תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
היכן אני יכול ללמוד את זה? אני יצרתי קבצי DLL ב C++ וכעת אני רוצה לעשות להם GUI (פשטני ביותר) רק כדי להריץ את המחלקות שמה איך אני עושה את זה? (כמו JNI כזה, רק ל C#)
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני כתבתי את המחלקה הנ"ל (למטה) , איזו פקודה ב main יכולה להדפיס את ערכי הבנאי השני ? יש לי ב main יש את הפקודה : Product d1 = new Product (10,10,10); ניסיתי כל מיני קומבינציות עם d1. אבל לא הלך לי והוא המשיך להדפיס 10 10 10 הקוד הוא : public class Product { private long _catalogNo ; private double _price ; private int _numOfProducts; public Product (long catalogNo,double price,int numOfProducts) { _catalogNo=catalogNo; _price=price; _numOfProducts=numOfProducts; } public Product (Product one) { one._catalogNo=1234567890; one._price=5; one._numOfProducts=100; _catalogNo=one._catalogNo; _price=one._price;…
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לכתבה המלאה: http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/'>http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/"]http://www.newsgeek.co.il/microsoft-vs-ie6/ לאתר המאבק: http://www.ie6countdown.com
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. יש לי קוד בVisual Basic 6 לשתי לולאות שצריכות ליצור תפריטים, ותת תפריטים בתוך התפריטים שיצרתי. זה אמור להראות כך: תפריט 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 ....... תת תפריט של 1 תפריט 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 ....... תת תפריט של 2 וכך הלאה עד תפריט 4. For x = 1 To 4 Load mnuCatItem(x) mnuCatItem(x).Caption = Menu Item & x + 1 mnuCatItem(x).Visible = True For y = LastItem To LastItem + 4 Load mnuSubCatItem(y) mnuSubCatItem(y).Caption = Menu Item & y + 1 mnuSubCatItem(y).Visible = True LastItem = LastItem + 1 Next y Next x בתוכנה נוצרים תפריטים, אבל תת תפריטים נוצרים רק בתפריט הרא…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
ערב טוב,אני נמצא בתהליך למידה של השפה ותוך כדי בונה תכנית קטנה אשר תוכל לנהל את המשרד בעבודה.לאחר שסיימתי לבנות את כל מה אני מעוניין בתכנה ושמירה של כל הנתונים לקובץ XML , אני רוצה להעלות את הקובץ לדרופבוקס (או Gdrive) ולהוריד את הקובץ ממחשב אחר.לאחר שהוספתי את DropNet מפה : https://github.com/dkarzon/DropNet ' , אני די תקוע.אשמח אם מישהו יוכל קצת יותר לכוון אותי ולהדריך במידה.תודה.שבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה אני יש לי קומפילר של borland 3.1 עכשיו אני מריץ תוכניות ובזמן האחרון הוא ממש איטי וכל פעם שאני עושה RUN הוא כותב לי checking dependencies ואז רק אחרי איזה 15 שניות התוכנית רצה מישהו יודע מה בעיה?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב, למרות שהידע שלי עדיין נמוך עלתה לי לראש שאלה כזו: נניח ואני פותח עסק של בניית אתרים,כמה אני אמור לגבות על אתר? לפי מה קובעים את המחיר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אוקיי, אני ממש חדש בקטע הזה של מדעי המחשב, התחלתי ללמוד את זה בבית ספר השנה, אז לא לצחוק עלי אם אני אומר משהו טיפשי ;D כתבתי קוד קצר בג'אווה (באקליפס, אם זה משנה משהו...), הרצתי הכל בתוכנה עצמה, הקוד תקין ועושה מה שאני רוצה שהוא יעשה. השאלה שלי היא, איך אני גורם לקוד הזה להפוך להיות קובץ עצמאי, או בעצם תוכנה..? הוא אמור להפוך בסופו של דבר לקובץ EXE, או לקובץ אחר? איך אני מעצב את החלון והכל? שאלות של מתחיל גמור, אני מקווה שתוכלו לענות לי עליהן. המורה שלי פשוט מלמדת אותנו רק איך לכתוב את הקוד, ולא איך לעשות ממנו תוכנה עובדת...
-
- 16 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
יש לי עוד שאלה בקשר ל-skip-list . הפעולות על המבנה הזה הם בממוצע logn . עכשיו, אם נחליט שבכל רמה אנחנו מעלים כל איבר שני, יצא שבמקרה הגרוע כל הפעולות יהיו ב-logn. יש לי כאן טעות? אם לא, אז למה לא לדאוג לזה שהכל יתבצע בזמן דטרמינסטי logn ע"י זה שנעלה כל איבר שני ולא ע"י random
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני לומד קורס ממשקי אדם-מחשב באוניברסיטה, כחלק מהקורס אני צריך להוסיף איזה פונקציה לאתר קיים. בחרתי להוסיף הזמנת כרטיסים אונליין לרכבת ישראל, לרוע המזל, לא למדנו עדיין HTML או כל מה שקשור בבניית אתר WEB. אבקש עזרה, כל מי שיכול לעזור לי להוסיף את הפונקציה הזו (על פי STORYBOARD שהכנתי מראש) אשמח מאוד, אני זקוק למשהו כמו 4-5 דפים (שכוללים מילוי פרטים, הצגת ההזמנה וכו' פרטים מלאים אצלי). אני מוכן גם לשלם. תודה מראש, ירון.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי אני עדיין קצת חדש לתיכנות בבאש ויש לי בעיה שאני צריך להתגבר אליה: יש לי שורות שאני צריך לקלוט מהמשתמש, לדוגמא: 4 10 34 55 והשורה השניה: 3 55 6 7 אני צריך לעשות פעולות השוואה בין שתי השורות השונות (כגון השוואה של משתנה גדול/קטן יותר) ולהדפיס את המחרוזת החדשה אני מניח שהכי פשוט לבצע זאת בעזרת מחרוזות אבל מכייון שהמספרים מתקבלים בצורה של מספר ואז לחיצה על אנטר אני הצלחתי להסתבך אודה לטיפים ועזרה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי עץ רב בנים - לכל קודקוד שני מצביעים: מצביע שמאלי לבנו הבכור, מצביע ימני לאח אחריו. אין הגבלה למספר הבנים לכל קודקוד. אין יחס מתמטי בין קודקוד האב לבן. בכל רמה (הבנים) מסודרים בסדר עולה. איך מבצעים במבנה נתונים שכזה חיפוש של איבר???? הערה: בנוסף למצביע לשורש ההעץ יש לי מצביע שמטייל בעץ.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה דבר פשוט מאוד מאוד בשביל מישהו שיודע את זה.. תקשיבו אנירוצה קובץ bat שאני ישים אותו שהוא יעלה לי עם המחשב ואז אחרי שהוינדוס עולה הוא יספור 10 שניות ואז הוא יפעיל לי תוכנה שנימצאת ב d:\aa\email.exe תתנו לי תקוד ואני ישמור את זה כ bat תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני מתחיל לבנות אתר בasp.net שיהיה למעשה אחד מהאתרים של התיק עבודות שלי, עד עכשיו מצאתי כל מיני שרתים חינמים, הבעיה היא שהשרתים שם זזים נורא לאט, ועד שהאתר עולה זה מליון שנה אני מחפש שרת iis מהיר יחסית עד 200 מגה משהו כזה במחיר סביר... אשמח לקישורים לאתרי hosting , כאלה שיש לאנשים פה ניסיון ומרוצים מהביצועים
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
איך יוצרים מצגת תמונות (JPG) בתוך דף ב ASP.NET 2, אני רוצה להריץ תמונות על גבי דף WEB
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
טוב, אז כפי שהטופיק מרמז, אני צריך קצת עזרה... אוקי, אז מדובר בform רגיל, ובחירת קובץ, ולחצן "שלח" חמוד... (החלק הקל) מה שאני רוצה, זה לקחת את הקובץ הנ"ל, לקרוא את הheader שלו (אשמח לקבל הצעה אחרת), ולקבל דרך את המידע אודות אותו קובץ avi (runtime. resolution, fps, audio info.. etc) ולשלוח לדף php רגיל. האפשרי? כן, השאלה היא איך.. ניסיתי כמה דברים, ולא הלך... אני יודע שזה משהו עם פתיחת אוביקט COM, ודרכו לעשות משהו.. אשמח לקבל את דעת המומחים.. יום נעים אה ונ.ב, מקווה שהסברתי את עצמי נכון, אם לא שאלו...
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
הנה האתר [linkdr70.yourgalleries.net/|שבניתי]. אני רוצה למקם תמונה אחת בצד ימין, אחת באמצע ואחת (שעדיין לא הוספתי) בצד שמאל לצורך העניין. אגב זה לא חייב להיות בדיוק באמצע. איך אני באופן כללי שולט על המיקום? תודה מראש ושבת שלום, dr70
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אפילו פשוט מזה תודה
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני צריך לבנות אפליקציה של סנייק והכול כנראה פחות או יותר בסדר אבל הוא מסמל לי שגיאות שהשורש שלהן הוא כנראה הפונקציה הזאת: { if (this.getNextBall().equals(null)) return this; else return this.getNextBall().getLastBall(); } public Ball getLastBall() מה הבעיה בדיוק בפונקציה?או שאולי אין בעיה?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני לומד שפת C בבצפר... כתבנו תוכנית שתצייר ריבוע עם כוכביות. הנה התוכנית: [left]#include <stdio.h> #include <conio.h> #include <stdlib.h> #include <dos.h> void main () { int n,j,i; printf ("enter the hight: \n"); scanf ("%d",&n); for (i=0;i<n;i++) { for (j=0;j<n;j++) { printf ("*"); delay(500); } printf ("\n"); } }[/left] למי שלא הבין, נגיד מכניסים את המספר 2 אז המחשב כותב את זה: ** ** (יוצא ריבוע) אנחנו צריכים לכתוב תוכנית דומה שתעשה משולש ישר זוית, משהו שיראה ככה: * ** *** **** מספר השורות אמור להיות כמספר שמכניסים למשתנה... יש למשהו מושג איך עושים את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהקצאת מחלקת TEMPLATE חדשה נתון לי מחלקה template<int size> class a ועכשיו יש לי פונקציה שמקבלת גודל a בתור פרמטר וצריכה להקצות מחלקה חדשה ניסיתי ככה אבל זה לא עבד A<a> *test = new A<a>; תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני עובד על תוכנה פשוטה מבוססת DATABASE לניהול של מחסן. הבעיה שלי היא שאת התוכנה אני מתכנת ב- WINDOWS XP בעזרת VISUAL BASIC כאשר לכל אובייקט אני קובע: Right to Left = TRUE בשביל העברית כמובן. הכל טוב ויפה ב- WINDOWS XP אבל כשאני מקמפל את התוכנה ומעביר למערכת המריצה WINDOWS 98 הוא כאילו מתעלם מה- Right to Left. ניסיתי גם לבטל את ה- RIGHT TO LEFT ולקמפל ככה אבל גם זה לא עזר.. מישהו נתקל בבעיה? רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום במקרה התחלתי לקרוא ספר java משנת 2000 כשאז הגרסה היתה 1.2. האם זה מיושן מידי? אני מאמין שבבסיס השפה נשארה אותה שפה אלא שה api התרחב. לא ככה? חוץ מזה באיזה תוכנת פיתוח (כלומר עורך ומריץ תוכניות) כדאי להשתמש? רצוי במיוחד אחד חופשי.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-