תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
משהו יכול בבקשה להסביר מה אומר b\ ב- regular expressions של פייתון (ובטח גם ברוב השפות האחרות)? אפשר דוגמה לשימוש של זה אולי? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם יש לי כמה קבצי js בהם יש json, שבנויים אותו דבר , רק הנתונים שונים. איך אפשר לעבור על כל הקבצים האלה ולהביא את התוצאה מכל קובץ? אני מדבר על חיפוש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות ציט בOPEN GL שבעצם הגרפיקה של המשחק לא תיצור צורות מלאות אלא רק את הקווים של הצורות וכך אני אוכל לראות מעבר לקירות.. דוגמא: עם מישהו מכיר דבר כזה או יודע איך לבנות.. אני אשמח לכל עזרה..תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום אני מנסה לעשות קובץ bat פשוט מאוד שיעשה לי את כול הקבצים בתקיה שמסתיימים בסיומת txt שיכתוב להם בהתחלה $ מה הכוונה נגיד eli.txt שיהיה eli.txt$ שרק יוסיף את הסימן דולר להתחלה הצלחתי לעשות אבל הוא מוריד לי את האות הראשונה של הקובץ ומחליף אותה בדולר וזה לא טוב אני צריך שכול האותיות ישארו ורק הדולר יכנס זה הפקודה שאני רשמתי rename *.txt $*.txt תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
נניח ויש לי זמן = 52200 אני צריך לפצל את הזמן לשניות דקות ושעות אני מצליח להגיע לשעות אבל מסתבך עם הדקות והשניות ... hours = time/3600 יתן לי 14.5 אבל 0.5 ירד בגלל שזה מספר שלם.
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, יש לי טופש שכשממלאים אותו כל השדות נשלחים לי לאימייל. עכשיו אני רוצה להוסיף שדה שכשימלאו אותו גם הוא יישלח אלי. איך עושים את זה בדף PHP ? העלתי את שני העמודים כי זה עם למעלה מ500 שורות כל עמוד. http://www.apply-online-loans.com/loanwebsite.rar אולי בכל זאת אפשר לפרסם את קוד פה בפורום ? אשמח מאד אם תעזרו
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
התקנתי android studio ואני מנסה להריץ סתם תוכנית של hello world על אימולטור של למשל nexus 5. כשאני לוחץ הרצה אני מקבל את ה error הבא: emulator: ERROR: x86 emulation currently requires hardware acceleration! Please ensure Intel HAXM is properly installed and usable. CPU acceleration status: HAX kernel module is not installed! חיפשתי איך תלקן את הבעיה ולא הצלחתי לפתור אותה התקנתי את הpackage שצריך איפשרתי בביוס virtualization והבעיה עדיין נוכחת... אשמח לעזרה
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש דרך לבנות בפסקל בוטים או כל דבר שקשור לאינטרנט ? שמעתי שלשפה אין קשר לאינטרנט בכלל.. ואני די טוב בפסקל ואני לא יודע מה לעשות..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן...... http://www.arcadia.co.il/wizforums/display_topic_threads.asp?ForumID=7&TopicID=285&PagePosition=1 קבלו.... מי שיבנה סקריפט בעברית יקבל נגן MP3 חינם..... רגע.. אם הם מחפשים אנשים שיכתבו להם את הסקריפט..... זה אומר שאין להם עדיין עברית נכון? זה אומר שלא יהיה להם באוקטובר את העברית גם?? עריכה: זה קשור לפורום הזה.... אני מפרסם את בשביל אנשים יודעים לכתוב את הסקריפט
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! אני שובר את הראש כבר כמה זמן, וקיוויתי שתוכלו לעזור לי: 1. כתוב תוכנית הקולטת מספר ומציגה כפלט את סכום ספרותיו. 2. האם ספרות המספר ממויינות בסדר עולה? בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש דרך לקבל קוד שגיאה משגיאות קיימות ב.NET בדומה לHRESULT בC++? אני יודע איך לזרוק אחת עם HRESULT אבל בכל הדיפולטיות אני לא מוצא שום פרופרטי או מתודה שמוציאה את זה, אני לא רוצה לפרסר עכשיו 20 אופציות טקסט או להוציא סיפורי סבתא החוצה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם! אני בונה איזה תוכנה ב vb.net אשר תשלוף כמה נתונים מתוך תוכנת הפקסים של WINDOW XP . הבעיה היא שאני לא יודע איפה הנתונים הללו נמצאים. לא מצאתי שום DATABASE או משהו דומה. אני רוצה לשלוף למשל את מספר הפקס שממנו נשלח הפקס וכו". תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לכתוב תוכנית ב C שהופכת אותיות קטנות לגדולות ולהפך, למשל אם אני מקליד nice התוכנית צריכה להפוך את זה ל NICE. ודבר נוסף אם יש לי מערך מסוג CHAR איך אני יכול לבדוק אם הוא מכיל מספרים בתוכו (מבלי לכתוב תנאי עבור כל מספר ומספר בנפרד כמובן) מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך ניתן לדוגמא לבצע פקודה כמו gotoxy(); clrscr(); וכו... בc++??? אם אפשר לתת דוגמא קטנה , תודה. ???
-
- 5 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שאני שואל אני יסביר קצת על הרקע בשפות התוכנה שלי כדי שתוכלו לכוון אותי קצת יותר. יש לי ידע רחב ב- vb5/6 html,javscript,asp,php,sql וידע שטחי ב- c\c++ .net למיניהם ובשלל שפות (אבל שטחי) אני רוצה להתחיל להתמקד ב java רציתי לשאול תחילה על מה אתם ממליצים בתור התחלה. במה צריך להתמקד כדי שיהיה בסיס טוב . באיזה תוכנה כדאי לעבוד ומתי ? ואיזה עזרים יש . אני יותר מאשמח לכל מי שיעזור לי ושיהיה לנו לילה "בכיף"
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני משתמש ב VC++ .net רציתי לדעת איך אני מוסיף פקד oxc לתוכנית וגם האם הפקדים האלה הם סוג של יחידות ספרייה תודה
-
- 5 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לגרסה 4.2- juno. למישהו יש המלצה? ניסיתי להתקין כמה אבל ללא הצלחה, וגם את marketplace אבל הייתה לי שגיאה. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מזמן לא הייתי פה ,עשיתי עיצוב חדש מעוניין בחוות דעת... עדיין לא מוחן 100% אבל באופן כללי השבלונה מוכנה : טכנאי מחשבים צור קשר מחירון טכנאי מחשבים
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש בנושא שפת התכנות וכאשר ניכנסתי למדריכים של שפות שונות : c,# c++,java אף אחד מהמדריכים שקראתי לא באמת הסביר למה זה עוזר בלימודי המחשב ומה תוצאה הסופית של כל שפה כזאת. הייתי מאוד שמח אם מישהו היה מסביר לי ושיהיה שבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.התוכנית צריכה לקלוט מחיר כרטיס טיסה בדולר ואת שער הדולר הנוכחי ולפלוט את המחיר בשקל ומחיר אחרי הנחה של 17% 2.התוכנית צריכה לקלוט 2 תוצאות של שני שחקנים ולפלוט מי ניצח או אם יש תיקו . המרחק בין השחקן לבור הוא 10 ס"מ והבור באורך 1 ס"מ. תודה רבה<:
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אפשר ב-HTML/JAVA SCRIPT לבצע שינוי צבע LINK מודגש (לא מתכוון לאחר לחיצה על הקישור), בעת סימון הקישור. כמו שבעת סימון קישור מופיע קו מתחתו אלא שאני רוצה שצבע הטקסט/הרקע ישתנה לצבע אחר. תודה...
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
האם יש טעם ללמוד html או שעדיף ללמוד xhtml למרות שהיא מעצבנת? האם בגלל המעבר לxhtml יש מצב שבעתיד (גם הרחוק) הדפדפנים לא יתמכו באתרים שנבנו בhtml ? ושאלה אחרונה ASP או PHP ? רוב האנשים ששאלתי אומרים שעדיף ללמוד PHP בגלל שהיא יותר נגישה וידידותית ושוות ערך ובגלל שהפסיקו לפתח את ASP. אך שמעתי גם קולות שאומרים שASP יותר חזק. אז לפני שאני מתחיל ללמוד... מה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור קובץ שיהיה בסגנון bat או כל אלטרנטיבה אחרת המטרה שלו היא להוריד למחשב קובץ שנמצא על שרת שלי (לדו: http://84.154.454.54) ע"מ להתחבר לשרת יש צורך להקיש שם משתמש וסיסמא רגילים (ברגע ששמים את הכתובת הוא מבקש אותם) השרת הוא IIS6 . בתוכו נמצא קובץ פשוט לדו : אם לחצתי על הקובץ (לדו bat) הוא יוריד לי את הקובץ על השרת למיקום ידוע מראש . תוחדה לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש ב2 Threadים. הם עושים את אותה פונקצייה, אבל כל פעם עם מספר אחר.. לפעמים הפונקציה נתקעת. המטרה שלי שאם הפונקצייה תתקע אצל אחד, אז השני יעשה אותה, רק עם המספר הבא.. אז ככה: א. איך אני עושה שרק תהליכון אחד יהיה על הפונקצייה באותו זמן? ב. איך אני יכול לבדוק שתהליכון אחד יותר מידי זמן על אותה פונקציה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי ליצור דף WAP פשוט שמקשר לקבצים שונים, אך כשאני מנסה להיכנס לדף דרך המכשיר, הוא מודיע לי שיש "שגיאת ניתוח". זה הקוד שהכנסתי: <?xml version="1.0"?> <!DOCTYPE wml PUBLIC "-//WAPFORUM//DTD WML 1.1//EN" "[url]http://www.wapforum.org/DTD/wml_1.1.xml">[/url] <wml> <card id="card1"> <a href="sib.mid">sib.mid</a><br/> <a href="r.mid">r.mid</a><br/> <a href="pma.mid">pma.mid</a><br/> <a href="p.mid">p.mid</a><br/> <a href="osc.mid">osc.mid</a><br/> <a href="ne.mid">ne.mid</a><br/> <a href="na.mid">na.mid</a><br/> <a…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-