עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by reiematza,

מה עדיף לילמוד ASP.NET או PHP?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Raul,

אני יודע שבC זה scanf. מה הסינטקס של זה גם....

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. Started by orlupo,

מדוע השורה הבאה נותנת שגיאה: month=malloc(2*days*sizeof(int)); שימו לב ש-month מוגדר כך: int *month; השגיאה שניתנת: error C2440: '=' : cannot convert from 'void *' to 'int *' Conversion from 'void*' to pointer to non-'void' requires an explicit cast בתודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by orninyo,

איך אפשר לשנות בעזרת פונקציה בJS תוכן טקסט של DIV מסויים ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכל חברי הפורום אני מאד רוצה ללמוד תכנות אך אין לי מושג מאיפה להתחיל. אשמח מאד אם מישהו שבקיא בנושא יכוון אותי מהם סדרי העדיפויות מבחינת לימוד שפות תכנות, ומאיפה אפשר להשיג את החומר הנדרש. תודה רבה רבה לעוזרים מראש. נ.ב. אני בטוח ששאלו את השאלה הזו מיליון פעם לפני, אבל זה באמת חשוב לי אז תתחשבו בי קצת. שוב תודה מראש לכולם. :xyxthumbs:

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by raiman1,

אני בכיתה י"א ובשנה שעברה עשיתי 3 יחידות. מתוכם אחת באקסס. למדתי את הספר "יסודות מדעי המחשב 1/2 בשפת C#" לצערי המגמה נסגרה בגלל שלא היו מספיק תלמידים... אני רוצה להשלים את הבגרות לבד. האם זה אפשרי? או שזה קשה מדי?? בנוסף, מהו ספר ההמשך לסדרת הספרים שאתה למדתי??? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by sh_bmw,

שלום, יש למישהו אולי תוכנה למיקרו בקר 8051 שתאפשר לי למדוד מתח ושהוא יוצג על מסך HD44780 ? ואיך מחברים אותו? לא מצאתי משהו רלוונטי במיוחד... *יש לי ידע באלקטרוניקה וצריבת תוכנה. שחר. אם זה לא הפורום המתאים, תעבירו. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by RomaDev,

שלום!!! :-\ יש לי בעיה בפורום! התקנתי פורום PHPBB וכשאני נכנס לפורום כתוב שם Information ---------------------- Please ensure both the install/ and contrib/ directories are deleted מה זאת ההודעת שגיאה ומה לעשות?????????? :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. היי, אני צריכה לכתוב Socket בג'אווה. הבנתי מזה ואיך זה הולך בכללי.. אני אני כותבת את ה- Client בג'אווה, והServer הוא בC++. אם אלו 2 שפות שונות. אני צריכה להוסיף משהו בכתיבה? ויש לכם איזה המצלות/תדרוך? כי קצת איבדתי את עצמי עם זה.. :s05: תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by nokobik,

האם יש דרך להגדיר מבנה גלובלי, שיהיה זמין למס' מחלקות שונות ללא צירוף header כל אחת מהן? צירוף המבנה ל-header יוצר לי בעיות redefinition מכיוון שאני עושה include לכל המחלקות ב-main.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מישהו יודע איך עושים את המסמך הרביעי - מסמך עיצוב בפרוייקט 5 יח"ל של טכ"ם? תודה לכל העונים מורוזס ;D

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by MisterL,

שלום לכולם, לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאלה מהסוג הזה. אם לא, מתנצל מראש ואשמח אם תוכלו להעביר למקום הנכון יש לאמי אתר שנבנה עבורה בזמנו בדפי זהב (Zapgroup). עבר זמן מה ורציתי לערוך את האתר, הממשק (לא יודע לתרגם לשפה המקצועית) דיי פשוט אך משום מה לא ניתן לשנות את רקע האתר והתמונה הראשית (שיושבת על הרקע) אלא רק את העמודים בלבד ואת הטקסטים ואת תמונות הגלריה. אשמח לדעת מנסיונכם, איך ניתן לבצע זאת. ניסיתי להעזר באתר: http://www.zaphelp.co.il/ אך לא מצויין שם כל הקשור לשינוי הרקע. ושאלה נוספת, האם יש דרך כלשהי לבצע Export ל-HTML? תודה רבה לעוזרים. אני יודע שהשאלה קצת "מטופשת", HTML מכיר, ממשק דפי זהב פחות.

13. Started by nir_sela9,

אני צריך נושא לפרויקט במחשבים 5 יח' לכיתה יב' בשפת אסמבלי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ניר.,

יש לי אתר ב - yahoo geocities (אשר עומד להיסגר) וברצוני להעתיק את כל הדפים / התוכן שיש באתר לשרת איחסון אחר בו יהיה האתר.. מישהו יודע כיצד יוכל להעתיק את הדפים / התוכן שיש לי בשרת של יאהו כך שאני אוכל לשים אותם בשרת אחר ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by idoleff,

שלום, אני בונה פרוייקט בVB אשר מבוסס על בסיס נתונים. אחת הפעולות שאני צריך לעשות היא הוספה של טבלה לבסיס הנתונים, פעולה פשוטה כשלעצמה, אבל אני צריך קודם כל לבדוק אם באמת לא קיימת טבלה בשם זה. יש למישהו רעיון כיצד ניתן לעשות זאת? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by gshhar,

