עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by aviiiii,

שלום לכולם! התחלתי ללמוד את הבסיס של פייתון ואני מנסה לעשות איזו משימה די פשוטה ואני תקוע קצת.. אשמח לעזרת המנוסים פה בפורום! המשימה שלי: לכתוב תוכנה המבקשת מהמשתמש 10 מספרים בידיוק (לא משנה אילו) ולאחר שהמשתמש מכניס אותם אז התוכנה בעצם מחשבת את הממוצע של המספרים. הצלחתי לתחום את הפעולה של הכנסת המספרים לעשר פעמים בלבד אבל אני לא מצליח לבצע את הפקודה שבה התוכנית מבצעת פעולת חיבור לכל המספרים, ומשם מחלקת אותם (פחות בעיה). אשמח מאד לעזרה! לכל העוזרים תזכרו שהידע שלי הוא מאד מאד בסיסי כך שההסברים שלכם צריכים להיות בשפה שתהיה מובנת לי :) תודה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by pbl1,

אני מעוניין ליצר משחקים וכבר התחלתי ללמוד שפת סי (ואחרי זה אלמד סי ++) והייתי מעוניין לדעת מה עוד אני צריך ללמוד אחר כך כי אני לא מתמצא כלל בנושא זה שמעתי על opengl directx3d מישהו יכול להסביר לי מה הההבדל ביניהם ומה צריך ללמוד לפני שלומדים כל אחד מהם. בנוסף הייתי רוצה להבין יותר מה זה מנוע גרפי ומונע פיסיקלי וכד' אם מישהו יכול להסביר לי את כל תהליך בניית המשחקים פרט אחר פרט הודה לו מאוד.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by AdiGree,

שאני רושם במהדר שלי את הפקודה delay(30); המהדר רושם לי שהפקודה לא טובה מישהו יודע מה הבעיה פה אני משתמש ב borland c++ אני אשמח לפתרון אולי זה בעיה במהדר שלי?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by DXT,

קורה בשני מהדרים שונים. compile: errors: 0, warnings: 0 וזה מה שאני מקבל כשאני מנסה לעשות build: Error: Unresolved external 'AddCustomer(tree*&,tree*&,char*,long,long,long)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'RemoveCustomer(tree*&,tree*&,long)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'ShowBalance(tree*,long)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'GetData(char*,long&,long&)' referenced from module project18.cpp Error: Unresolved external 'UpdateBalance(tree*,long,long)' referenced from module project18.cpp בתכנית עצמה יש הרבה מאד פונקציות, להלן האבי טיפוס של הפונק…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. בעיה נוספת: אני רוצה להגדיר בתוכנה שאת המשתמש שאני מקליד הוא ימחוק לי אותו, כלומר אני מקליד מספרים אבל לא רואה כלום על המסך אלא אם כן יש פקדות WRITE או שנגמרת התכנה אגב זאת התוכנה החדשה int b,c,d=0,i; Random rnd=new Random(); for (i = 0; i < 50; i++) { b = rnd.Next(1, 10); Console.WriteLine(b); c = int.Parse(Console.ReadLine()); if (b == 0 || b == 1 || b == 2 || b == 3) d--; if (b == 4 || b == 5 || b == 6 || b == 7) d = d; if (b == 9 || b == 8 || b == 10) d++; …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by shahar emule,

מה נשמע חברים? טוב אז ככה אני מתכנת לא מעט זמן ב-c++ יודע את יסודות השפה ברמה טובה( מונחה עצמים וכו') הקטע שעד עכשיו כל הקוד שמימשתי היה ב-win 32 console. application ואני רוצה לדעת באילו ממשקים יש באפשרותי להשתמש כדי לבנות לדוגמא תוכנת ניהול קטנה כמו מסד נתונים או משהו דומה...... אשמח אם תציינו שמות ממשקים ואם אפשר - לא חייב, אפילו לתת הסבר תודה רבה, שחר

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. המורה נתנה לנו שאלות חזרה למבחן והיו כאלה שלא הבנתי - 1. נתון המספר השלילי 0eah (בגודל בית), בייצוג משלים ל-2. איזה מהמספרים הבאים הוא ערכו בעשרוני? א.21 ב. (התשובה הנכונה)22 ג.23 ד.234 - למה 22 היא התשובה הנכונה? כי e=14 ו- a=10 אז זה יוצא 24 ולא 22? 2. נתון המספר השלילי 0edh (בגודל בית), בייצוג משלים ל-2. איזה מהמספרים האים הוא ערכו בעשרוני? א.18 ב.19 ג.20 ד.237 - שוב אותה השאלה 3. מהו הייצוג של המספר העשרוני 21 בשתי ספרות הקסדצימליות, במשלים ל-2? א. -15h ב. eah ג. ebh (התשובה הנכונה) ד. ech - איך אני עושה את זה? 4. מהו הייצוג של המספר העשרוני 29 בשתי ספרות הקסדצימליות, במשלים ל-2? א. -1dh ב. e2h ג. e3h (התשובה הנכונה ד. e4h - למה ג' היא התשובה …

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by aquarius,

האם ישנו סקירפט הקולט את הקלט ופלט שת המקלדת והעכבר?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Avrum,

זה התרגיל שקיבלתי: על המשתמש להזין 5 מספרים ב-5 תיבות טקסט שונות, לחיצה על כפתור תחשב ותדפיס למשתמש את הנתונים הבאים: 1. סכום המספרים שהוזנו 2. מכפלת המספרים האי זוגיים 3. ממוצע המספרים 4. סכום המספרים הזוגיים זה הפתרון שכתבתי: protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e) { int []a = new int[5] {Convert.ToInt16(TextBox1.Text), Convert.ToInt16(TextBox2.Text), Convert.ToInt16(TextBox3.Text), Convert.ToInt16(TextBox4.Text), Convert.ToInt16(TextBox5.Text)}; int sum = a[0] + a[1] + a[2] + a[3] + a[4…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Dirb,

שלום רב, האם אפשר לראות קוד של טיימר? כלומר איך אני כותב אינטרפט של טיימר פשוט. תודה ועוד שאלה, האם אפשר לגשת ולשנות את אוגר הדגלים (flag register)? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by nir007,

אז ככה ברצוני להתחיל ללמוד שפת C אין לי כול ידע בשפת תיכנות אחרת.. היסתכלתי בהרבה אתרים וראיתי ולא יודע הם נראים לי קשים.. אז אני פירסמתי את ההודעה הזאת כדי שתמליצו לי על אתר אינטרנט שאפשר ללמוד ממנו ו.. יש מצב שמישהוא יוכל ללמד אותי באיי סי/מסנגר? תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by FRT,

היי. רציתי לקבל חוות דעת - איך python בתור התחלה? בנוסף- יש משהו מיוחד שצריך שיהיה במחשב בשביל זה? תודה!

13. Started by Dimness,

שלום לכולם, אני רוצה להתחיל ללמוד את שפת C, יש לי רקע קטן בתיכנות (למדתי פסקל... ), אני מחפש איזשהו ספר / מדריך אינטרנטי בעברית שיעזור לי ללמוד. בעבר שמעתי על כך שלא מומלץ ללמוד דרך הספרים בעברית כי הם ברמה נמוכה?, זה נכון גם היום, אם כן זה יכול לגרום לאיזשהן בעיות בלמידה? מקווה שתענו ותעזרו לי, תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום לכולם, אני חדש וטרי... יש לי בעיה באקספריישן של DataTable.Select אם אני כותב כך, Dim sFilter As String Dim dataR() As DataRow = DataTableName.Select("LastName Like '" & sFilter & "'") וזה עובד מצויין אלא אם כן הערך מכיל גרש('), שאז זה מחזיר שגיאה: Syntax error: Missing operand before 'Like' operator. (במקרה זה ערך הsFilter היה 123', הערך כמובן נמצא בטבלה. איך עושים למצוא ערך בטבלה המכיל תו מיוחד? הסתכלתי בעזה והבנתי שצריך לתחום בסוגריים מרובעות את הגרש. ניסיתי, ובLINQ זה באמת עובד, אבל בDataTable, לא! מה אפשר לעשות? תודה רבה מראש!

15. Started by milgy,

אוקיי, אז התקדמתי הצלחתי ליצור סקריפט כזה והוא אפילו שולח לי מייל לתיבת הדואר שלי לאחר מילוי פרטים בטופס צור קשר, אבל ישנה בעיה אני מקבל את המייל בג'יבריש, ניסיתי להגדיר קידוד UTF 8 ניסיתי קידוד עברי ותמיד אני מקבל את המייל בג'יבריש יש למישהו רעיון איך אפשר לתקן את הבעיה ? תודה... שי

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Ghosthunter,

אני מנסה לקלוט ע"י CIN לתוך משתנה בתראד חדש שעשיתי, אך אני לא מצליח. כאילו צריך להגיד לCIN שיקלוט מהתראד הזה, מכיוון שאחרי שאני יוצא מהתוכנית, הוא רושם לי אחרי הc:\> (התחלתי אותו מהדוס) את מה שרשמתי כשהתוכנית פעלה. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. איך יודעים איך אתר בנוי? אני מנסה לברר לגבי האתר הזה: http://www.prageruniversity.com/ האם זהו אתר שבנוי ב PHP? או ב HTML? או אולי בכלל ב WordPress? כל תשובה תעזור. המון תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Zeev86,

יש לי שלוש מחשבים בבית. כתבתי תוכנת צאט פשוטה ששולחת נתונים עם winsock. ניסיתי פורט 81, 2021 (זה שנתתם בדוגמא האחרונה בdotnet) וכל פורט אפשרי אחר. ממחשב נייד (Win7) למחשב נייח (Win7) הכל עובד בסדר. אבל כשאני מנסה להתחבר ממחשב נייד למחשב נייח ב' (WinXP), אין שום סימן לקבלת מידע. מה יכולה להיות הבעיה? במחשב הנייח ב' הבעייתי פתחתי פורטים ב: - NOD32 - TP Link port forwarding - WinXP Firewall שום דבר לא עזר. עשיתי אתחול לראוטר, גם לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by roxnity,

תראו את זה : [code] import java.io.File; import java.util.Scanner; public class count { public static void main(String[] args) throws Exception { Scanner x = new Scanner(new File("test.txt")); int words = 0; while(x.hasNext("\\S+")) { String word = x.next("\\S+"); words++; } System.out.println(words); } } התכנית קוראת קובץ טקסט ומדפיסה כמה מילים יש בתוך הקובץ. יש לי שתי שאלות על הקוד : 1. מה בעצם הפקודה הזו עושה ? x.hasNext("\\S+") 2. מה הפקודה הזו עושה ? String word = x.next("\\S+");

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by orninyo,

מה האלגוריתם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by ה*לה,

כתבתי שדות בתוך מחלקה: private bool bex; public bool Bex { set { this.bex = value; } get { return this.bex; } } } וכשאני באה לאתחל אותו בתכנית: this.Bex = true; אני מקבלת את השגיאה הבאה: מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by g1000000009,

אם אני תורם אחסון אז אני מסכן את עצמי עם הרעיון הזה של MAIDSAFE? והאם אפשר לבנות אתר ולא אפליקציה ולאכסן אותו על השירות? מה דעתכם בכללי על זה? הכרתם את זה? אני לא מבין גדול בתחום אלא פשוט שמעתי על זה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום אני כותב תוכנה היא בודקת במוסד הנתונים אם המשתמש (שמזדהה עם ת.ז) עבר מבחן באותה תקופה או לא. במידה ולא עבר מקפיצה לו את המבחן ובמידה ועובר מעדכנת את תאריך ביצע המבחן. עכשיו הכול עובד לי כמו שצריך חוץ מהחלק של עדכון הנתונים. אני עובד לפי ההסברים פה- http://www.homeandlearn.co.uk/csharp/csharp_s12p1.html הבעיה שלי שאני כותב בVS 2005 וכול פעם שאני מנסה לפתוח את המוסד נתונים קופצת לי הודעה "מוסד הנתינים אלי פגום תריץ כלי תיקון". System.Data.SqlServerCe.SqlCeConnection con; private void welcome_Load(object sender, EventArgs e) { con = new System.Data.SqlServerCe.SqlCeConnection(); con.ConnectionString = "Data Source=C:\\Users\\y…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. יצרתי צייר (דומה לשל ווינדוס) אבל אם אני גורר את החלון מחוץ לגבולות המסך אם שם עליו עוד חלון הגרפיקה נמחקת....איך אני מונע את הדבר הזה בצורה הטובה ביותר?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יצרתי web service שמחזיר לי string מסוג json , בדקתי האם הסטרינג באמת מחזיר אובייקט מסוג json והאובייקט תקין, הבעיה היא שאני מנסה לשלוף נתונים מהאובייקט דרך ajax אני לא מצליח אבל אם אני מנסה לשלוף את הנתונים דרך ajax משהו לא עובד כמו שצריך זה מה שרשמתי בצד השרת שכן עובד וכן מדפיס לי את הסטרינג : DbServices d = new DbServices(); string a = "boazsml@gmail.com"; string b = "1234"; email = d.GetUserDetails(a, b); ואז הstring שאני מחזיר מצד השרת מראה לי את התוצאה הבאה: זה הקוד jquery שלי , חשוב לציין שיש לי כבר script אחד שעובד בajax , הבעיה היחידה שלי לדעתי לפחות היא איך לשלוף מהאובייקט data את הנתונים האלה זה הקוד ajax שלי window.onloa…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.