עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by kobikal,

שלום לכולם , אני מתכנת בשפת C ושפות נוספות כרגע אני עושה את המעבר לC++ ( מונחה עצמים ) . אך הפרוייקט הקרוב יהיה על גבי לינוקס , אני עדיין לא יודע איזה הוצאה ואיזה גירסא . רציתי לדעת מהם האופציות לקומייפלרים או האם יש איזה שהוא מדריך שאפשר להיעזר בו ? האם קיים משהו בסגנון של Visual C++ כמו של Visual Studio ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, יש לי אתר ב WIX.COM כרגע לאתר יש כתובת דומיין באנגלית שמפנה אליו. קניתי לאחרונה כתובת גם בעברית, ואני מעוניין שגם היא תפנה אל האתר. איך אני עושה את זה? תודה על העזרה :-)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. הסבירו לנו את הרעיון של חיבור וחיסור וכל זה אבל לא הבנתי את זה תנו לי דוגמה. למשל איך אני עושה: פקדוה שתיקח שני מספרים ותחבר אותם או פקודה שתיקח מהמשתמש שני מספרים ותעשה חיסור או כפל או חילוק. בתודה מראש GABIG12

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by ItayBm,

שלום אני רוצה להתחיל ללמוד שפת C,והמליצו לי על כמה ספרים,אבל באנגלית.. יש ספרים טובים גם בעברית? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by DaniB01,

התחלתי ללמוד אסמבלר אבל אמרו לי ששווה לי יותר ללמוד C ועוד דעה אומרת שכדאי לי בכלל NET. איזו שפה אתם ממליצים ללמוד קודם? ואיך? ספר (אלה של הוד-עמי) יעזרו לי? יש לי ידע קודם במחשבים.. ואין לי בעיות קליטה.. תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by omfir,

מה פשר הבעיה http://img72.imageshack.us/f/51439039.jpg/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by לירון לירון,

איך עושים אחד פחות ממקסימום? לדוגמא: אני עושה פרוייקט בנושא כדורסל ואני רוצה לעשות חוק על קלע מספר 2 שהוא אחרי הקלע המצטיין איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by nazgull,

היי אנשים, יש לי שאלה: לדוגמא עבור N=5 יודפס המבנה הבא: * * ** ** *** *** **** **** ******* השורה האחרונה אמורה להדפיס 5 כוכביות בכל חלק 10 כוכביות שורה אחרונה לא מה שכתבתי תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי דף פיסבוק שעבר את ה 5000 חברים, אני מעונין להפוך אותו לאפליקציה פיסבוקאית, ללא מטרת רווח כרגע אלא כשירות לקהילה (אולי בעתיד אפשר לחשוב על מודל כלכלי ) מחפש מתכנתים שרוצים ויכולים לעזור אלכס art34y@gmail.com

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by morbidangel,

שלום לכולם יש לי פונקציה שמקבלת שני מערכים ממוינים בסדר עולה בשני גדלים שונים שאמורה להשוות בין שני המערכים ולהדפיס את האיברים המשותפים (ללא חשיבות לסדר או לאיבר שחוזר על עצמו מספר פעמים). זה הקוד: void print_common(int arr1[], int arr2[], int size1, int size2) { int max_size; int a; int b; max_size= size1+size2; a=0; b=0; while ((a+b)<= max_size) { if (arr1[a]>arr2[b]) a++; else if (arr2[b]<arr1[a]) b++; else printf("\n the common values are %d\n",arr1[a]) a++; b++; } } אני מקבל הודעת שגיאה מסוג Error 5 error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'a' הצהרתי על כל המשתנים בראש הפונקציה, כולם מאותחלים, מה יכולה …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by g1000000009,

אם אני תורם אחסון אז אני מסכן את עצמי עם הרעיון הזה של MAIDSAFE? והאם אפשר לבנות אתר ולא אפליקציה ולאכסן אותו על השירות? מה דעתכם בכללי על זה? הכרתם את זה? אני לא מבין גדול בתחום אלא פשוט שמעתי על זה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Chaos,

שלום לכולם. שאלה פשוטה לי אליכם: האם הפונקציה strcpy יכולה להעתיק רק מחרוזת מסוג char[] ל char[], אך איננה מסוגלת להעתיק char* ל char*? כאשר אני מנסה להעתיק char* ל char* הנני מקבל שגיאת הרצה, לדוגמה עבור הקוד הבא: #include <string.h> #include <iostream.h> void main() { char *string1="hw"; char *string2="zone"; strcpy(string2, string1); cout<<string2; } תודה מראש, קובי.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Maor.S,

יש לי את הסקריפט הנ"ל <html> <center><script type="text/javascript"> var hex = 255; var Strings = new Array("Loading game files...", "Unwelding Boxes...", "Breaking Addons...", "Stuffing Ragdolls...", "Unreticulating Splines...", "Feeding Birds...", "Growing Watermelons...", "Mowing Grass...", "Plastering Walls...", "Inflating Balloons...", "Charging Toolgun...") ; var Count = -1; var Timer; var ID = "Div"; function Freeze() { hex = 0; document.getElementById(ID).style.color = "rgb(" hex "," hex "," hex ")"; var Links = document.getElementById(ID).getElementsByTagName("a"); for (var i = 0; i < …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by HaEsrimVeArba,

רציתי לדעת קצת על ההבדלים בין PHP ל ASP ומה זה COLDFUSION ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אני בניתי תוכנית בc++ של מערכת קבלה למוסד.(כחלק מהאקטון , כך שאין שאל תשאלו למה בc++ וכו') והוספתי סקריפט בפייתון ששולח מייל לצורך אבטחה מסוים. הפייתון שולח מייל ע"י שהתוכנית בc++ מפעילה את הקובץ בפייתון על ידי הcmd. עכשיו רציתי לשאול, אם יש דרך נורמלית יותר לעשות זאת, כיון שלמעשה אני לא יכול לדעת מה התוכנית בפייתון שלחה(נניח קוד אבטחה) או לשלוט על להיכן התוכנית בפייתון תשלח את המייל.(כי אני מפעיל את התסקיפט דרך הcmd, כלומר שישנה כבר תוכנית מובנית שc++ מריץ אותה.) אני עובד עם VS 2019 תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Dirb,

שלום רב, האם אפשר לראות קוד של טיימר? כלומר איך אני כותב אינטרפט של טיימר פשוט. תודה ועוד שאלה, האם אפשר לגשת ולשנות את אוגר הדגלים (flag register)? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by D@nny,

שלום , לפי מה שלמדתי quick sort היא שיטת מיון היעילה ביותר במקרה הכללי. כמו כן יש את ה insertion sort שממיין בצורה מהירה מאוד מערכים כמעט ממויינים. אני צריך לשלב את ה insertion sort בתוך quick sort החל מנקודה מסוימת, הקבצים שאני צריך למיין כוללים אלפי מילים. אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כיוון חשיבה או הסבר שיעזור לי להבין באיזה מקום הinsertion sort מייעל את האלגוריתם. תודה נ.ב הקוד בC++ void quick_insertion(string* A,int i, int j) { if (j - i > 1) { if (j - i < 10 )/// בחירת הנקודה בה המערך ממוין מספיק { insertion(A,j); } else { int p = partition(A[0],A,i,j); quick_insertion(A,i,p); quick_insertion(A,p,j); } } …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by vourt,

שלום ! אני עובד כרגע עבודה שקשורה לדטהבייס מאד גדול, ומעוניין להרחיב את הידע בנושא, - יש למישהו מושג איך אני מתקין SQL עם דטהבייס חיצוני או 'דמו' שאפשר ללמוד עליו ? המלצה על איזה אתר טוב ללימוד? - ויזואל בייסיק - מה הגירסה הכי 'הולכת' בשוק היום שכדאי ללמוד ? תודה רבה !

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by AdiGree,

שאני רושם במהדר שלי את הפקודה delay(30); המהדר רושם לי שהפקודה לא טובה מישהו יודע מה הבעיה פה אני משתמש ב borland c++ אני אשמח לפתרון אולי זה בעיה במהדר שלי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. היי, אני כותב תוכנה לחישוב שורשים של פולינום. יצרתי טופס ובו המשתמש מכניס את מעלת הפולינום ולפי זה אני יוצר את כמות ה- TEXT BOX בטופס לפי מעלת הפולינום. אחרי שאני יוצר את כולם בעזרת לולאת FOR אני מאבד את הייחוס אליהם, כלומר איך אני ניגש לכל אחת מה -TEXTBOX כדי לקרוא את התוכן שלהם. אודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. כתבתי קוד בשפת C שמטרתו לקלוט מהמשתמש כמות מסויימת של מחרוזות לתוך מערך דו מימדי כאשר כל שורה במערך היא מחרוזת אחת. אני לא יכול להשתמש ב gets כי צריך שיקלטו גם רווחים. הקוד עובד בעקרון אך מסיבה כלשהי כשאני מנסה להדפיס את המערך אחר כך אני מקבל הירוגליפים או בפשטות סימני זבל מוזרים. אני לא מבין איך לפתור את הבעיה ולכן אשמח לעזרה בנושא. צירפתי קובץ עם הקוד ותמונת הפלט להודעה זו. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shlomiah,

שלום רב, פתחתי פרוייקט Win32 ב-c++ ואני מנסה ליצור שם כפתור, השאלות שלי: 1. מדוע אין אפשרות כמו בc# באפליקציות חלונאיות לבחור בכפתור מתוך toolbox? 2. מצאתי את הקוד הבא: button = CreateWindow( "BUTTON", // predefined class "OK", // button text WS_VISIBLE | WS_CHILD | BS_DEFPUSHBUTTON, // styles // Size and position values are given // explicitly, because the CW_USEDEFAULT // constant gives zero values for buttons. 100, // starting x position 100, // starting y position 200, // button w…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, אני חדש וטרי... יש לי בעיה באקספריישן של DataTable.Select אם אני כותב כך, Dim sFilter As String Dim dataR() As DataRow = DataTableName.Select("LastName Like '" & sFilter & "'") וזה עובד מצויין אלא אם כן הערך מכיל גרש('), שאז זה מחזיר שגיאה: Syntax error: Missing operand before 'Like' operator. (במקרה זה ערך הsFilter היה 123', הערך כמובן נמצא בטבלה. איך עושים למצוא ערך בטבלה המכיל תו מיוחד? הסתכלתי בעזה והבנתי שצריך לתחום בסוגריים מרובעות את הגרש. ניסיתי, ובLINQ זה באמת עובד, אבל בDataTable, לא! מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש!

24. Started by ה*לה,

כתבתי שדות בתוך מחלקה: private bool bex; public bool Bex { set { this.bex = value; } get { return this.bex; } } } וכשאני באה לאתחל אותו בתכנית: this.Bex = true; אני מקבלת את השגיאה הבאה: מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום ! אני מחפש 2 פונקציות ב ++C שבאמצעותן ניתן לבודד את החלק השלם והחלק העשרוני של מספר. למשל: myWhole(5/2) תיתן 2 ו myFraction(5/2) תיתן 0.5 אם לא קיימות פונקציות כאלה, מישהו יכול ליעץ לי איך כותבים אותן ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים