תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מוסיף תמונת רקע בדף של האינטרנט אבל התמונה מכפילה את עצמה מספר פעמים או שחורגת מהגודל שלה ורואים את התממונה שוב כחצי או כפול איך אני מגדיר שהיא תהיה בגודל של הדף? גם בגודל של 800x600 1024x768 תודה
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי (: החלטתי שלפני שאני מתחיל לימודים אקדמאים אני רוצה ללמוד תיכנות (ג'ון ברייס/מכללת נס) ככה רק כדי להתבסס ושתהיה לי עבודה סבבה ואפשרות לעבודות עצמאיות בזמן התואר. הדבר הראש שדיי קורץ לי והציעו לי ללמוד זה פיתוח PHP כשהייתי בתיכון עוד היינו מתעסקים הרבה עם מערכות פורומים SQL HTML CSS וכוכוכו אבל ברמה הנורא חובבנית וחשבתי שזה דווקא ישב עליי טוב אם אני יתן בזה גז עכשיו ואחרוש את התחום. רציתי לדעת אם באמת יש בתחום עבודה. ואם אפשר קצת יותר פירוט לגבי מה זה בעצם "פיתוח PHP" כי הבנתי מהיועצת שזה מעבר לסתם לדעת לתכנת בPHP לא יודע עד כמה זה קשור אבל סיימתי לימודי מדעי המחשב בתיכון עם ציונים ממש גבוהים. תודה רבה D:
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני בונה תוכנה , אני רוצה לעשות שימוש בסליקת כרטיס אשראי רציתי לדעת איך זה מתבצע... התוכנה שאני עושה זה תוכנה של מישכת מזומנים.... . הבנתי שאני צריך לפתוח חשבון של סליקה פתחתי דרך האשראית ,וזה מותק במחשב... עכשיו איך אני בונה את זה בתוכנה שלי....איך אני עושה את החיוב...
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן. מחפש המלצה לאתרים או ספרים אונליין ללימוד סביבת .NET תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ניסיתי עם sscanf ן strtof ולא עובד לי. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי מהאינטרנט קוד של נעילת דלתות ורציתי ללמוד אותו אבל יש eror בקימפול /******************************************* Keypad and LCD lock on Pic16f628A with 3*4 keypad Project name: Combination Lock (Demonstration of the Keypad Library routines) LCD Display in 4-bit mode on PORTA Keypad on PORTB Door1 = 18 Door2 = 22 Door3 = 27 Door1 & 2 = 14 Three Attempts before Alarm Designed: By Ky Dat Nguyen (Student) From: Australia (Victoria University) year:2013 Course: EBES *****************************************/ unsigned char var1, var2, kp; char attempts=0; char state = 1;//start from state 1 char txt[4]; char text[] = "Combination Lock" ;//message text cha…
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
תראו, באשכול הקודם שלי שאלתי איך להגדיר החזרהב event והחלטתי להפריד בין הפונקציה ל event ולזמן את הפונקציה מה event עצמו. אז הינה הבעיה: כתבתי פונקציה וכשאני מנסה לזמן אותה הוא רושם לי שגיאה בקומפיילר. הקוד: זאת הפונקציה ששולחת את המשתנה siman: public string Plus () { string siman="+"; lblResult.Content=""; return siman; } והנה הפונקציה שאני מנסה לזמן: public void Sum (string siman, double num1) { if(siman=="+") { double num2=0,sum=0; string labels1 = (string)lblResult.Content; num2=double.Parse(labels1); sum=num1+num2; lblResult.Content=sum; } } private void btn_1_Click(object sender, System.Windows.RoutedEventArgs …
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
הנה הקובץ להורדה: http://www.fileshack.com/file.x?fid=7547 והנה ה README: http://www.shacknews.com/docs/press/081905_quake3.x אם ניסתם לקמפל תגידו, אני ינסה אולי בהמשך השבוע
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לעשות גרשיים(") בתוך טקסט שבקוד HTML אז הכיתוב משתבש כאשר הגרשיים הם ב-description או ב-keywords. איך ניתן בכל זאת לעשות גרשיים? תודה,
-
- 4 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
הורדתי אותו מהנושא שהיה פה עליו, וזה לא עובד לי על הווינדוס XP. מה צריך לעשות?...
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספר לימוד תכנות של שפת C או לשפה שכדאי להתחיל ממנה אני צריך ספר בעברית תודה !
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שוקלת ללמוד Angular מה אתם חושבים? האם אפשר ללמוד את זה בבית לבד או שעדיף לקחת קורס מקצועי? אשמח לשמוע רעיונות נוספים שיכולים לדעתכם לשדרג את העבודה שלי בתחום הפריימוורקינג. תודה צ'או
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הנה הקוד... זה ממש בסיסי ואני בטוח שהטעות ממש קטנה... תודה מראש! template <class Kind> class Triangle { private: Kind TzelaA; Kind TzelaB; Kind TzelaC; public: Triangle(); Triangle(Kind, Kind, Kind); }; template <class Kind> Triangle::Triangle(Kind tzelaA, Kind tzelaB, Kind tzelaC) { if ( ((tzelaA + tzelaB) > tzelaC) && ((tzelaA + tzelaC) > tzelaB) && ((tzelaC + tzelaB) > tzelaA) ) { TzelaA = tzelaA; TzelaB = tzelaB; TzelaC = tzelaC; } else { cout << "Iligal Tzela valus... Defoult valus of 0 were instaled"; TzelaA = 0; TzelaB = 0; TzelaC = 0; } } template <class Kind> Triangle::Tria…
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
היי, יש לי עבודת הגשה עם תרגיל שאני לא מצליח לפתור אני צריך לכתוב פונקציה המקבלת מערך דו מימדי בגודל N*N ואת גודל המערך [LEFT]int if_sorted(int arr[][N], int size)[/LEFT] הפונקציה צריכה להיות רקורסיבית הפונקציה צריכה לבדוק האם המערך מסודר בסדר עולה כלומר 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ואם כן היא תחזיר 1 אם לא 2 1 3 4 5 6 7 8 9 היא תחזיר 0 כתבתי דבר כזה וזה נותן אחד במידה וזה בסדר עולה, שזה מצויין אבל כאשר זה לא מסודר זה עדיין נותן 1 [LEFT]int if_sorted(int a[][N], int size) { if(*a>*(a+1)) return 0; if(size==0) return 1; return if_sorted(a+1,size-1); }[/LEFT] אשמח לעזרתכם הכוונה בקוד שלי היא לרוץ על הכתובות של המערך ולבצע את הבדיקות הנדרשות
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
c. אילו דרכים יש לי לעשות חזקות ושורשים חוץ מ-pow. התוכנית הבאה לא עובדת לי כלומר היא רצה אבל ההיקף של המשולש ישר זווית לא יוצא טוב, מציג לי 0. בבקשה תריצו את התוכנית ותראו את הבעיות. קימפלתי עם tc. #include <math.h> #include <stdio.h> void main() { int base,h; float shetah,zela3,hikef; printf("write the base and the hieght\n"); scanf("%d %d",&base,&h); flushall(); shetah=(base*h)/2; zela3= pow((pow(base,2)+pow(h,2)),0.5); hikef=base+h+zela3; printf("zela: %f\n",zela3); printf("the shetah is: %f hikef: %d",shetah,hikef); scanf("%d",&h); } נעבור ל-html איך אני עושה שחלון יפתח לי על כל המסך בלי כל הסרגלי כלים כמו הקודם הבא וכו.. רק הפס הכח…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי השנה בגרות פרוייקט בJAVA וחשבתי לבנות תוכנה כמו TEAMSPEAK שמובססת VOIP אבל אני לא כל כך יודע מאיפה להתחיל ואיך לשלב VOIP בתוך JAVA מישהו יכול בבקשה לעזור/לכוון אותי איך להתחיל ולהשתמש בVOIP תודה לעוזרים הבנתי שאני צריך להשתמש במקודד VOIP.... מישהו מכיר אחד כזה שעובד עם JAVA??
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתונים במערך דו מימדי. איך אני מציג אותם בDATAGRIDVIEW בטופס? אשמח לקבל קטע קוד קצר וקולע. תודה
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
הי, כתבתי משהו פשוט וזה נתן לי שגיאה מישהו ויודע מה הבעיה? הנה תמונה של מה שכתבתי ושל ההודעה: http://img69.imageshack.us/img69/9445/o0i4.jpg
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לכתוב תוכנית שתיישם קיצור דרך ע"י לחיצה על שילוב של 2 לחצנים במקלדת (שאני קובע מראש) לחלפה בין כרטיסי הקול, בין כרטיס הקול של לוח האם realtek לבין כרטיס קול האופטי (גם מובנה בלח האם) אני יודע לתכנת ב JAVA ברמה סבירה, רק שלא יצא לי לכתוב תוכניות שמתחברות לספריות של החלונות. מה הדרך היעילה ביותר ליישם את הקוד? האם קיימת תוכנה שעושה פעולה זו תודה עמית
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי תרגיל שבו אני אומר ליצור N דליים שקיבולתם אקראית בין 0 ל 10 ליטרף עכשיו הגעתי לקטע שבו אני נתקע שצריך למלאות את הדליים בכמויות מים אקראיות, שלא יהיו גדולות מקיבולת הדלי. עכשיו אני יודע שבשביל למצוא את קיבולת הדלי אני צריך להשתמש ב-getCurrentAmount() השאלה שלי האם אני צריך להשתמש בלולאת while ולמלאות את הדלי כל עוד הCapacity לא גדול מהתכולה תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי בעיה במתודה IsOlder (בקוד יש הסבר מה היא עושה) אני לא ממש יודע איך להשוות בין 2 עובדים ולשלוח נתונים למתודה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T303 { public class Employee { private int Id; private string Name; private DateTime BirthDate; private decimal[] LastYearSalaries = new decimal[12]; //c'tor that gets id, name and birth date public Employee(int id, string name, DateTime b ) { this.Id = id; this.Name = name; this.BirthDate = b; } //c'tor that gets id, name and empty birth date; public Employee(int…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך למצוא את הפקודות לכתיבת הודעה על הLCD(אמור להיות משו כמו print.lcd), ואת הפקודות ללחיצה\קבלת לחיצה+קריאת הערך ההאקסה דצימאלי של הלחיצה מהלוח מקשים. דחוף מאוד(צריך את זה למחר) אודה מאוד לעוזרים שיצליחו למצוא את זה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי עבודת קיץ ואחת המשימות היא "סיבוב האובייקט ב- °90 או °180 או °270": משימה I - אובייקטים וגרפיקה 1. הגדר/י אובייקט חדש, המורכב מאוסף של לפחות 7 צורות גיאומטריות , למשל בית. 2. האובייקט יכלול את הפעולות הבאות: הזזת האובייקט למיקום ידוע חדש. הזזת האובייקט במרחק מסויים מהמיקום הקודם. הפעולה תקבל שני פרמטרים dx ו- dy. העתקת האובייקט למיקום חדש. סיבוב האובייקט ב- °90 או °180 או °270. פעולה המקבלת שני אובייקטים , מחזירה 'אמת' אם שניהם זהים , אחרת מחזירה 'שקר'. בונוס: הגדלת/הקטנת האובייקט לפי קנ"מ (scale ) מסויים. 3. נתונות הצורות גיאומטריות הבאות: ריבוע – Square. · מעגל – Circle. · קו – Line. משו…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
בספר ד"ר דוט נט www.drdotnet.com יש דוגמה של בניית יישום שמעביר מסרים בין יישומים הוא דורש הבנה ב delegate למישהו יש חומר בנושא
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
איך מכניסים תוכן של תיבת טקסט לStream לצורך שמירה בעזרת saveFileDialog?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-