עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני בצד שרת vb.net ואני רוצה לקרוא לפונקציה שכתבתי בצד לקוח js. כיצד? ללא ajax

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by OZSHIMON21,

שלום! אני לומד כעת בכיתה י"ג ואנחנו צריכים לעשות פרויקט בC# אני לא רוצה לעשות פרויקט רגיל שמו 4 בשורה או דמקה אני רוצה לשלב קצת גרפיקה עם XNA חשוב שהפרויקט יהיה עםאלגוריתם שמחשב ישחק כנד המשתמש תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. שלום חברים, בעקבות הקורונה אני עובד לאחרונה מהבית וקיבלתי פרויקט שקשור לעולם התוכנה שבו אני צריך את עזרתכם. ראשית אציין שאני מהנדס מכונות עם רקע בשפות תכנות JavaScrip/Java/C ויכול ללמוד תוכנות\ פלטפורמות נוספות אם צריך. אז דרישות הפרויקט: 1. בחברה יש לנו מספר מכונות מורכבות ואנחנו רוצים לבנות מערכת מידע כך שלכל מכונה יהיה את מאגר המידע שלה עם התכונות שלה, יכולת לכל משתמש להוסיף\לשנות מידע זה, יכולת להוציא פלטים על המכונה וכדומה. 2. כדי להשתמש במערכת צריך הרשאה שתהיה רק לעובדי החברה וכנראה הרשאה נוספת לעובדים מחוץ לחברה. 3. יש לנו אתר מבוסס על פלטפורמת SharePoint של מיקרוסופט, התעדוף היא שהמערכת תהיה על האתר עצמו. זה גם פותר א…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אני צריך שמישהו יבנה לי פונקציה שבודקת האם תת-מחרוזת כלשהי נמצאת במחרוזת אחרת, למשל האם במחרוזת ABCD נמצאת התת מחרוזת BC, התשובה היא כן, והפונקציה צריכה להחזיר את המקום שבוא מתחילה התת מחרוזת (אינטג'ר) או במקרה שלא נמצאה התת מחרוזת 0. לפי ההצהרה הבאה: function Pos (Sub:StringType; S:StringType):integer; Sub היא התת מחרוזת, וS היא המחרוזת המקורית. אם אי אפשר לבנות תפונקציה לפי ההצהרה שלמעלה - בלי האורך של התת מחרוזת אז אפשר להוסיף שהפונקציה גם מקבלת את אורך התת מחרוזת SubL ואורך המחרוזת .SL

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by kobine,

התוכנית מיועדת לחישוב שעות עבודה וזה לא עושה שגיאות קימפול רק אחרי שאני מכניס ערכים לשעות כניסה ויציאה הוא זורק את השגיאה Index was outside the bounds of the array ומצביע על השורה inmin = inhour % 100; ואם אני שם אותה כהערה הוא עובר להצביע על השורה הבאה וככה הלאה הקוד המלא בקובץ txt כדי שהוא לא יתבלגן: http://www.fps.co.il/Files/1156790691.txt מישהו יכול להגיד לי מה השגיאה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by PhoenixBoy,

בניתי דף שמעדכן טבלה במסד נתונים. הבעיה היא שהוא לא נותן כי אין לו הרשאת כתיבה. איך אני מאפשר לו?

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  7. הנה הקוד: <script language="javaScript"> function chackForm() { var msg; var num = 0; msg=" " ; if(document.club.firstname.value.length == 0) { msg = msg + "Firstname field is empty\n" ; num = 1; } if(document.club.firstname.value.length > 15) { msg = msg + "First name is too long\n" ; num = 1; } if(document.club.firstname.value.length == 1) { msg = msg + "First name is too short\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length == 0) { msg = msg + "Last name field is empty\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.length > 15) { msg = msg + "Last name is too long\n" ; num = 1; } if(document.club.lastname.value.…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום, קוד ליצירת טבלה בשם abcd דלהלן עובד: USE skullcrashingwords; DROP TABLE IF EXISTS abcd; CREATE TABLE abcd( ID INT AUTO_INCREMENT, Name VARCHAR(255) not null collate utf8_unicode_ci, KEY (ID) ); INSERT INTO abcd(name) SELECT 'aaaaa'; נוצרה לי טבלה בשם abcd בעלת שורה אחת המכילה שדה מספר רץ ושדה name עם ערך aaaaa. כאשר אני רוצה להוסיף יותר משורה אחת לטבלה, 2 שורות, בעזרת מילת המפתח union אני חוטף הודעת שגיאה ! להלן הקוד המתוקן USE skullcrashingwords; DROP TABLE IF EXISTS abcd; CREATE TABLE abcd( ID INT AUTO_INCREMENT, Name VARCHAR(255) not null collate utf8_unicode_ci, KEY (ID) ); INSERT INTO abcd(name) SELECT 'aaaaa'; UNION SELECT 'bbbb'…

• אהבתי!
    • 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. שלום כולם! אני צריך פונקציה שתעבוד על מערך שלם, שסוגו אובייקט שאני יצרתי. כלומר: GameSquare [,] squares=new GameSquare[5,5] squares.ChangeMoveToStatus(true); כי אם אני עושה פונקציה רגילה במחלקה, היא עובדת על אובייקט בודד בלבד. אני צריך משהו שיעבוד על מערך GAMESQUARE כמו שgetLength עובד עליו. בדקתי על GetLength וראיתי שהוא חלק במחלקה בשם System.array .אני יכול להוסיף לה פונקציה או משהו כזה? או שאני צריך לרשת אותה ואז להגיד לתוכנית שלי להתייחס למערכים כMyArray:system.Array במקום כsystem.array ? עזרה בבקשה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by dvirf1,

היי. 1. למה אני חייב לעשות המרה ממחרוזת לשלם בקליטת משתנה (אחרת הקומפיילר רושם: cannot implicitly convert type 'string' to 'int')? 2. איך אני יכול להשתמש ב case בשביל משהו כמו: אם הערך בין 90-99 (או בין כל טווח אחר של מספרים)? השאלות שלי נבעו מתוכנית פשוטה שרציתי לעשות: int grade; //commented out// string gradeString; //gets the user's grade in math Console.Write("Enter your math grade: "); grade = Console.ReadLine(); //commented out// gradeString = Console.ReadLine(); //commented out// grade = Convert.ToInt32(gradeString); //creates some blank lines Console.WriteLine(); Console.WriteLine(); //checks the us…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by unknown2007,

אפשר למחוק. הסתדרתי.

12. Started by Daniel22,

היי, איך אני יכולה למצוא תת מחרוזת ממחרוזת שהמשתמש מכניס בלי להשתמש בפונקציות?

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  13. Started by Stoichkov,

שלום הבעיה שלי היא כזאת אני אמור להדפיס דרך משתנה int את המספר 0001 הבעיה שג'אווה ממירה אותו ל1 אוטומטי. רציתי לדעת האם יש דרך כלשהי לגרום לשפה להתייחס אליו כ- 0001 בתור קובץ int בלי להשתמש בstring תודה.

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  14. Started by Mevartma,

אני מקווה שאני שואל בפורם הנכון ואם לא אז אשמח שתעבירו את זה לפורום הנכון. השאלה היא: יש לי סקריפט שפשוט מספק רשימה של הקבוצות/פורומים של משתמש, עכשיו הבעיה היא שהרשת שלי בנוייה בתצורת Forest עם כמה דומיינים למטה. אז כך כאשר יש למשתמש מסויים קבוצות אשר נמצאות בדומיין אחר הסקריפט זורק שגיאה שהוא לא מצליח למצוא אותם. מה שאני שואל האם יש דרך להריץ את השאילתה על ה-Forest ולא בדומיין ספציפי???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by abogani,

שלום לכולם, אני צריך לכתוב תוכנית שתאפשר למשתמש להכניס רק מספרים שלמים, אנחנו רק בשיעורים הראשונים אז זה צריך להיות עם scanf ולולאות while וכו'.. אם יכניס משהו אחר תתקבל שגיאה ואז התוכנית תבקש ממנו להכניס מספר שוב אם יכניס מספר עשרוני, רווחים ואז מספר, אותיות ואז מספר, מספר ואז אותיות, או אנערף אז יקבל שגיאה.. תודה לכל העוזרים !

16. Started by ferrari,

אני תקוע... לא זוכר איך עושים את זה... PLZ HELP הנה השאלה: "כתוב/י תוכנית כאשר מחברת 2 מחרוזת" בC-

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  17. Started by ciclop,

אם יש לכם זמן, אז אנא נסו לעזור לי בשאלות הבאות: *כתבו תוכנית שקוראת מספר ממשי חיובי (המייצג מסה), ולאחריו מופרד ע"י רווח אחד מן התווים הבאים: k, c, o או p, המייצג את יחידת המידה (kilogram, carat, ounce או pound). התכנית מחשבת ומדפיסה את המסה ביחידות של גרמים, כאשר היא מבצעת את ההמרה על-פי הטבלה הבאה: kilogram = 1000 gr carat = 0.2 gr ounce = 28.34 gr pound = 453.44 gr לדוגמה (שימו לב לרווח המפריד): קלט: 20.4 o פלט: 578.136 gr מלבד המקום בו אתם בודקים שהמסה חיובית, יש לכתוב את התכנית ללא שימוש ב- if-else ! הערה: הקפידו לבדוק את הקלט: כזכור, אסור שהמסה תהיה מספר שלילי וכן על יחידת-המידה להיות חוקית. בכל מקרה אחר, הדפיסו הודעת שגיאה וסיימו את התכנית. *כתבו ת…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by CobraBoy,

יודה לכם מאוד : בתחרות ספורט ארצית השתתפו 20 ספורטאים הספורטאים התחרו בשולשה מקצועות : ריצת 100 מטר - מתקבל זמן הריצה ב שניות (X) קפיצה לרוחק -מתקבל במטרים (Y) קפיצה לגובה -מתקבל בס"מ (Z) כתוב תכונית שתדרג את הספורטאים על פי הישגיהם בסדר יורד תוך הפעלת הכללים הבאים : ריצה 100 מטר - NIKUD=50/[X-8 קפיצה לרוחק - NIKUD=Y*10-5 קפיצה לגובה - NIKUD = [Z MOD 5 ]*10+0.01*Z

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  19. Started by as2005,

1. איך אני יכול ליצור קובץ dll מקוד C (בלי classes) בלי לשנות את קוד המקור- הפונקציות. 2. כמו כן איך אני יכול להשתמש בקובץ הנ"ל בפרויקטי ההרצה המשתמשים בפונקציות מתוך ה-dll כאשר גם בו אני לא רוצה לשנות את קוד המקור. (אני לא מתכוון למספר שורות בודדות שיוספו לקובצי ה-header בלי תלות במספר הפונקציות המיוצאות/מיובאות מקובץ ה-dll.)

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. אז ככה... אני עובד עם מודלים (Module)... עכשיו יש לי טופס בשם form1 ויש בו קבוע (Const) בשם BlockSize אני רוצה שהקבוע הזה (BlockSize) ישמש אותי גם במודלים...איך אני עושה את זה?? משהו עם Public??

