תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,066 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון, יש קטע כזה שאפשר להתייחס למספר כמספר מאוד גדול או כמספר שלילי. 'שיחקתי' קצת עם המחשבון של הווינדוס במצב programmer, מצאתי ש- 87H זה 135 (כשמתייחסים אליו כמספר גדול) אבל אם אני מקטין את זה לבית אחד (8 סיביות) זה -121. זאת הכוונה כשהמחשב יכול להתייחס למספר ב- H בשתי צורות? דבר נוסף תמיד אני תוהה וזה חשוב בכל האוגרים AX,BX וכו' קודם בא AL ואז AH או ההפך? (אם זה בטבלה, אז זה מצב אחד או2?) AL ---- AH -------------------------- AH ---- AL דבר נוסף, מה הפקודות XOR, OR, MUL, IMUL עושות? ואם אפשר עם דוגמאות טובות והסבר טוב שאני יבין, כי כל מה שאני מצאתי בגוגל זה למשל - XOR , עושה פקודה של XOR בין 2 אופרנדים. (מה אני אמור להבין מזה)
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות אתר שיאפשר הרשמה, ויאפשר לכל משתמש להוסיף ולהסיר תוכן, יכלל ממשק עם כרטיסי אשראי (קניה ומכירה) יהיה מאובטח ומוגן. נכון להיום לא מכיר אף שפה לעומק. מעט בסיס כללי. אם יש תוכנה שנוח לעבוד וליצור איתה אתרים אשמח לשמוע או פתרון אחר שיכלול פחות תכנות או בקיצור, שאוכל להרים את האתר כמה שיותר מהר לבדי. קשה לי לדעת איפה להתחיל ואשמח לקבל כל הצעה, מ- 'לך לWIX', עד ל-תרשם לקורס X במכללת Y. יש לי את כל האמצעים אך הזמן מוגבל. אנגלית ומתמטיקה - שליטה גבוהה, לומד מהר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי קובץ CSV בפורמט נתון שאין לי אפשרות לשנות את הטבלאות, כאשר התאריך מחולק ל 3 כיצד אני מוחק אוטומטית שורה מהקובץ כאשר התאריך כבר עבר (מצורפת דוגמה מהקובץת והקוד שניסיתי לכתוב ונתקעתי בנקודה שבה עלי למחוק את הורה עם התאריך שעבר) תודה מראש לעונים קובץ CSV (Filename),(Year),(Month),(Day) lemon.txt,2014,1,30 Apple.txt,2014,1,30 orange.txt,2014,1,30 using (StreamReader sr = new StreamReader("1.csv")) { string headerLine = sr.ReadLine(); String line; while (sr.Peek() != -1) // Just read the first line and do nothing with it... while ((lin…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. כמה עלים מינימום ומקסימום יש לעץ 2-3 בגובה 5? 2. כמה צמתים פנימיים מינימום ומקסימום יש לעץ 2-3 בגובה 5? 3. האם ניתן לממש מחסנית בעזרת ערימה ? אם כן, איך? אם לא, למה? 4. האם ניתן לממש תור קדימויות בעזרת עץ חיפוש בינארי? אם כן, איך? אם לא, למה? 5. באיזה רמות יהיה האיבר השלישי בגודלו בערימת מקסימום? 6. באיזה רמות יהיה האיבר הרביעי בגודלו בערימת מקסימום? <מקווה שזה המקום המתאים לשאול> תודה .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רוצה לדעת אם אפשר לבנות תוכנה, פשוטה, לרענן דף אינטרנט מסויים שאני אקבע לו וכאשר תהיה אפשרות להירשם לאתר זה הוא יגיד לי? יש אתר שההרשמה שלו מוגבלת, ומדי פעם הוא פתוח, עכשיו אם אפשר לעשות שכשאר ההרשמה פתוחה הוא יודיע לי בהודעה או משהו בסגנון? תודה Nir
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סימולטור שאני כותב תוכנית מריץ אותה ואז אני יכול לראות בסופה את מצב המשתנים?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שלום, ברצוני ללמוד שפת אסמבלר שמתמשים בה בתקופתינו, במסגרת לימודיי למדתי אסמבלר של 8086 (ברמה לא הכי גבוהה) ואסמבלר של 8051 (ברמה דיי גבוהה) איזו גירסא של השפה הכי מומלץ ללמוד היום? אם יש המלצות לספרים אני אשמח, תודה מראש, בר.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איך כותבים נכון? הקוד להלן לא עובר קומפילציה void Func( char* s = "dudu" ) { //todo } int main() { Func(); }
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי תוכנית עם GUI שבה יש כפתור ADD שפותח לי חלון שבו אני בוחר קבצים, איך מגדירים את זה ככה שהכפתור יזכור תמיד את ה-path האחרון שהוא היה בו ולא יחזור תמיד לתיקית default שלו ? מה שיש לי עד עכשו זה רק: (פותח את החלון windows לבחירת הקבצים) openFileDialog1.ShowDialog();
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מוצא איזה מספרים הם(גם ESC). אם מישהו יכול לעזור...
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם, אני רוצה להדפיס את המערך הדו מימדי שלי עם שימוש במצביעים (שפת C). אך נראה שאני רק מצליח להצביע על מיקום באותה שורה וכל התקדמות שלי רק מצביע על התקדמות בתוך השורה... אני רוצה סה"כ להצביע כל פעם על איבר ה-0 בכל אחת מהשורות כשאני מקדם אותו ב-1. מישהו יודע איך לממש זאת?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה קטנה ב C שמונעת ממני להמשיך פרוייקט , אני מנסה לבצע חילוק פשוט 5/4096 כאשר ניסיתי להכניס את התוצאה ל Double וגם ל Float אבל משום מה תמיד הערך המוחזר הוא 0 , כאשר התוצאה אמורה להיות 0.000122 האם למישהו יש עצה ? אני בטוח שזה קשור לחילוק / משתנים רק שאני לא עולה על זה.... תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את הקוד הזה מישהוא יכול להוסיף לו את המאפין שאומר לכל המסגרות לאין להפתח זה הקוד: <HTML> <HEAD> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-8"> <meta name=Generator content="HebMaster V1.50"> <TITLE> </TITLE> <FRAMESET ROWS="50,*" FRAMEBORDER="YES"> <FRAME SRC="C:\Documents and Settings\shai\Desktop\קיצורי שולחן עבודה שאינם בשימוש\the site\index.htm" NAME="ma" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="AUTO" BORDER="0" NORESIZE> <FRAMESET COLS="50,*,50"> <FRAME SRC="" NAME="" MARGINWIDTH="0" MARGINHEIGHT="0" SCROLLING="YES" BORDER="0" NORESIZE> <FRAME SRC="C:\Documents and Set…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, למי שמתעניין בעולם ה.NET, או רוצה ללמוד ולהכנס לעולם ה- Node.js, נפתח בלוג חדש - הבלוג בנושאי C#, .NET, Node.js ו- Sails.js יש בו מדריכים וחדשות מעולם התוכנה. http://cookiesession.com הבלוג נכתב על ידי אלון עבאדי ואלירן פאר. בנוסף יש ערוץ יוטיוב עם מדריכי תוכנה בעברית - נכון לעכשיו רק לSails.js ו- Express.js, שהם ספריות של Node.js https://www.youtube.com/channel/UCkDYbt4YqGAwK1AwNd94PGA מוזמנים!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עזרה בJAVA: איך אני מנקה את חלון הפלט? יש לי עבודה בJAVA אני עובד עם eclipse. סיימתי את הכל, והכל היה נראה נורמאלי אם הייתי יודע איך מנקים את מסך הפלט . תודה מראש ערן
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
??? תודה לכל העונים ;D
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שאלה כזאת: כביכול בניתי את הקוד עצמו שאמור להפוך את המספר, אך אני מתקשה בעניין של הקישור בין הפונקציות, איך אני שולח את הערכים שהתקבלו מפונקציה אחת לשנייה?? הינה הקוד שבניתי, הסתבכתי אז התחלתי לייצר סתם משתנים לראות אם זה מצליח.. אבל לא הולך לי. מפונקציה GetLongNumber אני צריך ללכת ל-ReverseDigits , לקבל משם את הערך שיוצא ולשלוח אותו חזרה ל-GetLongNumber ולהדפיס אותו כאשר אני מחבר אליו 3. איך אני מעביר את הערך אני לא מבין תודה למי שיעזרו זה ממש חשוב!!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, אני לומד asp.net ולמדתי באוניברסיטה הפתוחה JAVA ועשיתי מספר מעבדות ופרוייקטים, וכמו כן C בתיכון. רציתי את עזרתכם בהבנה, גם להבנה עצמית, וגם לאיזה פרוייקט קטן שאני עושה, מתי עליי להשתמש בצורה כזו, ומתי בצורה כזו, למשל, במקרה שלי, תוכנה לרישום פרטים של אורחים בבית מלון, האם חכם יותר, ולמה, לבסס מערכת כזו כבראוזר בייסד? או האם לייצר אותה כEXECUTABLE? מאגר המידע ישמר כXML מכיוון שאין צורך בגישה מרחוק כרגע, יכול להיות שיהיה צורך לעוד מחשב לקבל גישה. האם מה שיניע אותי הוא האם קיים צורך בגישה למחשב/ים נוספים? האם תוכנה מקומפלת נותנת ביצועים טובים יותר מאינטרפרטציה של דפדפן? תודה רבה על עזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מעצבת אינטראקטיב, אני מעוניינת ללמוד את כל הנושא של בניית אתרים מהצד הטכני. (java script, PHP, בסיסי נתונים וכו') רציתי לדעת אם יש פה מישהו שיכול לתת חוות דעת על המכללה hackeru ועל ג'ון ברייס בהקשר של הלימוד של הנושא. ואם יש מכללה נוספת באיזור תל אביב שעדיפה על שתי אלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש אולי סכימה של pipelined mips שתומך בפקודות slti/lb? או אפילו מימוש שלו בVHDL/ורילוג יותר טוב! תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני בונה משחק ואני מחפש sprite sheet של יצור או אדם לוחם משהו כזה אבל כל מה שאני מוצא באינטרנט ממש מכוער! אשמח אם אתם מכירים אתרים שאפשר להוריד בצורה חינמית מטריצות של דמויות, sprite sheet של דמות שלמשל בשורה ראשונה הולכת ימינה, שורה שניה הולכת שמאלה שורה שלישית קופצת דברים בסגנון האלה אשמח לעזרה , אני מחפש קובץ png שהרקע יהיה כמובן שקוף ואני יכול לשתול את אותו דמות במשחק שלי
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מצאתי באתר הזה קוד שעזר לי ליצור תוכנית שכבר הרבה זמן רציתי לעשות (תוכנית שמשנה רזולוציה ל 1280X1024 בהפעלה, ולא שום דבר אחר). שיניתי קצת הקוד ששם כך שיתאים לרצוני, אני אעלה לפה את הפרוייקט כמו שהוא כדי שתוכלו לעזור לי. התוכנית שיצרתי פועלת כמו שצריך, אבל היא יוצרת טופס ונסגרת ישר, ואני רוצה לדלג על הקטע של טעינת כל מה שקשור לטופס. הבעיה היא שאני לא יודע כלום ב C#, ולא הרבה מדי על VS, ואני לא יודע מה עלי לשנות כדי שזה יקרה (או לחלופין, איזה סוג של פרוייקט אני צריך ליצור כך שלא יטען לי טופס). חוץ מזה, תכננתי לשים את התוכנית בתיקייה startup של היוזר שלי כדי שכשאכנס אליו הרזולוציה תשתנה אוטומתית, הבעיה היא שזה לא קורה כשחוזרים אליו לאחר switch user. אני אשמח עם תספרו לי על ד…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד תכנות שפות וכל הנוגע לתכנות. אין לי ידע קודם על תכנות אבל עבודה עם מחשב זאת לא בעיה... מישהו יכול להמליץ לי על ספר טוב ומפורט או על אתר מסויים שמתייחס לדברים אלו שניתן ללמוד ממנו? עדיף ספר.... תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, האם לימוד כל החומר של ASP.NET ללא #C מספיק על מנת לבנות אתר ברמות הגבוהות ביותר? (בהנחה שאני יודע HTML CSS וJS) אם אני יודע ASP.NET באופן מלא אך ללא #C, האם יהיו לי מגבלות מסויימות בבניית אתר? ואם חובה ללמוד #C - צריך לדעת הכל על #C או מספיק לדעת רק קטעי קוד בסיסים בשביל לחבר לASP.NET? ושוב, בהנחה שאני יודע HTML האם הספר בקישור מספיק על מנת לבנות אתר ברמות הגבוהות ביותר? הספר: http://www.hod-ami.co.il/index.php?module=shop;submodule=products;task=view;id=80
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה אתר פשוט שעובד על HTML, PHP ומסד נתונים מבוסס MYSQL. כאשר אני מנסה להציג נתון שמאוחסן במסד נתונים בעברית (לדוגמא שם כלשהו) הוא מופיע לי באתר בצורה של סימני שאלה: ????? אני מניח שזו איזושהי בעיה עם הקידוד אבל ניסיתי לשנות את הקידוד בעמוד HTML ואפילו בMYSQL ושום דבר לא עוזר. יש לציין שכל טקסט אחר באתר (כזה שמקורו לא במסד נתונים) מוצג בעברית בצורה תקינה לחלוטין. רעיונות? תודה מראש, עומר.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-