עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Zanzibar,

היי, אני מנסה להכין דף לסינון מוצרים עם AJAX (סינון לפי מחיר, צבע המוצר, חברה וכו,) השאלה היא איך אני הופך את הבחירה של המשתמש למחרוזת SQL? למשל המשתמש בחר להציג פריטים שהם בצבע כחול, מחברת אפל ומהמחיר הזול ליקר, המחרוזת שלי צריכה להראות ככה: SELECT * FROM products WHERE product_color = 'blue' AND product_company = 'apple' ORDER BY PRICE ASC <ul> <p>Filter by color:</p> <li><input type='checkbox'>Blue</li> <li><input type='checkbox'>Green</li> <li><input type='checkbox'>Yellow</li> <p>Filter by company:</p>…

2. אבל אני רוצה לכתוב אותה ע"י משתנה אחד (ע"י שימוש בפקודות בסיסיות). האם זה אפשרי? אסביר: כתבתי על ידי 2 משתנים a s #include <iostream> using namespace std; int main () { int a; int s; cout<<"Give me a tri-number:"; cin>>a; a=a/10; s=a%10; cout<<"The answer is:"<<s <<endl; return 0; }

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by skywalker13,

שלום עשיתי תופס וקישרתי אותו לבסיס נתונים אם asp ואז אחרי שאני מכניס נתונים לתופס ועושה submit. הוא רושם שגיאה ושהבסיס נתונים או האובייקט ניתנים לקריאה בלבד. אז הלכתי לקבצים בדקתי ואין קבצים שנמצאים במצב קריאה בלבד ואז שמתי לב שכל תיקיית ה-locahost שלי היא כולה במצב קריאה בלבד. אז נכנסתי לאפשרויות של התיקייה וניסיתי להוריד את ה-read only. הורדתי סמן לחצתי אישור בדקתי עוד פעם את האפשרויות של התיקייה ועדיין מסומן מצב קריאה בלבד. תודה מראש לכל מי שיצליח לעזור!

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  4. שלום חברים. אתר מסוים, אשר מקבל תרומות בשתי דרכים: האחת - פייפאל. השנייה - כרטיס אשראי. הרצון שלי הוא לקטרג את התורמים על פי סך התרומה. למשל - כל אלה שתרמו מעל 5 שקלים, על אלה שתרמו בין שני שקלים ל 5 שקלים, וכל אלה שתרמו עד 5 שקלים. האם יש דרך לעשות זאת? ממש תודה, הדבר מאוד חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by dekgol,

אהלן יצרתי לי struct פשוט: public struct Student { public int studentID; public string studentName; public decimal averageGrade; public Student StudentObject() { Student name; Console.WriteLine("Please enter student ID"); int a = Int32.Parse(Console.ReadLine()); Console.WriteLine("Please enter student name"); string b = Console.ReadLine(); Console.WriteLine("Please enter student avarage grade"); decimal c = decimal.Parse(Console.ReadLine()); name.studentID = a; name.studentName = b; name.averageGrade = c; return name; } אך משום מה אני לא מצליח להיכנס למטודה שלו static voi…

• 5 תגובות
    • 932 צפיות
  6. Started by Far_Away,

אני צריכה לכתוב פעולה שמקבלת מערך בגודל 8X8 ומיקום לדוגמא 0,0 הפעולה צריכה לסמן ב1 את כל התאים שבאלכסון של המיקום זה הקלט: 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 0,0 וזה אמור להיות הפלט: 90000000 01000000 00100000 00010000 00001000 00000100 00000010 00000001 זו הפעולה שרשמתי: static int[][] markAlachson(int[][]arr,int row,int col) { for(int j=0;j<8;j++) { arr[row][col]=1; row++; col++; } return arr; } הבעיה שאם מכניסים את אותו מערך ועםמיקום שונה מתקבלת שגיאה שהפעולה חרגה מגבולות המערך למישהו יש רעיון איך לשפר את הפעולה?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. HTML וCSS בסיסיים אני יודע. עכשיו אני מעוניין לבנות אתר באמצעות PHP. עברתי על כמה וכמה מדריכים שמצאתי ברחבי האינטרנט ,והשאלה שלי היא כזאת לפי מדריך אחד ראיתי שאני בעצם יוצר אתר דינמי וממלא את דפי האתר באמצעות בסיס נתונים MYSQL לפי מדריך אחר אני פשוט בונה דפי HTML ובתוכם אני בעצם כותב את הקודם שלי , למעשה אין שום שימוש בMYSQL. אשמח לקבל הסבר שיעזור לי בבנית האתר שלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  8. שלום אני מתכנת php מתחיל והחלטתי לקחת על עצמי פרוייקט ולהקים פורום מאפס בנתיים בניתי מסד נתונים קטן וכמה דפים ב php html אפשר בפורום בנתיים להירשם לפורום לעשות כניסה ליצור הודעה חדשה בפורום וכול ארבע הודעות הוא פותח דף חדש להודעה אחרונה וככה אלה למשל a b c d e f g h i j אז יהיו 4 דפים שבדף אחרון יש רק הודעה אחת שהיא a וגם אפשר להיכנס להודעות ולהגיב עליהם לערוך כול הודעה שהגבת ושייכת לך או למחוק אותה וגם אני בהתחלה של שליחת הודעות בין משתמשים באתר בנתיים מצליח לי עד כו אני מצרף פה את הקוד של המסד נתונים ולדוגמא את הקוד של הphp בדף שמגיבים על הודעות ויוצרים הודעות אני רוצה לציין כול המשתנים שלי נתתי להם כול מיני שמות מוזרים וגם לא השתמשתי כמעט בפונקציות כול הקוד מסורבל אבל …

