עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש לי פרוייקט ב-winform ובנוסף לגוי הראשי פתחתי עוד אחד (באותו הפרוייקט כמובן), הבעיה היא שאני לא רואה את הקונטרולים מהמסך של הגוי הראשי, איך אני מיחצן אותו ?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by dvvon,

שלום לכולם החלטתי ללמוד שפת C אז רציתי לדעת איזה דברים אני צריך ללמוד תרשמו לי בבקשה את הדברים החשובים למתחיל ואם זה חשוב להיות טוב באנגלית? או שזה לא קשור תודה רבה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. למה הוא נועד מה תפקידו

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by bdoron,

אני מנסה למצוא את הנושא הזה של חיתוכים , שמעתי על המושג הזה והבנתי שזה בעצם ליצור תפריט שלוחצים בצד על לחצן ואז יוצא לי מהצד תפריט כזה .. הייתי רוצה לדעת איך קוראים לנושא הזה באנגלית כדי שאני יוכל ללמוד אותו, ואם יש מדריך בעברית מה טוב ועוד דבר, אני רוצה לעשות הכל בעצמי לא לעשות את זה באמצעות bootstramp

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by erone,

delete plz

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני מכין UI ואני רוצה להכין ג'ויסטיק בתלת מימד

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Marksiman,

void main() { int constex; printf("Enter a value of fixed expenses\n"); _flushall; scanf("%d", &constex); if ( ) printf("Input error!\n");#include <stdio.h> השאלה שלי היא איך אני מוציא/מדפיס הודעת שגיאה כאשר הקלט של המשתמש הוא אותיות במקום מספרים? הדרישה היא שהקלט של constex יהיה רק ספרות. קו החשיבה שלי היה להוסיף משתנה כלשהו מסוג char נניח שאקרא לו ch ללא ערך מסויים, ולאמר ש if constex==ch printf "INPUT ERROR" זה לא עבד לי. אח"כ ניסיתי להגדיר את ch בצורה הבאה ch>='A' && ch<='z' ולאמר שאם constex=ch printf INPUT ERROR גם זה לא עבד. רעיון? תודה.

8. Started by CodeNinja,

שלום לכולם, רכשתי אתמול איחסון בgodaddy, יש לי דומיין cn-apps.net מ- domain.com. העלתי לאיחסון קובץ index.htm פשוט ואני לא מצליח להציג אותו כשהאתר עולה. שמתי אותו גם בתיקייה הראשית (הROOT) וגם בתיקייה public_html. האייפי של האתר הוא 192.186.207.226 הדומיין cn-apps.net הגדרתי לו nameservers: ns41.domaincontrol.com ns42.domaincontrol.com והגדרתי אותו pointer לIP של האתר. חייב חייב עזרההה! זמין גם בסקייפ codeninja_apps ובמייל: codeninjaa@gmail.com תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by avive,

שבת שלום הביאו לנו את התרגיל הבא ואשמח לרעיון איך לכתוב אותו, תודה מראש סדרת פיבונאצ'י היא סדרת מספרים שבה כל איבר הוא סכום שני האיברים שקודמים לו. ערכו של האיבר ה-0 הוא 0 וערכו של האיבר הראשון הוא 1. סדרת פיבונאצ'י מתחילה כך: 0, 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21 … כתבו תכנית המקבלת מיקום בסדרה ומחזירה את ערכו. דוגמה: עבור הקלט 7, הפלט יהיה 13. יש לוודא את תקינות הקלט. מיקום בסדרה לא יכול להיות מספר שלילי או שבר.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אני בונה מסד נתונם ומערכת שתכניס אליו נתונים. אני רוצה שיהיה לי תא שהערך שלו יהיה מיוחד.. כלומר לעשות איזה תא, לקרוא לו ID ולהגדיר לו שהוא יעלה ב1 כל פעם (אני משתמש ב SQL SERVER EXPRESS לצורך העניין) עד פה אין בעיה (האמת היא שבכלל אין בעיה אבל זאת שאלה יותר תאורטית) ]אני לא מכניס "הרבה" שורות והבנתי שהגודל המקסימלי של int ב SQL SERVER EXPRESS יכול להגיע ל 2147483647 אז אני לא אגיע לזה גם עוד 1000 שנים, אבל מה עושים כשעוברים את המספר הזה (לא אצלי כמובן.. אבל זה גרם לי לחשוב) איך מטפלים בזה? חשבתי לעשות תא ייחודי שיהיה לפי תאריך ושעה (datetime) ויש שם דיוק של אלפיות השניה אז זה כנראה יהיה מיוחד.. אבל מעניין אותי מה באמת עושים תוכניתנים (לא חובבים כמוני) איתי

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מאיפה אני יכול להתחיל ללמוד עיצוב תוכנה ב-#C. אני לומד את החומר הזה שנה הבאה ואני שמעתי שזה חומר ממש קשה אז חשבתי להתחיל קצת ללמוד אותו בחופש הגדול... תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Nahum2,

http://news.walla.co.il/?w=/4015/1605475 מישהו חקר את העניין? שווה לימוד?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Some Thing...,

שלום אני מעוניין למצוא אתר שמסביר איך אני עובד עם TELENET פעם היה לי אבל אני לא זוכר את הכתובת... מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by SLI/CF,

מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך (עם עדיפות לשפה עברית) למימוש סכמה של מצבים ע"י מכונת מצב? המכונת מצב צריכה להיות מסונכרנת ע"י שעון תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by khbur,

איך כותבים בצורה יעילה מתודה רקורסיבית המקבלת מחרוזת ומחזירה מספר המייצג את ה-hashCode: מספר ה-hashCode יתקבל מסכום של כל מספרי ה- ASCII של המחרוזת, לאחר שכול תו מייצג מספר ASCII מסוים. לדוגמה המחרוזת " RED" עם המתודה תחזיר את המספר: R)82+(e)101+(d)100 = 219) תודה זה הקוד שכתבתי שלא עובד /: public int hashCode(String value) { final int prime = 31; int result = 1; result = prime * result + x; result = prime * result + y; if(s.length() == 0){ exit(0); } for(int i = 0; i < s.size(); i++) { sum += s[i]; } return sum;

16. Started by THE-MASTER,

בשביל שהתוכנה שאני עושה תהיה די יעילה אני רציך להפסיק מדי פעם לולאות FOR האם עדיף לבצע לולאות For עם Break או לולאת While. המצב כרגע הו לולאת While.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by alex15,

אני רוצה ללמוד על ה SSL רק שבשפה העיברית .אני לא מבין כל כך ב SSL רק שאני רוצה וחייב להבין איך להתקין את ה SSL על המחשב וגם איך להסיר ודבריםכאלה על ה SSL . אני אשמח מאוד לם תמצאו לי אתרים בעברית שמראים ומסבירים איך להתקין איך להסיר ודברים כאלו . kopfpatsch: :s05: תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by matan9023,

יש לי איזה פרויקט שאני צריך להגיש.. ואני מנסה להתחבר DB (יש תמונה עם הקוד והשגיאה) אני אציין שזה בסיס נתונים של SACCESS ובהרצה עולה לי שגיאה שאין לי מושג מה הבעיה.. אודה לכם מאוד למי שיוכל לעזור לי עם זה זה די דחוף.. תודה!!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by adirze,

שלום, התחלתי לקרוא בדיוק על הספרייה הגרפית ולא כ"כ הבנתי כאן משהו לא הבנתי כ"כ מה המשמעות לכך שהמחלקה Container היא מסוג composite או היא מימוש של composite למה זה הופך אותו שונה ממחלקות נגזרות אחרות? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by melchyot,

הי, התקנתי את ה MYSQL CONNECTOR ל NET. גרסא 5. אני לא מצליח להתחבר לשרת, אני מקבל EXCEPTION בקריאה לפונקציה ()connection.Open Code: MySql.Data.MySqlClient.MySqlException: Unable to connect to any of the specified MySQL hosts. ---> System.Exception: Exception of type 'System.Exception' was thrown. at MySql.Data.MySqlClient.NativeDriver.Open() MYSQL יושב ב VIRTUAL MACHINE בלינוקס. כתובת ה IP נכונה, USER, PASSWORD ושם ה DATABASE. וקיימת טבלה בשם ACCOUNTS. הנה הקטע קוד: Code: string MyConString = "SERVER=192.168.197.200;" + "DATABASE=test;" + "UID=root;" + "PASSWORD=12345;"; MySqlConnection connection = new MySqlConnection(MyConString); …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. מישהו יכול לתת לי קוד ב HTML או JAVA שניתן לגלות IP אני רוצה שיכנסו לדף מסוים וכל אחד יראה את ה IP שלו

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by iPsych,

שלום לכולם, אני צריך עזרה קלה בקוד VB... מטרתו של הקוד היא הגרלת שש תמונות מתוך שמונה והצגתם באופן רנדומלי בתוך פריים של תמונה (לא משנה איזה סוג), התמונות כמובן נמצאות בתיקיה אחד שמיקומה לא חשוב (אפשר להתשתמש בc:\pics\a.jpg רק לשם ההדגמה)... מי שיוכל יכתוב את הקוד (או את הרעיון שלו או שניהם). תודה מראש :saint:

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by moran14,

היי רציתי לדעת אם יש פורום מוכן חוקי שאפשר להשתמש בו, משהו פשוט, לא יותר מדי מסובך {הפורום בעברית} תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by meshorer,

הי, יש לי מערכת ישנה הכתובה ב asp.net 4.0. יש לי בה WebForm המכיל update panel ו Ajax Controls ToolKit ModalPopUpExtender. בדף הזה אני מבצע שליחת אימיילים למספר משתמשים בזה אחר זה באמצעות Task שאלתי היא כיצד אני יכול מתוך ה Task ו/או בסיומו לעדכן את ה ui כלומר את המשתמש ולתת לו התראות בדבר זה. Task sendMailTask = Task.Factory.StartNew((stateObj) => { // some code },2000); try { if (!sendMailTask.IsCanceled && !sendMailTask.IsFaulted) { StatusMessagesContainerModalDialog.Attributes["class"] = "modal-…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by יוסי 123,

היי שלום אני עובד על פרויקט שבודק מילים פלינדרום(שנקראות משני כיונים אותו הדבר) בשפת הjavascript ונתקלתי בבעיה שניסית לשלב html אשמח שתעזרו לי בשילוב שני השפות let input = document.getElementById('input'); let button = document.getElementById('Button'); const word = input.Value; //console.log(content); //const word ='אבא'; const word1 = word.split(''); const reversed = word1.reverse(''); const word4 = reversed.join(''); //console.log(word); //console.log(word1); //console.log(reversed); //console.log(word4); if(word===word4){ console.log(`'המילה' ${word} 'היא מילה פלינדרום שניתן לקרותה משתי הכיונים אותו הדבר'`); }else{ console.log(`'המילה'…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.