תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
כיצד אני יכול למצוא קומבינציות של מספרים כמו לדוגמא: 1,2,3 אז יכולות להיות הקומבינציות 3,2,1 1,3,2 וכו... בכל קומבינציה צריכים להיות כל המספרים שקיבלת.
-
- 5 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מבחן במייל מחברת הייטק שאני צריכה לכתוב קוד בשפת C או C++ ולהשתמש ב-UART וב-GUI כלשהו. אני צריך לשלוח באמצעות GUI בסיסי מידע ולקבל מידע מה-UART. פחות או יותר המשימה: ניהול UART: - פתיחת פרוצדורה: איתחול ה-UART ולהכין אותו למידע. - פרוצדורת שליחה: לשלוח מידע ל-UART. - פרוצדורת קבלה: לקבל מידע מה-UART. ניהול GUI: - TX: כפתור שליחת מחרוזת שיאפשר למשתמש לעשות זאת דרך המקלדת. - SEND: כפתור שישלח את המחרוזת. - RX: יציג את המידע שהתקבל. אני סטודנטית להנדסת חשמל ואלק' שנה שלישית. עשיתי קורסים בשפת C, C מתקדם ו-C++, אבל לא הגעתי לרמה הזאת. האם יש אפשרות ש…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , אני מנהל בלוג מסויים והתקנתי עליו reCAPTCHA אך עדיין מקבל תגובות SPAM מה יכולה להיות הסיבה האם ישנו איזה כלי שיכול לאתר איפה התקלה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה תקשיבו ואין לי גם למי לפנות כבר אז חשבתי שאני יוכל להביא פה שמישהו יעזור לי. יש לי עבודה להגיש בפסקל ולא ממש הולך לי עם זה ונשארה לי שאלה אחת רק אז בבקשה מישהו שיעזור לי הנה השאלה במפעל קוקה קולה אורזים 6 בקבוקים בקופסאות קרטון.מחיק קופסת קרטון הוא 0.3 ש'ח.פתח וישם אלגוריתם (הגדרת משתנים ותוכנית פסקל) אשר הקלט שלו הוא מספר הבקבוקים,והפלט שלו הוא : -מספר הקופסאות המלאות (בבקבוקים) שניתן לארוז -מספר הבקבוקים הלא ארוזים -המחיר הכולל של הקופסאות קרטון אלו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני בונה דף HTML ואני רוצה להכניס בו צ'אט פשוט, מן חלון עם כל ההודעות, לא משהו מיוחד, יש קוד פשוט של העתק הדבק או שצריך לקנפג את זה בצורה מסוימת? בנוסף רציתי להוסיף סקר, גם לזה יש קוד פשוט של העתק הדבק? תודה עריכה: עבדתי לפי המדריך הזה ויצרתי קובץ HTML אחד ו3 קבצי ASP אבל כאשר אני מקיש את השם משתמש הוא מציג לי את תוכלת קובץ הASP ולא משתמש בו (ניסיתי את זה על המחשב ולא העלתי את זה לרשת) אני מצטער על כל הבלאגן שיש בהודעה, פשוט מצאתי תשובות. אם אני רוצה לעצב דף HTML, באיזה גודל לבחור בפוטושופ?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בוקר טוב. יש לי שרת web של APACHE שמותקן על לינוקס (red hat 6.2) שמשמש לרשת פנימית בדומיין של ווינדוס. אני מנסה ליצור הזדהות לאתרים באמצעות המודול mod_auth_kerb לאתרים. הגדרתי את הקובץ smb.conf, krb5.conf ואת הקובץ httpd.conf (הגדרתי לו להשתמש בהזדהות kerberos על הנתיב הרצוי.) יש לי keytab עם הרשאות קריאה לכולם. ואני רואה ש-APACHE טען את המודול. אבל שם המשתמש לא נטען למשתנה $SERVER['REMOTE_USER'] . מה עושים? אני משתמש ב-virtual hosts זה יכול להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!!! אני מנסה לכתוב כבר הרבה זמן תוכנית ב-C תוך שימוש באסמבלר של C. ??? התוכנה צריכה להציג על המסך את כל תוכניות מסוג TSR שנמצאות במחשב. היא צריכה להציג את שם התוכנה, גודלה ואיפה היא שמורה בזיכרון(SEGMENT AND OFFSET). מחכה לתשובתכם בקוצר רוח! תודה מראש סבינה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כי אני בשרת עצמו אני מנסה לזהות אותו כ MS 2005 SQL ועד עכשיו האתר לא עובד לי,וניסתי מלא, האם אני צריך להמיר אותו ל SQL MS 2005 ואז זה יעבוד לי? בניתי אתר ASP 3.5 הכל עובד לי במחשב ולא בשרת.. יש איזה טיפ? איך בדיוק מוצאים אותו בקונטקטסטרינג?
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שלום. אני השגתעי כבר עם JAVA, סך הכל מנסה לכתוב לקבוץ, חוץ מזה שיש איזה 20 מחלקות שונות לזה אז גם אי אפשר לכתוב להתחלה של קובץ בלי לאבד מידע. אז איך ניתן להוסיץ מידע לקובץ קיים בתחילת הקובץ בלי שהמידע שהקודם לא ילך לאיבוד? ועוד שאלה שארצה לשאול: באיזה מחלקות כדי להתשמש בשביל: 1. רק קריאה מקובץ, 2: רק כתיבה לקובץ. תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני בונה כרגע אתר בPHP עם טקסטים בעברית, אך בגלל שאף פעם לא בניתי אתר בעברית אני לא יודע איך לפתור את הבעיה: אני מריץ את הקוד על שרת apache 2 שפתחתי על המחשב שלי, אבל משום מה כל הטקסטים בעברית מופיעים כג'יבריש ורק אחרי שאני משנה encoding אפשר לקרוא בעברית. בראש כל עמוד (בתוך <head>) שמתי את 2 השורות: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> <meta http-equiv="Content-Language" content="he"> אך זה עדין לא עוזר (לא אמורה להיות בעיה בקוד מפני שזה מועתק מכמה אתרים שבהם אין בעיות עברית) יש למישהו אולי רעיון איך לסדר שזה ישר יופיע בעברית ללא צורך לשנות ENCODING? נ.ב ניסיתי את זה גם בשרת אחר שמריץ APACHE 2 וזה קורה גם …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שיגיש ב: http://apointofu.com/#/sign את השאלה הטכנולוגית שאנשים יענו עליה הכי הרבה יזכה ב-2 כרטיסי טיסה לתאילנד. מגישים שאלות כן/לא ואז מקבלים אימייל עם קישור שאותו אפשר להפיץ לחברים שיענו על השאלה שלכם. אני מודה שאני אישית אוהד מיקרוסופט אבל כל אחד יכול להרוויח מזה וזו הזדמנות להראות איזה תותחים אתם. בנוסף כל האתר עשוי מגניב ושווה שיטוט (הם גם מפרסמים שם משרות). May the best wo/man win, מוטי נ.ב.: קראתי את תקנון האתר והתרשמתי שאין בעיה עם פרסום כזה (אין לי שום רווח אישי מהנושא). אם טעיתי קבלו את התנצלותי מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני בונה אתרים יש לי נתיב במחשב שבו אני צריך להתייחס רק לחלק ממנו הנתיב נראה ככה @"D:\Invoices\01" איך אני מתייחס רק ל-"01" ובודק ומכניס אותו לתוך משתנה כדי שאני יכול להשתשמש בו. אני כותב את התוכנה ב-c# תודה על העזרה. איתי
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, כתבתי לשימושי האישי applet שאמור לקרוא נתונים מקובץ אחד ולכתוב אותם בקובץ אחר. לאחר כתיבת ה-applet התברר לי כי ברוב המקרים אין לאפלטים הרשאות לכתיבה בקבצים. עם זאת, קראתי בספר The Java Tutorial שישנם אפלטים "מהימנים" שכן זוכים להרשאות הללו. (כשניסיתי להריץ את זה בתור יישום, זה כמובן עבד בלי בעיות, אך חשוב לי שזה יהיה בכל זאת אפלט.) מישהו יודע איך אני יכול לגרום לאפלט שלי לקבל את הרשאות הכתיבה ולעבוד כמו שצריך? תודה, גיא.
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
יש לי בעיה בסקריפט המצורף, יש לי פונקציה שאני רוצה להפעיל כשאני לוחץ על תגית P (פסקה) ואמור להפתח לי חלון alert של JS הפונקציה עובדת טוב אלא שאם יש לי תגית div שבה אני מכניס דרך JS עוד תגית P הפונקציה של Jquery לא מזהה אותו אני חושב שזאת בעיה בפונקצית הready תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זוהי תוכנה שכתבתי, המאפשרת לטעון קובץ וידאו ולשמור מקטע מסוים ממנו לרצף של תמונות jpg
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אתר בית הספר שמסופק ע"י משרד החינוך (http://www.orianit.edu-negev.gov.il/) מאוד מאוד מוגבל, פרימיטיבי, מיושן ומאוד קשה להזין אותו בנתונים שוטפים ולשמור על נגישות גבוהה. מדובר על בי"ס של ~700 תלמידים בכיתות א'-ו' אז זה הופך להיות אתגר לא קטן... ועד ההורים המרכזי מעוניין להרים אתר עדכני ומושקע שיהיה נגיש גם לצוות ביה"ס, גם להורים וגם לתלמידים - משהו שיהיה קל לעדכון, נגיש (RSS, סלולר למשל) וישמש פלטפורמה נוחה לעדכון מערכת שעות, מטלות, אירועים, הודעות ודיונים. הכוונה לא לאתר פדגוגי יבשושי אלא גם פלטפורמה ליצירת קשר נוחה בין ההורים, התלמידים וצוות ביה"ס וגם בית לאחסון תכנים כמו תיעוד אירועים, מאגרי חומר לימודי ואולי גם סוג של בלוגים/דפי בית אישיים/פורום LIVE. תיאורטית יש מענ…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ניתן כאשר לא קיים הקובץ הראשי index.html למנוע מלראות את תוכן התיקייה כאשר נכנסים לדומיין בדפדפן? תודה,
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני משתגע, איך אני עושה את כל הכפתורים והטבלאות וכל השטויות ב JAVA בעיצובים שונים ממה שנוצר בכתיבת אתר, לדוגמא, איך עושים כפתורים כמו אלה שלמעלה? : עמוד ראשי, עזרה, חיפוש.. כל אלה.. תעזרו לי אני מיואש מלחפש איך זה יכול להיות שזה תמונות? אם זה תמונות אז איך עשו את הטבלאה שלמעלה של ה "ראשי" "מדורים" ביקורת" וכו', ככה מחוברים? זה buttos בתוך form , לרשום קישורים של 30 תמונות, זה נשמע לי קצת טיפשי, חשבתי יותר בכיוון שאולי מתקינים חבילה של כפתורים או משהו.. ולשני שהגיב, מה רשמת שם? זה לא אומר לי כלום ולא מובן מה לעשות את השורת קוד הזו
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
איך אני יכול לשים תמונה בפרוייקט שבניתי בשפת סי? לפי מה שאני יודע אני צריך להמיר את התמונה לקובץ טקסט למישהו יש מושג?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אפשר לעשות סוקטים, ז"א כמו P2P בין 2 תוכנות (שלי). אני מעוניין לעשות צ'ט ואני רוצה פשוט שכל הודעה נשלחת לכל המשתמשים ב SOCKET. תודה.
-
- 35 תגובות
- 6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנות קוד פתוח שכתובות ב#c כדי לראות איך קוד אמור להיראות ואיך תוכנה אמורה להיות כתובה, מישהו מכיר כאלה תוכנות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם 327 בשפה עשרונית זה 01000111 בשפה בינארית? אין לי איפה לבדוק אם זה נכון.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לא מזמן התחלתי ללמוד PHP ויש לי שאלה קטנה: אני רוצה לשלוף מבסיס נתונים טקסט צבעוני עם שבירות שורה וכיו"ב... אבל אין לי מושג איך עושים זאת. כלומר, טקסט שמגיע לבסיס נתונים נשמר ללא פקודות HTML ולאחר שהוא נשלף מבסיס הנתונים, הוא מוצג בתור טקסט רציף, ללא כל עיצוב. מקווה שהסברתי את עצמי באופן מובן ותוכלו לעזור לי עם השאלה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
התחלתי את לימודי הPHP שלי ודיי נתקעתי בהתקדמות. למדתי: HTML CSS JAVASCRIPT PHP SQL מכל מיני מדריכים באינטרנט וספרים. בסופו של דבר הידע שלי הוא בכתיבת סקריפטים די בסיסיים כמו שיש בכל המרדריכים האלא - אבל אני לא יודע לבנות ולעצב אתר רציני (במיוחד בעיצוב שבכלל לא למדתי...למדתי תכנות נטו) אני רוצה להתחיל לעבוד כפרילנסר - לקחת פרוייקטים קטנים כהכנסה צדדית. מה אתם אומרים לעשות בתור השלב הבא כדי שאוכל להתחיל לעבוד בזה?
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-