תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לבנות אתר באיזה פרויקט שלי בעזרת PHP, CSS ,JAVASCRIPT עכשיו בעיקרון למדתי CSS דרך http://www.w3schools.com/css/ השאלה היא איך בעצם להתחיל את הקטע של העיצוב ? מאיפה להביא רעיון ? יש אתרים שיש בהם גירסאות של עיצובים להורדה ומשם אני ימשיך וישנה דברים ? מה אתם ממליצים בנושא? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב! אני תקוע מספר ימים על בעיה של החלפת תמונות, בכל מקום שקראתי משום מה כולם ממליצים על בנית מערך של תמונות מוכן מראש ומתוכו לבחור בכל פעם תמונה, אני החלתתי לבנות את זה בצורה אחרת כל התמונות בתקיה יהיו במספרים מ1-10 (אפשר גם הרבה יותר) ואז בעזרת פונקציה של גאווה סקריפט אני פשוט מחליף כל פעם תמונה על פי מספר שיש בלולאה משום מה זה לא עובד . צירפתי את הקוד של כל העמוד <html> <head> <title>new</title> <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge,chrome=1"> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="style.css" /> <script language="javascript1.2"> var hel_a = "images/"; var delay = 2000; var counter = 0 function swapimge…
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לכתוב מנהל משימות כאשר שורה ברשימה מכילה תאריך,שעה ואת המשימה עצמה,כמובן שיש כמה שורות כאלו. השאלה היא איך ניתן למיין את הרשימה לפי תאריך.שעה כאשר היא בפורמט כזה? אני התחלתי לעבוד עם JLIST כאשר מה שנשלח לרשימה זהו וקטור המכיל את כל הנתונים הנ"ל. האם צריך לשמור כמה מבני נתונים ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מנסה לשמור קובץ לXML יש בו משתנים מסוג int float וכו'... בעייתי היא, כאשר אני רוצה לשמור משתנה מסוג brush יש שגיאה. כיצד אפשר לשמור בכ"ז? את משתנה color שרציתי לשמור, חילקתי ל3 int ים כי גם color לא מוכר בשמירה. אשמח לעזרה.
-
- 14 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
איך אני עוברת ומבצעת פעולה על כל שורה בITEMCONTROL?
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אפליקציית winforms שכתבתי משתמשת בקובץ XML כדי לשמור הגדרות משתמש. אם windows קורס מסיבה כלשהי, הרבה פעמים קובץ ההגדרות נעשה מזובל או ריק. כדי לנסות להתגבר על זה הוספתי קובץ גיבוי. אחרי סיום הכתיבה לקובץ הראשי, אני מנסה לקרוא ממנו, אם הצלחתי אני שומר עותק נוסף שלו. בצורה זו, אם משהו קורה לקובץ הראשי, אמור להיות לי גיבוי משמירה אחת קודם. בפועל שני הקבצים נהרסים... XmlWriter writer = XmlWriter.Create(mSettingsFilePath); writer.WriteStartElement("Settings"); foreach (BaseProperty prop in mSettings.Values) { writer.WriteStartElement("Setting"); prop.Serialize(writer); writer.WriteEndElement(); } writer.WriteEndEle…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
כתבתי תכנית בפרויקט ריק וכשאני עושה דיבגר הוא שולח לי הודעה שלמערכת אין אפשרות לאתר את הקובץ שצוין
-
- 21 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרוץ על הנתונים שנמצאים במערך. כתובת המערך נמצא במערך של פוינטרים. זה ניראה ככה: ... const unsigned char upper_A[25]={0x0C, 0x00, 0x08, 0x00, 0x0E, 0x00, 0x09, 0xC0, 0x09, 0x30, 0x01, 0x18, 0x01, 0x7E, 0x01, 0xF8, 0x09, 0xE0, 0x0F, 0x80, 0x0F, 0x00, 0x0C, 0x00, 0x08}; // Code for char A const unsigned char upper_B[21]={0x0A, 0x02, 0x08, 0x02, 0x08, 0xFE, 0x0F, 0xFE, 0x0F, 0x42, 0x08, 0x42, 0x08, 0x42, 0x08, 0xE6, 0x0C, 0xBE, 0x0F, 0x1C, 0x07}; // Code for char B const unsigned char upper_C[23]={0x0B, 0x00, 0x00, 0xF0, 0x01, 0xF8, 0x03, 0x0C, 0x06, 0x06, 0x0C, 0x02, 0x08, 0x02, 0x08, 0x02, 0x08, 0x04, 0x08, 0x0C, 0x04, 0x1E, 0x06}; // Code for ch…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התחלתי ללמוד לאחרונה מסלול של תיכנות (MCPD) ויש לי שאלה קטנה, בעיקרון בשיעורים הראשונים עדיין לא התחלנו לתכנת ממש על המחשב אלא יותר תרשימי זרימה על הנייר, באחת השאלות נתקלתי במשהו שאין לי רעיון איך לפתור, אחד התרגילים היו לקלוט מספר ולהדפיס מאיזה ספרות הוא מורכב למשל אם אני קולט את המספר 123 אז אני אמור לקבל 1,2,3. הבעיה שלי היא שאני בתרגיל מקבל את הסדר הפוך למשל 3,2,1 איך אני יכול להפוך את זה בכילים שעומדים לרשותי כרגע ? (לולאת IF) תודה.
-
- 5 תגובות
- 957 צפיות
-
-
אני צריך ספריה בשפת C שתאפשר לי להתחבר ל FTP + שליחה של קבצים? או כל המלצה על אך לעשות את זה תודה .
-
- 3 תגובות
- 990 צפיות
-
-
משהו יכול בבקשה להסביר מה אומר b\ ב- regular expressions של פייתון (ובטח גם ברוב השפות האחרות)? אפשר דוגמה לשימוש של זה אולי? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני עובד על אתר (מפתיע) ויש לי כל מיני פונ' PHP שעובדות מול השרת ולא ממש מתיישבות על ההגדרה של קונטרולרים, דברים כמו עיבוד תמונה וכ'ו. איפה לדעתכם צריכים לשבת קבצים כאלה? האם אני צריך לאנוס אותם להיות קונטרולרים או שסביר להכניס אותם ביחד עם קבצי הJS?
-
- 3 תגובות
- 921 צפיות
-
-
יש לי פרויקט של ניהול מסד נתונים. ואני רוצה לנהל את הנתונים בעזרת מודול 3 השכבות אני מסתבכת: שיכבת הDL בשיכבת הBL הגדרתי >> using dl ובשיכבת הgui הגדרתי >> using bl קודם כל הוא מסמן לי את שורות הusing בקו תחתי אדום - כלא תקין.. כביכול לא מזהה את זה.. יש לי הודעה שהוא לא מוצא את type של הnamespace - משו כזה.. מה לעשות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה במקום להדפיס על המסך אם printf לשלוח למדפסת יש פקודה כזאת?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם , אולי מישהו יודע מהי הדרך לקבל את שפת המערכת ( ווינדוס בלבד ) ב C ? לדוגמא אנגלית או עברית..... כמו כן אני מניח שיש שוני בין גרסאות הווינדוס השונות XP ומעלה......
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
טוב אז אחרי שהורדתיMicrosoft Visual Studio 10.0 אני לא יודע איך להשתמש יש אולי מדריך בעיברית? דרך אגב אני צריך לתכנת בשפת c
-
- 8 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי נתונים במערך דו מימדי. איך אני מציג אותם בDATAGRIDVIEW בטופס? אשמח לקבל קטע קוד קצר וקולע. תודה
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
הי שלום לכולם, רציתי לדעת אם מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה? אני מניח שאני צריך איזה שילוב של Jquery & php אבל איך? אני גם לא ממש יודע מה לחפש בגוגל כדי למצוא את התשובה. =\ המון תודה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שולח מערך לפונקציה ואני מעוניין לראות את כל איברי המערך בזמן הפונקציה בתהליך ניפוי שגיאות לצורך מעקב, הקומפיילר מראה רק את האיבר הנוכחי (משמע אם אני שולח את כל המערך אני רואה רק את האיבר הראשון), לעומת זאת במערכים המקומיים אני רואה את כל האיברים שלהם. האפשרות היחידה שמצאתי זה להוסיף ידנית אחד אחד את כל איברי המערך ל-watch1. אני משתמש ב-VS. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
1. מלאתי combobox ברשימה, והאיברים שלו על המסך הם: tar.Entities.ItemList (itemList זהו class אליו אני מעבירה את הטבלת נתונים מהשאילתא) - מה לא תקין? 2. יש לי combobox שלאחר שאני בוחרת את אחד האיברים מתמלא לי combobox נוסף בנתונים. א. אם אני לוחצת שוב על הcombobox הראשון כדי לשנות את הבחירה שלי - אני מקבלת הודעת שגיאה : Operation is not valid while ItemsSource is in use. Access and modify elements with ItemsControl.ItemsSource instead. ב. אם אני מעוניינת למלא את הcombobox בנתון בודד, אני משתמשת בADD, אבל אז כשאני בוחרת אפשרות אחרת הוא שם שגיאה שצריך לרוקן אותו. מה לא תקין?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם הבעיה היא כזאת יש לי אתר ויש חוסר סינכרון בתצוגה של האתר בין האקספלורר לכרום. באקספלורר האתר מסודר והכל במקום ובכרום אין סדר , צריך להוריד את הגלגלת בשביל לראות את האתר. מה יכול להיות הבעיה? זה האתר asmagnetim.co.il תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור קורס פיתוח תוכנה במכללת ג'ון ברייס או מכללת האקריו ( בתקווה שלא עברתי על חוקי הפורום ). והייתי מאוד רוצה לדעת אם עצם סיום הקורס בהצלחה מקנה לי אפשרות להיכנס למקומות עבודה מכבדים או שאצטרך לעשות השלמת לימודים בכיוון תואר ראשון וכדומה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי בניתי אתר בתוכנה webmatrix ויצרתי בו דף ליצירת קשר שאמור לשלוח אלי מייל כאשר לוחצים שלח. השליחה מתבצעת דרך שרת SMTP של GMAIL ובניתי את זה ב- CSHTML. הבעיה שאני לא מוצא אף שרת איחסון חינמי שתומך בזה. אם מישהו מכיר שרת כזה אני אשמח. אם לא.. האם יש דרך אחרת פשוטה שאתם מכירים לבצע את זה? ניסיתי כל מיני מדריכים באינטרנט כדי לעשות את זה בשיטה של PHP אבל לא עבד לי וגם בקושי מצאתי מדריך לשליחה עם SMTP. תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי אירועים שנורים מת'רד מסויים, אבל אני רוצה שהם ייקראו בת'רד שרושם את האירוע. משהו בדומה ל INVOKE או BEGININVOKEרק שלא מעורבים פה פקדים... אם זה משהו מסובך, האם יהיה דבילי סתם ליצור Control כלשהו (ללא כל שימוש בו) ולקשר איתו את שני הת'רדים בשביל ה INVOKE? או שאולי יש אובייקט נורמלי שמיועד למקרה שאני מעוניין בו? על איזה סוגי אובייקטים ניתן לבצע INVOKE? ליתר דיוק, אני יותר מעוניין ב BEGININVOKE כי המטרה היא שת'רד אחד יבצע את ה EVENT בזמן שהת'רד שירה אותו ימשיך לרוץ. תודה!
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כיום אני מועסק בחברת הייטק בתור בודק ואני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות. חשבתי על המסלול של MCPD שזה בעצם C# שאורכו שנה - שנה ורבע. אצלנו בעבודה יש הרבה חבר'ה שהיו בצבא ב-8200 ואני מתאר לעצמי שהם התחילו ללמוד בצבא בקורס של ממר"ם. השאלה שלי היא מבחינת היקף החומר מה ההבדלים בין הקורס שאני רוצה לקחת לבין קורסים של ממרם שאין לי מושג כמה זמן הם.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-