עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. כמה צריך לשלם למיקרוסופט כדי לפתח תוכנה ע"ב חבילות הפיתוח ? האם מספיק לקנות את הVISUAL STUDIO שלהם, או שעליי גם לשלם עבור כל COMPONENT שלהם ? אני מחפש על זה מידע אך ללא הואיל...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Moty_p,

שלום אני רוצה לבנות TOOLS BAR ל IE ול FF השמח לדעת מאיפה להתחיל...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. שלום שלום, אני בונה עכשיו תוכנה עם תפריט במבנה של תפריט ה- boot של windows. אני מעוניין שהבחירה תזוז כאשר המשמתמש יקיש על מקשי החיצים (למעלה ולמטה), אך לא הצלחתי להשתמש ב- readkey למטרה זו. הכנתי תוכנה קטנה כדי לבדוק מה האסקי קוד שמחזיר ה-readkey כאשר לוחצים על החיצים, והיא פלטה קודם 0 ואח"כ מספר של תו רגיל מה-ABC. למישהו יש פיתרון? בתודה מראש, עדי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by HaEsrimVeArba,

רציתי לדעת קצת על ההבדלים בין PHP ל ASP ומה זה COLDFUSION ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by AdieLL,

אני מעוניין לעבור קורס פיתוח תוכנה במכללת ג'ון ברייס או מכללת האקריו ( בתקווה שלא עברתי על חוקי הפורום ). והייתי מאוד רוצה לדעת אם עצם סיום הקורס בהצלחה מקנה לי אפשרות להיכנס למקומות עבודה מכבדים או שאצטרך לעשות השלמת לימודים בכיוון תואר ראשון וכדומה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by kalimero1234,

שלום. אם אני אתקין מערכת הפעלה 64BIT - האם תיהיה לזה השפעה על התכנות? אצטרך לכתוב בצורה שונה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by D-M-X,

קיימת פונקציה שמחזירה לי את שם הUSER שנכנס לעמוד...

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אני בניתי תוכנית בc++ של מערכת קבלה למוסד.(כחלק מהאקטון , כך שאין שאל תשאלו למה בc++ וכו') והוספתי סקריפט בפייתון ששולח מייל לצורך אבטחה מסוים. הפייתון שולח מייל ע"י שהתוכנית בc++ מפעילה את הקובץ בפייתון על ידי הcmd. עכשיו רציתי לשאול, אם יש דרך נורמלית יותר לעשות זאת, כיון שלמעשה אני לא יכול לדעת מה התוכנית בפייתון שלחה(נניח קוד אבטחה) או לשלוט על להיכן התוכנית בפייתון תשלח את המייל.(כי אני מפעיל את התסקיפט דרך הcmd, כלומר שישנה כבר תוכנית מובנית שc++ מריץ אותה.) אני עובד עם VS 2019 תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by shlomi_x,

היי, הראשונה נוגעת לקומבו בוקס. כיצד אני יוצר מצב שבו לחיצה על אות במקלדת מקפיצה את היוזר לערכים שמתחילים באותה האות? השניה - כיצד אני יוצר תיבת טקסט אשר באופן אוטומטי עוברת למצב הקלדה בעברית? תודה !!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. רשמתי תוכנה בפסקל והוא רושם לי בעיה הנה הקוד מקור: הוא טוען שיש שגיאה ב-end האחרון... מה לעשות? program project; var con, points : integer; function hisur:integer; var n1, n2, result, i, l : integer; begin writeln('Choose a level from 1-5.'); readln(l); n1 := random(10)+1+(l-1)*10; n2 := random(10)+1+(l-1)*10; writeln(n1, '-', n2, '='); i := 1; while i <= 3 do begin readln(result); if result = n1 - n2 then begin writeln('Correct.'); i := 4; hisur := 1; end else begin writeln('Wrong.'); i := i+1; if i = 4 …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. ניסיתי לעבוד עם כל מיני מחלקות, אפילו קובץ facebook api sdk שהורדתי מפייסבוק בעצם, כולם נותנים לי שגיאת שרת. אני מפרסם את הנושא הזה בהמשך לשירשור מתפוז http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=312&MessageId=149008222 תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הכנסתי את השורה באתר שלי <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=Windows-1255" /> יישרתי את הטקסט לימין.. עם: <div align="right"> ועדיין סימני פיסוק בטקסט עברי כמו נקודה, סימן שאלה וקריאה, לא מופיעים לי במקום הנכון במשפט אם הם נמצאים בסופו - מה הפתרון? tnx

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by לירון לירון,

אני צריך עזרה בניסוח חוק. שבחוק הזה אני צריך לדעת מקסימום ומינימום בפרולוג. אז מישהו יכול להסביר לי בבקשה מקסימום ומינימום.

14. אני דיי חדש בשפת C ועלה לי לראש האם זה אפשרי ליצור פקודה משל עצמי לדוגמא: פקודה שנקראת swap,פעולה שמחליפה בין ערכים של שני משתנים כלומר,במקום כל פעם לרשום: temp=a; a=b; b=temp; אז לרשום: swap(a,b) האם זה אפשרי, איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. הי, לא מזמן התחלתי לעבוד על איזו אפליקציה שאני יוצר ל- Facebook. האפליקציה ניגשת ל- MySQL DB להכנסה ושליפה של נתונים. זו פחות או יותר אפליקצית ה- WEB הראשונה שלי, ואני בא בעיקר מרקע של C#. אני לומד את ה- Syntax ואת כל הפיצ'רים של PHP תוך כדי עבודה ולכן אני לא ממש לומד את זה בצורה מסודרת. לא מעט פעמים אני שובר את הראש על חלק מהתקלות וגם Debugging לא ממש נוח. אבל עם הבעיות האלה אני יכול להסתדר בד"כ. הבעיות שמהן אני חושש הכי הרבה אלה בעיות קריטיות של ארכיטקטורה פגומה ובעיות אבטחה. אין לי מושג מהן הדרכים הנכונות לכתוב קוד ב- PHP ובכלל בסביבת WEB. בעיקר בדברים כמו איך כדאי לי לחלק Classes ופונקציות. קוד נקי ויעיל. ומאוד חשוב, לשמור על הביטחון של האתר. קראתי קצת על 'סניטציה' של…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by milgy,

אוקיי, אז התקדמתי הצלחתי ליצור סקריפט כזה והוא אפילו שולח לי מייל לתיבת הדואר שלי לאחר מילוי פרטים בטופס צור קשר, אבל ישנה בעיה אני מקבל את המייל בג'יבריש, ניסיתי להגדיר קידוד UTF 8 ניסיתי קידוד עברי ותמיד אני מקבל את המייל בג'יבריש יש למישהו רעיון איך אפשר לתקן את הבעיה ? תודה... שי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by DaniB01,

התחלתי ללמוד אסמבלר אבל אמרו לי ששווה לי יותר ללמוד C ועוד דעה אומרת שכדאי לי בכלל NET. איזו שפה אתם ממליצים ללמוד קודם? ואיך? ספר (אלה של הוד-עמי) יעזרו לי? יש לי ידע קודם במחשבים.. ואין לי בעיות קליטה.. תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by spide220,

אהלן, בניתי אתרון בVS2008 פרוייקט WEBSITE בASP.NET עם קוד C# עם תאימות ל .net framework 2 דף הבית בשם Default.aspx עשיתי PUBLISH בדרך הרגילה לתוך תיקיה. והעלאתי את הכל לחשבון תלמיד שלי בbrinkster.net ואני מקבל שגיאה: Configuration Error Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately. Parser Error Message: It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS. …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by omrit,

היי, אני יוצר הודעת דואר על השרת בעזרת המחלקה- System.net.mail.mailmessage (C# .net2) כאשר אני שולח את ההודעה היא נשלחת מיושרת לשמאל דוגמא לטקסט שמיושר לשמאל מישהו יודע אם יש אופציה לישר אותה לימין? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני ישמח אם מישהו ירשום לי כאן.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום, אני עובד ב #C בVS2003. יש לי FORM ראשי של האפליקציה, אני פותח עוד חלון קטן ששואל "כמה ניסיונות אתה מעוניין לבצע?" ולפי המספר שהמשתמש מכניס אני אמור ליצור מספר של כפתורים על ה- FORM . אני עדיין חדש בקטע של תכנות לווינדוס אבל מהכרותי עם התוכנה זה בטוח לא מסובך.. אז אם למישהו יש את הדרך אני אשמח. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Dimness,

שלום לכולם, אני רוצה להתחיל ללמוד את שפת C, יש לי רקע קטן בתיכנות (למדתי פסקל... ), אני מחפש איזשהו ספר / מדריך אינטרנטי בעברית שיעזור לי ללמוד. בעבר שמעתי על כך שלא מומלץ ללמוד דרך הספרים בעברית כי הם ברמה נמוכה?, זה נכון גם היום, אם כן זה יכול לגרום לאיזשהן בעיות בלמידה? מקווה שתענו ותעזרו לי, תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Dirb,

שלום רב, האם אפשר לראות קוד של טיימר? כלומר איך אני כותב אינטרפט של טיימר פשוט. תודה ועוד שאלה, האם אפשר לגשת ולשנות את אוגר הדגלים (flag register)? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ItayBm,

שלום אני רוצה להתחיל ללמוד שפת C,והמליצו לי על כמה ספרים,אבל באנגלית.. יש ספרים טובים גם בעברית? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני רוצה שהתוכנה תפעל כמנהל באופן אוטומטי, ברגע שמפעילים אותה היא תבקש אישור מנהל ניסיתי עם mainfest ללא הצלחה, אין אפשרות להגדיר לו mainfest ב VS10 ניסיתי את זה ProcessStartInfo pi = new ProcessStartInfo(); pi.Verb = "runas"; pi.FileName = Application.ExecutablePath; Process.Start(pi); ניסיתי לשים אותו במקומות שונים, אבל יש לו כמה בעיות. 1.הוא נפתח פעמיים, פעם כמנהל ופעם לא. 2.הוא נפתח בלי סוף. 3.ברגע שמפעילים את התוכנה לאחר שאני מאשר לו הרשאת מנהל, התוכנה נעלמת ונפתחת מחדש כמנהל.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים