עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Lior4543,

שלום, לאחרונה פירמטתי את המחשב, והתקנתי את כל התכונות שאני צריך, אבל עם SQL Server Management Studio אני נתקל בבעיה, שאני מנסה להתחבר לשרת הlocal, אני מקבל את השגיאה הבאה =================================== Cannot connect to (local). =================================== אירעה שגיאה הקשורה לרשת או שגיאה ספציפית למופע במהלך יצירת חיבור ל- SQL Server. השרת לא נמצא או שאינו נגיש. ודא כי שם המופע נכון וכי SQL Server מוגדר לאפשר חיבורים מרוחקים. (provider: ספק רכיבי Named Pipe, error: 40 - לא הייתה אפשרות לפתוח חיבור ל- SQL Server) (.Net SqlClient Data Provider) ------------------------------ For help, click: [url]http://go.microsoft.com/fwlink?ProdName=Microsoft+SQL+Serve…

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  2. Started by eshtul,

שלום, אני יחסית חדש בVBA ואשמח לעזרה. אני סטודנט ועושה כרגע עבודה ללימודים, יש לי בערך 300 תיקיות שבכל אחת מהם 10 קבצים (הקבצים הם דגימות של מערכת כלשהי), שם התיקיה הוא התאריך בה נלקחה הדגימה. אני מעונין להפעיל מאקרו דרך קובץ ריק, שהמקרו יכנס לכל התיקיות, יפתח קובץ ספציפי ויבצע עליו פעולה כלשהו. לבסוף שיעתיק לי את התוצאה ואת שם התיקיה. את הפעולה אקליט בעצמי. הבעיות שיש לי הם איך להיכנס לתת תיקיות (במידה וכל הקבצים היו תחת אותה תיקיה לא היתה לי בעיה) איך לרשום את שם התיקיה (בקובץ המצורף רשמתי את שם הקובץ, אבל אני צריך את שם התיקיה) אשמח לעזרה, בליווי הסברים מכיון שאני יחסית חדש בתחום וזה יעזור לי להיכנס לענינים. תודה ויום טוב אלי Sub Macro1() ' Dim strFilename As Strin…

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by card,

אני מדבר רק על רכישת דומיין, בלי hosting וכל זה.. יש הרבה אפשרויות.. איך אפשר להשוות

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by zahiz007,

Hi guys, I am trying to get some class properties from a persistent manager in Java. the code is made of JAVA && jsp. some one know how to achieve this? thx

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכולם , אני מנסה לתכנן מסד נתונים ב MSAcess כאשר לאחר הסיום אני אגש אליו מ C בעזרת SQL. אך הבעייה שלי היא בשלב התכנון , יש לי כמה עשרות מוצרים שאני אמור לבדוק ולייצר עבור כל אחד מהם דו"ח כאשר הדוח יהיה בן 50 שורות לערך.... הומצרים יבדקו על בסיס חצי שנתי , ההתלבטות היא איך לממש ? האם לעשות טבלה גדולה למוצרים וטבלה חדשה עבור כל בדיקה ? דבר שיצור לי בעוד כמה שנים כמה מאות של טבלאות ? או שיש איזה רעיון אחר ? האם בכלל כמה מאות טבלאות יעבדו בצורה טובה או שזה יהיה איטי ? תודה...

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by kobipk,

שלום לכולם יש לי אתר אינטרנט פשוט שמתי בו מערכת יצירת קשר אבל משום מה הוא לא שולח לי את הפרטים שאני כותב למייל אני צריך עזרה ככה הוא כתוב.. עם אפשר לערוך ולהגיד לי עם יש טעות HTML <form id="form2" method="post" action="#"> <fieldset> <label for="con_name">Name:</label><br /> <input id="con_name" type="text" name="con_name" value="" alt=""/><br /> <label for="con_email">Your Email:</label><br /> <input id="con_email" type="text" name="con_email" value="" alt=""/><br /> <label for="con_website">Your Phone:</label><br /> <input id="con_website" type=…

• 13 תגובות
    • 5.2k צפיות
  7. Started by kobian,

שלום לכולם בזמנו פתחתי שרשור על איך להמיר קובץ לSWF מתוכנת Flash Slideshow Maker וניתקעתי בו. זה השרשור http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=489993.0 התשובות שקיבלתי בשרשור לא עזרו לי כל כך. לכן עם יש מישהו שמבין בהכנת פלאשים ובפיתוח אתרים יכול לעזור לי באופן אישי בתשלום אני יודה לו טלפון 0547127770 astangelov@gmail.com

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  8. Started by KrackeR,

לכתבה המלאה: http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/'>http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/"]http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/ לאתר המאבק: http://www.ie6countdown.com

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by arielman22,

שלום יצרתי listview ב c# עם תיבת סימון לכל שורה. כאשר אני מסמן שורה היא יורדת לסוף הרשימה, נצבעת באפור, ונמתח עליה קו חוצה. עד כאן הכל בסדר, הבעיה היא כאשר אני מוריד את הסימון מתיבה, לא קורה שום דבר, למרות שלפי הקוד היא אמורה להיצבע חזרה ללבן, בלי קו חוצה, וחזרה לראש הרשימה. ניסיתי כבר את הפקודות של beginupdate ו endupdate ו refresh אבל שום דבר לא משפיע, הרשימה פשוט לא מתעדכנת. אני מפרסם את הפוסט לאחר מלא חפירות בגוגל ולא מצאתי עדיין את הפיתרון. אני אשמח לשמוע עצה או פיתרון לבעיה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by redead,

בשפת JAVA .. כמו כן איך יוצרים לזה קובץ הרצה EXE ?

• 8 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. Started by orelzion,

כן אני יודע לחפש בגוגל, אבל לא הצלחתי להבין איך אני מתחבר לsql על גבי האינטרנט. בשרת יש לי מסד נתונים שהגדרתי כ network service, אפשרתי לו חיבור דרך tcp\ip וקבעתי לו פורט. עכשיו ניסיתי לבדוק אם החיבור עובד, דרך פקודת חיבור בc#, וזה לא עובד. אז אם מישהו יכול להסביר לי עאו לפחות לקשר למאמרים מוצלחים שיסבירו לי איך א. לאפשר חיבור לsql דרך tcp/ip ב. איך אמור להיראות connection string של דבר כזה ג. איך אני עושה את זה עם Linq to sql? תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. היי, כשמשתשמים בפונ' הנ"ל עם הפרמטר NULL, לאיזה מצב המנעול מאותחל? * ככה נראית שורת הקוד: pthread_mutex_init(&mtx,NULL) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by koko0,

ניסיתי מלא צורות של Dim Googleurl As New Uri("[url]http://www.google.co.il/"[/url]) Dim Google As New WebBrowser Google.Url = (Googleurl) Google.Refresh() MsgBox(Google.Url) אבל זה מחזיר דבר ריק...מה הטעות שלי? [.net]

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by alon2k2,

שלום לכולם ! כתבתי טופס לשיחת מייל אבל כל הזמן המייל מגיע לדואר זבל, הבנתי שצריך לשנות את ה header - ים אבל אני עדין לא מצליח הנה הקוד שלי : $headers = 'MIME-Version: 1.0' . "\r\n"; $headers .= 'Content-type: text/html; charset=windows-1255' . "\r\n"; $headers .= 'From: Company<support@company.com>' . "\r\n"; mail($_POST['email'], "New Message", $message, $headers);

• 4 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by Zeev86,

היי. אני כותב בVB 2010 תוכנה שאמורה להוריד קובץ מהאינטרנט. אני נתקל בבעיה, כשהקובץ נראה באופן הבא: http://www.vbforums.com/attachment.php?attachmentid=46517&d=1143754788 איך אני מוציא מהקישור את הכתובת של הקובץ? כלומר, כשאני שם את הקישור במנהל הורדה כלשהו, הוא יודע לתרגם את הכתובת לקישור עם סיומת הקובץ ולהוריד אותו. התוכנה שלי לא יודעת. איך אני גורם לתוכנה לפרש את הכתובת?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by guyl3,

היי , אני עובד בתחום ההיטק ומעוניין לעשות הסבה מקצועית ; מתעתד ללמוד את אחת מהשפות הרשומות מעלה ,חייב לציין שאין לי נסיון בתחום התכנות/לא מבין עדיין מושגים (אולי קצת) ,רציתי לדעת בפשוטות מה ההבדלים בין שפות התכנות הללו עד כה הבנתי שתכנות בשפת NET. מיועדת יותר למשתמשי מערכות WIN (ויצירת GUI) ובשפת JAVA ניתן להישתמש כמעט בכל מערכות ההפעלה אך עובדת בעיקר ברקע ?! בנוסף אודה לכם אם תוכלו לשפוך אור על הנושא ועל הניסיון החויות שלכם בתכנות ....

• 11 תגובות
    • 4.6k צפיות
  17. אני מקווה שאני במקום הנכון (מצטער מראש אם לא) השאלה שלי היא כזאת אני מחפש דרך לשלוח אימייל מועצב הכולל תמונות קישורים וטקסט. ניסיתי עם האאוטלוק והוא שולח את התמונה בפנים , הבעיה שהוא לא מגיע ישירות לכל אימייל לדוגמא בוואלה הוא מגיע כתמונה מצורפת ולא בתוך האימייל. יש לי אתר ASP.NET ושאני שולח דרך מערכת הניהול שלו הוא כן שולח טוב (גם לוואלה) אני רוצה לשלוח אימיילים מעוצבים גם מחוץ למערכת הניהול, והבנתי שהפיתרון הוא לשלוח ב HTML ובו להוסיף מה שאני רוצה. 1. האם זה נכון או שיש לי דרך יותר טובה לעשות את זה ? 2. איך לשלוח HTML באאוטלוק כי שאני מדביק קוד הוא לא "קורא" את זה כקוד? אשמח לרעיונות ועזרה תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 4.3k צפיות
  18. Started by liorw13,

שלום, האם מישהו מכיר ממשק פשוט שיכול לעזור לי לשלוח ולקבל הודעות באמצעות תקשורת PCI-Express ? קניתי כרטיס Evaluation שממיר תקשורת PCI-Express ל- USB 2.0 עבור פרוייקט שאני עובד עליו. הכרטיס מתחבר לסלוט המתאים במחשב, אולם אין לי דרך לשלוט על ההודעות שאני שולח או מקבל באמצעות ה-PCI-Express כדי לבדוק אם הכרטיס באמת עובד... מישהו מכיר ממשק כלשהו ? (בסגנון תוכנת ה- Hyper Terminal עבור פורט סיראלי) תודה.

• 1 תגובה
    • 5.3k צפיות
  19. Started by STRENGTH,

אני חדש בקטע של התכנות וחשבתי שהכי טוב זה להתחיל בשפת C בגלל שזאת השפה הכי וותיקה אז חשבתי להתחיל בשפה הזאת(או שטעיתי פה?) אני רוצה לדעת במה זה יעזור לי אם אני ילמד טוב את השפה,מה תיהיה התועלת? אני יוכל ליצור תכונות כמו PHOTOSHOP או מערכת הפעלה תוכנת שיתוף קבצים או נגן כמו MEDIA PLAYER? המטרה שלי בלימוד זה לדעת איך להתחיל לעשות משחקים (לא משהו רציני) וגם תוכנות שימושיות כמו אנטי-וירוס וסתם שיהיה לי יותר הבנה\שליטה על המחשב שאני יוכל לתקן שגיאות מערכת שקשה לסדר בלי פורמט. אם אני ילמד טוב שפת C זה יעזור לי בכל מה שאני צריך? או שיש פה המלצה לשפה אחרת ? שמעתי ש JAVA נחשב מוצלח ???

• 11 תגובות
    • 5k צפיות
  20. Started by shimmi1982,

היי, אני לא יודע באיזה מקום לפתוח את הת'רד הזה? אהבתי מאוד את הTOOLBAR החדש שהכנסתם. את מי והאם אפשר לשאול איך עשו את האפליקציות בפנים (כמו לדוגמה את הצ'אט)? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, הגדרתי usercontrol עבדתי איתו - הכל היה תקין. פתאום עכשיו, כשאני מבקשת לפתוח את דף הuser.cs מתקבלת שגיאה מצורף קובץ המכיל את השגיאה. עזרה.... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by mimig,

בס"ד שלום, בform מסויים יש לי מספר כפתורים. אני רוצה שבלחיצה על כל כפתור ישמר לי הname של הכפתור כמשתנה שמוכר בכל הפרויקט (גלובלי) מה שעשיתי זה הגדרתי משתנה סטטי שבסוף נקרא : Home.h עבור כל לחיצה של כפתור כתבתי קוד כזה: home.h=this.name.tostring(); מה שקורה בפועל זה שהוא מכניס בתוך home.h את השם של הform ולא את השם של הכפתור הנלחץ. האם כך אמור להתנהל : שthis מכיר שהוא המסך.?? או שיש לי בעיה בקוד?? עזרה.. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by mimig,

שלום, שאלה קטנה: אני רוצה שבעת לחיצה על כפתור יפתח לי messagebox לא רק עם אפשרות ללחיצה על "אישור" וסגירת ההודעה, אלא שיהיה לי בנוסף 2 כפתורים (בmessagebox) שפותחות אפשרויות גישה חדשות (כמו לחיצה רגילה על כפתור) אודה לקבלת תשובה תודה!

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by shlomi1234,

האם יש דרך כלשהי להריץ כמה פונקציות במקביל? כשאני מריץ פונקציה ארוכה שדורשת מאמץ והתחברות לרשת לדוגמא , החלון קופא עד שהפונקציה הבעייתית מסתיימת. יש דרך למנוע את זה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. http://bitorama.com האתר הוא בעברית, בסגנון digg ו-reddit, ומיועד לעסוק ספציפית בנושאים הנ"ל. למנהלי הפורום: בשבוע שעבר כתבתי הודעה דומה והושעתי מהמערכת. ניסיתי ליצור איתכם קשר אך לא חזרתם אלי. אולי זה היה בגלל שפרסמתי אותה במספר פורומים? אשמח לקבל הבהרה.

• 0 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים