עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by i1991,

: כניסה איבר: אדם חדש יכנס בראש הרשימה . הותיק ביותר יהיה בראש. הוצאת איבר: עוברים מתחילת הרשימה לסוף. מסמנים תחילה ב-max את האדם הראשון. מתקדמם ברשימה וכל איבר בעל מידת כעס שווה או גדולה לראשון יסומן כ-max . בסוף נוציא את האיבר ה-max אבל רק אחרי שנבדוק אם הnext שלו הוא לא null כי אז צריך להגדיל את הכעס של כולם ב-1. נתקעתי בשלה הארון בו צריך להגדיל את הכעס של כל האנשים ב-k .

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by SAMSONG,

תיתנו לי פקודות בדוס בבקשה SAMSONG

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אני דיי חדש בשפת C ועלה לי לראש האם זה אפשרי ליצור פקודה משל עצמי לדוגמא: פקודה שנקראת swap,פעולה שמחליפה בין ערכים של שני משתנים כלומר,במקום כל פעם לרשום: temp=a; a=b; b=temp; אז לרשום: swap(a,b) האם זה אפשרי, איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by mich4el,

אני תלמיד כיתה י"א, ואני לוקח השנה הגברת מחשבים. מלמדים אותנו C#, והשאלה שלי היא - למה? ממה שאני ראיתי משתמשים הרבה יותר בC\C++.. איפה בדיוק C# מתעלה על השפות האחרות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by shaithebest,

שבת שלום, אני מנסה לשלב לוגו על טמפלייט של ג'ומלה.....עכשיו אני יודע שאתם לא עוזרים בג'ומלה אבל זו בעיית CSS לגמרי. אז ככה, כנסו בבקשה ללינק הבא שם יש את הצילום מסך של הבעיה שלי http://shopthenet.co.il/images/logo.jpg זה לא מוכן להתיישר לי למרות שחתכתי עם פוטושוב סבדיוק לפי הגדלים של הheader להלן הקוד: div#header_l { position: relative; } div#header_r { height: 200px; padding-top: 10px; text-align: left; } div#logo { left: 0; top: 0; position: absolute; width: 1020px; height: 200px; background: url(../images/webnetInternet1.jpg) 0 0 no-repeat; } כל דרך שאני מנסה לשחק עם הקוז זה לא מתיישר חייב עזרה תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by MrAlex,

כאשר אני מנקה את המסך בC++ בזמן המשחק שלי סנייק נוצרת תנועה לא חלקה,והשאלה שלי היא,איך יוצרים תנועה חלקה של אנימציית הסנייק? (מדובר כמובן במסך הקונסול) הקוד: DWORD n; DWORD size; COORD coord = {0, 0}; CONSOLE_SCREEN_BUFFER_INFO csbi; HANDLE h = GetStdHandle ( STD_OUTPUT_HANDLE ); GetConsoleScreenBufferInfo ( h, &csbi ); size = (csbi.dwSize.X -100) * (csbi.dwSize.Y -100); FillConsoleOutputCharacter ( h, ' ' , size, coord, &n ); GetConsoleScreenBufferInfo ( h, &csbi ); FillConsoleOutputAttribute ( h, csbi.wAttributes, size, coord, &n ); SetConsoleCursorPosition ( h, coord ); נוסף על השהייה של רבע שנייה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shlomi_x,

היי, הראשונה נוגעת לקומבו בוקס. כיצד אני יוצר מצב שבו לחיצה על אות במקלדת מקפיצה את היוזר לערכים שמתחילים באותה האות? השניה - כיצד אני יוצר תיבת טקסט אשר באופן אוטומטי עוברת למצב הקלדה בעברית? תודה !!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. יצרתי web service שמחזיר לי string מסוג json , בדקתי האם הסטרינג באמת מחזיר אובייקט מסוג json והאובייקט תקין, הבעיה היא שאני מנסה לשלוף נתונים מהאובייקט דרך ajax אני לא מצליח אבל אם אני מנסה לשלוף את הנתונים דרך ajax משהו לא עובד כמו שצריך זה מה שרשמתי בצד השרת שכן עובד וכן מדפיס לי את הסטרינג : DbServices d = new DbServices(); string a = "boazsml@gmail.com"; string b = "1234"; email = d.GetUserDetails(a, b); ואז הstring שאני מחזיר מצד השרת מראה לי את התוצאה הבאה: זה הקוד jquery שלי , חשוב לציין שיש לי כבר script אחד שעובד בajax , הבעיה היחידה שלי לדעתי לפחות היא איך לשלוף מהאובייקט data את הנתונים האלה זה הקוד ajax שלי window.onloa…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Chaim Yeffet,

כשאומרים שצד שרת זה קוד שרץ בצד של השרת ולא בצד הלקוח, אז השרת הזה, זה תוכנה שמתקינים או זה חלק מההוסטינג כשקונים את האתר ?

10. שלום אני מחפש ספר לימוד או קורס עם הסבר מוחשי לשפה זאת אומרת איך להתחיל פרויקט איך לתכנן אותו לפרק אותו לחלקים וכו רעיון לפרויקט תיכנון עיצוב פירוק לתת פונקציות משהו שיתן לי המחשה איך לעבוד תודה

11. מה השורת השמה שצריך לעשות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום נתנו לי תרגיל בספר שאני לומד בו c, את התרגיל הבא: פתח ויישם אלגוריתם המקבל כקלט עשר אותיות ומציג את מספר האותיות הזהות לאות הראשונה שנקלטה. עכשיו הנה הקוד שלי רק שפה זה עם מספרים ואני רוצה עם אותיות אני פשוט לא יודע איך ואני לא מוצא בספר שום הסבר. #include <stdio.h> #include <conio.h> void main() { clrscr(); int ot1,ot2; int mone,i; mone = 0; scanf("%d",&ot1); for(i = 2; i <= 10; i++) { scanf("%d",&ot2); if(ot2 == ot1) mone++; } printf("\n %d",mone); } תודה מראש לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Epic,

מתי נהוג לפתוח פרוייקט נוסף בתוכנה ומתי פשוט להוסיף קבצים לפרוייקט הנוכחי. למשל GUI צריך פשוט להיות עוד מחלקות או פרוייקט נפד לחלוטין שיושב יחד עם הפרויקט המקורי? בנוסף האם ניתן לפתח פרוייקט משותף עם עוד אנשים כאשר לכל אחד גירסת ויזואל סטודיו אחרת?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני רוצה שהתוכנה תפעל כמנהל באופן אוטומטי, ברגע שמפעילים אותה היא תבקש אישור מנהל ניסיתי עם mainfest ללא הצלחה, אין אפשרות להגדיר לו mainfest ב VS10 ניסיתי את זה ProcessStartInfo pi = new ProcessStartInfo(); pi.Verb = "runas"; pi.FileName = Application.ExecutablePath; Process.Start(pi); ניסיתי לשים אותו במקומות שונים, אבל יש לו כמה בעיות. 1.הוא נפתח פעמיים, פעם כמנהל ופעם לא. 2.הוא נפתח בלי סוף. 3.ברגע שמפעילים את התוכנה לאחר שאני מאשר לו הרשאת מנהל, התוכנה נעלמת ונפתחת מחדש כמנהל.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by DavidBD,

שלום לכולם, קיבלתי תרגיל לתכנות שרת HTTP שממתין על פורט 80 לחיבור ואמור לקבל מחרוזת מסויימת מהלקוח לצורך העניין. הקוד שלי הוא כזה: from socket import * server_s = socket(AF_INET, SOCK_STREAM) server_s.bind(('0.0.0.0', 80)) server_s.listen(5) while(1): (client_s, client_addr) = server_s.accept() rcv = client_s.recv(1000) cmd = rcv.split(' ') client_s.sendall("a") client_s.close() משום מה, ברגע שאני מתחבר דרך ה-CMD בצורה הבאה: telnet localhost 80 השרת לא ממתין לקבלת המחרוזת מהלקוח, כלומר, אני מקבל ישר a וConnection Lost. אציין שהידע של בפייתון הוא בסיסי בהחלט (בעבר תכנתתי בשפות שונות, פייתון רק התחלתי ללמוד ע"מ להבין את החוברת - כך שאם למישהו יש מ…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. בעיה נוספת: אני רוצה להגדיר בתוכנה שאת המשתמש שאני מקליד הוא ימחוק לי אותו, כלומר אני מקליד מספרים אבל לא רואה כלום על המסך אלא אם כן יש פקדות WRITE או שנגמרת התכנה אגב זאת התוכנה החדשה int b,c,d=0,i; Random rnd=new Random(); for (i = 0; i < 50; i++) { b = rnd.Next(1, 10); Console.WriteLine(b); c = int.Parse(Console.ReadLine()); if (b == 0 || b == 1 || b == 2 || b == 3) d--; if (b == 4 || b == 5 || b == 6 || b == 7) d = d; if (b == 9 || b == 8 || b == 10) d++; …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by raiman1,

עשיתי לפני שנתיים 3 יח"ל במחשבים בשפת C#. לצערי המגמה נסגרה ואני נאלץ להשלים לבד את החומר. למדתי כבר את הספר הזה ואז התברר לי שזה רק היחידה הרביעית. אז שאלתי את המורה בבית ספר שלי מה אני אמור ללמוד ליחידה חמישית והוא אמר לי שאני צריך לקנות איזשהו את הספר תכנות מונחה עצמים בשפת JAVA ומשם אני אמור ללמוד כמה פרקים(הבנתי שההבדלים ביןC# ל JAVA ממש לא גדולים,ככה שזה בסדר מבחינתי) הבעיה היא שאני לא מוצא את הספר הזה או כל ספר אחר שמלמד תכנות מונחה עצמים ב-JAVA. אני אודה לכם אם תוכלו לומר לי איזה ספר אני אמור ללמוד. ואם יש את זה ב-C# זה יהיה עדיף. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Dimness,

שלום לכולם, אני רוצה להתחיל ללמוד את שפת C, יש לי רקע קטן בתיכנות (למדתי פסקל... ), אני מחפש איזשהו ספר / מדריך אינטרנטי בעברית שיעזור לי ללמוד. בעבר שמעתי על כך שלא מומלץ ללמוד דרך הספרים בעברית כי הם ברמה נמוכה?, זה נכון גם היום, אם כן זה יכול לגרום לאיזשהן בעיות בלמידה? מקווה שתענו ותעזרו לי, תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by BedB0y,

צירפתי את השאלה בתור תמונה אני כבר תקוע עליה כמה שעות, הבנתי שהרעיון הוא למיין את מערך הכתובות לפי הערכים שהן מצביעות עליו במערך המקורי. נסיתי בכל מיני קומבינציות, הכוכביות האלה פשוט משגעות אותי. אני מצרף את הנסיון האחרון שלי, במקום לכתוב עד הסוף ואז להתבאס, כתבתי את ההתחלה, אשמח אם תגידו לי אם אני בכיוון הנכון, במיוחד בפרוטורייפ, נראה לי ששם הבעיה. תודה עריכה: הפונקציה למעלה זה הפונקציה שביקשו לכתוב בשאלה, בינתיים יצרתי מערך כתובות והעברתי את הכתובות של המערך המקורי(הפונקציה לא גמורה כמובן) הפונקציה התחתונה זה המרג'-סורט, רציתי לדעת אם זה בסדר או שהסתבכתי עם כל ענייני הכוכביות והפרמטרים שם לפני שאני ממשיך הלאה תודה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום רב. יש לי אתר שלא עובד ב IE, אבל כן ב FF ובכרום. אפשר לתקן בעיה זאת? איך מתחילים? המון תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by aviz,

קודם כל תודה על העזרה המצויינת שאני מקבל פה עד עכשיו הבעיה ממש הזויה נתתי איזה חלק קוד קטן לחבר הקןד עובד אצלי ב 100% הקוד הוא : rect=new RECT; rect->left=0; rect->top=0; rect->right=1024; rect->bottom=768; InvalidateRect(hwnd,rect,FALSE); כאשר בהגדרת החלון מוגדר: RECT *rect; הקטע הזה אמור לגרום לכך שכל המסך לא נגיש מה שאמור לרענן אותו 2 הפרויקיטים לידי והקטע פשוט זהה בשניהם אצלי זה עובד ואצלו הארורים זה : main.cpp(983): error C2059: syntax error : 'constant' main.cpp(984): error C2039: 'rect' : is not a member of 'tagRECT' c:\Program Files\Microsoft Visual Studio .NET 2003\Vc7\PlatformSDK\Include\WinDef.h(296) : se…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by milgy,

אוקיי, אז התקדמתי הצלחתי ליצור סקריפט כזה והוא אפילו שולח לי מייל לתיבת הדואר שלי לאחר מילוי פרטים בטופס צור קשר, אבל ישנה בעיה אני מקבל את המייל בג'יבריש, ניסיתי להגדיר קידוד UTF 8 ניסיתי קידוד עברי ותמיד אני מקבל את המייל בג'יבריש יש למישהו רעיון איך אפשר לתקן את הבעיה ? תודה... שי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום אני כותב תוכנה היא בודקת במוסד הנתונים אם המשתמש (שמזדהה עם ת.ז) עבר מבחן באותה תקופה או לא. במידה ולא עבר מקפיצה לו את המבחן ובמידה ועובר מעדכנת את תאריך ביצע המבחן. עכשיו הכול עובד לי כמו שצריך חוץ מהחלק של עדכון הנתונים. אני עובד לפי ההסברים פה- http://www.homeandlearn.co.uk/csharp/csharp_s12p1.html הבעיה שלי שאני כותב בVS 2005 וכול פעם שאני מנסה לפתוח את המוסד נתונים קופצת לי הודעה "מוסד הנתינים אלי פגום תריץ כלי תיקון". System.Data.SqlServerCe.SqlCeConnection con; private void welcome_Load(object sender, EventArgs e) { con = new System.Data.SqlServerCe.SqlCeConnection(); con.ConnectionString = "Data Source=C:\\Users\\y…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. Started by aquarius,

האם ישנו סקירפט הקולט את הקלט ופלט שת המקלדת והעכבר?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום רב !! בניתי מסד נתונים ללקוח וכעת ברצוני להפוך אותו ליישום שאותו אני אשלח ללקוח כלומר יישום אשר בו לא תיהיה גישה מצד הלקוח לקוד המקור והתיכנות ולטבלאות עצמם... ביטלתי את ה-V הנמצאים בכל החלון ההפעלה (כלים --> הפעלה)... נאמר לי שניתן לעקוף אפשרויות אלו ע"י לחיצה על מקש SHIFT האם זה נכון ? אם כן , האם ניתן לבטל אפשרות זו וכיצד ? האם יש אפשרות להפוך את היישום כך שהוא לא יהיה תלוי תוכנת האקסס כלומר לא יהיה צורך צורך להתקין את תוכנת האקסס כדי להפעילו ? יש לכם עוד הצעות לשיפור וסגירת האפליקציה לפני שליחתו ללקוח ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים