תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אני עובד עם כמה משתנים גולובליים אבל אני מגדיר אותם בכל קובץ שוב פעם ושוב פעם.. למשל יש לי מברשת גלובלית אבל אני צריך כל פעם להגדיר לה איזה צבע היא אחרת היא לא מאותחלת לצבע שאני רוצה שהיא תהיה. אז השאלה שלי היא איך אני מגדיר /מאתחל את המברשת למשל או באיזה מקום אני מאתחל אותה כדי שאני לא אצטרך לאתחל אותה כל פעם מחדש. מקווה שהבנתם.. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי את הפורום הזה על שרת של ליקוס ואני משתמש במוזילה וכאשר אני לוחץ על לעבור ללוח בקרה למנהלים זה מקפיץ לי דף עם הרבה פרסומות של ליקוס ,ולפעמים זה עובד כמו שצריך
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תוכנה הכי פשוטה שיש, התחלה של משהו. בעבר עבדתי עם זה הרבה ולא היו לי בעיות. כרגע כבר בשלב הראשוני אני לא מצליח לייצר תקשורת בין שני מחשבים. זה הקוד שב'שרת': TcpClient tcpClient = null; try { tcpClient = server.AcceptTcpClient(); NetworkStream stream = tcpClient.GetStream(); int i; while ((i = stream.Read(bytes, 0, bytes.Length)) != 0) { if (BytesReceivedEvent != null) { BytesReceivedEvent(bytes); } } } finally { tcpClient.Close(); } וזה הלקוח: TcpClient tcpClient = new TcpClient(); tcpClient.Connect(ipEndPoint); Stream stream = tcpClient.GetStream(); stream.Write(bytes, 0, bytes.Length); tcpClient.Close() אני עו…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
boolean state= false ; DataNode current = _start; while (current != null | | ! state) מה לא בסדר פה ? עריכה : הסתדרתי ההקווים היו | | רחוקים ......
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום לכולם, איך משלבים עברית ב-PHP וב-MYSQL בצורה כזו שגם אוכל לראות את העברית באתר, וגם אוכל לראות הכל בעברית כשאני מסתכל ב-PHPMYADMIN? בנתיים מה שבניתי מציג את העברית באתר אבל ג'יבריש במסד הנתונים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה שלי צריכה להעביר אצלה בעבודה הרצאה של חצי שעה על נושא תכנותי כלשהו, עדיף משהו שקשור לג'אווה. הכוונה היא לאיזשהו נושא תכנותי מתקדם (כמו Class Loader) או כל מיני חבילות שימושיות (כמו hibernate, easymock וכד'). אשמח לרעיונות. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בטוח שיושבים ביננו חבר'ה שעומדים להגיש את האתר+חוברת לבגרות שלהם השנה. אני בינכם, וההבדל ביננו הוא שלי אין כלום. איך זה קרה? לפני חודש הלכנו למעבדת מחשבים לעבוד על הפרוייקט והמחשב שלי לא נדלק.. אין לי גיבויים ונשארתי בלי כלום. לכל בעלי המוח החינוכי: אני יודע ASP HTML JAVASCRIPT SQL וכמובן DB, אני לא עצלן שפל שרוצה לצאת בזול. בנוסף, הבוחן שואל אותי שאלות על הקוד שלי, אם אני לא יודע את השפות הנ"ל אני לא אוכל לענות עליהן. אני צריך תרומה, דפי קוד יתקבלו בברכה כחתיכות לשלמות האתר, חיפוש\הוספה\הסרה\עריכה\לוג-אין\הרשמה\כל דבר נחוץ אחר. אם אתם סיימתם את הפרוייקט, ולא יהיה איכפת לכם לשלוח אותו בשלמותו... עשו זאת, למען המשך חיים רגוע ומלא גיבויים (בשבילי). תודה רבה והמשך יום נע…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה התקנתי Visual c++ 2010 Express edition התוכנה היא חינמית . ניסיתי לפתוח פרוקייט חדש וכמובן להיעזר ב MFC Application אך הוא לא נמצא אני כבר מחפש כמה שעות איך אני מוריד את זה ומוסיף לסביבה ? מישהו יודע איך ? אני יכול להוריד את גירסאת ה ULTIMATE אבל זה מחייב רשיון לאחר כ 90 יום והרשיון טיפלה יקר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי קורס נתמ"מ (ניהול תשתיות מערכות מחשב) בצבא, ואני בלי יידע קודם במחשבים בכלל (אלא אם כן אתם מחשיבים פעילות שוטפת על גבי מחשבים כידע).. תאכלס התפקיד של נתמ"מניקים זה לתחזק את כל חוות השרתים של הצבא פחות או יותר (מיינפרמים למיניהם), ושפת התכנות שאנחנו לומדים היא פרל. עכשיו, זוהי השפה היחידה שלומדים, והמפקדים שלנו אומרים, בתור בדיחה (או לא) - "למה כדאי ללמוד את שפת פרל - כי היא השפה הטובה בעולם!". עכשיו, אני משער שזה נאמר בציניות אדירה, אך רפיטטיבית. אבל מכיוון שאין לי ידע קודם ואני לא מבין ממש בשפות תכנות, רציתי לדעת באמת מה שווה פרל. בינתיים מנסיוני עימה, היא לא נוחה מדי לכתיבה, אבל מאוד שימושית לעבודה בצבא, מפני שהיא מסוגלת לרוץ על כמעט כל מערכת הפעלה (אני א…
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
בתיכון למדתי פסקל ומאוד שנאתי את זה ולא הסתדרתי עם זה כך שבסופו של דבר עזבתי את זה. אני רוצה לתת צ'אנס נוסף לעולם התכנות ולבדוק האם זה יכול להתאים לי. כרגע, אני מעדיף לנסות ללמוד לבד מאשר לקחת קורס. מבחינה מתמטית - למדתי 3 יח' בביה"ס והתפיסה המתמטית שלי אף פעם לא הייתה מי יודע מה. מאיזו שפה כדאי לי להתחיל? יש ספרים או חומר מומלץ בעברית? יש לציין שעשיתי חיפוש בפורום ולא הצלחתי להגיע למסקנה חד-משמעית.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני בונה את האתר של מועדון פג'ו סיטרואן ספורט בישראל... (לקידום הספורט המוטורי בישראל) האתר יהיה אינטרקטיוי ומעניין.... אני כבר בניתי דיי הרבה באתר... אבל עדיין יש עוד הרבה עבודה.. אז אני צריך את עזרתכם אם יש פה אנשים שיודעים את השפות הבאות: PHP ASP JAVA HTML FLASH ויכולים לעזור נא ליצור איתי קשר ICQ:106525052 תודה מראש לכל העוזרים....
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקישורים. אני עשיתי הרבה דפי אינטרנט בHEB MASTER (תוכנת עזר לHTML), ואני מנסה לקשר בדפים ברגילים בעזרת מסמך חדש ואני לא מצליח לקשר למרות שאם אני לא עושה בHEB MASTER אני מצליח לעשות קישורים. מישהו יכול לעזור לי אם אפשר לקשר לדפים בHEB MASTER . תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני מחפש כלי עזר לבניית תפריטים שיעזר ו לי ליצור drop down menu
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
-
-
היי חברים, חיפשתי איזה מדור הכי מתאים לשאלה ואני חושב ש"תוכנה" הכי קרובה סורי אם זה לא המקום. אני מגיע מבדיקות תוכנה (וטיפה חומרה) ידניות ואני מחפש עבודה חדשה ואני רואה שכולם רוצים ניסיון בWEB או מובייל. מה השוני בין בדיקות תוכנה לWEB? ברור לי שפה מדובר על דף שיושב על שרת שמשתמש בצורת תקשורת אחרת מאשר תוכנה אבל מה השוני בחלק המעשי? יכול להיות שבגלל שאני מגיע מבדיקות תוכנה אני מתאים גם לבדיקות WEB? או שזה משהו אחר ואני צריך כלים אחרים? במובייל גם צריך משהו אחר לגמרי או שזה דיי דומה? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 5.8k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב הבעיה שלי הולכת ככה עיצבתי אתר עכשיו יש מעין קטע כזה שהטקסט שצריך לבא בתוכו גדול מדי בישבילו ואנחנו ממש לא יכולים להגדיל תריבוע.. עכשיו עלה רעיון ליצור מעין תיבת טקסט עם גלילה שיכלו לרדת ולראות את כל הטקסט בשטח שניתן.. רציתי לדעת אם ניתן לעשות תיבת טקסט לא משנה באיזה שפה של תיכנות אתרים אפילו סקריפטים וכו..כך שהרקע שלה יהיה שקוף בעם שיראו את הרקע של הקוביה עליה הטקסט יושב אפשרי?? ועוד שאלה פחות חשובה כאן ניתן להתפשר מישהו יודע איך ניתן לתכנת פס גלילה שאני הכנתי?? כאילו במקום הפס של התיבה שישתמשו בפס שאני הכנתי וזה העיצוב מקווה שתבינו יותר טוב איתו הריבוע עליו מדובר זה הריבוע הגדול ביותר והפס גילילה זזה שנמצא בתוכו...
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
באחת מהשפות C \ Asm. תודה לעוזרים.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לתת ליוזר את האפשרות להכניס תאריך בפורמטים הבאים: dd/mm/yyyy d/mm/yyyy dd/m/yyyy d/m/yyyy dd/mm/yy dd.mm.yyyy dd-mm-yyyy וכדומה כיצד אוכל לעשות המרה ממחרוזת לתאריך מבלי לדעת מראש את הפורמט שהיוזר ישתמש בו?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה שבזמן שהאתר שלי עולה, תהייה ברקע מוזיקה שתנוגן אוטומטית ללא שהצופה יצטרך ללחוץ על איקון כלשהוא וללא שיפתח לו חלון מיוחד לעזרתכם והדרכתכם אודה בברכה, יהודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב תראו זה הדבר הראשון שאני עושה אז לא לצחוק(בבקשה)וזה לא הולך לי כ"כ טוב program lost; uses crt; var i,a,b: integer; BEGIN a:=108; for i:=1 to 108 do begin writeln(a); a:=a-1; delay(100); end; write('>:'); read(b); if b=4815162342 then writeln(a); a:=a-1; delay(100); else; writeln('booooooom'); END. יש שתי בעיות שגילתי: 1.המשתנה ב-integer לא יכול להכיל את המספר 4815162342 ולכן אני צריך משהו שהמשתנה שלו יכול להכיל מספר כזה. 2.יש בעיה עם ה-"else" ואני לא יודע מה היא...הפרי פסקל רושם לי שצריך ";" ולא "else"אבל אני צריך את ה"else" הזה. תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו פה מכיר מהדר שדומה ל IDE? אני צריך לתכנת מעבד מסוג ATMEL 89C5131 וה IDE משגע אותי איפה אפשר למצוא מדריכים ל C (לא בסיסים של לכתוב HELLO WORLD)? אנחנו משתמשים ב C לתכנות שלו אבל לא למדו אותנו C (למדנו רק C# ו JAVA) אין הרבה הבדל אבל אני לא יודע איך כותבים את הפקודות תודה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום! יש לי אתר שברקע שלו 4 תמונות שמתחלפות. כל תמונה בערך שוקלת 1 מגה. האם כדאי/מומלץ לצמצם את גודלן? האם יש לכך השפעה על זמני הטעינה? במידה וכן, ומכיוון שהתמונות חשובות, כיצד מצמצמים תמונות, ועד לאיזה גודל כדאי לצמצם מבלי לאבד איכות? המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להסיר תצוגת DIV , שה- id שלו: divTopAd והוא נמצא בתוך iframe הנה הקוד: (וזה לא עובד! זה לא מסיר את ה DIV) אשמח לעזרה :-) <iframe src="http://www.inn.co.il/My/Calendar/" width="1000" height="1000"></iframe> <script type="text/javascript"> document.getElementById('divTopAd').style.display = 'none'; </script>
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחלתי ללמוד java script ונתקלתי בדבר הבא: a = a + 1 a+= 1 ++a a++ a = a - 1 a-=1 --a a-- a = a+b a+=b a = a - b a-= b a = a * b a* = b a = a / b a/ = b a = a % b a% = b וכל המשפטים באותה שורה עושים אותו דבר אבל אני ממש לא הבנתי את זה. כלומר לא הבנתי נגיד איך a = a + 1 זה אותו דבר כמו a++. מה לעזזל אומר כל פלוס איך אני אמור להבדיל???!!! זה בילבל אותי ממש. תודה לכל העוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-