תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להתקין את הPWS בשביל הASP הוא רושם שיש בעיה עם Microsoft Transaction Server אין לי מושג מה זה ואין לי מושג למה זה א עובד לי !! מישהו יכול לעזור לי??? יש לי WINDOWS 98SE ואני לא צריך IIS כמו ב XP מישהו שיכול להסביר לי איך להתקין ולסדר או להשיג גירסה אחרת PWS!!?????????????
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך עושים את המסמך הרביעי - מסמך עיצוב בפרוייקט 5 יח"ל של טכ"ם? תודה לכל העונים מורוזס ;D
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני בכיתה י"א ובשנה שעברה עשיתי 3 יחידות. מתוכם אחת באקסס. למדתי את הספר "יסודות מדעי המחשב 1/2 בשפת C#" לצערי המגמה נסגרה בגלל שלא היו מספיק תלמידים... אני רוצה להשלים את הבגרות לבד. האם זה אפשרי? או שזה קשה מדי?? בנוסף, מהו ספר ההמשך לסדרת הספרים שאתה למדתי??? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרוץ על הנתונים שנמצאים במערך. כתובת המערך נמצא במערך של פוינטרים. זה ניראה ככה: ... const unsigned char upper_A[25]={0x0C, 0x00, 0x08, 0x00, 0x0E, 0x00, 0x09, 0xC0, 0x09, 0x30, 0x01, 0x18, 0x01, 0x7E, 0x01, 0xF8, 0x09, 0xE0, 0x0F, 0x80, 0x0F, 0x00, 0x0C, 0x00, 0x08}; // Code for char A const unsigned char upper_B[21]={0x0A, 0x02, 0x08, 0x02, 0x08, 0xFE, 0x0F, 0xFE, 0x0F, 0x42, 0x08, 0x42, 0x08, 0x42, 0x08, 0xE6, 0x0C, 0xBE, 0x0F, 0x1C, 0x07}; // Code for char B const unsigned char upper_C[23]={0x0B, 0x00, 0x00, 0xF0, 0x01, 0xF8, 0x03, 0x0C, 0x06, 0x06, 0x0C, 0x02, 0x08, 0x02, 0x08, 0x02, 0x08, 0x04, 0x08, 0x0C, 0x04, 0x1E, 0x06}; // Code for ch…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחלתי קורס הכנה בתכנות לקראת השנה החדשה, וקיבלנו שיעורי בית בהם תרגיל אחד שדורש : (עד כה עברנו בעיקר על פקודות בסיסיות, לולאות, ופונקציות) כתבו תוכנית המקבלת כקלט סדרת מספרים שלמים באורך לא ידוע )סדרת המספרים מסתיימת במספר שלם שלילי. ניתן להניח שהסדרה מכילה לפחות 2 מספרים). התוכנית מדפיסה סדרה חדשה שבה כל איבר הוא ההפרש בין האיבר העוקב והאיבר הנוכחי בסדרת הקלט. כלומר אם סדרת הקלט היא a1,a2,a3,…,an, סדרת הפלט תהיה b1,b2,…,bn-1 כאשר bi = ai+1 - ai . דוגמת הרצה (תוכנית, משתמש): Please enter a series of positive numbers ending with a negative number: 2 4 7 2 67 3 -1 2 3 -5 65 -64 *** זה אמור להיות משמאל לימין הבנתי שיש פה שימוש ב Buffer ששומר מידע שלכאורה לא היה רל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה קוד של רגולר אקספרשיין שמתאין להגדרות הבאות מינימום שמונה תוים, שימוש של לפחות פעם אחת באות אנגלית גדולה, בסימן ובמספר. כמו זה למשל P@ssw0rd תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אתם בוני אתרים מתחילים או שסתם בא לכם לבנות משהוא שיתמשו בו הינה משימה בשבילכם: תבנו PLUGIN למערכת אתרים (CMS) מוכנה שניקראת E107. התוסף הוא גלריית תמונות שליד כל תמונוה יש אפשרות להציג: שם תמונה, גודל תמונה, הועלה על ידי ____, קישור להורדת התמונה. שיפור: שימוש ב LIGHTBOX + תצוגה של תמונות רנדומליות + תמונות שהועלו לאחרונה (ניתן להוסיף עוד דברים דומים) יש מתנדבים? (למי שלא הבין אני רוצה שישלחו לי את התוסף הזה אחרי שתסיימו אותו)
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר שהמחשב בחדר שלו קצת רחוק מהראוטר האלחוטי , הגלישה בסדר גמור אבל כל 10 דקות מתנתק האינטרנט וצריך לעשות REPAIR [ תקן ] לאשף של האלחוטי של ווינדוס . כלומר יש למטה סימן של המתאם האלחוטי של ווינדוס וצריך לעשות קליק ימני >> תקן \ REPAIR ואז האינטרנט מסתדר 99 אחוז מהזמן . אולי היה עדיף איזה שפת סקריפט ואפילו אפשר היה עם קובץ BAT ויכול להיות שזה רק עינין של הגדרה בווינדוס שיעשה את זה אוטומאטי לא משנה ... בא לי לצור תוכנה כזאת בשביל הקטע וללמוד משהו מעבר לקורס המבוא שלמדתי באו"פ עם JAVA אני ממש לא מתכנת דגול אבל נראה לי צריך קודם לחשוב על אלגורתים כלשהו ואז לממש את זה על ידי חיפוש בגוגל איך לממש את זה . חשבתי על דבר כזה ..ללולאה אין סופית כל 20…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה ליצר Script שיריץ תמונה מצעד ימין לשמואל כמו שרשרת (שיחזור על אותו תמונה) איך ניתן ליצר זאת?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתשמש ב HASH MAP של STL ומקבל את השגיאה הבאה בעת קומפילציה: C2668 לפי מה שאני מבין אני אמור לממש איזהשהו פרדיקט השוואתי של האיברים שאני מחזיק ב HASH (אובייקטים משלי ולא טיפוסים בסיסיים) מה שכן אני לא מבין בדיוק איזה פרדיקטים אני אמור לממש חיפוש בגוגל וב MSDN לא הניב הרבה תוצאות.. אשמח לעזרה ממיש יצא לו לגעת בזה (דוגמא תתקבל אפילו עוד יותר בברכה) מקס.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי תוכנית שאני צריך ליצור ב win32 api אני רוצה להוסיף תמונה מקובץ במסך הראשי + איזה אלמנט של גרפיקה לדוגמא שעון כלשהוא מישהו יכול לסייע? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מכיוון שאין numericUpDown ב-WPF עשיתי משהו שנראה ככה: פשוט הדבקתי אחד לשני TextBox ו-ScrollBar (תודו שיצא יפה !) השאלה שלי היא איך אני גורם ללחיצה למעלה להוריד מספר וללחיצה למטה להוריד מספר (הגדרתי ערך דיפולטי של 1 איך שהתוכנה עולה) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהו יש את התוכנה:דוקטור גאוה? אני צריך אותה למגמה שבחרתי... אני צריך קישור להורדה....
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המתאים, אני מעוניין לרכוש דומיין (מחו"ל, עם סיומת מחו"ל - לא מהארץ) לדוגמא דרך האתר www.name.com יש איזה הליך מיוחד לרישום דומיין, או שרק מוצאים שם פנוי-נרשמים-ומשלמים (לשנה)? יש משהו נוסף שצריך לדעת, להשוות בין מאות אתרי רישום דומיין? (מלבד המחיר הכי זול, צריך לשים לב לאתר מהימן או דברים אחרים?) יש לי אתר על שרת WORDPRESS, אני מניח שאני יכול לקשר את הכתובת לדומיין שארכוש... אשמח לעוד עצות או דברים חשובים בנושא, אני חדש בתחום הזה ואין לי כל כך מושג איך בדיוק עובד העסק (יכול להיות שזה הרבה יותר פשוט ממה שנדמה לי) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מרגיש שמיציתי את תחום ה-WEB והאינטרנט ועכשיו ברצוני לבנות תוכנה. התוכנה שאני רוצה צריכה להקליט אותי ולבצע כל מיני אפקטים כמו המהרה וכו'... עכשיו אני רוצה לדעת באיזו שפה יהיה לי הכי נוח: 1. להקליט ולקרוא את הHZ. 2. ליצור ממשק משתמש. 3. להשוות קטעי קול... אני מתלבט בין C++ וויזואל C++. על מה אתם ממליצים? לא חייב מביניהם..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או קי... אז יש לי לעשות השנה פרויטק בסקיים.... אז אני וחבר שלי החלטנו פה אחד....טנקים!! כן המשחק הקלאסי ומשהו כמו המקורי... אז אנחנו מתחילים לחשוב מה מי למה וכמה... ואז גילינו שחסר לנו סינוס או קוסינוס... אתם יודעים פיזיקאים..הכל אצלנו לפי הנוסחאות.... אז אם למישהו יש את הפקודה או משהו שיכול לעזור...
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי פה אתר קטן ומשום מה לא רואים עברית ,למרות שמריצים ב VS2005 יש עברית והכל עובד כמו שצריך ,שיחקתי עם המקודדים ב IE לא עוזר אשמח לקבל עזרה http://web2.cs.colman.ac.il/oav/MainPage.aspx תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני בונה פרוייקט בVB אשר מבוסס על בסיס נתונים. אחת הפעולות שאני צריך לעשות היא הוספה של טבלה לבסיס הנתונים, פעולה פשוטה כשלעצמה, אבל אני צריך קודם כל לבדוק אם באמת לא קיימת טבלה בשם זה. יש למישהו רעיון כיצד ניתן לעשות זאת? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הדרישות: בנייה באמצעות שימוש ב- MFC שילוב מבנה נתונים ואלגוריתמיקה חכמה שילוב בינה מלאכותית (MiniMax); משחק כנגד המחשב לא משהו יומרני, כגון שחמט, הצפנה וכ'ו משהו פשוט מעולם משחקי הלוח/קלפים (למרות שלא חובה, בחירה אישית) מוכר כגון (רעיונות של חברי הכיתה): רברסי דמקה פתרון סודוקו או משהו כזה סוקובן בקיצור משהו נחמד שלא יסבך אותי יותר מדי. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש כלי (אולי אפילו ב-VS) שמאפשר לראות המרה של קוד c לאסמבלי? האם הוא יהיה מובן בכלל? אני מתכוון האם זה כאילו כתבת את הקוד(הפונקציונליות שלו) באסמבלי לבד, להזניח כל מיני כתובות - כאילו שלא יהיו לו כל מיני כלים של דיליי או השד יודע מה שאני לא אבין...(לא משנה כרגע bear\virtual)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים אני מתכנת בJAVA במהלך הלימודים+ בזמני הפנוי . אני רוצה לנסות פרויקט בC# וצריך מדריך/ ספר מקצועי שבעיקר יראה מה שונה בין C# לJAVA . כמו כן הפרויקט יכיל עצמים גרפים זזים (דו מימד) ולא התעסקתי כמעט בכלל עם GUI גם בJAVA לכן אשמח למדריך / ספר מומלץ בונשא עבור C#. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
הסתכלתי בתיעוד על השיטה parse של int וראיתי שם שאפשר להעביר לשיטה מחרוזת ועוד שני דברים NumberStyles IFormatPorvider, מישהו יכול להסביר מה אלה הדברים האלה? ואם בכלל משתמשים בהם? ניסיתי להסתכל בתיעוד שלהם ולא הבנתי מזה שום דבר. אשמח אם מישהו יוכל להסביר מה הם עושים. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
א.איך אני עושה שיהיה לי קוביה מתחת לתמונת הקטגוריה במוד CS דוגמה : http://mycomp.co.il/forum/index.php כמו ב http://www.fxp.co.il/ שיש להם מתחת לכל תמונה קוביה עם שם הקטגוריה! ב. איך אני משנה צבע לקטגוריות! משום מה הצבע לבן אצלי . ג.איך אני משלב HEDER יפה שוב כמו בפורום FXP ....אני רוצה לעשות תפריט יפה עם כפטורים יפים אני יודע איך לעשות את זה ב HTML בעיה שלא מצליח לי לשלב את זה בפורום זה יוצר מגעיל ועושה שגיאות... ד.הוספת כפטור לפרסם נושא חדש ..להחליף אותו בכפטור .... תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-