עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. האם בתעשייה משתמשים במבני נתונים כגון מחסנית ורשימה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yossi21,

התחלתי ללמוד קורס פיתוח אתרים, נתנו לנו תרגיל להעתיק את הויזואליות של העמוד הראשי של booking.com (בעזרת HTML ו-CSS בלבד) ואני מתקשה ביצירת השורה הכתומה של ה-search, אשמח לעזרה. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by shaithebest,

שלום רב אני כבר בשלבים מאוד מתקדמים של למידת HTML מתקרב לJAVA SCRIPT ישנם הצעות עבודה לדוגמא: דרוש /ה מתכנת /ת HTML, היכרות עם מערכת לניהול תוכן CMS. עבודה מהבית, משרה חלקית של 3-5 שעות ביום, מתאים לסטודנטים. תעריף שעה 25 ש"ח. אנגלית ברמה גבוהה. יכולת עבודה עצמאית יושב לי כמו כפפה ליד בתור סטודנט להרוויח כמה גרושים עכשיו בואו נצא מנקודת הנחה שHTML אני כמעט שולט למרות שזה עולם ומלואו מלמידה לבד בעזרת ספרים אבל.....המערכת לניהול תוכן CMS הזה,מה לעזזל?? מה זה?זה ממשק להורדה בחינם?? כל מה שהצלחתי להבין שזה נותן גישה לשינויים מידיים לאתרים שהלקוח דורש שדברים יתעדכו במהירות ושלא צריך רקע בתכנות היכרות עם מערכת לניהול CMS איך אני מתחיל להכיר את זה?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. כתבתי JAVA SERVLET שאמור להציג טבלה ב HTML ואם רוצים אז גם לשמור אותה כקובץ EXCEL. הקטע של ה HTML עובד יפה וכעיקרון גם הקטע של ה EXCEL כאשר לשם יצירת EXCEL כתבתי ב HEADER של הקובץ שלי את הפרמטר הבא: Content-type: application/vnd.ms-excel. זה אכן יוצר לי מסמך EXCEL, אבל הבעיה היא שכל מה שהיה אמור להיות בעברית נראה ג'יבריש. הוספתי שורות שאומרות לו לעבוד ב UTF-8 שאמור להכיר עברית ועכשיו זה נראה ככה: <Content-type: application/vnd.ms-excel;charset=utf-8> <!DOCTYPE application/vnd.ms-excel;charset=utf-8> <META HTTP-EQUIV="expires" CONTENT="0"> <META HTTP-EQUIV="pragma" CONTENT="NO-CACHE"> אבל עדיין זה לא עוזר. תחילת הקובץ נראית ככה: <Content-type: a…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Zeev86,

יש לי שלוש מחשבים בבית. כתבתי תוכנת צאט פשוטה ששולחת נתונים עם winsock. ניסיתי פורט 81, 2021 (זה שנתתם בדוגמא האחרונה בdotnet) וכל פורט אפשרי אחר. ממחשב נייד (Win7) למחשב נייח (Win7) הכל עובד בסדר. אבל כשאני מנסה להתחבר ממחשב נייד למחשב נייח ב' (WinXP), אין שום סימן לקבלת מידע. מה יכולה להיות הבעיה? במחשב הנייח ב' הבעייתי פתחתי פורטים ב: - NOD32 - TP Link port forwarding - WinXP Firewall שום דבר לא עזר. עשיתי אתחול לראוטר, גם לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. /' - - - תגובה אוחדה: - - - הוספתי את השאלה בקובץ טקסט פשוט הייתה פה בעיה עם הכתיבה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by TheAnthrax,

