עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by rotman,

שלום , קניתי דומיין ישראלי דרך livedns , אתמול קניתי חבילת הוסט ב godaddy במטרה להקים בדומיין הישראלי wordpress . אני מאמין שלא הגדרתי דברים כמו שצריך כיוון ש : א) ב godaddy מופיע לי כבר יום שלם pending DNS ובחשבונות ה forwarding שהגדרתי עבור כתובות מייל מופיע בכולם pending setup validating MX record. אפשר בבקשה עזרה? איך אני אמור להגדיר הכל...? תודה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 6.7k צפיות
  2. אני מתלבט בין שלושת אלה... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אורח alan93
    Started by אורח alan93,

שלום אני חדש בכל נושא השפת תכנות והייתי רוצה להתחיל ללמוד, יש לי כמה שאלות אליכים : 1 - קודם כל, למה עוזר לי לדעת את אחת משפות התכנות? אני עכשיו אחרי צבא, לאחר שאדע זה יעזור לי באיזה שהוא תואר או אני אוכל להתקבל לעבודה בתחום המחשבים? 2- האם המתמטיקה שלי חייבת להיות ברמה גבוהה מאוד בשביל להצליח וללמוד? 3- אם אני לוקח את הלמידה באופן רציני כמה זמן בערך לוקח ללמוד את כל השפה והאם זה עניין מאוד מסובך או אפשרי ? 4- לסיום, באיזה שפה כדאי להתחיל? C C+ או #C ?? המטרה שלי מלמידת אחת השפות היא בעקרון לעבוד בתחום הייטק/ מחשבים אז כיצד עליי לפעול? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by naory159,

חבר ביקש ממני לבנות לו אתר אינטרנט מקצועי. אני יודע לעבוד עם html, JavaScript, SQL ו-PHP. (אני לומד עכשיו על PHP ו-SQL). כמה לוקחים היום על בניית אתר אינטרנט מקצועי?

• 23 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. היי אני עכשיו עובד על פרויקט ואני צריך לכלול בו master page. הגדרתי ב- master page אזור של content ואני רוצה שבלחיצה על image button ב- master page יתחלף ה- content ל- content שנמצא בקובץ aspx אחר. איך עושים את זה? חיפשתי מדריכים באינטרנט ופשוט לא מצאתי משהו שעזר. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by kutomer,

לא ידעתי כ"כ איפה לשים את זה אם זה מתאים יותר לפורום אחר תעבירו.. 1. איך אני יכול להרשם לevent שיקפוץ כל פעם שאני מסמן (בדגש על מסמן, לא פותח) Icon במחשב שלי, לדוגמא: אני רוצה שיקפוץ לי event כל פעם שהמשתמש לוחץ על הicon של סל מיחזור או משהו כזה. משהו בסגנון של systemFileWatcher. 2. והיותר מעניין, קצת קשה לי להסביר את השאלה אז אני יציג אותה בעזרת דוגמה: אני משתמש ב-(EF4.0 (entity framework בפרויקט שלי, נוצר לי class בשם user (שמן הסתם מייצג משתמש במערכת ע"י הdb). עכשיו אני בונה Common בפרויקט ואני עושה שם interface בשם IUsers, ואחת הפונקציות שם צריכה להחזיר רשימה של האויבקט user שנמצא בdal, מה שבעצם מכריח אותי ליצור איזשהי תלות בין הcommon לdal, הפתרון היחידי שחשבתי …

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  7. Started by almog bar-el,

היי אני חדש בפורום אז תגידו לי אם יש משהוא לא בסדר אם הנושא שפתחתי אני לומד אל מחשבים באופן אצמאי ולכן ליפעמים קשה לי למצוא חומר אז אם מישהוא כאן מבין בתיכנות של מישחקים ו/או דמויות תלת מימדיות כול פיסת מידע תיתקבל בברכה אני מעדיף python+unity3d תודה מראש נ.ב יש לי בעיה של שגיאות כתיב אז סליחה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Shoko,

דף php : include_once("lang.php"); $_page = file_get_contents("index.html"); foreach($_lang as $key => $value) { $_page = str_replace($key , $value , $_page); } include_once("dbconnect.php"); mysql_query("SET NAMES 'hebrew'"); //contents session_start(); if(isset ($_SESSION['islogged']) && $SESSION['islogged'] ==TRUE) { } else { $rep = " <form method=\"POST\" action=\"check.php\" enctype=\"multipart/form-data\"> user : <input name=\"user\" type=\"text\"></input> <br /> password : <input name=\"pass\" type=\"password\"></input> <br /> <input t…

• 2 תגובות
    • 13k צפיות
  9. Started by c5123,

בקובץ 2010tar4 אני לא מבין למה זה מדפיס 4 ולא 5 בשורה מספר 13 4 לחלק 3 כפול 4 =5.3333 או 16/3 בקובץ 2010tar1 בשורה מספר 17-18 יש 2 הדפסות של ptr פעם ראשונה זה מדפיס 5 פעם שניה זה מדפיס משהו אחר ואני לא מבין למה זה משתנה? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Lior4543,

אהלן, אני רוצה שתעזרו לי ותגידו לי בבקשה איך אני יכול להשתמש בפקד העלאה input type="file" ולהעלות קובץ לאחסון שלי..

• 4 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by shaithebest,

שלום רב, יש לי כמה אתרים סטטיים באוויר הבנויים על HTML DSS JS בצורה רגילה כגון: http://homecomp.co.il/facebook_site16/ אני מוסיף כפתורים של צור קשר לתבניות קיימות אני רוצה צור קשר דינמי על PHP שהלקוח ישאיר פרטים זה יגיע אלי למייל השאלה שלי היא, האם זה יעבוד? אף פעם לא ניסיתי עמוד אחד דינמי בתוך אתר שלם סטטי קוד HTML <table width="400" border="0" align="center" cellpadding="3" cellspacing="1"> <tr> <td><strong>Contact Form </strong></td> </tr> </table> <table width="400" border="0" align="center" cellpadding="0" cellspacing="1"> <tr> <td><form name="form1" method="post" action="send_contact.php"&gt…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מצאתי אלגוריתם ממש יעיל, לפחות לדעתי, ליצירת סודוקו באופן אקראי. האלגוריתם: 1. בחר משבצת במבוך באופן אקראי. 2. אם המשבצת ריקה - בחר מספר באופן אקראי. אחרת - חזור על פעולה מס' 1. 3. נסה להציב את המספר האקראי במשבצת האקראית שנבחרה. אם לא חוקי להציב את המספר במשבצת שנבחרה, חזור על פעולה מספר 2. 4. אם הלוח לא למלא, חזור לפעולה מס' 1. הנה קטע הקוד שאחראי על יצירת הסודוקו באופן אקראי: typedef struct { int number; int color; } square; int legal(int x, int y, int number) { int i, j; for(i = 0 ; i<9 ; i++) if(table[y][i].number == number) return 1; for(i = 0 ; i<9 ; i++) if(table[i][x].number == number) return 1; int squarex = …

• 5 תגובות
    • 6.5k צפיות
  13. Started by blabla600,

אוקיי אז עשיתי מן מציג תמונות כזה... אפשר להעלות תמונה לסובב אותה 90 מעלות ימינה/שמאלה ואפשר לשמור. הבעיה היא בשמירה זה לפעמים מצליח ולפעמים לא.. תלוי בתמונה.. בדר"כ מצליח אם אני שומר את התמונה אחרי שסיבבתי אותה והיא בצורה אנכית כזאת. אבל אם אני מנסה פשוט לשמור את התמונה רגיל אז אני בדר"כ מקבל הודעת שגיאה ובמקום יש קובץ תמונה ריק. אולי תדעו מה הבעיה.... (העלתי RAR ) http://www.upf.co.il/file/221680404.html

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  14. Started by summer69,

שלום לכולם! רציתי לשראול אם מישהו מכיר את האפשרות של Fuzzy Search בSharePoint ואיך אפשר להפעיל אותה. כשאני מתכוון לfuzzy search אני מתכוון ל"Did you mean" שמופיע לך כאשר אתה כותב שגיאת כתיב בחיפוש... ממש כמו בגוגל. קראתי שזה אפשרי, אבל לא מצאתי את האופציה לעשות את זה. הגרסאות שקיימות ברשותי הם WSS 3 והSharePoint Online החדש שבא עם Office 365. אין לי כ"כ ידע בפיתוח אתרים, במיוחד לא בasp.net, אבל אם יש משהו שצריך לעשות, אז אני יעשה... בנוסף רציתי לדעת אם אתם מכירים איזשהו Web Part או iFilter שיכול לעזור לי עם העניין. תודה מראש לעונים!

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  15. Started by blabla600,

אז אני ממש חדש עם כל התכנות בחלונות עם ה- forms ב- c# והתחלתי לעבוד על 'מציג תמונות' פשוט כזה- private void upload_Click(object sender, EventArgs e) { if (folder.ShowDialog() == DialogResult.OK) { pictureBox1.Load(folder.FileName); } } private void Flip_Click(object sender, EventArgs e) { pictureBox1.Image.RotateFlip(RotateFlipType.Rotate90FlipXY); } אז ככה בפעולה הראשונה עשיתי כפתור שמעלים איתו תמונה למסך. הכפתור השני אמור להפוך את התמונה ב- 90 מעלות שמאלה.. אבל הוא לא עושה כלום... אם הייתי שם אותו אחרי ה- if בפעולה הראשונה לעומת זאת זה היה מעלה את התמונה והופך אותה ככה שהקוד עצמו בסדר אז אני לא מבין מה הבעיה והקוד קצת ה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by X_Dror,

היי, לאחרונה שיחחרתי איזה משחק שבניתי בפייסבוק ולצערי דווקא בתקופה של השחרור שהיא הכי קריטית השרת שלי התחיל לקרטע. השרת שלי מבצע קריאות פשוטות אל מול פייסבוק, וכל פניה הכי פשוטה מקבלת ברוב הפעמים שגיאה כמו - couldn't connect to host לדוגמה שורות פשוטות כמו - $session = $facebook->getSession(); $currentID = $facebook->api('/me?fields=id'); מוציאות לי שגיאה כזו Exception in GetUserID: couldn't connect to host StackTrace: Array ( [0] => Array ( [file] => /users/home/aagnt2sv/web/public/Facebook/facebook-php-sdk-7d538d3/src/facebook.php [line] => 523 [function] => makeRequest [class] => Facebook [type] =>…

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  17. Started by DaTHE,

שלום רב, אני מחפש לקנות ספר\מצגת שמסבירה VHDL מתקדם, ולא מהתחלה (חשוב שיהיה בעברית- יש לי מצגות באנגלית) שמעתי על הספר של אייל חברבר, אבל אינני יודע איכן אני יכול לקנות אותו (צריך חנות פיזית) תודה.

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by gshhar,

יש לי בעיה במתודה IsOlder (בקוד יש הסבר מה היא עושה) אני לא ממש יודע איך להשוות בין 2 עובדים ולשלוח נתונים למתודה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T303 { public class Employee { private int Id; private string Name; private DateTime BirthDate; private decimal[] LastYearSalaries = new decimal[12]; //c'tor that gets id, name and birth date public Employee(int id, string name, DateTime b ) { this.Id = id; this.Name = name; this.BirthDate = b; } //c'tor that gets id, name and empty birth date; public Employee(int…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. צהריים טובים. הצלחתי להתקין את ספריית ה GTK+ (ספרייה לבניית ממשק משתמג גרפי ב C - GUI), את כל החבילות שלה. הקישור ממנו הורדתי את הספרייה (כל החבילות ביחד): GTK+ גרסא 2.22.1 התקנתי הכל, באופן ודאי התקנתי כמו שצריך. הרצתי תוכנית "שלום עולם". אני עובד עם Dev-Cpp, ואני צריך לדעת איך בדיוק להריץ תוכנית ב GTK+ במהדר הזה. למקרה שמשנה מה התוכנית, צרפתי אותה: #include <gtk/gtk.h> static gboolean on_delete_event(GtkWidget *widget, GdkEvent *event, gpointer data) { gtk_main_quit (); return FALSE; } static void on_button_clicked(GtkWidget *widget, gpointer data) { g_print ("Hello World\n"); } int main(int argc, char *argv[]) { GtkWidget *window; GtkWidget *button;…

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  20. עכשיו אחרי שאני יודע את הבסיס של ה- c# שכל ה- 3 שנים האלה עבדתי בסה"כ עם החלון CMD הזה של ה- console... אז עכשיו שאני יודע את הפקודות והכול ואני רוצה לכתוב תוכנה שנראית ויזואלית עם כפתורים וטקסטים, הידע התיכוני שלי מספיק לזה? או שזה פתאום בכלל משהו אחר לגמרי שצריך ללמוד דברים אחרים וחדשים לגמרי? מה אני יכול לעשות עם מה שאני יודע בינתיים שיתן לי תוכנה אמיתית ויזאולית בסוף, לא יודע מה אפילו חלון שלוחצים על כפתור וזה כותב "שלום". אני מסוגל לעשות משהו כזה כבר? אם לא.. אז מה שווה מה שלמדתי כל השנים האלה? (הרי אני לא צריך את זה אפילו אם אני רוצה ללמוד אחרי זה מחשבים באוניברסיטה) אשמח לתגובה, תודה

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by gal_il50,

התחלתי לא מזמן ללמוד C# ויש משהו שאני מעוניין ללמוד, איך אני יכול לשנות שמות של קבצים שיש לי על המחשב ? ז"א אם יש לי למשל תיקיה עם הרבה קבצי MP3 שלא ממוספרים ואני רוצה לכתוב תוכנה קצרה שתשנה את שמות הקבצים ותמספר אותם איך אני יכול לעשות את זה ? אגב אל תשלחו אותי לפייתון או פרל כי אני לא מכיר, רק לאחרונה (חודשיים) התחלתי ללמוד C# תודה.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by shaithebest,

שלום רב אני רוצה להשתמש בתבנית קיימת הבנוייה על HTML CSS ולהפוך אותה לידידותית לשפות מימין לשמאל לצורך העניין עברית מישהו רק יכול לרמוז לי, איפה בCSS או בHTML או בשניהם אני מוסיף את הפקודה direction:rtl יש פקודה אחת שתעשה את העבודה לכל התבנית או כל עצם צריך פקודה משלו? להלן קוד HTML <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "[url]http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">[/url] <html xmlns="[url]http://www.w3.org/1999/xhtml">[/url] <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> <title>Free Facebook iFrame Template #4 - Computer Store</title> <link href="css/styles.css" rel="style…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by zoharbe,

אוקיי,אז יש לי שאלה בהוסט שלי נותנים לי 2 mySQL Databases. השאלה! אם נגיד התקנתי PHPBB על database אחד,אני יכול להתקין גם נגיד...WP על אותו DB,או שחייב על DB אחר?

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by Nahum2,

יש לי 2 מערכות שצריכות לדבר בינהן ב WCF הר"צ שלי החליט שכל מערכת תהיה שרת והמערכת השניה תהיה הלקוח שלה. אני חושב שהעיצוב בעייתי ויוצר תלות מעגלית.2 מקומות בהם מוגדרת התקשורת. וכו. ואני מאמין שצריך להשתמש ב SERVERCALLBACK. הר"צ שלי מתקשה להבין את הטיעון. האם מישהו יכול לעזור לי לתאר מה החסרונות במערכת עם שרתים?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  25. היי. במידה ואני רוצה לדעת איזה פונקציות נקראות ובאיזה תוכנה הן נקראות. כלומר - אני רוצה לכתוב תוכנת קונסול שאני אתן לך כתובת של הפוקציה/שמה של הפוקציה ויתן לי את התוכנות שמשתמשות בה. הסבר : נגיד ויש לי קילוגגר במחשב שהוא משתמש בGetKeyState כדי לקבל ערכי מקלדת , אז התוכנה שציינתי למעלה פשוט תזהה את הקריאה, ותסגור את הפרוסס. הדבר אפשרי?אם כן , מה שם הפונקציה שיכולה לבצע דבר כזה? נ.ב הפונקציה = פונקצית API. BTA

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים