עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by efod26,

אני צריך לעבוד עם Timer אבל יש לי בעיה שאני לא מבין מהותה. יש לי שיטה שנמצאת במחלקה אחרת וצריכה לפעול במחלקה ראשית מתוזמנת. קראתי בתיעוד של המחלקה TIMER אבלי ש לי שגיאה שאני כותב: System.Threading.Timer t = new System.Threading.Timer(Database.Instance.Save, null, 50, 10000); אני מקבל שתי שגיאות: Error 1 The best overloaded method match for 'System.Threading.Timer.Timer(System.Threading.TimerCallback, object, int, int)' has some invalid arguments C:\Users\EFOD\Desktop\ניסיוני\פרויקט חדש\Forms\Forms\MainForm.cs 15 36 Forms Error 2 Argument '1': cannot convert from 'method group' to 'System.Threading.TimerCallback' C:\Users\EFOD\Desktop\ניסיוני\פרויקט חדש\Forms\Forms\Mai…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by morbidangel,

שלום לכולם יש לי פונקציה שמקבלת שני מערכים ממוינים בסדר עולה בשני גדלים שונים שאמורה להשוות בין שני המערכים ולהדפיס את האיברים המשותפים (ללא חשיבות לסדר או לאיבר שחוזר על עצמו מספר פעמים). זה הקוד: void print_common(int arr1[], int arr2[], int size1, int size2) { int max_size; int a; int b; max_size= size1+size2; a=0; b=0; while ((a+b)<= max_size) { if (arr1[a]>arr2[b]) a++; else if (arr2[b]<arr1[a]) b++; else printf("\n the common values are %d\n",arr1[a]) a++; b++; } } אני מקבל הודעת שגיאה מסוג Error 5 error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'a' הצהרתי על כל המשתנים בראש הפונקציה, כולם מאותחלים, מה יכולה …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by minimi,

שלום לכולם אתחיל בזה שאומר שאין לי ידע או ניסיון בבנית אתרים אך מהמידע שהצלחתי לאסוף אני מבסס את השאלות/ההנחות אני מעוניין להקים אתר שיעסוק במכירת מוצרים ואני רק אהיה גורם מתווך 1.מה עלי לבקש ממפתח האתר? 2.האם עלי להביא לו דוגמאות מאתרים דומים? 3.אם אני מעוניין בפלטפורמה אשר דומה לאתר יד2 ולאתר איביי מה יותר פשוט יהיה וכתוצאה זול יותר לעיצוב 4.האם יש צורך בתחזוקה שוטפת לאתרים מהסוג הזה ? ואם כן האם יש צורך בידע בתכנות? 5.במידה וכן יש צורך בתחזוקה שוטפת מתי צריך לשקול העסקת עובד באופן קבוע (נפח מכירה? היקף תחזוקה? וכו'?) תודה מראש לעוזרים נ.ב לא יודע אם קשור לכאן אבל איך בעצם מרוויחים מאתר כמו יד 2?רק פרסום באתר?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. באיזה תוכנה אני עושה את זה??? אמרו לי שאפשר דרך turbo c זה אפשרי דרך התוכנה הזאת??? ואפשר דרך visual c++ 6??

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Avrum,

זה התרגיל שקיבלתי: על המשתמש להזין 5 מספרים ב-5 תיבות טקסט שונות, לחיצה על כפתור תחשב ותדפיס למשתמש את הנתונים הבאים: 1. סכום המספרים שהוזנו 2. מכפלת המספרים האי זוגיים 3. ממוצע המספרים 4. סכום המספרים הזוגיים זה הפתרון שכתבתי: protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) { int []a = new int[5] {Convert.ToInt16(TextBox1.Text), Convert.ToInt16(TextBox2.Text), Convert.ToInt16(TextBox3.Text), Convert.ToInt16(TextBox4.Text), Convert.ToInt16(TextBox5.Text)}; int sum = a[0] + a[1] + a[2] + a[3] + a[4…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by benyben,

שלום. למרות שיכולות הקוד שלי נמוכות, בניתי אתר (יותר נכון, רכשתי ערכת-נושא, שיפצתי, שיפצרתי, וכן הלאה). את האתר כרגע אפשר לראות בכתובת womanaday.com הוא יעלה בחודש הקרוב לכתובת ראשית חדשה. כמה נהוג לגבות על בניית אתר? מכיוון שאני לא עוסק בתחום באופן מקצועי, אני ממש חסר מושג. האתר מקבל 9,000 ביקורים בחודש, אם זה רלוונטי. תודה, ושנה טובה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. בהקשר לשאלון האמריקאי שבנושא הקודם, כעת אני בשלב שאני מקבל את התשובה, ברצוני שלחצו A, B, C, D בהתאם לתשובה, ניסיתי למצוא בעצמי את התחביר אך ללא הצלחה. מהו התחביר לפעולה הנ"ל בעזרת המטודה ReadKey? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by tropit,

היי , קניתי עכשיו לפטופ חדש שמותקן עליו W7 64 BIT, אחרי מלחמות של יום שלם עם IIS הצלחתי להתקין אותו ולהגדיר אותו שיוכל גם לקרוא מDATABASE אני עובד כרגע על עמודים בASP JAVASCRIPT וכו'.. כשיש לי תקלה בקריאה מהדאטה בייס או כל תקלה אחרת בצד שרת הוא לא מציג לי את התקלה והשורה שלה - כמו שאני רגיל, או לפחות רק את השורה שלה הוא פשוט רושם " An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator. If you are the system administrator please click here to find out more about this error " כמובן שניתי בהגדרות של הדפדפן את "הצג הודעות ידידות של EXPLORER" בדקתי בדפדפנים בEXPLORER וגם בCHROME (אני לא בטוח לגביי הגירסה של EXPLORER ניראה ל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ftom2,

הי, אני מעוניין להציג DIV ובזמן שהוא מוצג , שאר המסך יהיה בלתי נגיש. ניסיתי את modal dialog של jquery UI אבל יש איתו בעיה שהוא משתמש בעיצוב CSS משלו ולי יש DIV עם עיצוב שלי (אפשר לשנות את ה - CLASS של ה DIV העוטף אבל לא יותר מזה). האם אני יכול לחקות את הפעולה שלו עם JQUERY? אני יודע איך לשנות את ה OPACITY אבל אני לא יודע איך להפוך הכל ל -DISABLED תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by FRT,

היי. רציתי לקבל חוות דעת - איך python בתור התחלה? בנוסף- יש משהו מיוחד שצריך שיהיה במחשב בשביל זה? תודה!

11. Started by pssheba,

ברצוני להקליד 3 מחרוזות ולהציגן על המסך. להלן התכנית שכתבתי: #include <iostream> using std::cout; using std::cin; using std::endl; #include <iomanip> using std::setw; void main() { char myFirst[3]; char mySecond[2]; char myThird[5]; cin.ignore(); cin >> setw(4) >> myFirst; cin.ignore(); cin >> setw(3) >> mySecond; cin.ignore(); cin >> setw(6) >> myThird; cout << myFirst; cout << endl; cout << mySecond; cout << endl; cout << myThird; } כשאני מריץ את התכנית אני מקליד את 3 המחרוזות כך: 123 (enter) 45 (enter) 67890 (enter) התכנית מציגה על המסך: 23 (שורה ר…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by baruchiro,

אני לא מבין בכלל בתיעוד לצערי, ואני נצרך לזה יותר ויותר. אני מחפש כלי פשוט, או אם אין, אז הוראות לכתיבת מסמך שמציג את המחלקות שאני כותב. הנקודה היא שלפעמים אין לי עדיין מחלקות, אלא במידה ויש לי או למישהו אחר רעיון, אני רוצה לרשום אותו בצורה מסודרת: איזה אובייקטים אני משתמש, מה המאפיינים שלהם, התכונות, הקשרים ביניהם וכו'. בגלל שהרבה פעמים לאנשים יש איזה רעיון, והם בטוחים שזהו זה, רק נשאר לכתוב את התוכנה, והם שוכחים שהמימוש מעלה נקודות שלא שמת לב אליהם. אני מובן? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by robicon,

