עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. מה זה לעזאזל debug???? ???

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. זה הקוד מקור http://www.k-otik.com/exploits/08082004.ServuLocal.c.php הוא רושם שיש לי 10 שגיאות ועוד משהו עם קובץ LINK.EXE בקודים אחרים זה רושם לי משהו עם CL.EXE \ LC.EXE שהוא מחפש ולא מוצא --------------------Configuration: 1 - Win32 Debug-------------------- Linking... 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__recv@16 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__send@16 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__closesocket@4 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__shutdown@8 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__connect@12 1.obj : error LNK2001: unresolved external symbol __imp__socket@12 1.o…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אני מעוניין ללמוד שפות תכנות, על מנת שיעזור לי גם לתכנת בלינוקס וסתם בשביל הידע האישי. אני צריך שתמליצו לי על שפה שגם אני אוכל להשתמש בה ולבנות תוכנות לסימביאנים (לא חובה אבל ממש רצוי, עד כדי חשוב)\ כמו כן, אני צריך שתמליצו לי על ספרים לאותה השפה שהמלצתם. יש לי ידע בסיסי VB ובסיסי JAVA, אני יודע PASCAL וזהו בסה"כ. חשבתי ללמוד על C++, מה אתם אומרים על זה? תודה מראש, רומן.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by dvirf1,

היי. 1. למה אני חייב לעשות המרה ממחרוזת לשלם בקליטת משתנה (אחרת הקומפיילר רושם: cannot implicitly convert type 'string' to 'int')? 2. איך אני יכול להשתמש ב case בשביל משהו כמו: אם הערך בין 90-99 (או בין כל טווח אחר של מספרים)? השאלות שלי נבעו מתוכנית פשוטה שרציתי לעשות: int grade; //commented out// string gradeString; //gets the user's grade in math Console.Write("Enter your math grade: "); grade = Console.ReadLine(); //commented out// gradeString = Console.ReadLine(); //commented out// grade = Convert.ToInt32(gradeString); //creates some blank lines Console.WriteLine(); Console.WriteLine(); //checks the us…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום לכולם. אני נבחן ביום חמישי במחשבים על C# ואני יודע בדר"כ בשאלות 9-10 צריך מחלקה. אבל לפעמים זה לא רשום בפרוש . לדוגמא בשאלה שהבאתי. רשום פתח אלגוריתם. ורשום לעשות תת משימות שזה יכול להעשות ללא מחלקה. אז איך מבינים למה הם התכוונו? (מה גם שלעשות ללואת WHILE יותר הגיוני לעשות בMAIN מאשר בתוך מחלקה) תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני מתחילה בקשר לC/C++ כשרוצים ליצור פרוייקט חדש, מופיעות 3 אפשרויות: CLR Win32 General מישהו יכול להסביר לי מה זה CLR וWin32? ניסיתי להבין מהאינטרנט ולא הצלחתי. בנוסף, בWin32 ובCLR יש אפשרות לעשות console application. מה הכוונה console? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by gkman,

שלום לכולם יש לי טופס שמשתמש מכניס לתוכו שם ודואר אלקטרוני. כשהוא לוחץ על שלח הוא מקבל אימייל בפורמט HTML עם קובץ ZIP והוא מתווסף לטבלה ב-mysql (כל זה ב-PHP) האימייל נשלח טוב מציג הכל כמו שצריך והקובץ ZIP נשלח איתו גם כן. אבל בטבלה של mysql הוא מציג גיבריש במקום עיברית (האימייל גם כן בעיברית) העמוד שבו המשתמש ממלא את הטופס הוא בקידוד UTF8 וכך גם הטבלה שב mysql (ליתר דיוק utf8_general_ci - אני משתמש בphpmyadmin ) מישהו יכול לעזור? כשאני מריץ את זה על המחשב שלי הפרטי אז זה מוסיף את זה כמו שצריך לmysql

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אם אני רוצה לנגן קבצי וידאו בתוכנה ותוך כדי שירוץ באנר חדשות של YNET לדוגמא.... (כמו שיש במסעדות) איך אני עושה את זה? האם מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה אוטומטית? האם אני צריך לכתוב סקריפ? מודה מראש לכל התומכים אפשר גם לענות לי ישירות למייל - propropropro@gmail.com

