עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by ~שירה,

התחלתי ללמוד את השפה, ואני מנסה לבנות דף של משחק מלחמה (שני משתמשים - מי שיש לו את המספר הגבוה מנצח). זה הקוד שכתבתי. הבעיה היא שלא משנה באיזה כפתור אני בוחרת (המשך במשחק / יציאה), הוא מבצע את הIF הראשון (להתחיל משחק חדש): <?php session_start(); ?> <html dir = "rtl"> <?php if((!isset($_POST["submit"]))||((isset($_POST["select"]))&&($_POST["opt"]=="n"))||(isset($_POST["new"]))) { ?> <body> <form action ="game.php" method ="post"> <font size ="4" color ="blue">שלום וברוכים הבאים למשחק מלחמה</font><br> <font size ="3" color ="black">הכניסו את שמות השחקנים</font><br> שחקן 1: <input …

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by ה*לה,

כותבת תכנית, ועם הפונקציות fork,exec - מחפשת ביטוי בקובץ (עם grep), איך אני מכניסה את השורה שנמצאה לתוך משתנה (מערך של char)?

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  3. Started by redead,

יש לי פונקציה שמוצאת מספר ראשוני יש לי פונקציה שנותנת מערך של ראשונים בתחום מסוים עכשיו איך אני לכל הרוחות עושה פוקנציה שמקבל מספר שלם ומחזירה את המספר הראשוני הסמוך לו כאשר הפעלת הפונקציה על המספר 27 תחזיר את הערך 29 , והפעלת הפונקציה על 20 תחזיר 19 , במקרים של שוויון למשל עבור הערך 9 הפונקציה צריכה להחזיר את הקרוב ביותר מלמטה 7. בתור התחלה עשיתי כמובן שאם המספר שאני מקבל הוא ראשוני אז מן הסתם שיחזיר את עצמו אבל מעבר לזה אני לא יודע מה לעשות.. תודה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by MisterL,

שלום לכולם, לא בטוח אם זה המקום הנכון לשאלה מהסוג הזה. אם לא, מתנצל מראש ואשמח אם תוכלו להעביר למקום הנכון יש לאמי אתר שנבנה עבורה בזמנו בדפי זהב (Zapgroup). עבר זמן מה ורציתי לערוך את האתר, הממשק (לא יודע לתרגם לשפה המקצועית) דיי פשוט אך משום מה לא ניתן לשנות את רקע האתר והתמונה הראשית (שיושבת על הרקע) אלא רק את העמודים בלבד ואת הטקסטים ואת תמונות הגלריה. אשמח לדעת מנסיונכם, איך ניתן לבצע זאת. ניסיתי להעזר באתר: http://www.zaphelp.co.il/ אך לא מצויין שם כל הקשור לשינוי הרקע. ושאלה נוספת, האם יש דרך כלשהי לבצע Export ל-HTML? תודה רבה לעוזרים. אני יודע שהשאלה קצת "מטופשת", HTML מכיר, ממשק דפי זהב פחות.

5. Started by Lior4543,

יש לי חבר שיש לו שרת של משחק, עכשיו יש איזה ילד משועמם שפשוט "מזריק" לSQL של השרת מלא שמות משתמשים ומכביד על השרת עד שהוא נופל, השאלה שלי איך הוא יוכל להגן על הSQL מפני דברים כאלה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. איפה כדאי ללמוד??ממי?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הכוונה למצוא קבצים כאלה לדוגמא FILE.TXT או FILE.EXE ואין את האפשרות בחירה של המשתמש איזה סוג קובץ למצוא, קיצר בלי הפקודה של ה% . DIR *.*X* /S /P חשבתי שזה מה שצריך לעשות אבל מסתבר שזה מראה לי קבצים שהX גם בהתחלה וגם בסוף למשל: FILE.XTV או FILE.TVX

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  8. Started by nim901,

כבר כמה ימים אני מחפש איך להעלים את הטול באר ולא מצאתי, ניסיתי מלא קודים כמו self.menubar.visible=false; self.toolbar.visible=false; self.locationbar.visible=false; self.personalbar.visible=false; self.scrollbars.visible=false; self.statusbar.visible=false; ועוד פירות וירקות אבל כלום לא עבד, מישהו יודע איך לגרום לבארים להעלם? או איך אני יכול לסגור חלון בעזרת close() [ג'אווה סקריפט] בלי שתקפוץ לי הודעה שאומרת שהדפדפן מנסה לסגור תחלון? ד"א אם אפשר לעשות את אותן פעולות בשפה אחרת [php או משהו] אז זה גם יהיה טוב אבל עדיף ג'אווה תודה

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  9. אני חדש בתחום למדתי בנתיים html ו css כדי לבנות אתר מידע כשאת החיפוש עושים בשאלה חופשית כמו באתר של אגד http://www.egged.co.il/ זה שרושמים שאלה חופשית והחיפוש מזהה מילים ומילים נרדפות בצירופים שונים. לדוגמא לכל תשובה במאגר מידע אני יכול להגדיר איזה שילובים של מילים ומילים נרדפות יובילו לתשובה השאלה איזה שפות ללמוד בשביל אתר כזה ואיך נקראת מערכת חיפוש כזאת בשביל ללמוד עליה עוד? אם בעתיד ארצה להכניס פרסומות AdSense לאתר שיושב על אחסון חינמי של AWARDSPACE.COM זה אפשרי? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by shaithebest,

שלום חברים בעיה מחורה נוצרה אצלי תחת ווינדוס 7 64 ביט אני מריץ ג'ומלה, וורדפרס על wamp והכל היה מצויין עד שברוב טיפוטי התקנתי את התוכנה המפגרת של מיקרוסופט שהיתה מפורסמת בפייסבוק webmatrix חלק מההתקנות היה IIS ומחקתי את זה במהירות הבנתי מפורום גומלה שצריך לנטרל את IIS דרך services תחת לוח הבקרה אבל לא מצאתי שם קבצים ששייכים לIIS. מה צריך לעשות שהWAMP יעבוד ????איך מעיפים לגמרי את כל הדברים של מיקרוסופט תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by nimraz,

האם יש דרך למחוק הארד דיסק ללא יכולת איחזור? ....אפילו באופן תיאורטי... קיימת תוכנה מסויימת שעושה זאת?

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. שלום אני סטודנט באלקטרוניקה ואני כותב תוכנית בשפת #c אבל יש לי בעיה בfrom שלי יש label וrichtextbox שאני מפעיל את התוכנית אם אני לוחץ על אחת הספרות בין אחד לשש צריך בlabel להופיע המספר שלחצתי ובrichtextbox צריך להופיע תוכן מקובץ מסויים הבעיה היא שהסמן שלי ממוקד בתוך הrichtextbox ושאני לוחץ על אחד המספרים הוא לא פותח את תוכן הקובץ בrichtextbox ולא מופיע הספרה בlabelאני ישמח עזרה אם מישהו יכול לעזור לי ואפילו אשלח לו את התוכנית שיראה אולי הוא אדע מה לעשות ואפילו נדבר בפלאפון כדי שיעזור ליתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Zeev86,

אהלן. יש את הקוד (VB.net VS2010) שמאפשר לי לזרוק קובץ בחלון של תוכנה ולקבל את הכתובת שלו. אני צריך את אותו הדבר לעשות עם תמונה מאתר כלשהו, לקבל את הURL שלה. הנה הקוד: Private Sub ListBox1_DragEnter(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) _ Handles ListBox1.DragEnter If (e.Data.GetDataPresent(DataFormats.FileDrop)) Then e.Effect = DragDropEffects.All Else e.Effect = DragDropEffects.None End If End Sub Private Sub ListBox1_DragDrop(ByVal sender As Object, _ ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) _ Handles ListBox1.DragDrop Dim…

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  14. שלום לכולם, כרגע אני עובד על אתר שבנוי על מערכת וורדפרס, כתובת האתר: http://takzir.com הבעיה באתר היא שמחשבים או פלאפונים שהרזולוציה שלהם מתחת ל1280x768 (או מי שלא פותח את הדפדפן על full screen) לא מצליחים לראות את הקיצורי דרך בצד ימין של האתר... רזולוציה נמוכה: רזולוציה מתאימה: כמו שאתם רואים בתמונה הראשונה לא ניתן לראות את האייקונים בצד ימין... ניסיתי לחפש באינטרנט מצאתי כמה קודים של CSS שלא התאימו לי, אם מישהוא כאן יודע איך אוכל לסדר את זה אודה לו מאד...

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  15. Started by Darya,

היי, יש לי שאלה לגבי פונקציה המקבלת מספר ומחזירה את המספר ההפוך, כלומר מספר חדש שבו הספרות בסדר ההפוך. :(def reverse_num(num את פקודת הreverse אני לא יכולה לבצע על int, באיזו דרך אחרת אני יכולה להשתמש? תודה:)

• 1 תגובה
    • 4.5k צפיות
  16. Started by Amit Bar,

שלום לכם! אני רוצה להתחיל ללמוד תיכנות.. ושמעתי שעדיף לקנות ספר מאשר ללמוד באינטרנט. אז ככה, אני צריך עזרה בבחירת שפה להתחלה, וספר מומלץ ואיכותי שאוכל ללמוד ממנו טוב... ואם אפשר טווחי מחירים פחות או יותר, זה יהיה מצוין. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by IlanF,

אני בטוח שזה דבר פשוט לעשות, אבל אני לא מצליח להבין איך עושים את זה... יש לי סטרינג כזה: C:\Documents and Settings\Ilan\Desktop\Movie.wmv אני רוצה להוריד ממנו את החלק Movie.wmv\ זה אפשרי? הסטרינג יהיה שונה בכל מחשב (זאת אומרת שאני לא יכול לדעת בדיוק מה ההכתובת של הקובץ) ורק הMovie.wmv ישאר אותו דבר.. אפשרי למחוק אותו?

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  18. Started by nir007,

1.אפשר בבקשה ספרים/מאמרים בעברית על MCSA ו...MCSE 2.מה הדרישות שלהם כדי להיתקבל לשם? 3.אפשר לילמוד את זה חוץ מבאוניברסיטה ומכללה? 4.אם אני עושה את הקורס לא במכללה ולא בואניברסיטה כמה כסף אני יקבל שאני יעבוד בזה בערך? 5.ואיפה אני יכול להיתקבל?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by אליהו פלג,

שלום. כחלק ממטלה עלי לכתוב תכנית אשר מעתיקה מספר בעל מספר ספרות לא ידוע מקובץ. שפת פייתון. יצרתי פונקציה אשר שומרת לתוך int כמה ספרות מכיל המספר. הפונקציה לקריאה מקובץ: file.read(1) # a בדרך הזו הצלחתי לקרוא תו אחד. ניסיתי להחליף את הספרה במשתנה שלי- אך הקריאה לא עובדת. התכנית רצה עד הסוף, אך לא נקרא מאומה. ניסיתי לפני כן להמיר לint, float, long אך ללא הועיל. מישהו יכול לעזור? תודה מראש. לא יודע להיכן מתאים הדיון, אשמח להכוונה. אליהו

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Runny,

לתוכנית שכתבתי ברצוני להוסיף Method שיתבצע בזמן נתון (שעה ותאריך). ידוע לי שניתן לבצע זאת ע"י Multithreding ,השאלה היא האם ישנה דרך יותר אלגנטית לבצע זאת. איזה EventHandler או משהו בסגנון ? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by [ViT],

משהו יכול בבקשה להסביר מה אומר b\ ב- regular expressions של פייתון (ובטח גם ברוב השפות האחרות)? אפשר דוגמה לשימוש של זה אולי? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by ely2001,

void add(const Rational &c) כאן משתמשים ב& אבל לפעמים משתמשים ב*. השאלה שלי מתי משתמשים ב * ומתי יש צורך להשתמש ב &.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by jackok111,

אני מנסה ליצור ok/cancel messageBox ב- c#. אני יודע שצריך להוסיף בתחילת התוכנית using System.Windows.Forms אך משום מה הויזואל לא מאפשר לי. כמו כן, אני מכיר את הפקודה messageBox.show אך שוב, היות ולא הוספתי את מה שרשום למעלה, הויזואל לא מכיר את הפקודה הנ"ל. יש פתרונות ? תודה.

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. היי אני לא מצליח להעלות לכאן את הקוד.. מקבל הודעת שגיאה.. אז העלתי את זה לקובץ TXT עם פירוט הבעיה.. תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by CyberSpider,

שלום לכולם, אני רוצה להתחיל לכתוב תוכנה למחשב כף יד עם מע' הפעלה חלונות 2003 מובייל. אני יודע שתוכנות שכתובות בג'אווה הן די cross platform. (נכון?) האם יש הבדל בקוד בין תוכנה לחלונות XP לבין פלטפורמה ניידת? גם לא ראיתי JDE או JRE מיוחדות לפלטפורמות ניידות, תקנו אותי אם אני טועה...

• 1 תגובה
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.