אני צריך לכתוב תכנית שמקבלת כארגומנטים של שורת פקודה 1,0 או 2 שמות של קבצים. אם מופיעם 2 שמות של קבצים אז הראשון הוא קלט והשני פלט אם שם קובץ אחד אז הוא יהיה הקלט והפלט יהיה סטנדרטי ואם אין שם של קובץ אז קלט ופלט סטנדרטי. איך אני יכול לדעת כמה שמות של קבצים יש? צריך לבדוק ב [] argv* ? ואם כן אז איך אני בודק שם? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום רב !! בניתי מסד נתונים ללקוח וכעת ברצוני להפוך אותו ליישום שאותו אני אשלח ללקוח כלומר יישום אשר בו לא תיהיה גישה מצד הלקוח לקוד המקור והתיכנות ולטבלאות עצמם... ביטלתי את ה-V הנמצאים בכל החלון ההפעלה (כלים --> הפעלה)... נאמר לי שניתן לעקוף אפשרויות אלו ע"י לחיצה על מקש SHIFT האם זה נכון ? אם כן , האם ניתן לבטל אפשרות זו וכיצד ? האם יש אפשרות להפוך את היישום כך שהוא לא יהיה תלוי תוכנת האקסס כלומר לא יהיה צורך צורך להתקין את תוכנת האקסס כדי להפעילו ? יש לכם עוד הצעות לשיפור וסגירת האפליקציה לפני שליחתו ללקוח ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by elixvx,

אני צריך עזרה בבקשה בשאלה על עצים בינריים, שאלה 4 סעיף ב'. ניסיתי לפתור ולא הצלחתי. השאלה: http://img171.imageshack.us/img171/363/23522552.jpg אם אפשר פתרון או לפחות הכוונה. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by the_lighting,

שלום חברים, לאחר חיפוש מצאתי כמה פוסטים במושא אך לא הבנתי את עניין הגבולות, ליצור מספר רנדומלי משתמשים בrand() אבל אני רוצה מספרים רנדומלים בין 100- ל 100, רק שלמים מסוג int איך אני מבצע את זה?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by יוכי,

בבקשה בבקשה אם יש למישהו תוכנת צ'אט + קוד שנכתבה בC# (שרת ולקוח- WINFORM) אני עוד יומיים צריכה להגיש פרויקט ובגלל תקלה במחשב כמעט כל מה שכתבתי הלך וגם מה שנשאר יש בו בעיות :-[ אז בבקשה מי שיעזור לי יעשה מצווה ענקית כי אין סיכוי שבלי עזרה אני מגישה את הפרויקט הזה.......

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by zahiz007,

מכיוון שאני מסכים שהדיון הקודם לא היה קשור לכותרת. מספר קטגוריות להשוואה: - יעילות (מבחינת זמן עד שהפרוייקט מוכן). - קלות כתיבה. - נראות לעתיד של השפה. - קוד פתוח \ סגור. - יכולות. -כד'. HIT US

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום רב !! אני כותב פרויקט ב-VB ויש לי בעיה של שגיאה בזמן ריצה שרשום בה : run-time error '9': subscript out of range הקוד בו מתבצעת השגיאה הוא : Private Sub drawWithHiding() Dim j%, K%, L% Dim arr(1 To moneWalls) As recordType For j = 1 To moneWalls arr(j).i = j arr(j).Z = walls(j).V(walls(j).vertices, 3) Next j '========= מיון בועות =========== For K = 1 To moneWalls - 1 For L = K + 1 To moneWalls If arr(K).Z > arr(L).Z Then swap arr, K, L End If Next L Next K '============סיום מיון בועות ותחילת ציור הגופים========== Form2.Cls DrawShadows Form2, table, Peres, light, vbBlue For K = 1 To moneWalls If arr(K).i >= 6 And arr(…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by aviz,

קודם כל תודה על העזרה המצויינת שאני מקבל פה עד עכשיו הבעיה ממש הזויה נתתי איזה חלק קוד קטן לחבר הקןד עובד אצלי ב 100% הקוד הוא : rect=new RECT; rect->left=0; rect->top=0; rect->right=1024; rect->bottom=768; InvalidateRect(hwnd,rect,FALSE); כאשר בהגדרת החלון מוגדר: RECT *rect; הקטע הזה אמור לגרום לכך שכל המסך לא נגיש מה שאמור לרענן אותו 2 הפרויקיטים לידי והקטע פשוט זהה בשניהם אצלי זה עובד ואצלו הארורים זה : main.cpp(983): error C2059: syntax error : 'constant' main.cpp(984): error C2039: 'rect' : is not a member of 'tagRECT' c:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Vc7\PlatformSDK\Include\WinDef.h(296) : se…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by gng,

אני מנסה ליצור סקריפט שיזהה לחיצת כפתור כשאתה בשורת הכתובת(כרום). השתמשתי ב:window.addEventListener("keydown", וזה מזהה רק כשאני נמצא בדף עצמו לא בשורת הכתובת בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by D-M-X,

קיימת פונקציה שמחזירה לי את שם הUSER שנכנס לעמוד...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, במסגרת בית הספר אנחנו צריכים לכתוב "פרויקט" בשפת אסמבלר. בסמגרת הפרויקט שלי (חלפן כספים) אני צריך לבצע פעולות חילוק, שלעיתים מתבצעות על מספרים גדולים יחסית, ועקב כך שפשוט אין מקום באוגר AL לתוצאה, אני מקבל שגיאת Divide Overflow. האם למישהו יש רעיון כיצד אני יכול לבצע את פעולות החילוק האלה מבלי להיתקל בשגיאה הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by bdoron,

אני מנסה לעשות תוכנה שמתקשרת עם שרת.. על 2 מחשבים שונים ולכן יצרתי על אותו מחשב 2 תוכנות קטנות שאחד מעביר לשני מידע התוכנות באמת עובדות כל עוד אני עושה את זה על הכתובת הלוקלית שזה 127.0.0.1 עכשיו ניסיתי לעשות את זה ברמה אמיתית יותר ולכן שמתי בתוכנת השרת את כתובת הIP של המחשב, ( נכנסתי לcmd רשמתי ipconfig ולקחתי את הכתובת שרשומה שם שזה 10.195.32.231 ובתוכנת הקליינט הצבתי בדיוק את אותה כתובת גם כן אבל אין תקשורת בין 2 התוכנות, תוכנת הקליינט קרסה יש למישהו מושג למה לא מצליח לי? הבנתי שאני צריך לשים בכתובת הלקוח כתובת של המחשב שאני רוצה להתחבר אליו שזה כתובת השרת אינטרנט בשרת זה דרך סטיק כזה של אורנג ואת המחשב של הקליינט הוא מחובר דרך הפלאפון אשמח לעזרה שזה יעבוד

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם, קודם כל אני מצטער אם יהיו לי שגיאות כתיב. אני מעוניין להתחיל ללמוד תכנות אבל יש לי 0 ידע בנושא אז אשמח אם תענו לי על מספר שאלות/בקשות. 1) במה זה בדרך כלל משמש, מה אפשר לעשות עם זה בשלבים יותר מתקדמים. 2) איזה שפות יש, חובה ללמוד, מומלץ ללמוד, לא כדאי ללמוד (אם יש). 3) איזה שפות כדי ללמוד קודם ( באיזה סדר ). 4) האם זה לא מאוחר מדי להתחיל ללמוד ( אני בן 17 וחצי ) 5) האם למידה דרך אתרי אינטרנט היא טובה ואם כן אז אם אפשר לקבל המלצות על אתרים שמלמדים. 6) זה משנה אם אני ילמד באנגלית או בעברית ואם כן למה ( אני יודע שבלמידה בעברית המונחים הם באנגלית ), האנגלית שלי טובה פשוט יותר נוח לי ללמוד בעברית. תודה רבה לכל מי שיעזור D: !!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.