תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. שאלה פשוטה לי אליכם: האם הפונקציה strcpy יכולה להעתיק רק מחרוזת מסוג char[] ל char[], אך איננה מסוגלת להעתיק char* ל char*? כאשר אני מנסה להעתיק char* ל char* הנני מקבל שגיאת הרצה, לדוגמה עבור הקוד הבא: #include <string.h> #include <iostream.h> void main() { char *string1="hw"; char *string2="zone"; strcpy(string2, string1); cout<<string2; } תודה מראש, קובי.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים, צריכה את העזרה שלכם לפני שאני יורדת מהפסים... יש לי איז תקלה בוורדפרס עם פיסוק עליון במקום הסימן הזה ׳ מופיע שלושה סלאשים /// ??? זה ממש מציק לי כי אני עובדת על אתר של רכבי יוקרה www.motorcar.co.il ככה שיש לי הרבה בעיות עם רכבים כמו דודג׳ ראם >> דודג///, ג׳י.אמסי >> ג///י.אמ.סי וכו׳ וכו׳ וכו׳. אני ממש מקווה שיש למישהו כאן איזה פתרון יעיל לעניין. בכל מקרה, תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם הפקודה הבא חוקית? mov al,[104h];104h contains a predefined value כשהרצתי את הפקודה על emu8086 זה עובד אבל לפי המדריך של Underwar זה לא חוקי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כשאומרים שצד שרת זה קוד שרץ בצד של השרת ולא בצד הלקוח, אז השרת הזה, זה תוכנה שמתקינים או זה חלק מההוסטינג כשקונים את האתר ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום באיזה שפות פיתוח, אפשר לכתוב תוכנית, שלא תצטרך Runtime Distributables בשביל לרוץ? NET. מן הסתם נפסלת ישר, כי היא צריכה את ה-NET Framework. מותקן, מה שלא תמיד קיים בכל מחשב. ++C אמורה להיות הבחירה הנכונה, אבל אני יודע שגם שם, לפעמים יש מצבים שזה דורש Runtime Distributables, אז מה צריך לעשות כדי להמנע מזה - כך שהתוכנה שלנו לא תדרוש את זה אלא פשוט תרוץ טוב? תודה card
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום שלום, אני בונה עכשיו תוכנה עם תפריט במבנה של תפריט ה- boot של windows. אני מעוניין שהבחירה תזוז כאשר המשמתמש יקיש על מקשי החיצים (למעלה ולמטה), אך לא הצלחתי להשתמש ב- readkey למטרה זו. הכנתי תוכנה קטנה כדי לבדוק מה האסקי קוד שמחזיר ה-readkey כאשר לוחצים על החיצים, והיא פלטה קודם 0 ואח"כ מספר של תו רגיל מה-ABC. למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, עדי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני רואה שאתם ממש מזלזלים כנראה היה לכם "חויות" מהעבר אז ישנם עוד פורומים שישמחו לקבל על עצמם דבר מתמשך כזה ההפסד כולו שלכם בפורום אחר דבר כזה הצליח כ 3 חודשים. ראיתי דווקא תמיכה מהמנהל בכך שנעץ את הנושא אבל זלזול מלא ממכם אז אין בעיה לבטל את זה כמו שזה התחיל אני לא מפסיד מזה כלום.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חייב להגיש את העבודה הזאת למחר ואני לא יודע כלום בשפת c אתם יכולים בבקשה לעשות את זה: שאלה 1: כתוב תוכנית שקולטת 3 מספרים שלימים ובודקת האם הם יכולים להיות צלעות של משולש. התנאי הוא: סכום כל שתי צלעות גדול מאורך הצלע שלישית. יש להדפיס הודעה מתאימה. משימה 2: כתוב תוכנית הקולטת זמן בשניות ומדפיסה אותו לפי שעות, דקות ושניות בתבנית: Xx(hours):xx(minutes):xx(second) למשל: אם קלט הוא 3795, אז פלט יהיה 01:03:15 רמז: לבירור כמות השעות יש לחלק את השניות ב-3600, אח"כ אפשר לטפל בשארית. הערה חשובה: להדפסת שעות, דקות ושניות אפשר להשתמש בפורמט: d%02. 02 לפני d מאפשר להדפיס מספר דו-ספרתי בצורה רגילה או להדפיס 0 לפני מספר חד-ספרתי. שאלה 3: כתוב תוכנית שקולט…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לילמוד PHP כנראה בקורס ולפני כן החלטתי להתייעץ לגביי כדאיות הקורסים הנ"ל בארץ. הבנתי שPHP זה לא שפה ש"כובשת" את שוק העבודה בארץ ולא נמצאת בזרם המוביל, אבל בכל זאת מה רמת הלימוד של המכללות השונות בארץ... האם הקורסים כאן באמת מלמדים משהו שאי אפשר ללמוד לבד, מי שיש לו ניסיון עם מכללה מסוימת אשמח אם יפנה אלי אפילו בפרטי. חשוב לי להיות בטוח שאני באמת ילמד משהו מקרוס כזה ולא יצא עם סתם כאבי ראש מיותרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תכנית שמקבלת כארגומנטים של שורת פקודה 1,0 או 2 שמות של קבצים. אם מופיעם 2 שמות של קבצים אז הראשון הוא קלט והשני פלט אם שם קובץ אחד אז הוא יהיה הקלט והפלט יהיה סטנדרטי ואם אין שם של קובץ אז קלט ופלט סטנדרטי. איך אני יכול לדעת כמה שמות של קבצים יש? צריך לבדוק ב [] argv* ? ואם כן אז איך אני בודק שם? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אני ניצב מול הבעיה הבאה. אני זקוק לרשימה מלאה של המילים בעברית שלהיפוך המילה יש משמעות לדוגמא : מוח-חום בתוך-כותב ישן-נשי וכו.... מה שאני צריך שתוכנה תעשה ,זה שתעבוד עם מערכת הנתונים של מילון. תתחיל מהמילה הראשונה.{תהפוך אותה ותתאים את המילה לשאר המילים במילון. עד אשר תמצא התאמה {או לא תמצא} וכך תסרוק את כל המילים במילון. ותייצר רשימה {שניתן להדפיס על דף} של כל המילים שמצאה בצורה הרגילה וההפוכה. בדומה למה שהראתי למעלה. למרות שיש לי ידע בסיסי בתיכנות , אין לי מושג איך למצוא מילון אלקטרוני שיהיה ניתן לעבוד איתו בנקל עם שפת תיכנות. ואין לי הרבה ידע בתיכנות עם קבצים חיצוניים. אני אובד עצות , ואני אהיה אסיר תודה לכל מי שיעזור לי לפתור את הבעיה המעיקה הזאת. או…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט איזו גרסה להתקין במחשב. בעיקרון עד עכשיו תכנתתי בvisual studio 2010. אם אני מתקין 2012 אצטרך לעדכן את הקוד של הפרויקטים שלי? אני מתכנת לרוב בvb
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך עזרה באקסס: יש לי שני טבלאות, שבכל טבלה יש נתונים חדשים התווספים ומוזמנים וטבלה מידי יום. יש לי כבר אופציה להדפיס את הטבלאות, כל אחת בנפרד. מה שאני רוצה זה, לשלב בין הדו"חות, דהיינו שיהיה לי דו"ח אחד שמציג לפי תאריכים את שני הטבלאות ממוזגות יחד. הבעיה היא ששני הטבלאות לא שוות מבחינת עמודות-טורים. דהיינו, לדוגמא בטבלה אחת יש 3 טורים, ובשניה 6, ואין קשר בין הטבלה הראשונה לשניה. תוכלו לעזור לי? תודה רבה מאוד! (אציין שאני לא מתכנת, אך יש לי ידע גדול בתוכנות ופונקציות, ואני מתמצא בעניין מלמעלה. כמו"כ יש לי מתכנתת שתוכל לעזור לי אם אומר לה באיזו צורה זה אמור להיות)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תכנית הסורקת עץ ומדפיס את הערכים לפי הרמות. אבל- אני לא מצליחה לעקוב אחרי התכנית. מישהוא יכול לעזור לי, להסביר איך זה פועל???? זו התכנית: אם לא עץ ריק (T) אז : אתחל תור (Q) הכנס לתור (T,Q) כל עוד התור לא ריק? (Q) בצע הוצא מהתור . התייחס ל-T: אם לא עץ ריק? (תת עץ שמאלי(T) -הכנס לתור תת עץ שמאלי(T,Q) אם לא עץ ריק? (תת עץ ימני(T) -הכנס לתור תת עץ ימני(T,Q)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא דרך להדליק ולכבות את ה-WIFI באמצעות קוד. אני מתכנת ב-C# וברור לי שיש צורך בקריאות מחוץ ל-Framework. כל מה שנמצא עד כה הוא ל-Windows Mobile ואני צריך ל-Windows CE. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בדרך כיצד להקצות זיכון למערך דו מימדי של char. יש לציין כי מספר השורות שווה למספר העמודות. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אממ נתקלתי בתרגיל באחד מהמבחנים שלהם שפשוט לא היה לי מושג איך להשלים את זה אם למישו יש מושג אני אשמח אם הוא יעזור לי, התרגיל הראשון סעיף א' http://ks.ort.org.il/APPS/Public/GetFile.aspx?inline=yes&f=Files%2Fba3c28fc-8c3e-46d9-b4f3-effda4c7e27b%2F9b4c0411-2071-4619-bf7d-26b16b8a17a1%2F7ef63f14-bad4-4559-8806-64e5f7e02fc7%2F65518de7-b5d3-4066-9ed7-0d82aef2fda7.pdf
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום מצאתי שרת שתומך ASP העלתי את העבודה שלי בC# משהו ממש קטן (סוג של טופס הרשמה) כאשר אני רוצה לפתוח את הדף שבניתי דרך הדפדפן הוא מציג לי את ההודעה הזאת: Server Error in '/' Application. -------------------------------------------------------------------------------- Runtime Error Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine. Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please …
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ישמח אם מישהו ירשום לי כאן.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן :--) לפני כמה זמן ראיתי אתר אחד שיש בו מין איש שאפשר לרשום לו הודעה והוא עונה לך כלומר לשוחח איתו אתם בטוח מכירים כאלה דברים משהו בסגנון הזה : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=112444&sid=10 איך קוראים לדברים האלה ? איך יוצרים אותם ? כלומר איזה שפות תיכנות צריך לדעת ? איך קוראים לכל הנושא הזה בכלל ? עוד דוגמא - אם שיחקתם במשחק המצויין ( ! ) Deus Ex לקראת הסוף אפשר להגיד יש שניים כאלה : Daedalus ו Icarus אני יודע שזה משחק אבל האם הדברים האלה דומים למשל למה שיש בכתבה בנענע ? * מצטער אם השאלות שלי מטומטמות פשוט אני לא יודע איך לגשת לנושא ...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לוקח קורס של C באוניברסיטה, ומשתמשים בו בTURBO C. לצערי מסתבר שטורבו C לא עובד באופן נורמלי בVISTA64. תוכלו להמליץ לי על קומפיילר C פשוט וידידותי לנובים, שעובד בויסטה 64? המליצו לי על CODE:BLOCKS אבל הוא נראה לי מסורבל.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש למישהו מושג למה באתר הזה התפריט לא עובד במסך הצר של סמרטפון? http://www.smadar-short-stories.co.il/ לעומת זה, שזה כן עובד (אותה תבנית): http://twentythirteendemo.wordpress.com/ תודה שריה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם! אני צריך פונקציה שתעבוד על מערך שלם, שסוגו אובייקט שאני יצרתי. כלומר: GameSquare [,] squares=new GameSquare[5,5] squares.ChangeMoveToStatus(true); כי אם אני עושה פונקציה רגילה במחלקה, היא עובדת על אובייקט בודד בלבד. אני צריך משהו שיעבוד על מערך GAMESQUARE כמו שgetLength עובד עליו. בדקתי על GetLength וראיתי שהוא חלק במחלקה בשם System.array .אני יכול להוסיף לה פונקציה או משהו כזה? או שאני צריך לרשת אותה ואז להגיד לתוכנית שלי להתייחס למערכים כMyArray:system.Array במקום כsystem.array ? עזרה בבקשה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-