תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אז קניתי שטח אחסון חדש, העברתי את כל הקבצים ועכשיו אני רוצה להעביר את הכתובת. איך עושים את זה? כמה בלאגן זה? תודה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מספר שאלות.. 1. מהו buffer? (לפי מה שהבנתי עד עכשיו, באפר הוא מחיצה כלשהי בזיכרון שיכולה להיות בכל גודל ולהכיל כל סוג ערך). 2. מישהו יכול להסביר לי את ההגדרה הבאה: void* buffer איך משתנה יכול להיות void ומה זה אומר? האם במשתנה מסוג כזה אני יכול לשים כל ערך (מחרוזת, מספר וכו'..)? האם buffer חייב להיות מסוג void*? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ב c++ כשזה אינטים אז אין בעיה אני קורא שורה לתוך סטרינג ומתייחס לזה במערך ומוציא את המספרים כאינטים אבל בדאבלים זה לא עובד.. איך אני יכול להוציא את המספרים לתוך משתנה דאבל? נניח וזה הקובץ 0 1.1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0.7 1.0 0 0 0 0 0 0 0.9 0 0 1.2 1.3 0 0 0 0 0.9 0 0 0 1.1 0.1 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0.8 0.6 0 0 1.1 1.3 0 0 0.2 0 1.1 0 0 0 0.2 0 0.1 0 0 0 0 0 0 0 0.9 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך בפרוייקט לעבוד עם gps ומחשב כף יד. השפה היחידה שאני יודע היא c. השאלה שלי היא האם אפשר לתכנת בשפת c למחשב כף יד? ולקבל נתונים מה gps?
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם קיים דבר לזה לC? אני יודע שלVB ולJAVA יש, אבל לא הצחתי למצוא משהו דומה לC. אשמח לעזרה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הא אפשר לעבוד עם צלילים בjava וא"כ איך? ואיך אפשר לעבוד על גובה הצליל?
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה קצת מפדחת אבל אני לא זוכר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמרו לי שאוכל לפתור את הבעיה אם אשתמש ב-NOTEPAD לאחר שמירת ה HTML אבל רציתי לדעת על פתרונות אחרים. יש לי אתר אינטרנט ואני לא מצליח לכתוב keywords בעברית ב HTML, כי כאשר מציגים את ה source של הדף העברית יוצאת בקודים כמו באותיות חיפוש במנועי חיפוש. איך ניתן לתקן את הבעיה? אני משתמש בעורך Nvu ל-HTML אגב. אגב, מעצבן שמבקשים ממני לקרוא את חוקי הפורום בכל פורום כאשר אין בקשות מיוחדות אלא רגילות. כדאי אולי לציין שאלו "בקשות רגילות". תודה,
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תיכנסו לפה גם ב-IE וגם ב-FF ה bullets בתגית <ul> הם ברווחים שונים - למה זה? ניסיתי לשחק עם הmargin לשנות 15+ או 15- אבל לא מצליח (בדפדפן אחד זה מסתדר, בשני מתפקשש) איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום. אני עובד כרגע על משחק multiplayer. או יותר נכון מחפש כלים כדי לבנות משחק כזה. אחד הכלים שנתקעתי בלמצוא אותם זה טכנולוגית peer to peer כמו socket. ניסיתי להשתמש בsocket וזה עובד טוב ברשת LAN. הבעיה היא שאם אני רוצה להשתמש בזה ברשת הגלובלית עם IP גלובלי אני צריך לפתוח פורט בראוטר.מה שאני לא יוכל לעשות בצד של הלקוח. באיזה שיטה כדי לי להשתמש?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אפשר לקמפל ולהריץ ב-c++ מתוך dos? 8) תודה רבה... מתן.
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אתמול שמעתי על שפה מאוד קלה. חיפשתי מידע עליה, אכן היא קלה מאוד. השאלה שלי היא אם אני רושם את התוכנית הבאה: print "Welcome to the Area calculation program" print "---------------------------------------" print # Print out the menu: print "Please select a shape:" print "1 Rectangle" print "2 Circle" # Get the user's choice: shape = input("> ") # Calculate the area: if shape == 1: height = input("Please enter the height: ") width = input("Please enter the width: ") area = height*width print "The area is", area else: radius = input("Please enter the radius: ") area = 3.14*(radius**2) print "The area is", area לאחר כל פקודת…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשלוח אותו בתור פרמטר לפונקציה למשל outp(0x3f8, 10011101) איך המהדר יודע שזה אמור להיות מספר בינארי ולא עשרוני? (הפרמטר השני בדוגמה הנ"ל)
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
איך הוא מחשב את התו מהASCII ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשים תמונת רקע לתא בטבלה אבל בגלל שזה לא ברוחב המתאים התמונה משתכפלת לי? יש דרך לסדר את זה לא בCSS? ואם רק בCSS אז איך אני משלב את זה באתר? תודה?
-
- 5 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
שלום חברים, כתבתי את התכנית הבאה, עכשיו יש לי בעיה בקלט, כשאני מכניס 4 הוא יורד 2 שורות ואז מחכה לקלט מתאים. זה לא טוב, אני צריך שכמו בשאר הוא ירד שורה אחת בלבד ואז יחכה לקלט. אם מקישים 1 צריך להכניס 2 מילים והוא ידפיס אם הן שוות 0, 1 אם השניה גדולה יותר, 1- אם הראשונה גדולה יותר (לקסיקוגרפית). אם מקישים 2, צריך להכניס מחרוזת והתכנית מדפיסה את אורכה. אם מקישים 3, צריך להכניס גודל מערך שלמים ואז להכניס ערכים שלמים בהתאם, והוא מדפיס את הערך שבתא שסכום ערכי התאים לפניו וסכום ערכי התאים אחריו שווים. אם מקישים 4, צריך להכניס מחרוזת והתכנית מדפיסה אותה בלי רווחים. סה"כ תכנית לא קשה בכלל, רק הקלט של 4 עושה לי בעיות. אהיה אסיר תודה אם תוכלו לעזור לי בזה. מצ"ב הקבצים. תודה מראש. […
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עכשיו מתחיל ללמוד על אפלטים של java ואני נתקע בגלל שאין שום אתר טוב שיכול ללמד וכל אתר הוא על קצת מאוד חומר וגם אני רוצה ללמוד ליצור אפלט שקולט פרמטרים מהדפדפן טסקט וצבע ומציג אותו על המסך בבקשהההההה מי שיכול שיכתוב לי את האפלט וכך אני ילמד וגם בבקשה שיכתוב כאן כתובת לאתר תותח שמלמד אפלטים. מי שיעזור לי אני אודה לו מאוד.... תודה מראש!! נ.ב כשאתם שולחים כתובות של אתרים אני מעדיף שיהיו בעברית
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי פונקציה שרצה כל פעם שאני מכוון את העכבר על תמונה מסויימת. הפונקציה מריצה את עצמה על ידי הפקודה setTimeOut בכל פעם שהפונקציה נקראת, אני רוצה לבדוק האם העכבר כבר יצא מתחום התמונה ולא צריך להמשיך לקרוא לה, איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני הנדסאי תוכנה ועובד במקצוע.. בכלל השעות הארוכות אין סיכוי שאני אוכל ללכת ללמוד שפות תכנות נוספות. רציתי לדעת אם מישהו מכיר בארץ (כי בארה"ב יש הרבה) מקום שמעביר קורסים בתכנות (כל מיני שפות עוד לא החלטתי מה אני רוצה ללמוד) מהבית, על אותו רעיון כמו ב- אוניברסיטה הפתוחה.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הנושא הוא מודלים חישובים. אני צריך להוכיח חופשיות הקשר של שפה כלומר לבנות לה אוטומט מחסנית אם אפשר. השפה היא הסבר של השפה במילים: a בחזקת i b בחזקת i+k-j c בחזקת j d בחזקת k כאשר i j k גדולים מ-0 וk גדול מ j
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
עדיף לא הטוטוריאל הרשמי כי אני מחפש משהו מסודר טיפה יותר ממה שיש שם. לא אכפת לי אפילו המלצה על ספר שיש בו הסבר טוב...תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי , אני צריך לדעת איך לעבוד עם רשימות מקושורת ב-#C, אם יש מישהו שיודע אני אשמח לקבל עזרה... תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני מקשר בין ה Struct של ה Color ל ComboBox?? כך שכל הצבעים יופיעו בתוך הקומבו-בוקס כלל השמות???
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. פתחתי לפני מספר שבועות דיון ובו ביקשתי עזרה בנוגע לתקשורת בין client לhost באמצעות winsock. למרות שאנשים פה ניסו לעזור לי, שום דבר לא עבד. ואז חשבתי, אפשר לתקשר בין התוכנות באמצעות HTTP, כמו צאט. תוכנה אחת שולחת טקסט, והתוכנה האחרת טוענת אותו דרך HTTP ומתרגמת אותו לפקודה. עכשיו לשאלה. עד כמה זה יעיל ואיך לבצע? מסד נתונים, קובץ טקסט פשוט שמאוכסן בשרת? עוד דרכים? והאם הדרך הזאת לא כל כך חכמה ועדיף להשתמש בשיטה אחרת? (הכוונה שלי שלמחשבים תהיה אפשרות לתקשר בלי שמשהו יחסום אותן, אם זה אנטיוירוסים, חומות אש, ראוטרים וכו).
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-