עבור לתוכן

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. Started by c5123,

mov al,ah אני חושב שזה לא חוקי אבל לא 100% בטוח 2 פעולות על אותו אוגר ??? RD WR

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by dtssupport,

אני לא בטוח שכאן המקום כי אני אישית לא מתכנת. יש לנו כאן מס מחשבים עם ויזואל סטודיו 2008 עם חבילת שירות 1. במחשב אחד התחילה לפני כמה ימים בעיה שברגע שנכנסים לעבודה נתקע עד שעולה משהו ובנוסף במשאבי מערכת השימוש מעבד קופץ ל-50% . מצאתי בגוגל מספר אנשים עם בעיה דומה אבל לא ראיתי אפילו פתרון אחד. מישהו מכיר ? יודע ? רעיון מה לבדוק ? תודה.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  3. Started by miaoo673,

היי, נתקלתי בבעיה מוזרה בVisual Studio 2010. כאשר הפרויקט שלי מכיל משאבים ואני מנסה להוסיף משאב חדש, קופצת הודעת שגיאה. לעומת זאת אפשר להוסיף משאבים קיימים. מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? http://www.freeimagehosting.net/57b17 http://www.freeimagehosting.net/3d3d9

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  4. Started by guy81,

http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/CppPointers אני מנסה לכתוב תוכנית בסי פלוס פלוס עם מצביעים ונתקל בכמה בעיות. אשמח אם תוכלו להסתכל בדוגמא הלפני אחרונה בקישור המצורף (בו הגדירו מצביע עם ערך ומצביע נוסף שמצביע לאותו מקום. מה היא הבעייתיות בקוד? אשמח להסבר מלא כולל דרך חלופית לטפל בעניין. בתוכנית שכתבתי עשיתי אותו הדבר. הכנתי רשימה דו מקושרת עם מצביע פי1 שמצביע על תחילת הרשימה. לאחר מכן הגדרתי מצביע פי2 נוסף שיצביע גם על תחילת הרשימה ע"י פי1=פי2. ובמהלך התוכנית קידמתי תמיד רק אם פי2 ולבסוף עשתי מחיקה (דליט) על פי1. האם יש כאן בעיה?

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  5. 1.כתוב שאילתה לחישוב השכר הממוצע של המורים לפי עירי מגורים כלול בפלט של השאילתה רק את הממוצעים של הערים תל אביב יפו וברמת גן. 2.כתוב שאילתה לחישוב הציון הממוצע בכל מקצוע בהתעלם מציונים הנמוכים מ55 הצג את שם המקצוע ואת הממוצע בתנאי ששם המקצוע אינו אנגלית ואינו ספרות מיין את התוצאה לפי סדר עולה של שמות המקצועות תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 961 צפיות
  6. Started by c5123,

אני צריך להוסיף ל arry של class (תלמידים) ואני לא יודע אך אחרי חיפש קל הבנתי שאני צריך להשתמש ב arraylist אבל אני לא מצליח להשתמש בזה ואני לא יכל למצוא דוגמא לאחד שעובד אם obj/class :s07: help am lozing my mind

7. Started by 8us.co.il,

טכנאי מחשבים צור קשר מחירון טכנאי מחשבים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by omfir,

היי, יש איזושהי פונקציה ב-C המקבילה ל String.Format c ב C#?. יש לי פונקציה מטיפוס Int שמחזירה ערך מסויים אבל,כשאר אני מנסה להדפיס את התוצאה ב printf זה זורק אותי מהפונקציה משום מה... בקיצור אני רוצה להדפיס את הreturn value של פונקציה מטיפוס Int ואני לא יודע איך... תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. חברים אני צריך את העזרה שלכם אבל זה בעצם יעזור לכולנו לפתור תקלות, בשם "אקספלורר"....דפדפן מגעיל שלצערי אחוז גדול מהגולשים בישראל משתמשים בו כדפדפן ברית מחדל, והבעיה גוברת שאנחנו בוני האתרים צריכים להתמודד גם עם אקספלורר 9, 8, וגם 7 כאשר פיירפוקס וכרום מתנהגים יפה....אז העזרה שאני צריך היא להכנס ללינק הזה באקספלורר ולראות את השגיאות, וכמובן לנסות לתקן. לדוגמא, באקספלורר 9 השגיאה היא למטה שאומרת "התוכן אינו מאובטח" ועד שלא נלחץ על הכפתור הארור לא נראה את האתר וזה גם כמובן מפחיד גולשים ללחוץ כי הם מפחדים מוירוסים אז איך מונעים מאקספלורר להקפיץ שגיאות מפחידות ללקוחות שלנו? https://www.facebook.com/​computersfix?sk=app_18735688798​1808

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  10. אפשרי לעשות את זה עם VB ? או עם CS ? אני רוצה לשמור אוביקט כקובץ בלוק כמו שהוא נמצא בזיכרון בלי המרות ושינויים ואחרי זה לטעון אותו לזיכרון ולהשתמש בו כאוביקט ? כמו מצב שנת חורף ב WINDOWS זה אפשרי ?

11. Started by frame it,

שלום לכולם, אני רוצה ליצור רכיב ברמת האפליקציה (כמו לדוג' זיהוי מספר הנכנסים לאפליקציה) אני רוצה לעדכן כמה משתמשים נמצאים בדף מסוים ברגע נתון, אני גם רוצה לזהות כאשר הם עוזבים את הדף וכד', לידע הכללי- אני עובד עם v.s 2003 אני רוצה ליצור איזה CUSTEMCONTROL כדי שיאפשר לשים אותו בכל אפליקציה שרוצים. אשמח אם יש לכם דוגמאות או מקום לקרוא על הנושא. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  12. Started by אלון ט,

שלום לכולם, מישהו מכיר פונקציה בשפת c, שמקבלת כפרמטר שם של ספריה ומחזירה את שמות הקבצים שנמצאים בספריה? עזרה תתקבל בברכה ..

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  13. שלום לכולם, ברצוני לכתוב אתר עבור לקוח שירצה לעדכן אותו באופן תכוף, במקרה כזה,מה היא מה הדרך המקובלת לאפשר זאת? כלומר: נניח שיש לי אתר מעוצב ומוכן, אני בתור כותב האתר יודע איך להוסיף דף חדש\כתבה חדשה\מידע חדש כי אני מכיר את הקוד עם זאת ברור שזו לא הדרך המקובלת. בד"כ בעל האתר חסר נסיון בבניית אתרים. מישהו יכול להפנות אותי להסבר על כך ? חומר קריאה בנושא? או שמות של מושגים שאפשר לחפש תודה

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by Zeev86,

היי. פתחתי לפני מספר שבועות דיון ובו ביקשתי עזרה בנוגע לתקשורת בין client לhost באמצעות winsock. למרות שאנשים פה ניסו לעזור לי, שום דבר לא עבד. ואז חשבתי, אפשר לתקשר בין התוכנות באמצעות HTTP, כמו צאט. תוכנה אחת שולחת טקסט, והתוכנה האחרת טוענת אותו דרך HTTP ומתרגמת אותו לפקודה. עכשיו לשאלה. עד כמה זה יעיל ואיך לבצע? מסד נתונים, קובץ טקסט פשוט שמאוכסן בשרת? עוד דרכים? והאם הדרך הזאת לא כל כך חכמה ועדיף להשתמש בשיטה אחרת? (הכוונה שלי שלמחשבים תהיה אפשרות לתקשר בלי שמשהו יחסום אותן, אם זה אנטיוירוסים, חומות אש, ראוטרים וכו).

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by baruchiro,

אני משתמש ב2 Threadים. הם עושים את אותה פונקצייה, אבל כל פעם עם מספר אחר.. לפעמים הפונקציה נתקעת. המטרה שלי שאם הפונקצייה תתקע אצל אחד, אז השני יעשה אותה, רק עם המספר הבא.. אז ככה: א. איך אני עושה שרק תהליכון אחד יהיה על הפונקצייה באותו זמן? ב. איך אני יכול לבדוק שתהליכון אחד יותר מידי זמן על אותה פונקציה?

16. Started by nazgull,

כתבו אלגוריתם המדפיס כוכביות בצורת שעון חול. קלט: מספר טבעי אי זוגי - n. פלט: הדפסת כוכביות בצורה של שעון חול, שבסיסיו )העליון והתחתון( בעלי n כוכביות. שפת סי אשמח לקבל עזרה, תודה רבה

• 4 תגובות
    • 7.7k צפיות
  17. Started by ShrekHunter,

כתבתי תוכנית אשר משתלתת על פסיקה Trap Flag עלמנת לבדוק האם הפקודה הבאה לביצוע היא חיבור או כפל. אם כן תמנה אותן. זה הכל הנה: .model large ;------MUL/SUM counter-----; .data count dw 0 int1save dw ? int1saveSeg dw ? .code ;------------------------------------------------ public _Start_IMUL_Count _Start_IMUL_Count proc far push bp mov bp,sp push cx push es push ax ;-------------Int1Save = getvect (1); mov ax,0 xor ax,ax mov es,ax mov ax,es:[4] mov word ptr int1save,ax mov ax,es:[6] mov word ptr int1saveSeg,ax ;------------------setvect (1,add_identify); cli mov word ptr es:[4],offset add_identify mov word ptr es:[6],cs sti pop ax pop es ;------------turn …

