עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Lethal_Acid,

שלום, נתקלתי בבעיה עם שינוי רקע לאתר. הרעיון הוא לשנות את הרקע של האתר כאשר המרכז - תוכן האתר יהייה לבן, בדיוק כמו שיש פה ב- hwzone (התוכן על רקע לבן כל השאר אפור). ניסיתי להוסיף בCSS תחת BODY את השורה הבאה: background-color:#CCC !important; הבעיה שהוא משנה לי גם את הרקע של המרכז. איך מסדרים את זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. אני עומדת להעלות אתר חדש שבעמוד הראשון שלו יש איפריים אחד, וכל יתר הדפים (עשרות דפים) מוצגים בתוכו. כשמנוע חיפוש מאתר דף באתר כמו זה דרך מילות המפתח שלו, הוא נותן קישור שמעלה את הדף לחוד ולא בתוך האיפריים. יש כאן בעיה, ואני מחפשת דרך לפתור אותה. איך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת, ושהאתר יוצג כפי שאני מעונינת? (בתוך הפריים, ולא מחוצה לו).

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by ~שירה,

יש לי עץ בינארי <לכל קודקוד יש שני בנים, תמיד האב גדול משני בניו> אני צריכה לכל בן ימני ליצור קוד עם המסלול איך הגעתי אליו מהשורש <אם הלכתי ימינה נוסיף 1 ואם שמאלה נוסיף 2> לכן לכל קודקוד יש שדה מסוג CHAR* <הגדרתי לו גודל מקסימום 8> שאליו נשרשר את המסלול אבל זה לא עובד! זו הפונקציה שכתבתי: void H::kidud(tav* temp) { if (temp) { if(temp->incidence!=root->incidence) { if(temp->right!=NULL) { strcat(temp->right->kod,temp->kod); } if(temp->left!=NULL) { strcat(temp->left->kod,temp->kod); } } if(temp->value!=0) { cout<<endl<<temp->value<<": "<<temp-&…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אוקי אז יש לי טופס ובו יש dataGridView שמקושר לDataSet שמקבל את הנתונים עם פקודת Fill מתוך מסד אקסס. עד כאן בסדר. עכשיו אני רוצה לסמן שורה בdataGridView ולמחוק אותה אבל שגם ימחקו הנתונים מהמסד שזה אומר שימחקו הנתונים מטבלה אחת ספציפית במסד. כשאני מריץ את הפקודה הוא מוחק מה dataGridView את השורה אבל לא מהמסד... הקוד נראה כך: dataGridView1.Rows.RemoveAt(dataGridView1.SelectedRows[0].Index); OleDbDataAdapter DataAdapterOrders = new OleDbDataAdapter("DELETE Customer_Orders.OrderNum FROM Customer_Orders WHERE (((Customer_Orders.OrderNum)=1))", aConnection); הוא צריך למחוק מטבלת Customer_Orders את השורה ש Customer_Orders.OrderNum)=1. זהו.. תודה למי שיכול לעזור

5. Started by gil ortz,

הי לכולם ברצוני לדעת איך להגן על מייל לדוגמא שמשתמש אהיה חייב לעשות @ ו3 תווים לפני @ ו 4-3 תווים אחרי ו .com תודה מראש לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Raul,

אני יודע שבC זה scanf. מה הסינטקס של זה גם....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by idanon,

שבוע טוב לכולם, יצרתי קבוצת תכנות המיועדת לכלל מתכנתי ישראל קצת על עצמי, בן 21 מתכנת ב php,c# ומפתח web כעת בצבא עובד בזמן הפנוי... מי שמעוניין הינה קישור לקבוצה/יכולצלשלוח לי בפרטי מספר טלפון ושם פרטי https://chat.whatsapp.com/GXmTxFcxW6g5LHmRIrnK1A

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. הכל כתוב כבר בכותרת... תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. [TABLE=width: 968] [TR] [TD=class: gutter] 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 [/TD] [TD=class: code]<?php session_start(); require_once 'function.php'; $users = get_all_users(); ?> <html> <head> <title>login</title> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css"> </head> <body> <?php $errors = array(); if (isset($_SESSION['login'])) { header('Location: index.php'); break; } el…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by eliom,

