עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by orninyo,

יש איזה פונקצית ספריה שעושה את אותו הדבר כמו isdigit רק על מספר שהוא יותר מחד סיפרתי? לדוגמא אם אני מצפה לקלט של תעודת זהות, היא מחזירה false אם הקלט לא כולל מספרים בלבד.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי תוכנית ובה LISTBOX, הוספתי לו גם contextMenuStrip עם תפריט, כשאני לוחץ קליק ימני יש לי אופציה של DELETE שקולטת את ה-string של הקובץ ומסירה אותו מה-LISTBOX ועוד אופציה שזה אני רוצה לקלוט אחרי הלחיצה את ה-INDEX של הקובץ שלחצתי עליו ב-LISTBOX כל מה שלא השתמשתי בו (selected item, selected index וכו') תמיד החזיר לי מינוס 1 ולא את ה-index, אשמח לעזרה איך לעשות את זה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gil ortz,

הי לכולם ברצוני לדעת איך להגן על מייל לדוגמא שמשתמש אהיה חייב לעשות @ ו3 תווים לפני @ ו 4-3 תווים אחרי ו .com תודה מראש לעוזרים....

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. השפה : c# אני מנסה למלא 16 מערכים של Double. גודל המערך לא ידוע. השיטה הראשונה - הקצתי מערך בגודל 60000, ומלאתי אותו (המילוי נעשה אחד אחד - מכל ה-16 ואז "עוברים" לשורה הבאה) זה טס. הבעיה -נשארתי עם הרבה "תאים רקים". אני יכול עכשיו ליצור מערך חדש בגודל הנכון ולהעתיק. השיטה השניה - לעבוד עם LIST16 ים. זה עושה את הכל "במכה אחת" אבל.... לוקח פי 100 זמן (פעולת ה-ADD) יקרה. מישהו מכיר שיטה מהירה לבצע את זה במעבר אחד ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. היי חבר'ס , לאחרונה הוספתי באתר שלי דף מסויים שמציין שהגולש הגיע למקום שלא קיים , רוצים לראות ? כנסו לאתר שלי : www.room4u.co.cc ותקליקו על הפרסומת למטה ( הקישור שם שבור ) זה יפנה אתכם ישירות לדף העניין הוא , שלקחתי את הפלטפורמה מהאתר : http://www.thebest404pageever.com/ עכשיו , אם תשימו לב , כל פעם שתלחצו REFRESH אתם תראו סרטון אחר , העניין הוא שגם אני רוצה לעשות את זה בדף השגיאה שלי , אך אינני מוצא את הקוד בשום מקום , הייתי רוצה לבצע זאת עם הקוד PHP ניסיתי עם הקוד הבא : <?php $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/grim_grinning_ghosts.swf';[/url] $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/dance_party.swf';[…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by crowbar87,

אני מנסה ליצור מופע של משתנה מסוג Random לתוך משתנה מסוג long Random rand = new Random(); long x = rand.nextLong(); השאלה שלי היא איך ניתן להגריל מספר לונג בטווח מסויים? (אני צריך מספר לונג בין 0 ל-50000) הפקודה (rand.nextLong(50000 נותנת שגיאה.. :-\

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם מזה זמן מה, אני מנסה לכתוב תכנית פשוטה, המקבלת פריט בודד ל"מיניבר", כאשר הפריט כולל שם, וכמות(השדות מוגדרים בתוך מבנה). העניין הוא, שהמהדר(dev c++), מקמפל את הקוד בהצלחה ואף מריץ אותו, אך ברגע שאני מזין את הערכים הרצויים-התוכנית קורסת(הודעת שגיאה של מערכת ההפעלה הגורסת כי על התכנית להיסגר). כמובן-שללתי את האפשרות כי מדובר בבעיה במחשב הספציפי עליו אני עובד, הבעיה חוזרת על עצמה גם במחשב אחר. אשמח אם תעזרו לי להבין את שורש הבעיה #include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> struct minibar { char name[10]; int num; }; typedef struct minibar minibar; void scanf_item(minibar *p) { minibar *t = (minibar *)malloc(sizeof(minibar…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ilia990,

או מה זה אמור לעשות כשזה בא ככה 0x1 & ???

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום אני מתחיל ללמוד הנדסאי תוכנה עוד חודשיים בבית הספר להנדסאים בטכניון סה"כ זה לימודים של שנתיים, כ- 4 סמיסטרים מה אתם ממליצים ממני ככאלו שסיימו את הלימודים בשנה הראשונה? איזה מקצועות ספציפיים אני הולך ללמוד בשנה הראשונה? ועל מה לשים דגש במיוחד ? יש לי עכשיו חודשיים חשבתי אולי לרכוש ספר או שתיים כדי להתחזק בבסיס לפחות לקראת שנת הלימודים אז איזה ספרים כדי לי לרכוש? נורא מעניין אותי ( שימו דגש על שנה ראשונה ולא על שנייה בבקשה )

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ליאור שמש,

שלום ראיתי שיש הצעות עבודה בכתיבתhtml ואני רוצה להתחיל לעבוד בזה התחלתי ללמוד html סיימתי את המדריך באתר וובמסטאר (http://www.webmaster.org.il/article.asp?id=411) האם אני ברמה כזו שאוכל להתקבל לעבודה?ועם לא אז לאיזה רמה צריך להגיע ?ואיך להגיע לרמה הזו? תודה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by SweeT_EviL,

משום מה רק האוברלואד הזה לא עובד לי, למה? friend ostream& MYCLASS::operator<<(ostream& out, const MYCLASS& a) const; ועשיתי INCLUDE לIOSTREAM תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Neus,

שלום חברים. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את נושא "הרשימה המקושרת".. אני נמצא בשלב לימודי "הקצאת זכרון דינאמי" ודי נתקעתי על הנושא הזה, שלא כלכך ברור לי..

13. Started by THE-MASTER,

שלום לכל חברי הפורום. הורדתי את תוכנה Httrack להורדת אתרים סידרתי את ההגדרות ובעצם מה שקרה זה שכל המסמכי PDF נרשמו כמסמכי HTML/ שמתי לב שכל מסמכי הPDF מכילים בשמם את המילה Download ואני מעוניין בכתיבת תוכנה שתקבל מיקום של תיקיה ותעבור על כל הקבצים תבדוק אם הם מכילים את המחרוזת הנ"ל ותשנה את HTML שאחרי הנקודה לPDF דבר שבעצם יפתור את הבעיה. עכשיו מה שאני מבקש מכם שתתנו ספריות לשפת C שיכילו פקודות לעבודה שכוללות סריקת קבצים בתיקייה וקליטת שמות הקבצים ושינויים כמו כן ציינו את הפקודות הנצרכות. את שאר התוכנית אני חושב שלא תהיה לי בעיה לסיים. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Get-Process,

היי יש לי שאלה בקשר לסוגי הארכיטקטורות לדוגמא: מה הבדל בין IA32 לx86 ? וכשאני אומר ארכיטקטורה x86 זה כולל גם 64 וגם 32 ביט? או שזה לא קשור , בקיצור אני מבולבל . Page tables : האם במעבדים של 64 ו32 יש הבדל בגישה לטבלת הדפים?(בזכרון הוירטואלי?) אשמח לליינקים או לסבר קטן שיאיר את עיני.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. צריך עזרא קטנה בבקשה... התחלתי עכשיו להתעסק עם c++ אחרי שזנחתי אותה איזה שנה ושכחתי איך אני אמור לעצור תוכנית שאני מריץ כי הקומפילר פשוט מריץ אותה יותר מדי מהר ואני לא מתליח לראות את התוכנית הערה: התוכנית רצה בדוס והקומפילר הוא של וינדוס(אין לי אפשרות לקומפ' של דוס...) Plz...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כשאני מקבלת למשל ב2 תיבות טקסט 2 מספרים...והם כרגע בתור מחרוזות ...ואני רוצה להשוות ביניהם ולהחזיר בהודעה אם המספר הראשון (השמאלי) גדול אז לכתוב גדול ואם שווה אז שווה או קטן... אני יודעת שזה לא משהו קשה אבל קצת הסתבכתי עם הקטע של להפוך את המחרוזת לתו ולקוד אסקי כדי להשוות בין המספרים... יש מצב מישהו עוזר לי בזה? בעיקרון אני רוצה לעשות משהו שיגביל את המשתמש להכניס רק מספרים בין 0 ל9 כולל ושיוכל ללחוץ על כפתור הBACKSPACE ... וכאשר הוא ילחץ על אותיות או כפתורים אחרים זה פשוט לא יעשה כלום ולא יראה שהוא לוחץ על משהו בכלל... יש מצב לעזרה בזה? יש לי ידע תכנותי בג'אווה פשוט רק התחלנו ללמוד ויזואל בייסיק וקצת הסתבכתי עם האסקי תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. הכל כתוב כבר בכותרת... תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by orelzion,

הי אני מתכנת כבר די הרבה זמן בjava וקצת c#, כבר שנתיים שאני מתכנת לאנדרואיד. אבל אין לי מושג ירוק בפיתוח אתרים ואני ממש רוצה ללמוד. בעקרון אני רוצה ללמוד html5 וcss3 למען העיצוב, ואיזה סקריפטינג כמו php או ruby. sql אני כבר יודע. איפה המקום הטוב ביותר ללמוד בו את הנ"ל? (עדיפות כמובן לאתרים חינמיים).

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, פתחתי את הנושא הבא ב- stackoverflow: http://stackoverflow.com/questions/19070575/python-3-3-cx-freeze-py-to-exe-work-but-displays-an-error-after-build ולאחר מס' בדיקות שהמשכתי לערוך, וניסיונות חוזרים. הבנתי שהבעיה קצת שונה ממה שחשבתי. אני מתכנת ב- python 3.3, ב- וינדוס. אני מעוניין בעזרת cx_freeze להמיר קובץ מ- py ל- exe. הבעיה היא שהמודול VideoCapture עושה לי בעיות. והכל נתקע בגלל פונט. המטרה שלי היא בעזרת תוכנה שכתבתי, לצלם תמונה בעזרת המצלמה - לא אכפת לי באיזה מודול זה יהיה. הבעיה היא ששאר המודולים הקיימים לצילום תמונה ע"י המצלמה לא עובדים. (רק VideoCapture עשה את העבודה - בתור קובץ py). והוא מציג שגיאות אחרי הקימפול (לאחר ה- build, כקובץ exe). אשמח לרעיונו…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by kalimero1234,

נערך

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Kirma,

אני צריך עזרה ב PHP לקרוא מקובץ INI רק מה שנמצא בסוגריים המרובעיים דוגמא Ini file [option1] aa=true bb=false [option2] aa=true bb=false [option3] aa=true bb=false הקוד צריך להדפיס option1 otion2 option3 תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Little SAVAGE,

שלום רב, אני עובד על פרוייקט cloud בשפת asp.net. במסגרת התרגיל הענן צריך להכיל אתר עם כתפור שכשלחוצים עליו, הוא מציג את כתובת ה-ip של המחשב (הלקוח כמובן). הידע שלי ב-asp.net הוא לא רב בלשון המעטה. ניסיתי לחפש באינטרנט דוגמאות ליצירת כפתור שכזה, אך הסתבכתי. איזה פוקציה מחזירה את כתובת ה-ip של המחשב? אשמח לעזרה מכל סוג שהיא...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by korvix,

הקדמה לשאלה: מבוא: בחלק זה אתם מתבקשים לכתוב פונקציות רקורסיביות להערכת ביטויים. הגדרות: • פעולה: אחת מפעולות החשבון +, - , *, %. • מספר: סיפרה שלמה בין 0 ל- 9. • ביטוי הינו מספר, או הרכבה של שני ביטויים עם פעולה ביניהם וסוגריים מסביב. דוגמה לביטויים תקינים: 1, (5+4), (4*((4%3)+2)), ((3+1)*(9-2)) דוגמה לביטויים לא תקינים: -1, 4+3, (21+3), 78, ((2+1)) תוכלו להשתמש בפונקציה find() אשר מקבלת מחרוזת המייצגת ביטוי תקין, ומחזירה את האינדקס של הפעולה הראשית (המקום במחרוזת). הפעולה הראשית בביטוי אריתמטי היא פעולה המתבצעת אחרונה. האינדקס של הפעולה הראשית בביטוי (5+4) הוא 2, האינדקס של הפעולה הראשית בביטוי (4*((4%3)+2)) הוא 2, האינדקס של הפעולה הראשית בביטוי ((3+1)*(9-2)) הוא 6. …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by ageva10,

שלום! יש לי בעיה אני יצרתי לינק: echo "<td><a href='javascript:void(0)' onclick='showText('{$row['username']}')'>{$row['username']}</a></td>"; והוא נשלח לקובץ js שבו יש את הפונקציה: function showText(u) { alert(u); } והוא לא מציג לי את השם משתמש למה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.