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  21. שלום לכולם. ברצוני להתחבר למסד נתונים sql server 2008 r2 express ובטבלאה ספציפית לשלוף ערכים ממקום מסוים, לעדכן ולמחוק. לדו: טבלת משתמשים, אני רוצה שיהיה ניתן להוסיף משתמש , למחוק אותו (עפ"י חיפוש אם קיים) ולעדכן. כל זה חייב להיות בזמן אמת וחשוב לדעת שהטבלה חייבת להתעדכן כל הזמן ומהר (לדו: לכל משתמש יש כסף בחשבון והוא משתנה מאוד מהר בהתאם לפעולותיו) אשמח לכל עזרה שתבוא זקוק לזה מאוד.. שיהיה יום טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האם מישהו פה מכיר מדריך/מאמר/חוברת טובה באינטרנט ללימוד של הנושא הנ"ל? אני צריך משהו דיי מעמיק, גם כי אני לא מתמצא בנושא יותר מידי, וגם כי אני רוצה לדעת אותו כמו שצריך. חיפוש בגוגל/msdn הניב כל מיני מדריכונים שהם ספציפים מידי / קצרים מידי / תאורטים מידי, וכו'. אני צריך משהו שעובר על הנושא משלב התאוריה עד לשלב כתיבת התוכנית. ובwin32, לא unix. תודה... עריכה: טוב אולי במקום לשאול את השאלה הזאת, אני אציג פשוט את הבעיה. בניתי שרת לתוכנת צ'אט, שיכולים להתחבר אליו כמה אנשים. עכשיו אני רוצה לבנות לקוח לתוכנה הזאת, עדיף בC++ סביבת windows. הבעיה העיקרית היא שאני צריך בו זמנית גם "להקשיב" לפורט שמחובר אל השרת, בשביל לדעת האם התקבלה ממנו הודעה חדשה, וגם לבדוק אם המשתמש כתב משהו…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. יש לי אתר.. www.pc-fix.co.il ואני רוצה ליצור בו את הפונקציה שגוררים את הדף למטה.. ואז יש מן באנר כזה בצד שירד יחד עם הדף וכאילו תמיד ישאר במרכז העניינים.. משהו בסגנון התפריט שיש פה בצד שמאל באתר של KSP בקישור הבא: http://www.ksp.co.il/hmain.php מצטער על ההפניה לשם ולאתר שלי.... זה רק כדי להסביר מה אני מחפש. או אם מישהו יכול רק להגיד לי איך בידיוק מכנים את האובייקט\דבר הזה בשפה מקצועית... ואז אני יוכל לחפש את הקוד ברשת המון תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by MasterGal,

שלום חברים, אני מנסה ללא הצלחה לרשום בקוד PHP, שליחה של נתונים מform רגיל ב html למייל הפרטי שלי באמצעות php. השרת שאני מאכסן את האתר הוא שרת unix תומך php. יש אפשרות שאני לא עושה משהו נכון? צירפתי את הקוד ה PHP ואת הקוד ה HTML שרשמתי למטרת הטופס.. אשמח אם תעזרו לי אני משתגע... PHP Code: (sendmail.php) <?php /* Detail of Subject and My email Adrress */ $emailSubject = 'You have a new Email from: |'; $webMaster = 'gal22_5@walla.co.il'; /* Details from the customers */ $nameField = $_POST['name']; $emailField = $_POST['email']; $PhonenumberField = $_POST['Phonenumber']; $areaCodeField = $_POST['areaCode']; $emailCheckField = $_POST['emailCheck']; $phoneCheckFi…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Zeev86,

היי. אני כותב בVB 2010 תוכנה שאמורה להוריד קובץ מהאינטרנט. אני נתקל בבעיה, כשהקובץ נראה באופן הבא: http://www.vbforums.com/attachment.php?attachmentid=46517&d=1143754788 איך אני מוציא מהקישור את הכתובת של הקובץ? כלומר, כשאני שם את הקישור במנהל הורדה כלשהו, הוא יודע לתרגם את הכתובת לקישור עם סיומת הקובץ ולהוריד אותו. התוכנה שלי לא יודעת. איך אני גורם לתוכנה לפרש את הכתובת?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.