תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להתחיל ללמוד שפת תכנות. אבל אני לא בטוח מה אני כן ומה אני לא רוצה ללמוד! מה שכן,אני רוצה להתחיל ללמוד: תכנות תוכנות, ותכנות משחקים. אבל אני לא יודע איזו שפה שייכת. וגם,איך ללמוד,מה ללמוד. אם זה מספר,איך קוראים לו? כמה עולה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תסבירו לי בבקשה אייך לתכנת עכבר בשפת C בקופילר הישן על מנת להשתמש בתוכנות
-
- 5 תגובות
- 960 צפיות
-
-
אני מתכנת בשפת C בקומפיילר של בורלנד ורציתי לדעת את הפקודות של פתיחת קובץ חיצוני שנמצא נגיד באותה תיקיה של הקובץ EXE של התוכנית שלי ונגיד להציג דברים שכתובים שם או לאתחל משתנים לפי נותנים שיש בקובץ וגם איך לכתוב לתוכו... תודה (:
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש פה מישהו שהיה או שעדיין במגמת מחשבים ועשה פרוייקט באסמבלר (עם התוכנה המוכרת לבי"ס EasyCPU) ויכול להביא לי את שלו או סתם איזה פרוייקט.. בתודה מראש.. :
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
1. איך אני יכול ליצור קובץ dll מקוד C (בלי classes) בלי לשנות את קוד המקור- הפונקציות. 2. כמו כן איך אני יכול להשתמש בקובץ הנ"ל בפרויקטי ההרצה המשתמשים בפונקציות מתוך ה-dll כאשר גם בו אני לא רוצה לשנות את קוד המקור. (אני לא מתכוון למספר שורות בודדות שיוספו לקובצי ה-header בלי תלות במספר הפונקציות המיוצאות/מיובאות מקובץ ה-dll.)
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בבקשה תנו לי מדריכים כלשהם.. ואם יש בעברית אז יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עקב מספר עולה של שאלות מהסוג: איפה אני מוריד קומפילר? איפה אני מוצא מדריך? וחוסר שימוש טוטלי ב גוגל החלטתי להוסיף רשימה של שפות תיכנות האתרים: הרשימה לקוחה מפורום JINX ובאנגלית ( מגיע להם כבוד על המאמץ): http://www.jinx.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31285 http://www.jinx.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=3417 אתר נוסף אם מדריכים טובים בעיקר לעיצוב אתרים ואינטרנט http://www.alpha-sector21.net/news.php וכמובן www.google.com www.google.co.lil
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה... אני עובד עם מודלים (Module)... עכשיו יש לי טופס בשם form1 ויש בו קבוע (Const) בשם BlockSize אני רוצה שהקבוע הזה (BlockSize) ישמש אותי גם במודלים...איך אני עושה את זה?? משהו עם Public??
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
http://web.media.mit.edu/%7Ehugo/demos/metafor-bartender-simple.mov סרטון די מגניב שמדגים את היכולות הבסיסיות של זה (הנושא בפיתוח). הנה כתבה בנושא: http://www.trnmag.com/Stories/2005/032305/Tool_turns_English_to_code_032305.html
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני עובדת ב-vb של access 2000. אני בודקת בתוכנית האם תאריך מסויים קטן מאחר. במקרים מסויימים הוא לא מזהה שהתאריך קטן מהאחר. לדוגמה: הוא לא מזהה ש-28.2.05 קטן מה-1.3.05, אבל כן מזהה שהוא קטן מה- 8.3.05 . (שמתי לב שהפרש של עד 4 ימים מהתאריך הוא לא מזהה , והפרש גדול יותר הוא כן מזהה). יש למישהו רעיון מה קרה פה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי ללמוד אקסס כבר הרבה זמן,ועכשיו התמזל מזלי וחבר שלי הציע לי לעשות איזה פרוייקט שיכול לעזור לי להבין יותר טוב, אבל יותר חשוב זה יעזור לו ולאבא שלו בעסק. אז ככה: הוא עוסק בייצור עוגות גבינה עם שוקולד או דובדבנים,הייצור מתבצע בבית וכל יום הם מייצרים כמות נכבדת של עוגות. הבעיה היא שהוא לא יכול לעקוב אחר הייצור והביקוש של העוגות. הוא רוצה לדעת כמה הוא מייצר ביום, ובשלב מאוחר יותר לעשות חתך לאחור ולדעת באיזה תקופה העוגות נמכרות יותר ובאיזה תקופה פחות. לדעת איזה ספק משלם יותר ומי פחות וכו'. הבעיה שלי שאין לי כיוון בכלל איך מתחילים פרוייקט כזה,יש לי ידע בסיסי מאוד ברקסס ורק לאחרונה התחלתי להבין איך זה בדיוק עובד אשמח אם תעזרו לי... בתודה מראש גל.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הפקודות בשפת C שעושות טקסט עם צבע?
-
- 5 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
יש לי כותרת פונקציה עם מידע על מה שהיא צריכה לעשות והשאלה: א. הצע יצוג ל*כותרת פונקציה*. הסבר את היצוג שבחרת. אין לי מושג איך לגשת ולענות על זה ... בבקשה תעזרו לי, המתכונת ממש בקרוב עריכה: אם נצרך מידע נוסף תגידו ואני אוסיף
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להדרכה איך אני בודק האם קובץ קיים, כמו כן אשמח לטיפים נוספים לקבצים
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום! אני בונה פרויקט שחמט ב-C++ אני משתמש בממשק של borland בכל מקרה יש לי בעיה שאני לא מצליח לחשוב איך לסדר אותה.... הבעיה שלי היא לגבי נושא האכילה במשחק...יש לי בעיה לאכול חיל אחר כיוון שאין לי גישה למשבצת של אותו חיל אויב. אין לי גישה לאותה משבצת כיוון שעשיתי בפונקצית ההליכה של כל חייל שלא יתן לי אפשרות לעלות על משבצת שיש בה חייל. ואני ממש לא יודע כיצד לפתור את זה...אני לא יכול לשנות משהו בפונקצית ההליכה של כל חייל כי אני יודע שהפונקציה הזאתי בסדר ויש משהו בפונקצית האכילה שלא חשבתי עליה. בגלל זה פניתי עליכם שתעזרו לי....אם מישהו ממש מעוניין לעזור לי אז האיסיקיו שלי הוא 167531948 והמסנגר הוא Dryc0s@yahoo.com ואני אוכל לשלוח לו את הפרויקט והוא יוכל לבדוק באמת מה בעייתי ב…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם עכשיו סוף סוף יש לי זמן ללמוד קצת תכנות אז רציתי לדעת אילו שפות שווה ללמוד היום ? שפות שימושיות כיום ולעתיד ? למשל אל תגדיו פסקל כי זה כבר ענתיקה אני בנתיים יודע html וטיפה וויזול ביסיק עם התוכנה של מיקרוספוט הדרעק הזה
-
- 5 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם הדפי asp שהכנתי לאתר שלי לבגרות, העלתי לברינקסטר, והדפים לא עובדים אם מישהו יכול לעזור לי (זה די דחוף) ואפילו לתת הסבר קצת מה כל דבר עושה, המורה שלנו לא סיימה ללמד בכלל את ה asp ועוד מעט בגרות..... http://www.kfar.org.il/zofim/asp.rarזה הקישור לדפים http://www40.brinkster.com/tal7/enter_check.htmlוזה הקישור שהעלתי בברינקסטר (סיסמה: 1234) בבקשה שמישהו יעזור לי!!!
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום. אני עובד כרגע על משחק multiplayer. או יותר נכון מחפש כלים כדי לבנות משחק כזה. אחד הכלים שנתקעתי בלמצוא אותם זה טכנולוגית peer to peer כמו socket. ניסיתי להשתמש בsocket וזה עובד טוב ברשת LAN. הבעיה היא שאם אני רוצה להשתמש בזה ברשת הגלובלית עם IP גלובלי אני צריך לפתוח פורט בראוטר.מה שאני לא יוכל לעשות בצד של הלקוח. באיזה שיטה כדי לי להשתמש?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם , התחלתי במסגרת התואר במדעי המחשב קורס מבוא לסייבר - כרגע אני ממש בתחילת התואר והידע שלנו בjava מאוד מועט - יש לי בסיס מעט יותר טוב בc#. כנראה המרצה בקורס לא לקח בחשבון שאנחנו בתחילת התואר ורץ די מהר ישר ונתן לנו מטלה להצפין באמצעות קוד שהוא נתן לנו ובמקביל לפצח קודים של אחרים. אני ידוע איך מצפינים באמצעות הקוד (לפחות בערך) ומה המשמעות של בחירת המפתח (גם בערך.... ). אשמח להסבר על אופן הפעולה של התוכנית ואפילו למעקב אחר אופן הפעולה של התוכנית . כמו כן איך בדיוק עובד הפיצוח של ההצפנה. import java.util.Random;/** * this class represents a naive symmetric encryption algorithm. * DO NOT use it for real encryption it is much too weak for educational use on…
-
- 5 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
אהלן, הכוונה לשפת ג'אווה שאלה ראשונה נניח ויש לי משתנה CHAR שיש לו את הספרה '9'. ואני רוצה להמיר את ה 9 הזה לINT . האם הדבר ייתכן? שאלה שנייה System.out.println("Good\b Luck!"); אני חוקר את הפקודות של ה סלאשים ויש גם סלאש בי ורציתי לדעת מה זה עושה? שאלה שלישית System.out.println("Good\f Luck!"); אותו דבר רק סלאש אף... מה זה עושה? תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין ליצור דרך משתנה B player מערך בגודל 7, איך עושים זאת? תודה מראש מחלקה A class A{ private: char name[80]; B player(int Psize=7); }; מחלקהB class B{ private: int* pile; int size; ....}; Pile::Pile(int size){ this->size = size; pile = new int[size]; }
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הוא שם לי באתר לינק במקום ריבוע של סירטון יוטיוב. מישהו יכול לעזור לי? תודה.
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מתכנת php מתחיל והחלטתי לקחת על עצמי פרוייקט ולהקים פורום מאפס בנתיים בניתי מסד נתונים קטן וכמה דפים ב php html אפשר בפורום בנתיים להירשם לפורום לעשות כניסה ליצור הודעה חדשה בפורום וכול ארבע הודעות הוא פותח דף חדש להודעה אחרונה וככה אלה למשל a b c d e f g h i j אז יהיו 4 דפים שבדף אחרון יש רק הודעה אחת שהיא a וגם אפשר להיכנס להודעות ולהגיב עליהם לערוך כול הודעה שהגבת ושייכת לך או למחוק אותה וגם אני בהתחלה של שליחת הודעות בין משתמשים באתר בנתיים מצליח לי עד כו אני מצרף פה את הקוד של המסד נתונים ולדוגמא את הקוד של הphp בדף שמגיבים על הודעות ויוצרים הודעות אני רוצה לציין כול המשתנים שלי נתתי להם כול מיני שמות מוזרים וגם לא השתמשתי כמעט בפונקציות כול הקוד מסורבל אבל …
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקנתי android studio ואני מנסה להריץ סתם תוכנית של hello world על אימולטור של למשל nexus 5. כשאני לוחץ הרצה אני מקבל את ה error הבא: emulator: ERROR: x86 emulation currently requires hardware acceleration! Please ensure Intel HAXM is properly installed and usable. CPU acceleration status: HAX kernel module is not installed! חיפשתי איך תלקן את הבעיה ולא הצלחתי לפתור אותה התקנתי את הpackage שצריך איפשרתי בביוס virtualization והבעיה עדיין נוכחת... אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-