ועוד שאלה בסדרת המעבר מפייתון ל-C#: אם אני לא יודע לומר מראש איזה סוג יוחזר ע"י פונקצייה מסויימת... מה מקובל לעשות? להחזיר object? בדוגמה למשל אני לא יודע אם יחזור לי OracleConnection או MSSQLConnection כי זה תלוי בקלט מהמשתמש. public string getOracleConnectionPath() { return "Data Source=(DESCRIPTION=(ADDRESS=(PROTOCOL=TCP)(HOST="+this.Host+")(PORT="+this.Port+"))(CONNECT_DATA=(SERVICE_NAME="+this.ServiceName+"))); User Id="+this.UserName+";Password="+this.Password+";"; } public OracleConnection makeOracleConnection() { return new OracleConnection(this.getOracleConnectionPath()); } public…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by mekaya,

שלום, אני בונה איזה אתר דיי פשוט כחלק מעבודה לאוניברסיטה (עבודת חרטא כלשהיא כדי להעסיק אותנו חחחח). באתר צריך להיות כל מיני דברים בחלק מהפרויקט ושילבתי באחד הדפים משהו של JAVA שמשנה תמונה בעמוד הבית כל כמה שניות, הצלחתי לשים 2 תמונות רק מה שנתקעתי זה לשים את התמונה המתחלפת במרכז (לעשות לזה ALLIGN). אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מצרף את ה HTML של העמוד הראשי והקובץ JAVA, שיניתי לשניהם את הסיומת ל TXT. נ.ב 1: אם זה לא קשור לפורום אז מצטער, אפשר להעביר או למחוק. נ.ב 2 : אם יש איזה צדיק פה שמוכן לעזור בכמה פינישים וטאצ'ים לאתר הזה אני מאוד אשמח לעזרה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום אני מחפש מישהו שיבנה לי אתר מבוסס ג'ומלה [המערכת תישאר בידי, בניה ולא אחזקת ואיחסון האתר], בדומה לאתר מסוים שראיתי: http://www.taamu.co.il/ מדובר באתר עם תכנים תורניים, בעיקר קבצי MP3 ווידאו בדומה לאתר הנ"ל, עם תוספות מתבקשות - לדוגמא פורום, אפשרות חיפוש, לייקים ועוד כמה דברים קטנים. להצעות מחיר או המלצות על מישהו שבנה לכם אתר ואתם מאד מרוצים, ניתן לפנות אלי בפרטי: nsh3nsh@gmail.com

10. Started by ehud101,

שלום, אני מנסה ליצור מערך איברים בjava שבו אני יודע את האיבר הראשון, האיבר האחרון ויתר האיברים באמצע עולים במרווח קבוע. יש לי ניסיון עם מטלב שם הייתי עושה משהו בסגנון:t = [0 : 2 : 10 כך היה מתקבל המערך t=0,2,4,6,8,10 האם ניתן לעשות זאת ב java? לפי מה שראיתי עד כה ניתן ליצור מערך עם חוקיות מסויימת רק בעזרת לולאה תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by idoodi,

שלום לכולם, אני צריך לפתור את הבעיה הבאה בפייתון, אשמח אם למישהו יש כיוון: נוסע מגיע לעיר מסויימת ל L יחידות זמן, יש לו N אתרים אותם הוא הוא רוצה לבקר. לכל אתר יש מידת אטרקטיביות W בין 1 ל10. בנוסף כל אתר מצריך P יחידות זמן. שדה התעופה הוא אתר 0 ונמצא ב(0,0) ולכל אתר יש קואורדינטה (x,y). הזמן שלוקח לזוז בין מקום למקום נמדד לפי מרחק אווירי (לדוגמא מ 0,0 ל 0,2 לוקח שעתיים) עליי להחזיר את הפתרון האופטימלי למסלול בצורה כזאת 0,1,3,0 (משדה תעופה לאתר 1 ומשם לאתר 3 ומשם חזרה לשדה תעופה) תודה מראש לגאון שיפתור!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני עובדת עם אנגולר ו-C#. בקומפוננטה שלי אני מזמנת פונקציה מהסרוויס. כאשר הפונקציה בסרוויס היא סטטית- הכל עובד מצוין: מדפיס נתונים נכונים לקונסול ומוצגים הנתונים במסך הדפדפן. כאשר הפונקציה בסרוויס היא קריאת שרת אמיתית: מדפיס נתונים נכונים לקונסול (בדיוק אותו נתונים ואותו מבנה כמו בסטטי) ולא מוצגים נתונים במסך הדפדפן. החלק הסטטי של הקומפוננטה כן מוצג. כשאני מנסה להדפיס את המערך שקיבלתי מקריאת השרת, אז כמו שכבר ציינתי- זה מודפס לקונסול בצורה טובה עם ערכים נכונים, אך כאשר אני מנסה להדפיס את זה ב-html- זה מדפיס לי מערך ריק. בקונסול אין לי שגיאות, וגם בלשונית network רואים שקריאת השרת מחזירה סטטוס 200 ונתונים טובים בפורמט הרצוי. - ניסיתי לשאול את ה-gpt בהתכתבות ארוכה מה יכולה …

13. Started by HaEsrimVeArba,

יש לי 2 תוכנות כאשר אחת אמורה ליצר מידע וכתובה ב C#, השניה אמורה לקלוט את המידע לעבד אותו ולהחזיר לתכנה הראשונה תשובה וכתובה ב C++. איך אני יכול לשלוח את המידע בין 2 התוכנות? (בעדיד התוכנות יפעלו על מחשבים שונים ויעבדו בעזרת כרטיס תקשורת יעודי, כרגע שניהן על אותו מחשב.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מנסה לעשות דוגמאות מהספר וללמוד אבל בתוכנה הזאת כל פעם שאני רוצה לקמפל דוגמא אחת הוא דורש ממני לפתוח "project" וגם כן שומר עוד שלוש ארבע קבצים (חוץ מ CPP ו EXE)... למישהו יש מושג איך אפשר לפשט את השימוש בתוכנה על מנת שיהיה יותר נוח לשימוש עבור הדוגמאות? אם אני כבר כותב אז יש איזה תרגיל אצלי בספר על סוגי משתנים (GLOBAL AND LOCAL) וניסיתי בשני קומפילרים שונים ובדקתי שגיאות כתיב והוא פשוט לא קולט את המשתנה הגלובלי. הקוד: // This program demonstrates use of Global variable and local variable. #include <iostream> using namespace std; void func1(); void func2(); int count; // this is a global variable int main() { int i; // this is a local variable for(i=0; …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הלא em יותר שימושי ומתחשב בגודל המסך, למה כולם ממשיכים להשתמש ב px ? מה פספסתי פה? תודה

16. Started by Amit Shani,

אז בניתי מחלקה בשם Rational שמכילה nom ו denom - כלומר, המייצגת שבר. אני צריך שהפעולה הבאה תפעל: ;r2=0.3 * r1 עכשיו, כתבתי אופרטור * למחלקה הזו: Rational& operator*(double num) { Rational r=toFragment(num); r.nom*=nom; r.denom*=denom; return r; } והבעיה הראשונה שלי היא שהפונקציה תרוץ רק במקרה של r2=r1*0.3 ולא ההפך, איך אני מתקן את זה? הבעיה השניה שלי: toFragment הופכת double לשבר, התוכנית התחרבשה וכשחיפשתי למה, ראיתי שכשאני מעביר 0.3 לפונקציה במחלקה - המספר המועבר הוא בעצם 0.2999999 בחיים שלי לא נתקלתי בדבר כזה, ולמה זה מחרבש לי את התוכנית? כי הקוד של toFragment הוא: Rational& toFragment(double num) { int…

17. יש כזה דבר שנקרא כוח ברוטלי.. אני צריך עזרה איך פותרים את האלגוריתם הזה בC# או בעברית לא חשוב..... פונקציה מקבלת מספר ומחרוזת. המספר מסמל את אורך המחרוזת והמחרוזת מסמלת איזה תווים יכולה להכיל כל הדפסה. אני יתן דוגמא: נגיד הפונקציה מקבלת מספר- 2 ומחרוזרת- abc אז הפונקציה תדפיס aa ab ac ba bb bc ca cb cc הבעיה היא שלא ידועה המספר שמתקבל וככה שאי אפשר לעשות for מקונן אני מאמין שאפשר לעשות ברקורסיה ניסתי וכמעט הצלחתי... אבל משהו לא מסתדר לי... תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום שלום, אני בונה עכשיו תוכנה עם תפריט במבנה של תפריט ה- boot של windows. אני מעוניין שהבחירה תזוז כאשר המשמתמש יקיש על מקשי החיצים (למעלה ולמטה), אך לא הצלחתי להשתמש ב- readkey למטרה זו. הכנתי תוכנה קטנה כדי לבדוק מה האסקי קוד שמחזיר ה-readkey כאשר לוחצים על החיצים, והיא פלטה קודם 0 ואח"כ מספר של תו רגיל מה-ABC. למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, עדי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by nemo,

שלום יש לי בגרות באינטרנט ואני צריך עזרה במציאת פרוקיט מוכן, אם אפשר לקבל כתובות לאתרים שבהם יש פרוקיטים מוכנים. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

זה אמור להיות דפדפן שאתם נותנים לו כתובת, עם מספר, והוא מחליף את המספר כשאתם אומרים לו. למשל הכתובת www28.brinkster.com/ghosthunter00/pages/forums/forum.asp?forumID= עכשיו אחרי ה- = אתם יכולים להחליף כל מספר שאתם רוצים. קצת קשה לי להסביר את מה שהוא עושה, ולמה אתם צריכים את זה, תורידו ותראו שזה יעזור לכם מאוד. אנא תנו פידבק. ואני מקווה מאוד שתמצאו לזה שימוש טוב(כי אני לא כל כך). [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by mimig,

שלום, איך שולחים להרצה (משולש ירוק) רק form מסויים - נדרש, ולא את הform שנכתב בporgram שפונקציית הmain. ?? עזרה- תודה!!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by amitrotem,

יש לי אתר אינטרנט שמותאם למובייל, יש באתר לינק לעמוד הפייסבוק שלנו, כשלוחצים עליו מגיעים לעמוד הפייסבוק בדפדפן האינטרנט, אף אחד לא מתחבר לפייסבוק מהדפדפן בנייד. האם קיימת אופצייה כאשר ילחצו על הלינק יפתח העמוד שלנו באפליקציית FACEBOOK, כמו לדוגמא לינק ל WAZE שפותח את האפליקצייה. חיפשתי קצת בגוגל ומצאתי דרך שלא כ"כ עובדת, אשמח לשמוע מה אתם עושים. תודה ושבוע טוב עמית

23. Started by geniaXP,

קראתי שהGC יוצר תור של מצביעים לכל האובייקטים שיש להם Dtor ובזמן הביצוע של GC הוא מעביר אותם לתור נוסף. אחרי שהוא מסיים את העבודה ומשחרר את כל הthreads הוא עובר על התור הזה בthread אחר ומפעיל את כל הפונקציות ההורסות. 1)האובייקט שיש לו Dtor עובר לדור 1 לא? 2)מתי משמידים את האובייקט? האם הDtor עושה את זה בלי קשר לקוד שכתבנו בתוכו?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Demon.M,

In function ‘main’: 127: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 139: warning: assignment makes pointer from integer without a cast 207:2: warning: no newline at end of file In function `main': (.text+0x51d): undefined reference to `is_registered' ld returned 1 exit status

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by s_b54,

אני מעוניין שגולשים יוכלו לשלוח מייל דרך האתר ולא דרך המחשב שלהם שכאשר הם ילחצו על "send" הוא ישלח ישר עכשיו אני יודע שצריך שרת שתומך שפות צד שרת ויש לי כזה עכשיו האם מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך אני עושה את זה אין לי ידע נרחב ב php אז אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח בתודה s_b54

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.