תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
מה הקוד שעושה קול שעומדים עם העכבר על הכפתור??
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אוקיי נפל עלי יום אחד רעיון שאני רוצה לממש, אך אין לי ממש רקע בנושא. אם למישהו פה יש רעיון הוא יתקבל בברכה. הרעיון הוא לכתוב תוכנה שתוכל לגרום לטשטוש שכל חלון אחר, כך שלא יהיה אפשר לראות מה כתוב/מה מוצג באותו חלון(כשחלון יכול להיות תיקייה, משחק, חלון שיחה וכו'. את הUI אין לי בעייה לתכנת. ליצור רשימה של החלונות הפתוחים ולאפשר בחירה של חלון מתוכם בעזרת C# היא משימה פשוטה יחסית. הבעיה היא כיצד לגשת למידע שכל תוכנה שולחת למערכת ההפעלה כדי שתוכל להציג אותו על המסך. אני מאמין שזה עובד ככה, אבל אין לי ממש מושג איך עובדת מע' חלונות(אני על XP) בקטע הזה. בקיצור שאלתי אליכם - כיצד אתם חושבים שהכי טוב לטשטש חלון?(בלי סתם לצייר מעליו חלון חדש שחור שמסתיר אותו או משהו ) לרקורד י…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
1) רציתי לדעת איך בתוך form שיש Input type מסוג submit, אני רוצה במקום ה-input type לשים תמונה שתעשה את הפעולה submit, איך אני עושה את זה? 2) איך אני עושה ש-td בטבלה יהיה לינק, כלומר שלחיצה עליו תהיה קישור לאתר כלשהו. 3) רציתי לדעת איך אני עושה את הקטע כמו באתר www.msn.co.il, אם תשמרו את הרקע הכחול בצד של האתר, אתם תראו שזה לא כל הרקע של האתר, אלא חלק ממנו ואז איפה שהרקע בתמונה ששמרתם נגמרה יש המשך בצבע אפור באתר עצמו, איך אני ממשיך את ה-background בדיוק כמו שב-msn?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום חברים אני ממש לחוץ בזמן אני לומד כרגע על מבני נתונים . תנו לי בבקשה קוד לתור , וקוד למחסנית , על מערך עם כל הפונקציות תנו לי בבקשה קוד לתור , וקוד למחסנית , דרך רשימה מקושרת עם כל הפונקציות רצוי בג'אווה תודה חבר'ס
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תרגיל המורכב משני CLASSES עובד ומנהל, בכל אחד מהם מספר אפשרויות כמו להוסיף עובד, ID וכד', במתודה מסויימת אני אמור למחוק עובד מהמצבת עובדים של מהנל מסויים, ב-MAIN יצרתי מספר עובדים ושני מנהלים עלמנת לבדוק את המתודות, המתודה RemoveEmployee שמוחקת עובד מהמערך של העובדים של מנהל מסויים מקבלת ID של עובד ומוחקת אותו, העובד שאני רוצה למחוק משום מה לא נמצא ברשימה של העובדים למרות שהוא מוגדר ב-MAIN ואני לא מצליח להבין למה, אשמח לעזרה: using System; using System.Collections.Generic; using System.Linq; using System.Text; namespace T303 { public class Employee { private int Id; private string Name; private DateTime BirthDate; private decimal[] LastYearSal…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
בתוכנית השתמשתי בפונקציית השוואה בין מחרוזות strcmp וגם ב- strcpy יבאתי קודם את הספריות הבאות: #include <stdio.h> #include <string.h> #include <stdlib.h> כשאני מפעיל valgrind מופיע לי: ==10166== Invalid write of size 1 ==10166== at 0x40290C0: strcpy (mc_replace_strmem.c:311) ==10166== by 0x80486B1: register_entry (task.c:99) ==10166== by 0x80484C0: main (task.c:28) ==10166== Address 0x41bf072 is 6 bytes after a block of size 4 alloc'd ==10166== at 0x4028876: malloc (vg_replace_malloc.c:236) ==10166== by 0x8048680: register_entry (task.c:94) ==10166== by 0x80484C0: main (task.c:28) ==10166== Invalid read of size 1 ==10166== at 0x40299DF…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
היי. אני מקליט לעצמי סדרות הטלוויזיה דרך כרטיס TV , וגודל הקובץ היוצא הוא 2-3 GB לשעה(!). הסיומת של הקובץ היוצא היא mpg (כרטיס ה-TV הוא עם מפענח חומרה). להלן גם תמונה מה-Gspot(הקלטה של 10 שניות). עכשיו אני מעוניין לכווץ אותו בשביל להעביר לCD (כ700MB), אולם אני נתקל במספר בעיות: 1 הVirtual Dub הרגיל לא מזהה אותו, ולכן אני משתמש בגירסה החדשה (VirtualDubMod) אולם בה לא ניתן לכווץ קול, ולכן אני צריך לבצע קידוד פעמיים. בפעם הראשונה עם הגירסה החדשה - בשביל לכווץ את התמונה, ובפעם השניה עם הישנה בשביל הקול (שבפעם השניה אני שוב מקודד את התמונה). 2 בשביל להגיע לאיכות טובה (...אחרי שתי פעילויות כיווץ ) הקובץ עדיין יוצא גדול. מישהו יכול לעזור לי להגדיר את הפרטים של הכיווץ, או…
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ב c++ וההפך char str[]; float a = 9.5; how to convert a into str? what the size of str shuld be? (not dinamic allocation) hwo to convert from char[] to floar?
-
- 6 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, כתבתי אתר עם html ו javascript וחשבתי להמיר אותו ל php (כדי למנוע בעיות של חסימת js) אחד הדברים שהחלטתי לבדוק לפני שאני ממיר את הקוד זה איך לקשר בין האתר הישן והחדש (צריך לשנות את הסיומת, וזה אתר שכבר בשימוש) ממה שקראתי הדרך המומלצת היא ליצור קובץ .htaccess ולהשתמש ב redirect. בדקתי שהשרת לא חוסם שימוש בקבצים אלה, יצרתי קובץ בספרייה של קבצי האתר ובו שורה אחת בלבד: Redirect 301 /test.html [url]http://www.math.tau.ac.il/~urigrupe/student.html[/url] זה לא עשה כלום, כשניסיתי להעביר ספרייה שלמה (שמתי רק /) זה פשוט שיבש את הכתובת לכתובת לא קיימת (אין לי צורך להזיז ספרייה אבל זה הראה לי שאין חסימה של הקוד) יש למישהו רעיון מה לעשות? אגב, אם למישהו יש ניסיון אני משתמש בשרתי…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
private void button1_Click(object sender, EventArgs e) { if (CheckInet()) { bool internetcheck = false; string url = "[url]http://192.168.1.254/cgi-bin/dial?rc=@&A=H0&rd=status";[/url] WebClient wc = new WebClient(); wc.OpenRead(url); while (!internetcheck) internetcheck = CheckInet(); label1.Text = getExternalIp(); } } אני מנסה לעשות התחברות מחדש דרך הראוטר שלי למודם שלי. ההתחברות מחדש עובדת כלומר שwc אכן קורא את הurl ופה לא הבעיה, הלולאת while שעשיתי כדי שתעכב את שינוי הIP בlabel1 עד שיחזור חיבור האנטרנט כנראה תוקעת את זה איכשהו. מה לדעתכם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר מעמיק על הפונקציה ובייחוד על מה מחזירה הפונקציה!
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום רב. יש לי אתר שלא עובד ב IE, אבל כן ב FF ובכרום. אפשר לתקן בעיה זאת? איך מתחילים? המון תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני שמח להצטרף לפורום. אני לומד את השפה C (לא CPP), ובשביל פרוייקט מסויים אני צריך לדעת איך כותבים בעברית. שמעתי מחבר שאפשר לכתוב בעזרת ספרייה כלשהי, אבל מסיבות אישיות הוא לא יכול לעזור לי ישירות. כרגע, אני משתמש בMicrosoft Visual Studio CPP 6.0, וכשאני עושה פקודה של printf ומנסה לכתוב בעברית, בקוד התוכנה זה נראה בעברית, אבל בהפעלתה הכל כתוב בג'יבריש. מישהו מכיר את הספרייה שמתאימה לכתיבה בעברית לC, אם היא קיימת? או כל דרך אחרת לכתוב בעברית? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום אני כותב משחק בOPENGL, ואני רוצה לממש אפשרות שהשחקן יכול לשנות את זוויות הראייה עם העכבר. אני נתקל בקשיים בכתיבת MouseListener, כלומר ברגע שהמשתמש גורר את הסמן על המסך אני רוצה להדפיס את הקורדינאטות של מיקום העכבר. נתנו לי קוד של KeyListener כדי לבדוק איזה מקש מהמקלדת נלחץ ברגע נתון : @Override public void keyPressed(KeyEvent k) { System.out.println("pressed: " + k); } }); composite.addKeyListener(new KeyAdapter() { ואני מנסה באופן דומה לממש לעכבר: public void mouseClicked(MouseEvent e){ System.out.println("Click! " + e.x); } }); composite.addMouseListener(new MouseAdapter() { אבל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. נתנו לנו בבצפר שאלה בפרק של WHILE. צריכים לבנות תוכנית שמגרילה מספרם רנדומלים בין 8 -10 עד שהשתנה אומר לה להפסיק, ואז היא בודקת איזה מסםר הוגרל הכי הרבה פעמים. עכשיו אני חשבתי הצלחתי לעשות אתזה ככה שאחרי שהוא מגריל מספר הוא בודק אם המספר 8 או 9 או 10 ואז לכל אחד אני עושה מונה משלו.... הבעיה בדרך הזאת זה שאם היו מוגרלים מספרים בין 1 - 2000 אז זה בעיה.... באיזה עוד דרך אפשר לפתור אתזה?
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם. לצורך תהעניינות בתקשורת החלטתי לרדת לשכבות נמוכות של OSI ולראות את ה HEADERים של כל מיני חבילות. נכון לעכשיו אני יושב בשכבה 3 (IP). אני מסוגל לקבל חבילות, להדפיס אל ה HEADER שלהן (פרטים כגון מקור-יעד, גודל, FLAGS) לזהות מה הוא ה HEADER של השכבה הבאה (TCP, UDP). אני רוצה לרדת יותר נמוך (אני מאמין שאפשר לפחות עד שכבה 2 [שכבה אחת לא נראה לי שאפשר {עוד לא ממש בקיא בתחום}]), ולקבל חבילה ישר הרגע הגעתה, כאילו להתיישב על כרטיס הרשת ממש. האם קיימת אפשרות כזאת? אם כן איך אני ממש את זה בשפת C/C++ בסביבת חלונות XP? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 820 צפיות
-
-
האם אפשר להשתמש בפונק' טריגונומטריות בC כמו cos , sin ,tang אם כן איך אני קורה להן ובאיזה ספרייה אני מתמש ?! תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריכה עזרה דחוף! ??? אני אמורה לכתוב תכנית שמתקשרת לאאוטלוק(הצלחתי) ובתוכה לcontacts (אנשי קשר) ועבור כל קטגוריה להדפיס את אנשי הקשר שלה. (כמו שיש אופציה למיון ע"פ קטגוריות) למישהו יש מושג איך אני עושה את ההפרדה בין אנשי בקשר לפי קטגוריה? הדבר היחיד שהצלחתי לעשות זה לשלוף הכל בבת אחת.... פליז מי שיודע איך אני ממיינת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, כחלק (פצפון) מפרוייקט שאני צריך לעשות כדי לסיים את התואר שלי, נדרשתי לתכנת או למצוא תוכנית מוכנה ב- C# שעושה Fourier Transform לקבצי WAV המנחה שלי אמר לי שיש לו תוכנה כזו, אבל הוא מעדיף שאני אשתמש בה רק אם אני לא מוצא (או יכול לתכנת) אחת אחרת אם מישהו במקרה יודע מאיפה אני יכול להשיג כזו תוכנה, אשמח אם תשתפו אותי אם לא, אשמח גם לאתרים שבהם משתפים קודי מקור. ניסיתי את Planet Source Code והחיפוש לא מצא כלום תודה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את התואר? מה אתה חושבים עליו? ההתמחות שאני מעוניין שם היא בתקשורת ואינטרנט (הדגש בתואר הספציפי הזה הוא פרקטיקה ו JAVA)
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
-
שלום לאחרונה התחלתי להתעסק קצת עם XML ב VB.NeT אני צריך לעבד קבצים מסוג NZB (סוג של XML) קישור - http://en.wikipedia.org/wiki/Nzb הבעיה היא שבקבצים אלו נעשה שימוש ב namespace ניסתי לשחק עם זה קצת אבל לא הבנתי איך זה עובד. הכי טוב שהגעתי אליו הוא לקרוא את ה Message ID מהקבצים אשמח אם מישהו יסביר לי איך לנווט בתוך XML עם namespace ואיך לדוגמא למשוך את שם הקובץ מתוך ה NZB הנה הקוד שכתבתי: Sub NZBToMsgID(ByVal _FileLnk As String) Dim m_xmld As XmlDocument Dim m_nodelist As XmlNodeList Dim m_node As XmlNode 'Create the XML Document m_xmld = New XmlDocument() 'Load the Xml file m_xmld.Load(_FileLnk) Dim namespaceManager As XmlNamespaceManager…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברה...זו בעיה שהמון אנשים ששאלתי לא הבינו מה לעשות...(ושאלתי תותחים) אז ככה: יש לי VB סקריפט שנמצא בדף HTML הסקריפט: <body> <input type=text id=target style="width:0%"> <input type=text id=referer style="width:0%"> <script type="text/javascript"> <!-- target.value = "[url]http://www.walla.com"[/url] referer.value = "[url]http://www.Google.com"[/url] //--> </script> <script language=vbs for=butt > dim ie set ie=createobject("InternetExplorer.Application") ie.visible=true dim ref if not left(lcase(referer.value), 8) = "referer:" then ref = "referer: " ie.navigate target.value, , , , ref & referer.value </script&g…
-
- 6 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות FRAME שבוא יופיעו כמובן כל הדפים שלי אבל אני לא רוצה לעשות את זה בשיטה שלמדו אותי שזה לעשות 3 פריימים - כותרת, תפריט ותוכן אלה לעשות רק FRAME אחד שיהיה לתוכן וה FRAME הזה יהיה בהעמוד הראשי. ניסיתי איכשהו לעשות את זה אבל בגלל שזה רק פריים אחד הוא מופיע למעלה ולא שהוא מסתיר לי חלק מהדף אלה פשוט כל הדף גם מקבל צבע אדום... אמרו לי שאפשר לעשות משהו עם div אז ניסיתי לסים את ה FRAME בתוך ה DIV אבל זה לא עובד, או שלעשות את ה FIV במקום הפריים אבל אז איך אני אמור להפנות את הדפים שלי לתוכו ? (כמו שב FRAME עושים TARGET) אני אשמח לקבל תשובה ברורה כי אני כבר די מיואש שאלתי במקומות אחרים ובמקום שאנשים יתנו תשובה נורמאלית מתחילים לחרטט לי במוח עם: "זה פשוט תעשה ככה וככה" ב…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-