תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
יש לי תכנית הסורקת עץ ומדפיס את הערכים לפי הרמות. אבל- אני לא מצליחה לעקוב אחרי התכנית. מישהוא יכול לעזור לי, להסביר איך זה פועל???? זו התכנית: אם לא עץ ריק (T) אז : אתחל תור (Q) הכנס לתור (T,Q) כל עוד התור לא ריק? (Q) בצע הוצא מהתור . התייחס ל-T: אם לא עץ ריק? (תת עץ שמאלי(T) -הכנס לתור תת עץ שמאלי(T,Q) אם לא עץ ריק? (תת עץ ימני(T) -הכנס לתור תת עץ ימני(T,Q)
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי טבלה בVFP9 (מצורפת הטבלה בפורמט XL) אני צריך שאילתה כך שלכל תאריך ומשמרת מסוימת תופיע לי רק רשומה אחת שבה יש את המספר QTY הגדול ביוצר מאותו התאריך והמשמרת היום אם יש לי 2 BARCODE במשמרת אחת אז אני מקבל את שתי הרשומות תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה קטנה בתוכנית שאני כותב בשפת סי... יצרתי שני קבצי H שונים, ואני צריך לעשות include מהראשון לשני ומהשני לראשון... (אחת הפונקציות ב H הראשון צריכה לקבל משתנה שמוגדר ב H השני וב H השני יש שימוש בטיפוס שמוגדר ב H הראשון...) כמובן שזה יוצר המון שגיאות לא ברורות ואין לי מושג איך אני יוצא מהפלונטר הזה. אני יודע איך להתגבר על זה בשפת C++ אבל לא הצלחתי להתגבר על זה בשפת סי אם מישהו יודע איך אני מסתדר עם זה אני אשמח תודה רבה **עריכה** הסתדרתי... פשוט הזזתי את ההגדרות להאדר אחר... תודה בכל מקרה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כתבתי תוכנית קטנה בc++ ואני נתקל בבעיה בהרצה. התוכנית מקבל קלט של 3 משתנים - תו ושני מספרים שלמים. כאשר הוא נכנסת לswitch היא מבצעת פעולה בהתאם לתו. הפלט שמתקבל אחרי שמכניסים את המשתנים פעם ראשונה הוא תקין. אבל מהפעם השניה מודפסת כל פעם ההודעת שנמצאת בdefault. למרות שבשאר הcase יש break; בנוסף לכך מודפסת על פעם ההודעה "enter one character following by two integer numbers:" שנמצאת בתחילת הלולאה do-while. צירפתי בתחתית ההודעה סקרין שוט של הפלט למיקרה שאני לא מובן כל כך. #include<stdio.h> #include<conio.h> #include<math.h> int main() { int x, y; char ch; float avg, power; clrscr(); do { printf("enter one character following by two integer numbers: "); sc…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. באתר הבא: any.do אפשר לראות שהווידאו אינו Flash, אלא HTML5 (אם אני מבין נכון). כיצד עושים זאת? הייתי רוצה גם כן להטמיע ווידאו בצורה הזאת. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך לעבוד עם Timer אבל יש לי בעיה שאני לא מבין מהותה. יש לי שיטה שנמצאת במחלקה אחרת וצריכה לפעול במחלקה ראשית מתוזמנת. קראתי בתיעוד של המחלקה TIMER אבלי ש לי שגיאה שאני כותב: System.Threading.Timer t = new System.Threading.Timer(Database.Instance.Save, null, 50, 10000); אני מקבל שתי שגיאות: Error 1 The best overloaded method match for 'System.Threading.Timer.Timer(System.Threading.TimerCallback, object, int, int)' has some invalid arguments C:\Users\EFOD\Desktop\ניסיוני\פרויקט חדש\Forms\Forms\MainForm.cs 15 36 Forms Error 2 Argument '1': cannot convert from 'method group' to 'System.Threading.TimerCallback' C:\Users\EFOD\Desktop\ניסיוני\פרויקט חדש\Forms\Forms\Mai…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, בקוד הבא על המשתמש לקלוט מקסימום חמישה מספרים מסוג שלם ללא סימן,כאשר הוא מעוניין להפסיק לקלוט מספרים הוא מקיש ENTER. בקוד שכתבתי,כאשר קולטים מהמשתמש מספר וב SCANF רשום %C אז אכן מתבצע BREAK,אך הערך שנקלט ומוכנס למערך המספרים הוא הערך הASSCI שלו וזה לא מה שצריך. כאשר קולטים מהמשתמש מספר בSCANF ואני רושם %D אז לא מתבצע BREAK (לא מזהה את תו הENTER),אבל כן מוצב הערך המספרי במערך המספרים. אנא עזרו לי להבין מה לא עובד בתוכנית! ולמה שאני עושה CASTING על התו כדי שיהיה UNSIGNED זה לא עוזר! תודה רבה! printf("Insert numbers(max 5):\n"); for(i=0;i<MPN_MAX;i++) { fflush(stdin); scanf("%c",&ch); if(ch=='\n') break; else arr_num[i]=(unsigned)ch; } f…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש דרך כל שהיא בPHP לעשות חיפוש באתר אחר שיש לי את הכתובת שלו ואחרי החיפוש לתפוס ממנו לינק כל שהוא ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. צירפתי קובץ שבניתי שהינו אלמנט טבלה. לטבלה תא ראשי בו מוצגת תמונה ושני תאים קטנים שקובעים איזו תמונה תוצג (ע"י מעבר העכבר מעליהם) בתא הראשי. אני מעוניין לטעון מראש לזכרון המטמון של הדפדפן את 2 התמונות בעת הטענת הטבלה (או צורך הנעיין בעת טעינה של כל אלמנט HTML אחר). כיצד לעשות זאת? אני מכיר את פקדות ג'אווה סקריפט onLoad אך להבנתי ע"פ התקן היא מחוייבת להיות תחת אלמנט ה- body שלי אין גישה אליו. אשמח לפתרון תקני אחר. כמו כן, האם הקוד כתוב ע"פ התקן? ומדוע הוא אינו עובד תחת ספארי (מערכת הפעלה OS X)? לעומת זאת תחת פיירפוקס 3 / כרום הוא עובד נפלא. אשמח להערות, תודה. נ.ב. האם מישהו מכיר פורום המתמחה בכתיבה של ג'אווה סקריפט ו- HTML? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ישמח אם מישהו ירשום לי כאן.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! התחלתי ללמוד את הבסיס של פייתון ואני מנסה לעשות איזו משימה די פשוטה ואני תקוע קצת.. אשמח לעזרת המנוסים פה בפורום! המשימה שלי: לכתוב תוכנה המבקשת מהמשתמש 10 מספרים בידיוק (לא משנה אילו) ולאחר שהמשתמש מכניס אותם אז התוכנה בעצם מחשבת את הממוצע של המספרים. הצלחתי לתחום את הפעולה של הכנסת המספרים לעשר פעמים בלבד אבל אני לא מצליח לבצע את הפקודה שבה התוכנית מבצעת פעולת חיבור לכל המספרים, ומשם מחלקת אותם (פחות בעיה). אשמח מאד לעזרה! לכל העוזרים תזכרו שהידע שלי הוא מאד מאד בסיסי כך שההסברים שלכם צריכים להיות בשפה שתהיה מובנת לי :) תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אני תורם אחסון אז אני מסכן את עצמי עם הרעיון הזה של MAIDSAFE? והאם אפשר לבנות אתר ולא אפליקציה ולאכסן אותו על השירות? מה דעתכם בכללי על זה? הכרתם את זה? אני לא מבין גדול בתחום אלא פשוט שמעתי על זה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
student* removes(student *head,char id[9]) { student *nav,*nav3; nav=head; while(nav!=NULL) { if(strcmp(nav->id,id)==0) { printf("code 22\n"); nav3=nav->next; free(nav); return nav3; } if(strcmp(nav->next->id,id)==0) { printf("code 23\n"); nav3=nav->next; nav->next=nav->next->next; free(nav3); return head; } nav=nav->next; } } שליחה: head=removes(head,id); פונציה למחיקה לפי מחרוזת id זה עובד בסדר כל עוד אני לא משתמש ב free כדי לשחרר את מה שמחקתי if הראשון בודק אם התא שאני רוצה למחוק שווה למצביע head תחילת הרשימה if השני בודק אם התא הבא (next) שווה לתא שאני רוצה למחוק שני מצבים ראוש רשימה וגוף רשימה אני לא מבין למה free…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לפניות ישירות לזיכרון המסך בכתובת A1000, אבל כשאני מנסה לעשות את זה המחשב מצפצף ונתקע. קודם כל זימנתי את פסיקה 10H עם הערך 0003 ב-AX, באימולציה זה עובד כמו שצריך, כשעוברים לחומרה האמיתית זה לא. אני עובד עם מערכת DOS 4. (ולא יכול לעדכן או לבצע שינויים במחשב)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה רוצה לפתוח אתר של כל מיני סיקורים ואני רוצה לפתוח אותו על שרת בחול על איזה שרת אתם ממליצים? אם אפשר שתיי שמות בבקשה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לוקח קורס של C באוניברסיטה, ומשתמשים בו בTURBO C. לצערי מסתבר שטורבו C לא עובד באופן נורמלי בVISTA64. תוכלו להמליץ לי על קומפיילר C פשוט וידידותי לנובים, שעובד בויסטה 64? המליצו לי על CODE:BLOCKS אבל הוא נראה לי מסורבל.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי פונקציה שמקבלת שני מערכים ממוינים בסדר עולה בשני גדלים שונים שאמורה להשוות בין שני המערכים ולהדפיס את האיברים המשותפים (ללא חשיבות לסדר או לאיבר שחוזר על עצמו מספר פעמים). זה הקוד: void print_common(int arr1[], int arr2[], int size1, int size2) { int max_size; int a; int b; max_size= size1+size2; a=0; b=0; while ((a+b)<= max_size) { if (arr1[a]>arr2[b]) a++; else if (arr2[b]<arr1[a]) b++; else printf("\n the common values are %d\n",arr1[a]) a++; b++; } } אני מקבל הודעת שגיאה מסוג Error 5 error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'a' הצהרתי על כל המשתנים בראש הפונקציה, כולם מאותחלים, מה יכולה …
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי , קניתי עכשיו לפטופ חדש שמותקן עליו W7 64 BIT, אחרי מלחמות של יום שלם עם IIS הצלחתי להתקין אותו ולהגדיר אותו שיוכל גם לקרוא מDATABASE אני עובד כרגע על עמודים בASP JAVASCRIPT וכו'.. כשיש לי תקלה בקריאה מהדאטה בייס או כל תקלה אחרת בצד שרת הוא לא מציג לי את התקלה והשורה שלה - כמו שאני רגיל, או לפחות רק את השורה שלה הוא פשוט רושם " An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator. If you are the system administrator please click here to find out more about this error " כמובן שניתי בהגדרות של הדפדפן את "הצג הודעות ידידות של EXPLORER" בדקתי בדפדפנים בEXPLORER וגם בCHROME (אני לא בטוח לגביי הגירסה של EXPLORER ניראה ל…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אממ נתקלתי בתרגיל באחד מהמבחנים שלהם שפשוט לא היה לי מושג איך להשלים את זה אם למישו יש מושג אני אשמח אם הוא יעזור לי, התרגיל הראשון סעיף א' http://ks.ort.org.il/APPS/Public/GetFile.aspx?inline=yes&f=Files%2Fba3c28fc-8c3e-46d9-b4f3-effda4c7e27b%2F9b4c0411-2071-4619-bf7d-26b16b8a17a1%2F7ef63f14-bad4-4559-8806-64e5f7e02fc7%2F65518de7-b5d3-4066-9ed7-0d82aef2fda7.pdf
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הפקודה הבא חוקית? mov al,[104h];104h contains a predefined value כשהרצתי את הפקודה על emu8086 זה עובד אבל לפי המדריך של Underwar זה לא חוקי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כתבתי קוד בשפת C שמטרתו לקלוט מהמשתמש כמות מסויימת של מחרוזות לתוך מערך דו מימדי כאשר כל שורה במערך היא מחרוזת אחת. אני לא יכול להשתמש ב gets כי צריך שיקלטו גם רווחים. הקוד עובד בעקרון אך מסיבה כלשהי כשאני מנסה להדפיס את המערך אחר כך אני מקבל הירוגליפים או בפשטות סימני זבל מוזרים. אני לא מבין איך לפתור את הבעיה ולכן אשמח לעזרה בנושא. צירפתי קובץ עם הקוד ותמונת הפלט להודעה זו. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני לא מבין בכלל בתִכנות זה לא התחום שלי. אנה אִזרו לי אולי בדוס או פסקל שאותם אני למדתי בסיסית אני רוצה בשביל תוכנת FRAPS ללחוץ על מקש F9 כל חצי דקה כי התוכנה FRAPS בגִרסה החופשית עוצרת כל 30 שניות את ההקלטה מהמשֹחק BF4 וזה מפריעה לי בריכוז במשחק ללחוץ כל חצי דקה על מקש F9 כששעון על היד (בטיימר) מצלצל (זה כל כך מפריעה לי שהסרט\משחק לא יוצא טוב). השאלות שלי הן: 1) אם אפשר לרשום את הפקודות בפורום ללא גרפיקה וללא משתנים (במידה וזה קצר) ואת השֹפה? זה יעזור לי מעוד 2) אם בכלל זה אפשרי בתִִכנות ואני נִמצא באשכול הנכון בפורום? תודה מראש לכל העונים על השאלות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן :--) לפני כמה זמן ראיתי אתר אחד שיש בו מין איש שאפשר לרשום לו הודעה והוא עונה לך כלומר לשוחח איתו אתם בטוח מכירים כאלה דברים משהו בסגנון הזה : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=112444&sid=10 איך קוראים לדברים האלה ? איך יוצרים אותם ? כלומר איזה שפות תיכנות צריך לדעת ? איך קוראים לכל הנושא הזה בכלל ? עוד דוגמא - אם שיחקתם במשחק המצויין ( ! ) Deus Ex לקראת הסוף אפשר להגיד יש שניים כאלה : Daedalus ו Icarus אני יודע שזה משחק אבל האם הדברים האלה דומים למשל למה שיש בכתבה בנענע ? * מצטער אם השאלות שלי מטומטמות פשוט אני לא יודע איך לגשת לנושא ...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עושה את צעדי הראשונים בג'אווה, ומשהו קטן מסקרן אותי. האם ניתן לקחת תוכנית שכתבתי בג'אווה, ולקמפל אותה לקובץ EXE, אבל באופן כזה שלא יהיה צורך להתקין את סביבת העבודה של ג'אווה (ה-Runtime Environment) על המחשב המריץ את התוכנית? (אם כן, איך?)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבת שלום, אני מנסה לשלב לוגו על טמפלייט של ג'ומלה.....עכשיו אני יודע שאתם לא עוזרים בג'ומלה אבל זו בעיית CSS לגמרי. אז ככה, כנסו בבקשה ללינק הבא שם יש את הצילום מסך של הבעיה שלי http://shopthenet.co.il/images/logo.jpg זה לא מוכן להתיישר לי למרות שחתכתי עם פוטושוב סבדיוק לפי הגדלים של הheader להלן הקוד: div#header_l { position: relative; } div#header_r { height: 200px; padding-top: 10px; text-align: left; } div#logo { left: 0; top: 0; position: absolute; width: 1020px; height: 200px; background: url(../images/webnetInternet1.jpg) 0 0 no-repeat; } כל דרך שאני מנסה לשחק עם הקוז זה לא מתיישר חייב עזרה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-