תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
כמה צריך לשלם למיקרוסופט כדי לפתח תוכנה ע"ב חבילות הפיתוח ? האם מספיק לקנות את הVISUAL STUDIO שלהם, או שעליי גם לשלם עבור כל COMPONENT שלהם ? אני מחפש על זה מידע אך ללא הואיל...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על אתר. אני משתמש בקוד הבא לשם שמירת התמונות: if (this.FileUpload1.HasFile) { this.FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("~/Projects_Images/Employee_Images/") + this.FileUpload1.FileName); picName = this.FileUpload1.FileName.ToString(); } עכשיו מה שמוזר זה שהתמונות עולות פיזית לתיקיה המיועדת אך בתוכנה הדבר לא מתעדכן. משמע, שאני בודק במחשב פיזית, התמונות מגיעות לתיקיה, אך בתוך התוכנה הם עדיין לא מופיעות. VS ULTIMATE 10 - C# רעיונות למישהו? ***** עידכון ******* הקבצים נמצאים גם בתוכנה אך הם לא מזוהים כתמונה. הם "נראים" רק במידה ואני בוחר לראות את כל הקבצים. בVS2008 זה עבד לי בסדר. הייתכן שהבעיה היא ב VS2010?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כותב אפליקציה בפייתון שבה אמור להיות משולב קוד שרשום בג'אווה סקריפט(עוד צריך ללמוד את זה). אני זקוק למידע שמתקבל מהקוד בג'אווהסקריפט כדי לעשות בו שימוש בקוד שרשום בפייתון. באופן ספציפי אני כותב אפליקציה שמריצה סרטונים מיוטיוב ואני צריך לדעת מתי מסתיים סרטון כדי לעבור לסרטון הבא. לפי מה שקראתי את המידע ניתן לקבל באמצעות youtube player API והוא עובד בג'אווה סקריפט.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני אומר הורדה אני מתקוון לאיך אני עושה שכשאני ילחץ על קישור מסוים הוא יפתח לי דף של הורדה????
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני צריך למיין מערך int ב C רצוי רק עם לולאת FOR ו WHILE/DO WHILE
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי פה ושם על תקשורת בין מחשב לשרת והבנתי שלקודים איתם המחשבים מתקשרים קוראים סוקטים. המטרה שלי היא בנוגע למשחקים מרובי משתתפים. אני רוצה שתיהיה לי היכולת לראות על הצג את הסוקטים שהמחשב שולח לשרת ולראות מה אני מקבל בחזרה. אני רוצה שיהיה לי את האפשרות לחסום סוקטים מהשרת, לשלוח אליו ברצף (ספאם) אולי אפילו כמה סוקטים בלופים. מזה אני מבין שאני צריך לדעת א' - איך באמת כל העיניין של התקשורת עובד בתאוריה ב' - איך אני מקודד לבד תוכנה שתעשה מה שאני רוצה אני צריך שתכוונו אותי למקורות מידע, אולי להמליץ לי על שפה (הידע שלי שואף ל0) ואולי לא יודע מה.. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בJAVA- איך אני מוצא אורך שורה של מטריצה _mat [][] שנתונה? אולי אפשר איך שהוא להשתמש בהגדרות של המחלקה כי זה פרמטר שניתן באיתחול של המחלקה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גלשתי בכל מיני אתרים ופשוט נדהמתי מהעיצובים שלהם כמו האתרים שכאן: http://www.zymic.com/free-templates/33/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/140/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/138/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/121/live-preview/ אני בעצמי בונה אתרים אבל העיצובים שלהם פשוטים וזה בגלל שאני לא יודע איך בכלל לבנות אותם בעיצובים מרהיבים חיפשתי אתרים שיכולים ללמד אותי לעצב ברמה כזו (שימו לב שאין לי רקע כ"כ גדול בפוטושופ) מישהו יכול לעזור ולהביא כמה אתרים?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערך בשם olympic_state שהוא מטיפוס מבנה olympic_state typedef struct{ char state[20]; int num_of_athlets; int gold,silver,bronze; }olympic_state אני צריך למיין אותם לפי מס' המדליות (של כולם ביחד),עשיתי את זה בפונקציה הבאה: void order() { int temp; for(p=olympic_states;p-olympic_states<50;p++) { if( (*P).gold +(*P).silver + (*p).bronze ) < ( (*P+1).gold + (*P+1).silver + (*P+1).bronze) { temp = (*P).gold + (*P).silver + (*P).bronze; (*P).gold + (*P).silver + (*P).bronze = (*P+1).gold + (*P+1).silver (*P+1).bronze (*P+1).gold + (*P+1).silver + (*P+1).bronze = temp; } } for(P=olympic_states;P-olympic_states<50;P++) { printf("\n %s ".P->state); }…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לעבור קורס פיתוח תוכנה במכללת ג'ון ברייס או מכללת האקריו ( בתקווה שלא עברתי על חוקי הפורום ). והייתי מאוד רוצה לדעת אם עצם סיום הקורס בהצלחה מקנה לי אפשרות להיכנס למקומות עבודה מכבדים או שאצטרך לעשות השלמת לימודים בכיוון תואר ראשון וכדומה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, החלטתי לתכנת בשפת c, ואני צריך מדריך או ספר שאיתם אני יוכל ללמוד לעומק c. אשמח לקבל כמה מדריכים/ספרים. בתודה מראש, yosda-boy
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כאן טופס ג'אווה סקריפט שאני רוצה שהלקוחות שלי ימלאו את שדות החובה ולקבל למייל בעת לחיצה על שליחה אני מקבל 404....איפה צריך לתקן? <form method="get" action="mailto:shairubin@gamer.org.il" onsubmit="return FormAproval()" > <!--Personal info--> <div id="personalInfo"> <ul> <li><span style="color:#FF0000">*</span>שם :</li> <li> טלפון :</li> <li><span style="color:#FF0000">*</span>אי-מייל :</li> </ul> </div> <div id="inputPersonalInfo"> <ul> <li><input type="text" name="user" id="user" value="" onblur="UserValidat…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מדבר רק על רכישת דומיין, בלי hosting וכל זה.. יש הרבה אפשרויות.. איך אפשר להשוות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם INCREMENTAL BUILD. אני קיבלתי פרויקט בעבודה של שינוי בילד קיים. המטרה היא ליצור בילד הרבה יותר מהיר. הרעיון הוא כזה, בפרויקטים שלא השתנו (ולא נשענים על פרויקטים שהשתנו) לא יתבצע בילד. עקב מגבלות קודמות אני אמור להסתמך על בילד של VS ולא MSBUILD, ברור לי שהם מאוד קרובים אבל הם עדיין לא זהים. הבעיה שאני נתקל בה היא שגם אם כל ה SLN מתקמפל מקומי, ואני לא מבצע שום שינוי, יש פרויקטים שתמיד נבנים. הכוונה היא שאם נלחץ פעמיים רצוף F6 בראשון הכל רץ, כמצופה ובשני חלק גדול לא מתקמפל אבל יש פרויקטים שמתקמפלים תמיד. בשלב זה מדובר רק על קוד .NET. יש למישהו הערות\הארות או קישורים רלוונטיים?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. באתר שלי יש עמוד של צור קשר. כלומר יש שדות שצריך למלא ולשלוח והמייל נשלח אלי. הבעיה היא ששמתי לב, שלפעמים מגיעים אלי טפסים מוזרים מבוטים, ולכן אני רוצה להוסיף קוד אימות לפני שליחת המכתב. איך אני מוסיף קוד אימות לאתר(האתר ב html). האם יש קוד אימות בנוי(מוכן) שאפשר לשלב כבר באתר? אני מעונין באימות טוב שלא יגיעו אלי עוד טפסים מבוטים. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי פרוייקט להגשה ואני צריך לחבר בין מסד נתונים פשוט שבניתי באקסס לעמוד שאני בונה ב-asp.net ואחרי שאני אגדיר את החיבור אני צריך לדוגמא להזין נתונים בכל מיני TXTBOX ושהם יקלטו לאותו מסד נתונים, שגם בזה אני אובד עצות, אודה לכם על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובדת ב-vb של access 2000. אני בודקת בתוכנית האם תאריך מסויים קטן מאחר. במקרים מסויימים הוא לא מזהה שהתאריך קטן מהאחר. לדוגמה: הוא לא מזהה ש-28.2.05 קטן מה-1.3.05, אבל כן מזהה שהוא קטן מה- 8.3.05 . (שמתי לב שהפרש של עד 4 ימים מהתאריך הוא לא מזהה , והפרש גדול יותר הוא כן מזהה). יש למישהו רעיון מה קרה פה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כבר נשאלה שאלה דומה אך לא נענתה תשובה העונה עליה במדיוק. יש לי בעיה בקליטת משתנים.... התוכנית שלי צריכה לקלוט בשורה עד 5 משתנים עד להופעת נקודה. הבעיה היא שיש מצב שאני לא אקבל פרמטרים לכל המשתנים אלא פרמטר אחד או שניים(או יותר) כשאחריהם נקודה. אין לי מושג איך לעשות זאת.. אם משהו יוכל לעזור אני ממש אשמח... תודה רבה!!!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. 1. למה אני חייב לעשות המרה ממחרוזת לשלם בקליטת משתנה (אחרת הקומפיילר רושם: cannot implicitly convert type 'string' to 'int')? 2. איך אני יכול להשתמש ב case בשביל משהו כמו: אם הערך בין 90-99 (או בין כל טווח אחר של מספרים)? השאלות שלי נבעו מתוכנית פשוטה שרציתי לעשות: int grade; //commented out// string gradeString; //gets the user's grade in math Console.Write("Enter your math grade: "); grade = Console.ReadLine(); //commented out// gradeString = Console.ReadLine(); //commented out// grade = Convert.ToInt32(gradeString); //creates some blank lines Console.WriteLine(); Console.WriteLine(); //checks the us…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
a.array[0][0]={2,0,7 0,0,0 6,0,0} ההודעה שאני מקבל error C2059: syntax error : '{' בשורה הראשונה.. a זה מערך דו ממדי של מערכים דו ממדיים
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפשת חומר עזר בנושא רקורסיה,תרגילים,דוגמאות וכל דבר שיוכל לעזור לי קצת להבין את הנושא(מומלץ בעברית) אשמח לקבל עזרה תודה רבה(:
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בונה משחק עם לוח שמצויר בתלת מימד(מעין טרפז).כאשר אני מעלה את ה-applet,הקווים האלכסונים יוצאים קצת מקווקוים ולא ישרים,כאילו אין מספיק פיקסלים בחלון הישומון.אפשר לשנות זאת עי שינוי הרזולוציה בווינדוס אבל אני מעלה את המשחק לרשת ואיני רוצה שיצטרכו רזולוציה מטורפת כדי להעלות את זה.שאלותי הן... 1)אם אני בונה את המשחק ברזולוציה של 1200*1600 ,האם שאעלה אותו לאינטרנט יראו בדיוק את אותה הגרפיקה עם רזולוציה סטנדרטית? 2)אם לא,האם יש אפשרות להגדיר יותר פיקסלים בתוך הישומון על ידי JAVA? 3)אשמח להצעות יצירתיות.... ;D ;D ;D
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שבוא אני מקבל 2 מערכים למשל [d, e] ומערך שני [a, b, c, d, e, f] אני אמור לרשום פונקציה רקורסיבית שתבדוק אם המערך הראשון הוא תת מערך של השני (בדוגמא שלי הוא כן תת מערך) ותחזיר true או false מה שכן אני לא אמור להשתמש בלולאות אלא בפונקציה רקורסיבית, אני יודע איך לבדוק בלי רקורסיה אבל מתקשה לחשוב על הפיתרון באמצעות רקורסיה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
how do i get my program path on C? thanx
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי לעבוד עם כל מיני מחלקות, אפילו קובץ facebook api sdk שהורדתי מפייסבוק בעצם, כולם נותנים לי שגיאת שרת. אני מפרסם את הנושא הזה בהמשך לשירשור מתפוז http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=312&MessageId=149008222 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-