עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ben060,

יש לי ידע בשפת פסקל האם יש תוכנות או מדריכים מסוימים שיכולים לעזור לי ללמוד JAVA. יש לי ידע נרחב בפסקל , האם זה יספיק? אם כן תוכלו להפנות אותי למקומות ששם אוכל לקדם את הנושא? תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. כי אני בשרת עצמו אני מנסה לזהות אותו כ MS 2005 SQL ועד עכשיו האתר לא עובד לי,וניסתי מלא, האם אני צריך להמיר אותו ל SQL MS 2005 ואז זה יעבוד לי? בניתי אתר ASP 3.5 הכל עובד לי במחשב ולא בשרת.. יש איזה טיפ? איך בדיוק מוצאים אותו בקונטקטסטרינג?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  3. האם אפשר להכניס לטבלה ב-DB שורה של -HTML ולהציג את ה-HTML בדפדפן? http://img144.imageshack.us/img144/8581/87826786ro2.jpg האם יש אפשרות להציג את VIDEO LINK כ-HTML??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. לפני כשנה פירמטתי את המחשב ועברתי לויסטה 32 ביט כי הג'אווה לא עבד לי טוב על ה64 ביט.. בקרוב אני קונה מחשב חדש ורוצה לנצל את ה4 ג'יגה זיכרון שלי לכן אני רוצה להתקין ויסטה 64 ביט. מישהו יודע אם הג'אווה עובד? תודה..

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  5. 1. יש לי לוח מקשים מחובר לבקר 74C922 וממנו למיקרו 8051, אני רוצה שיהיה אפשר ללחוץ את המספר הלא שלם: 88.25 ושהוא ישמר במשתנה אחד. האם זה אפשרי? איך עושים זאת, איך גורמים לכך שכל המספר יהיה במשתנה אחד כלומר X=88.25 ? 2. אם כן, אפשר לעשות עם המשתנה הזה חישובים, כלומר להכפיל אותו ב 4 או כל מיני כאלה?

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  6. נגיד יש לי 2 בנאים במידה ובנאי 1 נקרא, המטודה x תעשה כך וכך אחרת מטודה x תעשה משהו אחר אפשרי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני בונה תוכנה ב - VB2005 ורציתי לדעת אם יש אפשרות לעצב את התוכנה בעזרת שקיפויות נוסח ויסטה? אני יודע שיש שם XP Look שניתן לתת לתוכנות, השאלה האם יש משהו כזה לויסטה? תודה.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. אני לומד C# מהאתר corner.co.il,עכשיו אני ממש מגיע לפרק על תכנות לwindows. עכשיו השאלה שלי-האם החומר עדכני? האם אני לא יוכל ללמוד משם/לא כדי שאלמד משם כי זה כבר לא עדכני? (בגלל שיש VB יותר חדש,בגלל windows 7 וכ"ו). מן הסתם יש לי windows 7 64 bit. אני ממש מעדיף ללמוד משם,כי זה זמין לי מאוד. תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by attiass,

שלום לכולם, אני מפתח אפליקציה בשפת C++ , והוספתי לאפליקציה איזשהו source code חיצוני, מאפליקציה אחרת. אני באפליקציה שלי, משתמש רק בחלק מהפונקציות שנמצאות ב- source code שייבאתי, אך בsource code ההוא ישנם עוד מספר פונקציות שעושות דברים אחרים, ומבצעות קריאות לפונקציות אחרות חיצוניות שלא נמצאות בתוך האפליקציה שלי, לכן נוצרות לי שגיאות link , שלא אכפת לי מהשגיאות הללו. האם יש אפשרות לנטרל את השגיאות האלה ושייתבצע לינק למרות הכול? אני משתמש ב- visual studio 2005, תודה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  10. שלום, יש לי קובץ אקסל ובו עמודה אחת מסויימת המכילה מחרוזת המורכבת מאותיות באנגלית ומספרים. האם אפשר להשתמש באחת מהשפות שהזכרתי בכותרת כדי לסנן את המחרוזת, כלומר לבדוק כל תו ולשמור רק את המספרים ללא האותיות? דוגמא: אם נתונה לי המחרוזת ABCD1234 אני מעוניין להישאר רק עם 1234.

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. היי, אני מבין שכדי להגדיר את שרת הדואר שלי אני צריך לבצע הגדרה של ה MX Record בדומיין. השאלה שלי האם אפשר להגדיר שחלק מהדוא"ל יגיע לשרת 1 וחלק לשרת אחר? אני אסביר, יש לי מספר תיבות מפעם בגווגל אפס - אבל לא מספיק כדי לשרת את כל העובדים. כרגע יש לי תיבות דואר POP שאני מקבל כחלק מחבילת האכסון שלי. הייתי שמח להגדיר X תיבות שיעבדו מול גווגל אפס ושאר התיבות שישארו כ POP בשרת הנוכחי. זה אפשרי? אני לא עושה הפניית דוא"ל מהשרת POP לג'ימייל מאחר ו: 1. הדוא"ל נשאר בשרת ורק העתק שלו מועבר - מה שאומר שאני צריך מידי פעם למחוק את הדוא"ל בתיבות הללו ידנית. 2. זימון לפגישה לא עובד טוב - אם אני עושה הפניית דוא"ל ומי שמקבל אותו פותח בגימייל - מתקבלת הודעה שהזימון נשלח למישהו אחר. 3. אני לא …

12. אני מעוניין ליצור קובץ batch שירוץ לי ב-telnet ושם יבחר לי בין תפריטים ויימלא לי שדות שאני צריך למלא. הסיבה שאני שואל זאת היא מפני שאני צריך להיכנס כל כמה שעות לטלנט ולהקיש שם משתמש וסיסמא ולבחור אופצייה מסויימת מתפריט והשאלה אם אפשר לעשות איזה קובץ שיעשה לי את זה אוטומטית?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. יש לי על המחשב שרת IIS ואני רוצה לפתוח משתמש בשביל חבר שלי ולתת לו 20 מגה שהוא יוכל להכנס עם שם משתמש וסיסמא. וזה יהיה רק בשבילו. איך עושים את זה?

14. Started by DOGMA,

שלום, אני צריך ליצור Desktop Item, אבל מאוד רצוי שהרקע שלו יהיה שקוף, האם יש איזהשהו סקריפט שמאפשר ליצור DI חסרי רקע? כלומר שרק האובייקטים שלו יהיו על הwallpaper של המחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת מערך מלא במספרים ומחזירה true אם יש מספר מסויים שמופיע רק פעם אחת ו-false אחרת. לא מצויין אם המערך ממוין או לא אז חשבתי: 1. למיין את המערך - logn 2. לכתוב פונקציה שעוברת פעם אחת על המערך ובודקת אם יש מופע יחיד של מספר מסויים - n ובסה"כ Onlogn האם יש אפשרות לפתור את זה למשל בסיבוכיות של n ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by 3d7,

האם אפשר לרוץ על Hash Table בצורה סדרתית כמו במערך? אם לא, אז יש אפשרות לשמור במערך מצביעים לאיברים בHash Table בזמן יצירת הHash Table, ואז לרוץ על המערך ולגשת לכל אחד מהאיברים בHash Table?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. והאם זה יעבוד אצל כולם, וחא ינסה להוריד את הקובץ להרד דיסק אצל חלק מהאנשים תודה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  18. שלום, יש לי סקריפט פרל שכתבתי במיוחד עבור מספר אנשים. אני רוצה לגרום לסקריפט לעבוד ללא קומפלייר כלשהו של פרל, אלא ממש על ווינדוס. כמו שVBS עובד או כל תוכנה אחרת כך שלא צריך להתקין אותה... האם ישנה איזו שהיא דרך לבצע זאת?

19. היי. אני בונה תוכנה שמורידה קבצים מסוימים, ואני מתכנן לעשות אפשרות בחירת mirrors להורדות. השאלה שלי, אם לתת לבנאדם לבחור את השרת המועדף, או ש"להמליץ" לו או לתת לתוכנה לבחור במקומו. חשבתי לעשות ping לכל אחד מהשרתים, וזה שמחזיר את הכי נמוך - ייבחר. אבל האם זה באמת יעבוד? כלומר, האם פינג נמוך ביותר תמיד יתן קצב הורדה מהיר יותר משאר הקישורים?

• 3 תגובות
    • 950 צפיות
  20. היי, שימו לב http://www.gogy.com/games/kingdom-rush-frontiersהמשחק הבא שוקל המון ולוקח לו לא מעט זמן להיטען, יש שם PRELOADER של חברה חיצונית, השאלה שלי היא האם מבחינה טכנולוגית תכנותית אפשר לבצע אפשרות שקובץ ה-SWF יטען מרגע פתיחת הדף ומרגע שה-PRELOADER מתחיל לפעול, זאת אומרת אם אדם חיכה 5-10-15 שניות בנתיים ה-SWF יטען לו וכשהוא ייצא מאותו PRELOADER או שהוא יסתיים לו בסוף ה-15 שניות הרווחתי בעצם 15 שניות טעינה. יש אפשרות כזו מבחינה טכנולוגית? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. האם אתם יודעים מה הקוד הזה עושה? #include <stdio.h> #define x char #define z else #define w gets #define r if #define u int #define s main #define v putchar #define y while #define t " A?B?K?L?CIF?MSP?E?H?O?R?DJG?NTQ?????U?V?????X???????Z????W??Y??" void s ( ) { x* c , b[ 5 * 72 ]; u a, e , d [ 9 *9 *9 ] ; y (w ( b) ){ r ( 0 [ b] -7 * 5 ) { c = b ; y ( (* c - 6 * 7 )* * c )c = c+ 1 ; r (( -0 ) [ c ] && w ( b + 8 * 5* 3 ) && w (b +8 *5 * 6) ) { a = 0; y ( a [ b ] ) { a [ d ] = ! ! ( a[ b] …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. למשל אני רוצה לפנות לPictureBox# #=מספר כלשהו למשל בזמן לולאה שאני אוכל לפנות לכמה משתנים עם שם דומה (חוץ מאותו מספר בסוף)... במקום להעתיק את אותה שורה 82 פעם

• 36 תגובות
    • 3.9k צפיות
  23. Started by bastard007,

אני לומד שפת C בסביבת עבודה בורלנד, ומאיפה שלא הורדתי קיבלתי שגיעה שלבדוק איזה גרסת ווינדוס יש לי 32 או 64 סיביות כי בגירסה שלי הוא לא יכול לרוץ. יש לי 64 סיביות ובמחשב נייד יש לי 32 ובשניהם הוא לא עובד... אותה הבעייה כנראה הבעייה זה ווינדוס 7 אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר תבעייה ואיך לסדר אותה, ואם לא האם אפשר קישור להורדה לבורלנד C שירוץ על

• 4 תגובות
    • 991 צפיות
  24. אני חושב על לימודי פיתוח תוכנות\אפליקציות סלולריות. האם מקצוע מסוג זה דורש ראש מתמטי? סליחה מראש על השאלה הכללית פשוט אין לי ידע בנושא...

• 4 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. האם בתעשייה משתמשים במבני נתונים כגון מחסנית ורשימה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים