עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ORrrr,

שלום אני תכנת, המתכנת ב Visual Basic 6, ואני מחפש אתר/תוכנה/מסמך אשר מכיל בתוכו רשימה של פונקציות ה API של Windows, רשימת המשתנים שלהן, והסברים מה הן עושות. אשמח אם תוכלו להפנות אותי ל מקור כזה.... 10X....

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה להתחיל ללמוד c ואין לי שום ידע קודם מישהו יכול להמליץ לי על ספר אבל ספר שמסביר למתחילים ולא לאנשים שכבר יודעים כמה שפות יש לצייןן אני לא יודע שפות תכנות בכלל

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. היי, אני צריכה לכתוב Socket בג'אווה. הבנתי מזה ואיך זה הולך בכללי.. אני אני כותבת את ה- Client בג'אווה, והServer הוא בC++. אם אלו 2 שפות שונות. אני צריכה להוסיף משהו בכתיבה? ויש לכם איזה המצלות/תדרוך? כי קצת איבדתי את עצמי עם זה.. :s05: תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by someone,

קודם כל השאלה: נתון מערך באורך של N מספרים טבעיים. כתוב תוכנית המחשבת ומדפיסה את אורך תת-הסדרה הארוכה ביותר, אשר מופיעה גם בהתחלת המערך (החל מהאיבר הראשון) וגם בסופו (כלה באיבר האחרון). לדוגמא: אם המערך מכיל 7,4,5,3,1,9,2,7,4,5,3 התשובה היא 4, כי תת הסדרה הארוכה ביותר היא 7,4,5,3 זה דחוף כי זה למחר ולגמרי שכחתי מזה וזאת עבודה עם ציון.. מישהו יכול לעזור ומהר?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני צריך עזרה קטנה: יצרתי קובץ input.txt שהתוכנית שלי קוראת נתונים מתוכו. זה תוכן הקובץ: abba tr567 noilk abba abba rtty nb,b vi7o cp0o9 vi70 vi70 בהנחה שאורך כל מחרוזת קטן מ-100 תווים (כולל ה- '\0' בסוף המחרוזת), איך אפשר להשוות בין המחרוזות? אני מכיר את הפקודה strcmp אבל הבעיה היא שאני לא יכול להשתמש ב- cin.getline מכיוון שאני מוגבל באורך התווים שלי במחרוזת. גודל השורה לא מוגדר, כלומר אין סופי, אז איך אני יכול להשוות בין (לדוגמא) abba ל-abba בשורה הראשונה בלי לחרוג מגודל המחרוזת ועד \n ? אשמח גם לדעת איך עושים פלט לקובץ חיצוני שנועד רק לכתיבה... תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by TheRedEye,

אני רוצה לבנות ציט בOPEN GL שבעצם הגרפיקה של המשחק לא תיצור צורות מלאות אלא רק את הקווים של הצורות וכך אני אוכל לראות מעבר לקירות.. דוגמא: עם מישהו מכיר דבר כזה או יודע איך לבנות.. אני אשמח לכל עזרה..תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by אושר זקין,

שלום. ניסיתי לעשות צייר וסנייק ובשני המקרים צריך להשתמש בinvalidate כדי שהמסך ימחוק את הציוק הקודם ויצייר אותו שוב מחדש במיקום ובוגדל החדשים. הבעיה היא שזה גורם למסך לרצד. זה קורה לי תמיד בשימוש בinvalidate. מה הפתרון לזה?

8. Started by Friend,

שלום חבר'ה, אני צריך 7 משפטים של שפת C למתחילים, עד 10 תווים למשפט. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by netanel1,

שפת C אני רוצה להתחיל ללמוד C יש לי בסיס בפסקל וניסיון ב-VB כמו כן אני יודע כבר html,javascript ו-asp עכשיו הייתי רוצה לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב ללמוד ממנו או אולי אתר\ים? כמו כן איזה גרסה(C++,C shark,...) הכי יעילה או שימושית ולאו דווקא הכי פשוטה לתפעול אני מעדיף שהתכנות שלי יהיה יעיל ומסובך על לא שימושי ופשוט אם הבנתם אותי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by LaLa_LooP,

שלום לכולם. אני צריך איכשהו להקפיץ POST בFACEBOOK כל כמה זמן עכשיו אני בהתחלה חשבתי לכתוב משהו מסובך שהוא לוקח קובץ TXT עם הטקסט שאני רוצה לפרסם וזה ניכנס לפייסבוק ומפרסם את הפוסט אבל זה לא התקדם לשום מקום עכשיו בקיצור חשבתי על רעיון אחר נכון בפיסבוק אחרי שאני מפרסם פוסט יש מתחת לפוסט שלי שיתוף רציתי איכשהו ל"קחת" את הקוד מקור או הכתובת של "השיתוף" הזה ולהדביק בתוכנה או משהו או אחרי קוד PHP, HTML שפשוט פותח את הקוד מקור או הכתובת כל כמה זמן נתון אבל אני פשוט לא יודע איך להוציא את הכתובת של השיתןף הזה ככתובת שמהעתקה והדבקה בשורת הכתובות מפרסמת את הפוסט שוב תודה לכל העוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by gshhar,

יש לי תרגיל שבו אני קורא נתונים מקובץ טקסט, כל שורה זה אובייקט והא מורכבת ממספרים שמופרדים בניהם בפסיק, המספר האחרון בכל שורה זה מספר העותקים של אותו אובייקט (זה אובייקט מסוג Movie). אחת המתודות שעלי לכתוב זה השכרת סרט אז אחרי ההשכרה אני רוצה לעדכן את המלאי ולהוריד את מספר העותקים של אותו סרט (בתנאי כמובן שמלכתכילה הוא עמד על יותר מאפס), אז מה שקורה שבהשכרת סרט החבר שמשכיר נותן את שם הסרט (שנמצא בתחילת של שורה במקום הראשון) ואז אם אותו סרט קיים הוא מושכר. אז מה שאני עושה זה אחרי שהמתודה מקבלת סרט מסויים היא קוראת שורה מהקובץ ואם ה-ID של הסרט שהחבר נתן שווה ל-ID של השורה שנקראה הסרט יושכר לחבר ואני רוצה לערוך את אותו השורה שמייצגת סרט ולהוריד את המלאי אבל אני רוצה לעדכן את…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by avivlevy,

טוב למדתי לםני שנה C ואני זוכר די טוב, ועכשיו התחלתי ללמוד C++ מספר בקיצור איך עושים פליטה של תוו? אני רוצה ללפלוט אות (באנגלית) אבל כתוו (אם אני לא טועה אז בC זה זה היה צ'איר)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by HeaT-SinK,

האתר X יהיה בנוי HTML והקודים היחידים שיהיו שם: 1. CSS 2. קצת JS (פשוט, רק שתהיה תחלופה יפה לגלריית תמונות) 3. קוד גוגל אנליטיקס 4. תוכן רלוונטי לאתר מה העימוד ה"נכון" ביותר בשביל קריאה מהירה, קידום נכון בגוגל וכו' CSS JS תוכן ואנליטיקס בסוף?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by nirk16,

שלום לכולם, בניתי toolbar שבו יש מספר כפתורים וקומבו אחד(ב-אקסט - ג'אווה סקריפט) , אני מחפש דרך שבה אוכל לשלוף נתונים מטבלת SQL ולהעבירם לקומבו (הנתונים מתעדכנים כל הזמן ויש לשלוף את חמשת האחרונים) למישהו יש מושג איך מממשים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. בוקר אור אני רוצה לכתוב קוד שמקבל שני מערכים חד מימדיים שמכילים 7 אותיות אנגליות קטנות, כשהקוד בודק את התמורה של שני המערכים - אם המערך הראשון מכיל בדיוק אותם איברים של המערך השני (כולל ריבוי). לדוגמא: array1=[a,b,c,a,b,c] zz array2=[a,a,b,b,c,c] zz אז המערך הראשון הוא תמורה של השני כי מופיעים בשניהם אותם איברים עם אותו ריבוי. אם למשל array1=[a,b,c,a,c] zz array2=[a,a,b,c,c,b] zz אז המערך הראשון אינו תמורה של השני כי בראשון b מופיע פעם אחת ובשני פעמיים המטרה היא להדפיס בסוף אם המערך הראשון הוא תמורה של השני או לא בהנחה שכבר הכנסתי למערכים את האיברים שלהם והם כולם אותיות אנגליות קטנות, מה האלגוריתם להשוואה בין המערכים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי תרגיל שמקבל עובדים עם כל הפרמטרים (שם, גיל וכו') אני מנסה לכתוב עובד מסויים ב-MAIN לתוך קובץ בינארי וזה לא כותב לי כלום, כל שאר התרגיל עם המתודות הכל עובד בסדר אז צירפתי רק את השורות הרלוונטיות ב-MAIN, פשוט יצרתי עובד ואני רוצה לראות אם ה-ID שלו לצורך הדוגמא נכתב בקובץ. DateTime birthDate1 = new DateTime(1966, 1, 1); Employee moshe = new Employee(101, "moshe", birthDate1); FileStream file1 = new FileStream("employees.bin", FileMode.Create, FileAccess.Write); BinaryWriter brEmployees_1 = new BinaryWriter(file1); brEmployees_1.Write(moshe.Id);

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by QuAKeR_996,

אני מנסה כבר שעה לעשות משהו פשוט עם NETBEANS ואני לא מצליח לעבוד עם האובייקטים. הבעייה היא שאני לא מבין את המבנה של סביבת התיכנות הזאת. אני יודע לעבוד עם JAVA ( ב ECLIPSE). אני מנסה לבנות שעון טקסט פשוט. אני משתמש ב THREAD כדי ליצור השהייה של שנייה, וחישובים פשוטים על משתנה INT פשוט כדי ליצור שעון. הבעייה שלי היא בגישה אל אובייקט הטקסט עצמו ואיפה אני בכלל אמור לשים את הקוד עצמו. הקוד שכתבתי: package javaapplication1; import java.lang.String; import java.util.logging.Level; import java.util.logging.Logger; /** * * @author אודי */ public class NewJFrame extends javax.swing.JFrame { /** Creates new form NewJFrame */ public NewJFrame() { initComponents(); } …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by רזי ברד,

אני מעוניין להתחיל לתכנן משחקים לiphone ורציתי לדעת אם מישהו יודע איך עושים את זה? איזה שפה צריך לדעת ? והאם זה עולה כסף?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by skuki1,

מישהו יכול להביא לי מדריכים לVB חוץ מwww.dr-vb.co.il אני רוצה לדעת בעיקר על מערכים ולולאות למה זה עובד ולמה צריך... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Stoned Junglist,

שלומות! =] אני עובד על תוכנה שאמורה לקרוא משפט, לזהות אם יש בו calc ואז לחשב את המספרים אחרי. לדוגמא קלט-calc 4+3 פלט-7 להלן הפונקציה הלא גמורה שלי(עוד לא בדקתי מקרה של קלט לא תקין ) שלא מתקמפלת בגלל הבעיה unterminated character constant. אך אינני יודע למה ישנה הבעיה מכיוון שבדקתי את הפונקציה ולא מצאתי את הבעיה =\. עזרה למצוא את בעיית הקימפול יהיה נחמד =] תודה רבה. להלן הפונקציה: #include <stdio.h> #include <string.h> int function_calc(char str[200],int i); int main() { char str[200]; gets(str); if(str[0]=='c' && str[1]=='a' && str[2]=='l' && str[3]=='c') { puts("calc"); function_calc(char str[200],int i); } } int function_cal…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Pure-Gold,

יש לי Label בעברית בתוך טופס כאשר המאפיין RightToLeftLayout של הטופס מסומן ל True. ה Label מכיל טקסט שמשתנה בזמן הריצה (מתרחב ומתקצר). כאשר ה label נמצא ישירות על הטופס הוא באמת מתרחב מימין לשמאל כאשר הצד הימני שלו נשאר קבוע במקום כמו שצריך בעברית. כאשר אני שם את ה label בתוך groupbox זה לא עובד וצד שמאל נשאר קבוע במקום כך שצד ימין של ה label "משחק" ולא נראה טוב על המסך. יש למישהו מושג מדוע ה Layout הראשי של התוכנה לא משפיע וכיצד ניתן לטפל בבעיה ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by gkman,

טוב אני חדש בכל מה שקשור לSQL PHP ומנועי חיפוש אני חיפשתי מדריך לזה ולא מצאתי אם מישהו יכול בבקשה לתת לי קישור למדריך על איך משתמשים בתוכנה MY SQL ואיך בכלל בונים מנוע חיפוש למתחילים ובעברית תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by אלחנן111,

1. מה המשמעות של המילה השמורה OTHERS ? לדוג' כאשר כותבים OTHERS=>'0' dddd ואז עושים על זה השמה לתוך STD_LOGIC מסוים. 2. אם אני רוצה שבפורט מסוים יהיה 0 לוגי קבוע, אפשר לעשות את זה בENTITY כשאני מכריז על הפורט? אם לא, איפה אפשר לקבוע לו ערך קבוע? רוב תודות,

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by RomaDev,

שלום!!! :-\ יש לי בעיה בפורום! התקנתי פורום PHPBB וכשאני נכנס לפורום כתוב שם Information ---------------------- Please ensure both the install/ and contrib/ directories are deleted מה זאת ההודעת שגיאה ומה לעשות?????????? :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by bdoron,

אני מעוניין בסי שארפ לדעת אם מישהו מדבר למיקרופון ואם כן אז אני רוצה להקליט את המידע מממ אני לא השתמשתי בשום כלי של המייקרופון אז אין לי כל כך שמץ של מושג מאיפה להתחיל למישהו יש מושג עם איזה כלים אני צריך לעבוד? איזה usingים אני צריך להוסיף בשביל להשתמש ואיך אני עושה את זה אשמח לעזרה ועוד שאלונת, האם זה אומר שאם אני צריך לדעת אם מישהו מדבר למייקרופון זה אומר שאני צריך להפעיל אותו פתוח כל הזמן או שזה אפשרי שהוא יפתח ויעבוד אך ורק כאשר מישהו מדבר

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.