עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by HaEsrimVeArba,

היכן ניתן למצוא הסברים בעברית ברשת על: GDI Multi Threading , Attributes, Reflections, קבצים, Serializations, Exception handling וכו. אני מאד מתקשה למצוא כאלו..

2. אממ אתמול דיברתי קצת עם גיסי על עיניין התכנות ועלתה לי שאלה אליו במהלך השיחה "טוב מה עכשיו אני יעשה, אני יודע את השפה פחות או יותר פיתחתי חשיבה לוגית ואלגוריטמית וכל זה מה עכשיו? כאילו יש לי ידע, מה אני עושה עכשיו?" פחות או יותר. אז הוא אמר לי שכשהוא היה בגילי(10 שנים אחורה בערך) היה אתר שבו אנשים מבקשים שיעשו להם כל מיני פרוייקטים בתשלום וגם מדרגים כל אחד לפי מספר קריטריונים שונים... עכשיו בגלל שאותותו (איך רושמים את המילה הזו?) אני מתחיל יג ויש לי עוד כמה עיסוקים במשך היום אני לא יודע אם אני יעשה פרוייקטים אבל זה מאוד עיניין אותי אם באמת קיים אתר כזה. אולי אני יעבוד בזה בחופשים. מישהו יודע על מה הוא דיבר?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dududs,

שלום רב, כשאני מקליד <body scroll = no> זה נועל לי את הסקרול התחתון והימני. איך ניתן לנעול רק את הסקרול הימני ולשחרר את הסקרול התחתון. תודה מראש, דודו.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  4. שלום לכולם, יצרתי רשימה מקושרת טמפלטית ומיון מיזוג מתאים, אני מקבל stack overflow כאשר הרשימה מכילה +5000 איברים. המיון עובד כמו שצריך עבור 2000 למשל. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? תודה template <class T> Node<T>* LinkedList<T>::merge_sort(Node<T>* head) { Node<T>* head_one; Node<T>* head_two; if((head == NULL) || (head->get_next() == NULL)) return head; head_one = head; head_two = head->get_next(); while ((head_two != NULL) && (head_two->get_next() != NULL)) { head = head->get_next(); head_two = head->get_next()->get_next(); } head_two = head->get_next(); head->set_next…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by @ALeX.NeT,

הצלחתי לשכוח בדיוק אכשיו איך מציגים משתנים בC# אז בבקשה עזרה זה במיקרה: console.wirteline(" {%name} "); x

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by blabla600,

אז אני ממש חדש עם כל התכנות בחלונות עם ה- forms ב- c# והתחלתי לעבוד על 'מציג תמונות' פשוט כזה- private void upload_Click(object sender, EventArgs e) { if (folder.ShowDialog() == DialogResult.OK) { pictureBox1.Load(folder.FileName); } } private void Flip_Click(object sender, EventArgs e) { pictureBox1.Image.RotateFlip(RotateFlipType.Rotate90FlipXY); } אז ככה בפעולה הראשונה עשיתי כפתור שמעלים איתו תמונה למסך. הכפתור השני אמור להפוך את התמונה ב- 90 מעלות שמאלה.. אבל הוא לא עושה כלום... אם הייתי שם אותו אחרי ה- if בפעולה הראשונה לעומת זאת זה היה מעלה את התמונה והופך אותה ככה שהקוד עצמו בסדר אז אני לא מבין מה הבעיה והקוד קצת ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by fuad159,

היי אשמח לעזרה. אני עושה עבודה בשפת JAVA באמצעות Eclipse, ויש לי בעיה שבכל סוף שורה נוסף לי מין סימון מוזר כזה, ואין לי מושג איך לבטל את זה. מצרף תמונה. תודה רבה לעוזרים

8. Started by Autumn Sunflower,

היי בגלל הקורונה יש לי הרבה זמן ללמוד משהו אבל לא יודעת מה עדיף. יש לי ניסיון של כמה שנים עם asp.net בעיקר BACKEND אבל לא MVC וכל הטכנולוגיה החדשה. כרגע בעבודה אני עובדת בעיקר עם SQL SERVER ו SSIS. השאלה היא מה כדאי לי לחזק- את הצד של ה BI או את ה .net שאת זה אני גם מאוד אוהבת אבל כל הזמן יש בו שינויים וחייבים כל הזמן ללמוד ולתעדכן? בנוסף איפה יש תרגילים ב SQL SERVER אבל מתקדמים ולא סתם select או avg וכו. משהו למתקדמים? אשמח לעזרה. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by assaf990,

יש לי קובץ טקסט אני אני מוחק שורה שלמה שלא מתחילה בסיפרה?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום לכולם, בניתי בC תוכנה שמחשבת את נוסחת השורשים של פונקציה ריבועית וגם מביאה את הטרינום שלה וכו'...עכשיו,עשיתי גם גרף והשתמשתי בפונקציות הגרפיקה, אחרי שהצצתי פה בפורום גיליתי שצריך להשתמש בקובץ EGAVGA.BGI כדי להפעיל,הצלחתי להפעיל אבל,גיליתי שכאשר אני מיצא את זה מהתוכנה אני עדיין צריך את הקובץ EGAVGA.BGI באותה תקיה עם קובץ הEXE וזה די מעצבן,השאלה שלי האם יש דרך לאחד אותם או משהו בסגנון,תודה מראש ד"א אני משתמש בקומפיילר TC (לא LITE) תודה רבה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  11. שלום לכולם. אני צריך לתכנת קובץ שיוצר גיבוי לספרייה מסויימת בשרת שמחובר לרשת. הקובץ צריך להעתיק ספרייה מסויימת עם כל הקבצים ותת הספריות לתיקייה בשרת, ולדעת לדלג על קבצים שכבר קיימים (גם אם הקבצים בתיקיית היעד השתנו (skip all). אם אפשר להוסיף שורה שיודעת לדלג על כל הקבצים בעלי סיומת ספציפית מה טוב (למשל: דלג על כל הקבצים בעלי סיומת PDF).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by נעמה.,

אני יוצרת שדה טקסט (TEXTAREA) ורוצה שבכל X זמן יודפס שם טקסט חדש. איך עושים את זה??? תודה

• 3 תגובות
    • 963 צפיות
  13. Started by eliom,

שלום.. ניסיתי להדר תוכנית פשוטה של hello world ב-vs.לחצתי f7 ואחר כך לחצתי play. ומוצג לי השגיאה הזאת. 1>------ Build started: Project: test 1, Configuration: Debug Win32 ------ 1>LINK : fatal error LNK1123: failure during conversion to COFF: file invalid or corrupt ========== Build: 0 succeeded, 1 failed, 0 up-to-date, 0 skipped ==========

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by ageva10,

שלום! יש לי בעיה אני יצרתי לינק: echo "<td><a href='javascript:void(0)' onclick='showText('{$row['username']}')'>{$row['username']}</a></td>"; והוא נשלח לקובץ js שבו יש את הפונקציה: function showText(u) { alert(u); } והוא לא מציג לי את השם משתמש למה ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. מצאתי לאחרונה את המחברות שהיו לי בזמנו בכיתה י' לפני כמה שנים טובות כשהייתי במגמת הנדסת תוכנה ובין היתר מצאתי ספר שקנתי בזמנו ללימוד עצמי של C++ שנקרא: ערכת לימוד C++ / מאת ג'סי ליבברטי - הוצאת פוקוס מחשבים. ספר ממש ישן מגיע אפילו עם דיסקט אבל הוא די טוב ממה שעלעלתי בו זה מין בניית פרוייקט בC++ בשביל ללמוד את העקרונות. ועכשיו למספר תהיות שיש לי מכיוון שהחלטתי שהגיע הזמן לחזור לנושא של תכנות וחבל להזניח את זה, ראשית כל בעבר התעסקתי עם בניית אתרים אבל זה לא מדבר אליי בהתחשב בעובדה שהאתרים היחידים שאני מפעיל זה מערכות שרכשתי, לסיכום העניין החלטתי לזרום עם תכנות בשפת C++. 1. בזמנו בימי מגמת הנדסת תוכנה בבית הספר התיכון לימדו אותנו את העקרונות של בסיסי הספירה השונים, ממש ברח ל…

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  16. למשל ברגע שהשורה ארוכה מידי.. אז שירד שורה דוגמא גם בפורום פה: דוגמא:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם רואים הוא ירד שורה ברגע שזה ארוך מיידי! עריכה בעצם לא!

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by error403,

הסיבה העיקרית שאני מתכנת ושמושכת לתיכנות זה היכולת שלך לעלות רעיון מופשט ולתרגם אותו לשפה שמחשב יוכל להבין ולגרום לו לעשות מה שאתה רוצה לכל אחד תמיד יש תוכניות שהוא מכין אם זזה לביתספר ואם זה מחשק שכמעט כל מתכנת עושה אז אני מציע שנכתוב כאן את הפקרוייקטים שלנו בכל השפות וכך ניצור נושא שישמש מקור השראה למתכנתים אחרים ונלמד להכיר את הרגלי התעכנות של כל אחד מן הפורום מי שירצה לראות את התוכנה יעתיק יהדיר ויריץ......... התוכניות לא חיבות להיות גאוניות או משהו סתם דברים נחמדים שטויות מרגעי השעמום... יתקבלו בברכה וגם תוכניות לא גמורות אפילו הם לא רצות יתקבלו... {אין אכתוב מחר שאחזור מביס}

• 4 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by slimshady21,

שלום. למדתי כבר שפת C (מספר) ועכשיו התחלתי ללמוד C++ אבל אני מעדיף גם את זה ללמוד מספר. מישהו יכול להמליץ על ספר טוב לכאלה שכבר למדו את C? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Retaliator,

שלום, התחלנו ללמוד ממש קצת תכנות WINDOWS התבקשנו לכתוב חלון עם 3 שורות עבור קלט מידע, רק לייצר את החלון. מישהו יכול לכוון אותי או לסייע עם הסברים איך מתחילים בכלל? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by nirh216,

שלום לכם אני רוצה לבצע את הדברים הבאים אבל אני לא יודע איך. 1. אני רוצה לקבץ קבצים מתוך תיקייה מסויימת אבל הבעיה שכשהוא מקבץ הוא מקבץ לי גם את ה- Path של אותה תיקייה. נגיד אם התיקייה נמצאת ב- C:\windows\system32 אז הוא מקבץ את זה ככה: windows system32 תיקייה (יש להתייחס ל-3 שורות כ- tree) ואני רוצה רק את הקבצים.. מישהו יודע מה עושים? *אני משתמש ב- rar שהוא של DOS (לא גרפי) אז כל הפקודות נעשות דרך Command line 2. בעיה שנייה זה שאני רוצה להעתיק קבצים מתיקייה אחת למיקום שהמשתמש ייתן: לדוגמא אני רוצה לבנות תוכנית שמעתיקה את My Documents והמיקום יהיה בחירה של המשתמש.. יכול להיות כל מיקום לדוגמא: H:\Backup\user כלומר שהמיקום לא יהיה קבוע מראש, כמו כאן: xcopy c:\my documents d:\…

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  21. שלום אני צריך לכתוב תוכנית קטנה ב C (לא C++ )שתקלוט 3 מספרים. תעשה ממוצע בין המספר הגבוה לנמוך. תציג את התוצאה ובנוסף תציג את המספרים שנקלטו לפי הסדר(גודלם) תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. צירפתי את הקובץ שהורדתי , אני מריץ את הchat.asp והתקלה: Error Type: Active Server Pages, ASP 0234 (0x80004005) Server side include directives may not be present in script blocks. Please use the SRC= attribute of the <SCRIPT> tag. /chat/global.asa, line 3 איך מתקנים? תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by avichai08,

שלום לכולם, אני חדש בנושא שפת התכנות וכאשר ניכנסתי למדריכים של שפות שונות : c,# c++,java אף אחד מהמדריכים שקראתי לא באמת הסביר למה זה עוזר בלימודי המחשב ומה תוצאה הסופית של כל שפה כזאת. הייתי מאוד שמח אם מישהו היה מסביר לי ושיהיה שבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי. אני רוצה להתחיל לבנות אתר ב ASP ואני צריך להפעיל במחשב את השרת הזה שנקרא IIS. יש לי מערכת ויסטה. עכשיו, מצאתי מדריך באינטרנט והפעלתי את ה IIS ועכשיו באמת יש לי תיקית Inetpub עם wwwroot וזה אבל אני שם קבצים של ASP ב wwwroot (שמתי כמה קבצים - חלק אני כתבתי וחלק הורדתי מהאינרטנט אז הם כולם תקינים שלא תגידו שהבעיה בקובץ) וכשאני מנסה להיכנס דרך הדפדפן אל הקובץ (localhost/myfile.asp או 127.0.0.1/myfile.asp) זה מה שהוא רושם: מה אני יכול לעשות?[br]פורסם בתאריך: 25.03.2007 בשעה 16:52:11 up

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by wons,

אני רוצה לבנות מערכת קטנה שאפשר לצייר בה - מערכת של 90X180 פיקסלים ולאחר מכן ע"י התוכנה לזהות איזה פיקסלים צבועים ולהכניס למערך. למישהו יש רעיונות כיצד לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.