עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by attiass,

enum ב-C מוגדרים by default להיות בגודל int כלומר : 4 בתים ב- C++ ה-enum מוגדר להיות הערך המינימלי האפשרי מבחינת אחסון. יש הרבה מאמרים / פתרונות שמוצעות באינטרנט, אבל אף אחת מהם לא מותאמת לקומפיילר של visual C++ 2005 האם יש אפשרות לשנות את הגודל הדיפולטיבי של enum ב- C ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by avive,

שבת שלום הביאו לנו את התרגיל הבא ואשמח לרעיון איך לכתוב אותו, תודה מראש סדרת פיבונאצ'י היא סדרת מספרים שבה כל איבר הוא סכום שני האיברים שקודמים לו. ערכו של האיבר ה-0 הוא 0 וערכו של האיבר הראשון הוא 1. סדרת פיבונאצ'י מתחילה כך: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 … כתבו תכנית המקבלת מיקום בסדרה ומחזירה את ערכו. דוגמה: עבור הקלט 7, הפלט יהיה 13. יש לוודא את תקינות הקלט. מיקום בסדרה לא יכול להיות מספר שלילי או שבר.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by gkman,

שלום לכולם התקנתי במחשב שלי את APACHE ושרת MYSQL בשביל לעבוד על פיתוח האתר שלי. וכדי להתחבר לmysql אני משתמש שה- host שווה ל-localhost והמשתמש הוא root אבל בשרת אחסון הנתונים שונים אז מה שניסיתי לעשות זה פתחתי קובץ בשם constant.php ובו כתבתי <?PHP define("MYSQL_HOST", "localhost"); define("MYSQL_USER", "root"); define("MYSQL_PASS", "pepper123"); define("MYSQL_DB", "dbdb"); ?> ואז פתחתי קובץ index.php שבו כתוב- <?php # call constants.php for database connection details require'constants.php'; //Make a MySQL Connection mysql_connect("MYSQL_HOST", "MYSQL_USER", "MYSQL_PASS") or die(mysql_error()); mysql_select_db("MYSQL_DB") or die(mysql_error());…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מה זה לעזאזל debug???? ???

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם, רציתי להתייעץ לגבי לימודים אקדמאים. אני מעוניין ללמוד תואר במדעי המחשב במכללה. במכללה יש אפשרות לעשות קורסי בחירה-השאלה איזה קורסי בחירה הכי כדאי לעשות יש קורסי בחירה בנושא של רשתות. מה שרציתי לשאול האם לבחור בקורס זה, ומה האפשרויות שיש לי לעסוק בתחום אחר כך. כי עיקר התואר הוא בנושא תיכנות. מה נותן לי בעצם הקורסי בחירה ברשתות? חשוב לי לומר שלמדתי קורס לפני הצבא- שלא מאוד השקעתי בו דרך אגב,של טכנאי ומנהל רשת . ויש לי תעודה של טכנאי pc+רשתות. אני לא עובד בתחום ואין לי ניסיון. כמו שאמרתי לא השקעתי במיוחד בתחום זה. אז אני שוב חוזר ושואל האם התואר שאני יעשה במדעי המחשב עם הקורסי בחירה של רשתות(יש אולי 3 או 4 )יוכלו לעזור לי בתחום הרשת-אולי לעבוד …

6. Started by dvirf1,

היי. 1. למה אני חייב לעשות המרה ממחרוזת לשלם בקליטת משתנה (אחרת הקומפיילר רושם: cannot implicitly convert type 'string' to 'int')? 2. איך אני יכול להשתמש ב case בשביל משהו כמו: אם הערך בין 90-99 (או בין כל טווח אחר של מספרים)? השאלות שלי נבעו מתוכנית פשוטה שרציתי לעשות: int grade; //commented out// string gradeString; //gets the user's grade in math Console.Write("Enter your math grade: "); grade = Console.ReadLine(); //commented out// gradeString = Console.ReadLine(); //commented out// grade = Convert.ToInt32(gradeString); //creates some blank lines Console.WriteLine(); Console.WriteLine(); //checks the us…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shmulike,

אני מנסה לשלוח מידע דרך UDP בפייתון יש לי מחשב ראשון שהוא מוגדר לי כשרת עם IP קבוע (אני קבעתי 192.168.42.1) ומחשב שני שמתחבר אליו ב WIFI עם IP שגיליתי אותו דרך ה cmd, והוא ( 169.254.145.25) המחשב השני זיהה את השרת והתחבר אליו עם הסיסמא שקבעתי לרשת במחשב השני (client) אני מריץ את הקוד הבא כדי לשלוח מחרוזת פשוטה, רק לשם התחלה: import time # HOST = "localhost" HOST = "192.168.42.1" PORT = 5454 data = "my Text" s = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_DGRAM) s.connect((HOST,PORT)) while True: s.sendto(data,(HOST,PORT)) print "send: "+ data time.sleep(1) import socket ועל המחשב הראשון (server) אני מריץ את הקוד הזה כדי שיאזין לפורט המדובר: import time …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by c5123,

יש לי את המחרוזת ואני רוצה לעשות משהו כזה: str="12+33+44=" str2; for(int i=0;str[i]!='=';i++) { if(str[i]!='+') str2[j]=str[i]; } אבל זה לא עובד אך אני יכל לעשות את זה ב C#?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by hararim,

שלום לכולם. אני צריך קוד פשוט שמבצע fft בשפת c לטובת פרויקט שאני עובד עליו. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by adirze,

שלום, התחלתי לקרוא בדיוק על הספרייה הגרפית ולא כ"כ הבנתי כאן משהו לא הבנתי כ"כ מה המשמעות לכך שהמחלקה Container היא מסוג composite או היא מימוש של composite למה זה הופך אותו שונה ממחלקות נגזרות אחרות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by אתי :),

שבוע טוב. יש לי שאלה...אנילא מבינה כלום במצביעים!!! אני קולטת מחרוזת וקולטת אות. התוכנית צריכה להחזיר לי כתובת של המקום שבו נמצאת האות הזאת. אם אני עושה : הדפסה עם אחוז p printf("%p",p) זה מדפיס לי 0012FF31 אם אני עושה עם אחוז d printf("%d",p); זה מדפיס לי 1244976 רציתי לדעת מה ההבדל? מה ההבדל בין d ל- p? עד עכשיו למדנו C אבל הדפסנו עם cin cout ורק עכשיו התחלנו להדפיס עם printf תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by iPsych,

שלום לכולם, אני צריך עזרה קלה בקוד VB... מטרתו של הקוד היא הגרלת שש תמונות מתוך שמונה והצגתם באופן רנדומלי בתוך פריים של תמונה (לא משנה איזה סוג), התמונות כמובן נמצאות בתיקיה אחד שמיקומה לא חשוב (אפשר להתשתמש בc:\pics\a.jpg רק לשם ההדגמה)... מי שיוכל יכתוב את הקוד (או את הרעיון שלו או שניהם). תודה מראש :saint:

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by luk,

מה אומר ה-23h בהגדרה הבאה: nVar DB 23h, 'A' :

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by THE-MASTER,

בשביל שהתוכנה שאני עושה תהיה די יעילה אני רציך להפסיק מדי פעם לולאות FOR האם עדיף לבצע לולאות For עם Break או לולאת While. המצב כרגע הו לולאת While.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by moran14,

היי רציתי לדעת אם יש פורום מוכן חוקי שאפשר להשתמש בו, משהו פשוט, לא יותר מדי מסובך {הפורום בעברית} תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by binyamin1001,

המתרגל שלנו באחד הקורסים, הציג בפנינו את הקוד הבא: const int a = 5; int *b = (int *(&a; *b++; cout<<a<<endl; cout<<*b<<; הוא טען שהרצה של הקוד הזה תעשה לנו "לא נעים בבטן", ובאמת - הקוד הזה מעלה מחשבות. הוא יספר שהקוד נבדק על מהדר VisualStudio, וגם על Unix - ובשניהם הריץ את התוצאה המזעזעת 5,6. השאלה שלי היא כזאת - האם אין כאן סתירה לתקן? התקן לא מגדיר את ה const כמו define, ולכן אין לו כתובת כלל? (שאלה נוספת שעולה בעקבות השאלה הקודמת היא, אם התקן מגדיר את const כמשתנה ללא כתובת, איך מתקיים const_cast?) יהיה נחמד לקבל תשובה ברמת התיאוריה תודה מראש! נ.ב - מתנצל אם הסוגריים טיפ'לה לא מסודרת.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by erone,

delete plz

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by khbur,

איך כותבים בצורה יעילה מתודה רקורסיבית המקבלת מחרוזת ומחזירה מספר המייצג את ה-hashCode: מספר ה-hashCode יתקבל מסכום של כל מספרי ה- ASCII של המחרוזת, לאחר שכול תו מייצג מספר ASCII מסוים. לדוגמה המחרוזת " RED" עם המתודה תחזיר את המספר: R)82+(e)101+(d)100 = 219) תודה זה הקוד שכתבתי שלא עובד /: public int hashCode(String value) { final int prime = 31; int result = 1; result = prime * result + x; result = prime * result + y; if(s.length() == 0){ exit(0); } for(int i = 0; i < s.size(); i++) { sum += s[i]; } return sum;

19. החלטתי לראשונה לפרסם תוכנית שעשיתי. בשפת C#. מדובר בתוכנית נחמדה שנועדה בעיקרה, להקל על המשתמש להוריד ולהתקין את התוכנות הנחוצות למחשב [מי לא נצרך לזה אחרי פרמוט וכדו'..] + תוכנות שמתחילה היו לשימושי ושמתי אותם גם ברשימה שאולי יהיו לתועלת השאר. הנקודה העיקרית בתוכנית, זה הפשטות והקלות להוריד ולהתקין , אפילו כמה תוכנות בבת אחת. כמו כן, לתוכנית אפשרות להתעדכן אם אני מחליט להוסיף עוד תוכניות לרשימה. אז אין צורך בשום עדכון חיצוני רק בכפתור בתוכנה [שמוריד קובץ טקסט זמני], ואז הרשימה מעדכנת תוכניות חדשות לרשימה או גרסאות חדשות לתוכנה. אשמח לחוות דעת, הערות, הארות, כל דבר. יניב. צילום מסך של התוכנית: להורדה: הורדה+סיקור ב SorceForge : לינק הורדה ישירה : לינק

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by c5123,

בקובץ 2010tar4 אני לא מבין למה זה מדפיס 4 ולא 5 בשורה מספר 13 4 לחלק 3 כפול 4 =5.3333 או 16/3 בקובץ 2010tar1 בשורה מספר 17-18 יש 2 הדפסות של ptr פעם ראשונה זה מדפיס 5 פעם שניה זה מדפיס משהו אחר ואני לא מבין למה זה משתנה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by bdoron,

אני מנסה למצוא את הנושא הזה של חיתוכים , שמעתי על המושג הזה והבנתי שזה בעצם ליצור תפריט שלוחצים בצד על לחצן ואז יוצא לי מהצד תפריט כזה .. הייתי רוצה לדעת איך קוראים לנושא הזה באנגלית כדי שאני יוכל ללמוד אותו, ואם יש מדריך בעברית מה טוב ועוד דבר, אני רוצה לעשות הכל בעצמי לא לעשות את זה באמצעות bootstramp

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. למה הוא נועד מה תפקידו

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. אני מתחילה בקשר לC/C++ כשרוצים ליצור פרוייקט חדש, מופיעות 3 אפשרויות: CLR Win32 General מישהו יכול להסביר לי מה זה CLR וWin32? ניסיתי להבין מהאינטרנט ולא הצלחתי. בנוסף, בWin32 ובCLR יש אפשרות לעשות console application. מה הכוונה console? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. מאיפה אני יכול להתחיל ללמוד עיצוב תוכנה ב-#C. אני לומד את החומר הזה שנה הבאה ואני שמעתי שזה חומר ממש קשה אז חשבתי להתחיל קצת ללמוד אותו בחופש הגדול... תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by CodeNinja,

שלום לכולם, רכשתי אתמול איחסון בgodaddy, יש לי דומיין cn-apps.net מ- domain.com. העלתי לאיחסון קובץ index.htm פשוט ואני לא מצליח להציג אותו כשהאתר עולה. שמתי אותו גם בתיקייה הראשית (הROOT) וגם בתיקייה public_html. האייפי של האתר הוא 192.186.207.226 הדומיין cn-apps.net הגדרתי לו nameservers: ns41.domaincontrol.com ns42.domaincontrol.com והגדרתי אותו pointer לIP של האתר. חייב חייב עזרההה! זמין גם בסקייפ codeninja_apps ובמייל: codeninjaa@gmail.com תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.