תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
יש לי מטלה לבנות תוכנה שתבקש שם משתמש וסיסמא שאני יקבע ואם הם נכונים אז היא תעשה משו לא משנה כרגע. עכשיו זה לא בעיה הבעיה נוצרת בזה שאת הסיסמא אני צריך שהיא תדפיס כ * (כוכבית) כלומר ככה זה נראה אצלי בתוכנה: enter user name dima enter pass 123 וככה זה אמור להיראות: enter username dima enter pass *** הבנתם? אם לא תגידו אני יסביר שוב. זה הקוד שלי: #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <string.h> void main() { char user[]="dima"; char user1[5]; char pass[]="123"; char pass1[50]; clrscr(); printf("Enter user name (maximum 5 sumbols):"); scanf("%s", user1); if ( strlen(user1) > 5 ) { printf("The user you entred is more than 5 symb…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה שפה הכי טוב לתכנת גרפיקה, C++ או JAVA? מה אני צריך לדעת כדי להצליח לתכנת גרפיקה? כשאני אומר גרפיקה הכוונה שלי זה להכניס תמונות לתוכנה וליצור מהם דמות תלת מימדית
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
הסבירו לנו את הרעיון של חיבור וחיסור וכל זה אבל לא הבנתי את זה תנו לי דוגמה. למשל איך אני עושה: פקדוה שתיקח שני מספרים ותחבר אותם או פקודה שתיקח מהמשתמש שני מספרים ותעשה חיסור או כפל או חילוק. בתודה מראש GABIG12
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברה . יש לי מסמך HTML שמכיל הרבה סקריפטינג . מה שאני מנסה לעשות זה לאכלס טבלה במסמך הזה עם ערכים מקובץ XML חיצוני . האמת שזה עובד מצויין . כשאני טוען את המסמך לאקספלורר הסקריפט עובד והדף מוצג כמו שצריך . הבעיה שלי היא שאני מתכוון לטעון את הדף הזה לתוך פקד WEB BROWSER בתוך תוכנה שכתבתי ב #C . אני מבין שיש פה בעיה של ביצוע הסקריפט מתוך התוכנה . איך אני יכול לבצע את העניין הזה ?[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 14:15:23 תודה חברה, פתרתי את העניין...איזה שטות
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתחיל עם PHP. עד עכשיו התשמתש בעורכי טקסט פשוטים יחסית. אבל אני רוצה להתחיל פרוייקט משל עצמי ואני רוצה סביבת עבודה שאני אוכל ליצור בה פרוייקט שלם בMVC עם השלמות אוטומטיות וכו'. (כמו ZEND STUDIO רק שהוא עולה כסף) על מה אתם ממליצים? נ.ב האם כדאי להתחיל עם FRAMEWORKS כמו ZF?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום גם אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות ורציתי לדעת איפה אתם למדתם אם מספר אז תנו המלצה לספר תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה נתונה לי המחלקה הבאהתקראו למטה יש גם נתון) ככה יש 3 שאלות: 1) מה עושה השיטה what באופן כללי? 2) נתון מערך בגודל n המכיל מספרים שלמים ומספר שלם num. מה מבצעת השיטה something ? 3)לכתוב את השיטות what & something בצורה רקורסיבית(ללא שימוש בלולאות בכלל) אבל אתם יכולים לשנות את החתימות של השיטות(כלומר להוסיף פרמטירם כרצונכם). עכשיו עניתי על 1 2 ועשיתי רקורסיה לwhat נתקעתי בsomething תשובות(תקנו אותי אם טעיתית, תודה) 1)השיטה מחשבת סכום המספרים מlow עד low+len-1 2)השיטה מנסה למצוא מספר או רצף מספרים שסכומם יהיה שווה למשתנה num 3) public static int what ( int [ ] array, int low, int len) { if (low== low+len-1) return array [ low+l…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בתהליכי שינוי כיוון מאיש system למשהו אחר ומה שעומד על הפרק כרגע זה עבודה ב Python שווה לי להתחיל ממנה או שזה ביזבוז זמן ואין בה שימוש רב?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ביום ה' מבחן בשפת C ומותר לי להכין דף נוסחאון, רציתי לבקש מכם אם תוכלו לתת לי רעיונות לפעולות שימושיות עם תווים של טבלת ASCI, שיכולות אולי לחסוך לי זמן יקר מאוד למשל, 'b'-'a' יתן לי 1 וכך כל אות קטנה שאחסיר בה את a אקבל מספר עשרוני (שנכנס למשל למשתנה מסוג Int) . דוגמא נוספת:( 't'-('a' - 'A' יתן לי T גדולה (שכמובן שתוצאת הפעולה האריתמטית נכנס למשתנה מסוג char ). וכך הלאה... תודה לכל מי שיתן לי רעיון שימושי, רק חשוב לי להבהיר שהתוצאה של הפעולות האריתמטיות והתוצאות שאני מבקש אמורות להיות קשורות עם אותיות גדולות וקטנות באנגלית וגם למספרים, אבל בהחלט לא לסימנים חסרי שימוש כמו $ או @ וכדומה... תודה לכל מי שיעזור, חיים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצרתי כפתור ואני רוצה להגדיר שהרקע שלו יהיה תמונה. הבנתי צריך לעשות Import לתמונה לתוך NetBeans. חיפשתי בגוגל איך עושים אימפורט לתמונה ובכלל איך מגדירים תמונה כרקע לכפתור ולא מצאתי תשובה. מקווה שמישהו יכול לעזור לי כאן תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך ליצור מסמך windows form, אבל אני צריך שהוא ידע להגיב ולהשתנות כשמשנים את גודל החלון ו/או הרזוולציה. זה לא יצא כל כך מובן אז אני ינסה להסביר: יש לי חלון (לא מסך מלא) ואני רוצה שהוא יראה טוב גם כשמשנים את הגודל שלו (וגם כאשר הוא ברזולוציה שונה מהמחשב שלי). בג'אווה יכולתי להשתמש ב-layout כדי ששינוי גודל החלון יגרור שינוי גודל של הפקדים. יש מקביל ב-C#? או כל פיתרון יעיל אחר? קראתי באינטרנט שהפיתרון הוא לבנות לפי הגודל הקטן ביותר בו ישתמשו בתוכנה, זה נכון? זה די מטופש ויוצר המון שטח ריק לכאלו שישתמשו בחלון גדול יותר...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש באתר שלי בתבנית שאיננה תומכת בניידים (לצערי). אני לא מעוניין לבנות אתר מהתחתית (ז"א, מחדש). האם יש דרך קלה (אני הדיוט בתחום)? לחילופין, האם יש דרך לייצר אתר יעודי חילופי שמתמשי המובייל יגיעו אליו במקום לאתר הרגיל? המון תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לרשום קוד ב-C בקומפיילר TURBO C. הקוד משלב קוד ASSEMBLY, והתכנית חייבית להירשם בTURBO C תחת DOS כיוון שאני עושה שימוש בפסיקות. הבעיה היא שקוד ASSEMBLY לא מזוהה משום מה ע"י הקומפיילר ואני לא מבין למה. להלן דוגמא בתמונה. אשמח אם מישהו ידריך איך לפתור את הבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בדרך כיצד להקצות זיכון למערך דו מימדי של char. יש לציין כי מספר השורות שווה למספר העמודות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, עלה לי איזה רעיון גדול בכדי לחסום שרתי WEB PROXY (חיוני למערכת חדשה שאני עובד עליה), אז בעזרת כמה שעות של תכנות ומחשבות הגעתי לזה: http://theytman.awardspace.com/test.php CLASS פשוט שבעזרתו ניתן לחסום WEB PROXIES באופן מוחלט. אתם מוזמנים לנסות ולהכנס לעמוד דרך WEB PROXIES שונים ומגוונים, הוא עדיין ימצא אתכם. במידה ונמצא שאתם גולשים דרך CGI Proxy/Web Proxy (דוגמת HIDEMYASS.COM וכו') במידה והתגלה או לא, המערכת תודיע לכם. *אני לא בטוח אם לקרוא לזה בעיה, אבל משום מה ברגע שאני מנסה להתחבר דרך כל WEB PROXY הדף פשוט מתרענן NON STOP... אז אם גם לכם הדף מתרענן באופן בלתי פוסק בעת הגישה דרך PROXY, דעו לכם שהוא עלה עליכם. מאוד שימושי לבעלי פורומים, אתרים שדורשים הרשמה…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני שם כאן קישור:http://www.gates.atartov.co.il/thanks.aspx?id=59a644af-12ff-456f-84fb-24dd9bb1a1d5במסך המחשב אני רואה את תמונה הרקע עם הלבבות.אבל במכשיר נייד שלי, נקסוס 4, תמונת הרקע נעלמת.למה?תודה :-)שריה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בדרך כלל אני לא מגיב פה אבל אני קורא ולומד מכם המון רציתי לדעת אם תוכלו לעזור לי בתוכנית שקצת הסתבכתי איתה "כתוב תוכנית אשר מציגה על המסך LCD את שמכם בשורה הראשונה ובשורה השנייה תציג את המקשים הנלחצים כתובות השורה הראשונה 80H עד 8FH והשורה השנייה C0H עד CFH" בבקשה אנשים זה דחוףףףףףףףף דרך אגב זה בASM51 תודה מראש=)
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל אני משתמש טרי בSQL התקנתי את השרת שלי על לינוקס דביאן אובנטו אני מנסה לפתוח את הקבצי תירגול שהם בPHP SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user '' (using password: NO) וזה נותן לי את זה מחקתי את השם יוזר. איפסתי סיסמא ליוזר שהוא רושם שהוא שאין לו גישה ויש לא סיסמא למרות שהוא רושם שלא מזה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, במסגרת הלימודים התבקשתי להכין עבודה שכוללת תרגיל מסוים בשפת C שאני צריך לחשוב על רעיון, זה יכול להיות משחק קצר או כל רעיון אחר. ההגבלות הם שהקוד יכיל לפחות 5 פונקציות כאשר אחת מהן היא רקורסיבית. הכתיבה שלי היא לא ברמה גבוהה לכן אני לא מחפש להסתבך מדי. אשמח לשמוע אם יש לכם הצעות לרעיון. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריכה רשימה של נושאים מעניינים שונים בתכנות שקיימים בכל השפות, או לפחות ברובן. לדוגמה: regex, json, mongodb. עדיף נושאים פחות מוכרים. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למדתי להשתמש בפרוצדורות שאני עושה שאילתות, השאלה שלי היא כזאת , הבנתי שברגע שאני יוצר פרוצדורה בפעם הראשונה שאני קורא לה היא רצה ואחרי זה אני כבר לא פונה לdatabase אלא היא מאוחסנת בשרת האם זה נכון? מה ההבדל בין גישה לdatabase לבין גישה לserver הכוונה שלי יותר היא מה ההשפעות? האם זה יותר מהיר? ברגע שאני קורא לפרוצדורה מה קורה בתכלס מאחורי הקלעים?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מבנה נתונים כלשהו, נקרא לו ST. הצהרתי על מצביע למבנה כזה, כלומר כתבתי את זה: ST *head כאשר head הוא שם המצביע. אני רוצה לשנות את ערך המצביע בפונקציה, איך אני עושה דבר כזה? בינתיים כתבתי את זה: void func(ST *ptr) { ST *ptr2; change ptr2 value ptr = ptr2; } וקראתי לפונקציה עם זה: func(&*head) האם זה אמור לעבוד?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אשמח אם תשקלו לתת לי עצות לפרוייקט גמר שלי בשפת Java. אין לי מושג מה הנושא שאני הולך לבחור ולכן פניתי אליכם. אז לאם מישהו בא לעזור לי עם זה, מה טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה ללמוד איך לתפעל ולנהל מסדי נתונים בVB אבל אני לא מוצא מאיפה ללמוד מצאתי כמה מדריכים אבל הם לא היו טובים ובכלל לא מקיפים אשמח אם מישהו יבוא לעזרתי שאלה נוספת, מהמעט שמצאתי ניסיתי ליצור התקשרות בין מסד נתונים (אני משתמש ב access של office xp) לבין התוכנית בVB.. לרוע המזל התוכנה צועקת שהיא לא מכירה את הפורמט .mdb מה שמוזר הוא שקבצי mdb שנוצרו ב access 97 התוכנה כן מצליחה לקרוא! ופורמטים של 2000 והלאה היא לא מכירה! יש איזושהיא דרך לעדכן את השירות של מסדי נתונים של VB כך שיזהה גם פורמטים חדישים יותר? אני משתמש ב vb6.0 כמעט שחכתי.. תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-