תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
עברתי קצת על רובי, ולא ממש הבנתי למה נחוץ כל העניין... דבר ראשון, עוד לא ממש הבנתי איך משתמשים בה בכלל מחוץ ל ide כתוכנית לכל דבר דבר שני, חוץ מהפשטה של תכנות בחלק מהמישורים, במה היא יותר טובה מג'אווה למשל?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש למישהו מושג איך עושים REQUEST ב C# - שיעבור דרך הפרוקסי של TOR ? כלומר, TOR מופעל, אבל רק הדפדפן שמוגדר לעבוד איתו, מוציא בקשה מ IP שברשת TOR מה שאני רוצה לעשות הוא, שהתוכנית שלי תוציא גם כן בקשה דרך ה IP שברשת של TOR. אשמח לכל עזרה והכוונה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה שלי היא איך אני יוצר בASP עמודים שהכניסה אליהם מותנת בסיסמא? כלומר שללא סיסמא אי יהיה אפשר להכנס. (מכין פרויקט במחשבים עם השפות HTML JAVASCRIPT ASP)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה קוד של רגולר אקספרשיין שמתאין להגדרות הבאות מינימום שמונה תוים, שימוש של לפחות פעם אחת באות אנגלית גדולה, בסימן ובמספר. כמו זה למשל P@ssw0rd תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם אני ממש ממש חדש ורוצה ללמוד פיתוח לאנדרואיד ולזה דרוש קודם ידע ב JAVA , יש לי ידע ב C# שזה די דומה ל java אבל עדיין הסבה ל java היא לא קצרה במיוחד . קניתי את הספר the java tutorial אם מישהו מכיר http://opus.co.il/product_info.php?products_id=535וראיתי שהמערכות ההפעלה הנתמכות הן ישנות (xp ומטה) , הספר יצא לאור בשנת 2001 ומגיע בדיסק sdk ver 1.3 או 2 ואני יודע קיימת היום גירסה 7בקיצור להתחיל ללמוד מהספר או להחזירו ? מבחינת הלימוד בספר יכול להיות דרכי לימוד של צורות כתיבה ישנות שסתם יבלבלו אותי להמשך או שהשינוי משנת 2001 עד עכשיו בצורת הכתיבה של ה java לה השתנה מאוד (לא רק צורת כתיבה אלא גם קיצורים ושינויים ועזרים נוספים שלא היו אז)אז... כדאי להסתמך על הספר ? (אני מת…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עזרה קטנה אחים שלי : במשתנים X ו-Y שמורים 2 ערכים מטיפוס תווי. השלם את המשפט if הבא באמצעות ביטוי בוליאני מתאים. if_______then writeln ('התו שב-X הוא שני תווים קדימה בקובוצת התווים מן התו שב-Y'); צריכים להשלים את החסר איפה שה __________ זה שאלה מהספר שלי אשמח אם משהו ידע VIRUS
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! האם אפשר לעשות שברגע שנקלוט אות מסוימת יפתח חלון חדש עם תוכנה אחרת בשפת C? אני מתכוון למשהו כזה: אז אם נקלוט X התוכנה תפתח חלון חדש עם תוכנה אחרת גם היא בשפת C. איך עושים את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים, אני מעוניין לרכוש דומיין (מחו"ל, עם סיומת מחו"ל - לא מהארץ) לדוגמא דרך האתר www.name.com יש איזה הליך מיוחד לרישום דומיין, או שרק מוצאים שם פנוי-נרשמים-ומשלמים (לשנה)? יש משהו נוסף שצריך לדעת, להשוות בין מאות אתרי רישום דומיין? (מלבד המחיר הכי זול, צריך לשים לב לאתר מהימן או דברים אחרים?) יש לי אתר על שרת WORDPRESS, אני מניח שאני יכול לקשר את הכתובת לדומיין שארכוש... אשמח לעוד עצות או דברים חשובים בנושא, אני חדש בתחום הזה ואין לי כל כך מושג איך בדיוק עובד העסק (יכול להיות שזה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לי) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! אני צריך להוציא מידע למפתח המקבילי. הבעיה היא שבXP אי אפשר ליצא מידע למפתח המקבילי. קראתי פה http://www.galium.co.il/vbe/lpt_1.htm והבנתי שזה כן אפשרי. וקראתי גם את זה http://logix4u.net/Legacy_Ports/Parallel_Port/How_Inpout32.dll_works_.html אך לא הבנתי איך להשתמש בהם. אני משתמש ב visual express. תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קי... אז יש לי לעשות השנה פרויטק בסקיים.... אז אני וחבר שלי החלטנו פה אחד....טנקים!! כן המשחק הקלאסי ומשהו כמו המקורי... אז אנחנו מתחילים לחשוב מה מי למה וכמה... ואז גילינו שחסר לנו סינוס או קוסינוס... אתם יודעים פיזיקאים..הכל אצלנו לפי הנוסחאות.... אז אם למישהו יש את הפקודה או משהו שיכול לעזור...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה מתוך תרגיל שנתנו לנו פשוט רק עכשיו עברתי למגמת מחשבים ואני לא כל כך מתמצא בתחום.. השאלה היא כזאת.. צריך להכניס מספרים (לא ידוע כמה) ולבסוף הוא מציג את המספר הגבוהה. התוכנית תסתיים כאשר יוכנס המספר 999. (בכל אופן אני רוצה גם הסבר על ה For בבקשה..) בתודה מראש..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
מדוע השורה הבאה נותנת שגיאה: month=malloc(2*days*sizeof(int)); שימו לב ש-month מוגדר כך: int *month; השגיאה שניתנת: error C2440: '=' : cannot convert from 'void *' to 'int *' Conversion from 'void*' to pointer to non-'void' requires an explicit cast בתודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתשמש ב HASH MAP של STL ומקבל את השגיאה הבאה בעת קומפילציה: C2668 לפי מה שאני מבין אני אמור לממש איזהשהו פרדיקט השוואתי של האיברים שאני מחזיק ב HASH (אובייקטים משלי ולא טיפוסים בסיסיים) מה שכן אני לא מבין בדיוק איזה פרדיקטים אני אמור לממש חיפוש בגוגל וב MSDN לא הניב הרבה תוצאות.. אשמח לעזרה ממיש יצא לו לגעת בזה (דוגמא תתקבל אפילו עוד יותר בברכה) מקס.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צהריים טובים אני רוצה ליצור תת-תוכנית אליה אני שולח n (מספר טבעי), שני מערכים בגודל n, ו- x מספר כלשהו כשבתור פלט אני מקבל y מספר אחר התת-תוכנית משתמשת בקלט על מנת לחשב על y אך לא משנה את הקלט ומחזירה לתכנית שכחתי איך אני רושם את 'השליחה' במיוחד כשזה נוגע לשליחת מערך של מספרים ? (המערכים הם בגודל n+1 לצורך העניין וכבר מכילים ערכים) y = calc_y(n, x[i], y[i], x);
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לדעתי היא השפה הכי מחו*בנת שיש וגם יש כמה מתכנתים בין הטובים בישראל שאמרו לי גם PASCAL חר* של שפה לא שווה להתחיל ללמוד שאלתי אותם רק כשהתחלתי תיכנות עכשיו אני בינוני על גבול הטוב מאד ואז "מומחה" :xyxthumbs:
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרוץ על הנתונים שנמצאים במערך. כתובת המערך נמצא במערך של פוינטרים. זה ניראה ככה: ... const unsigned char upper_A[25]={0x0C, 0x00, 0x08, 0x00, 0x0E, 0x00, 0x09, 0xC0, 0x09, 0x30, 0x01, 0x18, 0x01, 0x7E, 0x01, 0xF8, 0x09, 0xE0, 0x0F, 0x80, 0x0F, 0x00, 0x0C, 0x00, 0x08}; // Code for char A const unsigned char upper_B[21]={0x0A, 0x02, 0x08, 0x02, 0x08, 0xFE, 0x0F, 0xFE, 0x0F, 0x42, 0x08, 0x42, 0x08, 0x42, 0x08, 0xE6, 0x0C, 0xBE, 0x0F, 0x1C, 0x07}; // Code for char B const unsigned char upper_C[23]={0x0B, 0x00, 0x00, 0xF0, 0x01, 0xF8, 0x03, 0x0C, 0x06, 0x06, 0x0C, 0x02, 0x08, 0x02, 0x08, 0x02, 0x08, 0x04, 0x08, 0x0C, 0x04, 0x1E, 0x06}; // Code for ch…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעת הכנת עבודה סטודנטיאלית בנושא רשתות נוירונים ואני צריך קצת עזרה ממישהו שמבין בנושא. אין לי בעיה לתגמול כספי לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי קטע קוד מסוים בhtml (התפריט ... יש שם פשוט 5 או 6 לינקים, העניין שכל פעם אני מוסיף עוד) ניתן לעשות קובץ מסוים שיהיה בו את התפריט, וכל הדפים יקראו ממנו ושאני ירצה לעדכן אני יוכל לעדכן רק בו ואז הדפים יתעדכנו בהתאם? מי שיודע על מה אני מדבר בבקשה שיעזור. (ניסיתי משו בcss אבל זה לא כל כך עבד לי) אני ישמח לקבל עזרה, תודה ושבוע טוב. נ.ב. עוד שאלה בלי קשר בנושא html מישהו יודע איך אני יכול לעשות text מרחף על קישורים? (ניסיתי alt,title,rel,ref,alternate והם לא עבדו לי) הדף מקושר לקובץ css יכול להיות שזה קשור ואחד מהם כן צריכים לפעול? אם לא... אשמח לדעת איך אני עושה טקסט מרחף (tooltip) על קישורים תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לומד עכשיו JAVA מספר (מתכנת C במקור), ורשום בו שאחרי שמגדירים STRING אז אי אפשר לשנות את תוכנו. בניסיונות שעשיתי (בeclipse אם זה משנה), הצלחתי ללא בעיה. מישהו יודע אולי למה הם התכוונו?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אתם בוני אתרים מתחילים או שסתם בא לכם לבנות משהוא שיתמשו בו הינה משימה בשבילכם: תבנו PLUGIN למערכת אתרים (CMS) מוכנה שניקראת E107. התוסף הוא גלריית תמונות שליד כל תמונוה יש אפשרות להציג: שם תמונה, גודל תמונה, הועלה על ידי ____, קישור להורדת התמונה. שיפור: שימוש ב LIGHTBOX + תצוגה של תמונות רנדומליות + תמונות שהועלו לאחרונה (ניתן להוסיף עוד דברים דומים) יש מתנדבים? (למי שלא הבין אני רוצה שישלחו לי את התוסף הזה אחרי שתסיימו אותו)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי שמח אם מישהו היה יכול לסייע לי להיפטר מהמודעה שמונעת ממני להיכנס לדף האינטרנט הזה, אני מאמין שמדובר בסקריפט קטן שמסיר אותה. http://www.kipa.co.il/special/tubeav/ תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש למישהו אולי תוכנה למיקרו בקר 8051 שתאפשר לי למדוד מתח ושהוא יוצג על מסך HD44780 ? ואיך מחברים אותו? לא מצאתי משהו רלוונטי במיוחד... *יש לי ידע באלקטרוניקה וצריבת תוכנה. שחר. אם זה לא הפורום המתאים, תעבירו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שוב שלום, אני מנסה למיין עם qsort איזשהו מבנה נתונים של רשימה ומשום מה זה לא מצליח, הנה המבנה (כלומר מה שמכיל כל איבר ברשימה): typedef struct { char company_name[LEN]; // company name jobsList Ljob; // pointer to list of jobs int jobCounter; char city[LEN]; char street[LEN]; char tel[11]; char expertise[LEN]; int yearOfFoundation; Bool inStockMarket; }CompanyLookingForWorkers; והנה פונקציות המיון (qsort והפונקציה שאמורה למיין את זה לפי שם) void sortList(List L) { int n=0; Position p = Advance(L); while(p) { n++; p = Advance(p); } qsort( Advance(L), n, sizeof(L), cmpCompaniesByName); } int cmpCompa…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-