עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום נתנו לי תרגיל בספר שאני לומד בו c, את התרגיל הבא: פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט עשר אותיות ומציג את מספר האותיות הזהות לאות הראשונה שנקלטה. עכשיו הנה הקוד שלי רק שפה זה עם מספרים ואני רוצה עם אותיות אני פשוט לא יודע איך ואני לא מוצא בספר שום הסבר. #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); int ot1,ot2; int mone,i; mone = 0; scanf("%d",&ot1); for(i = 2; i <= 10; i++) { scanf("%d",&ot2); if(ot2 == ot1) mone++; } printf("\n %d",mone); } תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני ישמח אם מישהו ירשום לי כאן.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Dirb,

שלום רב, האם אפשר לראות קוד של טיימר? כלומר איך אני כותב אינטרפט של טיימר פשוט. תודה ועוד שאלה, האם אפשר לגשת ולשנות את אוגר הדגלים (flag register)? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. היי, אני כותב תוכנה לחישוב שורשים של פולינום. יצרתי טופס ובו המשתמש מכניס את מעלת הפולינום ולפי זה אני יוצר את כמות ה- TEXT BOX בטופס לפי מעלת הפולינום. אחרי שאני יוצר את כולם בעזרת לולאת FOR אני מאבד את הייחוס אליהם, כלומר איך אני ניגש לכל אחת מה -TEXTBOX כדי לקרוא את התוכן שלהם. אודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. בעיה נוספת: אני רוצה להגדיר בתוכנה שאת המשתמש שאני מקליד הוא ימחוק לי אותו, כלומר אני מקליד מספרים אבל לא רואה כלום על המסך אלא אם כן יש פקדות WRITE או שנגמרת התכנה אגב זאת התוכנה החדשה int b,c,d=0,i; Random rnd=new Random(); for (i = 0; i < 50; i++) { b = rnd.Next(1, 10); Console.WriteLine(b); c = int.Parse(Console.ReadLine()); if (b == 0 || b == 1 || b == 2 || b == 3) d--; if (b == 4 || b == 5 || b == 6 || b == 7) d = d; if (b == 9 || b == 8 || b == 10) d++; …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. כתבתי קוד בשפת C שמטרתו לקלוט מהמשתמש כמות מסויימת של מחרוזות לתוך מערך דו מימדי כאשר כל שורה במערך היא מחרוזת אחת. אני לא יכול להשתמש ב gets כי צריך שיקלטו גם רווחים. הקוד עובד בעקרון אך מסיבה כלשהי כשאני מנסה להדפיס את המערך אחר כך אני מקבל הירוגליפים או בפשטות סימני זבל מוזרים. אני לא מבין איך לפתור את הבעיה ולכן אשמח לעזרה בנושא. צירפתי קובץ עם הקוד ותמונת הפלט להודעה זו. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by g1000000009,

אם אני תורם אחסון אז אני מסכן את עצמי עם הרעיון הזה של MAIDSAFE? והאם אפשר לבנות אתר ולא אפליקציה ולאכסן אותו על השירות? מה דעתכם בכללי על זה? הכרתם את זה? אני לא מבין גדול בתחום אלא פשוט שמעתי על זה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by milgy,

אוקיי, אז התקדמתי הצלחתי ליצור סקריפט כזה והוא אפילו שולח לי מייל לתיבת הדואר שלי לאחר מילוי פרטים בטופס צור קשר, אבל ישנה בעיה אני מקבל את המייל בג'יבריש, ניסיתי להגדיר קידוד UTF 8 ניסיתי קידוד עברי ותמיד אני מקבל את המייל בג'יבריש יש למישהו רעיון איך אפשר לתקן את הבעיה ? תודה... שי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by shahaf14,

טוב אני רואה שאתם ממש מזלזלים כנראה היה לכם "חויות" מהעבר אז ישנם עוד פורומים שישמחו לקבל על עצמם דבר מתמשך כזה ההפסד כולו שלכם בפורום אחר דבר כזה הצליח כ 3 חודשים. ראיתי דווקא תמיכה מהמנהל בכך שנעץ את הנושא אבל זלזול מלא ממכם אז אין בעיה לבטל את זה כמו שזה התחיל אני לא מפסיד מזה כלום.

