תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
מדוע צורת הכתיבה הנ"ל תקינה? איך זה עובד אחרי הקלעים? int x, y, z; x = (y=4, z=5); ב- X יהיה 5
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום אני מתכנט משהו שהוא דיי נחוץ לי בשביל הסקייפ בתוכנת הסקריפטים AutoIt3 ניסיתי לעשות שיעשה את שתי הדברים הבאים בו זמנית: הדבר הראשון הוא שהוא יקבל כל הזמן הנתון של ה $size[0] והדבר השני הוא שיחליט לעשות את הפעולה הבאה: WinSetState("[CLASS:tSkMainForm]", "", @SW_HIDE) כשנתון ה $size[0] שווה ל -3200 או במילים אחרות של השפה: $size[0] < -3200 וכך בעצם הצלחתי לעשות שכל פעם שאני מחליט למזער את החלון של הסקייפ או לסגור אותו אז החלון למעשה נעלם לי ל system tray ואני יכול להחזיר אותו כשאני רוצה בלי בעיה זה עובד מצויין! בגוגל חיפשתי שעות תיקון כזה לסקייפ ולא מצאתי והבנתי שזה אחד הדברים שהיו אמורים לעשות ושכנראה עוד לא עשו אותם.. אז עשיתי וזה עובד מושלם. הבעיה היא מה קורה כש…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שיוצר צורות ז"א מוגדרים לי לכל צורה POSITION ועוד כמה פרמטרים (צבע, גובה וכו'), אני קורא מקובץ טקסט סטרינג של מספרים שהראשון אומר איזו צורה ואחריו הפרמטרים של POSITION, צבע וכו' (לכל פרמטר מספר), המספרים בקובץ הטקסט מופרדים בפסיקים ונכנסים למערך (רק המספרים) ואח"כ אני ממיר את אותו מערך למערך INT ונכנס לפקודת SWITCH שקוראת את המספר הראשון במערך (שמייצג איזו צורה) וככה בונה את הצורה, בתור התחלה לבדיקה יצירתי רק צורה אחת (מלבן) אבל אני לא מוצא מה הבעיה שלי ולמה אני לא מצליח להדפיס אותה, אשמח לעזרה אגב בקובץ הטקסט מופיעים המספרים 1,10,20,2,3,6,7 (1: סוג צורה, 2,3: POSITION - מייצג את הנק' השמאלית העליונה של הצורה, 4: צבע, 5: עובי, 6: רוחב, 7: גובה) using System; …
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז עשיתי סקריפט שרץ כל הזמן כשהווינדוס 7 עולה והסקריפט הזה מוגדר בעצם לא לעשות כלום אלה רק לחכות לזמן שבו הוא יבצע את הפעולה זה הסקריפט: הוא כתוב בשפה של תוכנת הסקריפטים AutoIt3 . הסקריפט לא עושה כלום חוץ מלחכות למצב מסוים וכשהמצב הזה קורה אז הוא עושה את הפעולה. וזה עובד אבל הבעיה היא שהוא לוקח סתם 5 CPU בזה שהוא רק מחכה.. מה אפשר לעשות בשביל שהוא לא יקח לי 5% מה CPU ? זאת הפעולה שהוא עושה כשצריך: )ואת הפעולה הזאת הוא עושה רק מתי שאני מריץ קובץ EXE (במקרה הזה זה נגן)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מערך STRING שבתוכו רק מספרים איך אני ממיר אותו ל-INT ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 22.1k צפיות
-
-
יש לי תרגיל המורכב משני CLASSES עובד ומנהל, בכל אחד מהם מספר אפשרויות כמו להוסיף עובד, ID וכד', במתודה מסויימת אני אמור למחוק עובד מהמצבת עובדים של מהנל מסויים, ב-MAIN יצרתי מספר עובדים ושני מנהלים עלמנת לבדוק את המתודות, המתודה RemoveEmployee שמוחקת עובד מהמערך של העובדים של מנהל מסויים מקבלת ID של עובד ומוחקת אותו, העובד שאני רוצה למחוק משום מה לא נמצא ברשימה של העובדים למרות שהוא מוגדר ב-MAIN ואני לא מצליח להבין למה, אשמח לעזרה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T303 { public class Employee { private int Id; private string Name; private DateTime BirthDate; private decimal[] LastYearSal…
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שאלתי כבר לפני כמה חודשים שאלה ומאז לא כולכך נגעתי באתר בגלל אילוצים אחרים עכשיו אני רוצה לחזור ולעבור עליו האתר הוא מבוסס PHP MYSQL , יש לי תפריט ראשי כזה : -home -problems & solutions -photos -vidoes -workshops -invite you frineds -contact us -about us טבלת הMYSQL היא כרגע פשוטה ביותר , ID , PAGETITLE , LINKLABEL , PAGEBODY , PAGEORDER הPAGETITLE זה כאמור כותרת הדף ובPAGEBODY ישנו תוכן העמוד וזה עובד לי יפה מה שאני רוצה לעשות כרגע זה בעצם שאם אני נכנס לעמוד הPHOTOS למשל , אז לא יהיה תוכן של תמונות אלא שיהיה בפנים תת נושא למשל : "תמונות 2010" , "תמונות 2011" וכו' ורק אז בלחיצה על אחד מהם נכנס לגלריית תמונות. בעצם אני אמור ליצור עוד טבלה שתיקרא PHOTOS וליצור קישור בי…
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש דיעות מאנשים שיש להם נסיון עם סליקת כ. אשראי באתר VIRTUEMART JOOMLA בניתי 3 אתרים http://shopthenet.co.il/ http://compu-store.co.il/ http://comput.co.il/ מבחינת אבטחה, למי שלא יודע, יצאו בחודש האחרון תקנות חדשות מחברות האשראי האומרות שאין יותר סליקה בתוך האתר אלא רק דרך דף חיצוני מאובטח בתקן PCI LEVEL1 אז העלתי את הדף לאוויר: https://direct.tranzila.com/webnet/ הצלחתי לקשר שכאשר לקוח לוחץ על "גש לקופה" זה מיד מפנה אותו לדף החיצוני הכל טוב ויפה. אבל הבעיה היא שהדף לא יודע לקחת איתו את הנתונים הכי חשובים כמו :מחיר למוצר, מקט, תיאור המוצר. טרנזילה, שהיא כביכול חברת הסליקה האינטרנטית הגדולה בארץ נתנה לי הסברים כיצד הדף לוקח את הנתונים מהדאטא ביי…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי משימה לחקור בנושא של remoting ב .net ואשמח לקבל עזרה חיפשתי בmsdn ובאופן כללי באינטרנט אבל מצאתי מידע מאוד מעורפל וקשה להבנה אז אשמח לקבל עזרה בעיקר ברמת המימוש הסבר קצר על העברה by val ואפילו דוגמה יעזרו לי מאוד. איך כל אחד משלושת האובייקטים ממומש? (single-call, singleton ו client activated), אני מבין מה המשמעות הכללית ומה המטרה אבל ברמת המימוש אני לא מצליח להבין איך זה עובד בנוסף מקורות מועילים בנושא יעזרו מאוד תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אני מנהל בלוג מסויים והתקנתי עליו reCAPTCHA אך עדיין מקבל תגובות SPAM מה יכולה להיות הסיבה האם ישנו איזה כלי שיכול לאתר איפה התקלה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני צריך פונקציה אשר בודקת לי במטריצה רק על mat.lentgh (1) אם מספר חוזר פעמיים במטריצה לכל שורה (תוכנת לוטו ואני רוצה לוודא שמספר לא חוזר על עצמו פעמיים) זה מה שאני עשיתי ולא עובד כי זה לולאה שתמיד מניבה שהמספר חוזר על עצמו static bool CheckRows(int[,] mat, int row, int j) { bool check = true; for (int x = mat[row, 0]; x < mat.GetLength(1); x++) { if (mat[row, j] ==x) check = false; } return check; }
-
- 30 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ טקסט אני אני מוחק שורה שלמה שלא מתחילה בסיפרה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני בונה אתרי תדמית סטטיים עם HTML CSS JS ןמקשר אותם כאפליקציה לפייסבוק בכתובת: https://www.facebook.com/computersfix עד עכשיו העלתי 30 תבניות אבל פיייסבוק קיבלו קריזה ומחייבים כל URL להיות מאובטח SSL בא לי למות :'( לכן, אני לא מוותר על כל מה שבניתי ומחפש את האתר\חברה שמוכרת SSL בהכי זול שיש אשמח להמלצות או לסירוגין קומבינות איך להתחמק מלעשות SSL לכל אפליקציה כל האפליקציות יושבות בשרת תחת אותו דומיין וכל אפליקציה יושבת תחת תיקיות , לכן, SSL אחד לשם הדומיין לא יעזור תודה לעוזרים ושבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אפשר הסבר למה קוד מספר פשוט לא עובד? אני משתגע! עשיתי פשוט קופי פסט וזה פשוט קורס כל הרצה! הבעיה: אני לא מצליח להוסיף קבוצה חדשה עם הרשעות משלה לתוך DACL עכשיו ברור לי שבמחשב שלי אין דבר כזה קבוצה של developers ו sales האם זה הבעיה? אם כן אז איך אני מוסיף קבוצות חדשות למחשב שלי?----->> תענו לי על זה בבקשה! תודהר רבה! using System; using System.IO; using System.Security.AccessControl; using System.Security.Principal; using System.Collections.Generic; using System.Collections.Specialized; using System.Web.Security; namespace ddd { public class SampleMembershipProvider123 { private static void Main() { WriteAcl(@"D:\123.txt"); Console.ReadKey…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובד על מנגנון הרשאות אפליקטיבי תחליפי למנגנון ההרשאות הקיים. מעבר לזיהוי משתמש עם ntlm אני מנהל עבודה עם צוותים, ניהול משתמשים, שיוך משתמשים לצוותים, עריכה של הרשאות לסוגי צוותים שונים. כמו שניתן לראות די מורכב, ואני מחפש מנגנון קיים או כללי שיעזור לי לעצב מחדש את ההרשאות במערכת, שניתן יהיה לשלוט בו דרך האפליקציה. אני מניח שמנגנון טוב יערב DB ועבודה יעילה מולו. אגב, מישהו אמר לי שניתן לפנות ל-Oracle ויכול להיות שהם ישמחו לתת תשובות מהסוג הזה, האם מישהו מכיר מקומות נוספים אליהם אוכל לפנות? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, תעזרו לי בבקשה להבין win32api זה אוסף כל הפוקנציות שאפשר להשתמש כדי לגרום ל- system call ? אם אני משתמש בפונקציה מ- win32api זה בהכרח יגרום ל- system call? ואם נגרם system call אז בהכרח היה שימוש ב- win32api ? וזה נקרא win32api בגלל שזה ה-api במעבדים של 32 ביט? (שהאוגרים שלהם בגדול 32 ביט)? זה אומר שיש גם win64api? עד כמה הם שונים? אפשר להשתמש ב-win32api במעבדים של 64 ביט? ומה הקשר בין win32api לספרייה windows.h האם כל הפונקציה של win32api נמצאות פרקטית ב-windows.h? או שיש עוד ספריות שיש להן פונקציות מ-win32api? או שאני בכלל ממש התבלבלתי?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אשמח לדעת איך אני יכול לשלוט על האות בימיאה של הפורטים האלו באופן כללי אני שואל כדי לנסות לדרבן (trigger) פלאש או מצלמה כך שאם יש דרך בה אני גם יכול לדעת איזה אות בדיוק לשדר אשמח מאוד (כרגע הדבר היחיד שאני חושב עליו זה הנדסה לאחור לתוכנת שליטה על המצלמה דרך המחשב)
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
איך כותבים נכון? הקוד להלן לא עובר קומפילציה void Func( char* s = "dudu" ) { //todo } int main() { Func(); }
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
או במילים אחרות יש לי כמה טעויות בקוד: רשמתי בהערה את השגיאות אני רוצה לכתוב פונקציה שמחזירה מחרוזת: מתחילה במילה דודו ומסתיימת במספר רנדומלי מ-0 עד 99999 char* GetStr(); main() { int i; for (;i<3; i++) { char *p = GetStr(); fprint("%s", &p);//run time error } return 0; } char* GetStr() { char pre[5]="dudu", suf[6]="", *ans; sprintf (suf, "%d", rand() % 100000); //Concatenates strcpy(&ans, ""); strcat(&ans, pre); strcat(&ans, itoa(suf)); fprint("ans: %s",&ans); //show: dudu@#$@#$ return ans; }
-
- 3 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
זה תרגיל מספר אז אם מישהו רוצה לראות עמודים 71-73 בחלק הראשון של התרגיל (שהצלחתי לעשות) צריך להגדיר את המחלקה rational (מספר רציונאלי) ועוד כמה פעולות בחלק השני צריך להוסיף שתי פעולות(חיבור וחיסור מספרים רציונאלים) אבל אסור לשנות את המחלקה rational. זו המחלקה rational using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace ConsoleApplication1 { class Rational { private int mone; private int mechane; public Rational(int x, int y) { this.mone = x; this.mechane = y; } public int GetMone() { return this.mone; } public int GetMechane() { return this.mechane; } …
-
- 7 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
יש לי חלון עם כמה שדות, ביניהם שדות של תאריכים (מתאריך ועד תאריך). איך אני בודקת שהתאריך הראשון קטן מהשני אחרי ששינתי את התאריך באחד מהם ולא בלחיצה על הכפתור בסוף הכנסת הנתונים?? באיזה ארוע להשתמש?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להביא לי בבקשה מדריך (עם עדיפות לשפה עברית) למימוש סכמה של מצבים ע"י מכונת מצב? המכונת מצב צריכה להיות מסונכרנת ע"י שעון תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-