עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ikatz,

כתבתי פרויקט בשפת #C . הפרויקט הוא משחק ואני רוצה לעשות אפשרות של שמירת המשחק כך שיהיה אפשרות לשחק משחק חדש או לפתוח משחק קיים(שמור). השאלה שלי היא איך אני שומרת את הנתונים של המשחק כך שגם אם אני אסגור את הפרויקט אני אוכל לפתוח אותו שוב ולהמשיך לשחק. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by borg,

מה ההבדל בין Delphi 2005 Architect ל-Delphi 2005 Enterprise? מה הגודל של כל גירסה ב-MB? איזו גירסה עדיפה, במידה ואתה מעוניין בכמה שיותר אפשרויות, אבל רוצה להימנע מהסתבכויות?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by מנטה,

יש לכתוב מתודה סטטית בג'אווה המקבלת מצביע לראש רשימה המכילה מעגל, ומצביע לצומת כלשהו בתוך המעגל. המתודה תהפוך את הרשימה לרשימה חסרת מעגלים תוך שמירה על סדר האיברים. היא אינה מחזירה ערך (void).דרישות:*יש להיעזר במתודה סטטית reverseList (אותה אין צורך לממש!) המקבלת מצביע לראש רשימה חד-כיוונית חסרת מעגלים, הופכת את הרשימה ומחזירה את ראש הרשימה ההפוכה.*סיבוכיות זמן O(n) .*ניתן להקצות זיכרון אבל רק בגודל קבוע.*מותר שיטות עזר. בשאלה המקורית אין חיוב להשתמש במתודת הרוורס ולכן הצלחתי לפתור. אבל לפתור בעזרת הרוורס - לא הצלחתי! לכן אני פונה אליכם. אודה לכל רמז/ עצה/ כיוון....

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by ofer_shm,

שלום לכולם אני בונה אתר ב- PHP ויש לי בעיה בכתיבת שאילתא יש לי שדה בטבלה ב- MYSQL של datetime" כל פעם שיוזר מכניס אוביקט לאתר אני מכניס את התאריך והשעה שבה הוא הכניס ועכשיו אני רוצה לשלוף את האוביקטים בכל מני תווחים של תאריכים כלומר : כל האוביקטים שהכנסו היום,בשבוע האחרון ,בחודש האחרון וכו, אפשר בבקשה עזרה איך לכתוב את השאילתה ב- PHP תודה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Second Edition,

שלום לכולם , התחלתי ללמוד עצמאית גאווה ואני נעזר במספר מדריכים , שלהלן : אחד מהם והשני אחד מהם ממליץ על eclipse כסביבת פיתוח , אבל שנכנסתי לאתר ההורדות שלהם ראיתי שיש כמה גרסאות .. מהי המומלצת מבניהם למתחילים ? (classic או IDE for java ) המלצות נוספות יתקבלו בברכה ,

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by dortibi,

אני יודע שכדי לשנות צבע כתב צריך לרשום Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Black; מישהו יודע איך משנים את גודל הכתב?? (בשפת C#)

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by נעמה1234,

שלום, אני רוצה ליצור דו"ח ב - reporting services כך שכל שורה זוגית תהיה צבועה בצבע אחד ושורה אי זוגית בצבע אחר. הבעיה: יש לי GROUP כלומר: יש קישורים (לינקים בדו"ח) לפי שם משפחה כשלוחצים על שם משפחה נפתח דו"ח של שם פרטי. השם פרטי נצבע לי מעולה. השם משפחה (שהוא בעצם GRUOP) מתחרפן. גם כשניסיתי לצבוע שורות לפי שם הגרופ. איך עושים דבר כזה, איך צובעים שורות בגרופ לפי זוגי ואי זוגי? תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אני מנסה לרשום ערכים מטבלה שהמשתמש ממלא, ומשום מה באופן קבוע הערך האחרון לא נשמר. הקוד הוא בערך ככה: הכל נמצא בתוך לולאת for, בעזרת משתנה tw מסוג textWriter אני רושם לקובץ את תוכן הטבלה, זה משהו כזה: tw.WriteLine(dataGridView[0,i].value); tw.WriteLine(dataGridView[1,i].value); תמיד הערך האחרון שהמשתמש הקליד לא נרשם\ כאילו הvalue לא מכיל אותו. אשמח לעזרה בפתרון הבעיה. עריכה - אחרי עוד בדיקה מתברר שאם הוקלד ערך בתא מסויים ולא עזבו אותו (עברו לתא אחר) הוא לא נשמר במשתנה value של הפקד הזה. איך מסתדרים עם זה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני צריך כמה שיותר שאלות ותשובות מבגרויות משנים קודמות. השאלות שאני צריך זה רק מחלק ג של הבגרות(אני צריך רק שאלות על מערכים חד מימדים ועל לולאות..) חיפשתי כבר אבל אני מוצא רק את הטפסים של הבגרות ולא את התשובות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by RainbowInBlack,

1. אני לומד להשתמש ב ASP.NET , ויש לי DataTable ב C# ואני רוצה ליצור ממנו טבלה של HTML מחלק מהנתונים שיש לי ב DataTable את זה הייתי עושה פשוט באמצעות Loop של for שירוץ לאחר פתיחת ה table בHTML לפי מספר השורות בטבלה של הנתונים וישתול <tr>ים ו <td>ים עם הנתונים של אותה שורת הנתונים ב DataTable (ככה לפחות השתמשתי בטבלאות נתונים בPHP) עכשיו הקטע המוזר הוא - שזה לא נותן לי לכניס קוד של C# לתוך ה table ב HTML , בכל שאר המקומות בקוד HTML ה VS נותן לי לשים שורות של קוד באמצעות <% %> אבל ברגע שאני מכניס את זה לתוך אחרי פתיחה של <table> ולפני הסגירה של ה</table> הוא לא נותן לי לשים קוד של C# אם לא עושים את זה ככה - אז איך עושים את זה שאלה שניה - אני וח…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by DarkShnizel,

בעיקרון מדובר בטבלה שה- css שלה הוא: .items{ width:680px; border:1px solid #989899; border-spacing:0px; vertical-align:top; border-collapse: collapse; position:relative; } אני אקשר לאתר אם זה לא ייפתר כי בעיקרון אני מעדיף שלא מטעמי אבטחה. כמו שאפשר לראות באקספלורר 8 ומטה בלבד (לא בפיירפוקס או כרום או אקספלורר חדש) כשמשנים את גודל הדפדפן, הגבול השמאלי מופיע לגדלים מסויימים ונעלם למסויימים. הבאג גם קורה לדיווים ולא רק לטבלאות בכל האתר. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by IlanF,

היתי רוצה לדעת אם זה אפשרי לדוגמה לפתוח את המדיה פלייר עם כפתור שאני עושה (windows application)

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. ה השאלה היא: איך אני יכול להגדיר לאתר שאני עובד עליו להיות מותאם בגודל מלא לכל סוג של משתמש לא משנה אם המשתמש עובד ברזולוציה של 1024X768 או שהוא משתמש ב 800X600 ככה או ככה האתר שלי יכנס בצורה מלאה על המסך לכל אחד שיכנס לאתר שלי, אני יודע שזה דורש עבודה עם אחוזים ולא עם גודל ממשי אבל אני פשוט לא מוצא את האפשרות הזאת ב DREAM WEAVER כשאני עובד עם TEMPLATES. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Shbd,

למשל יצרתי דף members.asp השאלה שלי איך מקובל לגשת למידע אחר באותו דף על ידי QSTR למשל אם אני נותן לו members.asp?me=profile לכתוב בדף של ה- members לאותו QSTR את המידע אותו אני ירצה לרשום או להכניס לו inner file בשביל לא להכביד על הדף או שזה לא משנה. דוגמה לקוד: <% if QStrme = "me" then accPage=1 %> <!-- #INCLUDE FILE="qstrme.asp" --> <%elseif QStrme = "editme" then accPage=1 %> <!-- #INCLUDE FILE="qstreditME.asp" --> <%end if%> האם גם ככה צריך להשתמש באתר תקני? סליחה אם אני שואל שאלות טיפשיות פשוט אני די חדש בזה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, אני בתהליך בניה של אתר לעסק, ונתקלתי בבעיה בזמן ניסיון התמנה של API מבוסס JAVA באתר שבנוי על מערכת WP. אם יש פה סטודנט לתוכנה או כל אדם אחר מבין עניין שמוכן לעזור, כמובן תמורת תשלום סמלי, שבבקשה יצור אתי קשר. מייל: anton954@gmail.com

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. צריך עזרא קטנה בבקשה... התחלתי עכשיו להתעסק עם c++ אחרי שזנחתי אותה איזה שנה ושכחתי איך אני אמור לעצור תוכנית שאני מריץ כי הקומפילר פשוט מריץ אותה יותר מדי מהר ואני לא מתליח לראות את התוכנית הערה: התוכנית רצה בדוס והקומפילר הוא של וינדוס(אין לי אפשרות לקומפ' של דוס...) Plz...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by spinchicken,

מישהו יודע איך להעביר buffer להשמעה בכרטיס קול ברמה כמה שיותר קרובה לחומרה עצמה, ואיך אני מפקח על מה שיוצא?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by skywalker13,

שלום. איך אני מוריד את הקו התחתון מהקישור ב-сss? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mgm,

שלום לכולם, איך אני מגלה את ה- IP של המחשב שלי באמצעות פקודות בשפת C ? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מתכנן לבנות אתר, מאחר ואין לי כלל ניסיון בזה כנראה שאשתמש בג'ומלה. עשיתי כמה עמודים של מוצרים שבכל אחד יש טבלה המכילה את שם המוצר, תמונה, ועוד כל מיני סעיפים של הסברים. בעניין הוא שעשיתי את הדף הראשון, ואז העתקתי אותו לדפים האחרים ורק שיניתי את הנתונים ואת הקישורים לתמונות. חשבתי על זה שכרגע, כשיש מעט מוצרים, זה בסדר. אבל באופן כללי זה תהליך די מסורבל כי אני מתכנן שיהיו מעל 50 דפי מוצר. חוץ מזה אם אני ארצה לשנות פעם איזה טעות נגררת או סתם לעדכן את העיצוב אני אאלץ לעשות זאת בכל הדפים. ממש לא לעניין. מה הדרך ה"נכונה" לעשות זאת ? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by nitzo,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שתי מכללות ללימוד php האחת גדולה, יקרה ובעלת מוניטין - עלות 15,000 שח עשרה חודשים לימודי ערב - סכום מאד קשה לעיכול השנייה מכללה עלומת-שם פה בעפולה זולה יותר ונותנת רושם לא כ'כ טוב אני יכול להעביר לפה סילבוסים של הקורס אם יש צורך השאיפה שלנו היא כמובן לקבל את הכלים הטובים ביותר במחיר הטוב ביותר על מנת להשתלב בעבודה בסיום הלימודים. מה המחיר ההגיוני שצריך להסכים לשלם עבור קורס מקיף?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by topiy,

אז ככה, אני מחפש חברה שיודעים לעבוד עם שרתים ו sql מצד אחד,ובנוסף לבנות אתר מאפס (HTML,CSS/DHTML,JavaScript) תחום ההתעסקות מעבר לאתר הוא מדפסות תלת מימד (הכנת ה"מתכונים" להדפסה). אם הצלחתי אפילו טיפה לסקרן אתכם ואתם באמת בעניין של לעשות משהו רציני עם הידע שלכם צרו איתי קשר דרך הפייסבוק :https://www.facebook.com/tomer.polani לפרטים מלאים .

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by RonCohen,

אני רוצה לכתוב תוכנה שתשתמש בטבלת SQL אפשר מדריך כי אני לא מוצא שום דבר. ושוב אני כותב בC++. עריכה: הSQL הוא MS Access

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ghosthunter,

איך אני מדבג עם TELNET כשאני משתמש בWIN והצד השני בלינוקס?

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by NiTRo37,

יש לי בעיה קטנה....נו טוב , גדולה , במדעי המחשב - לולאות. זה גרם לי להכשל במבחן הקודם , בגלל שבכלל לא הבנתי את הנושא , או שהמורה שלי לא מלמדת טוב. קיצר , רציתי לדעת אם מישהו יוכל להסביר לי את העניין בקצרה , או אפילו להביא מדריכים והסברים. תודה רבה , ויום טוב

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים