תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
איך אני יכול לשים תמונה בפרוייקט שבניתי בשפת סי? לפי מה שאני יודע אני צריך להמיר את התמונה לקובץ טקסט למישהו יש מושג?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זאת הבעיה Error Type: Microsoft OLE DB Provider for ODBC Drivers (0x80004005) [Microsoft][ODBC Microsoft Access Driver] Cannot update. Database or object is read-only. /minevich1/login1.asp, line 36 Browser Type: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322) Page: POST 94 bytes to /minevich1/login1.asp POST Data: name=asd&lastname=asd&pWord=123&pWord2=123&eMail=sdadsa@walla.&year=2005&month=02&day=27&sex=2 Time: ?יום חמישי ?08 ?יוני ?2006, 20:22:38 זה קוד המקור עצמו <html dir="rtl"> <head> <title></title> </head> <body background="images/bg/windy.jpg"> <% name = Re…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש משהו שייתן לי [בדומה] לpywin את כל החלונות שאני פותח באותה מסגרת, ושגם לא יהיו בו מליארד פיצ'רים מיותרים כגון תכנות מלא לג'אווה ושטויות כאלה... [pywin עצמו עושה לי בעיות, וגם אני רוצה משהו ללינוקס...] במה אתם משתמשים? וד"א אני עובד גם על אובונטו אז אם יש המלצות גם לIDE טוב שם אני אשמח...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נניח שיש לי תו שאני יודע בוודאות שהוא אופרטור (+, -, *, / וכו'), איך ניתן להמיר אותו לאופרטור שניתן לבצע איתו חישובים בין מספרים? תודה עריכה: וואו, אני כ"כ עייף שהצלחתי לפרסם את הת'רד הזה כאן במקום בשפות תכנות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מישהו שיבנה לי אתר מבוסס ג'ומלה [המערכת תישאר בידי, בניה ולא אחזקת ואיחסון האתר], בדומה לאתר מסוים שראיתי: http://www.taamu.co.il/ מדובר באתר עם תכנים תורניים, בעיקר קבצי MP3 ווידאו בדומה לאתר הנ"ל, עם תוספות מתבקשות - לדוגמא פורום, אפשרות חיפוש, לייקים ועוד כמה דברים קטנים. להצעות מחיר או המלצות על מישהו שבנה לכם אתר ואתם מאד מרוצים, ניתן לפנות אלי בפרטי: nsh3nsh@gmail.com
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
התחלתי ללמוד קורס פיתוח אתרים, נתנו לנו תרגיל להעתיק את הויזואליות של העמוד הראשי של booking.com (בעזרת HTML ו-CSS בלבד) ואני מתקשה ביצירת השורה הכתומה של ה-search, אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהמבחנים הם עם ספר פתוח אבל אולי יש דרך טובה שאפשר להתאמן אליה למבחנים ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי אזה תוכנית של תוכנה לחישוב משתנה כלשהו ורציתי לדעת איך אני יכול להשתמש בזה ובאיזה שפה אתם מזהים שזה כתוב חלק מהתוכנית: LOMASK = 0x0F; HIMASK = 0xF0; Inputs: number_of_rounds: integer; /* will be either 8 or 4 */ LFSR: 32 bit integer; /* X_A: 8 MSBs of LFSR; * X D: 8 LSBs of LFSR: */ offset_1, offset_2: unsigned 8 bit integer; register[0 through 15]: 8 bit integer; /* R00 to R15 */ T[0 through 15] : 8 bit integer; /* temporary registers */ Table[0 through 255]: 8 bit integer; Variables: temp_reg0: 8 bit integer; lowNibble: 8 bit integer; hiNibble: 8 bit integer; temp: 8 bit integer; round_index: integer; R_index: integer; fail_coun…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ועוד שאלה בסדרת המעבר מפייתון ל-C#: אם אני לא יודע לומר מראש איזה סוג יוחזר ע"י פונקצייה מסויימת... מה מקובל לעשות? להחזיר object? בדוגמה למשל אני לא יודע אם יחזור לי OracleConnection או MSSQLConnection כי זה תלוי בקלט מהמשתמש. public string getOracleConnectionPath() { return "Data Source=(DESCRIPTION=(ADDRESS=(PROTOCOL=TCP)(HOST="+this.Host+")(PORT="+this.Port+"))(CONNECT_DATA=(SERVICE_NAME="+this.ServiceName+"))); User Id="+this.UserName+";Password="+this.Password+";"; } public OracleConnection makeOracleConnection() { return new OracleConnection(this.getOracleConnectionPath()); } public…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לילמוד שפת תיכנות מהתחלה נירא לי שאני יתחיל עם c או c++ או java או vb אבל אני צריך מדריכים של "מפגרים" כאילו מהתחלה שיסבירו כול מוסג ולא יגידו לי לולאות ואני לא יודע מה זה תודה רבה לעוזרים (אין לי שום ידע מקדים אבל למדתי קצת html אולי יעזור)
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה שפה הכי טוב לתכנת גרפיקה, C++ או JAVA? מה אני צריך לדעת כדי להצליח לתכנת גרפיקה? כשאני אומר גרפיקה הכוונה שלי זה להכניס תמונות לתוכנה וליצור מהם דמות תלת מימדית
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריך לרשום קוד ב-C בקומפיילר TURBO C. הקוד משלב קוד ASSEMBLY, והתכנית חייבית להירשם בTURBO C תחת DOS כיוון שאני עושה שימוש בפסיקות. הבעיה היא שקוד ASSEMBLY לא מזוהה משום מה ע"י הקומפיילר ואני לא מבין למה. להלן דוגמא בתמונה. אשמח אם מישהו ידריך איך לפתור את הבעיה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד visual C++.net ויש לי מספר שאלות (יש לי רקע בפסקל של תיכון): 1. האם כדאיל להתחיל ללמוד מזה ולא מC++ רגיל? 2. אני חושב לקנות את הספר visual C++.net סדנת לימוד, של הוצאת הוד-עמי. הספר מספיק טוב? אתם ממליצים על ספר אחר? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתחיל עם PHP. עד עכשיו התשמתש בעורכי טקסט פשוטים יחסית. אבל אני רוצה להתחיל פרוייקט משל עצמי ואני רוצה סביבת עבודה שאני אוכל ליצור בה פרוייקט שלם בMVC עם השלמות אוטומטיות וכו'. (כמו ZEND STUDIO רק שהוא עולה כסף) על מה אתם ממליצים? נ.ב האם כדאי להתחיל עם FRAMEWORKS כמו ZF?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני לומד תיכנות בקרים וצריך את התוכנה ROBOLAB אם מישהו יכול לעזור לי למצוא אותה אני יודה לו
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני בונה איזה אתר דיי פשוט כחלק מעבודה לאוניברסיטה (עבודת חרטא כלשהיא כדי להעסיק אותנו חחחח). באתר צריך להיות כל מיני דברים בחלק מהפרויקט ושילבתי באחד הדפים משהו של JAVA שמשנה תמונה בעמוד הבית כל כמה שניות, הצלחתי לשים 2 תמונות רק מה שנתקעתי זה לשים את התמונה המתחלפת במרכז (לעשות לזה ALLIGN). אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מצרף את ה HTML של העמוד הראשי והקובץ JAVA, שיניתי לשניהם את הסיומת ל TXT. נ.ב 1: אם זה לא קשור לפורום אז מצטער, אפשר להעביר או למחוק. נ.ב 2 : אם יש איזה צדיק פה שמוכן לעזור בכמה פינישים וטאצ'ים לאתר הזה אני מאוד אשמח לעזרה. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ביום ה' מבחן בשפת C ומותר לי להכין דף נוסחאון, רציתי לבקש מכם אם תוכלו לתת לי רעיונות לפעולות שימושיות עם תווים של טבלת ASCI, שיכולות אולי לחסוך לי זמן יקר מאוד למשל, 'b'-'a' יתן לי 1 וכך כל אות קטנה שאחסיר בה את a אקבל מספר עשרוני (שנכנס למשל למשתנה מסוג Int) . דוגמא נוספת:( 't'-('a' - 'A' יתן לי T גדולה (שכמובן שתוצאת הפעולה האריתמטית נכנס למשתנה מסוג char ). וכך הלאה... תודה לכל מי שיתן לי רעיון שימושי, רק חשוב לי להבהיר שהתוצאה של הפעולות האריתמטיות והתוצאות שאני מבקש אמורות להיות קשורות עם אותיות גדולות וקטנות באנגלית וגם למספרים, אבל בהחלט לא לסימנים חסרי שימוש כמו $ או @ וכדומה... תודה לכל מי שיעזור, חיים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני בונה משחק "סיימון" לפרוייקט שלי באסמבלי בסביבת 8086 (16 ביט)... וכשאני מדליק כל פעם "אור" בצבע שצריך אז תחת האמולטור (emu8086) בזמן הרצת התוכנית רואים את ההדלקה והכיבוי אבל מן הסתם אחרי ההידור לקובץ EXE\COM הפעולות נעשות כל כך מהר שבכלל לא רואים את ההדלקה והכיבוי.... רציתי לדעת אם יש איזשהי פקודה/מנגנון קטן שיוכל ליצור דילאי אונבירסלי - ככה שתחת P1 ותחת CORE2 זה ימתין את אותו הזמן... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
/' - - - תגובה אוחדה: - - - הוספתי את השאלה בקובץ טקסט פשוט הייתה פה בעיה עם הכתיבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם בתעשייה משתמשים במבני נתונים כגון מחסנית ורשימה? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יצרתי כפתור ואני רוצה להגדיר שהרקע שלו יהיה תמונה. הבנתי צריך לעשות Import לתמונה לתוך NetBeans. חיפשתי בגוגל איך עושים אימפורט לתמונה ובכלל איך מגדירים תמונה כרקע לכפתור ולא מצאתי תשובה. מקווה שמישהו יכול לעזור לי כאן תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ומחזירה שבע אם קלטה שלוש וההפך
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום מישהו בבקשה יכול ליצור איתי קשר בעינין מסדי נתונים בVB6 בICQ מס 166470618 תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מטלה לבנות תוכנה שתבקש שם משתמש וסיסמא שאני יקבע ואם הם נכונים אז היא תעשה משו לא משנה כרגע. עכשיו זה לא בעיה הבעיה נוצרת בזה שאת הסיסמא אני צריך שהיא תדפיס כ * (כוכבית) כלומר ככה זה נראה אצלי בתוכנה: enter user name dima enter pass 123 וככה זה אמור להיראות: enter username dima enter pass *** הבנתם? אם לא תגידו אני יסביר שוב. זה הקוד שלי: #include <stdio.h> #include <conio.h> #include <string.h> void main() { char user[]="dima"; char user1[5]; char pass[]="123"; char pass1[50]; clrscr(); printf("Enter user name (maximum 5 sumbols):"); scanf("%s", user1); if ( strlen(user1) > 5 ) { printf("The user you entred is more than 5 symb…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע כיצד יוצרים חלון כזה לשועל ? ב IE ניתן ליצור זאת ע"י showModalDialog אבל זה לא קיים בו. חלק מהפתרונות היו לשים ב window.open את האופציה modal=yes אבל זה לא עובד. *חלון מודלי = חלון שקופץ לך בדומה ל msgbox ואתה לא יכל להמשיך לגלוש עד שאתה משיב (כן/לא וכו'). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-