תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, התחלי בזמן האחרון ללמוד HTML ו-CSS ומהיום התחלתי לקידוד עיצובים ונתקלתי בבעיה ב-RUN של העמוד עם גמר כתיבת קוד ההתחלה. מצ"ב קודים של HTML ו-CSS. אודה לכם באם תמצאו את בעייתי בקוד. HTML: <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="he" lang="he" dir="rtl" <head> <title>ליאת גלעד - עיצוב תכשיטים</title> <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8" /> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> </head> <body> <div id="warp"> …
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם מישהו עדיין לא מכיר? גוגל עושים תחרות מתכנתים Code Jam מעניין לשמוע מי משתתף ומה דעתכם
-
- 5 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, אם משהו יוכל לפענח את הודעת השגיאה שמתקבלת לאחר קליטת חלק מהקלט "Unhandled exception hw3_1.exe: 0*C000005: Access Violation" תודה....
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום אני חדש בתוכנה זו ורציתי לשאול שאלה: יצרתי לי class כזה: [left]public class Employee { public int id; public string name; public string city; public int salary; {[/left] יצרתי לי מערך דינמי והגדרתי אובייקט ל class [left] public partial class Form1 : Form { ArrayList employeeData = new ArrayList(); Employee employeeSearch = new Employee();[/left] ברצוני שבלחיצת כפתור מסויים הקטסטים שנמצאים בטקסטבוקס ייכנסו לאובייקט והאובייקט ייכנס למערך הדינמי [left] private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { employeeSearch.id= Int32.Parse(textBox1.Text); employeeSearch.name=textBox2.Text; employeeSearch.city …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף סוף החלטתי ללמוד PHP, תמיד עניין אותי איך ליצור פאנל ניהול, ולהוסיף כתבות ודברים דומים וכו... החלטתי לעשות מין דף שבו המשתמש יוכל להוסיף "כתבה", עכשיו למדתי שאפשר להישתמש ב-Post בשביל לשלוח נתונים מ-Form, ואפשר להיעזר בתגית <textarea> בשביל ליצור תיבת טקסט עם כמה שורות, הבעייה היא שהמידע ממה שהבנתי נשלח דרך השורת כתובות, מה שיכול ליצור בעיה, וכאן נוצרת השאלה איך אני יכול ליצור טופס שבו המשתמש יוכל לשלוח למסד נתונים מסויים לטבלה בשם guestbook לעמודה content טקסט עם מרווחים של שורות? שמעתי על הפונקציה: mysql_query("INSERT INTO guestbook(content) VALUES($_POST[information]); אבל אני לא יודע אם אפשר להישתמש בה לכמה שורות. והסוג של העמודה content מוגדרת כ…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
איך אני ניגש לכזה תרגיל ? איך פותרים את זה ?? א. נתון שזמן הריצה T(n) של אלגוריתם כלשהו מקיים: T(1) = q(1), T(n) = T(n/2) + W(n) וכן T(n) = 2T(n/2) + O(n). טענה: T(n) = q(n) . (אפשר להיעזר בנוסחת האב). נכון\לא נכון נימוק:
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
struct data1 { int size ; char *Data1 ; char Data2[1000] ; }; int _tmain(int argc, _TCHAR* argv[]) { data1 mydata ; mydata.Data1 = (char *) malloc(100*sizeof(char)); printf("size of data is %d",sizeof(mydata)); int stam=getchar() ; return 0; } הגודל שאני יקבל זה 1008 כאשר אני יריץ את הקוד האם יש דרך להגיר שגם הפוינטר הראשון DATA1 יכניס גם בגודל של ה STRUCT או שזה חייב להיות סטטי .
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://pastebin.com/UYJGwhSf http://pastebin.com/irA1sjPL שני המחלקות האלה אמורות לקבל 2 מערכים של מספרים מתוך מערך למזג אותם למערך ממוין 1 , ולהחזיר אותו בכול פעם בחזרה למערך עד שישאר מערך 1 ממוין בתוך המערך הראשי . הפעולה הזאת צריכה להתבצע בצורה מגבילית x פעמים בכול פעם לפי בקשת המשתמש . אני מקבל שגיאה הבאה Exception in thread "pool-1-thread-5" java.lang.NullPointerException at MergeSortThread.merge(MergeSortThread.java:24) at MergeSortThread.run(MergeSortThread.java:47) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(Unknown Source) at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(Unknown Source) at java.lang.Thread.run(Un…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, איך אני מגלה את ה- IP של המחשב שלי באמצעות פקודות בשפת C ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני איך אני מדפיס על המסך מערך דו מימדי של 3*3 ???
-
- 5 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
-
אפשר לעשות את זה ב-C? אני פשוט לא יודע לעבוד עם קבצים.. נגיד דוגמא: יש לי טקסט כזה: ואחרי התוכנה הקטנה.. הטקסט יראה ככה: שיניתי ',' ל-'!'
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לומד עכשיו על הורשה וכל מה שקשור לנושא,אבל לא הבנתי את זה לעומק. לכן אני עברתי על שאלת בגרות (2 השלמה ל-5) שהיא מסכמת בדיוק את כל מה שלא הבנתי בהורשה. אני אודה לכם אם תעזרו לי להבין את הפתרון. השאלה -היא מתחילה בעמוד 45 לפי הספירה של ה-PDF. פתרון של האתר KADMAN -מתחיל בעמוד 21. הבנתי את סעיפים א ו- ב חוץ מהשורה הזאת(מהפתרון):return obj is AA && ((AA)obj).GetSt().Equals(this.GetSt());לא הבנתי למה צריך לכתוב את ה-AA הזה ליד OBJ... אחרי ב- כמעט ולא הבנתי. בעיקר לא הבנתי מה קורה כשעושים את ההצבה : a=b/bb=aa. מצטער על החפירות... מקווה שתעזרו בכל זאת. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בעיצוב לאתר שלי אם מישהו יכול לעזור לי...... אבל בעיקרון יש משהו שרציתי לדעת איך אפשר לעשות לינק בלי שיהיה לו קו מתחת
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כתבתי פעולה סטאטית שמקבלת תמונה בינארית והופכת אותה למערך דו מימדי שכל תא בו מייצג פיקסל אחד מהתמונה- 0 ללבן ו-1 לשחור . הבעיה היא שכשאני רוצה להשתמש במערך (שבניתי בפעולה נפרדת) בפעולה הראשית ולהפעיל עליו פעולות נוספות זה נותן שגיאה שהמערך לא קיים .. יש לזה פתרון? תודה מראש לעוזרים (: ...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד והתבקשתי לבצע הקצאה דינמית של משתנה int בודד: int* pnNumber; pnNumber = (int*) malloc(sizeof(int)); ולאחר מכן ארצה לשחרר אותו בעזרת free: free(pnNumber); איך הפונקציה free יודעת כמה בתים עליה לשחרר מהזיכרון אם כל מה שנשלח אליה הוא מצביע שהיא מקבלת כ - void*? כלומר, יכול להיות שהקצאנו בזיכרון תא אחד מטיפוס int ויכול להיות שהקצאנו מערך של 80 מטיפוס int. איך הפונקציה free תדע כמה לשחרר אם כל מה שנשלח אליה הוא מצביע של התא הראשון בזיכרון?
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
כיום אני מועסק בחברת הייטק בתור בודק ואני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות. חשבתי על המסלול של MCPD שזה בעצם C# שאורכו שנה - שנה ורבע. אצלנו בעבודה יש הרבה חבר'ה שהיו בצבא ב-8200 ואני מתאר לעצמי שהם התחילו ללמוד בצבא בקורס של ממר"ם. השאלה שלי היא מבחינת היקף החומר מה ההבדלים בין הקורס שאני רוצה לקחת לבין קורסים של ממרם שאין לי מושג כמה זמן הם.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי,אז יש לי שאלה בהוסט שלי נותנים לי 2 mySQL Databases. השאלה! אם נגיד התקנתי PHPBB על database אחד,אני יכול להתקין גם נגיד...WP על אותו DB,או שחייב על DB אחר?
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אני מכניס לסכמה מספר טבלאות. הארוכה שבהן מבחינת מספר רשומות היא באורך של כ225000 רשומות. הרשומות לא גדולות, משהו כמו 25 בתים לאחת. שתי העמודות של הטבלא הנ"ל הן FOREIGN KEYS. אני מפחד לעבור לMYISAM האם זה שווה את זה.
-
- 5 תגובות
- 940 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה להשתמש בתבנית קיימת הבנוייה על HTML CSS ולהפוך אותה לידידותית לשפות מימין לשמאל לצורך העניין עברית מישהו רק יכול לרמוז לי, איפה בCSS או בHTML או בשניהם אני מוסיף את הפקודה direction:rtl יש פקודה אחת שתעשה את העבודה לכל התבנית או כל עצם צריך פקודה משלו? להלן קוד HTML <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Free Facebook iFrame Template #4 - Computer Store</title> <link href="css/styles.css" rel="style…
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני עושה משחק ובמשחק אני רוצה ששחקן יבחר אובייקט, לכל אובייקט יש תמונה משלו כמובן ואני רוצה לעשות כמו חלונית שיש בצד שמאל חץ להזיז שמאלה וצד ימין יש חץ הזזה ימינה המטרה שלי היא שהוא לוחץ אז פשוט הוא יציג כל פעם תמונה מהאובייקט הבא ברשימה אשרטט את זה בתמונה שתבינו מה אני רוצה לעשות http://imagizer.imageshack.com/img746/5812/hbznSX.th.jpg' alt='hbznSX.th.jpg'> כל לחיצה מראה לי תמונה אחרת במערך הצורה שחשבתי לעשות היא כל פעם לשלוף איבר מהמערך להציג אותו ולהחזיר אותו לסוף הרשימה האם נכון לעשות בצורה כזאת ? כאילו לפי מה שאתם מכירים ככה נהוג שעושים? חשוב לי לציין שזה מערך של List אני יכול לעשות את זה במערך רגיל אבל אני לא רוצה להגביל את הרשימה שאולי אחר כך אני ירצה לה…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר מחלקה שתייצג string ואני רוצה שיהיה CONSTRUCTOR שיקבל CONST CHAR* class string{ private: char* str; public: string(const char* s); השאלה היא האם בCPP אפשר פשוט להשוות בין s ל str (עם const_cast)?ז"א האם יש התייחסות מיוחדת לchar* או שזה פשוט יגרום לכך שיהיו שני מצביעים לאותה כתובת. ובאותו הקשר אם באמת אי אפשר לעשות השוואה פשוטה וצריך להעתיק תו-תו האם בCPP נוסף תו 0\ אוטומטית לסופו של מערך CHARS למשל אחרי שאני עושה: char* s="Im a noobie"; וד"א מה זה EXTERN משתמשים בזה בספר שאני לומד ממנו כמה וכמה פעמים אבל לא טורחים להסביר מה זה ...
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי! לא מזמן סיימתי ללמוד PYTHON (בשביל הכיף) דרך codeacademy. יש לציין שמאוד אהבתי את השיטת לימוד של האתר (כתיבת תוכנה ובדיקתה תוך כדי לימוד). אני עכשיו מעוניין להתחיל ללמוד JAVA (בשנה הראשונה של האוניברסיטה זוהי השפה שלומדים ואני מעוניין להגיע עם ידע מקדים). אני תוהה האם יש אתר שמלמד JAVA באותו סגנון של codeacademy או אתר שמלמד בדרך טובה שהיא לא בהכרח רק קריאה. אין לי בעיה גם לשלם אם הקורס עולה סכום סימלי. תודה לכל העוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך לייצור שאילתא כךשתעדכן את הנתונים בטבלה A מהנתונים בטבלה B אבל רק את הנתונים שלא מופיעים בשתי הטבלאות כלומר רק את החדשים - איך אני עושה את זה? תדוה
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-