תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מנסה לכתוב פונקציה שתקבל שתי מטריצות בגדלים זהים ותחזיר מטריצה של סכומם. הצלחתי לעשות את הפונקציה כאשר היא מקבלת תמיד מטריצות של 2 טורים אבל אני לא מצליח לעשות פונקציה שתקבל מטריצות בגדלים שונים. זה הקוד שכתבתי ועובד: void Add(int mat1[][2], int mat2[][2], int w, int h, int res[][2]) { //int res[w][h]; for (int i=0; i<w; i++) for (int j=0; j<h; j++) res[i][j] = mat1[i][j] + mat2[i][j]; } וכאשר ניסית להעביר את זה למטריצה בגודל דינאמי זה לא עבד. הנה הקוד: void Add(int mat1[][], int mat2[][], int w, int h, int res[][]) { //int res[w][h]; for (int i=0; i<w; i++) for (int j=0; j<h; j++) res[i][j] = mat1[i][j] + mat2[i][j]; } …
-
- 5 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
בס”ד שלום וערב טוב, ישנה אפליקציית ספריא- קריאת ספרים, ואני רוצה שתהיה לי אפשרות לשים להתקין את זה במחשב באופן לא מקוון, והחברה השיבה לי את הפתרונות ואיני מבין כיצד לעשותם. אשמח אם יתאפשר למישהו להסביר לי בפשטות מה צריך לעשות. זה תוכן תשובתם: שלום וברכה, אין דרך קלה במיוחד כדי להשתמש בנתונים של ספריא באופן לא מקוון, אבל בכל זאת יש כמה אפשרויות: להוריד אמולטור אנדרואיד (כמו Bluestacks) ולאחר מכן להפעיל את אפליקציית האנדרואיד שלנו במחשב שלך. להוריד את הייצוא המלא של מסד הנתונים שלנו מ-GitHub. זה ייתן לך קבצי טקסט פשוטים עם כל הספרים בספרייה שלנו: https://github.com/Sefaria/Sefaria-Export אם יש לך ידע בתכנות, ניתן להוריד את הקוד ואת מסד הנתונים שלנו כדי להפעיל עותק של ספ…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי כותרת פונקציה עם מידע על מה שהיא צריכה לעשות והשאלה: א. הצע יצוג ל*כותרת פונקציה*. הסבר את היצוג שבחרת. אין לי מושג איך לגשת ולענות על זה ... בבקשה תעזרו לי, המתכונת ממש בקרוב עריכה: אם נצרך מידע נוסף תגידו ואני אוסיף
-
- 5 תגובות
- 936 צפיות
-
-
תראו, אני מנסה לשרשר שני אובייקטים אבל הבעיה שהוא כותב שאי אפשר לעשות את זה. הינה הקוד שאני רוצה לעשות: lblResult.Content=lblResult.Content+btn1.Content; אני רוצה לחבר ל Label בשם lblResult אני ה Content של הכפתור btn1. הבעיה שהוא כותב לי שאי אפשר לחבר שני אובייקטים. איך אני משרשר את שניהם?
-
- 5 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
קיבלתי על עצמי את זה כפרוייקט לעזור בקבוצת תגבור שיש לנו במכללה, הם עושים שם כרגע תכנות בC ואחד הפרוייקטים שם הוא קיבוץ והצפנה, משהוא בסגנון של ZIP, רק הרבה יותר פשוט כמובן, מישהוא יכול לעזור לי בנושא? עם יש כבר תוכנות דומות כתובות באינטרנט או בכל מקום אחר שאפשר לשאוב רעיונות? ANYTHING?
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום מחר בגרות במדעי המחשב ב' ומכיוון שיש חומר פתוח ואני קצת חלש בעצים(יודע את החומר אבל יכול ליפול...חבל על ההגשה- 100) אני רוצה לאסוף כמה אלגוריתמים בסיסיים שלא יהיה לי לחשוב עליהם בזמן המבחן אז אם אפשר את עזרתכם לרעיונות ואני יממש כבר למשל אלגוריתם לבדיקת רמה בעץ של צומת כלשהיא בצורה הזו: רמה בעץ(T,צומת) 1.אם עץ ריק(T) או אחזר שורש(T)=אחזר שורש(צומת) 1.1 החזר 0 2.אחרת 2.1 אם עץ ריק(תת עץ ימני(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ שמאלי(T)) 2.1.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת) 2.2 אם עץ ריק(תת עץ שמאלי(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ ימני(T)) 2.2.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) 3. החזר 1+ (רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) + רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת)) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם התקנתי את ה SQL SERVER EXPRESS 2005 ואני עובד עם C# EXPRESS ברגע שאני מנסה להוסיף מסד או להתחבר לאחד הוא רושם לי שגיאה כזאת: Failed to generate a user instance of SQL Server due to a failure in starting the process for the user instance. The connection will be closed. אני כבר מתוסכל אני לא יכול לתכנת ככה שאני לא יודע מה נכון מה לא אני חייב לבדוק ומעצבן אותי לעשות את זה רק בבצפר... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום נתנו לי תרגיל בספר שאני לומד בו c, את התרגיל הבא: פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט עשר אותיות ומציג את מספר האותיות הזהות לאות הראשונה שנקלטה. עכשיו הנה הקוד שלי רק שפה זה עם מספרים ואני רוצה עם אותיות אני פשוט לא יודע איך ואני לא מוצא בספר שום הסבר. #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); int ot1,ot2; int mone,i; mone = 0; scanf("%d",&ot1); for(i = 2; i <= 10; i++) { scanf("%d",&ot2); if(ot2 == ot1) mone++; } printf("\n %d",mone); } תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום השתמשתי ב- ObjectDataSource, כאשר GridView מציג את הנתונים באמצעות SelectMethod, מתודה שבניתי ב class מתאים. עד כאן הסתדרתי, אבל הבעיה, כשרציתי שיהיה לי כפתור מחיקה ב GridView, אז התברר לי שאני צריך לכתוב בעצמי מתודות שעושות delete. למשל, עיינתי בקישור: (יש שם דוגמא) http://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.web.ui.webcontrols.objectdatasource.deletemethod.aspx וזה נראה לי די מסובך, לכתוב כל כך הרבה קוד בשביל למחוק שורה ב GridView. האם יש דרך אחרת, קצרה יותר? או שאולי לא הייתי צריך להשתמש ב ObjectDataSource ? תודה על העזרה! (וכמובן תודה לכל מי שעזר לי בשאלות הקודמות! ) שריה
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
int x = 3; if ((x = 2)) printf("A%d",x); else printf("B%d",x); What is the output? ועוד אחת ברשותכם: int i = 0,x = 0; for (; i<10; ++i); ++x; printf("%d,%d",x,i); what is the output?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
משום מה תמיד אחרי אחת וחצי אני מקבל מוזה לתכנות. WTF... טוב אז זה המצב: יש לי משחק איקס-עיגול בסיסי (הכנה לדבר האמיתי - משחק 'צוללות', אבל עד אז אני עוד צריך לשכלל את "יכולות" ה-swing שלי). יש לי את כל המתודות והתוכנה והכל עובד טיפ-טופ. אפשר, כעיקרון, להריץ משחק שלם בין שני שחקנים אנושיים (בתנאי ששניהם על אותו מחשב, זה עוד בקונסול). רציתי לבנות מצב משחק של המשתמש VS המחשב. גיליתי שאני לא הכי מבין בזה. הכנתי מצב-ביניים שהמחשב בוחר משבצת פנויה ראנדומלית. sucks כי השכנה בת השמונה שלי יכולה לנצח את המחשב בלי בעיות. אני עכשיו צריך להכין AI... כלומר, לגרום למחשב לזהות רצפים אפשריים, כך שהמחשב יוכל למלא לעצמו רצף ולחסום רצפים של השחקן. אחרי זה אני אחשוב אם כדאי לפתח אלגוריתם שימ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני התחלתי ללמוד פיתוח אפליקציות, כרגע אני לומד להתאים אתר למובייל, הכנתי אתר, ברגע שהאתר יורד לרזולוציה של מתחת 600PX רוחב התפריט באתר הופך לתמונה, רציתי לדעת איזה פונקציה אני עושה בשביל להציג את התפריט על ידי לחיצה על התמונה תודה (שפת JS )
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סליחה אם השאלה הזאת טיפשית.....אבל אני לא מבין בגרוש וחשבתי שזה יהיה קשור לפורום הזה..... ויש לי על זה שיעורי בית מהבצפר.... אז בבקשה חברים אני צריך רק הגדרה . השיעורים למחר...... תודה לעוזרים !!!!!!
-
- 5 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מצאתי בחיפוש כל מיני המלצות. אשמח לריכוז בבקשה המלצות מבעלי הניסיון ומשהו עדכני יותר. לימוד JAVA מההתחלה ופיתוח לאנדרויד. לימוד PYTHON מההתחלה. לימוד C מההתחלה ולמתקדמים. ראיתי שיש מגוון רחב של אתרים, אני אשמח להמלצה מבעל ניסיון אתר שמקיף את כל החומר ועולה בשלבים לאט לאט של הפיתוח, הסינטקס, אלוגריתם. אתר בעברית ואתר באנגלית לכל אחת מהשפות יעזור מאוד. בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פשוט לא רוצה לעבוד!!! <h2 onmouseover="document.bgColor='#ABAF33' ;" onmouseout ="document.bgColor='#FBE995' ;"> <font color="navy"> אודות </font> </h2>
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לעשות תפריט יורד ב-CSS, זה הקוד HTML: <div id="nav"> <ul> <li><a href="#">Home</a></li> <li><a href="#">Articles</a> <ul> <li><a href="#">Link 1</a></li> <li><a href="#">Link 2</a></li> <li><a href="#">Link 3</a></li> </ul> </li> <li><a href="#">Blog</a></li> <li><a href="#">Contact</a></li> </ul> </div> וזה ה-css: div li{ display: inline-block; list-style-type: none; } div ul ul{ display: none; } div ul li:hover{ display: block; } li a…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בתהליך של למידת PHP כרגע.... אני רוצה ליצור אתר שמאפשר לי לשמור נתונים על המשתמש בזמן הגלישה שלו באתר ושאותם נתונים ימחקו ברגע היציאה מהאתר.. משהו בסגנון פייסבוק(או כל אתר שנרשמים אליו תאכלס)... השאלה שלי אם חייבים לעשות את זה עם COOKIES? לצורך העניין: ליצור עוגיה בכניסת המשתמש לאתר, ולמחוק אותה כשהמשתמש עוזב את האתר. אם כן, אז איך עושים את זה? או-- שמשתמשים בSESSIONS.... ואם כן, אז איך עושים את זה? תודה רבה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, פתחתי פרוייקט Win32 ב-c++ ואני מנסה ליצור שם כפתור, השאלות שלי: 1. מדוע אין אפשרות כמו בc# באפליקציות חלונאיות לבחור בכפתור מתוך toolbox? 2. מצאתי את הקוד הבא: button = CreateWindow( "BUTTON", // predefined class "OK", // button text WS_VISIBLE | WS_CHILD | BS_DEFPUSHBUTTON, // styles // Size and position values are given // explicitly, because the CW_USEDEFAULT // constant gives zero values for buttons. 100, // starting x position 100, // starting y position 200, // button w…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך הסבר על השאלה הזאת: נתונה ההגדרה: struct element { char name[10]; int day, month, year; element *next; } ; כתוב פונקציה רקורסיבית void birthday(int day, int month, int year, element *head) הפונקציה מקבלת מצביע לרשימה, וכן את התאריך הנוכחי. היא מדפיסה את השמות של כל האנשים שיש להם היום יום הולדת, ואת גילם. ------------------------------------------------------------------------------------ מה זה אומר "נתונה הגדרה" זה קשור לקוד? חלק מהתכנית? מה זה? המצביע HEAD איך אני מקדם אותו ומה מכיל המצביע הזה? ועל מה הוא עובר? אם אפשר לכתוב קוד ולהסביר לי דברים עקריים בקוד אז ממש אודה אני פשוט לא הייתי בשיעורים ואין לי ממי לקחת עכשיו הס…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעייה די מוזרה, כנראה עם פוינטרים. כאשר אני מפעיל את הפונקציה הנ"ל, void Change_Details(Person *prn) { prn->Private_Details(); } עבור Student, הכל עובד כשורה. אך, כאשר אני מפעיל את אותה פונקציה עבור Teacher, אני מקבל במקום Name: Mor UserName: morcs Password: 1122 את התוצאה הבאה: Name: SERSPROFILE=C:\Documents and Settings\All Users UserName: Documents and Settings\All Users Password: ettings\All Users להערכתי, אני מדפיס כתובות במקום ערכים. הפונקציה אשר מדפיסה את הפרטים איננה פונקציה וירטואלית, אלא היא פונקציה של Person אשר שניהן יורשות אותה עם ירישת Person. הנה קטע קוד הנחוץ: void Teacher_Menu(Person ***pPersonArr) { int flag=Check_Passwords(*pPe…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני מעוניין לעבור קורס / מסלול הכשרה בג'ון ברייס, סלע או אחת המכללות האחרות, הייתי בכמה מהמוסדות האלה וכולם אומרים שכיום .NET הרבה יותר חזק מ-java, כמו שזה נראה מכשירים המון המון מתכנתים ל-.NET ולא ל-java, אך כאשר אני מסתכל באתרים שמציעים משרות עבודה הדרישה ל-java היא פחות או יותר שווה לדרישה ל-C++ / .NET , עכשיו השאלה היא מה יקרה עוד חצי שנה-שנה שהיו כל כך הרבה מתכנתים ל-.NET והרבה פחות ל-java? אני בספק ש-java יפול כל כך חזק ולא אהיה נחוץ יותר כלל, האם כדי ללכת עם הזרם ואולי למצוא את עצמי בין אלפים שמחפסים עבודה או אולי ללכת על java? אז מה אתם חושבים? תודה רמי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אז כחה הנה המימשק קלט פלט שלפיו צריך לבנות את התוכנית הם בתמונות למטה והתמונה השלישית היא מה שצריך לעשות לפי הטבלה מה שצריך לעשות זה לבנות תוכנית קודם כול בתרשים זרימה ואז בקוד עצמו תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין ללמוד בניית אתרים באינטרנט בצורה מקצועית .יש לי כרגע זמן פנוי (חופשת מנוחה לאחר ניתוח), יש לי ידע קודם ב HTML מלפני זמן רב וניסיון בבניית אתר לא קטן בעבר.רציתי לדעת מהן השפות הפופולריות ביותר כיום לבניית אתרים מקצועים וכיצד ניתן ללמוד אותן ? האם זה אפשרי ללמוד ע"י הכלים המוצעים באינטרנט או שעלי להרשם לקורס ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-