עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by dvirf1,

היי. 1. למה אני חייב לעשות המרה ממחרוזת לשלם בקליטת משתנה (אחרת הקומפיילר רושם: cannot implicitly convert type 'string' to 'int')? 2. איך אני יכול להשתמש ב case בשביל משהו כמו: אם הערך בין 90-99 (או בין כל טווח אחר של מספרים)? השאלות שלי נבעו מתוכנית פשוטה שרציתי לעשות: int grade; //commented out// string gradeString; //gets the user's grade in math Console.Write("Enter your math grade: "); grade = Console.ReadLine(); //commented out// gradeString = Console.ReadLine(); //commented out// grade = Convert.ToInt32(gradeString); //creates some blank lines Console.WriteLine(); Console.WriteLine(); //checks the us…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום, למרות גילי הצעיר [15] צברתי נסיון רב בשפה PHP. שימוש רגיל ב OOP, ביטויים רגולרים, SQL, exceptions ועוד... בינתיים התחלתי לבנות לי מעין פורום שבעצם לא יועיל לי בכלום חוץ מצבירת נסיון נוסף. איך אוכל למצוא לי תעסוקה שארוויח ממנה כסף? ניסיתי למצוא לי "עבודה" אך אחרי ששומעים את הגיל 15 מהדהד המספר בראש ולא נותן לי שום אפשרות להשיג משהו. כמו שכולם אמרו לי שאני באמת צעיר מדי, לדעתי דווקא אני כן צריך למצוא לי עבודה - זה יהווה לי אתגר, נסיון וכסף ;D יום טוב, נתי.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. JTextArea - איך מוסיפים לזה Scrolling ? ? ? ? ? תודה.

• 5 תגובות
    • 784 צפיות
  4. שלום, במסגרת בית הספר אנחנו צריכים לכתוב "פרויקט" בשפת אסמבלר. בסמגרת הפרויקט שלי (חלפן כספים) אני צריך לבצע פעולות חילוק, שלעיתים מתבצעות על מספרים גדולים יחסית, ועקב כך שפשוט אין מקום באוגר AL לתוצאה, אני מקבל שגיאת Divide Overflow. האם למישהו יש רעיון כיצד אני יכול לבצע את פעולות החילוק האלה מבלי להיתקל בשגיאה הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by YardenG,

שלום, יש לי טופש שכשממלאים אותו כל השדות נשלחים לי לאימייל. עכשיו אני רוצה להוסיף שדה שכשימלאו אותו גם הוא יישלח אלי. איך עושים את זה בדף PHP ? העלתי את שני העמודים כי זה עם למעלה מ500 שורות כל עמוד. http://www.apply-online-loans.com/loanwebsite.rar אולי בכל זאת אפשר לפרסם את קוד פה בפורום ? אשמח מאד אם תעזרו

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  6. שלום!, אני צריך לקלוט מחרוזת כלשהי ולפרק אותה לתווים בשביל לבדוק משהו איתם. איך עושים? ד"א הכל בConsole Application, תודה, Aviko

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by baruch_555,

יש לי 2 שאלות לענות בשפה C# אבל אני גם יבין אם תעזרו לי בשפות אחרות: פתח ויישם בשלבים אלגוריתם הקולט מחרוזות עד לקליטת המחרוזת "the end" ,כל מחרוזת מכילה תת-מחרוזת המופרדות בינהן בתו '0'. עבור כל מחרוזת יש לבנות מחרוזת חדשה כך שבכל תת-מחרוזת שלה יופיעו התווים בסדר הפוך לסדר הופעתם בתת-מחרוזת של המחרוזת המקורית, ולהציג אותה כפלט. לדוגמא: עבור המחרוזת "b0$%y0ggf0" , תוצג כפלט המחרוזת "b0y%$0jgg0". מעבד התמלילים "smarty" יודע לבדוק אם יש במשפט 2 מילים רצופות זהות, ולבטל אחת מהן. כתוב פעולה המקבלת מחרוזת המכילה משפט, ומבטלת בה את כל ההופעות החוזרות ברציפות של מילה. כל מילה שהופיע ברצף , תישאר פעם אחת. ידוע שבין מילה למילה מופיע התו רווח. הפעולה תחזיר את המשפט המעודכן.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. עברתי קורס VB לפני שנתיים בחופש הגדול והוא היה מיעוד לבני נוער...כמו כן היו שם קורסים נוספים...וגם הם לבני נוער..

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  9. אני צריך לקלוט ערך משורת הארגומנטים אני אמור לבדוק את args[0] אבל אני לא יודע איך עושים זאת...? ויש גם את הקטע שהופכים ממחרוזת לint (אני צריך את זה להמשך התרגיל)...

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  10. Started by ~שירה,

אני צריכה לצור קובץ וכל פעם להכניס לתוכו עוד פרטים ושזה יעמוד בטבלה מסודרת <עמודה של שם, עמודה של שם משפחה, עמודה של טלפון וכו'> איך עושים את זה??? אשמח לכל עזרה שהיא. לא מוצאת את ידי ורגלי.

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  11. Started by matteo,

איך אפשר לעשות בסיפיפי יענו נגיד שזה ילחץ על אנטר

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by alex15,

שאלה ב C# .. מה ההבדל בין write ל writeline ? console.write("{0}"1) ל console.writeline("{0}"1) מה ההבדל ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. http://img242.imageshack.us/img242/1184/16143267fn3.png כמו זה רק בלי עיצוב, כפתור הבא והקודם. איך עושים דבר כזה??

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  14. Started by hakimon1,

לום לכולם אני מחפש מערכת של oscommerce-2.2 מתורגמת לעברית אם מישהו יודע על מקום שאפשר להוריד או שיכול לעזור לתרגם.. ושאלה נוספת האם המערכת של PHPNUKE יש לה יכולות להוות אתר מכירות עם קטלוג וממשק של מכירות והכל? תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by nehmia,

איך אני מגדיר?

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by Spitted,

אוקיי אז ככה יש לי רשימת משתמשים ואני רוצה שבתור מנהל הוא יוכל למחוק חלק מהמשתמשים אז עשיתי טבלה עם המשתמשים ולכל אחד מהשמות יש Checkbox, שה-Name שלה הוא ה-Nick של המשתמש אחרי זה ב-ASP עשיתי לולאה של כל השמות, ויש לי ככה: While not r.eof if request.form("'" & r.fields("Nick") & "'") = on then c.execute "delete from Reg where Nick = '" & r.fields("Nick") & "'" השגיאה היא בשורה השנייה והיא Syntax Error אני מניח שזה בעיניין ה-on כי לא היה לי מושג מה Checkbox מחזיר שהוא מסומן וחיפשתי מלא בגוגל, לפי מה שהבנתי אם הוא מסומן אז הוא מחזיר on בבקשה תעזרו לי למצוא את הטעות, תודה

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  17. שלום, מישהו יודע כיצד ניתן להגדיר file type בעזרת סי-שארפ? אני רק יודע שסיומות הקבצים והתוכנות בהן הן נפתחות מצויות ברג'יסטרי ב-HKEY_CLASSES_ROOT... תודה רבה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  18. היי חברה.. אני מתכנת הרבה בJS ואני כבר מעל הממוצע .. לא מזמן התחלתי לתכנת קצת ב ASP רק בשביל החלק ההגנתי ... עכשיו אני נתקלתי בבעיה הכי פשוטה בעולם, אני לא מצליח להתחבר לקובץ ACCESS פשוט וזה משגע אותי לפי מה שהבנתי זאת הפקודה כדי ליצור התחברות <% set conn=Server.CreateObject("ADODB.Connection") conn.Provider="Microsoft.Jet.OLEDB.4.0" conn.Open "c:/webdata/northwind.mdb" %> אבל משום מה שאני רושם את זה בASP הוא נותן לי שגיאה (כמובן ששניתי את הנתונים לפי הצרכים שלי.. ב CONN OPEN רשמתי את המיקום של הקובץ שלי.. ניסיתי הכל וכלום לא הלך ! הוא פשוט נותן לי שגיאה 500 כיאילו הדף לא טוב וזהו ... (משום מה פעם הוא נתן לי שגיאה מה בדיוק הבעיה אבל עכשיו זה פשוט לא נותן לי כ…

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין ללמוד בניית אתרים באינטרנט בצורה מקצועית .יש לי כרגע זמן פנוי (חופשת מנוחה לאחר ניתוח), יש לי ידע קודם ב HTML מלפני זמן רב וניסיון בבניית אתר לא קטן בעבר.רציתי לדעת מהן השפות הפופולריות ביותר כיום לבניית אתרים מקצועים וכיצד ניתן ללמוד אותן ? האם זה אפשרי ללמוד ע"י הכלים המוצעים באינטרנט או שעלי להרשם לקורס ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ניר.,

מישהו יודע כיצד אני יכול להוסיף את האפשרות של הוספת סמיילים כך שהמשתמש בוחר את הסמיילים (אשר יוצגו במסודר בתוך טבלה) אז הסמיילי יתווסף להודעה שלו (כמו בסגנון של הוספת הסמיילים במסנג'ר והאיסיקיו)? הערה: יש לי את הסמיילים אני צריך עזרה רק באופן המימוש (לפי השאלה) של הקוד.....

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by ilay22,

ברמה גבוהה, רצויט עם נסיון או ידע בבנית משחקים לצורך ייעוץ בפרוייקט

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  22. שלום, אני במגמת מחשבים בבית ספר ואנחנו לומדים עכשיו ASP... הכנו לפי הוראות מהספר קובץ ASP שמקבל נתונים מהטופס הרשמה ומכניס אותם לטבלה של ACCESS. בבית ספר שיש בו מחשבי XP הכל עבד טוב ויפה כי יש שם IIS 6.0 אבל לי בבית יש VISTA ולכן IIS 7.0... אצלי בבית הקובץ שמקבל את הנתונים ומכניס לטבלה של ACCESS לא עובד וכותב שגיאה 500.... צירפתי את קובץ הASP אשר עבד לי בבית ספר אשמח אם תעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה מראש אלון סיאני [attachment deleted by admin]

23. שלום מחר בגרות במדעי המחשב ב' ומכיוון שיש חומר פתוח ואני קצת חלש בעצים(יודע את החומר אבל יכול ליפול...חבל על ההגשה- 100) אני רוצה לאסוף כמה אלגוריתמים בסיסיים שלא יהיה לי לחשוב עליהם בזמן המבחן אז אם אפשר את עזרתכם לרעיונות ואני יממש כבר למשל אלגוריתם לבדיקת רמה בעץ של צומת כלשהיא בצורה הזו: רמה בעץ(T,צומת) 1.אם עץ ריק(T) או אחזר שורש(T)=אחזר שורש(צומת) 1.1 החזר 0 2.אחרת 2.1 אם עץ ריק(תת עץ ימני(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ שמאלי(T)) 2.1.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת) 2.2 אם עץ ריק(תת עץ שמאלי(T) וגם לא עץ ריק(תת עץ ימני(T)) 2.2.1 החזר 1+רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) 3. החזר 1+ (רמה בעץ(תת עץ ימני(T),צומת) + רמה בעץ(תת עץ שמאלי(T),צומת)) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by syaron66,

שלום לכולם אני כבר זמן מתעסק עם הסטרינגים בvisual c++ בכל אופן מישהו יודע אולי על הליך מסודר לבצע את ההמרה הנ"ל? בגדול אני רוצה לקחת את הסארניג מtextbox שהוא string^ ולהמיר אותו לטובת פונקצייה שמקבלת WHCAR* ? => LPARAM (הפונקצייה היא getwindow( תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום כתבתי תוכנית פשוטה שקולטת מהמשתמש זמן בדקות ומתרגמת אותו לשעות ודקות. קוד התכנית: #include <stdio.h> int time,*phours,*pminutes; void ConvertTimeToHM (int time, int *phours, int *pminutes) { *phours=time/60; *pminutes=time%60; } void main(void) { printf("Enter a number representing minutes\n"); scanf("%d",&time); ConvertTimeToHM(time,phours,pminutes); printf("Hours: %d\n",*phours); printf("Minutes: %d\n",*pminutes); } כשאני מפעיל את התוכנית, אחרי קליטת הערך אני מקבל הודעת שגיאה של וינדוס, כזאת שלא בדיוק מפרטת מה הבעיה. מתברר שהשגיאה נגררת משתי הפקודות שימוש בפוינטרים שבתוך הפונקציה convert. לא משנה איזה ערך אני כותב שם אני מקבל הודעת שגיאה. תודה לעוזר…

• 5 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים