תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
את הפונקציה הנ"ל . תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
את הפונקציה וקצת הסתבכתי . אשמח לעזרה בקוד מוגן או אפילו פסואדו-קוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן ריצה פתאום הקומפיילר (VS 2010) נותן לי את ההודעה המוכרת של בעיה בזמן ריצה (עם ה break וה continue) ופותח לי ב VS קובץ ASM שמתחיל ככה: page ,132 title chkstk - C stack checking routine ;*** ;chkstk.asm - C stack checking routine ; ; Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. ; ;Purpose: ; Provides support for automatic stack checking in C procedures ; when stack checking is enabled. ; ;******************************************************************************* אני לא יודע מה יכל לגרום לזה אבל הדבר היחיד שנראה לי חריג הוא שהקצאתי מערך של INT בגודל שתי מליון int arr[2000001], זה אמור להיות חריגה מגודל ההקצאה המותר? אם כן…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור מופע של משתנה מסוג Random לתוך משתנה מסוג long Random rand = new Random(); long x = rand.nextLong(); השאלה שלי היא איך ניתן להגריל מספר לונג בטווח מסויים? (אני צריך מספר לונג בין 0 ל-50000) הפקודה (rand.nextLong(50000 נותנת שגיאה.. :-\
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חבר'ס , לאחרונה הוספתי באתר שלי דף מסויים שמציין שהגולש הגיע למקום שלא קיים , רוצים לראות ? כנסו לאתר שלי : www.room4u.co.cc ותקליקו על הפרסומת למטה ( הקישור שם שבור ) זה יפנה אתכם ישירות לדף העניין הוא , שלקחתי את הפלטפורמה מהאתר : http://www.thebest404pageever.com/ עכשיו , אם תשימו לב , כל פעם שתלחצו REFRESH אתם תראו סרטון אחר , העניין הוא שגם אני רוצה לעשות את זה בדף השגיאה שלי , אך אינני מוצא את הקוד בשום מקום , הייתי רוצה לבצע זאת עם הקוד PHP ניסיתי עם הקוד הבא : <?php $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/grim_grinning_ghosts.swf';[/url] $swf_html[] = '[url]http://cdn.anyhub.net/thebest404pageever/swf/dance_party.swf';[…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בכיתה יא', לומד כרגע מערכים עם פעולות בוליאניות שמחזירות אמת או שקר. אני עובד בשפת JAVA בתוכנה NETBEANS. מחר יש לי בוחן ובבוחן יהיה תרגיל שבו תהיה פעולה שגויה ואני צריך לתת דוגמה למערך שמשיג את מטרתו, למערך שאינו משיג את מטרתו ולתקן את קטע התוכנית. בנוסף יהיה תרגיל לכתוב פעולה בוליאנית. חיפשתי בבחינות בגרות ולא מצאתי תרגילים כאלו. אם מישהו יודע היכן יש אני מאוד אשמח. תודה ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1) מה הדרך הכי יעילה (מבחינת זמן ריצה) להפוך char ל-std::string? 2) האם יש אובייקט "כללי" ב-c++? משהו כמו Object ב-Java? אם כן אז יש לו פונקציה שדומה ל-toString כדי שאוכל להפוך אותו ל-string? תודה ושנה אזרחית טובה!
-
- 10 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי הכוונה שלי בשאלה היא האם למשל את הדומיין WWW.בנקלאומי.CO.IL (במידה והיה פנוי) היה מותר לי לרכוש?
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום לכולם פתחתי אתר בCOI (עדיין בשלבי בנייה) ומשום מה האתר לא מופיע בחיפוש בגוגל גם שאני רושם את האתר במלואו זה האתר http://asmagnetim.coi.co.il/ השאלה היא למה זה לא מופיע ומה אפשר לעשות בשביל שזה יופיע בחיפוש בגוגל. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני עושה פרויקט בשפת C# ונתקלתי באיזו בעיה בקישור עם מסד הנתונים. יש לי בform מסוים מערך של 50 כפתורים ואני רוצה שעל כל כפתור יהיה תוכן כתוב שילקח מתוך טבלה במסד הנתונים, ניסיתי עם select from where ומסתבך לי שם משהו כל הזמן איך אני יכול לעדות את זה?יש דרכים? תודה מראש על העזרה..
-
- 31 תגובות
- 7k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית עם הכלים שלמדתי שמקבלת מספר ומחזירה האם יש לו שורש שלם חיובי ולתת הודעות בהתאם. static void Main(string[] args) { int number = 0; int squareRoot = 0; bool isSquare = false; bool Answer = false; Console.WriteLine("Enter a number and press ENTER."); number = int.Parse(Console.ReadLine()); while (Answer == false) { if (squareRoot * squareRoot == number) { isSquare = true; Answer = true; } else if (squareRoot * squareRoot > number) { Answer = true; } else squareRoot = squareRoot…
-
- 14 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, נגיד וקניתי מערכת באנגלית לצורך העניין מערכת ניהול תוכן, ואני רוצה לתרגם אותה וליישר אותה, המערכת בנויה ב php ואני יודע css html וממשש קצת php אני יכול לבצע את זה? איך מבצעים את התרגום והיישור? ראיתי באיזה סקריפט שהורדתי שהיה קובץ כזה שבו רשומה מילה באנגלית יש שווהואז מילה בעברית והוא מתרגם לבד, איך יוצרים דבר כזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
קיבלנו תרגיל בקורס במבנה מחשב לנטרל פצצה בינארית. כלומר אנחנו מקבלים קובץ הרצה, עושים לו objdump ומסתכלים על הקוד אסמבלי שמתקבל במטרה לעבור את כל השלבים בלי שתיקרא הפונקציה explode_bomb. הדרך שמשתמשים בה היא debugging בעזרת gdb. עברתי 5 מתוך 6 שלבים ונתקעתי פה: 08048bf7 <phase_6>: 8048bf7: 55 push %ebp 8048bf8: 89 e5 mov %esp,%ebp 8048bfa: 57 push %edi 8048bfb: 56 push %esi 8048bfc: 53 push %ebx 8048bfd: 83 ec 3c sub $0x3c,%esp 8048c00: 8d 45 dc lea 0xffffffdc(%ebp),%eax 8048c03: 89 44 24 04 mov %eax,0x4(%esp) 8048c07: 8b 45 08 mov 0x8(%ebp),%eax 8048c0a: 89 04 24 mo…
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום רב, ישנה לי בעיה בזמן ריצה של תוכנית VB כאשר אני מנסה להתחבר למסד נתונים מסוג MDB.. זה דחוווףףף התמונה של השגיאה מצורפת בתמונה הנ"ל וכן השורה אשר גורמת לשגיאה מסומנת באדום בתמונה הנ"ל מישהו יודע מה הבעיה וכיצד ניתן לפתור אותה?
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
-
שלום רב, מישהו יודע האם ניתן להריץ את הפקודה של mstsc דרך VB כאשר הנתונים (כתובת,שם משתמש וסיסמא) מוגדרים מראש? אם כן, איך ניתן לעשות זאת ? (אודה לכם אם תוכלו לתת תשובה מפורטת ומוסברת בנושא) תודה מראש..
-
- 16 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני צריך לבנות איזה אתר וכבר התחלתי ללמוד PHP וקצת להרכיב דברים , אחר-כך אני מתכנן ללמוד CSS בשביל העיצוב וJAVASCRIPT כדי להכניס עוד קצת חיים לאתר. עכשיו גילתי שיש כזאת אפשרות שנקראת JOOMLA שבה אפשר בנוחות ובמהירות גם לבנות דברים. מה כדאי לעשות ומה ההבדלים?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לקראת בניית אתר האינטרנט הראשון שלי. האתר מיועד לשמש כחלון ראווה לעסק המשפחתי. האתר אמור להיות סטטי אך הייתי רוצה לשמור לעצמי את האופציה לשינויים קטנים בעתיד עם זה ברמת התוכן, עיצוב, קוד, ובשל כך אני מנסה לעשות זאת בעצמי ולהימנע מעבודה עם מתכנת שיחייב אותי שכול שינוי יצטרך לעבור דרכו. האתר לא צריך לכלול בתוכו מערכות כגון: פורומים, בלוג וכו'. האתר צריך לייצג את המוניטין של החברה בצורה עניינית ומסודרת וחשוב מאוד שהעיצוב יהיה נקי ומסודר. הידע שלי ב-HTML\CSS הוא בסיסי ביותר ובשל כך חשבתי לבנות את האתר בעזרת WordPress\Joomla, יתרונות? חסרונות?. חשבתי גם על DreamWeaver כאופציה לכלי עזר בחוסר הידע שלי בכתיבת HTML באופן ידני, אשמח לשמוע את דעתכם בעניין. חשו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Program { static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Please enter a sentence and press ENTER"); string input = Console.ReadLine(); int i = 0; Console.WriteLine("please enter your name"); string g = Console.ReadLine(); while (i < 10 ) { Console.WriteLine(input+g); i = i + 1; } } } } הקוד הזה קולט את מה שאתה רושם פעמיים ומדפיס . אבל הוא לא שם רווחים בין המילים .כאשר הוא מדפיס אותם . איך אני יכול לשים רווחים ? ב I למה שמנו אפס ולמה לא שמנו 5 או 9 או כל מס…
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך לעשות את זה ומסבתך עם ההגדרה של SET, אשמח לעזרה מהירה: עליכם לכתוב תכנית מחשב אינטראקטיבית הקוראת פקודות, מפענחת ומבצעת אותן. הפקודות עוסקות בפעולות על קבוצות. היא אוסף של איברים, ברי מניה, שכל איבר בו מופיע לכל היותר פעם - set - תזכורת: קבוצה אחת. אשר מסוגל להחזיק קבוצת set את הטיפוס typedef עליכם להגדיר, תוך השימוש בפקודת 0]. על מבנה הנתונים שבחרת להיות יעיל מבחינת כמות זיכרון, הנדרשת ... שלמים בתחום [ 127 A,B,C,D,E,F לשמירתו (רמז: עבודה עם סיביות). בנוסף עליכם להגדיר 6 משתנים חיצוניים מטיפוס זה. כל שם קבוצה בפקודות שלהלן יילקח מתוך השישה הנ"ל. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך אני יכול להפעיל אסבלי ב-WINDOWS 7? וגם באיזו תוכנה צריך להשתמש כדי להפעיל אותו?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי את המחלקה הבא: public class ForagersTask extends Task { private ConcurrentLinkedQueue<Forager> foragers; private long waitTime; public ForagersTask(Collection<Forager> foragers, long refreshRate) { // Saves the Foragers this.foragers = new ConcurrentLinkedQueue<Forager>(foragers); // Saves the wait time waitTime = 1000 / refreshRate; } @Override public void run() { // Gets the first Forager Forager current = foragers.poll(); // Checks if the Task should stop while ((!terminate) && (current != null)) { try { // Performs the Forager action current.act(); // Adds the Forager to the Queue foragers.add…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
-
אוקיי, אז התקדמתי הצלחתי ליצור סקריפט כזה והוא אפילו שולח לי מייל לתיבת הדואר שלי לאחר מילוי פרטים בטופס צור קשר, אבל ישנה בעיה אני מקבל את המייל בג'יבריש, ניסיתי להגדיר קידוד UTF 8 ניסיתי קידוד עברי ותמיד אני מקבל את המייל בג'יבריש יש למישהו רעיון איך אפשר לתקן את הבעיה ? תודה... שי
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אני צריך לבצע שליפה מה-DB של בערך +100 רשומות רנדומליות מה-DB. אני לא מומחה גדול ל- SQL אבל אני יודע שהשאילתא שהיום אני מבצע היא לא הכי יעילה. SELECT * FROM TABLE ORDER BY RAND() LIMIT 200 בנתיים זה עובד סבבה כי אין לי הרבה רשומות (20), אבל הטבלה אמורה לגדול לכמה אלפים טובים לפחות. בטבלה יש עמודה של IDs שהיא AUTO_INCREMENT והיא Primary Key. לפי מה שאני מבין יש לי 2 אופציות. 1. לבצע שאילתא יעילה יותר - אולי תוכלו להפנות אותי לאחת כזו. ראיתי פה כמה http://akinas.com/pages/en/blog/mysql_random_row/ אבל הם כל פעם שולפים רשומה אחת, וכשניסיתי להגדיל את הטווח זה לא החזיר לי מספר קבוע של ערכים. 2. לבצע שליפה כדי לברר את מספר הרשומות הקיימות. ב-PHP לחולל 100+ מספרים רנדומלים …
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-