18. שלום יש לי קוד PHP שרץ כמו שצריך כאשר אני מריץ אותו באתר שיש לי ב hostgator.com ניסיתי להתקין XAMPP ולהריץ את הקוד על המחשב שלי וקיבלתי את השגיאות הבאות : Fatal error: Cannot redeclare class File in C:\xampp\php\PEAR\File.php on line 92 כשאני מוריד את ה require למחלקה File שאני כתבתי אני מקבל את השגיאות הבאות : Strict Standards: Non-static method PEAR::registerShutdownFunc() should not be called statically in C:\xampp\php\PEAR\File.php on line 541 Text Input Fatal error: Call to undefined method Image::AddToForm() in C:\xampp\htdocs\infograph\Classes\Abstract\AbstractInfoGraph.php on line 77 Strict Standards: Non-static method PEAR::getStaticProperty() s…

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by ofeking109,

שלום לכולם אני צריך לנסח משפט תנאי שיבדוק אם הקלט חוקי (הקטל הוא String) קלט חוקי הוא קלט: 1)לא ריק 2)לא null 3)אסור שיכיל רק מספרים (יכול להכיל אותיות ומספרים ביחד) 4)חייב להכיל אותיות (בכל שפה שקימת) זה מה שכתבתי אבל זה לא עובד boolean text = false; for(int i=0;i<add.length();i++) { if(!((add.charAt(i)>=0) && !(add.charAt(i)<=9))) { text=true; } if((add.equals("")) || (add.equals(null))) { text=false; } } if(text=false) { System.out println("NO!!!"); …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני רוצה להריץ חיפושים של מילות מפתח בגוגל (כ 30 ביטויים כל פעם) ולשמור בכל פעם את כמות התוצאות שהוא מוצא ("כ-112,000,000 תוצאות" לדוגמא למילת מפתח).המטרה הסופית הינה לעשות טבלת אקסל ובה טור A יהיה מילות המפתח ולצדן בטור B עבור כל אחת יהיה מספר התוצאות לגביה בגוגל.אני לא מצפה שתסבירו לי פה הכל איך עושים אך רק ראשי נושאים כדי שאני אחקור ואגיע בסופו של דבר לתשובה איך עושים את זה.יש לי ידע ב-HTML,JavaScript,VBA וידע ברשתות מחשבים אם זה עוזר לכם להסביר יותר טוב.תודה לעוזרים. ???

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by c5123,

יש לי את המחרוזת ואני רוצה לעשות משהו כזה: str="12+33+44=" str2; for(int i=0;str[i]!='=';i++) { if(str[i]!='+') str2[j]=str[i]; } אבל זה לא עובד אך אני יכל לעשות את זה ב C#?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by doker,

יש לי מחרוזת string אני רוצה פקודה שתדביק את המחרוזת הזאת איפה שיש פוקוס עכשיו מישהו יודע מה הפקודה? אני עובד עם C# תודה

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by guy81,

אין לי כמעט שום ידע קודם בcpp ועלי לכתוב את התוכנית הבאה(לא הצלחתי למצוא איפה משנים פה את כיוון הפסקה..) 1. איך וקטור עובד? האם זה כמו מערך שבכל תא בו יש תו? אם כן, איך עוברים בו מתו לתו(כדי למצוא היכן יש רווח), אחרי שמצאתי את הרווח איך אני מפריד בין המילים? אשמח לתשובות או הפניה לאתר שמסביר על שימוש בווקטור בc++ מצרף קישור אם הכתוב כאן אינו ברור http://www.cs.bgu.ac.il/~spl121/Homework1 Write a program that receives (hard-coded for a start) a sentence (up to 100 characters) and prints each word in a separate line. It should have 2 functions (+ a main): vector<string> split(char sentence[]); void printWords(vector<string> words); Note: Only use the following …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. בגדול זה אמור להיכתב במטלב, אבל גם אלגוריתם\רעיון יעזרו. בלי לולאות\רקורסיות\דברים מתחכמים אחרים שעושים דברים דומים תודה

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by idofr,

הי, יש לי את אותו קוד בידיוק שמשנה צבעים לפי 4 מצבים, מה שאני עושה בנתיים זה להשתמש בSWITCH אבל זה ניראה לי לא יעיל. האם יש דרך שאני יכול לקחת סטרינג שמאוחסן במשתמש ולהוציא ממנו את שם המשתמש שממנו אני רוצה למשוך מידע? לדוגמא: var i = 'name'; var name = ['123', '456']; wanted result , something like => i[1] = 456 תודה

• 5 תגובות
    • 912 צפיות

דיונים חדשים בפורומים