 0 פעמים 100, פעם 1 50, פעם 1 10, 0 פעמים 5, 0 פעמים 1, אני צריך לדעת לגלות את זה. עוד שאלה קטנה טכנית- יש לי משתנה בוליאני f שהוא מוגדר לפני לולאת FOR והיא אומרת ככה: for (int i=0; i<other.length || !f; i++)l מה אומר החלק של f! תודה מראש

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  9. אני בונה מחשבון ואני רוצה לחבר שתי מספרים שהמשתמש הכניס, איך אני מחבר את המשתנים?

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. כיצד אני פותח קובץ תמונה דרך תוכנית ב-VB בעזרת פקודת SHELL ?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by EagleX2,

אוקיי אני משתמש באפצ'י כאשר אני נכנס ל install.php מוצג לי כל הקוד במקום ההתקנה עצמה אני משער זאת בבעיה ב php אז מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להתקין php צעד אחר צעד באפאצ'י?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Alex89,

אני רוצה לבנות תוכנה לקיטלוג בולים ואמרו לי שזה טוב לעשות אותה ב JAVA (למרות שאני חושב שב VISUAL DELPHI זה יותר נוח) והסתבכתי עם ההתחלה...אני צריך מדריך טוב לגרפיקה, מישהו מכיר אחד?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by AdamWE,

שלום, אני עושה עבודה של מחשבון בפסקל, ואני רוצה שיהיה סינון קלט שלא תצא התוכנה כל פעם שלא נקלט מספר, במילים אחרות שהתוכנה תקלוט רק מספרים... אין לי מושג איך לעשות את זה... *דחוף דחוף דחוף!!! *** עדיף באי סי קיו 91827226 תודה אדם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, יצרתי תוכנת מנהל הורדות, סגנון Dap וGetright, ושאלתי היא האם אני יכול לעשות כמו שבkazza של Down.co.il שבעת התקנת הקאזזה משתנה האתר בית, לאתר של Down.co.il ? בפשטות, איך אפשר לשנות דף בית של משתמש שמתקין את התוכנה?

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  15. Started by id3232,

שלום אני כיום יודע שפת C++. אני מתגייס שנה הבאה ואני רוצה להתחיל ללמוד עוד שפות דרך הרשת. איזה שפות לדעתכם הכי שמישות בצה"ל והכי מבוקשות?(C# /++/או אפילו שפות אינטרנט וכו'). קישורים למדריכים ממולצים ללימוד יתקבלו בברכה! תודה

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by DaTHE,

שלום, אז את כל האתחול הראשוני עשיתי במכונות מצבים, וכרגע אני די חושב איך לעשות את הקטע של השליחה - כי פשוט אני צריך להוציא מסכים לצג לפי כניסות. נניח כרגע שיש לי וקטור של 24 סיביות: וכל איפה שיש בווקטור '1' צריך להוציא לצג הודעה שאומרת: "תקלה מספר" - שורה ראשונה סוג של כמה רווחים, "1" (אם במקום אחד בוקטור יש '1') בשורה שנייה באמצע. עכשיו חשבתי לממש את זה ב-2 תוכניות, הראשונה init (הגדרות ושליחת תו תו) והשנייה controller שתיהיה אחרית לקבל את הווקטור הארוך (אמור להיות ווקטור אחד של בערך 190 סיביות ועוד וקטור של 6 סיביות שכנראה אני אשרשר) ואז להוציא ל-init כנראה done או ack ואז הInit תציג על הצג. בקטע הזה די נתקעתי, השאלה היא שהאם אני נמצא בתוך מצב מסיום בinit שנקרא s…

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by boogie.sc2,

היי, אני מחפש המלצה ל IDE לפייתון שמספק נוחיות עבודה בדומה לזה שיש ב Visual Studio עם C#, או עם C/C++ כשמותקן גם Visual Assist. הכוונה היא - שיהיה Auto-complete שנוח לעבוד איתו - שלא צריך ללחוץ Ctrl-Space או משהו כזה כדי שהIDE ינסה ברוב טובו להשלים את השם שאני מקליד. - שיהיה Debugger נוח כמה שאפשר. ז"א לא כמו הדיבגר של pythonwin שממש לא נוח לעקוב אחרי ערכי משתנים בו. - שינסה להתריע על שגיאות סינטקס, שנובעות לרוב מ typos (ז"א יסמן בקו אדום). - שבאופן כלי ירגיש כמו כלי מקצועי איכותי.. אשמח לקבל המלצה ממישהו שניסה יותר מסביבת עבודה אחת, ועוד יותר אשמח לקבל המלצה ממישהו שמתכנת ב-python למחייתו.

• 4 תגובות
    • 7.6k צפיות
  18. היי אנשים, רוצה להכניס לאתר שאני בונה קורא RSS שיציג את ה-FEED בקופסת SCROLL. מצאתי משהו כזה אבל הוא לא תומך לי בעברית. http://widgets.cc/rss/scrollbox מכניס את ה-FEEDS הבאים למשל: http://www.globes.co.il/webservice/rss/rssfeeder.asmx/FeederNode?iID=585 http://www.ynet.co.il/Integration/StoryRss2.xml בראש האתר שלי יש את הקוד הבא: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml"[/url] xml:lang="he" lang="he"> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1255" /> איך אני גורם לזה לתמוך בעבר…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by gkman,

שלום, יש לי שרת apache 2.4.6 מותקן על redhat7, ואני לא מצליח לעדכן את ההגדרות שלי. התחלתי לשים לב לזה אחרי הרבה ניסיונות שלי ליצור repository על השרת. בשלב מסוים החלטתי לנסות ולשנות את ה-documentroot ולראות אם משהו משתנה, וכאמור לא משתנה דבר. אני נכנס לקובץ /etc/httpd/conf/httpd.conf ומשנה את הערך של ה-documentroot שם. אחרי זה אני מאתחל את הסרוויס ע"י הפקודה service httpd restart וגם apachectl restart וגם apachectl gracful (כן אני יודע כולם עושים פחות או יותר אותו דבר, אבל לא יודע- קיוויתי שיעבוד) נשאר אותו דף פתיחה דיפולטי של apache. בשלב מסוים אמרתי לעצמי שאולי עשו שינויים בקבצי הגדרות והם נמצאים בכלל בנתיבים אחרים ולכן הוספתי שורה של קשקוש (סתם לדוגמא sdfsdf) …

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. אני מנסה לגרום לקובץ שאני פותח ע"י Browse יפתח גם ב ++C אבל אחרי שאני בוחר את הקובץ הוא נותן לי שגיאה, התוכנית עוברת קומפילציה ואני מריץ אותה אבל נתקעת באמצע החלק קוד שזה נתקע הוא בחלק שהוא מנסה לעשות fopen לקובץ void browse(char *file) { char pathName[260]; OPENFILENAME ofn; ZeroMemory(&ofn, sizeof(ofn)); ofn.lStructSize = sizeof(ofn); ofn.lpstrFile = pathName; ofn.lpstrFile[0] = '\0'; ofn.nMaxFile = sizeof(pathName); GetOpenFileName(&ofn); //cout<<"selected file's name is: "<<ofn.lpstrFile<<endl; file = ofn.lpstrFile; } void horse_encryption() { int i; FILE *input_file, *fout; char ch, ezer, *file=0; browse(fil…

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. זה קוד הASP שאני מריץ: <% if session("adminCheck")<>"true" then response.write "אין לך גישה לדף זה" else path=server.mappath("db/db.mdb") set con=server.createObject("ADODB.Connection") con.open "driver={Microsoft Access Driver (*.mdb)};DBQ=" & path response.write request.form("feednum") con.execute "delete from feedback where feedNumber=request.form("feednum")" end if %> ואני כל פעם מקבל את השגיאה הזו: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers error '80040e07' [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Data type mismatch in criteria expression. /deletefeed.asp, line 10 בבקשה אם מישהו יודע מה השגיאה הזאת אומרת ואיך לתקן אותה....…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by 00000,

ברשותי הקומפיילר visual c++, אני יודע את שפת C, מכירים איזה מדריך קצרצר שילמד אותי לבנות חלון בסיסי?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלו, סיימתי י"ב ואני חצי שנה לפני גיוס. המורה שלי למחשבים הציעה לי בינתיים תוך כדי עבודה לעשות את פרוייקט ה-5 יחידות ב-JAVA. היא ביקשה בנוסף לנסח הצעת פרוייקט שיתאים ל-5 יחידות לימוד. יש לי כמה שאלות בעניין: 1. אם אני אסתפק בפרוייקט לא גדול מידי איזה משחקים פשוטים יכולים להתאים ל-5 יחידות? 2. אם אני רצה ממש להשקיע ולהקדיש הרבה זמן לזה, איזה משחקים טיפה יותר מורכבים אפשר לעשות? הידע שלי הוא ידע של תלמיד תיכון שסיים 5 יחידות בציון גבוה ולא יותר מזה. השאלה היא איזה משחקים של תנועה או דברים כאלה ניתן לעשות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 5.8k צפיות
  24. Started by מכבי חיפה,

HTML נפתח רגיל אבל קבצי ASP לא נפתחים אני מקבל שגיאה HTTP 404.3 - Not Found התקנתי את קבצי ה IIS תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by kisin,

שלום, התקנתי באתר שלי את מערכת הפורומים vBulletin ואני רוצה להפוך אותה למערכת בעברית. האם יש חבילת עברית שניתן להוריד ולהתקין כדי שהפורום יהפוך מאנגלית לעברית? אם יש אז מאיפה ניתן להוריד אותה?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.