תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לבנות תוכנה לזיהוי קול, אך אין לי מושג איזו שפת תכנות מאפשרת קבלת קלט קולי. כמובן שאיני מתכוון לתכנת תוכנה המתיימרת להיות תוכנה המזהה דיבור אלא רק פקודות קוליות בשביל הדגמה כלשהי והתנסות אישית. המטרה העיקרית שלי היא ליצור אפשרות של הקלטת טקסט כלשהו, שמירתו, וכשהוא יאמר שוב תתבצע פעולה מסוימת שהמחשב הגדיר. הצעות?
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כתבתי תכנית (המנסה לממש קוד הופמן) ויש לי בעיה עם מצביעים: זו התכנית: (יש ערימת מינימום המכילה איברים מסוג TAV . כל פעם לוקחים שני איברים מינימלים- מחברים אותם ומכניסים למקום המתאים בערימה עד שנוצר עץ. אח"כ כל בן ימני מקבל את הקוד 1 ובן שמאלי 0 והקוד של כל תו הוא המסלול אליו מהשורש (יוצא שתו בעל שכיחות נמוכה יהיה לו קוד ארוך, ותו עם שכיחות גבוהה יהיה לו קוד קצר)) struct tav { char value; int incidence; tav* right; tav* left; char *son; char *kod; tav(); bool operator<(tav &t) const; bool operator>(tav &t) const; }; void Huffman::build() { tav lft, rght, ezer; while(check()==false) { lft = heap.RemoveTop(); strcpy(lft.son,"0"); str…
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
איך אני יכול לבנות תפריטים נפתחים ב- ASP? לדוגמה כמו אלה שבאתר הזה (ראשי, מדורים וכו').
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
-
שלום. אני רוצה לכתוב פונקציה שתשנה גודל טקסט של אלמנט (onmouseover onmouseout) אבל שאני יוכל להשתמש בה לכמה אלמנטים. הנה מה שכתבתי לאלמנט אחד: function changesize() { document.getElementById('mnu').style.fontSize="4px"; } תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני הכנתי טופס שהמטרה שלו היא לאפשר למשתמשים להתחבר ל"מועדון חברים" אני משתמש באפשרות של ההרשמה וההתחברות של הפורום שיש לי באתר עכשיו זה הקוד של הטופס ויש לי כמה שאלות: <FORM action=http://manga-il.byethost.com/forum/login.php method=post target=index> <TABLE class=forumline cellSpacing=1 cellPadding=3 width="106" border=0><TBODY> <TR> <center> שם משתמש: </center> <TD class=row1 vAlign=center align=middle height=28 width="90"><SPAN class=gensmall><INPUT class=post size=12 name=username value=""><br> <center> סיסמא: </center> <INPUT class=post type=password size=12 …
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
איך אני עונה על סעיף ב' , ג' בשאלה ? אשמח להסבר ... תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה אפשרי בכלל חוץ מכל האפשרויות הרגילות? (אני יודע שיהיה אליפסי, צבעוני, כל מיני שטויות).
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום כולם, אני מחפש דרך לבדוק האם אובייקט הוא מעל (ויזואלית - ממש מעל) אובייקט אחר. אני רוצה לבנות תוכנה עם PictureBox שזז, ולבדוק כל בזמן מסויים האם הוא מעל תמונה אחרת... ניסיתי כבר לחשב את כל הפינות ולבנות האם כל פינה של התמונה בתוך התמונה השנייה, אבל אחרי כמה כאלה זה ממש העמיס את המעבד אז אני צריך דרך אחרת... תודה על ההצעות!
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
מצ"ב השאלה... הצלחתי לעשות כך : MOV SI,200H MOV CX,10H MOV DX,41H CMP [sI],12CH מה ההמשך ? תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מחפש מדריך ברשת לeclipse java ספר ,אתר. הכול למתחילים
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחשב שלי לשרת ויש לי דומיין . יש דרך שיהיה אפשר שההראד דיסק יהיה השרת?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך לעשות מערך דו מימדי של [7][5] בשביל להפעיל 5 מנועים ב7 אפשרויות שונות של זויות ואני צריך בעזרת לולאה שזה יעשה לי את הפקודה של 5 המנועים אחד אחרי השני אני צריך עזרה בבניית הלולאה בשביל שזה יעשה לי את המנועים אחד אחרי השני ממנוע 1 עד מנוע 5 (כל הקטע של הפעלת המנועים והזוויות את זה אני יודע) ....תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
איך אני יכול להתאים את הערך של תיבה נפתחת למשתנה ASP? אני מתכוון שבמקום הערך הראשון שתמיד מופיע שתיבות נפתחות אני רוצה שיהיה נגיד הערך השני אבל מותאם למשתנה ASP. למישהו יש מושג איך אני עושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
משום מה הVisualStudio 2005 לא מכיר את הפונקציה textcolor() מישהו מכיר תחליף כך שניתן יהיה לצבוע את הטקסט בקונסול ?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מכיר את Php ואני צריך מתכנת אתרים ואמרו לי ש asp אותו דבר כמו php אבל יש בו יותר הגנות ופחות יותר טוב לתיכנות אתרים תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
בניתי תוכנית שאמורה לחשב את כול המספרים המושלמים, התוכנית מקמפלת הבעיה היא שזה לא מדפיס לי כלום. מספר טבעי n הוא משוכלל אם הוא שווה לסכום מחלקיו הקטנים ממנו. למשל, 6=1+2+3 הוא משוכלל. התכנית תדפיס כפלט את כל המספרים המשוכללים בטווח 1 עד 1000. [#include <stdio.h> main () { int divisor,i,half,sum; printf("the perfect numbers are: \n"); for(i = 1;i <= 1000;i++); { half=i/2; if(i != 1) sum=i+1; else sum=1; for(divisor = 2;divisor <= half;divisor++) if (i % divisor == 0) sum= sum + divisor; if(sum == i) printf("%d \n",sum); } }/left]
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, כמו שאני רואה יש פה הרבה אנשים שמבינים ב PHP ומכירים טוב את השפה. אני לא מכיר טוב את השפה ולכן יש לי בקשה לכמה מימכם שיכולים לעזור לי. הייתי מעוניין שתעזרו/תבנו לי מודל של קלאנים[קבוצות] פרטים: במודל זה תיהיה אפשרות להרשמה. [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא להרשמה : http://www.wr-il.net/clans/register.html לאחר ההרשמה הקלאן שנרשם יופיע בעמוד מסודר עם טבלה ששם יראו את כל האנשים שנרשמו [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא לטבלה : http://www.wr-il.net/clans/viewclans.html כל מי שירשם יוכל להיכנס לפאנל ניהול שלו - דף התחברות ששם יוכל לשנות את הפרטים של השחקנים, התמונה שאיתה נרשם, אפשרות ליצירת קשר והשגים של הקלאן. [אב טיפוס - תצוגה בלבד]דוגמא לדף ההתחברות : http://www.wr-il.net/clan…
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מבקש קוד שפותח את הדפדפן ? שואלים אם אתה אוהב לשמוע מוזיקה ואם אתה לוחצ כן אז נפתח לך הדפדן על נגיד אתר מוזיקה כלשהו ואם שמים לא הוא חוזר לתוכנה ?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה להוציא את כל הפסיקים אז שלום, מה נשמע ? = שלום מה נשמע ? מי שמיתעניין אני מנסה ליצור תוכנה להקלדה עיוורת,ביינתים כל התוכנות שעברתי היו על הפנים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מהו הקוד הטוב ביותר לשפה העברית שכדאי לשים אותו ככידוד העמוד? אני כרגע משתמש בתוכנה HEBMASTER, והקידוד שהם נותנים הוא כזה: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8"> <meta name=Generator content="HebMaster V1.50"> תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
^^^^^^ השאלה למעלה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי איפהשהוא שכדי להשתמש ב-opengl כדי לפתוח חלון עם שפת C צריך ספריות glut.h, glu.h opengl.h. כשאני מנסה להשתמש בספריות האלה עם שפת C הוא אומר לי שאין ספריות כאלה. מה אני אמור לעשות? יש לי דרך ליצור את הספריות האלה בפשטות?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הבנתי שבדרייבר למסך אין הרבה מידע, רזולוציות וקצב רענון, שם של המסך וכו... יש אפשרות לכתוב לבד דרייבר כזה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי בטבלה שדה שנקרא "בתוקף" המשמעות שלו היא: האם מנוי של לקוח בחדר כושר בתוקף או לא. השדה הזה הוא נגזר מתאריך הקניה של המנוי והתאריך הנוכחי (כל המנויים לשנה אחת בדיוק) ע"מ שערך השדה יהיה תמיד מעודכן אני צריך טריגר שיפעל פעם ביום בחצות.... או לפחות כל פעם שאני פותח את הDB מישהו יכול לעזור? אולי יש פתרון ללא טריגר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-