עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by Pure-Gold,

איך לכל הרוחות אני עושה שם form1.show פשוט ? ב 2005 זה קל ורגיל אבל ב 2003 זה לא אותו הדבר. אם אני רשום: Private myForm as Form1 אני מקבל שגיאה: אם אני רושם: Private myForm as New Form1 הטופס נפתח אבל זה לא טוב במקרה שמדובר הטופס הראשי. פשוט עשיתי את מה שאני רוצה ב VB6 ועשיתי לו המרה ל 2003 וראיתי מה הוא שינה Done.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by lompy,

עד עכשיו עבדתי עם DB אחרים וזה פעם ריאשונה שאני עובד עם MYSQL ואני עדין בשלבי למידה שלו. אני משתשמש ב MYSQL 5.1.33 עם מנוע INNODB גירסה 1 שמובנת ב DB. אז מהר מאד הבנתי שמשום מה ברירת המחדל שלו הוא AUTO COMMIT וצריך להשתמש ב SET AUTOCOMMIT = 0 בכדי לכתוב טרנזקציות. אחרי שהבנתי את זה רציתי לעשות שימוש ב SELECT FOR UPDATE בכדי לנעול שורה בטרנזקציה אחת כדי שהיא לא תפגע בטרנזקציה אחרת שרצה במקביל. דוגמא: טרנזקציה 1: SET AUTOCOMMIT = 0 SELECT * FROM X WERE Y=Z FOR UPDATE (בשלב הזה הרשומה צריכה להיות נעולה) טרנזקציה 2: SET AUTOCOMMIT = 0 SELECT * FROM X WERE Y=Z למרות שהשורה אמורה להיות נעולה אני מקבל תוצאה. הנעילה עבדה רק כאשר הוספתי 'FOR UPDATE' גם לשאילתא של הטרנזקציה השניה …

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  3. Started by D-Bang,

אני צריך לכתוב תוכנית ב C שהופכת אותיות קטנות לגדולות ולהפך, למשל אם אני מקליד nice התוכנית צריכה להפוך את זה ל NICE. ודבר נוסף אם יש לי מערך מסוג CHAR איך אני יכול לבדוק אם הוא מכיל מספרים בתוכו (מבלי לכתוב תנאי עבור כל מספר ומספר בנפרד כמובן) מקווה שתוכלו לעזור לי

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. התחלתי ללמוד C עם הספר, הבעיה היא שאין לי את הפתרונות של התרגילים שמופיעים בספר, צריך עזרה במציאת הפתרונות של כל התרגילים בכל הפרקים!!! תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by hagai349,

אוקיי יש לי 2 שאלות.. 1. יש לי אתר, זה רק לבי"ס אז העליתי אותו כדי שתעזרו לי.. http :// www . planetnana. co . il / hagai345 תכנסו עכשיו בדף הראשי יש טקסט ואז רשום בקישור להמשך הכתבה לחץ כאן. תלחצו ותראו שזה פותח את הדף אך לא בפריים אני רוצה שזה יפתח בפריים ולא מחוצה לו.. 2. הכפתורים בצד, אני רוצה שאני יעבור על הכפתור הוא ילבין אבל ממש טיפה לא הרבה. אם לא הבנתם את שאלה 2 תגידו ואני יסביר יותר מפורט ואני יתן דוגמא.. תודה מראששששש..

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  6. Started by kisin,

שלום, אני פרילנסר שבונה אתרי PHP + MYSQL מישהו יכול להמליץ לי על חברת אחסון לאתרים שתהיה טובה ואמינה? כמו כן, אני צריך שהשרת יתמוך ב - php5 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by שניצל,

התחלתי לבנות אתר נסיוני ב-ASP.NET לצרכי עבודה (האתר הוא למטרות בדיקה שלי). אין לי שום ניסיון ב-ASP.NET, אבל יש לי ניסיון רב ב-C#. את האתר אני בונה ב-VS2005. בקיצור, אני רוצה לראות מה דעתכם על האתר (האתר עובד, אבל אני לא יודע אם כתבתי אותו בצורה טובה בכלל). ועכשיו לעניין: האתר מאוד פשוט - כשהמשתמש נכנס לדף הראשי הוא מקבל cookie בשם id (מספר אקראי) שמעכשיו יזהה אותו. בצד השרת, האתר שומר מידע על המשתמש לפי ה-id. הדרישה שלי הייתה שהאתר יהיה כמה שיותר פשוט מבחינת קוד - בלי מסדי נתונים, בלי precompiled code (כך שיהיה אפשר לערוך את האתר על השרת) וכד'. בשביל זה יצרתי קובץ בשם Logic.cs המגדיר קלאס בשם Logic, שמכיל את כל הפונקציות שאני צריך. חוץ מזה, הוא מחזיק static Dictionary שממ…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by nagar28,

איך ניתן לדוגמא לבצע פקודה כמו gotoxy(); clrscr(); וכו... בc++??? אם אפשר לתת דוגמא קטנה , תודה. ???

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by fatalica,

שלום לכולם. לפני שאני שואל אני יסביר קצת על הרקע בשפות התוכנה שלי כדי שתוכלו לכוון אותי קצת יותר. יש לי ידע רחב ב- vb5/6 html,javscript,asp,php,sql וידע שטחי ב- c\c++ .net למיניהם ובשלל שפות (אבל שטחי) אני רוצה להתחיל להתמקד ב java רציתי לשאול תחילה על מה אתם ממליצים בתור התחלה. במה צריך להתמקד כדי שיהיה בסיס טוב . באיזה תוכנה כדאי לעבוד ומתי ? ואיזה עזרים יש . אני יותר מאשמח לכל מי שיעזור לי ושיהיה לנו לילה "בכיף"

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  10. Started by kalimero1234,

שלום, התחלתי ללמוד PHP ואני רוצה לבנות אתר ודרכו ללמוד. (יש לי ידע בסיסי בPHP HTML JAVASCRIPT CSS ועוד כאלו דברים ואני רוצה להתעמק בהם..) אבל דרך שפת התכנות בלבד אני לא יודע איך לעשות אתרים שנראים יפה (הרי כל מה שאני מכיר זה טקסטים, טבלאות וכו'). אני לא רוצה להשתמש במערכת לניהול תוכן כמו JOOMLA כי זה לא תכנות כל כך.... השאלה שלי היא איך אני בונה UI כמו שצריך בלי מערכות לניהול תוכן... תודה...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by rosesr,

וגם האם אפשר לעשות פומקציה שתתחבר בשבילי לקובץ MDB? תודה מראש לכל העונים מור רוזס

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zolder,

אני מנסה להריץ משהו ועשיתי בץ',הוא עובד והכל בסדר אבל שאני עושה עוד אחד בכדי להריץ את אותו בץ' ראשון למשל כמה פעמים יש לי בעיה. זה הבץ' הראשון: echo off @echo off פה הנתיב set a=10 :loop הקובץ שאני מריץ\300%a%.cap set/a a=%a%+1 if not %a%==12 goto loop echo end of loop :end זה השני : echo off @echo off set x=0 :loop נתיב\הבץ' הראשון echo %x% set/x x=%x%+1 if not %x%==10 goto loop echo end of loop :end

13. אני רוצה ללמוד שפה לבניית אתרים שתאפשר לי לבנות אתרים לכל מיני עסקים קטנים בתור עבודה נוספת (קרי תוספת הכנסה) בעבר למדתי בב"ס HTML ובניתי אתר גדול שקיבלתי עליו תגובות אוהדות רבות גם אחרי ששכחתי ממנו אך HTML זה עתיק מה גם שזה הבסיס של הבסיס רציתי לשאול אתכם איזו שפה הכי מומלצת ללמוד ? ואיך ? אני יודע שיש אתרים ישראלים לPHP אך האם היא שפה מומלצת ? אני גם מחפש אחת שלא תהיה קשה מידי כי סך הכל מדובר באתרים דיי סטאנדרטים + כל מיני סקריפטים בהתאמה תודה מראש , אתרים מתאימים יתקבלו בברכה . נ.ב

• 29 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. Started by Shoko,

שלום, יש לי שאלה שבה אני צריך לכתוב פונקציה שמקבלת מערך. יעילות המקום של הפתרון שלי תלויה בערכים הקיימים במערך (מערך של מספרים) ולא באורך המערך. כך שהמקסימום מקום תלוי ב- max int ובגודל של byte(ששניהם בעצם מס' קבועים). האם יעילות המקום נחשבת o(1) ? תודה

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. אין לי מושג מכלום. רק ראיתי שצריך לכתוב דברים ואני לא יודע איפה. אז מישהו יכול להביא לי מדריך נורמאלי לזה בבקשה?

• 54 תגובות
    • 5.4k צפיות
  16. אני רוצה ללמוד שפת אסמבלר וכל המדריכים שמצאתי עד היום באינטרנט הם לא למתחילים אלא למקצוענים ורובם באנגלית(כך אני יכול להסתבך גם עם האנגלית(אני ואנגלית לא חברים טובים)). אני רוצה שיתנו לי קישור להורדה למדריך על שפת אסמבלר בעברית ושיהיה מקיף מקווה שתענו לי(למה בפורום הזה האנשים ישנים) אם משיהו מכיר מדריך באנגלית אפשר לתת קישור רק תודיעו לי שזה באנגלית בבקשה בבקשה לענות מצפה לתגובות ביי

• 4 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by lompy,

אני מנסה לעשות רשימה כזאת שכשלוחצים על הכותרת היא נפתחת ולחיצה נוספת סוגרת אותה זה מה שכתבתי בנתיים <head> <script language="JavaScript"> function hide(obj1,obj2) { obj1.style.display="none"; obj2.onclick='show(list)'; } function show(obj1,obj2) { obj.style.display="color: blue; font-size: .8em;" obj2.onclick='hide(list)'; } </script> </head> <body> <p id='p' onclick='hide(list,this)'>title</p> <span id='list' style="color: blue; font-size: .8em;" > <a href='inde.html'>Fender Stratocaster</a><br> <a>Fender Telecaster</a><br> <a>Fender Squier</a><br> &lt…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by davidreznic,

היי לכולם. התחלתי מן קורס המשתמשים בו ב EJS לבניית מודלים מתמטיים. בינתיים התנסינו רק קצ וזה היה לפי הספר. למישהו יש נסיון עם התוכנה?

19. Started by infifi,

לא יודע אם קיימות פקודות כאלה אבל אם יש אשמח לדעת מהם.. פקודה אחת לעשות סרביס לתוכנה (אבל רק פעם אחת run once) ועוד פקודה שתכבה את האינטרנט או הכרטיס רשת.. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by nir007,

שלום.. אני מעוניין ללמוד בג'ון ברייס שפת C ו..JAVA ובנוסף לשתיהם אחרי זה LINUX KERNEL רציתי לדעת מה ערך התעודה שאני יקבל ג'ון ברייס לעומת תואר ראשון ב שפת C או JAVA.?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by eliprodigy,

אני לא יודע בדיוק איך להגדיר את זה אבל אני בונה אתר ואני רוצה שיופיע בו כזה משהו שממספר את מספר האנשים שנכנסים אליו... מישהו יודע איך עושים את זה ?! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by White Shepherd,

אני רוצה, בשביל האתגר, לפתח מנוע תלת מימד קטן מאפס- לתכנת אותו מרמת ציור פיקסל בודד למסך. חיפשתי פלטפורמה מתאימה מבחינת נוחות ויעילות (חשוב שיעבוד גם עם הכרטיס מסך), אבל החיפוש רק בילבל אותי עוד יותר. חשובה לי גם נוחות ההורדה וההתקנה, דבר שקצת מרתיע אותי ב-OpenGL. יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by Daniel_M,

איך אני מקמפל את המוד שבניתי? בתודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  24. לדוג' int* f(){ int a[10]={1,2,3}; return a; main(){ int *b; b=f(); scanf("%d",&b[0]); } שפת C למה אין פה שגיאה בזמן ריצה? המערך נמצא במחסנית של F לא? המחסנית נעלמת לאחר סיום הפונ' למה אין אקספשין?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.