יש לי תרגיל שבו אני קורא נתונים מקובץ טקסט, כל שורה זה אובייקט והא מורכבת ממספרים שמופרדים בניהם בפסיק, המספר האחרון בכל שורה זה מספר העותקים של אותו אובייקט (זה אובייקט מסוג Movie). אחת המתודות שעלי לכתוב זה השכרת סרט אז אחרי ההשכרה אני רוצה לעדכן את המלאי ולהוריד את מספר העותקים של אותו סרט (בתנאי כמובן שמלכתכילה הוא עמד על יותר מאפס), אז מה שקורה שבהשכרת סרט החבר שמשכיר נותן את שם הסרט (שנמצא בתחילת של שורה במקום הראשון) ואז אם אותו סרט קיים הוא מושכר. אז מה שאני עושה זה אחרי שהמתודה מקבלת סרט מסויים היא קוראת שורה מהקובץ ואם ה-ID של הסרט שהחבר נתן שווה ל-ID של השורה שנקראה הסרט יושכר לחבר ואני רוצה לערוך את אותו השורה שמייצגת סרט ולהוריד את המלאי אבל אני רוצה לעדכן את…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי עיצוב מוכן לוורדפרס, לא משהו מורכב, עומד בתקן w3. אני רואה אותו מצויין בפיירפוקס, בכרום, באקספלורר 8 אבל באקספלורר 9 הכל מבולגן. מה השתנה באקספלורר 9? איך אני יכול להתאים את העיצוב אליו? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by AMIT_MEG,

אני רוצה להתחיל ללמוד c ואין לי שום ידע קודם מישהו יכול להמליץ לי על ספר אבל ספר שמסביר למתחילים ולא לאנשים שכבר יודעים כמה שפות יש לצייןן אני לא יודע שפות תכנות בכלל

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by dorlevi2,

מישהו יכול לעזור לי לפתור את 2 התרגילים האלה: איך פותרים את זה???? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Nurit2005,

אני רוצה ליצר Script שיריץ תמונה מצעד ימין לשמואל כמו שרשרת (שיחזור על אותו תמונה) איך ניתן ליצר זאת?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Salwaby,

התחלתי קורס הכנה בתכנות לקראת השנה החדשה, וקיבלנו שיעורי בית בהם תרגיל אחד שדורש : (עד כה עברנו בעיקר על פקודות בסיסיות, לולאות, ופונקציות) כתבו תוכנית המקבלת כקלט סדרת מספרים שלמים באורך לא ידוע )סדרת המספרים מסתיימת במספר שלם שלילי. ניתן להניח שהסדרה מכילה לפחות 2 מספרים). התוכנית מדפיסה סדרה חדשה שבה כל איבר הוא ההפרש בין האיבר העוקב והאיבר הנוכחי בסדרת הקלט. כלומר אם סדרת הקלט היא a1,a2,a3,…,an, סדרת הפלט תהיה b1,b2,…,bn-1 כאשר bi = ai+1 - ai . דוגמת הרצה (תוכנית, משתמש): Please enter a series of positive numbers ending with a negative number: 2 4 7 2 67 3 -1 2 3 -5 65 -64 *** זה אמור להיות משמאל לימין הבנתי שיש פה שימוש ב Buffer ששומר מידע שלכאורה לא היה רל…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by nirk16,

שלום לכולם, בניתי toolbar שבו יש מספר כפתורים וקומבו אחד(ב-אקסט - ג'אווה סקריפט) , אני מחפש דרך שבה אוכל לשלוף נתונים מטבלת SQL ולהעבירם לקומבו (הנתונים מתעדכנים כל הזמן ויש לשלוף את חמשת האחרונים) למישהו יש מושג איך מממשים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. Started by tdknight,

אני משתמש בפונקציה SETTIMER באופן הבא: TimerId=SetTimer((UINT)23,(UINT)MySurface->GetTimeUnit(),NextTimeUnit); כאשר הפונקציה NextTimeUnit מוצהרת כך: void CALLBACK NextTimeUnit(HWND hwnd,UINT uMsg,UINT_PTR idEvent,DWORD dwTime); ע"פ כל מקור אינטרנטי שראיתי על הפונקציה, זה אמור לעבוד. אבל המהדר מוציא לי שגיאה כזאת: 'SetTimer' : cannot convert parameter 3 from 'void (struct HWND__ *,unsigned int,unsigned long,unsigned long)' to 'void (__stdcall *)(struct HWND__ *,unsigned int,unsigned int,unsigned long)' (מציג את הפקודה הראשונה שהבאתי) מה הבעיה, איך פותרים אותה? נ.ב. אני משתמש בVisual C++ 6

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. בוקר אור אני רוצה לכתוב קוד שמקבל שני מערכים חד מימדיים שמכילים 7 אותיות אנגליות קטנות, כשהקוד בודק את התמורה של שני המערכים - אם המערך הראשון מכיל בדיוק אותם איברים של המערך השני (כולל ריבוי). לדוגמא: array1=[a,b,c,a,b,c] zz array2=[a,a,b,b,c,c] zz אז המערך הראשון הוא תמורה של השני כי מופיעים בשניהם אותם איברים עם אותו ריבוי. אם למשל array1=[a,b,c,a,c] zz array2=[a,a,b,c,c,b] zz אז המערך הראשון אינו תמורה של השני כי בראשון b מופיע פעם אחת ובשני פעמיים המטרה היא להדפיס בסוף אם המערך הראשון הוא תמורה של השני או לא בהנחה שכבר הכנסתי למערכים את האיברים שלהם והם כולם אותיות אנגליות קטנות, מה האלגוריתם להשוואה בין המערכים?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום, קראתי הרבה המלצות באתרים שונים באינטרנט על הספר. האם מישהו פה קרא את הספר ויכול לתת לי חוות דעת? רציתי גם לדעת אם מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות את הספר? או באינטרנט אבל חוץ מאמזון? תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים