תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
אהלן בזמן האחרון עלו לי רעיונות לגבי הקמת רשת חברתית חדשה אך אין לי מושג לגבי העלות האמיתית של פרוייקט כזה. בתור בנאדם שטכנולוגיה זה לא הצד החזק שלו, אשמח לעזרתכם הבנת מרכיבי המערכת ועל מה צריך בעצם לשלם על בנייה של אתר או רעיון(מעצב, מתכנת, שרת, דומיין וכו'בהנחה שהאנשים איתם אני עובד הם פרילנסרים ) כמה מאפיינים של הרשת שיש לי בראש : היא תכלול בסיס משתמשים גבוה, עיצוב קל, צטים, העלאת תמונות, תשלום, חלוקה לתתי אזורים או פורומים. אם צריך עוד קווים כלליים על מנת לעזור להעריך על מה צריך לשלם בעצם, אשמח אם תבהירו לי שכן, הפן הטכנולוגי אינו החזק ביותר אצלי (: . תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לעשות לי סדר במונחים האלה? עשיתי חיפוש בגוגל אבל לא ממש הצלחתי להבין מתי מחלקה מוגדרת כך. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחלתי להתעסק קצת עם XML ב VB.NeT אני צריך לעבד קבצים מסוג NZB (סוג של XML) קישור - http://en.wikipedia.org/wiki/Nzb הבעיה היא שבקבצים אלו נעשה שימוש ב namespace ניסתי לשחק עם זה קצת אבל לא הבנתי איך זה עובד. הכי טוב שהגעתי אליו הוא לקרוא את ה Message ID מהקבצים אשמח אם מישהו יסביר לי איך לנווט בתוך XML עם namespace ואיך לדוגמא למשוך את שם הקובץ מתוך ה NZB הנה הקוד שכתבתי: Sub NZBToMsgID(ByVal _FileLnk As String) Dim m_xmld As XmlDocument Dim m_nodelist As XmlNodeList Dim m_node As XmlNode 'Create the XML Document m_xmld = New XmlDocument() 'Load the Xml file m_xmld.Load(_FileLnk) Dim namespaceManager As XmlNamespaceManager…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בניתי תוכנה/משלק ב JAVA איך אני הופך אותו לתוכנה השניתן להריץ (EXE או הסיומת של JAVA)???
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני בונה משחק סנייק ב- c++ ורציתי להשתמש ב- SDL. בעיקרון בציור רציתי להשתמש ב- double buffering והבנתי שיש דגל שלו ב- SDL ופקודת flip נוחה אבל זה לא עבד לי.. שאני כותב screen = SDL_SetVideoMode(640, 480, 16, SDL_DOUBLEBUF | SDL_FULLSCREEN); זה אומר שמעכשיו כל ה- putPixel שלי יכתבו ל- back buffer וכדי להראות את זה אני אצטרך לעשות SDL_flip(screen) כי זה לא עבד לי. עוד דבר שראיתי זה משהו שנקרא diry rectangle (אני לא בטוח בשם).. מישהו יכול להרחיב לי על זה בדיוק? זה משתמש ב- SDL_UpdateRect אבל מה זה בדיוק עושה? מצייר את המסך מחדש כל פעם? (זה לא כותב ישירות לזיכרון?) ויש שם lock ו- Unlock.. מה הכוונה? תודה למי שיסביר ועוד יותר תודה עם יתלווה להסבר קוד קצר נ.ב. מישה…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כתבו פונקציה שמקבלת מספר שלם k וקולטת סדרת מספרים שלמים שמסתיימת בזקיף 1-. הפונקציה תחזיר 1 אם קיים בסדרה זוג מספרים שסכומם גדול מ-k ;אחרת, הפונקציה תחזיר 0. ניתן להניח כי יש בסדרה לפחות 2 מספרים. על הפונקציה לעצור כאשר כבר נקלטו שני מספרים שסכומם גדול מ-k. לדוגמא: עבור 18=k והסדרה הבאה )משמאל לימין( : 3, 12, 5, 10, 5, 6, 2, -1 הפונקציה תעצור אחרי שנקלט המספר 10( כי 18>10+12 )ותחזיר 1 . עבור 25=k ואותה סדרה הפונקציה תעצור אחרי שנקלט 1 -ותחזיר 0 ,כי לא קיים זוג מספרים שסכומם גדול מ-25. אסור להשתמש במערכים או ברקורסיה. הגעתי לקוד הזה אבל אני לא יודע ממש איך להמשיך ואיך לתקן אותו אשמח לכיוון: #include<stdio.h> int mycouple(int k) { …
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות הרשמה לאתר שלי..שאנשים ירשמו וכאלה.. ואני רוצה לעשות מערכת דירוגים לאתר שלי וצפיה לפי המומלצים או הנצפים(כמו ביוטוב) ואני רוצה גם לבנות פורום יפה כזה כמו פה! עכשיו למדתי קצת HTML ולא מצאתי שום קשר מישהו יכול להדריך אותי קצת איך עושים כל דבר פה?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום!! התקנתי היום פורום PHPBB והוא עובד מצויין חוץ ממשהוא קטן!!! כאשר רוצים להרשם צריך להכניס שם משתמש סיסמה ודואר אלקרוני וכאשר אני לוחץ שלח פתאום צצה לי ההודעה הזאת! Failed sending email ועשיתי הכול התקנתי את PHP ואת MySql איזה 10 פעם וכלום לא עזר!!! מה לעשות????
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת הייתי רוצה לדעת איך אני בונה מנוע חיפוש שמשלים לבד את הטקסט מתוך מסד נתונים קיים. (לדוגמה כמו בגוגל).
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יכול פעם אחת להסביר לי איך להשתמש בזקיף ? שאני צריך לקבל מהמשתמש סדרת מספרים עד זקיף כלשהו ? איך זה נראה בקוד ???
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סיימנו לא מזמן בביה"ס ללמוד את שפת C ורציתי המלצה לשפה תכנות שאני אוכל ללמוד בהמשך . תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לשפר את הביצועים כאשר אני מריץ שאילתות.. וכן אני קראתי כבר על אינדקסים הבנתי שיש עוד דרכים שניתן להאיץ ולשפר ביצועים אשמח אם תפרטו לי נושאים ששווה לי ללמוד... אני מרגיש שאני לא הכי שולט בכל הנושא הזה ... לא ברמה שהייתי רוצה לדעת
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, התוכנה שלי מבוססת על קריאת קובץ טקסט (שורה שורה) ואמורה לשמור מילים מסוימות מהטקסט ולאחר מכן לעבד אותם. לפי איך שאני רוצה לבנות את זה, כל הנתונים שאצטרך לשמור מהשורה ייכנסו ל-struct אחד שיצביע על הבא אחריו. אני רוצה להשתמש ב-malloc כדי לשמור ולקשר אותם אחד לשני. המבנה בעצם צריך להכיל כמה מחרוזות ואולי מספרים. הבעיה כשאני מקצה בעצם זיכרון, אני מקצה זיכרון למצביעים, לא למחרוזות שלמות. אני כמובן לא רוצה אחרי זה להתעסק עם הקצאת מחרוזת ולהצביע עליה (זה יקשה על שחרור הזיכרון בסיום התכנית). קיצד נכון לעשות את זה? כרגע ה-struct שלי בנוי כך פחות או יותר: struct abc { char *a; char *b; struct abc *next; } הכי חשוב לי האפשרות לשמור מילים בתוך ה-struct עם malloc ולשחרר א…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי קובץ במחשב עם הוראות להפעלת מצלמה. הבעיה שלי היא שאני לא מצליח לפתוח את הקובץ הזה. נאמר לי שזה קשור לאפליקציות של ג'אווה. האם יש פה מישהו שיכול לנסות לפתוח עבורי את הקובץ הזה ולשלוח לי אותו חזרה בפורמט של וורד או כתבן? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני עובד לפי ספר ויש לי שם תרגיל (אני בדיוק בפקודה WHILE) שבו אני צריך להדפיס את סכום המספרים מ-1 ועד 10 ואין לי מושג איך להתחיל.
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום תראו למדתי בקצרה פונקציות בשפת C אבל לא כלכך הבנתי אתם יכולים לכתוב לי פה רק איך נראת תוכנית בסיסית שמשלבת פונקציה תודה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, אני צריך להקים אתר חברה פנימי תוך 3 חודשים ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. באיזה PHP FRAMEWORK כדאי להשתמש? חשוב שיהיה קל ללמידה תמיכה טובה ב -DB מאחר ורוב העבודה באתר היא מול DB 2. אשמח לקבל המלצות לדרך הכי טובה להציג DASHBOARD אם יש Open Source FW עדיף אפשר גם בתשלום אם זול יחסית חשוב שיהיה קל לשימוש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קיבלתי הצעת מחיר לשרת איחסון אתר. האתר המדובר הוא אתר של מרפאה שכבר בנוי לגמרי. מבחינת כניסות אני לא צופה ליותר מ-100 כניסות ביום (לפחות לא בחודשים הראשונים). הצעת המחיר שקיבלתי היא הנ"ל: לעומת זאת, אני רואה שב-godaddy יש נפח גדול יותר, והמחיר זול יותר. הבעיה שבאמת אין לי מושג איך לעשות את ההשוואה (אני מאמין שאין יתרון גדול בלאחסן את האתר על שרת ישראלי, כי הרי אין בעיה לגלוש לאתרים שלא מאוחסנים בארץ). אני מבין שגם אצטרך לשלם יותר אם אבחר חברת איחסון אחרת, ולכן אשמח אם תוכלי גם לתת לי הצעות מחיר שלכם לגבי התקנה. תודה רבה! תום
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בניתי קובץ של מסד נתונים (.mdf) בעזרת Visual C# Express 2005. אל הקובץ הזה אני רוצה להתחבר בעזרת SQLConnection. הבעיה היא שב- ConnenctionString אני חייב לרשום את הכתובת המלאה של הקובץ, ואני לא יכול לרשום כתובת יחסית (כלומר אני חייב לרשום C:\Document and Settings וכו'). מישהו יודע על איזושהי דרך לתת כתובת יחסית ככה שזה יפעל על כל מחשב, ואני לא אצטרך לשנות את המיקום כל פעם? הוספתי גם את תרשים קבצי הפרוייקט שלי, מי שצריך. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה בעיה פשוטה אבל אין לי מושג למה זה לא עובד..זה מריץ לי אותה זה עושה שגיאה איפשהו ואין לי מושג איפה , התכנית אמורה להראות את המספר הכי גבוה מבין 10 מספרים וזה עושה לי איזה error משהו עם אפס בסוף אין לי מושג..זה מריץ את התכנית אבל לא עובד משום מה. תודה #include <stdio.h> void main() { int num,max_num,i; printf("\nenter 10 numbers"); scanf("%d",&num); max_num=num; for(i=1;i<=9;i++) { scanf("%d",num); if(num>max_num) max_num=num; } printf("\n%d",max_num); }
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע למה זה מדפיס שורה אחרונה פעמיים? תודה #include <stdio.h> // functions fwrite(), fread() && fseek() struct studentData { char id[9]; char name[30]; char phone[11]; }; void main() { FILE *mf; struct studentData stD1= {"123456","Bill","052345678"}; struct studentData stD2= {"321654","Jonny","052987654"}; struct studentData stD3= {"987456","Hillary","0545241637"}; struct studentData temp; if((mf=fopen("studentData.dt","w+b"))==NULL) printf("\n Error open file!!"); else { fwrite(&stD1, sizeof(struct studentData),1,mf); fwrite(&stD2, sizeof(struct studentData),1,mf); fclose(mf); } mf=fopen("studentData.dt","r+b"); …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יצרתי פרויקט בJAVA המכיל 5 חלונות (חלון ועוד ארבעה פאנלים הנמצאים בו) בכל חלון אני מקבלת ההערה כזו: מה זה אומר?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להריץ תוכנית פשוטה ב.net 2003 // message1.cpp #include <iostream.h> // Message class - display hello message to screen class Message { private: int id; public: void print() { cout << "hello C++!" << endl; } }; int main() { Message m; m.print(); return 0; } ומקבל שלא מוצא d:\davis documents\c_plus_plus_book\chap02\message1\message1\message1\message1.cpp(2): fatal error C1083: Cannot open include file: 'iostream.h': No such file or directory מה עלי לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חודש טוב וחנוכה שמח לכולם, מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך אני עובד על הפקודה RANDOM בPASCAL ? לדוגמא אני רוצה שיבחד מס' אקראי בין 1-10, איך אני כותב את זה בשפת פאסקל ? תודה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לבנות משהו כזה: (גם מצ"ב בקובץ משהו דומה) ____________________ 2010 | 2009 במבה ביסלי | במבה ביסלי ================== 10 15 | 9 8 11 19 | 10 1 .. .. | .. .. ------------------------ הערה: הכותרת המשנית: במבה ביסלי, הם שמות קבועים כלי תיכנות: vb.net 1.0 תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-