עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. עריכה: הבעיה מוצגת 4 פוסטים למטה. עיינתי בספר: לימוד visual c++ תוך 21 ימים של SAMS. בספר (ביום השמיני) יש דרך להצגת להציג תמונה מקובץ שנבחר. קיימים שני חלונות, חלון ראשי שבו בוחרים מה יוצג, וחלון משני שמציג. אני רוצה לעשות חלון בודד שיציג תמונה שהגדרתי כמשאב. ניסיתי את הקוד הבא, אבל הוא עבד רק כאשר מקמתי אותו בחלון המישני (בתוכנה עם 2 החלונות), ולא הציג את התמונה בתוכנה עם החלון הבודד. CDialog::OnInitDialog(); ... // TODO: Add extra initialization here CPaintDC dc(this); CBitmap bm; bm.LoadBitmap(IDB_BITMAP); CDC dcMem; dcMem.CreateCompatibleDC(&dc); dcMem.SelectObject(&bm); dc.BitBlt(10,10,50,50,&dcMem,0,0,SRCCOPY); ... } מה חסר / שגוי בקוד? לשם…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. מישהו יכול להביא לי מדריך לכתיבה של קבצי אצווה (batch) ארוך אבל מפורט וברור?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. 1. צבע את העץ והשתמש בכמה שפחות צבעים. צביעה נכונה היא צביעת כל קודקוד בצורה כזו , שכל שני קודקודים צמודים יהיו בצבעים שונים. 2. נתונים N מספרים שלמים וחיובים D1, D2, ... ,DN אשר D1+D2+DN=2N-2 יש לבנות עץ עם N קודקודים שלכל I קיים קודקוד עם בדיוק DI צלעות -מבחינת עצים , אני מכיר אלגוריתמים של BFS , הופמן וPRIM אם זה עוזר לפיתרון תודה..

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Xmen,

בדרך הפשוטה, והמהירה? וכיצד ניתן לקרוא את תוכנו של הקובץ הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. ציינתי הכל בכותרת

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by yossi21,

התחלתי ללמוד HTML מספר של הוד עמי ועד עכשיו לא הייתה לי בעיה. עכשיו שמתי לב שבמקום עברית, הדפדפן מציג כל מיני סימנים מוזרים, וזאת גם לאחר ששיניתי בדפדפן את הקידוד לעברית (windows-1255) אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין איפה הבעיה. תודה מראש.

7. Started by SweeT_EviL,

/*Nir Ben Ezri 20/11/07 fileSort*/ #include "stdio.h" #include "stdlib.h" #define int SIZE 10 struct strc { int id; int x; }; typedef struct strc strct; int fReadd(strct s[], int n, char* str); int fSort(char* str); void sScan(strct s[], int n); void sPrint(strct s[], int n); int main() { strct a[SIZE]; FILE *f; char str[]="\\struct.txt" sScan(a,SIZE); //file write f=fopen(str,"wb"); if(f==NULL) { printf("IO Error"); return 1; } fwrite(s, sizeof(strct), SIZE, f); fclose(f); fReadd(a,SIZE,"\\struct.txt"); sPrint(a,SIZE); fSort(str); fReadd(a,SIZE,"\\struct.txt"); sPrint(a,SIZE); return 0; } void sPrint(strct s[], int n) { int i; for(i…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. public void add(Object element) { add(size(), element); שאלה .המתודה אומרת להוסיף אובייקט חדש לסוף הרשימה ? בסוגריים מה לרשום ? את שם המערך או שם המערך ? אני יצרתי 2 מחלקות 1 עם בנאים שמגדירים את התכונות של פריט מסויים ומחלקה 2 אמורה להכיל סיפריה בגודל משתנה עם אותו פריט . ולכן אני משתמש בARRAYLIST . ותודה על העוזרים .

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. Started by iem,

בשאלה המצ"ב אני בגדול יודע איך לכתוב את התוכנית למצב בו אני מקבל מערך שזה בעצם מה שמבקשים, אבל הבנתי שאני צריך להקצות דינמית זיכרון. 1) לא הבנתי למה להקצות דינמית ?! 2) האם אני יכול לכתוב את התוכנית רגיל ואז להוסיף הקצאה ? משהו פה לא כ"כ מסתדר לי... הרי אני מקבל מערך ומבצע פעילות כללית עליו לפי הדרישה, אז מה הקשר להקצאה דינמית שאמרו שצריך... ואיך בדיוק אני עושה את זה עם MALLOC CALLOC ? ניסיתי להבין אותן אבל לא כ"כ הצלחתי... תודה !! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Mr Gadget,

לפני ההתקנה של SP2 יכלתי לעבוד עם BorlandC בלי בעייה כנראה אחרי ההתקנה של SP2 התוכנה לא מסוגלת לעבוד ההודעה המתקבלת היא: The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft applications האם מישהו מסוגל להריץ את התוכנה הנ"ל עם SP2?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום לכולם !!! מחפש תוסף למהדר Turbo -c שמאפשר להוסיף תיעוד בעברית לקוד המקור . תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. אורח DanielBerman
    Started by אורח DanielBerman,

אין לי מושג איך אבל חיפשתי 'פרטי מעצבים' בגוגל וזה שם אותי בתוצאה ראשונה, אין בכלל מושג איך הגעתי לשם כשלא עשיתי שומדבר (לפחות לא במתכוון) כדי לקדם את העמוד הספציפי הזה. למרבה הצער זאת לא המילה שאני מייחס לה חשיבות בכלל ככה שזה לא כל כך רלוונטי. אבל אם זה בא לי ככה בקלות בלי שאפילו עשיתי שום מאמץ, איך אני עושה את זה גם לשאר המילות מפתח ?? או לפחות ל'ריהוט גן' או 'רהיטים'?? www.d-designs.co.il

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by mei,

איך אני עונה על סעיף ב' , ג' בשאלה ? אשמח להסבר ... תודה ! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by golla,

שלום, יש לי בעיה בקוד לשליחת מייל דרך האתר, כאשר משתמש שולח לי מייל אני מקבל אותו בג'יבריש, שיניתי ב charset ל- UTF-8 אבל עדיין ללא הצלחה אני מקווה שתוכלו לעזור לי, זה הקוד שאני משתמש בו: <?php if ($_POST["email"]<>'') { $ToEmail = 'info@info.co.il'; $EmailSubject = 'הזמנת שולחן'; $mailheader = "From: ".$_POST["contact@blabla.co.il"]."\r\n"; $mailheader .= "Reply-To: ".$_POST["contact@blabla.co.il"]."\r\n"; $mailheader .= "Content-type: text/html; charset=utf-8\r\n"; $MESSAGE_BODY = "Name: ".$_POST["name"]." "; $MESSAGE_BODY .= "Email: ".$_POST["email"]." "; $MESSAGE_BODY .= "Comment: ".nl2br($_POST["comment"])." "; mail($ToEmail, $EmailSubject, $ME…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by nahoom,

אני לומד ++C והגעתי לIF וכתוב לי שיש כמה דרכים לכתוב IF: 1)לכתוב כל הזמן IF דוגמא :if (X >Y) cout << "Go x !\n"; if (x< y) { cout << "Go y!\n"; cout << "Happy for you!\n"; } (if (x ==yIF (2 ולאחר מכן ELSE דוגמא: if ( (firstNumber % secondNumber) == 0) // evenly divisible? { if (firstNumber == secondNumber) cout << "They are the same!\n"; else cout << "They are evenly divisible!\n"; } else cout << "They are not evenly divisible!\n";קיצר אני רציתי לשאול במה עדיף להישתמש :1\2

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by eegg,

יש לי בגרות השנה במחשבים(כיתה י) ורציתי לדעת אם מישהו יודע מה בדיוק יש בבגרות שצריך להכין אתר ולהראות לבוחן?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... אני בדיוק עובד על פרויקט באקסס (משהו פרטי... לא בית ספר) ואני רוצה לדעת איך אני מוציא נתון מתוך טופס לתוך שאילתה... למשל: אני רוצה שבטופס תהיה תיבה משולבת ושהערך שיבחר בתיבה המשולבת ישלח לתוך שאילתה ודרך השאילתה יבנה דוח בהתאם... כאילו מעין דוח אינטראקטיבי שכזה. בבקשה תעזרו לי עם זה... אני צריך עזרה בדחיפות... תודה!![br]פורסם בתאריך: 6.08.2007 בשעה 14:00:05 בבקשה תעזרו לי כמה שיותר מהר... זה דחוף לי מאוד!!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Pum,

class Product { public: Product(){ID=-1;} Product(int id){ID=id;} Product(const Product & p){ID=p.ID;} ~Product(){ID=-999;}; int getNumber(){return ID;} private: int ID; }; איך אוכל ליצור מערך מגודל N כך שתהיה לי אפשרות להוסיף עליו אובייקטים של PRODUCTS. האם אני חייב ליצור פונקצייה שיכולה לשנות את ה-ID? הראיון היחיד שעלה לי לראש זה ליצור מערך Product kits[N]; להוסיף את הפונ' ל-Product שיכולה לשנות את ה-ID ואחרי זה פשוט לשנות את ה-IDs של האובייקטים במערך. אבל נראה לי שיש שיטה יותר טובה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Sfree,

שלום, אני לא מזמן החלטתי שאני רוצה ללמוד תכנות, קראתי מאמרים/כתבות/מדריכים, ובכל זאת, עדיין לא מצאתי את השפה שלי. התחלתי לפני כמה חודשים ללמוד שפת C, ולאחר מכן הבנתי שזה לא בשבילי... הלימודים מתישים במיוחד, לא מובנים (לפחות לאחד כמוני שמימיו לא טעם שום שפת תכנות) ולא ממש השקעתי את מיטב יכולתי בדבר. לאחר מכן עברתי לפייתון, שלמדתי ולמדתי (והתקדמתי די טוב) עד שהבנתי שאני לומד לגרסה 2, ואני צריך ללמוד לגרסה 3. ואין שום מדריך באינטרנט שמלמד פייתון 3 (בעברית). אני יודע שאני נשמע טמבל, אבל אני לא! יש לי פתיל קצר, אין לי עצבים ללימודים מפרכים.. בכל מקרה, קראתי עוד כמה וכמה מאמרים לגבי C# ו java והתלבטתי, האם עדיף להתחיל באחד מהשפות הללו (ואיזה מהם ?) או ללמוד פייתון גרסה 2 ? כמוב…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. איך , איפה ואיזה משתנה אני צריך להגדיר כאשר המטרה שלי היא שהערך שבו יישמר גם לאחר שאני סוגר את היישום ?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by eninyo,

שלום, בכל שפה יש לי תמיד בעיה לקלוט מחרוזת שאני לא יודע מראש את גודלה. אני רוצה לקלוט מהמשתמש מחרוזת אבל אני לא רוצה לעשות זאת ע"י קליטת תותו ואם אני יגדיר מערך של תווים אז תמיד הקלט של המחרוזת יכול להיות יותר ארוך מזה, אז מה עושים, למישהו יש הצאה? בנוסף, אני מעוניין לקלוט מקובץ. הקובץ מסודר כך שיש מחרוזת ובין כל מחרוזת יש רווח אחד ובסוף יש סוף שורה. אני קולט תו תו ומכניס אותו למין BUFFER. (זה בגלל שאני רוצה לקלוט מחרוזת מחרוזת שכל אחת נמצאת באותה שורה ומופרדת ברווחים). האים יש פונקציה שקולטת עד רווח? (מתוך קובץ?) תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי שאלה כזאת: כביכול בניתי את הקוד עצמו שאמור להפוך את המספר, אך אני מתקשה בעניין של הקישור בין הפונקציות, איך אני שולח את הערכים שהתקבלו מפונקציה אחת לשנייה?? הינה הקוד שבניתי, הסתבכתי אז התחלתי לייצר סתם משתנים לראות אם זה מצליח.. אבל לא הולך לי. מפונקציה GetLongNumber אני צריך ללכת ל-ReverseDigits , לקבל משם את הערך שיוצא ולשלוח אותו חזרה ל-GetLongNumber ולהדפיס אותו כאשר אני מחבר אליו 3. איך אני מעביר את הערך אני לא מבין תודה למי שיעזרו זה ממש חשוב!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Lior4543,

שלום ובוקר טוב, אני סיימתי ללמוד ג'אווה לאחרונה (מתוך ספרים), ואני שולט לדעתי טוב בשפה, אני מחפש אתר כל שהוא שיש לו מאגר שאלות+תשובות, שאותם אני יוכל לתרגל. עדיפות לעברית כמובן, אבל גם באנגלית זה מעולה. תודה, וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Exolite,

היי, אני מנסה לעשות שיעורי בית שקיבלתי, מדובר על קורס מבוא למדעי המחשב אז ניתן להבין שאני ממש חדש בנושא, עוד לא עברו איתנו אפילו על Exceptions (זה רק בקורס הבא), בניתי שתי מחלקות, שתיהן צריכות לכתוב דברים לקובץ כולל שם שבמידה והוא שתי מילים יש להחליף את הרווח בסימן אחר (תלוי במחלקה). עובד לי מעולה במחלקה אחת: public void printToFile(PrintWriter pw){ pw.println(name.replaceFirst(" ",HASHTAG)+HASHTAG+passport+HASHTAG+suitcase); }//printToFile(PrintWriter pw) ובמחלקה השניה זורק לי IllegalArgumentException במידה ואני עושה רווח בשם, יש לציין שהמתודות זהות (כמו שניתן לראות למטה): public void printToFile(PrintWriter pw){ pw.print…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by pain_killer12,

חבר'ה, אני צריך להרים עבודה די מהר. צריך ידע בווב דבלופר 8, קצת בג'אווה ובאקסס. בבקשה מי שיודע ומוכן, שישלח הודעה. תשלום גבוה מוצע לעוזר.

דיונים חדשים בפורומים