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. יצא לי לדבר עם מישהו שבונה מערכות מידע מקוונות באינטרנט למכללות, בתי ספר , עסקים וכולי אז שאלתי אותו בתור בור גדול בנושא , "מה , אתה יושב וכותב את הקוד ממש מאפס ? " הוא אומר לי מה פתאום יש לי מערכת מוכנה לבניית כל סוגי מערכות מידע , ואני בונה מערכת ממש כמו לגו . כלומר לא נוגע בקוד בכלל ! אז חשבתי לעצמי , ידוע שפעם התקמצנו על כל קילו בייט וכל טיפה של כח עיבוד , והיו בונים קודים מתוחכמים ויעילים להפליא . למשל אם היו כותבים משחקים של פעם כמו שנהוג היום הם היו שוקלים פי 10 ו 20 ללא הגזמה . מישהו שמע ממתכנת עתיק מה דעתו על המתכנתים של היום ? לא שאני נגד נוחות עבודה , ההיפך אם אפשר לחסוך כאב ראש לאלפי אנשים מה טוב ומה נעים

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by Dunul,

שלום, אני מחפש לעבוד עם התוכנה BORLAND C בוויסטה. אני מצליח להריץ, אבל לא לFULL SCREEN וזה משגע אותי. מה גם שאני חייב להשתמש גם ככה בdosbox כדי להריץ את תוכנית הEXE (אני מכין פרוייקט גמר במחשבים) למישהו יש הצעה?

• 5 תגובות
    • 878 צפיות
  11. Started by ohadmits,

אני עושה 10 יחידות מדעי המחשב ול5 היחידות השניות אנחנו בונים משחק/תוכנה תלת מימדי/ת בC#, אני בונה קוביה הונגרית ויש לי בעיה אם אני מסובב פאה רוחבית ואחר כך פאה אנכית אז הקוביה המשותפת לשני הפאות מסתובבת בנוסף לשני הצירים האלו גם בציר Z. בחלק מהעמודים יש מתודות או חלקי קוד לא בשימוש/בהערות זה דברים שהיה לי צורך בהם ועכשיו כבר אין לי וסביר להניח שיהיה בהמשך אז אפשר להתעלם מזה. קישור להורדה:http://www.filefront.com/17428606/Pr...hDirection.rar תודה מראש לעונים .

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. Started by TUCG,

"כתוב תוכנית שתקלוט רשימת מספרים ותבדוק כל מספר אם הוא דו-ספרתי. אם כן, התוכנית תדפיס את סכום ספרותיו. אם לא, התוכנית תדפיס את סכום שתי ספרותיו הימניות של המספר. התוכנית תסתיים כאשר יקלט מספר קטן מ-10" חובה להשתמש ב-WHILE. משום מה לא מצליח לי, לא הולך לי עם ה-WHILE הזה (יש לנו שתי מורות והאחרת תמיד אמרה לנו להשתמש ב-REPEAT) אז אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, למרות גילי הצעיר [15] צברתי נסיון רב בשפה PHP. שימוש רגיל ב OOP, ביטויים רגולרים, SQL, exceptions ועוד... בינתיים התחלתי לבנות לי מעין פורום שבעצם לא יועיל לי בכלום חוץ מצבירת נסיון נוסף. איך אוכל למצוא לי תעסוקה שארוויח ממנה כסף? ניסיתי למצוא לי "עבודה" אך אחרי ששומעים את הגיל 15 מהדהד המספר בראש ולא נותן לי שום אפשרות להשיג משהו. כמו שכולם אמרו לי שאני באמת צעיר מדי, לדעתי דווקא אני כן צריך למצוא לי עבודה - זה יהווה לי אתגר, נסיון וכסף ;D יום טוב, נתי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. אני רוצה שהמשתמש יכניס תאריך לתיבת טקטס ולאחר שתי הספרות של היום, ושל החודש - יכתב אוטומטית סלש. איך עושים את זה? 2. אני רוצה לשים אלמנט שיראה כמו תוית, אבל שהמשתמש יוכל לשנות את הטקסט שלו. באיזה סוג להשתמש? תוית? תיבת טקסט? אחר?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by מאור247,

אני צריך עזרה דחוף!!!! מישהו יכול להעלות לי את המשחק איקס עיגול בשפת C אבל לא יותר מידי מסובך.... עד לרמה של פונקציות בסיסיות!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by gng,

אני בעזרת httprequest מבצע פעולות באתר- ואני מקבל response שהמידע שלו הוא בעצם קוד JS(בצורת טקסט) שבאתר עצמו מוכנס למשתנה(ע"י eval) וכך יש גישה לנתונים. הבעיה שאני מקבל את זה בc# ואז אני לא יודע איך אוכל להוציא את המידע שנמצא שם. json לא פותר את הבעיה כי הטקסט מכיל גם פונקציות. אשמח לעזרה על דרך גישה, תודה מראש. דוגמה למידע: { date:nIDate(2,2012,1,21,5772,5,28,18,38,",0"), write:[69483], news:"",messages:[{id:48035320, from:0,hist:0, session:1583283, content:"/ הוזמנ/ה להצטרף לשיחה",date:nIDate(2,2012,1,21,5772,5,28,18,38,",0")}],postedMessage:0,eval:"Tabs.AddUser2(1583283,new O.User(40643,\"/\",\'211\',4841912,0,null,1));"}

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by BedB0y,

זאת התוכנית : http://dl.dropbox.com/u/24303191/treefunc.txt קורסת בשורה while(isEmptyList(&TreeNodesList)==FALSE) של הפונקציה void printByLevels(Tree tr) לפי הדיבאג זה קורס בסוף, כלומר כשהתנאי לא מתקיים והוא צריך לצאת מהלולאה אבל הוא פשוט קורס. בדקתי והרשימה שהוא בודק אכן ריקה בסוף אבל זה בכל זאת קורס, אין לי מושג למה..מה שגם זה לא קורה תמיד, זה עבד כמה פעמים (יש דוגמת פלט בסוף) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 960 צפיות
  18. אני על יוניקס ואני משתמש בנתיים ב IDE מינימליסטי וJDK לצידו, עכשיו מאחר ולג'אווה יש סינטקס ממש מכוער אם אתה לא משתמש במשהו כמו נטבינס שיעשה את התוספות במציקות בשבילך, אני שוקל לעבוד לנטבינס הבעיה שנטבינס עובד עם gcj ומעניין אותי לדעת מה ההבדל מאחר והוא לא נתמך בערוצי הקוד הפתוח במיוחד

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by orlupo,

אני מחפש קומפיילר לדוס של C (רצוי ++C) ולא Turbo C++ 3.1. בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 882 צפיות
  20. Started by yossi21,

התחלתי ללמוד HTML לבד, אני מנסה למקם תפריט במרכז העמוד ואין לי מושג איך עושים את זה? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הגדרתי קלאס A וקלאס B שיורש ממנו ומוסיף שדות. בMAIN שלי אני בונה VECTOR של <A>. האם אפשר להכניס לVECTOR הנ"ל גם אוביקטים מסוג B?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אני חדש בכל העסק וצריך ספר שיכין אותי לתואר. תודה לכולם :]

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by redead,

יש לי פונקציה שמוצאת מספר ראשוני יש לי פונקציה שנותנת מערך של ראשונים בתחום מסוים עכשיו איך אני לכל הרוחות עושה פוקנציה שמקבל מספר שלם ומחזירה את המספר הראשוני הסמוך לו כאשר הפעלת הפונקציה על המספר 27 תחזיר את הערך 29 , והפעלת הפונקציה על 20 תחזיר 19 , במקרים של שוויון למשל עבור הערך 9 הפונקציה צריכה להחזיר את הקרוב ביותר מלמטה 7. בתור התחלה עשיתי כמובן שאם המספר שאני מקבל הוא ראשוני אז מן הסתם שיחזיר את עצמו אבל מעבר לזה אני לא יודע מה לעשות.. תודה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  24. איפה כדאי ללמוד??ממי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני חדש בתחום למדתי בנתיים html ו css כדי לבנות אתר מידע כשאת החיפוש עושים בשאלה חופשית כמו באתר של אגד http://www.egged.co.il/ זה שרושמים שאלה חופשית והחיפוש מזהה מילים ומילים נרדפות בצירופים שונים. לדוגמא לכל תשובה במאגר מידע אני יכול להגדיר איזה שילובים של מילים ומילים נרדפות יובילו לתשובה השאלה איזה שפות ללמוד בשביל אתר כזה ואיך נקראת מערכת חיפוש כזאת בשביל ללמוד עליה עוד? אם בעתיד ארצה להכניס פרסומות AdSense לאתר שיושב על אחסון חינמי של AWARDSPACE.COM זה אפשרי? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.