תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אוקיי, אז התקדמתי הצלחתי ליצור סקריפט כזה והוא אפילו שולח לי מייל לתיבת הדואר שלי לאחר מילוי פרטים בטופס צור קשר, אבל ישנה בעיה אני מקבל את המייל בג'יבריש, ניסיתי להגדיר קידוד UTF 8 ניסיתי קידוד עברי ותמיד אני מקבל את המייל בג'יבריש יש למישהו רעיון איך אפשר לתקן את הבעיה ? תודה... שי
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כתבתי קוד בשפת C שמטרתו לקלוט מהמשתמש כמות מסויימת של מחרוזות לתוך מערך דו מימדי כאשר כל שורה במערך היא מחרוזת אחת. אני לא יכול להשתמש ב gets כי צריך שיקלטו גם רווחים. הקוד עובד בעקרון אך מסיבה כלשהי כשאני מנסה להדפיס את המערך אחר כך אני מקבל הירוגליפים או בפשטות סימני זבל מוזרים. אני לא מבין איך לפתור את הבעיה ולכן אשמח לעזרה בנושא. צירפתי קובץ עם הקוד ותמונת הפלט להודעה זו. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה נשמע חברים? טוב אז ככה אני מתכנת לא מעט זמן ב-c++ יודע את יסודות השפה ברמה טובה( מונחה עצמים וכו') הקטע שעד עכשיו כל הקוד שמימשתי היה ב-win 32 console. application ואני רוצה לדעת באילו ממשקים יש באפשרותי להשתמש כדי לבנות לדוגמא תוכנת ניהול קטנה כמו מסד נתונים או משהו דומה...... אשמח אם תציינו שמות ממשקים ואם אפשר - לא חייב, אפילו לתת הסבר תודה רבה, שחר
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי חברים, צריכה את העזרה שלכם לפני שאני יורדת מהפסים... יש לי איז תקלה בוורדפרס עם פיסוק עליון במקום הסימן הזה ׳ מופיע שלושה סלאשים /// ??? זה ממש מציק לי כי אני עובדת על אתר של רכבי יוקרה www.motorcar.co.il ככה שיש לי הרבה בעיות עם רכבים כמו דודג׳ ראם >> דודג///, ג׳י.אמסי >> ג///י.אמ.סי וכו׳ וכו׳ וכו׳. אני ממש מקווה שיש למישהו כאן איזה פתרון יעיל לעניין. בכל מקרה, תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
כתבתי שדות בתוך מחלקה: private bool bex; public bool Bex { set { this.bex = value; } get { return this.bex; } } } וכשאני באה לאתחל אותו בתכנית: this.Bex = true; אני מקבלת את השגיאה הבאה: מה הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יצרתי צייר (דומה לשל ווינדוס) אבל אם אני גורר את החלון מחוץ לגבולות המסך אם שם עליו עוד חלון הגרפיקה נמחקת....איך אני מונע את הדבר הזה בצורה הטובה ביותר?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חייב להגיש את העבודה הזאת למחר ואני לא יודע כלום בשפת c אתם יכולים בבקשה לעשות את זה: שאלה 1: כתוב תוכנית שקולטת 3 מספרים שלימים ובודקת האם הם יכולים להיות צלעות של משולש. התנאי הוא: סכום כל שתי צלעות גדול מאורך הצלע שלישית. יש להדפיס הודעה מתאימה. משימה 2: כתוב תוכנית הקולטת זמן בשניות ומדפיסה אותו לפי שעות, דקות ושניות בתבנית: Xx(hours):xx(minutes):xx(second) למשל: אם קלט הוא 3795, אז פלט יהיה 01:03:15 רמז: לבירור כמות השעות יש לחלק את השניות ב-3600, אח"כ אפשר לטפל בשארית. הערה חשובה: להדפסת שעות, דקות ושניות אפשר להשתמש בפורמט: d%02. 02 לפני d מאפשר להדפיס מספר דו-ספרתי בצורה רגילה או להדפיס 0 לפני מספר חד-ספרתי. שאלה 3: כתוב תוכנית שקולט…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ערך של DOUBLE שאני רוצה שהוא יכנס לתוך STRING איך שהוא... יעני אם רשום בDOUBLE 543.34 אז בSTRING יהיה רשום אותו דבר (רק שהוא יחשוב שזה תווים כאילו) ניסיתי לעשות CASTING הקומפיילר אמר שאי אפשר ניסיתי לעשות parseString אבל אין לSTRING תפקודה הזאת בכלל משהו יודע? SweeT EviL
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לילמוד PHP כנראה בקורס ולפני כן החלטתי להתייעץ לגביי כדאיות הקורסים הנ"ל בארץ. הבנתי שPHP זה לא שפה ש"כובשת" את שוק העבודה בארץ ולא נמצאת בזרם המוביל, אבל בכל זאת מה רמת הלימוד של המכללות השונות בארץ... האם הקורסים כאן באמת מלמדים משהו שאי אפשר ללמוד לבד, מי שיש לו ניסיון עם מכללה מסוימת אשמח אם יפנה אלי אפילו בפרטי. חשוב לי להיות בטוח שאני באמת ילמד משהו מקרוס כזה ולא יצא עם סתם כאבי ראש מיותרים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה לשפת C, היא עדיין ב SOURCE עכשיו כשאני מנסה לקמפל זה מבקש ממני כלמיני קבצים: (strings.H לדוגמא) איפה אני כול להוריד אותם, ומישהו יכול להגיד לי איך קוראים להם באנגלית??, אני יוטדע שבעיברית קוראים להם רבצי הידור, אך כיצד קוראים להם באנגלית? ??? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אני ניצב מול הבעיה הבאה. אני זקוק לרשימה מלאה של המילים בעברית שלהיפוך המילה יש משמעות לדוגמא : מוח-חום בתוך-כותב ישן-נשי וכו.... מה שאני צריך שתוכנה תעשה ,זה שתעבוד עם מערכת הנתונים של מילון. תתחיל מהמילה הראשונה.{תהפוך אותה ותתאים את המילה לשאר המילים במילון. עד אשר תמצא התאמה {או לא תמצא} וכך תסרוק את כל המילים במילון. ותייצר רשימה {שניתן להדפיס על דף} של כל המילים שמצאה בצורה הרגילה וההפוכה. בדומה למה שהראתי למעלה. למרות שיש לי ידע בסיסי בתיכנות , אין לי מושג איך למצוא מילון אלקטרוני שיהיה ניתן לעבוד איתו בנקל עם שפת תיכנות. ואין לי הרבה ידע בתיכנות עם קבצים חיצוניים. אני אובד עצות , ואני אהיה אסיר תודה לכל מי שיעזור לי לפתור את הבעיה המעיקה הזאת. או…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה ברצוני להתחיל ללמוד שפת C אין לי כול ידע בשפת תיכנות אחרת.. היסתכלתי בהרבה אתרים וראיתי ולא יודע הם נראים לי קשים.. אז אני פירסמתי את ההודעה הזאת כדי שתמליצו לי על אתר אינטרנט שאפשר ללמוד ממנו ו.. יש מצב שמישהוא יוכל ללמד אותי באיי סי/מסנגר? תודה רבה..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. באתר הבא: any.do אפשר לראות שהווידאו אינו Flash, אלא HTML5 (אם אני מבין נכון). כיצד עושים זאת? הייתי רוצה גם כן להטמיע ווידאו בצורה הזאת. תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אני רואה שאתם ממש מזלזלים כנראה היה לכם "חויות" מהעבר אז ישנם עוד פורומים שישמחו לקבל על עצמם דבר מתמשך כזה ההפסד כולו שלכם בפורום אחר דבר כזה הצליח כ 3 חודשים. ראיתי דווקא תמיכה מהמנהל בכך שנעץ את הנושא אבל זלזול מלא ממכם אז אין בעיה לבטל את זה כמו שזה התחיל אני לא מפסיד מזה כלום.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא דרך להדליק ולכבות את ה-WIFI באמצעות קוד. אני מתכנת ב-C# וברור לי שיש צורך בקריאות מחוץ ל-Framework. כל מה שנמצא עד כה הוא ל-Windows Mobile ואני צריך ל-Windows CE. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצר משחקים וכבר התחלתי ללמוד שפת סי (ואחרי זה אלמד סי ++) והייתי מעוניין לדעת מה עוד אני צריך ללמוד אחר כך כי אני לא מתמצא כלל בנושא זה שמעתי על opengl directx3d מישהו יכול להסביר לי מה הההבדל ביניהם ומה צריך ללמוד לפני שלומדים כל אחד מהם. בנוסף הייתי רוצה להבין יותר מה זה מנוע גרפי ומונע פיסיקלי וכד' אם מישהו יכול להסביר לי את כל תהליך בניית המשחקים פרט אחר פרט הודה לו מאוד.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
student* removes(student *head,char id[9]) { student *nav,*nav3; nav=head; while(nav!=NULL) { if(strcmp(nav->id,id)==0) { printf("code 22\n"); nav3=nav->next; free(nav); return nav3; } if(strcmp(nav->next->id,id)==0) { printf("code 23\n"); nav3=nav->next; nav->next=nav->next->next; free(nav3); return head; } nav=nav->next; } } שליחה: head=removes(head,id); פונציה למחיקה לפי מחרוזת id זה עובד בסדר כל עוד אני לא משתמש ב free כדי לשחרר את מה שמחקתי if הראשון בודק אם התא שאני רוצה למחוק שווה למצביע head תחילת הרשימה if השני בודק אם התא הבא (next) שווה לתא שאני רוצה למחוק שני מצבים ראוש רשימה וגוף רשימה אני לא מבין למה free…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאומרים שצד שרת זה קוד שרץ בצד של השרת ולא בצד הלקוח, אז השרת הזה, זה תוכנה שמתקינים או זה חלק מההוסטינג כשקונים את האתר ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. שאלה פשוטה לי אליכם: האם הפונקציה strcpy יכולה להעתיק רק מחרוזת מסוג char[] ל char[], אך איננה מסוגלת להעתיק char* ל char*? כאשר אני מנסה להעתיק char* ל char* הנני מקבל שגיאת הרצה, לדוגמה עבור הקוד הבא: #include <string.h> #include <iostream.h> void main() { char *string1="hw"; char *string2="zone"; strcpy(string2, string1); cout<<string2; } תודה מראש, קובי.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם הפקודה הבא חוקית? mov al,[104h];104h contains a predefined value כשהרצתי את הפקודה על emu8086 זה עובד אבל לפי המדריך של Underwar זה לא חוקי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן :--) לפני כמה זמן ראיתי אתר אחד שיש בו מין איש שאפשר לרשום לו הודעה והוא עונה לך כלומר לשוחח איתו אתם בטוח מכירים כאלה דברים משהו בסגנון הזה : http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=112444&sid=10 איך קוראים לדברים האלה ? איך יוצרים אותם ? כלומר איזה שפות תיכנות צריך לדעת ? איך קוראים לכל הנושא הזה בכלל ? עוד דוגמא - אם שיחקתם במשחק המצויין ( ! ) Deus Ex לקראת הסוף אפשר להגיד יש שניים כאלה : Daedalus ו Icarus אני יודע שזה משחק אבל האם הדברים האלה דומים למשל למה שיש בכתבה בנענע ? * מצטער אם השאלות שלי מטומטמות פשוט אני לא יודע איך לגשת לנושא ...
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב !! בניתי משחק רבסי ב - JAVA אשר בו יש בין היתר את פונקציית הערכת המהלכים אך יש לי בה בעיה כאשר אני מעוניין שהיא תתן ניקוד יותר גבוהה לנקודות / מהלכים שהם בקצוות הלוח וניקוד גבוהה אף יותר לנקודות / המהלכים שנמצאים בפינות של לוח המשחק.. איך אני מסדר את קוד הפונקציה כך שהיא ותענה על הדרישה ? הקוד הינו : public int getValueByPoint(Point p,int participent) { int points = 0,maxPoints = -9999,row,col; for(int i=0;i<8;i++) { loop2: for(int k=5;k>0;k--) { row = p.x+(spokes[i].x*k); col = p.y+(spokes[i].y*k); for(int j=0;j<4;j++) { row -= spokes[i].y; col -= spokes[i].x; Point tmpPoint = new Point(row,col); if(…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש למישהו מושג למה באתר הזה התפריט לא עובד במסך הצר של סמרטפון? http://www.smadar-short-stories.co.il/ לעומת זה, שזה כן עובד (אותה תבנית): http://twentythirteendemo.wordpress.com/ תודה שריה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-