עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by dani1999,

מה הכוונה ב Segment Address ומתי צריך "להרחיב אותו" אשמח להסבר תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by arkins,

אני בונה אתרים קטנים בגודל 1 מגה כל אתר אני צריך מקום אחסון + דומיין co.il לכל אתר כזה שגם תומך php מכירים שרת מומלץ לאחסון במחיר נמוך?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי מחר מבחן על זה , ולא שאני לא מבין או משהו , שפוט רוצה הסבר נוסף , אז אם מישהו יוכל להביא פה כמה אתרים טובים בנוגע לפונקציית המספרים האקראיים RANDOM , שיביא. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום חברים. אתר מסוים, אשר מקבל תרומות בשתי דרכים: האחת - פייפאל. השנייה - כרטיס אשראי. הרצון שלי הוא לקטרג את התורמים על פי סך התרומה. למשל - כל אלה שתרמו מעל 5 שקלים, על אלה שתרמו בין שני שקלים ל 5 שקלים, וכל אלה שתרמו עד 5 שקלים. האם יש דרך לעשות זאת? ממש תודה, הדבר מאוד חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Cyb3r,

תשמעו, אני לא יודע אם זה קשור בדיוק לפה, אבל זה הפורום שנראה לי הכי פחות לא קשור לנושא הזה. כשכותבים, אפשר לכתוב סימנים מיוחדים בעזרת ALT+NUMPAD NUMBERS כמו "בריבוע" (אי אפשר פה, אפשר בטח בתיבות טקסט אחרות וגם ב NOTEPAD) שהוא ALT+0369803698 מה שאני רוצה לשאול פה זה, למה הסימנים (יש צירופים אחרים) האלה קיימים, מה העיקרון שלהם ועל מה הם מבוססים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by aviaderi,

שלום לכולם, מתוקף תפקידי בעבודה כ-DBA, אני אחראי בין היתר על כל נושא הגיבויים והשחזורים. עד לאחרונה כל הגיבויים על השרתים תוזמנו ע"י קבצי BAT שונים ומשונים. לאחרונה התחלתי לכתוב מחדש את הסקריפטים השונים ב-PowerShell אשר נותן יותר יכולות, גמיש יותר ובעיקר (כנראה) העתיד שאליו מיקרוסופט מכוונת. הורדתי המון דוגמאות קוד שונות והתקדמתי לא רע, אבל אני עדיין מרגיש שחסר לי קצת רקע בסיסי בPS. למשל: השימוש ב-|(pipe) שגיליתי במקרה וכו'. אשמח אם תוכלו לכוון אותי למקור מידע אשר "מלמד מאפס" את הדברים הבסיסיים ב-PS. אני אשמח גם לקבל הכוונה לכל מה שקשור לשילוב של PS עם אובייקטים של SMO ובכלל עבודה מול SQL Server. כמו כן, האם יש אפשרות לפתח סקריפטים של PS בסביבת VS2008? לא מצאתי אפשרות לפ…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by RonCohen,

אני רוצה לכתוב תוכנה שתשתמש בטבלת SQL אפשר מדריך כי אני לא מוצא שום דבר. ושוב אני כותב בC++. עריכה: הSQL הוא MS Access

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מנסה לרשום ערכים מטבלה שהמשתמש ממלא, ומשום מה באופן קבוע הערך האחרון לא נשמר. הקוד הוא בערך ככה: הכל נמצא בתוך לולאת for, בעזרת משתנה tw מסוג textWriter אני רושם לקובץ את תוכן הטבלה, זה משהו כזה: tw.WriteLine(dataGridView[0,i].value); tw.WriteLine(dataGridView[1,i].value); תמיד הערך האחרון שהמשתמש הקליד לא נרשם\ כאילו הvalue לא מכיל אותו. אשמח לעזרה בפתרון הבעיה. עריכה - אחרי עוד בדיקה מתברר שאם הוקלד ערך בתא מסויים ולא עזבו אותו (עברו לתא אחר) הוא לא נשמר במשתנה value של הפקד הזה. איך מסתדרים עם זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by ofer_fas,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד c# ואני צריך ספר... אין לי ניסיון קודם (חוץ מרקע מאוד כללי באסמבלי) תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. תיכנתי בעבר בVS2005 ועכשיו אני רוצה לחזור לתכנת אבל אני עם WIN VISTA עכשיו ממה שהבנתי ויסטה לא ממש תומכת בVISUAL STUDIO .NET 2005 אז חשבתי לנסות את ה2008 רק ראיתי שיש מיליון גירסאות אז לא ידעתי איזה אני צריך. וגם יש עדיין אפשרות להשתמש ב2005? זה עשה לי מיליון בעיות לא הצלחתי לעלות דפים שגם הIIS בויסטה ממש מסובך

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם. אני צריך לתכנת קובץ שיוצר גיבוי לספרייה מסויימת בשרת שמחובר לרשת. הקובץ צריך להעתיק ספרייה מסויימת עם כל הקבצים ותת הספריות לתיקייה בשרת, ולדעת לדלג על קבצים שכבר קיימים (גם אם הקבצים בתיקיית היעד השתנו (skip all). אם אפשר להוסיף שורה שיודעת לדלג על כל הקבצים בעלי סיומת ספציפית מה טוב (למשל: דלג על כל הקבצים בעלי סיומת PDF).

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by mango H,

שלום, קיבלנו שאלה במערכים והסתבכתי בחלק אחד בשאלה: ביקשו תוכנית שתגריל מספרים אקראיים בין -100 איך אני עושה מספרים אקראיים? הבנתי שיש ספרייה לזה אבל איך משתמשים בה? תוודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by johnynardi,

שלום לכולם , ושבוע טוב... רשמתי תוכנית שקולטת מספר ואז מדפיסה * במיקום שלו במטריצה רציתי לשאול האם יש דרך לקלוט מספר עוד מספר ולהדפיס אותו , מבלי להדפיס מחדש את כל הלוח? scanf("%d",&num); for (i=0 ; i<=100 ; i++) { if (i%10 == 0) { for(j=1 ; j<=10 ; j++) { if (bord[i][j] == num) { printf(" * " , bord[i][j]); count++; } else { printf(" " , bord[i][j]); } } printf("\n"); } }

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by BenC,

קודם כל היי! אני חדש בפורום ובכלל בכל מה שקשור לשפות תכנות. התחלתי ללמוד לפני כמה ימים שפות תיכנות ורק היום ביצעתי את התכני שלי (יותר נכון של המורה אבל אני כתבתי אותה!). בקיצור אני לומד פסקל, אני יודע שהיא ישנה וכו', אבל המעבר מפסקל לשפה אחרת קל (ככה לפחות המורה אמרה לנו...), וסה"כ השפה קלה ללמידה אז יותר קל ללמוד אותה ולהיבחן עלייה. בקיצור שתי שאלות\בקשות: 1) מאיפה מורידם פסקל (בהנחה שזאת תכנה חינמית...) 2) היכן אני יכול למצוא מדריך או איזשהו מידע על השפה בכלל ועל כל מיני פונקציות בה... בתודה. Ben

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by averaraz,

שלום אני כל הזמן מקבל את הארור הזה Too many ('s. בtcsh הפעולה המבוצעת אשר גורמת לארור נמצאת בתוך סקריפט והשורה הבעייתית היא: if($a == "Closed") then a מוגדר ושווה open האם מישהו יודע מה הארור הנ"ל אומר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Lethal_Acid,

שלום, נתקלתי בבעיה עם שינוי רקע לאתר. הרעיון הוא לשנות את הרקע של האתר כאשר המרכז - תוכן האתר יהייה לבן, בדיוק כמו שיש פה ב- hwzone (התוכן על רקע לבן כל השאר אפור). ניסיתי להוסיף בCSS תחת BODY את השורה הבאה: background-color:#CCC !important; הבעיה שהוא משנה לי גם את הרקע של המרכז. איך מסדרים את זה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ROEY--1,

שלום לכולם.. מדובר במשחק בול פגיעה... יש לי תוכנית מסוימת בנויה עם PROTTYPES ו MAIN ..כאשר אני אמור לכתוב את תוכן 8 הפונקציות הנתונות ללא שום מגע בתוכנית ה MAIN הנתונה... ישבתי ימים רבים על התרגיל אח יש מספר בעיות... הראשונה היא בפונקצייה הראשונה כאשר יש בעיות בין הקריאה ככל הנראה של המחרוזת מהמשתמש... צירפתי את שני הקבצים.. תודה למי שעוזר...... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by MeLeH,

שלום לכולם, אני עובד על אתר שמספק תקצירי משחקי כדורגל ונתקלתי בבעיה שאין לי מושג מאיפה היא נובעת... בכל דף באתר יש לי Iframe של פייסבוק בגודל 308x242 כשה אני פותח את האתר עם Internet Explorer או Firefox הכל בסדר. כשה אני פותח עם Safari (או באייפון) הIframe יושב מצד שמאל לתבנית שבה הוא אמור להיות. ספארי: דפדפנים אחרים: כתובת האתר: http://takzir.com אם מישהוא יודע ויוכל לעזור לי לסדר את זה אני יודה לו מאד תודה דוד~

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. צריך עזרא קטנה בבקשה... התחלתי עכשיו להתעסק עם c++ אחרי שזנחתי אותה איזה שנה ושכחתי איך אני אמור לעצור תוכנית שאני מריץ כי הקומפילר פשוט מריץ אותה יותר מדי מהר ואני לא מתליח לראות את התוכנית הערה: התוכנית רצה בדוס והקומפילר הוא של וינדוס(אין לי אפשרות לקומפ' של דוס...) Plz...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום בניתי דף LOGIN בPHP שמעביר לסוג של דף צאט הוא עובד אבל יש לי בעיה עם הזכור אותי הגדרתי את יצירת העוגיה אבל אני לא מצליח להגדיר את הדף הראשי לשימוש בעוגיה <?php session_start();require_once 'function.php';$users = get_all_users(); if (isset($_REQUEST['remmember_me'])){setcookie("username",$_REQUEST['username'],time()+60*60*24*14);}}?> <html><head><title>login</title><link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/style.css"></head><body> <?php $errors = array();if (isset($_SESSION['login'])){header('Location: index.php');break;}else{if (isset($_REQUEST['login'])){if ($_REQUEST['username'] == ""){$errors['usern…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by orninyo,

שלום תוכלו לתת לי מסגרת רעיונית לאיך בונים צ'אט לאתר ובמה זה כרוך? וגם האם קיימים סקריפטים מוכנים קלי משקל בנושא. (שפת צד שרת - PHP)

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by jeet87,

ברצוני לבנות דף לשליחת מייל, חשבתי על משהו שדומה לדף באתר זה(שיהיה ניתן לשנות את הגופן/גודל/צבע ולראות את השינוי במקביל) ניסיון שלא ממש צלח: קוד הדף של שליחת מייל (הקוד של תוכן המייל) <article> <section id="editable" contenteditable="true" onkeyup="changeCurrentPos()"></section> </article> הקוד JS var contentElements = new Array(); var elementIndex=0; function Element(element){ this.element = element; this.attributes = new Array(); this.numAttributes=0; this.values = new Array(); this.numValues=0; this.content=""; this.start = 0; this.end=0; } Element.prototype.contentEnd =function(end){ this.end = end; } Element.protot…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by eli33,

נוצרת בעיה כשאר אני עובר ממחשב למחשב. במחשב אחד התאריך מוגדר ב DB כ dd/mm/yyyy ובמחשב שני הוא מוגדר ב DB כ- mm/dd/yyyy . ושאני מנסה לשלוף נתונים מה DB הוא נותן שגיאה שאני מנסה לעשות DateTime.Parse(mtxbDate.Text); או שאני מנסה להכניס נתונים לDB הוא נותן שגיאה ואומר שהתאריך לא תקף. עכשיו פתרתי את הבעיה במחשב אחד ע"י זה שהעברתי את כל התאריכים למצב של mm/dd/yyyy אבל במחשב השני זה עושה בעיות. איך פותרים את הבעיה לשני המחשבים שיפעל בכל מצב? תודה! עריכה קטנה: מדובר באותו הDB פשוט שאני מעתיק אותו ממחשב למחשב הוא משנה את הformat שמירה של ה datetime . מדובר על sql server 2005 .

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ביצה,

אהלן! עברתי ממגמת אלקטרוניקה למחשבים ככה שכל מה שלמדתי ב-C ואסמבלי- לפח :-[ קיצור, אני מנסה לעשות תרגיל במחשבים בשפת ג'אוה ושאני מקמפל אני מקבל הודעת שגיאה שלא יודע מה צריך לעשות איתה. מה צריך לכתוב כדי שיהיה אפשר לקלוט למשתנה N? מצורפות 2 תמונות שאמורות להמחיש מה הבעיה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by HaEsrimVeArba,

טוב את כל זה עברתי ונראה לי שאני מבין, אני צריך רעיון למיני פרוייקט כדי לבחון את הידע שלי בנושאים אלו. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים