תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
עברתי קצת על רובי, ולא ממש הבנתי למה נחוץ כל העניין... דבר ראשון, עוד לא ממש הבנתי איך משתמשים בה בכלל מחוץ ל ide כתוכנית לכל דבר דבר שני, חוץ מהפשטה של תכנות בחלק מהמישורים, במה היא יותר טובה מג'אווה למשל?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הנ"ל אבל בכל זאת אני אשאל.. יש לי איחסון חינמי על האתר off.co.il רציתי שמישהו יתחבר למשתמש שלי ויכנס לאפשרות כלשהי.. חשבתי לעצמי, היה יותר קל אם היה סקריפט שהוא היה כותב בשורת הכתובות אחרי הכתובת, עם השם משתמש והסיסמא שלי. וזה היה מתחבר ישר..בלי להסביר לו איך להתחבר וכל זה.. קשה לי להסביר את זה בכתב. אני מקווה שתבינו. רציתי לעשות כזה דבר. יש לי שרת רדיו על האיחסון OFF, וכדי לראות את הפאנל שלו צריך להתחבר עם שם המשתמש של מנהל השרת. חשבתי לעשות כזה דבר. לבנות קובץ HTML עם סקריפט שיחבר אותי אוטומטית למשתמש שלי באתר OFF(אין לי בעיה שכל מי שיפתח את הקובץ יתחבר) ולאחר מכן לשים פקודה שתשלח את המשתמש לפאנל השרת פקודה לדוגמא: <meta htt…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני תכנת, המתכנת ב Visual Basic 6, ואני מחפש אתר/תוכנה/מסמך אשר מכיל בתוכו רשימה של פונקציות ה API של Windows, רשימת המשתנים שלהן, והסברים מה הן עושות. אשמח אם תוכלו להפנות אותי ל מקור כזה.... 10X....
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש כזה דבר שנקרא כוח ברוטלי.. אני צריך עזרה איך פותרים את האלגוריתם הזה בC# או בעברית לא חשוב..... פונקציה מקבלת מספר ומחרוזת. המספר מסמל את אורך המחרוזת והמחרוזת מסמלת איזה תווים יכולה להכיל כל הדפסה. אני יתן דוגמא: נגיד הפונקציה מקבלת מספר- 2 ומחרוזרת- abc אז הפונקציה תדפיס aa ab ac ba bb bc ca cb cc הבעיה היא שלא ידועה המספר שמתקבל וככה שאי אפשר לעשות for מקונן אני מאמין שאפשר לעשות ברקורסיה ניסתי וכמעט הצלחתי... אבל משהו לא מסתדר לי... תודה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, נתנו לי תוכנית לבנות רייבוע קסם למי שלא יודע על מה מדובר אז אין טעם... קיצר ניסתי לבנות את זה ואני לא יודע 2 החוקים הראשונים עובדים אבל החוק השלישי לא טוב כאילו זה לא יורד שורה ואמרתי לו לרדת עם מישהוא מוצא תבעיה תודה.. Program Kesem_Do; Uses crt; Const n=5; Type Viper=array[1..n,1..n] of integer; Procedure Eipos(var non:viper); { Eipos Main Procedure } var i,b:integer; begin for i:=1 to n do for b:=1 to n do non[i,b]:=0; end; Procedure Kesem(var non:viper); { Kesem Main Procedure } var x,y,mone:integer; begin { Of Kesem Procedure } …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני לומד עכשיו JAVA מספר (מתכנת C במקור), ורשום בו שאחרי שמגדירים STRING אז אי אפשר לשנות את תוכנו. בניסיונות שעשיתי (בeclipse אם זה משנה), הצלחתי ללא בעיה. מישהו יודע אולי למה הם התכוונו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם צריך את עזרה בms project 2010 בעברית אני רוצה להחליף בין תרשים גנט שבצד ימין לבין תרשים הזמן שבצד שמאל שתרשים גנט יהיה בצד שמאל ותרשים הזמן יהיה בזמן ימין. איך אני עושה את זה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי מדריכים לVB חוץ מwww.dr-vb.co.il אני רוצה לדעת בעיקר על מערכים ולולאות למה זה עובד ולמה צריך... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני תלמיד כיתה י' שהולך להבחן במיונים במסגרת בית ספר ללימודי סייבר. בבחינה הראשונה יהיה את השפות שציינתי בכותרת ואצטרך לדעת אותם פיקס כי תנאי הקבלה מאוד מאוד גבוהים. יש לי ידע בסיסי בHTML ברמה של מה שמלמדים בבית ספר כך שהיא די גרועה. בJava script אין לי שים ידע מקדים. *יש לי סך הכל חודש לדעת פיקס את שתי השפות הללו ולכן אני צריך את המלצתכם לספר (פיסי ולא אתר אינטרנט או משהו) שיהיה מספיק ברור ויעביר את החומר הכי טוב שאפשר מאפס עד לרמה בינונית+ ואם הרמה תהיה גבוהה מה טוב. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש באתר שלי בתבנית שאיננה תומכת בניידים (לצערי). אני לא מעוניין לבנות אתר מהתחתית (ז"א, מחדש). האם יש דרך קלה (אני הדיוט בתחום)? לחילופין, האם יש דרך לייצר אתר יעודי חילופי שמתמשי המובייל יגיעו אליו במקום לאתר הרגיל? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התכנית עובדת, אבל בסוף ההרצה מופיעה הודעת השגיאה: stack around the variable 'st1' was corrupted הבעיה היא בשתי הפונקציות. מה הבעיה? #include <string.h> #include <stdlib.h> #include<stdio.h> void rle (char *s1, char*s2){ int count=1, i, j = 0; for (i = 0; s1[i] != '\0';i++){ count = 1; while(s1[i] == s1[i+1]){ count++; i++; } s2[j++] = count+'0'; s2[j++] = s1[i]; } s2[j] = '\0'; } char *rleReverse(char *str){ int i=0, j=0, count=0; char *ans ; for (i = 0; i<strlen(str);i++) if (str[i] >= '0' && str[i]<= '9') count = count+ (str[i]-'0'); ans = (char*)malloc(count*sizeof(char)); for(i = 0;str[i] != '\0'; i …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנת דיי הרבה עם PHP ו-SQL ויצא לי לאחרונה להתעמק על SQL Injection חוץ מהעובדה שזה מעניין זה גם חיוני לאתר שאני בונה. הכנתי דף כניסה לעמוד ניהול אשר מבקש מהמשתמש שם משתמש וסיסמא, על האתר לא שמתי שום הגנה (שתבדוק אם המשתמש הכניס תווים חוקים בלבד) בכדי לבדוק אם אני מצליח בעצמי להישתמש בידע שרכשתי - הינה שורות הקוד שבה השאילתה רצה: $query = "SELECT user FROM user_pass WHERE(user='".$user."' AND pass='".$enc_pass."' AND user_group='".$user_group."')"; $result = mysql_query($query) or die(mysql_error()); //Select our database (used to compare the user name and password database). המשתנה $user הוא בעצם המחרוזת שהוכנסה לתיבת הטקסט הראשונה והמשתנה enc_pass ה…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם מזה זמן מה, אני מנסה לכתוב תכנית פשוטה, המקבלת פריט בודד ל"מיניבר", כאשר הפריט כולל שם, וכמות(השדות מוגדרים בתוך מבנה). העניין הוא, שהמהדר(dev c++), מקמפל את הקוד בהצלחה ואף מריץ אותו, אך ברגע שאני מזין את הערכים הרצויים-התוכנית קורסת(הודעת שגיאה של מערכת ההפעלה הגורסת כי על התכנית להיסגר). כמובן-שללתי את האפשרות כי מדובר בבעיה במחשב הספציפי עליו אני עובד, הבעיה חוזרת על עצמה גם במחשב אחר. אשמח אם תעזרו לי להבין את שורש הבעיה #include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> struct minibar { char name[10]; int num; }; typedef struct minibar minibar; void scanf_item(minibar *p) { minibar *t = (minibar *)malloc(sizeof(minibar…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אני מאד רוצה ללמוד תכנות אך אין לי מושג מאיפה להתחיל. אשמח מאד אם מישהו שבקיא בנושא יכוון אותי מהם סדרי העדיפויות מבחינת לימוד שפות תכנות, ומאיפה אפשר להשיג את החומר הנדרש. תודה רבה רבה לעוזרים מראש. נ.ב. אני בטוח ששאלו את השאלה הזו מיליון פעם לפני, אבל זה באמת חשוב לי אז תתחשבו בי קצת. שוב תודה מראש לכולם. :xyxthumbs:
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך אתה שילמד אותי SQL בעיקר את הבסיס חיפוש והצגת נתונים מתוך רשומות ושאילתות
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש רעיון איך אני כותב תוכנית כזו? הדרכים שחשבתי לא יעילות ואני מגיע איתם למבוי סתום. התוכנית המקורית אמורה לקבל משפט ממחרוזת ולהציג בטבלה שמחולקת ל26 עמודות (כמספר האלפאבית) ושורות כמספר המילים את המקומות בהם מופיעה האות בכל מילה. לדוגמא: עבור המשפט "I did " אני אמור לקבל את הטבלה הבאה a b c d e f g h i g k l m.... 1 2 13 כלומר האות I מופיעה במילה הראשונה במקום הראשון ובמילה השניה במקום השני ואילו האות D מופיעה במילה השניה (שורה שניה) במקום הראשון והשלישי לכן חשבתי לפרק את המשפט למילים ולטפל בכל מילה בניפרד, כל הצעה לכיוון כתיבת תוכנית תתקבל בברכה (האותיות לא אמורות להיות מודפסות אלא רק טבלת מספרים)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי שמח להסבר קצר מה זה sprite מה השימושים שלו ב XNA ? מתי בעצם אני אבחר להשתמש בsprite
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חבר שלי שואל : המורה ביקשה מאיתנו לעשות מן פרמידה כזאת, שתראה ככה או משהו בסגנון: --------* -------*** ------***** -----******* [בערך] וכך תמשיך.. עכשיו אני חושב שצריך שלוש לולאות, אחת שתשמור על המניית הכוכביות אחת על הרווחים ואחת על ההדפסה וירידת השורות במקרה הזה ... איך אתם אומרים שצריך לעשות את זה? ד"א צריך להכניס בקלט את מס' השורות שארצה שהפרמידה תיהיה.. ואז זה אמור לבנות אותה..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא יודע אם מותר לשאול את זה פה אבל אני יבהיר שזה נועד לצורך לימוד ואין לי שום כוונה להשתמש בזה לדברים רעים הכנתי תוכנה ממש פשוטה כדי להבין איך bufferOverflow עובד עכשיו התוכנה בעצם מציגה לי את הכתובת בזיכרון של הפונקציה שאמורה להקרא את הכתובת של הפונקציה שאני רוצה לקרוא לה. ורישמת הכתובות שנמצאות במכסנית של התוכנה. עכשיו איך אני משנה את הכתובת בזיכרון. הנה דוגמא שתבינו מה אני אומר כי אני קצת מסתבך בלהסביר הנה הכתובת בזיכרון של פונקציה A :0x00405011 הנה הכתובת בזיכרון של הפונקציה B שאותה אני רוצה "להכניס" B:0x00405012 ונהנה הכתובות בזיכרון המכסנית: 00000001 20102568 00405011 הכתובת של פונציה A 00256455 12344556 22333333 איך אני יודע איזה INPUT להכניס כדי…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אני קולט מהמשתמש 3 מספרים : ניסתי את : int [] a = new int[3] a= console.readline() אבל אני מקבל שגיאה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. לאחר כמה שורות קוד והרצה של התוכנה, לפתע פשוט לא ניתן להריץ יותר והחץ הירוק חסום. אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעונין לבנות דף שבעזרו אני אוכל לשלוט על המחשב. אני רוצה שהוא ישלוט על תוכנה מסוימת, רוב הסיכויים שהיא תהיה קוד סגור, לכן חשבתי שהדף יגרום לתוכנת מאקרו לעשות את הפעולות שאני רוצה לעשות. את תוכנת המאקרו יהיה ניתן להפעיל לדוגמא באמצעות קומבינציה של כמה אותיות במקלדת, השאלה אם ניתן לגרום שדף אינטרנט יוכל לגרום לכפתורים האלו להלחץ. זה אפשרי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
והשאלה שלי איפה אתם ממליצים ללמוד ולמה ? מכללות במרכז.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מאיפה משיגים את זה ? מה שיש באתר של מייקרוסופט זו הפצה מוגבלת או חלקית ? אני צריך להתכונן על ויזואל בייסיק לראיון של בדיקות תוכנה. מספיק שאני אחזור דרך האקסל ? או דרך ה QTP מי שמכיר את זה? עכשיו אני לא נגעתי בויזאל בייסיק שנים..מאז התיכון. עד לאיזה רמה לדעתכם אני צריך להתכונן בראיון של בדיקות תוכנה ? מספיק שאני אדע להריץ לולאה שמדפיסה את כל המספרים האי זוגיים מ1 ועד 20 ? כמה אני יכול להספיק להתכונן ב4 ימים ? בתיכון ידעתי לכתוב משחק כזה שמזיז כדור וכדומה וכבר שכחתי. אותה שאלה בקשר ל sql ...הם רוצים לדעת שאני יודע קוד בסיסי ושאילתות אז עד איזו רמה מתכוננים ? למישהו יש עצות טיפים ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-