תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי עבודת הגשה בג'ווה סקריפט בשילוב עם מסמך html וחסר לי חומר. אם מישהו יכול לעזור לי אפילו בקצת אני אודה לו.. הדרישות של העבודה הן- 1. טיפול באירועים: יש להשתמש ב- 6 אירועים שונים 2. טיפול באובייקטים: יש להשתמש ב- 6 אובייקטים שונים לבחירתך 3. יש להשתמש בתיבות ההודעה השונות:. Alert, Confirm, Prompt 4. יש להשתמש בבדיקות תקינות שונות.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום!!! :-\ יש לי בעיה בפורום! התקנתי פורום PHPBB וכשאני נכנס לפורום כתוב שם Information ---------------------- Please ensure both the install/ and contrib/ directories are deleted מה זאת ההודעת שגיאה ומה לעשות?????????? :'( :'( :'(
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קטע קוד מסוים בhtml (התפריט ... יש שם פשוט 5 או 6 לינקים, העניין שכל פעם אני מוסיף עוד) ניתן לעשות קובץ מסוים שיהיה בו את התפריט, וכל הדפים יקראו ממנו ושאני ירצה לעדכן אני יוכל לעדכן רק בו ואז הדפים יתעדכנו בהתאם? מי שיודע על מה אני מדבר בבקשה שיעזור. (ניסיתי משו בcss אבל זה לא כל כך עבד לי) אני ישמח לקבל עזרה, תודה ושבוע טוב. נ.ב. עוד שאלה בלי קשר בנושא html מישהו יודע איך אני יכול לעשות text מרחף על קישורים? (ניסיתי alt,title,rel,ref,alternate והם לא עבדו לי) הדף מקושר לקובץ css יכול להיות שזה קשור ואחד מהם כן צריכים לפעול? אם לא... אשמח לדעת איך אני עושה טקסט מרחף (tooltip) על קישורים תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש עורך TURBO PASCAL לממשק WIN32 כי נמאס לי מהדוס המסריח מה גם שלעבוד איתו יחד עם עוד דברים ברגע זה UBER לא נוח. בגוגל מצאתי רק דברים של פסקל לווינדוס, בעצם אני צריך עורך של פסקל כמו של הבית ספר (TP7) שעובד בווינ32. וNOTEPAD IS LAME כי אני רוצה יותר אפשרויות שקשורות לפסקל עצמו.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברים מישהו שיכול לעזור בפתרון השאלה המצורפת ? קצת הסתבכתי עם עצמי . תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... אני עושה פרוייקטון קטן ואני אשמח אם תעזרו לי בכמה בעיות שנתקלתי... - אני רוצה שבטופס מסוים המבוסס על טבלה, בסוף מילוי כל הנתונים בו יוצג לי שדה מתוך שאילתה. השאילתה מציגה קוד מסוים וחישוב (expression). עכשיו אני צריך שבטופס, אחד השדות שאני ממלא יהיו כתנאי לשאילתה (הקוד הזה), ויוצג לי השדה המחושב... אמרו לי שאני צריך להשתמש בפונקצייה Dlookup אבל זה לא עובד. :-[ - עוד בעיה היא ליצור דו"ח המבוסס על תיבה משולבת (combo box). כשאני אבחר שדה מסוים, ואז אלחץ על לחצן, יופיע דו"ח לפי הפרמטר שביקשתי. - ליצור דו"ח מקבוצת שדות שמילאתי זה עתה בטופס (וזה נשמר בטבלה).. סורי על הנוביות... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות ציט בOPEN GL שבעצם הגרפיקה של המשחק לא תיצור צורות מלאות אלא רק את הקווים של הצורות וכך אני אוכל לראות מעבר לקירות.. דוגמא: עם מישהו מכיר דבר כזה או יודע איך לבנות.. אני אשמח לכל עזרה..תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך כותבים תוכנית הקולטת מספרים מהמשתמש ומציבה אותם במערך. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלנו תרגיל לגרום לכך שהמערך ישנה את סדרו בצורה הבאה: המספר האחרון עובר להיות הראשון ושאר המספרים כל אחד עובר מקום אחד קדימה (מן הסתם)... מה שיצא לי זה כל המספרים פשוט מוצגים לי בסדר הפוך..עזרה מישהו? מצרפת תמונה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה להעלות תמונות מסוג GIF לתכנית ה-java.אני עובד עם ה-forte. הבעיה היא שהתמונות צריכות להיות מועלות מתוך מחלקת Paintpanel,שיורשת מ-JPanel,כמו כן יש import ל-javax.swing.*; הבעיה היא שברגע שהתמונות מוכנסות כקובץ ב-paintpanel הקומפיילר לא מכיר את הפקודה--getDocumentBase().יש לי דוגמא שהקוד עובד במחלקה שיורשת מ-JApplet,ולכן הכיוון שלי אומר שהבעיה בשימוש ב-image,ב-paintpanel.עוד נקודה שראוי לציין זה שאני מגדיר משתנה מסוג image,לדוג..private image logo1,אין לקומפיילר שום בעיה לקבל זאת.אני חייב להעלות את התמונות מה-paintpanel.אנא עזרתכם הברוכה.אקבל כל רעיון...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני מוסיף אייקון לתוכנית ב ++Visual C והאם אני יכול להוסיף אייקון מוכן עם סיומת PNG או שזה חייב להיות מסוג אייקון?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
יש אפשרות לעצב מייל ששולחים דרך #c, אחרי ששיניתי את isBodyHtml ל-true, איך אפשר להוסיף תמונת רקע, או לסגנן את הכתב הרי לא עושים את זה בhtml? ניסיתי להשתמש בcss וזה לא ממש הלך (הוספתי את התגית background-image, וזה לא הוסיף תמונה, אבל יכול להיות שזה כי הוספתי את זה לא נכון, אני ממש לא יודע css).
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להוסיף (רק לשם הדוגמא) להוסיף עוד כפתור בצורה דינמאית, כרגע בזמן לחיצה על כפתור אחר. מצורף הקוד. אבל שום כפתור לא "מופיע"... יש למישהו רעיון? תודה קוד: protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) { Button b; // Panel p = new Panel(); Panel p = new Panel(); if (p != null) { // Page.Controls.Add(p); for (int i = 0; i < 25; i++) { b = new Button(); b.Text = ((char)(65 + i)).ToString(); b.OnClientClick = "butClick(this);"; p.Controls.Add(b); } } }
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי על המחשב אופן אופיס וכעת אני מתקשה ליצור קוד שמוסיף לטבלה שורה תודה רבה private void btnGo_Click(object sender, EventArgs e) { string ConnStr = @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=C:\\Users\\Public\\pro\\db.odb"; OleDbConnection MyConn = new OleDbConnection(ConnStr); try { MyConn.Open(); string mySelectQuery = "INSERT INTO tblNames (ID, strName) "; mySelectQuery = mySelectQuery + " VALUES (@ID, @strName) "; OleDbCommand insert_command = new OleDbCommand(mySelectQuery); …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה. אני רוצה לכתוב תוכנית שתציג לי מערך של אובייקטים מסוג bitmap בפלטפורמת windows forms (מנסה לעשות את זה כמה שיותר פשוט. התוכנית היא לפרוייקט סוף תואר). הרעיון הוא שאני אוכל וויזואלית, להוסיף תמונה, להסיר תמונה, וכל זאת באופן וויזואלי. חשבתי על מראה פשוט בסגנון thumbnails (כמו ש explorer של windows מציג קבצים של תמונות) בנוסף, לכל תמונה יהיה מערך מסוג אובייקט מסויים שאותו אני מגדיר, והוא בא לייצג חיתוכים (crop) שאני לוקח מהתמונה. כאשר אני אלחץ על תמונה מסויימת, אז יפתח חלון חדש בו יהיה אפשר להתמקד בתמונה הספציפית, ולחתוך ממנה (גם את זה אני כבר יודע לעשות). יש לכם אולי כיוון בשבילי? אני מעדיף לשמור על פשוט, ומכאן הבחירה ב windows forms, אבל אם פלטפורמות אחרות מאפ…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי! רציתי לשאול האם ניתן למצוא כאן מורה פרטי לג'אווה שמלמד באיזור חיפה? אשמח מאד לעונים...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני לא מבקש כאן דרך פתרון רק דרך מחשבה/רמז. המשימה: "כתוב פונקציה רקורסיבית אשר מקבלת פרמטר n, ומציגה למסך את משולש פסקל, עד השורה ה-n שלו." עכשיו אם היה לי אפשרות להכניס עוד 2 משתנים לפונקציה (שורה וטור) הפתרוון היה קל, אך עם פרמטר אחד אני לא מצליח לחשוב על דרך (חוץ מלהכפיל ב2, אך אני לא מצליח ליישם את זה).
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד שבוע בדיוק יש לי ראיון עבודה שיכלול גם מבחן מעשי בשפת ג'אווה.המשרה היא של מפתח כלי בדיקה(מתחיל). אני ללא ניסיון תעסוקי בפיתוח בג'אווה, סיימתי תואר במדעי המחשב אך רוב הקורסים התכנותיים שעברתי הם בשפת C/C++/C#. במהלך השנה האחרונה התעסקתי בלימוד אנדרואיד ויצא לי להשתפשף בג'אווה. מבחינת חומר תאורתי אין לי בעיה במציאת חומר. אני רוצה במהלך השבוע לתרגל כמה שיותר כתיבה בג'אווה. הבעיה שלי שאני עובד במשרה מלאה וכתוצאה מכך יש לי רק את שעות הבוקר המוקדמות וכמה שעות בערב לתרגול, לכן אני חייב להתמקד בנושאים פרקטיים. אני אשמח אם תוכלו לכוון אותי בכתיבת פרוייקט(או כמה תכניות) שיכלול עבודה עם קבצים, עבודה עם מבני נתונים, XML, אולי פרוטוקלי תקשורת, ת'רדים ועוד נושאים שיכול…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש ספרים למתקדמים בעבודה עם שפת C . הנושאים שמעניינים אותי במיוחד הם יצירת חלונות כמו של מערכת ההפעלה (API) ושימוש ב DIRECTX בשפת C (לא ב C++) אשמח גם להוראות איך משתמשים ב OPENGL . תודה רבה .
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי שואל : המורה ביקשה מאיתנו לעשות מן פרמידה כזאת, שתראה ככה או משהו בסגנון: --------* -------*** ------***** -----******* [בערך] וכך תמשיך.. עכשיו אני חושב שצריך שלוש לולאות, אחת שתשמור על המניית הכוכביות אחת על הרווחים ואחת על ההדפסה וירידת השורות במקרה הזה ... איך אתם אומרים שצריך לעשות את זה? ד"א צריך להכניס בקלט את מס' השורות שארצה שהפרמידה תיהיה.. ואז זה אמור לבנות אותה..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני צריך לעבוד מול Web service מאובטח, שלא אני כתבתי ולא ניתן לשנותו. אותו Web service מצפה לקבל ממני תוכן XML כלשהו, אבל המתודה שלו מקבלת String. יצרתי את תוכנית הלקוח תוך שימוש בJava וAxis2, ע"י הכלי wsdl2java שמסופק ע"י Axis. כשאני שולח את הString שלי שמכיל את הXML, התווים המיוחדים בו הופכים לEscape sequences: > הופך ל-<, < הופך ל-> וכו', אבל הWeb service מצפה לקבל את התוכן כXML רגיל. יש דרך שבה אני יכול לשלוח את הXML כמו שהם מצפים? אני לא נעול על שפה או טכנולוגיה מסויימת, העיקר שיעבוד, אבל עדיף Java. תודה מראש, גרשון
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימוש בGridView לא נותן מענה למה שאני מחפש, כי הוא מציג מוצרים בשורות. אני רוצה שהתפריט שלי יראה בדיוק כמו באתר הנ"ל (לגלול למטה לאחר הטעינה) http://www.moto-depot.co.il/ כלומר יש שם טבלה של 3 עמודות בכל אחת הרבה תמונת שמתחתן השם והמחיר, והקישור לדף המוצר. איך עושים זאת מבחינה עיצובית? נ.ב ניסית שימוש בDetailsView אך הוא מציג לי בכל עמודה רק מוצר אחד בכל פעם.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לאתר שאני בונה כרגע האתר יושב בשרת IIS ומתקשר עם בסיס נתונים mysql הייתי רוצה לדעת איך נהוג להעביר את הנתונים לאתר של user details .. מה שאני רוצה לעשות זה לתת ליוזר את האפשרות לשנות את הנתונים של עצמו או להוסיף נתונים שברישום הוא לא הכניס, הנתונים היחידים שהוא מחויב להכניס ברישום זה אימל וסיסמה, בכל אופן ברגע שהוא נכנס לדף הזה הנתונים שהוא הכניס ברישום אמורים להיות loaded לתוך תיבות טקסט ואז הוא יכול או לשנות אותם וללחוץ save או להוסיף נתונים שהיו חסרים השאלה שלי היא כזאת איך אני אמור להחזיר את הנתונים? מה נהוג? אני חשבתי פשוט לעשות web service שיגש לבסיס הנתונים ישלוף אותם יכניס אותם לאובייקט מסוג json ואחרי זה אני המיר את הסטרינג הזה לאובייקט מסוג person שבפני…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי את המסך וחיברתי למדפסת ואני רוצה לעשות למסך תוכנית בשפת אסמבלי ואני מבין באסמבלי אני לא יודע מה הפורט של המדפסת בhex ואם מישהו יכול לעשות לי תוכנית פשוטה שאני אוכל ללמוד ממנה תודה מראש נ.ב אני מכיר את הקודים של הlcd כמו נקה מסך וכו ???
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-