תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
מממממממממממ אני חייב עזרה (כרגיל) בפסקל אחים שלי יש לי עבודה להגיד עם משימות .. קיצר הנה משימה קטנה מי שיודע שיכתוב לי אני ישמח מאודדדדדדדד :>:> במשתנים Side1,Side2 ו Side3 נתונים אורכי 3 צלעות של משולש. א. כתוב ביטוי בוליאני המבטא שהמשולש שווה שוקיים (במשולש שווה שוקיים לפחות 2 צלעות שוות). ב. כתוב ביטוי בוליאני המבטא שהמשולש ישר זיות (במשולש ישר זיות סבום ריבועי שני הניצבים שווה לריבוע היתר). אז זהו זה כל המשימה מי שיודע שיכתוב זה חשוב לי מאודדדדדדדדד תודה כפרות. VIRUS
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באיזה תוכנה אני עושה את זה??? אמרו לי שאפשר דרך turbo c זה אפשרי דרך התוכנה הזאת??? ואפשר דרך visual c++ 6??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבקשה בשאלה על עצים בינריים, שאלה 4 סעיף ב'. ניסיתי לפתור ולא הצלחתי. השאלה: http://img171.imageshack.us/img171/363/23522552.jpg אם אפשר פתרון או לפחות הכוונה. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בהקשר לשאלון האמריקאי שבנושא הקודם, כעת אני בשלב שאני מקבל את התשובה, ברצוני שלחצו A, B, C, D בהתאם לתשובה, ניסיתי למצוא בעצמי את התחביר אך ללא הצלחה. מהו התחביר לפעולה הנ"ל בעזרת המטודה ReadKey? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך עזרה באקסס: יש לי שני טבלאות, שבכל טבלה יש נתונים חדשים התווספים ומוזמנים וטבלה מידי יום. יש לי כבר אופציה להדפיס את הטבלאות, כל אחת בנפרד. מה שאני רוצה זה, לשלב בין הדו"חות, דהיינו שיהיה לי דו"ח אחד שמציג לפי תאריכים את שני הטבלאות ממוזגות יחד. הבעיה היא ששני הטבלאות לא שוות מבחינת עמודות-טורים. דהיינו, לדוגמא בטבלה אחת יש 3 טורים, ובשניה 6, ואין קשר בין הטבלה הראשונה לשניה. תוכלו לעזור לי? תודה רבה מאוד! (אציין שאני לא מתכנת, אך יש לי ידע גדול בתוכנות ופונקציות, ואני מתמצא בעניין מלמעלה. כמו"כ יש לי מתכנתת שתוכל לעזור לי אם אומר לה באיזו צורה זה אמור להיות)
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אתחיל בזה שאומר שאין לי ידע או ניסיון בבנית אתרים אך מהמידע שהצלחתי לאסוף אני מבסס את השאלות/ההנחות אני מעוניין להקים אתר שיעסוק במכירת מוצרים ואני רק אהיה גורם מתווך 1.מה עלי לבקש ממפתח האתר? 2.האם עלי להביא לו דוגמאות מאתרים דומים? 3.אם אני מעוניין בפלטפורמה אשר דומה לאתר יד2 ולאתר איביי מה יותר פשוט יהיה וכתוצאה זול יותר לעיצוב 4.האם יש צורך בתחזוקה שוטפת לאתרים מהסוג הזה ? ואם כן האם יש צורך בידע בתכנות? 5.במידה וכן יש צורך בתחזוקה שוטפת מתי צריך לשקול העסקת עובד באופן קבוע (נפח מכירה? היקף תחזוקה? וכו'?) תודה מראש לעוזרים נ.ב לא יודע אם קשור לכאן אבל איך בעצם מרוויחים מאתר כמו יד 2?רק פרסום באתר?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אז ככה ברצוני להתחיל ללמוד שפת C אין לי כול ידע בשפת תיכנות אחרת.. היסתכלתי בהרבה אתרים וראיתי ולא יודע הם נראים לי קשים.. אז אני פירסמתי את ההודעה הזאת כדי שתמליצו לי על אתר אינטרנט שאפשר ללמוד ממנו ו.. יש מצב שמישהוא יוכל ללמד אותי באיי סי/מסנגר? תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצר משחקים וכבר התחלתי ללמוד שפת סי (ואחרי זה אלמד סי ++) והייתי מעוניין לדעת מה עוד אני צריך ללמוד אחר כך כי אני לא מתמצא כלל בנושא זה שמעתי על opengl directx3d