עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by orlupo,

שלום, האם ניתן להקצות מערך עצמים באמצעות malloc? בתודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by bg1987,

אני מחפש כבר הרבה זמן סקריפט בPOWERSHELL שיריץ שאילתת SQL על שרת MSSQL2005 וישמור את התוצאות לקובץ EXCEL, מצאתי מדריכים לעשות ההפך, ומצאתי מדרכים להריץ שאילת ולקבל תוצאות, אבל לא הסבר איך להוציא לאקסל. אם משהו מכיר אתר עם מדריך, או שיש לו במקרה סקריפט מוכן, אני ממש אודה לו. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. היי, אני גאה להציג את אפליקציית SmartWord - אפליקציה לאנדרואיד ולאייפון ללימוד אוצר מילים ב14 שפות שונות לבחירתכם. כמו כן יש קטגוריית מילים באנגלית לפסיכומטרי לכל מי שמעוניין לגשת לאמי"ר או לפסיכו אי פעם. להורדה (Android וiOS): https://www.spartapps.com זה בחינם! ללא הגבלת כמות המילים ללימוד ביום.זה קל!בחר את השפה שאתה מעוניין ללמוד מתוך 14 שפות זמינות והתחל מיד. זה חכם! האפליקציה משתמשת בשיטה יעילה ומוכחת לשינון מילים באופן מהיר ופשוט. תכנית הלימוד מותאמת לרמה שלך ומשתנה בהתאם ליכולת הלימוד שלך. זה מותאם אישית! תרגם כל מילה שתרצה מכל מקום במכשיר, והוסף אותה ללמידה. תוכל ליצור קטגוריות מילים משלך ולשתף אותן עם אנשים אחרים.תו…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by patrik,

אם אני קולט למשתנה x מספר אז התוכנית הולכת כהלכה , אם אני קולט אליו מחרוזת או כלום אז יש שגיאה האומרת מה שצירפתי בתמונה ומסמנת את השורה המובלטת בקוד. Private Sub Command6_Click() Dim x Dim recmark If MsgBox("האם ברצונך לחפש באמצעות מס' גביה?",vbYesNo) = vbYes Then x = InputBox("הכנס מס' גביה") Call SelectAllGviotKsafim With Adodc1.Recordset recmark = .Bookmark .MoveFirst .Find "ms_gvia ='" + x + "'" If .EOF Then MsgBox "לא נמצא" Else Adodc1.Recordset.Fields(8 ) = 1 Adodc1.Recordset.Update End If End With End If End Sub ms_gvia מוגדר בטבלה של access כמספר אוטומטי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by THE-MASTER,

שלום לכל חברי הפורום. הורדתי את תוכנה Httrack להורדת אתרים סידרתי את ההגדרות ובעצם מה שקרה זה שכל המסמכי PDF נרשמו כמסמכי HTML/ שמתי לב שכל מסמכי הPDF מכילים בשמם את המילה Download ואני מעוניין בכתיבת תוכנה שתקבל מיקום של תיקיה ותעבור על כל הקבצים תבדוק אם הם מכילים את המחרוזת הנ"ל ותשנה את HTML שאחרי הנקודה לPDF דבר שבעצם יפתור את הבעיה. עכשיו מה שאני מבקש מכם שתתנו ספריות לשפת C שיכילו פקודות לעבודה שכוללות סריקת קבצים בתיקייה וקליטת שמות הקבצים ושינויים כמו כן ציינו את הפקודות הנצרכות. את שאר התוכנית אני חושב שלא תהיה לי בעיה לסיים. בתודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by RonCohen,

אני רוצה לכתוב תוכנה שתשתמש בטבלת SQL אפשר מדריך כי אני לא מוצא שום דבר. ושוב אני כותב בC++. עריכה: הSQL הוא MS Access

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Neus,

שלום חברים. אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי את נושא "הרשימה המקושרת".. אני נמצא בשלב לימודי "הקצאת זכרון דינאמי" ודי נתקעתי על הנושא הזה, שלא כלכך ברור לי..

8. אני מעונין להטמיע נגן בוורדפרס עם סרגל עליון וסרגל צד ובו הקבצים להשמעה, ואפשרות להזיזם עם חיצים כמו בדוגמא הבאה: http://www.taamu.co.il/?category=video&subcat=4 אשמח להתעדכן ולשמוע תשובות!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Nahum2,

טוב אני ב כתה יג ויש לנו קורס אסמבלר 088086. אבל אנחנו משתמשים בקומפיילר המיושן של בורלנד. (TASM) אני צריך קומפיילר מבוסס וינדוס. אבל שיכול להריץ קוד ש נכתב בTASM

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. בעיקרון אני צריך רעיון(עם אפשר מקורי) לכתיבת משחק בJAVA (אפשר גם תוכנה). כל הרעיון והדגש בזה הוא שהאלגוריתמיקה תיהיה חזקה ובעלת תחכום מסויים. כמובן שיש את כל הנדושים כמו: פקמן, שחמט, דיגר, דמקה סינית, רמי, דומינו וכו' עכשיו אם אני יעשה אותם אני ידרש לרמת גימור ומקצועיות גבוהה ביותר כדי להתקרב ל100, שלא נדבר על להבטיח אותו. הגרפיקה לא רלוונטית למשחק הזה(שלא נדבר על 3D שממש לא נראה לי יהיה זמן אליו). מה אתה אומרים, יש לכם משהו?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. טוב, הבעיה שלי היא כזו, יש לי פרוייקט להגיש, ואני צריך לקבל את מיקום העכבשר בכל פעם שהוא זז(בבלי ללחוץ)כי העכבר של WINDOWS לא ממש יפה ואני רוצה תמונה משלי(נגיד יד או משהו). עוד בעיה היא שאני רוצה לעבוד במצב של 640*480 אבל אני צריך להזיז כל פעם חלק גדול מהמסך והפסיקה גורמת להיהבהוב. אני יודע שב320*240 יש את segment 0A000 שהוא הסגמנט של הזיכרון הגרפי, אבל אני לא יודע איזה עוד יש ברזולוציה הזאת כדי שאני יוכל לשנות ישירות את הזיכרון וזה יקח למחשב הרבה פחות זמן ולא יהיה היבהוב. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by korvix,

הקדמה לשאלה: מבוא: בחלק זה אתם מתבקשים לכתוב פונקציות רקורסיביות להערכת ביטויים. הגדרות: • פעולה: אחת מפעולות החשבון +, - , *, %. • מספר: סיפרה שלמה בין 0 ל- 9. • ביטוי הינו מספר, או הרכבה של שני ביטויים עם פעולה ביניהם וסוגריים מסביב. דוגמה לביטויים תקינים: 1, (5+4), (4*((4%3)+2)), ((3+1)*(9-2)) דוגמה לביטויים לא תקינים: -1, 4+3, (21+3), 78, ((2+1)) תוכלו להשתמש בפונקציה find() אשר מקבלת מחרוזת המייצגת ביטוי תקין, ומחזירה את האינדקס של הפעולה הראשית (המקום במחרוזת). הפעולה הראשית בביטוי אריתמטי היא פעולה המתבצעת אחרונה. האינדקס של הפעולה הראשית בביטוי (5+4) הוא 2, האינדקס של הפעולה הראשית בביטוי (4*((4%3)+2)) הוא 2, האינדקס של הפעולה הראשית בביטוי ((3+1)*(9-2)) הוא 6. …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ageva10,

שלום! יש לי בעיה אני יצרתי לינק: echo "<td><a href='javascript:void(0)' onclick='showText('{$row['username']}')'>{$row['username']}</a></td>"; והוא נשלח לקובץ js שבו יש את הפונקציה: function showText(u) { alert(u); } והוא לא מציג לי את השם משתמש למה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by bdoron,

אני רוצה ללמוד לעשות דפי נחיתה, אני יודע שיש הרבה מקומות עבודה שדורשים דברים מהסוג הזה בכל אופן אני לא יודע איך קוראים לדף נחיתה באנגלית מה השם המקצועי באנגלית לדפים האלה? כדי שאני יוכל לחפש בגוגל מידע על זה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. אני למדתי בבית ספר C# שאמר לי המורה שזה הבסיס של השפות . ואחרי זה זה יהיה יותר קל אם תלמד עוד שפות . היה לנו שתי בחירות PASCAL או C# אני לקחתי C# בגלל שאממרו שזה הבסיס לתיכנות . ולאחר זה למדתי בבית הספר גם Visual Basic . והאם ה Cֳ# הוא הבסיס לתיכנות ? עכשיו אני גם למדתי בבית HTML ותקנו אותי אם אני טועה . ה HTML הוא הבסיס לבניית אתרים .?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום, לפני שבוע לערך בניתי משחק סנייק מאוד בסיסי ב-C++. זה המשחק הראשון שאני בונה ב-C++ שמצריך תזוזה כלשהי. כדי לעשות את ההצגה של המשחק עשיתי לולאה ראשית שכל עוד השחקן לא נפסל, הנחש מוחק את עצמו, זז לפי הצעד הבא ואז מצייר את עצמו בחזרה למסך. הבעיה עם זה היא שאני רואה את הנחש מהבהב ואני בטוח שאפשר לסדר את זה איכשהו אבל אני לא יודע איך. איך אני יכול לעשות שהוא לא יהבהב? עריכה: 1. הנה המשחק אם זה יעזור לכם: http://www.fileflyer.com/view/I8VLoAa (מקשים: WASD). .2 במחשב שלי זה עובד בסדר אבל במחשבים של בית ספר זה עבד על הפנים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by tHe_MoDeR,

בעצם יש לי שתי שאלות : באיזה תוכנה הכי קל לתכנת משחקים ? ובאיזה תוכנה אפשר ליצור משחק כמה שיותר מרשים ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by SaharBi,

שלום. אני בונה אתר שבו יש סוג של טופס שאני רוצה שהנתונים שיקלטו יועברו ישירות למייל. כרגע בניתי טופס ב HTML, ושלחתי אותו לקובץ בשם mail.php. הנה הקוד של הקובץ PHP: <?php foreach ($_POST as $key => $val) { $text.=$key.":".$val."\n"; } $headers .= "From: $mail\r\n"; $headers .= "MIME-Version: 1.0\r\n"; $headers .= "Content-type: text/html; charset=utf-8\r\n"; $headers .= "Content-Transfer-Encoding: quoted-printable\r\n"; mail("saharbi@walla.com","טופס",$text, $headers); ?> הבעיה היא שכשהמייל מגיע, הנתונים שנשלחים למייל נכתבים ללא שורות רווח, כלומר שאם המייל אמור להראות כך: המייל נראה כך: תודה רבה למי שיוכל לעזור. שבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by chibbi,

שלום לכולם אני רק התחלתי לא מזמן ללמוד גאווה סקריפט עכשיו ביקשו ממני לעשות סליידר תמונות פשוט בעזרת גוגל בעיקר וכמה שינויים קטנים קתבתי את הקוד הבא אבל אני לא מצליח להוסיף לו פרמטרים לקבוע אורך ורוחב תמונה אתם יכולים בבקשה לעזור לי? [tt] <script type='text/javascript' src='http://jqueryjs.googlecode.com/files/jquery-1.3.2.min.js'> </script> <script type="text/javascript"> var imgs = [ 'http://www.h-woods.co.il/admin/wp-content/uploads/2012/10/vsop-03.jpg', 'http://www.h-woods.co.il/admin/wp-content/uploads/2012/10/vsop-02.jpg', 'http://www.h-woods.co.il/admin/wp-content/uploads/2012/10/vsop-01.jpg']; var cnt = imgs.length; $(function() { setInterval…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Jaman,

בתור תרגול עצמי החלטתי לכתוב תכנית שתפתור סודוקו. חשבתי על אלגוריתם שצריך לדעתי לפתור כל סודוקו בעל פתרון יחיד שלא צריך לנחש בו, וישמתי אותו, אך אבוי, הוא לא עובד כצפוי. הרעיון הוא להתחיל מזה שבכל משבצת ריקה יכולים להיות הערכים 1..9. א"כ עוברים על הלוח, וכל פעם שמגיעים למשבצת מסויימת שידועה לבטח - לעבור על כל השורה, הטור, והריבוע שמכיל אותה, ולמחוק את האפשרות בכל המשבצות האחרות לקבלת אותו ערך כמו שלה. אם במהלך מחיקות הערכים מתקבלת משבצת בטוחה - להפעיל רקורסיבית את פונקצית המחיקה. הכל טוב ויפה, אבל משום מה, מה שכתבתי לא עובד בפועל . אשמח אם מישהו יעבור על התוכנית ויעזור לי למצוא את הבעיה. הצלחתי לצמצם את מקור הבעיה לפונקצית העזר remove_options, כך שאין צורך להתעמק בפ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Aviv C,

בניתי שני מבנים כאלה: typedef struct { Node *first; } List; typedef struct { List words; } Dictionary; (Node זה עוד איזשהו מבנה שבניתי). אבל כשאני שולח אותם לפונקציה פשוטה כמו זו: void PrintDic(Dictionary *dic) { printf("%p\n", dic->words.first); } זה מדפיס לי כתובת שונה מהכתובת האמיתית של first (שהגדרתי אותה קודם לכן), כלומר ב- main רשום כתובת שונה ובפונקציה כתובת שונה. בגלל זה אני לא יכול לגשת לתוכן של first. אני לא מבין מה אני עושה לא נכון. מישהו יכול לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני מחפש אלגוריתם לאיזון עץ בינארי כאשר הדרישות ממנו הן כדלהלן: 1) האלגוריתם צריך לסדר את העץ רק פעם אחת ולא לשמור עליו מסודר. 2) האיזון לא חייב להיות מושלם. 3) האלגוריתם צריך להיות פשוט ככל הניתן.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום רב, יש לי אתר שאני מריץ על שרת לינוקס.. יש לי בעיה עם מספר החיבורים למשתמש.. הוא מוגבל ל1, ואי אפשר להוריד יותר מקובץ אחד בו זמנית. רציתי לדעת איך אני יכול לשנות את זה שהמשתמש יוכל להוריד יותר מקובץ אחד בו זמנית \ להשתמש במנהל הורדות למספר חיבורים להורדה אחת.. בנוסף רציתי לדעת איך אפשר לאפשר חידוש הורדה ע"י מנהל הורדות..?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני איש מעוצבן שלומד\(מתמודד עם הקושי) שפת ++C (התחלתי לאחרונה להיות מעוצבן..) אני בונה מיני משחק שתוך כדי בנייתו אני לומד את כל האספקטים של השפה (ממ.. כן.. את רובם..) למעשה הקוד מובא הישר מספר (!) אשר רכשתי בכדי לעזור לי לא להתפגר מוקדם מידי תוך כדי הלימוד.. הקוד הוא כזה: #include <iostream> int main() { std::cout << "Decryptix. (C)Copyright 1999 Liberty"; std::cout << "Associates, Inc. Verion 0.2\n " << std::endl; std::cout << "There are two ways to play Decryptix: "; std::cout << "either you can guess a pattern I creat, "; std::cout << "or I can guess your pattern.\n\n "; std::cout << "If you are gues…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. בוקר טוב ברצוני לדעת עם איזה משתנה להגדיר את המטריצה הנל : האם מסוג INT או FLOAT והאם צריך להכניס את הנתונים בטבלה אחד אחד ?או יש דרך אחרת? אשמח לדעת איך עליי להתחיל לכתוב את הקוד תודה רבה ושבת שלום [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.