עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by bdoron,

יש לי view ב mysql שאני מריץ פרוצדורה שרשמתי הוא מראה לי את הנתונים מהview כמו שאני רוצה, הבעיה שלי היא שאני מריץ את בפרוצדורה בado.net ומקבל את התוצאה בdatareader התוצאה לא תקינה הוא מעלים לי שורות , אבל רק שורות של אנשים שכבר נמצאים בטבלה, כאילו הוא עושה לי unique למרות שלטבלה אין מפתח ראשי, זה טבלה שמאחסנת אירועים של אנשים, ולכל אדם מותר שיהיה מספר אירועים. זה הקוד של ado.net: public string GetLoansFromTable(string email) { string json = ""; using (MySqlConnection conn = new MySqlConnection(myconnectionstring)) { using (MySqlCommand comm = new MySqlCommand("SP_GetAdminLoans", conn)) { comm.Comman…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. import java.util.*; class probability { public static void main(String[]args) { int[]a = new int[7]; for(int i=0; i<a.length; i++) a[i]=0; for(int j=0; j<1000000; j++) a[(int)Math.random()*6]++; for(int k=1; k<a.length; k++) System.out.println(a[k] +" "+k); } } המטרה היא לבצע מיליון איטרציות של "הטלת קובייה" בעצם ולבדוק את היחס שיוצא בין כל מספר (מ1 עד 6). מה שבעצם עשיתי בשורה הזו: a[(int)Math.random()*6+1]++; זה להוסיף לתא ה{מספר אקראי מ1 עד6} עוד אחד. בעצם דרך השורה הזאת אני מונה במערך את מספר הפעמים שיצא כל מספר מ1-6. למה בסוף הפלט הוא כזה: 1000000 1 0 2 0 3 0 4 0 5 0 6 כלומר כל הערכים נכנסו לתא הראשון משום מ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ronb,

האם ניתן להריץ את הקומפיילר של #C על מערכת הפעלה windows 98 ? לפני שכולכם תקפצו ותאמרו לי להתקין XP. יש לי בבית XP והכול עובד פיקס. הבעיה היא שהתחלתי עכשיו ללמוד ואני רוצה לתרגל גם בעבודה, בעבודה אנחנו עובדים על 98 ואין מצב לשדרג.

• 7 תגובות
    • 855 צפיות
  4. איך אני משנה את צבע הטקסט והרקע בחלון הדוס של הקימפול בשפת C ? ויש תפקודה getchar(); אבל לא ניתן להזין בה ערכים (לקבוע איזה תו לקלוט) אז רציתי לשאול מה הפקודה (אם יש בכלל) שבודקת איזה תו נכלל נגיד משהו כזה ... הפקודה רק לשם דוגמא if(presschar("esc")) { } מקווה שזה מובן ... אשמח לעזרה

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by unicorn,

בס"ד ניסיתי לחפש מידע באינטרנט לגבי איך לעשות צ'ט וידאו והלכתי לאיבוד, אני כותב ב-PHP ויודע גם לבנות פלאש. מישהו יכול לכוון אותי איפה להתחיל? הדברים היחידים שהבנתי בנתיים, זה שאני צריך להתקין משהו על השרת שלי (לא הבנתי בדיוק מה) ושעדיף לעשות את זה בפלאש, כי דרכו פשוט יותר להתחבר למצלמה. כל עזרה תבורך, תודה מראש, אפיק.

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  6. אחרי שהוספתי עוד קובץ של players (סתם שם) כדי להשים שמה את ה CLASS קובץ אחד של CPP ואחד של H נוצרה בעיה שאין לי מושג איך לפתור אותה..אני עובד עם VISUAL STUDIO 2003 אני אצרף פה את כל הפרוייקט אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.. אם תוכלו חוץ מהעזרה לתת גם כמה עצות לשיפור הפרוייקט זה יעזור מאוד .. (אני עושה משחק כובש/סוגר שטחים) הקובץ נמצא פה http://www.f2h.co.il/866751 האתר הזה עושה קצת בעיות עם FF אז תנסו ישר עם IE טאב או אקספלורר.. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by yoniyh,

שלום לכולם, אחרי בדיקה בין סלע ולג'ון ברייס הגעתי למסקנה שיש הבדל אחד: בג'ון ברייס מלמדים silvelight במסלול תיכנות שלהם ובסלע מלמדים DESIGN PATTERNS במסלול תיכנות. אני נוטה יותר ללימודים בג'ון ברייס אבל רציתי לדעת עד כה הנושא של DESIGN PATTERNS חשוב למתכנת תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. אממ פתחתי מזמן הודעה בנושא של השתקת המאוררים וחשבתי שאולי מישהו חמוד יבנה לי תוכנה להדליק ולכבות את המאוררים .. תודה רבה רבה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  9. יש כל כך הרבה שפות וספרים. מאיפה מתחילים? מה הספרים המומלצים?

• 38 תגובות
    • 5.8k צפיות
  10. שלום אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת מספר של לקוח (STRINGׂ) וגם את מספר החודש שהמשתמש בחר אשמח לעזרה איתי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. C++ אני רוצה לעשות חישוב בקובץ header ואז לקבל בתוצאה מחרוזת. כיצד אוכל להשתמש במחרוזת הזו ב- main?

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  12. Started by NI4NI,

שלום אני כותב ב JAVA כבר הרבה שנים. לאחרונה יש איזו אפליקציה שאני צריך לכתוב בשפה מייקרוסופטית (משהו פרטי, לא לעבודה). מלבד קצת התעסקות עם VB בעבר הרחוק (גירסה 5, שתדעו כמה רחוק) אני לא ממש מכיר את שפות התיכנות של מיקרוסופט, שמאז די השתנו. התוכנית היא תוכנית client-server פשוטה שאמורה להתחבר ל sql server database ולבצע בו כל מיני עבודות. באיזו שפה כדאי לי לכתוב, c# או VB ? (הן מבחינת יכולות השפה והן מבחינת קלות הלימוד והתיכנות בה) כמו כן, אני מבין שכיום אני חייב בשתיהן לעבוד עם .net, האם נכון ? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by לידור2,

שלום לכולם. אני בונה אתר אינטרנט לצורך יחידת מחשבים בבי"ס, ונתקלתי בבעיה הנוגעת ל-asp. יש לי דף אשר בו המשתמש נרשם, אך הבעיה היא כי ההרשמה לפעמים עובדת ולפעמים לא (עם דגש על - בד"כ לא!). http://www.upf.co.il/index.php?page=view&id= - הקובץ בפורמט .txt כמו כן, הנה הקוד של קובץ ה-asp (זה אותו קובץ, שמתי את הקוד שלו גם פה בכ"ז): <html dir="rtl"> <head> <title> הרשמה לאתר </title> </head> <body> <% Set connection=Server.CreateObject("ADODB.Connection") stconnection="Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source="&_ Server.MapPath("/db/Traveler.mdb") connection.open stconnection User_name=request.Form("Use…

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  14. Started by pssheba,

מהדר שהורדתי מהאתר של boreland מאפשר לי לתכנת ב dos. האם אפשר באמצעות המהדר של boreland c++ 6 לכתוב תכניות gui? עכבר, חלונות וכד... האם יש לזה debugger ? בהנחה שלא, מהיכן ניתן להשיג debugger ל c++ של boreland ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by zahiz007,

שלום, אני עובד על אתר. אני משתמש בקוד הבא לשם שמירת התמונות: if (this.FileUpload1.HasFile) { this.FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("~/Projects_Images/Employee_Images/") + this.FileUpload1.FileName); picName = this.FileUpload1.FileName.ToString(); } עכשיו מה שמוזר זה שהתמונות עולות פיזית לתיקיה המיועדת אך בתוכנה הדבר לא מתעדכן. משמע, שאני בודק במחשב פיזית, התמונות מגיעות לתיקיה, אך בתוך התוכנה הם עדיין לא מופיעות. VS ULTIMATE 10 - C# רעיונות למישהו? ***** עידכון ******* הקבצים נמצאים גם בתוכנה אך הם לא מזוהים כתמונה. הם "נראים" רק במידה ואני בוחר לראות את כל הקבצים. בVS2008 זה עבד לי בסדר. הייתכן שהבעיה היא ב VS2010?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by asaf321,

code exp: https://jsfiddle.net/erone/zqfcjhku/7/ google מעגל מספרים לדוגמא data input ['4',26480 ,4842, 21638] של חודש 4 יציג את זה כ 26K אני רוצה שזה היה 26.4 משהוא יודע אך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ola93,

אני צריכה לכתוב פונקציה רקורסיבית שמקבלת מערך ואת הגודל שלו ומחזירה 1 אם המערך הוא פלינדרום ו0 אם לא הבנתי שאני צריכה כל פעם לבדוק את 2 האיברים הקיצוניים רק שאני לא יודעת איך לכתוב את זה ברקורסיה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מישהו יודע האם וכיצד ניתן לאפס את שדה מסוג "מספור אוטומטי" במסד נתונים אקסס ?

• 3 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by KF,

שלום, רציתי לשאול אם אתם מכירים תוסף זהה ל-Imcaros שיודע להפעיל דפדפן אינטרנט בצורה אוטומטית ? חשוב שתהיה לו אפשרות של Loop. לא משנה לי איזה דפדפן,העיקר שיעבוד בזהה ל-Imacros (הקלטה של אתרי אינטרנט והפעלתם בלופים). תודה

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  20. אנסה להסביר את השאלה בצורה יותר ברורה: אני מעלה דף מכירה באתר (אמזון) הבעיה היא שהתוכנה שלהם סורקת את התוכן ומורידה את הדף בתואנה שיש היא מזהה שזהו מוצר שיש בעיה למכור שם. המציאות היא שיש הרבה שכן מוכרים את זה ואני מנסה להתגבר על הבעיה (באופן רשמי זו באמת בעיה והמוכרים האחרים איכשהו עוקפים את המערכת). את התוכן אפשר לכתוב בקוד HTML ואני מנסה להבין האם יש אפשרות לכתוב בHTML את התוכן באופן שהתוכנה שלהם לא תוכל לקרוא את הטקסט (לפחות חלקו). תודה מראש על העזרה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by elik56,

אהלן. לאחר כמה שורות קוד והרצה של התוכנה, לפתע פשוט לא ניתן להריץ יותר והחץ הירוק חסום. אשמח לעזרה, תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by דניאל99,

שלום, אני מנסה לפתח משחק בסגנון של משחקי הבריחה מהחדר. עוברים בין מסכים שונים ע"י הקלקה במקומות הנכונים, ואוספים חפצים ע"י לחיצה עליהם. עד עכשיו פיתחתי מספר תוכנות פשוטות ב- c#, ללא גרפיקה. אני מחפש מדריך שמסביר איך מוסיפים תמונת רקע, ותמונות שישמשו כעצמים שאפשר ללחוץ עליהם וכו'. תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by TaZeR,

לאחרונה נודע לי כי נידבו אותי לבנות אתר לכיתה (אני אפילו לא יודע למה...) ושרוצים שהוא יהיה מוכן כמה שיותר מהר. החלטתי לבנות את האתר על בסיס המערכת PHPNUKE - אך כיוון שבזמן הבניה של האתר נוצרו המון בעיות החלטתי לנסות לחפש מערכת שונה, עם פחות בעיות. אתם מכירים מערכת חינמית לבניית אתרים, שמבוססת על שפת PHP? ד"א, ניסיתי גם את ג'ומלה (Joomla) - אבל בגלל שהשרת עובד ב-SAFE MODE אי-אפשר להתקין אותה ו/או להוסיף מודולים. יש אפשרות לכבות את מצב ה-SAFE MODE? בן.

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי מספר שאלות לגבי שפות התכנות השונות והמטרה שלהן, אשמח אם אוכל לקבל תשובה קצרה ופשוטה בשביל להבין את הבסיס. את שפות התכנות ה"רגילות" אני מכיר - ג'אווה, C\++\#, VB וכו'. אבל אני מתקשה להבין בעניין שפות התכנות האינטרנטיות - PHP,HTML,JAVA Script, CSS, WordPress, Jython ועוד. ברשימה הזאת ברור לי שהכנסתי כמה שמות שאינם שייכים לשם, אבל הבלבול רב, ואני לא כל כך יודע מה כל מהם אמור לעשות. האם לכולן אותה מטרה רק עם יכולות שונות (כמו בשפות התכנות הרגילות)? מה הכוונה שאומרים תוכנת צד שרת, ותוכנת צד לקוח (בשביל מה צריך צד לקוח? הרי האתר מגיע מהשרת)? ואיזה משפות התכנות דלעיל מתאימות לשרת ואיזה ללקוח? איפה נכנס כל העניין של asp .net. אשמח אם מישהו יוכל לעשות קצת סדר. …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by oded15,

שלום שמי עודד,במקצועי אני מנהל רשתות מחשוב,אבל ברצוני ללמוד JAVA על מנת לגעת בעולם התיכנות טיפה. רציתי לדעת אם מישהו יודע האים קיים ספר לימוד של JAVA למתחילים באינטרנט ואם לא אז המלצה על ספר שמלמד JAVA ברמה מקצועית ביותר תודה רבה

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.