שלום. אני לומד מתוך הספר בשם. המדריך לשפת c של פיטר אייטקן. ובקטעים בספר הם זורקים קודים.בלי הסבר על כל שורה מהי אומרת. ובסוף הפרק יש בוחן ללא תשובות לשאלות. אני מחפש המלצה על ספר בעברית שיש הסבר על כל מה שתיארתי. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by p-o-i,

טוב אז ככה יש לי מטלה לבנות תוכנה שתדפיס על המסך 9 ממוצעים - 3 ממוצעים של 10 מס רנדומליים, 3 ממוצעים של 100 מס רנדומליים ו3 ממוצעים של 1000 בקיצור בניתי הכל טוב ויפה רק שהתוצאה הסופית יוצאת אותו הדבר כל פעם שאני מריץ... אז אני לא יודע אם זה הבנייה או משהו שקשור לפונקציית rand(); אז אולי יש פה מישהו שיכול להאיר לי את הכיוון לבעיה שלי ?...תודה הנה התוכנית #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #define R 3 #define I1 10 int main() { int sum[3][3]; int i,ione,itwo,c; for(i=0;i<R;i++) for(c=0;c<R;c++) sum[i][c]=0; itwo=I1; for(c=0,i=0;c<R||i<R;c++) { for(ione=0;ione<itwo;ione++) sum[i][c]+=rand(); sum[i][c]/=itwo; if(c==R) { i…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום בניתי דף LOGIN בPHP שמעביר לסוג של דף צאט הוא עובד אבל יש לי בעיה עם הזכור אותי הגדרתי את יצירת העוגיה אבל אני לא מצליח להגדיר את הדף הראשי לשימוש בעוגיה <?php session_start();require_once 'function.php';$users = get_all_users(); if (isset($_REQUEST['remmember_me'])){setcookie("username",$_REQUEST['username'],time()+60*60*24*14);}}?> <html><head><title>login</title><link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css"></head><body> <?php $errors = array();if (isset($_SESSION['login'])){header('Location: index.php');break;}else{if (isset($_REQUEST['login'])){if ($_REQUEST['username'] == ""){$errors['usern…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by orninyo,

יש איזה פונקצית ספריה שעושה את אותו הדבר כמו isdigit רק על מספר שהוא יותר מחד סיפרתי? לדוגמא אם אני מצפה לקלט של תעודת זהות, היא מחזירה false אם הקלט לא כולל מספרים בלבד.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. הידור הקוד הבא: //temp.cpp #include <string> using std::string; #include <iostream> using std::cout; int main() { string myS="sss"; switch (myS) { case 'sss': cout << "hi !"; } return 0; } יוצר את הודעת השגיאה הבאה: שממנה אני למד שניתן להשתמש במשתנה מסוג int בלבד ב switch-case. מישהו יודע אם וכיצד משתמשים ב string ב switch-case ? תודה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by THE-MASTER,

שלום לכל חברי הפורום. הורדתי את תוכנה Httrack להורדת אתרים סידרתי את ההגדרות ובעצם מה שקרה זה שכל המסמכי PDF נרשמו כמסמכי HTML/ שמתי לב שכל מסמכי הPDF מכילים בשמם את המילה Download ואני מעוניין בכתיבת תוכנה שתקבל מיקום של תיקיה ותעבור על כל הקבצים תבדוק אם הם מכילים את המחרוזת הנ"ל ותשנה את HTML שאחרי הנקודה לPDF דבר שבעצם יפתור את הבעיה. עכשיו מה שאני מבקש מכם שתתנו ספריות לשפת C שיכילו פקודות לעבודה שכוללות סריקת קבצים בתיקייה וקליטת שמות הקבצים ושינויים כמו כן ציינו את הפקודות הנצרכות. את שאר התוכנית אני חושב שלא תהיה לי בעיה לסיים. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Kirma,

אני צריך עזרה ב PHP לקרוא מקובץ INI רק מה שנמצא בסוגריים המרובעיים דוגמא Ini file [option1] aa=true bb=false [option2] aa=true bb=false [option3] aa=true bb=false הקוד צריך להדפיס option1 otion2 option3 תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by ilia990,

או מה זה אמור לעשות כשזה בא ככה 0x1 & ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ליאור שמש,

שלום ראיתי שיש הצעות עבודה בכתיבתhtml ואני רוצה להתחיל לעבוד בזה התחלתי ללמוד html סיימתי את המדריך באתר וובמסטאר (http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=411) האם אני ברמה כזו שאוכל להתקבל לעבודה?ועם לא אז לאיזה רמה צריך להגיע ?ואיך להגיע לרמה הזו? תודה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. בעיקרון אני צריך רעיון(עם אפשר מקורי) לכתיבת משחק בJAVA (אפשר גם תוכנה). כל הרעיון והדגש בזה הוא שהאלגוריתמיקה תיהיה חזקה ובעלת תחכום מסויים. כמובן שיש את כל הנדושים כמו: פקמן, שחמט, דיגר, דמקה סינית, רמי, דומינו וכו' עכשיו אם אני יעשה אותם אני ידרש לרמת גימור ומקצועיות גבוהה ביותר כדי להתקרב ל100, שלא נדבר על להבטיח אותו. הגרפיקה לא רלוונטית למשחק הזה(שלא נדבר על 3D שממש לא נראה לי יהיה זמן אליו). מה אתה אומרים, יש לכם משהו?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי חבר'ס , לאחרונה הוספתי באתר שלי דף מסויים שמציין שהגולש הגיע למקום שלא קיים , רוצים לראות ? כנסו לאתר שלי : www.room4u.co.cc ותקליקו על הפרסומת למטה ( הקישור שם שבור ) זה יפנה אתכם ישירות לדף העניין הוא , שלקחתי את הפלטפורמה מהאתר : http://www.thebest404pageever.com/ עכשיו , אם תשימו לב , כל פעם שתלחצו REFRESH אתם תראו סרטון אחר , העניין הוא שגם אני רוצה לעשות את זה בדף השגיאה שלי , אך אינני מוצא את הקוד בשום מקום , הייתי רוצה לבצע זאת עם הקוד PHP ניסיתי עם הקוד הבא : <?php $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/grim_grinning_ghosts.swf';[/url] $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/dance_party.swf';[…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי תוכנית ובה LISTBOX, הוספתי לו גם contextMenuStrip עם תפריט, כשאני לוחץ קליק ימני יש לי אופציה של DELETE שקולטת את ה-string של הקובץ ומסירה אותו מה-LISTBOX ועוד אופציה שזה אני רוצה לקלוט אחרי הלחיצה את ה-INDEX של הקובץ שלחצתי עליו ב-LISTBOX כל מה שלא השתמשתי בו (selected item, selected index וכו') תמיד החזיר לי מינוס 1 ולא את ה-index, אשמח לעזרה איך לעשות את זה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by pergola,

בזמן האחרון התחלתי לעסוק בבניית אתרים.. השתמשתי במדריך Total.Training.For.Website.Design.Extreme.Website מדריך מעולה.. הבנתי משם מלא.. עכשיו ברצוני ללמוד גם לבנות פורום.. משהו ברמה של האתר הזה (HWZONE) יש לtotal training גם מדריכים לבניית פורום..? כיוון שהמדריכים שלהם מאוד מדוייקים ומסברירים פרט פרט בוידיאו.. לכן אני מעדיף אותם.. אז יש להם תוכנה כזאת שמלמדת גם את זה..? אם יש מדריכים אחרים גם אשמח.. אבל רצוי שיהיו בוידיאו..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by talgold,

הורדתי את הקומפיילר DEV-C++ אני מריץ את התוכניות אבל חלון ה OUTPUT כול הזמן נסגר לי ניכנסתי להגדרות ואני לא מוצא אייך לגרום לחלון להישאר פתוח עד שאני רוצה לסגור אותו אני לא יכול לראות את התוצאות של ההרצה הקיצר אייך אני מונע מהחלון ה OUTPUT להיסגר אוטומטית??????

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. צריך עזרא קטנה בבקשה... התחלתי עכשיו להתעסק עם c++ אחרי שזנחתי אותה איזה שנה ושכחתי איך אני אמור לעצור תוכנית שאני מריץ כי הקומפילר פשוט מריץ אותה יותר מדי מהר ואני לא מתליח לראות את התוכנית הערה: התוכנית רצה בדוס והקומפילר הוא של וינדוס(אין לי אפשרות לקומפ' של דוס...) Plz...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by SweeT_EviL,

משום מה רק האוברלואד הזה לא עובד לי, למה? friend ostream& MYCLASS::operator<<(ostream& out, const MYCLASS& a) const; ועשיתי INCLUDE לIOSTREAM תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.