תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
איזה קומפיילר CPP תוכלו להמליץ שעובד ב-DOS יש רעיון להתקין קומפיילר שיעבוד ב-POCKETPC, ישנה אפשרות להפעיל שם POCKETDOS ישנה תוכנה הנקראת PocketGCC אבל היא לא עולה ב-WM5, מחפש אלטרנטיבות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אהלן, חשבתי ללמד DOT NET, האם הקורס הזה http://www.ness-college.co.il/college/he/course/_courseDetails.htm?cId=492 מוצלח? ואם הייתם יכולים לבחור קורס במכללה של NESS מה הייתם בוחרים?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להתחיל ללמוד קצת שפות תכנות אך אינני יודע במה לבחור. שמעתי שVB שפה שכדאי ללמוד אך הבעיה שאני לא יודע אם אני יכול (מסיבות של אי ידע שפות אחרות - יכול להיות שצריך ללמוד C++ בשבילה קודם או שפה אחרת |=) בינתיים אני יודע רק HTML (בבקשה אל תצחקו ) אז אם יש לכם המלצה לשפת תכנות אני אשמח לשמוע ! תודה רבה מראש ! נ.ב אם יש לכם איזה ספר להמליץ בנוסף לשפה זה יהיה מצויין..!
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מעוניין להפעיל שרת ויקי. אני מתקשה למצוא שרת שיענה על כל הדרישות שלי וגם יהיה סביר להתקנה. התקנתי לא מזמן PmWiki והתמיכה שלו ב RTL לא טובה. אשמח להשתמש בידע שלכם בכדי לחסוך לי זמן בהתקנות של כל שרת עד שאמצא את המיטבי עבורי. אז מה אני צריך: חשובה מאוד תמיכה טובה בעברית וב RTL עדיף שיהיה מבוסס Flat Files, אבל לא חובה אני מעדיף שיעבוד עם IIS או עם שרת אחר שנוח להתקנה השרת יעבוד בתחילה על המחשב האישי שלי - אני אהיה מעוניין בסופו של דבר להרחיבו לשרת אינטרה-נט מבוסס וינדוס. עדיף קל להתקנה :-) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, ברצוני לבקש המלצה לתוכנה עם ממשק פשוט יחסית לתכנת איתו בC. עד עכשיו עבדתי עם VISUAL STUDIO 2008 ואת האמת הוא יותר מידיי לכתיבה הבסיסית, שרמת הכתיבה מגיע עד רקורסיה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
אני כרגע מנסה ללמוד לבד שפת C דרך קורס שקניתי בudemy ורציתי לשאול אם יש איזשהם אתרים שנותנים תרגולים בנושא. איזה תרגולים קלים למתחילים של פעולות פשוטות בשביל מתחילים שאני אוכל לתרגל את מה שבינתיים למדתי. כמו כן אני אשמח לעוד מקורות ללימוד שפת C (הקורס שקניתי לפעמים מבלבל ואני לא הכי אוהב את איך שהמדריך מעביר את הנושאים) תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם קצת על עצמי: אני לא עוסק בתכנות/פיתוח לפרנסתי. בעבר הרחוק הייתי מתכנת JAVA אבל כיום אני איש תשתיות IT ומתכנת רק כתחביב. אני כותב כל מיני תוכניות עזר לעצמי או עבור חברים (בעיקר ב-JAVA) ולאחרונה ממשק ה-SWING הוותיק הפך למיושן וגם אני רוצה לכתוב אפליקציות WEB שרצות ב-BROWSER. ואז התחלתי לבדוק מה כדאי לי ללמוד כדי להיות מסוגל לכתוב כאלו אפליקציות, אלא שנתקלתי במבול של אפשרויות וטכנולוגיות שמקשה עלי לבחור. הפרמטרים שחשובים לי הם: 1. גמישות וחוזק - טכנולוגיה שאפשר לבנות בה כל אפליקציה שרוצים ושלא מגבילה אותך. 2. רצוי שיהיה קרוב ל-JAVA כך שלא אצטרך ללמוד הכל מחדש. 3. שיהיה פשוט ומהיר יחסית להקים את האפליקציה. ברור לי ש-1 ו-3 די סותרים אחד את השני אבל אשמח לדעת אם…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד תכנות שפות וכל הנוגע לתכנות. אין לי ידע קודם על תכנות אבל עבודה עם מחשב זאת לא בעיה... מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב ומפורט או על אתר מסויים שמתייחס לדברים אלו שניתן ללמוד ממנו? עדיף ספר.... תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע בצבא והתחלתי ללמוד תכנות בזמן הפנוי (יודע את הבסיס של פייתון) אני רוצה להתחיל ללמוד על אלגוריתמים ומבני נתונים ראיתי הרבה המלצות על הספר: the algorithm design manual הבעיה שהוא כתוב בשפת c ואני לא בקיא בה במיוחד (אני יודע רק פייתון) מישהו מכיר ספר טוב בנושא שכתוב בפייתון? (חשוב שהוא יהיה פרקטי עם דוגמאות ותרגילים) או שלדעתכם עדיף לי ללמוד c ולקרוא את הספר הראשון?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני לומד מתוך הספר בשם. המדריך לשפת c של פיטר אייטקן. ובקטעים בספר הם זורקים קודים.בלי הסבר על כל שורה מהי אומרת. ובסוף הפרק יש בוחן ללא תשובות לשאלות. אני מחפש המלצה על ספר בעברית שיש הסבר על כל מה שתיארתי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי! אשמח להמלצה על ספר שניתן לקנות על מנת ללמוד מהבסיס SQL SERVER. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כלום ברצוני ללמוד לתכנת בשפת java ורציתי לבקש את ההמלצה שלכם על הספר בנושא ג'אווה למתחילים. (אפשר שהספר יהיה באנגלית)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה בבקשה לקבל המלצה על ספרים לתיכנות משחקים ב C++. ספרים שקשורוים לספריות SDL, OpenGL' DirectX ובכללי על הרעיון מאחורי משחק וכו'. תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 958 צפיות
-
-
זגזגתי בזמן האחרון בין נותני שירות webhosting בחינם, השתמשתי ב- 000webhost וכעת אני משתמש ב- 10xhosting, שניהם בשירות החינמי. עזבתי את 000webhost מפני שהשירות שלהם היה מחפיר, ובסופו של דבר הם מחקו לי את האתר ואמרו לי "מצטערים אם נגרמה לך אי נוחות". 10xhosting כרגע עושה בעיות בחיבור של השרת FTP, ואני רק שבוע אצלם, ככה שאם לא יסתדר בקרוב אני אאלץ לעבור גם מהם. אני אהיה מוכן לשלם על שירות webhosting אם המחיר יהיה טוב, אך אני רוצה לוודא שהשירות אכן טוב, אז אני אשמח לקבל מכם המלצה איזה שירות כזה עושה עבודה טובה ואפשר לסמוך עליו (בחינם אפילו עדיף). הדרישות של האתר שלי לא בשמיים, כרגע הגודל שלו בסך הכל כ- 400 מגה, אך תמיד טוב שיש עוד מקום לגדול (על אף שזה לא מאוד קריטי, גם יחסית…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אז אם טעיתי, מראש מתנצל... אני זקוק להמלצות של אנשים/גופים מקצועיים שבונים אתרים. ועדיפות לא לכאלה שהם יקרים מדי. אני לא ממש מבין בתכנות ובבניית אתרים, אבל אני כן יודע להגדיר מה אני רוצה באתר, וגם חשוב לי שמי שיבנה אותו יהיה מספיק מקצועי לדעת על מה אני מדבר כשאני מבקש תאימות לדפדפנים (w3c) או הנגשה רמה 1/2. חשבתי אפילו לנסות את אופציית הסטודנטים/מכללות, אבל זה נראה לי מסובך מדי, ולכן אני פונה בפורום פה - אולי מישהו יכול להמליץ לי על חבר או חברה מהיכרות אישית. הדרישות שלי מהאתר הן: תאימות לדפדפנים, הנגשה רמה 2, איזור לוגאין (איזור אישי לאחר זיהוי לוגאין). מבחינת העיצוב - די סטנדרטי. כ- 30 דפים באתר. חוצמזה, יש לי כמה שאלות בנושא…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני בונה עכשיו אתר שלם בעזרת ruby on rails ורציתי לדעת האם יש חברות אכסון בארץ שתומכות בשפת ruby. ואם כן, אז האם יש לכם המלצות לחברת אכסון מסויימת שיודעת להתמודד עם כל "המכשולים" שיש בדרך לאחסון האתר
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אתם בטח מכירים את WEEBLY WORDPRESS TUMBLER ? אז לא הצלחתי להגיע לעיצוב מגניב עם החברה האלה..אני מחפש עוד אפשרויות של עיצוב, אפילו לאתרים האלה.. פונטים יותר שווים, יותר אפשרויות בעיצוב, אולי THEMES נוספים מצד שלישי... אשמח אם יש קישור גם שממצה את כל העניין. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השנה אני עושה פרוייקט 5 יחידות בשפת C++ ו C , נדרש מכל תלמיד להביא בקשה למשחק שהוא יעשה בשפה זו. המשחקים לא ברמה גבוהה , במיוחד לא מבחינה גראפית , משהו סגנון סנייק, טטריס וכו'.. אני אשמח אם תביאו לי כאן המלצות למשחקים בסגנון כזה שאפשר ליישם בשפה זו ללא הרבה כאבי ראש אך לא רמה ירודה מידיי כמו "תנחש את המספר". תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אם מישהו עשה קורס ב-AngularJS/Angular2 באיזה מכון לימודים או מישהו פרטי אשמח לקבל המלצות, עדיף קורס עם שעות ערב (מאוחרות) או בוקר (מוקדמות) ו/או ימי שישי. בגדול אני רוצה לארגן קורס למספר אנשים מהעבודה שלי (כולנו עם נסיון בפיתוח Web) כך שהשעות צריכות להיות נוחות, בחיפוש זריז בגוגל לא מצאתי משהו קורץ אז חשבתי לנסות גם פה. תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, אני בונה יישום אינטרנט שבין השאר בונה ומציג תרשימי זרימה ושרטוטים באופי דינמי - כתלות בקלט מהמשתמש. איזו שפת תכנות מומלצת ליישום שכזה? תודה מראש, מיכל.
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני בונה יישום אינטרנט שבין השאר בונה ומציג תרשימי זרימה ושרטוטים באופי דינמי - כתלות בקלט מהמשתמש. איזו שפת תכנות מומלצת ליישום שכזה? תודה מראש, מיכל.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום אני רוצה רוצה לפתוח אתר של כל מיני סיקורים ואני רוצה לפתוח אותו על שרת בחול על איזה שרת אתם ממליצים? אם אפשר שתיי שמות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כתבתי פרוייקט שרץ ב C++ עם קבצי H וקבצי CPP כעת יש בקשה לשנות הכל לקובצי DLL ולהריץ את בכלל דרך GUI על ידי C#. השאלה: איך אני ממיר את הקבצים H ו CPP לקבצי DLL?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, הכוונה לשפת ג'אווה שאלה ראשונה נניח ויש לי משתנה CHAR שיש לו את הספרה '9'. ואני רוצה להמיר את ה 9 הזה לINT . האם הדבר ייתכן? שאלה שנייה System.out.println("Good\b Luck!"); אני חוקר את הפקודות של ה סלאשים ויש גם סלאש בי ורציתי לדעת מה זה עושה? שאלה שלישית System.out.println("Good\f Luck!"); אותו דבר רק סלאש אף... מה זה עושה? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 6.9k צפיות
-