תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מקווה שזה הפורום המתאים, אני מעוניין לרכוש דומיין (מחו"ל, עם סיומת מחו"ל - לא מהארץ) לדוגמא דרך האתר www.name.com יש איזה הליך מיוחד לרישום דומיין, או שרק מוצאים שם פנוי-נרשמים-ומשלמים (לשנה)? יש משהו נוסף שצריך לדעת, להשוות בין מאות אתרי רישום דומיין? (מלבד המחיר הכי זול, צריך לשים לב לאתר מהימן או דברים אחרים?) יש לי אתר על שרת WORDPRESS, אני מניח שאני יכול לקשר את הכתובת לדומיין שארכוש... אשמח לעוד עצות או דברים חשובים בנושא, אני חדש בתחום הזה ואין לי כל כך מושג איך בדיוק עובד העסק (יכול להיות שזה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לי) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה ליצור קובץ (לא אכפת לי איך, BAT VBS או כל דבר שניתן להריץ ללא תלות בתוכנות בסיס כמו ג'אווה). שיבטל (יעביר ל-ללא) בוינדוס את השומר מסך, כיבוי מסך, מצב שינה והייברנייט. תודה רבה מראש על העזרה. עריכה: שכחתי גם כיבוי אוטומטי של ההרדיסקים שלא בשימוש, אבל אני מתאר לעצמי שבגלל שההגדרה הזאת שונה בויסטה וב-XP אז אפשר לוותר עליה בשביל שהקובץ יתאים בוודאות ל2 המערכות...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זה מתוך תרגיל שנתנו לנו פשוט רק עכשיו עברתי למגמת מחשבים ואני לא כל כך מתמצא בתחום.. השאלה היא כזאת.. צריך להכניס מספרים (לא ידוע כמה) ולבסוף הוא מציג את המספר הגבוהה. התוכנית תסתיים כאשר יוכנס המספר 999. (בכל אופן אני רוצה גם הסבר על ה For בבקשה..) בתודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני די חדש בDREAMWEAVER ואחרי שהכנתי את העיצוב שלי לעבודה בIMAGEREADY הבנתי שאני איךשהו צריך לשלב טקסט על התמונות רקע שלי. ולא הצלחתי לעשות את זה כי שאני פותח טקסט בוקס זה מעלים את התמונה... אני אשמח להסבר איך עושים את זה ידנית בHTML או JAVASCRIPT (לא מצאתי לזה מדריכים אז כנראה שזה דבר ממש בסיסי, אבל אני לא מצליח לעשות את זה ואני רואה שזה קיים בכל אתר כמעט, אז אשמח מאוד אם תעזרו לי) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כתבתי את זה, זה מזהה אם האיבר זוגי/אי זוגי את הזוגיים כופל פי 2 ולאי זוגיים מוסיף 2. עכשיו אני רוצה שהאיברים לא יהיו קבועים ומספר האיברים לא יהיה קבוע. אני יודע שצריך להשתמש ב- new ואני גם יודע שאני לא יודע להשתמש ב- new. אולי מישהו יכול לכוון אותי, את ההתחלה לפחות? #include <iostream.h> void evenfun(int *x, int *y) { *x = *y; *x *= 2; } void oddfun(int *x, int *y) { *x = *y; *x += 2; } int main() { int orig[10] = {5,16,7,18,27,31,33,36,47,49}; int odds[7]; int evens[3]; int i,a=0,b=0; for(i=0; i<10; i++) if(orig%2==0) evenfun(evens+a++, orig+i); else oddfun(odds+b++, orig+i); …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מאד רוצה ללמוד תכנות אך אין לי מושג מאיפה להתחיל. אשמח מאד אם מישהו שבקיא בנושא יכוון אותי מהם סדרי העדיפויות מבחינת לימוד שפות תכנות, ומאיפה אפשר להשיג את החומר הנדרש. תודה רבה רבה לעוזרים מראש. נ.ב. אני בטוח ששאלו את השאלה הזו מיליון פעם לפני, אבל זה באמת חשוב לי אז תתחשבו בי קצת. שוב תודה מראש לכולם. :xyxthumbs:
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בהדפסת מספרי ז'רמן (http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99_%D7%96'%D7%A8%D7%9E%D7%9F). התוכנית אמורה לקבל שני מספרים ולהדפיס את מספרי ז'רמן בטווח התוכנית שכתבתי עוברת קומפילציה. הערכים שהכנסתי הם 1 ו 23 כשעקבתי באמצעות הדיבאגר על ריצת התוכנית משום מה הוא נתקע לי בלולאת ה for על הערך 13. [color=rgb(51, 51, 51)][font=lucida grande][size=13px]#include <stdio.h> void main(){ int num1,num2,i,temp1=0,temp2=0; printf("enter two numbers:"); scanf("%d%d",&num1,&num2); if(num1<num2){ for(i=num1;i<=num2;i++){ temp1=2; while(temp1<i/2){ if(i%temp1==0) break; else temp1++; if(temp1==(i/2-1)){ temp1=2; temp2=(i*2+1); …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי שואל : המורה ביקשה מאיתנו לעשות מן פרמידה כזאת, שתראה ככה או משהו בסגנון: --------* -------*** ------***** -----******* [בערך] וכך תמשיך.. עכשיו אני חושב שצריך שלוש לולאות, אחת שתשמור על המניית הכוכביות אחת על הרווחים ואחת על ההדפסה וירידת השורות במקרה הזה ... איך אתם אומרים שצריך לעשות את זה? ד"א צריך להכניס בקלט את מס' השורות שארצה שהפרמידה תיהיה.. ואז זה אמור לבנות אותה..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הנה תמונה של התוכנית: http://img469.imageshack.us/my.php?image=sabh5.png עשיתי משהו לא נכון? ודרך אגב איך אני בודק את התוכנית עם עשיתי נכון, אם הוא באמת עובד?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר קריאת החידה מהדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=248936 החלטתי לנסות לפתור את הבעיה באופן ממוחשב ויחסית כללי. לאחר כמה דקות של קידוד הגעתי לפתרון הזה: חשבתי שאם כבר כתבתי, נפרסם פה את הקוד (הוא לא הקוד הכי טוב שיש, הוא קודד יחסית מהר, סתם כדי לראות את התשובות), אפשר למשל לשפר אותו בקלות שיעבוד באופן מקבילי על כמה ליבות וכו'. כתבתי את הקוד ב C#: using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace Test { //enteries must be sorted? class Configuration { int[] side_a; int[] side_b; int time; public Configuration father; int number; public bool side; public int[] pass; public static Li…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתשמש ב HASH MAP של STL ומקבל את השגיאה הבאה בעת קומפילציה: C2668 לפי מה שאני מבין אני אמור לממש איזהשהו פרדיקט השוואתי של האיברים שאני מחזיק ב HASH (אובייקטים משלי ולא טיפוסים בסיסיים) מה שכן אני לא מבין בדיוק איזה פרדיקטים אני אמור לממש חיפוש בגוגל וב MSDN לא הניב הרבה תוצאות.. אשמח לעזרה ממיש יצא לו לגעת בזה (דוגמא תתקבל אפילו עוד יותר בברכה) מקס.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. אני קורא ספרים של לימוד שפת c. ובספרים רשומים דוגמאות של קודים. ואני רוצה לנסות אותם ב-vs. ואני רוצה להעתיק את הקודים האלה לעורך של vs הבעיה היא שאין לי כח להעתיק את הקודים ידנית לעורך. יש פתרון?. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש בדחיפות תוכנה חינמית לחילוץ תמונות מווידיאו, בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה קוד של רגולר אקספרשיין שמתאין להגדרות הבאות מינימום שמונה תוים, שימוש של לפחות פעם אחת באות אנגלית גדולה, בסימן ובמספר. כמו זה למשל P@ssw0rd תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לא יודע אם מותר לשאול את זה פה אבל אני יבהיר שזה נועד לצורך לימוד ואין לי שום כוונה להשתמש בזה לדברים רעים הכנתי תוכנה ממש פשוטה כדי להבין איך bufferOverflow עובד עכשיו התוכנה בעצם מציגה לי את הכתובת בזיכרון של הפונקציה שאמורה להקרא את הכתובת של הפונקציה שאני רוצה לקרוא לה. ורישמת הכתובות שנמצאות במכסנית של התוכנה. עכשיו איך אני משנה את הכתובת בזיכרון. הנה דוגמא שתבינו מה אני אומר כי אני קצת מסתבך בלהסביר הנה הכתובת בזיכרון של פונקציה A :0x00405011 הנה הכתובת בזיכרון של הפונקציה B שאותה אני רוצה "להכניס" B:0x00405012 ונהנה הכתובות בזיכרון המכסנית: 00000001 20102568 00405011 הכתובת של פונציה A 00256455 12344556 22333333 איך אני יודע איזה INPUT להכניס כדי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני קולט מהמשתמש 3 מספרים : ניסתי את : int [] a = new int[3] a= console.readline() אבל אני מקבל שגיאה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין לבנות דף שבעזרו אני אוכל לשלוט על המחשב. אני רוצה שהוא ישלוט על תוכנה מסוימת, רוב הסיכויים שהיא תהיה קוד סגור, לכן חשבתי שהדף יגרום לתוכנת מאקרו לעשות את הפעולות שאני רוצה לעשות. את תוכנת המאקרו יהיה ניתן להפעיל לדוגמא באמצעות קומבינציה של כמה אותיות במקלדת, השאלה אם ניתן לגרום שדף אינטרנט יוכל לגרום לכפתורים האלו להלחץ. זה אפשרי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכלום שיעור שעבר למדנו על אופרטורים ובתור שיעורים אני אמור לעשות אופרטורים של +-/* וגם של חזקה הכל עובד חוץ מהחזקה מישהו יודע למה? FloatPoint operator^(const FloatPoint &r,int x) { if(x=0) return 1; FloatPoint ret; int no,i; no=r.numer; for(i=0;i<x;i++) no*=no; ret.numer=no; no=r.denom; for(i=0;i<x;i++) no*=no; ret.denom=no; return ret; } אני לא ממש בטוח שככה רושמים את זה אבל דוקא בתוכנית זה לא רשם לי שום טעות.. מקווה שתעזרו לי תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לאחד 3 שדות של תאריכים מאותה טבלה ככה שבכל שורה יהיה התאריך המקסימאלי כמו בתמונה הזאת: התאריך בשדה ג הוא המקסימלי ולכן הוא יועבר לשדה החדש מישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני יסביר בדוגמאות על מנת שתבינו יותר טוב lang.php $lang['title'] = "Welcomt to the site"; $lang['content'] = "some text comes here"; index.php <html> <head> <title>{title}</title> </head> <body> {content} </body> </html> בעיקרון אני רוצה לעשות שתי שפות באתר שלי אבל אני מחפש לעשות משהו יעיל ולא לרשום בכל מקום <? echo $contect; ?> הבנתי שאפשר לעשות את זה עם preg_replace ניסיתי לעשות את זה עם הקוד הזה אבל זה לא פירש לי את זה preg_replace("{'$value'}", "".$LANG['$value']."", "index.php");
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, נתנו לי תוכנית לבנות רייבוע קסם למי שלא יודע על מה מדובר אז אין טעם... קיצר ניסתי לבנות את זה ואני לא יודע 2 החוקים הראשונים עובדים אבל החוק השלישי לא טוב כאילו זה לא יורד שורה ואמרתי לו לרדת עם מישהוא מוצא תבעיה תודה.. Program Kesem_Do; Uses crt; Const n=5; Type Viper=array[1..n,1..n] of integer; Procedure Eipos(var non:viper); { Eipos Main Procedure } var i,b:integer; begin for i:=1 to n do for b:=1 to n do non[i,b]:=0; end; Procedure Kesem(var non:viper); { Kesem Main Procedure } var x,y,mone:integer; begin { Of Kesem Procedure } …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
תחילת הדרך של מבוא למדעי המחשב.. זקוק לעזרה בקשר לתרגיל הנ"ל: כתוב תכנית הקולטת מספר כלשהו בבסיס עשרוני ולאחר מכן בסיס בו נרצה לייצג את המספר. התוכנית תמיר את המסר שנקלט לייצוג לפי הבסיס שנקלט ותדפיס למסך את ההודעה ההבאה: The decimal number: YYYY is the same as: ZZZZ ( x ) כאשר YYYY הוא המספר שנקלט , X הוא הבסיס בו נתבקש לייצג את המספר, ו ZZZZ הינו הייצוג לפי בסיס X עבור YYYY הערה 1 : המספר ZZZZ בן 4 ספרות התוכנית שאני כתבתי: #include <stdio.h> int main() { int num,base,deciNum,dig4,dig3,dig2,dig1; scanf("%d",&deciNum); scanf("%d",&base); dig4=(deciNum%base); dig3=((deciNum/base)%base)*10; dig2=(((deciNum/base)/base)%base)*100; dig1=((((deciN…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ניסיתי לעשות צייר וסנייק ובשני המקרים צריך להשתמש בinvalidate כדי שהמסך ימחוק את הציוק הקודם ויצייר אותו שוב מחדש במיקום ובוגדל החדשים. הבעיה היא שזה גורם למסך לרצד. זה קורה לי תמיד בשימוש בinvalidate. מה הפתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להוסיף (רק לשם הדוגמא) להוסיף עוד כפתור בצורה דינמאית, כרגע בזמן לחיצה על כפתור אחר. מצורף הקוד. אבל שום כפתור לא "מופיע"... יש למישהו רעיון? תודה קוד: protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) { Button b; // Panel p = new Panel(); Panel p = new Panel(); if (p != null) { // Page.Controls.Add(p); for (int i = 0; i < 25; i++) { b = new Button(); b.Text = ((char)(65 + i)).ToString(); b.OnClientClick = "butClick(this);"; p.Controls.Add(b); } } }
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, אני קיבלתי משימה לכתוב קוד שמדמה פירמידה, לפי מספר השלבים שאני יכניס לה, למשל אם אני יכניס שמונה תווים זה יראה ככה: ## ### #### ##### ###### ####### ######## ######### אם אני יכניס 3 שלבים זה יראה ככה: ## ### #### וככה אפשר לבחור מספר בין 1 ל 23. עד עכשיו כתבתי את הקוד הזה: #include <stdio.h> #include <cs50.h> int main (void) { int height; int i; do { printf("Enter your pyramid height (A number between 1 and 23)"); height = GetInt(); } while (height > 23 || height <= 0); for(i=0; i<height; i++) { printf("#%c%d",*,i); } } ב printf נתקעתי רציתי לעשות סו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-