מישהו יכול להסביר לי מה הההבדל ביניהם ומה צריך ללמוד לפני שלומדים כל אחד מהם. בנוסף הייתי רוצה להבין יותר מה זה מנוע גרפי ומונע פיסיקלי וכד' אם מישהו יכול להסביר לי את כל תהליך בניית המשחקים פרט אחר פרט הודה לו מאוד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין להציג DIV ובזמן שהוא מוצג , שאר המסך יהיה בלתי נגיש. ניסיתי את modal dialog של jquery UI אבל יש איתו בעיה שהוא משתמש בעיצוב CSS משלו ולי יש DIV עם עיצוב שלי (אפשר לשנות את ה - CLASS של ה DIV העוטף אבל לא יותר מזה). האם אני יכול לחקות את הפעולה שלו עם JQUERY? אני יודע איך לשנות את ה OPACITY אבל אני לא יודע איך להפוך הכל ל -DISABLED תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור סקריפט שיזהה לחיצת כפתור כשאתה בשורת הכתובת(כרום). השתמשתי ב:window.addEventListener("keydown", וזה מזהה רק כשאני נמצא בדף עצמו לא בשורת הכתובת בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט איזו גרסה להתקין במחשב. בעיקרון עד עכשיו תכנתתי בvisual studio 2010. אם אני מתקין 2012 אצטרך לעדכן את הקוד של הפרויקטים שלי? אני מתכנת לרוב בvb
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. רציתי לקבל חוות דעת - איך python בתור התחלה? בנוסף- יש משהו מיוחד שצריך שיהיה במחשב בשביל זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב !! אני כותב פרויקט ב-VB ויש לי בעיה של שגיאה בזמן ריצה שרשום בה : run-time error '9': subscript out of range הקוד בו מתבצעת השגיאה הוא : Private Sub drawWithHiding() Dim j%, K%, L% Dim arr(1 To moneWalls) As recordType For j = 1 To moneWalls arr(j).i = j arr(j).Z = walls(j).V(walls(j).vertices, 3) Next j '========= מיון בועות =========== For K = 1 To moneWalls - 1 For L = K + 1 To moneWalls If arr(K).Z > arr(L).Z Then swap arr, K, L End If Next L Next K '============סיום מיון בועות ותחילת ציור הגופים========== Form2.Cls DrawShadows Form2, table, Peres, light, vbBlue For K = 1 To moneWalls If arr(K).i >= 6 And arr(…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלכסון ראשי של מערך דו-ממדי b ריבועי בגודל nXn מכיל את האיברים b[0,0],b[1,1],...,b[n-1,n-1]). הוסיפו למחלקה Matrix שיטה בשם square. השיטה תבדוק האם קיים מערך דו-ממדי ריבועי חלקי בפינה הימנית התחתונה של המערך המאוחסן במחלקה Matrix אשר מכיל 1 -ים באלכסונו הראשי והיתר אפסים. אם קיים - השיטה תחזיר את מספר השורות/עמודות של מערך ריבועי חלקי זה; אם לא קיים - השיטה תחזיר 0. חתימת השיטה תהיה: public int square() חשבתי על משהו כזה public int square() { int n = getNumberOfRows(); int i = n-1; int j = n-1; for (; i >= 0; i--) for (;j >=0; j--) { if ((_data[i][i] == 1) && (_data[i-1][i] == 0) && (_data[i][i-1] == 0)) …
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז בוקר טוב שוב אני רוצה צריך את הסימון של ערך מוחלט למשתנה בפסקל תודה למי שיענה VIRUS :)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה בבקשה אם יש למישהו תוכנת צ'אט + קוד שנכתבה בC# (שרת ולקוח- WINFORM) אני עוד יומיים צריכה להגיש פרויקט ובגלל תקלה במחשב כמעט כל מה שכתבתי הלך וגם מה שנשאר יש בו בעיות :-[ אז בבקשה מי שיעזור לי יעשה מצווה ענקית כי אין סיכוי שבלי עזרה אני מגישה את הפרויקט הזה.......
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בעיה במתודה IsOlder (בקוד יש הסבר מה היא עושה) אני לא ממש יודע איך להשוות בין 2 עובדים ולשלוח נתונים למתודה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T303 { public class Employee { private int Id; private string Name; private DateTime BirthDate; private decimal[] LastYearSalaries = new decimal[12]; //c'tor that gets id, name and birth date public Employee(int id, string name, DateTime b ) { this.Id = id; this.Name = name; this.BirthDate = b; } //c'tor that gets id, name and empty birth date; public Employee(int…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. למרות שיכולות הקוד שלי נמוכות, בניתי אתר (יותר נכון, רכשתי ערכת-נושא, שיפצתי, שיפצרתי, וכן הלאה). את האתר כרגע אפשר לראות בכתובת womanaday.com הוא יעלה בחודש הקרוב לכתובת ראשית חדשה. כמה נהוג לגבות על בניית אתר? מכיוון שאני לא עוסק בתחום באופן מקצועי, אני ממש חסר מושג. האתר מקבל 9,000 ביקורים בחודש, אם זה רלוונטי. תודה, ושנה טובה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
זה התרגיל שקיבלתי: על המשתמש להזין 5 מספרים ב-5 תיבות טקסט שונות, לחיצה על כפתור תחשב ותדפיס למשתמש את הנתונים הבאים: 1. סכום המספרים שהוזנו 2. מכפלת המספרים האי זוגיים 3. ממוצע המספרים 4. סכום המספרים הזוגיים זה הפתרון שכתבתי: protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) { int []a = new int[5] {Convert.ToInt16(TextBox1.Text), Convert.ToInt16(TextBox2.Text), Convert.ToInt16(TextBox3.Text), Convert.ToInt16(TextBox4.Text), Convert.ToInt16(TextBox5.Text)}; int sum = a[0] + a[1] + a[2] + a[3] + a[4…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני להקליד 3 מחרוזות ולהציגן על המסך. להלן התכנית שכתבתי: #include <iostream> using std::cout; using std::cin; using std::endl; #include <iomanip> using std::setw; void main() { char myFirst[3]; char mySecond[2]; char myThird[5]; cin.ignore(); cin >> setw(4) >> myFirst; cin.ignore(); cin >> setw(3) >> mySecond; cin.ignore(); cin >> setw(6) >> myThird; cout << myFirst; cout << endl; cout << mySecond; cout << endl; cout << myThird; } כשאני מריץ את התכנית אני מקליד את 3 המחרוזות כך: 123 (enter) 45 (enter) 67890 (enter) התכנית מציגה על המסך: 23 (שורה ר…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כדי שתבינו את הידע שלי בתכנות - אני עושה 5 יחידות בתיכון, שנה אחרונה, לומד JAVA. חוץ מזה התעסקתי ממש ממש קצת בעבר הממש רחוק בHTML וזהו כאן נגמר הידע שלי בתכנות. הרעיון הוא כזה- למצוא שרת שמציע איחסון חינם, לשים עליו תוכנית שתכלול כתובות של תמונות שאני אעלה דרך אתר להעלת תמונות, ואז לשים קישור בחתימה לאתר הזה כדי שיחזיר קישור רנדומלי של תמונה. מבחינת הגיון זה לא בעיה לבנות את האלגוריתם שיבחר באופן רנדומלי קישור, השאלה היא באיזה שפה להשתמש, איך לשלב את זה בשטח שיוקצה לי לאחסון ואיך לעשות שזה יחזור לפורום כתמונה? אם למישהו יש זמן לעזור לי עם השטויות שלי זה יהיה נחמד
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל אני מצטער אם יהיו לי שגיאות כתיב. אני מעוניין להתחיל ללמוד תכנות אבל יש לי 0 ידע בנושא אז אשמח אם תענו לי על מספר שאלות/בקשות. 1) במה זה בדרך כלל משמש, מה אפשר לעשות עם זה בשלבים יותר מתקדמים. 2) איזה שפות יש, חובה ללמוד, מומלץ ללמוד, לא כדאי ללמוד (אם יש). 3) איזה שפות כדי ללמוד קודם ( באיזה סדר ). 4) האם זה לא מאוחר מדי להתחיל ללמוד ( אני בן 17 וחצי ) 5) האם למידה דרך אתרי אינטרנט היא טובה ואם כן אז אם אפשר לקבל המלצות על אתרים שמלמדים. 6) זה משנה אם אני ילמד באנגלית או בעברית ואם כן למה ( אני יודע שבלמידה בעברית המונחים הם באנגלית ), האנגלית שלי טובה פשוט יותר נוח לי ללמוד בעברית. תודה רבה לכל מי שיעזור D: !!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכיוון שאני מסכים שהדיון הקודם לא היה קשור לכותרת. מספר קטגוריות להשוואה: - יעילות (מבחינת זמן עד שהפרוייקט מוכן). - קלות כתיבה. - נראות לעתיד של השפה. - קוד פתוח \ סגור. - יכולות. -כד'. HIT US
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי C# וJAVA איך אפשר לחזור לגועל נפש הזה בקיצור יש לי מערך תלת מימדי ואני ליצור מצביע אליו משהו בסיגנון: void InitBlocks(){ GLbyte piece1[N][N][N]={{0,1,0, 0,1,0, 0,1,0}, {0,1,0, 0,0,0, 0,0,0}, {0,0,0, 0,0,0, 0,0,0}}; GLbyte p[N][N][N]; %8%8 p[0]=&piece1[0]; //BlocksArray[0].Cubes=piece1; } השורה שמסומנת ב%8%8 לא עובדת ... מה עושים ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-