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by ניר.,

שלום רב !! בניתי משחק רבסי ב - JAVA אשר בו יש בין היתר את פונקציית הערכת המהלכים אך יש לי בה בעיה כאשר אני מעוניין שהיא תתן ניקוד יותר גבוהה לנקודות / מהלכים שהם בקצוות הלוח וניקוד גבוהה אף יותר לנקודות / המהלכים שנמצאים בפינות של לוח המשחק.. איך אני מסדר את קוד הפונקציה כך שהיא ותענה על הדרישה ? הקוד הינו : public int getValueByPoint(Point p,int participent) { int points = 0,maxPoints = -9999,row,col; for(int i=0;i<8;i++) { loop2: for(int k=5;k>0;k--) { row = p.x+(spokes[i].x*k); col = p.y+(spokes[i].y*k); for(int j=0;j<4;j++) { row -= spokes[i].y; col -= spokes[i].x; Point tmpPoint = new Point(row,col); if(…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום. אני רוצה לכתוב פונקציה ב- C (לא C++) שמקבלת פוינטר לתחילת רשימה מקושרת ומשחררת כל איבר ברשימה ולבסוף מחזירה את Head כ- NULL. תודה. רצ"ב פונקציה שכתבתי שלדעתי מוחקת הכל אך לא הצלחתי לבנות אותה כך שתחזיר NULL. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אני כתבתי כך scanf("%d%d%d%d",&num1,&num2,&num3,&num4); ok ואחרי כל פעם שאני מכניס ערך DOS קופץ שורה איך אני יכול למנוע זאת

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by mcalfi,

קראתי באנגלית הרבה על הנושא ואני פשוט לא מבין מזה. למה צריך את זה ואיך משתמשים בזה? האם אפשר לשפר את הקוד שלך עם זה? איך? אני ישמח להסבר אחד בעברית בצורה מפורטת! תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by barp12,

כותרת

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by pooggy,

כשאני מנסה להוריד כאן http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/java-se-jdk-7-download-432154.html אני מקבל הודעת שגיאה של השרת.

15. מדי פעם אני צריך לשכתב קטעי אודיו מוקלטים. הכי נוח לי לעבוד עם וינאמפ בגלל קיצורי המקשים הנוחים. הדבר שהכי מפריע, זה שברגע שאני כותב בוורד ואני רוצה לעצור את הקובץ שמתנגן או להריץ ע"י המקלדת, אני צריך קודם כל לעבור לוינאמפ ואז לעצור ולחזור לוורד, דבר שמאוד מעייף ולא יעיל בשימוש ממושך. רציתי לדעת האם יש דרך, ע"י מקשי מאקרו או משהו כזה, לשלוט בוינאמפ תוך כדי הקלדה בוורד מבלי לעבור אליו? זה יפתור את הבעיה. תודה רבה! * זה נראה לי הפורום הכי רלוונטי לשאלה הזו. אם הפוסט מתאים לפורום אחר, אשמח אם יעבירו אותו.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by wow,

אני אמור לכתוב מתודה שקולטת a1,d ו-n ומדפיסה את כל איברי הסדרה יש לי שגיאה בסוף כשאני מנסה לקרוא למתודה: No overload for method 'series' takes 0 arguments using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace _221A { class Program { static int ReadNumbers() { string stNum = Console.ReadLine(); int Num = int.Parse(stNum); return Num; } static void series (int a1, int d, int n) { for (int count = 0; count < n; count++) { Console.WriteLine(a1); a1 = a1 + d; } } static void Main(string[] args) { Console.WriteLine("Enter a1: ");…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by matteo,

#include <iostream.h> #include <conio.h> class car { public: void operate(int a); }; int main() { car toyota; int a; main1: system("cls"); menu: cout<<"what do you want to do now?\n(1)brake\n(2)pick a run\n"; cout<<"\n"; cin>>a; if(a!=1 && a!=2){cout<<"press a number between 1-2"; goto menu;} if(a=1) toyota.operate(1); else toyota.operate(2); return 0; } void car::operate(int a) { if(a=1){cout<<"zzzzzzzzzzzzzzzzzz";getch();} if(a=2){cout<<"hhhhannnnnnnn hhhannnnnnnn";getch();} } מה הבעיה בקוד הזה בעצם? תלחצו 1 ו-2 ותבינו

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by attiass,

enum ב-C מוגדרים by default להיות בגודל int כלומר : 4 בתים ב- C++ ה-enum מוגדר להיות הערך המינימלי האפשרי מבחינת אחסון. יש הרבה מאמרים / פתרונות שמוצעות באינטרנט, אבל אף אחת מהם לא מותאמת לקומפיילר של visual C++ 2005 האם יש אפשרות לשנות את הגודל הדיפולטיבי של enum ב- C ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם! האם למישהו יש איזשהו מאמר(עדיף בעברית) על פתיחת קבצים בצורה בינארית? או אם אין מאמר אז איך פותחים קבצים בצורה ביניארית? אשמח מאוד אם תענו,תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. בניתי אתר לקח לי זמן,והגיעה הרגע שחיכיתי לו,לעלות אותו לאינטרנט,ניסיתי לעלות אותו לקיו הוסט,אבל משהו התפקשש לי בבסיס נתונים,הוא לא מוצא אותו,לא מגדיר אותו טוב,לר יודע מה,בויזואל סטודיו זה עובד טוב,אבל בשרת לא.. יש למישהו מושג איך אני מגדיר אותו? כמה שהסבר יותר מפורט יעזור לי רצחח,אני מבאס רצח,כל העבודה הקשה הלכה לי..... אגב מדובר בויזואל סטודיו 2008,ובסיס נתונים שבא עם התוכנה..SQL

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shmulike,

אני מנסה לשלוח מידע דרך UDP בפייתון יש לי מחשב ראשון שהוא מוגדר לי כשרת עם IP קבוע (אני קבעתי 192.168.42.1) ומחשב שני שמתחבר אליו ב WIFI עם IP שגיליתי אותו דרך ה cmd, והוא ( 169.254.145.25) המחשב השני זיהה את השרת והתחבר אליו עם הסיסמא שקבעתי לרשת במחשב השני (client) אני מריץ את הקוד הבא כדי לשלוח מחרוזת פשוטה, רק לשם התחלה: import time # HOST = "localhost" HOST = "192.168.42.1" PORT = 5454 data = "my Text" s = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_DGRAM) s.connect((HOST,PORT)) while True: s.sendto(data,(HOST,PORT)) print "send: "+ data time.sleep(1) import socket ועל המחשב הראשון (server) אני מריץ את הקוד הזה כדי שיאזין לפורט המדובר: import time …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by יוספי,

שכתובhttps://snag.gy/JzIVPw.jpgמה זה אומר? זה ביחד ל BP או ל SP? אגב מה אפשר להבין לפי זה על מבנה המשתניםשאלה שניהשכתוב לי esp+20h כמה אני צריך ללכת מעל המבציע של ה SP?אם זה נראה ככהhttps://snag.gy/H5MeCK.jpg

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Yair Tz,

אהלן, בזמני החופשי תכנתתי CAPTCHA עבור הרשמה ו-LOGIN של מערכת שאני עובד עליה, מה דעתכם? (במידה ויהיה צורך, אעלה גם עמוד לבדיקה) עריכה - הרגע שמתי לב שהתמונות יצאו באיכות נוראית, "במציאות" הן יוצאות מצויין: עוד דבר, הסרתי את כל האותיות שקל לבלבל אותן דוגמת- i,l,2,s,5,o,0,q,Q וכו'.[br]פורסם בתאריך: 25.10.2008 בשעה 13:00:58 בחיי, 32 צפיות ו-0 תגובות?? :-\[attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by TecNodRom,

אהלן, יש לי מחלקה שיש בה מערך דינאמי של int(אסור צ'אר) מה שאומר שהיא צריכה לקבל גם גודל. השאלה שלי, אם בתוכנית הראשית עלי לקבל מספר חשבון ואז לשלוח אותו למחלקה כדי שתעדכן את הגודל ותעתיק את המספר חשבון למשתנה הפרטי שבמחלקה כיצד ניתן לעשות זאת? והרי זה לא מחרוזת תווים וצריך לקלוט מספר-מספר. (מה שלא הגיוני כי יש המון נתונים מספריים שצריך לקלוט וכולם צריכים להיות דינאמיים במחלקה) תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by luk,

אני צריכה להפוך כל זוג ספרות הקסה בעזרת פקודת הזזה ובלי להשתמש בלולאה, לדוגמה: לפני - EAX = F542EBCA אחרי - EAX = 5F24BEAC יש פקודת הזזה שיכולה לעזור?? אין לי מושג איך פותרים את זה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים