עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. אני רוצה לילמוד שפת תיכנות מהתחלה נירא לי שאני יתחיל עם c או c++ או java או vb אבל אני צריך מדריכים של "מפגרים" כאילו מהתחלה שיסבירו כול מוסג ולא יגידו לי לולאות ואני לא יודע מה זה תודה רבה לעוזרים (אין לי שום ידע מקדים אבל למדתי קצת html אולי יעזור)

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by kalimero1234,

אני מתחיל עם PHP. עד עכשיו התשמתש בעורכי טקסט פשוטים יחסית. אבל אני רוצה להתחיל פרוייקט משל עצמי ואני רוצה סביבת עבודה שאני אוכל ליצור בה פרוייקט שלם בMVC עם השלמות אוטומטיות וכו'. (כמו ZEND STUDIO רק שהוא עולה כסף) על מה אתם ממליצים? נ.ב האם כדאי להתחיל עם FRAMEWORKS כמו ZF?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני מנסה לעשות דוגמאות מהספר וללמוד אבל בתוכנה הזאת כל פעם שאני רוצה לקמפל דוגמא אחת הוא דורש ממני לפתוח "project" וגם כן שומר עוד שלוש ארבע קבצים (חוץ מ CPP ו EXE)... למישהו יש מושג איך אפשר לפשט את השימוש בתוכנה על מנת שיהיה יותר נוח לשימוש עבור הדוגמאות? אם אני כבר כותב אז יש איזה תרגיל אצלי בספר על סוגי משתנים (GLOBAL AND LOCAL) וניסיתי בשני קומפילרים שונים ובדקתי שגיאות כתיב והוא פשוט לא קולט את המשתנה הגלובלי. הקוד: // This program demonstrates use of Global variable and local variable. #include <iostream> using namespace std; void func1(); void func2(); int count; // this is a global variable int main() { int i; // this is a local variable for(i=0; …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. האם בתעשייה משתמשים במבני נתונים כגון מחסנית ורשימה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by PES2008,

שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד visual C++.net ויש לי מספר שאלות (יש לי רקע בפסקל של תיכון): 1. האם כדאיל להתחיל ללמוד מזה ולא מC++ רגיל? 2. אני חושב לקנות את הספר visual C++.net סדנת לימוד, של הוצאת הוד-עמי. הספר מספיק טוב? אתם ממליצים על ספר אחר? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by TheAnthrax,

ועוד שאלה בסדרת המעבר מפייתון ל-C#: אם אני לא יודע לומר מראש איזה סוג יוחזר ע"י פונקצייה מסויימת... מה מקובל לעשות? להחזיר object? בדוגמה למשל אני לא יודע אם יחזור לי OracleConnection או MSSQLConnection כי זה תלוי בקלט מהמשתמש. public string getOracleConnectionPath() { return "Data Source=(DESCRIPTION=(ADDRESS=(PROTOCOL=TCP)(HOST="+this.Host+")(PORT="+this.Port+"))(CONNECT_DATA=(SERVICE_NAME="+this.ServiceName+"))); User Id="+this.UserName+";Password="+this.Password+";"; } public OracleConnection makeOracleConnection() { return new OracleConnection(this.getOracleConnectionPath()); } public…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by AgentZ,

אהלן חברים , אני התחלתי ללמוד במגמת מדעי המחשב והתחלנו ללמוד תכנות בג'אווה . הבעיה היא שאנחנו לומדים בקצב של צב ואני ממש רוצה כבר להתקדם . אני יודע כבר PHP ויש מאחוריי כבר כמה פרוייקטים די גדולים , אז יש לי איזה שהוא רקע בתכנות . אני ישמח לכל אתר / ספר שאפשר ללמוד ממנו , עם עדיפות לכמה שיותר זול. תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by MasterDK,

יש לי מטלה לבנות תוכנה שתבקש שם משתמש וסיסמא שאני יקבע ואם הם נכונים אז היא תעשה משו לא משנה כרגע. עכשיו זה לא בעיה הבעיה נוצרת בזה שאת הסיסמא אני צריך שהיא תדפיס כ * (כוכבית) כלומר ככה זה נראה אצלי בתוכנה: enter user name dima enter pass 123 וככה זה אמור להיראות: enter username dima enter pass *** הבנתם? אם לא תגידו אני יסביר שוב. זה הקוד שלי: #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <string.h> void main() { char user[]="dima"; char user1[5]; char pass[]="123"; char pass1[50]; clrscr(); printf("Enter user name (maximum 5 sumbols):"); scanf("%s", user1); if ( strlen(user1) > 5 ) { printf("The user you entred is more than 5 symb…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Ovid,

שלום, אני צריך ליצור dll שמקשר בין תוכנית שכותב משתמש מסויים לבין סימולטור (הוא כתוב הvb והוא כולל 7-סגמנט ,לדים ,מפסקים וכו'..) בעיקרון אני צריך get ,set ,כלומר פונקציות שולחות\מקבלות נתונים מהסימולטור , ופונקציות in\out שיתקשרו עם התכנית שכתב המשתמש. יש משהו ספציפי שאני צריך לדעת לגבי כתיבת dll ? איך אני מתחיל? זקוק להדרכה .. תודה. יום טוב.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by SweeT_EviL,

מה יכול לגרום להפסקה של ריצת תוכנית בC (בכלליות). כמובן שהתוכנית עוברת את הקומפילציה בלי ארור/אזהרה...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by s_b54,

אני מעוניין שגולשים יוכלו לשלוח מייל דרך האתר ולא דרך המחשב שלהם שכאשר הם ילחצו על "send" הוא ישלח ישר עכשיו אני יודע שצריך שרת שתומך שפות צד שרת ויש לי כזה עכשיו האם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אין לי ידע נרחב ב php אז אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח בתודה s_b54

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by mimig,

שלום, איך שולחים להרצה (משולש ירוק) רק form מסויים - נדרש, ולא את הform שנכתב בporgram שפונקציית הmain. ?? עזרה- תודה!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Amit Shani,

אז בניתי מחלקה בשם Rational שמכילה nom ו denom - כלומר, המייצגת שבר. אני צריך שהפעולה הבאה תפעל: ;r2=0.3 * r1 עכשיו, כתבתי אופרטור * למחלקה הזו: Rational& operator*(double num) { Rational r=toFragment(num); r.nom*=nom; r.denom*=denom; return r; } והבעיה הראשונה שלי היא שהפונקציה תרוץ רק במקרה של r2=r1*0.3 ולא ההפך, איך אני מתקן את זה? הבעיה השניה שלי: toFragment הופכת double לשבר, התוכנית התחרבשה וכשחיפשתי למה, ראיתי שכשאני מעביר 0.3 לפונקציה במחלקה - המספר המועבר הוא בעצם 0.2999999 בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה, ולמה זה מחרבש לי את התוכנית? כי הקוד של toFragment הוא: Rational& toFragment(double num) { int…

14. שלום, אני צריך לרשום קוד ב-C בקומפיילר TURBO C. הקוד משלב קוד ASSEMBLY, והתכנית חייבית להירשם בTURBO C תחת DOS כיוון שאני עושה שימוש בפסיקות. הבעיה היא שקוד ASSEMBLY לא מזוהה משום מה ע"י הקומפיילר ואני לא מבין למה. להלן דוגמא בתמונה. אשמח אם מישהו ידריך איך לפתור את הבעיה. תודה

15. Started by ItayBm,

שלום אני רוצה להתחיל ללמוד שפת C,והמליצו לי על כמה ספרים,אבל באנגלית.. יש ספרים טובים גם בעברית? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש כזה דבר שנקרא כוח ברוטלי.. אני צריך עזרה איך פותרים את האלגוריתם הזה בC# או בעברית לא חשוב..... פונקציה מקבלת מספר ומחרוזת. המספר מסמל את אורך המחרוזת והמחרוזת מסמלת איזה תווים יכולה להכיל כל הדפסה. אני יתן דוגמא: נגיד הפונקציה מקבלת מספר- 2 ומחרוזרת- abc אז הפונקציה תדפיס aa ab ac ba bb bc ca cb cc הבעיה היא שלא ידועה המספר שמתקבל וככה שאי אפשר לעשות for מקונן אני מאמין שאפשר לעשות ברקורסיה ניסתי וכמעט הצלחתי... אבל משהו לא מסתדר לי... תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by nemo,

שלום יש לי בגרות באינטרנט ואני צריך עזרה במציאת פרוקיט מוכן, אם אפשר לקבל כתובות לאתרים שבהם יש פרוקיטים מוכנים. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by amitrotem,

יש לי אתר אינטרנט שמותאם למובייל, יש באתר לינק לעמוד הפייסבוק שלנו, כשלוחצים עליו מגיעים לעמוד הפייסבוק בדפדפן האינטרנט, אף אחד לא מתחבר לפייסבוק מהדפדפן בנייד. האם קיימת אופצייה כאשר ילחצו על הלינק יפתח העמוד שלנו באפליקציית FACEBOOK, כמו לדוגמא לינק ל WAZE שפותח את האפליקצייה. חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי דרך שלא כ"כ עובדת, אשמח לשמוע מה אתם עושים. תודה ושבוע טוב עמית

19. Started by Ghosthunter,

זה אמור להיות דפדפן שאתם נותנים לו כתובת, עם מספר, והוא מחליף את המספר כשאתם אומרים לו. למשל הכתובת www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/forums/forum.asp?forumID= עכשיו אחרי ה- = אתם יכולים להחליף כל מספר שאתם רוצים. קצת קשה לי להסביר את מה שהוא עושה, ולמה אתם צריכים את זה, תורידו ותראו שזה יעזור לכם מאוד. אנא תנו פידבק. ואני מקווה מאוד שתמצאו לזה שימוש טוב(כי אני לא כל כך). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by .,

שלום מישהו בבקשה יכול ליצור איתי קשר בעינין מסדי נתונים בVB6 בICQ מס 166470618 תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by omerha,

אני בתהליכי שינוי כיוון מאיש system למשהו אחר ומה שעומד על הפרק כרגע זה עבודה ב Python שווה לי להתחיל ממנה או שזה ביזבוז זמן ואין בה שימוש רב?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Stoichkov,

שלום לכולם, אז ככה נתונה לי המחלקה הבאהתקראו למטה יש גם נתון) ככה יש 3 שאלות: 1) מה עושה השיטה what באופן כללי? 2) נתון מערך בגודל n המכיל מספרים שלמים ומספר שלם num. מה מבצעת השיטה something ? 3)לכתוב את השיטות what & something בצורה רקורסיבית(ללא שימוש בלולאות בכלל) אבל אתם יכולים לשנות את החתימות של השיטות(כלומר להוסיף פרמטירם כרצונכם). עכשיו עניתי על 1 2 ועשיתי רקורסיה לwhat נתקעתי בsomething תשובות(תקנו אותי אם טעיתית, תודה) 1)השיטה מחשבת סכום המספרים מlow עד low+len-1 2)השיטה מנסה למצוא מספר או רצף מספרים שסכומם יהיה שווה למשתנה num 3) public static int what ( int [ ] array, int low, int len) { if (low== low+len-1) return array [ low+l…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום לכולם, יש לי ביום ה' מבחן בשפת C ומותר לי להכין דף נוסחאון, רציתי לבקש מכם אם תוכלו לתת לי רעיונות לפעולות שימושיות עם תווים של טבלת ASCI, שיכולות אולי לחסוך לי זמן יקר מאוד למשל, 'b'-'a' יתן לי 1 וכך כל אות קטנה שאחסיר בה את a אקבל מספר עשרוני (שנכנס למשל למשתנה מסוג Int) . דוגמא נוספת:( 't'-('a' - 'A' יתן לי T גדולה (שכמובן שתוצאת הפעולה האריתמטית נכנס למשתנה מסוג char ). וכך הלאה... תודה לכל מי שיתן לי רעיון שימושי, רק חשוב לי להבהיר שהתוצאה של הפעולות האריתמטיות והתוצאות שאני מבקש אמורות להיות קשורות עם אותיות גדולות וקטנות באנגלית וגם למספרים, אבל בהחלט לא לסימנים חסרי שימוש כמו $ או @ וכדומה... תודה לכל מי שיעזור, חיים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Pure-Gold,

אהלן, מישהו יודע כיצד יוצרים חלון כזה לשועל ? ב IE ניתן ליצור זאת ע"י showModalDialog אבל זה לא קיים בו. חלק מהפתרונות היו לשים ב window.open את האופציה modal=yes אבל זה לא עובד. *חלון מודלי = חלון שקופץ לך בדומה ל msgbox ואתה לא יכל להמשיך לגלוש עד שאתה משיב (כן/לא וכו'). תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Yair Tz,

אהלן, עלה לי איזה רעיון גדול בכדי לחסום שרתי WEB PROXY (חיוני למערכת חדשה שאני עובד עליה), אז בעזרת כמה שעות של תכנות ומחשבות הגעתי לזה: http://theytman.awardspace.com/test.php CLASS פשוט שבעזרתו ניתן לחסום WEB PROXIES באופן מוחלט. אתם מוזמנים לנסות ולהכנס לעמוד דרך WEB PROXIES שונים ומגוונים, הוא עדיין ימצא אתכם. במידה ונמצא שאתם גולשים דרך CGI Proxy/Web Proxy (דוגמת HIDEMYASS.COM וכו') במידה והתגלה או לא, המערכת תודיע לכם. *אני לא בטוח אם לקרוא לזה בעיה, אבל משום מה ברגע שאני מנסה להתחבר דרך כל WEB PROXY הדף פשוט מתרענן NON STOP... אז אם גם לכם הדף מתרענן באופן בלתי פוסק בעת הגישה דרך PROXY, דעו לכם שהוא עלה עליכם. מאוד שימושי לבעלי פורומים, אתרים שדורשים הרשמה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.