תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
תבנית בשפת C בלינוקס. בתכנית יש לולאה לקליטת פקודות מהמשתמש שמופעלות ע"י fork() וexecv. בתחילת כל איטרציה אני צריכה לבדוק האם ישנן פקודות שכבר סיימו לפעול- איך אני בודקת את זה (צריכה להשתמש בפקודה wait()? מה צריך להיות תהנאי בלולאה הזו?)?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
טוב בשיעורי בית קיבלתי שאלה של לכתוב עצם A העצם חייב להכיל פעולת בונה שמקבלת פרמטר פעולת בונה ללא פרמטרים שמאתחלת פעולת בונה מעתיקה עכשיו השאלות- 1.מה זה פעולת בונה מעתיקה? 2.שואלים מה המנגנון שמאפשר הימצאות של יותר מפעולת בונה אחת... מהו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני משתמש בקובץ CMD פשוט ביותר, שמשנה עבורי את הסיומות של כל הקבצים בתיקיה מ-GIF ל-JPG, מטעמי נוחות בלבד. REN *.GIF *.JPG ניתן להגדיר שבהרצת הקובץ לא רק שהוא ישנה את כל הסיומת של GIF ל-JPG בתיקיה בו אני מריץ, אלא גם בתתי-תיקיה שלה. הכיצד?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי אתר שברקע שלו 4 תמונות שמתחלפות. כל תמונה בערך שוקלת 1 מגה. האם כדאי/מומלץ לצמצם את גודלן? האם יש לכך השפעה על זמני הטעינה? במידה וכן, ומכיוון שהתמונות חשובות, כיצד מצמצמים תמונות, ועד לאיזה גודל כדאי לצמצם מבלי לאבד איכות? המון תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה פקודה נותנת לי לפתוח קובץ כי למדתי את הנושא של קבצים ולא אפשרי לפתוח קובץ jpg של תמונה דרך fopen אז משהו יכול להביא את הנושא לילמוד או רק את הקובץ פקודות? מי שלא הבין בקצרה אני צריך פקודה לפתוח תמונה לדוגמא או כל סוג קובץ אחר
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לאחסן אתר על חברה בחו"ל, האם כדאי לרכוש דומיין מאותה חברה? מה אם אני ירצה להחליף חברה, יכול להיות שהם ישאירו את הדומיין אצלהם או יבקשו יותר כסף? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני יודע שזה בספרייה TIME.H ולא ידוע שום דבר יותר מזה.. אני רוצה את השעה בתוך משתנה int
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריכה לכתוב פעולה שמקבלת מערך בגודל 8X8 ומיקום לדוגמא 0,0 הפעולה צריכה לסמן ב1 את כל התאים שבאלכסון של המיקום זה הקלט: 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 00000000 0,0 וזה אמור להיות הפלט: 90000000 01000000 00100000 00010000 00001000 00000100 00000010 00000001 זו הפעולה שרשמתי: static int[][] markAlachson(int[][]arr,int row,int col) { for(int j=0;j<8;j++) { arr[row][col]=1; row++; col++; } return arr; } הבעיה שאם מכניסים את אותו מערך ועםמיקום שונה מתקבלת שגיאה שהפעולה חרגה מגבולות המערך למישהו יש רעיון איך לשפר את הפעולה?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט לגבי המהות של Newsletter. האם זהו קוד HTML?איך שולחים אותו?אני יודע שיש תוכנות וחברות שעושות את זה בתשלום, אבל מה אם אני רוצה לשלוח NL מהאתר שלי?המון תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ידע בתיכנות של C# ואני רוצה ידע גם בפייתון, מה ההבדלים בניהם ומה יותר מומלץ ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מישהו כאן למד קורס SEO בקורס מסודר? אני מעוניין להירשם לקורס, אבל כל חברה מציע מסלול שונה מבחינת שעות 40-170 שעות. וכל חברה מספרת שאצלה נמצאים המדריכים הכי טובים. אשמח לשמוע לתגובות ממי שהתנסה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מנסה לבנות עץ אדום שחור. כדי לחסוך בזיכרון- אני בונה צומת שאליה יצביעו כל העלים (במקום שכל אחד יצביע לNULL כל העלים והאבא של השורש מצביעים לצומת הזאתי) אז- כשאני עושה constructor (ב++C) יש מצביע לבן ימין (NULL), מצביע לבן שמאל (NULL) ומצביע לאבא-> מיהו?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ניתן להעביר משתנים ל view וכך לפנות כל פעם לחךק יותר קטן של תבלה אם לא, מה הדרך המומלצת יש לי טבלה שמחזיקה 30,000 רשומות של מוצרים וכול מוצר שיך לחנות אחרת. אני צריך כל פעם רק מוצרים של חנות אחת וחשבתי על view שאני אעביר לו את הid של החנות או כל דרך אחרת שאפשר לעבוד על מקטע כולל עדכונים והוספה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
כתבתי קוד שמחזיר פוינטר של char : char* two_num(int num){ int m=num/10; int n=num%10; char *c; switch(m) { case 2:c="twenty ";break; case 3:c="thirty ";break; case 4:c="forty ";break; case 5:c="fiftn ";break; case 6:c="sixty ";break; case 7:c="seventy ";break; case 8:c="eighty ";break; case 9:c="ninety ";break; break; } return c; } אני אמור לקבל מספר ולכתוב אותו באותיות. יש פונקציה נוספת שמוצאת את המספרים 1-10 ומחזירה *char רציתי לדעת אם יש דרך לחבר בין שניהם? אני רוצה להמשיך לכתוב את הפונקציה שאם ספרת האחדות גדולה מ0 אז להחזיר char שמייצג אותם. שאם אני מכניס למשל 25 יהיה לי c="twenty five"
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי מערך מצביעים שכל מצביע מצביע על מחרוזת.איך אני יכול לדגום את גודל המערך מצביעים. שאלה ב-C++. תודה על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר קוד המאפשר הוספה אוטומטית של סימן מים/לוגו על התמונה שאני מעלה לאתר ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי שרת רדיו 500 מאזינים, לשנה. לרדיו שלי. רציתי לדעת אם השרת באמת יוכל לעמוד ב500 מאזינים. יש הרבה תחנות רדיו ששמות בוטים, זה מדמה מאזינים...כדי שיחשבו שיש להם הרבה מאזינים. הבנתי שזה מעמיס על השרת בדיוק כמו מאזין רגיל, רציתי לדעת איך עושים את זה, כדי לבדוק אם השרת שלי מסוגל לעמוד בזה. נראה לי שקוראים לזה בונטים או משהו כזה. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
I want to implement a basic lexer in c++, i.e to be able to read input (strings) from either stdin or a text file, take it apart according to specific grammer rules and identify syntax errors lex http://www.opengroup.org/onlinepubs/007908799/xcu/lex.html would've been ideal for this task, however unfortunately i'm forbidden from using it what i'm basically asking for is either tips about how to go and implement it, a general guide conserning this topic (better) or a basic lexer source code (even better)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להעלות את פרוייקט הגמר שלי לרשת, אני מחפש שרת ASP ברשת חינמי שתומך בין השאר במסדי נתונים טקסטואליים. לא אכפת לי אם יש פרסומות או לא. ואני גם לא צריך מי יודע מה הרבה מקום. אז אם יש לכם משהו שעובד במאת האחוזים, פרסמו פה בבקשה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בנתיים כיתה ט' אבל אמרו שבשנה הבאה ניתן לגשת לבגרות במחשבים אז יש לי כמה שאלות -כמה בגרויות עושים בשנה הזאת -על מה החומר -מאיפה אמורים לדעת את החומר הזה תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על אתר. אני משתמש בקוד הבא לשם שמירת התמונות: if (this.FileUpload1.HasFile) { this.FileUpload1.SaveAs(Server.MapPath("~/Projects_Images/Employee_Images/") + this.FileUpload1.FileName); picName = this.FileUpload1.FileName.ToString(); } עכשיו מה שמוזר זה שהתמונות עולות פיזית לתיקיה המיועדת אך בתוכנה הדבר לא מתעדכן. משמע, שאני בודק במחשב פיזית, התמונות מגיעות לתיקיה, אך בתוך התוכנה הם עדיין לא מופיעות. VS ULTIMATE 10 - C# רעיונות למישהו? ***** עידכון ******* הקבצים נמצאים גם בתוכנה אך הם לא מזוהים כתמונה. הם "נראים" רק במידה ואני בוחר לראות את כל הקבצים. בVS2008 זה עבד לי בסדר. הייתכן שהבעיה היא ב VS2010?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למדנו על בעית הקטע הקריטי עם הדוגמא של הייצרן והצרכן ששניהם ניגשים למונה משותף ויכול להיות בעיה אם באמצע ה COUNTER++ באמצעות הcontex switch תהליכים יתחלפו וכך המונה יתבלבל הבנתי שהפתרון לכך מכיל 3 חוקים אשמח להסבר כי לא כ"כ הבנתי מה ההבדל בניהם הראשון הבנתי שאם התהליך האחד נמצא בקטע הקריטי השני לא יכול לגשת לקטע הקריטי השני -לא כ"כ הבנתי מה אומר ומה ההבדל בינו לבין הראשון השלישי- שלא נחסום לעד תהליך מלגשת לקטע הקריטי-ברור שאסור להרעיב אותו,אבל מה נעשה? הרי אם התהליך השני נמצא בקריטי, נכון שיש בעיה של הרעבה אבל עדיין הוא בקריטי.! אשמח להסבר לגבי שלושת החוקים הנ"ל תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני גלשתי בכל מיני אתרים ופשוט נדהמתי מהעיצובים שלהם כמו האתרים שכאן: http://www.zymic.com/free-templates/33/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/140/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/138/live-preview/ http://www.zymic.com/free-templates/121/live-preview/ אני בעצמי בונה אתרים אבל העיצובים שלהם פשוטים וזה בגלל שאני לא יודע איך בכלל לבנות אותם בעיצובים מרהיבים חיפשתי אתרים שיכולים ללמד אותי לעצב ברמה כזו (שימו לב שאין לי רקע כ"כ גדול בפוטושופ) מישהו יכול לעזור ולהביא כמה אתרים?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לדעת אם יש פה מתכנתים ב-.NET שיכולים לספר על הכלים שהם עובדים איתם לבדיקת זיכרון וזליגות זיכרון בתוכניות שלהם (בעבודה או בפרטי). אצלנו עובדים בעיקר עם .NET Memory profiler, אבל היא איטית (לתוכנית שלנו) ורציתי לדעת אם יש עוד אופציות טובות.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-