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום אני כותב תוכנה היא בודקת במוסד הנתונים אם המשתמש (שמזדהה עם ת.ז) עבר מבחן באותה תקופה או לא. במידה ולא עבר מקפיצה לו את המבחן ובמידה ועובר מעדכנת את תאריך ביצע המבחן. עכשיו הכול עובד לי כמו שצריך חוץ מהחלק של עדכון הנתונים. אני עובד לפי ההסברים פה- http://www.homeandlearn.co.uk/csharp/csharp_s12p1.html הבעיה שלי שאני כותב בVS 2005 וכול פעם שאני מנסה לפתוח את המוסד נתונים קופצת לי הודעה "מוסד הנתינים אלי פגום תריץ כלי תיקון". System.Data.SqlServerCe.SqlCeConnection con; private void welcome_Load(object sender, EventArgs e) { con = new System.Data.SqlServerCe.SqlCeConnection(); con.ConnectionString = "Data Source=C:\\Users\\y…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ה*לה,

כתבתי שדות בתוך מחלקה: private bool bex; public bool Bex { set { this.bex = value; } get { return this.bex; } } } וכשאני באה לאתחל אותו בתכנית: this.Bex = true; אני מקבלת את השגיאה הבאה: מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by orninyo,

מה האלגוריתם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by כאן,

כולם מכירים את המשחק דאבל או בשמו הישראלי טו גזר במשחק 55 כרטיסים ובכל כרטיס 8 איורים ובכל שני כרטיסים רק תמונה אחת זהה בניהם והאתגר הוא לזהות ראשון (הראשון שזיהה...} במרחבי הרשת יש כמה פוסטים על הנוסחה המתמטית המוסבכת שאיתה יוצרים את הכרטיסים אך גם אתר בשפת תכנות פשוטה שאתו אפשר להכין את הכרטיסים בצורה אוטומטית להכניס מספר תמונות מסוים והאתר מכין אוטומטית את הכרטיסים ומשם למדפסת או פי די אף הבעיה היא שבאתר יש מס' אופציות לגדלים של כרטיסים מרובע מלבן וכו' כולם עובדים בצורה תקינה חוץ מהאופציה לעשות כרטיסים עגולים שזה בעצם הגירסה הנפוצה של המשחק ובזה יש תקלה שהתמונות מודפסות אחד על השני והשאלה היא האם יש דרך לתקן את התקלה (בעל האתר לא עונ…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Ghosthunter,

אני מנסה לקלוט ע"י CIN לתוך משתנה בתראד חדש שעשיתי, אך אני לא מצליח. כאילו צריך להגיד לCIN שיקלוט מהתראד הזה, מכיוון שאחרי שאני יוצא מהתוכנית, הוא רושם לי אחרי הc:\> (התחלתי אותו מהדוס) את מה שרשמתי כשהתוכנית פעלה. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום ! אני מחפש 2 פונקציות ב ++C שבאמצעותן ניתן לבודד את החלק השלם והחלק העשרוני של מספר. למשל: myWhole(5/2) תיתן 2 ו myFraction(5/2) תיתן 0.5 אם לא קיימות פונקציות כאלה, מישהו יכול ליעץ לי איך כותבים אותן ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Omer Michleviz,

המשתמש מצייר על פנאל על ידי גרירת עכבר ועל ידי לחיצת קונטרול ורווח נפתחת לו חלונית שבה הוא בוחר את עובי,צבע,ומהירות שחזור הציור. משום מה נוצר מצב בשחזור שישנה נקודה קטנה(filloval ) והיא רצה על כל נקודות מערך הציור ולא עושה כלום. אשמח לעזרה, import java.awt.BorderLayout; import java.awt.Color; import java.awt.Font; import java.awt.Graphics; import java.awt.Label; import java.awt.Point; import java.awt.event.ActionEvent; import java.awt.event.ActionListener; import java.awt.event.KeyEvent; import java.awt.event.KeyListener; import java.awt.event.MouseEvent; import java.awt.event.MouseListener; import java.awt.event.MouseMotionListener; import ja…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by HaEsrimVeArba,

רציתי לדעת קצת על ההבדלים בין PHP ל ASP ומה זה COLDFUSION ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by robicon,

אני צריך לכתוב תכנית שמקבלת כארגומנטים של שורת פקודה 1,0 או 2 שמות של קבצים. אם מופיעם 2 שמות של קבצים אז הראשון הוא קלט והשני פלט אם שם קובץ אחד אז הוא יהיה הקלט והפלט יהיה סטנדרטי ואם אין שם של קובץ אז קלט ופלט סטנדרטי. איך אני יכול לדעת כמה שמות של קבצים יש? צריך לבדוק ב [] argv* ? ואם כן אז איך אני בודק שם? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Chaos,

שלום לכולם. שאלה פשוטה לי אליכם: האם הפונקציה strcpy יכולה להעתיק רק מחרוזת מסוג char[] ל char[], אך איננה מסוגלת להעתיק char* ל char*? כאשר אני מנסה להעתיק char* ל char* הנני מקבל שגיאת הרצה, לדוגמה עבור הקוד הבא: #include <string.h> #include <iostream.h> void main() { char *string1="hw"; char *string2="zone"; strcpy(string2, string1); cout<<string2; } תודה מראש, קובי.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. איך יודעים איך אתר בנוי? אני מנסה לברר לגבי האתר הזה: http://www.prageruniversity.com/ האם זהו אתר שבנוי ב PHP? או ב HTML? או אולי בכלל ב WordPress? כל תשובה תעזור. המון תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by talgold,

אני רוצה לקחת תמונה ולשבש אותה כלומר לשנות את הביטים שלה כך שהיא תיראה מטושטשת בעזרת לולאה איך עושים זאת???

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום לכולם, אני חדש וטרי... יש לי בעיה באקספריישן של DataTable.Select אם אני כותב כך, Dim sFilter As String Dim dataR() As DataRow = DataTableName.Select("LastName Like '" & sFilter & "'") וזה עובד מצויין אלא אם כן הערך מכיל גרש('), שאז זה מחזיר שגיאה: Syntax error: Missing operand before 'Like' operator. (במקרה זה ערך הsFilter היה 123', הערך כמובן נמצא בטבלה. איך עושים למצוא ערך בטבלה המכיל תו מיוחד? הסתכלתי בעזה והבנתי שצריך לתחום בסוגריים מרובעות את הגרש. ניסיתי, ובLINQ זה באמת עובד, אבל בDataTable, לא! מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש!

23. הי חברים, צריכה את העזרה שלכם לפני שאני יורדת מהפסים... יש לי איז תקלה בוורדפרס עם פיסוק עליון במקום הסימן הזה ׳ מופיע שלושה סלאשים /// ??? זה ממש מציק לי כי אני עובדת על אתר של רכבי יוקרה www.motorcar.co.il ככה שיש לי הרבה בעיות עם רכבים כמו דודג׳ ראם >> דודג///, ג׳י.אמסי >> ג///י.אמ.סי וכו׳ וכו׳ וכו׳. אני ממש מקווה שיש למישהו כאן איזה פתרון יעיל לעניין. בכל מקרה, תודה ושבת שלום

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by steelmanx,

האם הפקודה הבא חוקית? mov al,[104h];104h contains a predefined value כשהרצתי את הפקודה על emu8086 זה עובד אבל לפי המדריך של Underwar זה לא חוקי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by SweeT_EviL,

ידוע שCHAR מכיל 128 תווים בגלל זה אפשר ליצג נגיד ציונים כתו. עכשיו הקטע קוד הבא לא מציג מה שהוא אמור להציג, לא יודע אם זה בגלל צורת הקליטה או העבודה של עם STRUCT, אבל אשמח לעזרה. struct studentt { char name[20]; long ID; char grades[7]; float avg; }; int main() { student s1; scanStud(s1); printStud(s1); getch(); return(0); } int printStud(student s) { int i; printf("Name: %s \n", s.name); printf("ID: %ld \n", s.ID); for(i=0;i<7;++i) { printf("Garde #%d: %d\n", i+1,s.grades[i]); } printf("Average: %.2f\n", s.avg); return(1); } int scanStud(student s) { int i, sum=0; printf("Enter your name:"); scanf("%19s", s.name); printf("\n enter ID:"); s…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים