תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
שלום יש תוסף לפיירפוקס בשם fastdial . תמונה של התוסף: העבודה של התוסף כפי שאפשר לראות לפי התמונה היא לרכז את כל דפי האינטרנט בצורה מסודרת בדפדפן פיירפוקס.. יש תוספים דומים לגוגל כרום אבל הם ממש לא מתקרבים לאיכות של התוסף הזה ומה שמיוחד בתוסף הזה זה שהדפים בו מוצגים בגדול כמו שצריך(כי יכולתי להגדיר את זה ובתוספים אחרים לא יכולתי להגדיר ככה) , אפשר להגדיר שהוא ירענן כל פעם את התצוגה המקדימה של דפים מסויימים וכך למשל אני יכול לראות מה חדש באתר ישראל היום ומה קורה בפייסבוק ישר מדף התוסף כי הוא ריענן את הדפים האלה ואלה דברים דיי חשובים שאין אותם כמו שצריך בתוספים האחרים ולא פיתחו את התוסף הזה לכרום.. אין לכם טעם לחפש את זה.. חיפשתי שעות ובדקתי ב yahoo ansers ואין אותו לכ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש דרך יעילה לעבור על כל מני נושאים (ללמוד ולרענן את הזיכרון) בתכנות, כל הנקודות הבולטות ברמה של תואר ראשון למשל: עקרונות של תכנות מונחה עצמים (ירושה, מחלקות וירטואליות) קצת WIN API נניח קצת אסמבלי על ערימה מחסנית הקצאות וכו' ארכיטקטורת 8086 ג'אוה JIT JVM... ויקיפדיה זה טוב אבל לא כ"כ מעמיק (ברוב הנושאים) אם יש למישהו יש רעיון (אם יש פה זה גם נחמד) אשמח [ד"א את under warrior אני מכיר] (יש לי ראיונות לאקדמיזציה בקרוב מאוד, אמנם יש לי תואר אבל אני כמובן לא במת זוכר הכל אז אני מעדיף לעבור על הכל כדי להגיע לאן שהוא. בלי קשר גם מקורות ללימוד על מערכות הפעלה אלגוריטמיקה רשתות וכו' אשמח מאוד אני לא מחפש ברמה של הקורסים - אלא ריכוז הסברים על כל העקרונות והרעיונות וכו', משהו…
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי אוזניות סגורות. הפלייבק מהמיקרופון מרעיש מאוד את הסאונד הכללי, אבל היות ואני לא שומע את עצמי עם האוזניות - אני חייב פלייבק כשאני משתמש במיקרופון. השתקת המיקרופון לא מספיקה, כי אם הפלייבק עדיין פעיל - בכל זאת יש רעשים על האות (כ.קול מובנה... מה לעשות). הצלחתי מאוד בקלות לייצר קיצור דרך שמשתיק את המיקרופון או את הרמקולים/אוזניות בכללי באמצעות תוכנה שנקראת nircmd.exe, אבל לא הצלחתי להשתיק רק פלייבק מהמיקרופון - שכן זה תת פרמטר של התקן הרמקולים (כמו back, front, center/sub, line in front, line in back וכו'). למישהו יש רעיון לגבי איך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אחת המשימות שלי היא להציג מערך דו מימדי (מטריצה) ממספר עמודות ומספר שורות שקלטתי מהמשתמש. הגעתי לתבונה שהדרך הטובה ביותר לעשות את זה היא לולאת FOR בתוך לולאת FOR אך ללא הצלחה. נ.ב. כל ערכי האינדקסים צריכים להיות שווים ל0. הקוד (הוספתי את כל תחילת הקוד על מנת להמחיש על מה מדובר): # include <stdio.h> void main () { int i,j,cols=0,rows=0,num,num0, num1, menu=9,mat[50][50]={0},arr[50]={0}; printf("Insert number of rows:"); scanf("%d",&j); while(rows<0 ||rows>50){ printf("Error\n"); printf("Insert number of rows:"); scanf("%d",&rows); } printf("Insert number of colums:"); scanf("%d",&cols); while(cols<0 ||…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה שמ9 הוא יוסיף את ה ABC לפי קלט. int i,j,n; printf("Enter the number of lines:"); scanf("%d",&n); char arr[27]="ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ"; if(n>9) { for(i=1;i<=9;i++) { if(i==9 && n>9) { for(i=0;j<=n-9;j++) { for(j=0;j<=9;j++) { printf("%d",j); } printf("%c",arr[i]); printf("\n"); } } for(j=1;j<=i;j++) { printf("%d",j); } printf("\n"); } } עשיתי דיבאגינג ולא הבנתי למה הוא לא נכנס ללולאה שבתוך ה if...
-
- 1 תגובה
- 6.7k צפיות
-
-
בתרגיל נתבקשנו לכתוב מחלקה בשם Robot בעלת התכונות הבאות: 1) זיהוי - מספר שלם המזהה את הרובוט. 2) מיקום הרובוט - אובייקט מסוג Point המייצג את הקואורדינטות של מיקום הרובוט בעולם. 3) כיוון הרובוט (ישנם 4 כיוונים). את המחלקה הזו עם השיטות: public void move() , public void turnLeft() , public void turnRight() כתבתי. לאחר מכן מגיעה הבעיה: נתבקשנו לכתוב מחלקה בשם RobotsWorld שמייצגת את עולם הרובוטים כמטריצה ריבועית של תאים. בכל תא יכול להיות רובוט אחד לכל היותר ותנועת הרובוטים מתבצעת מתא לתא בהתאם לכיוון הרובוט. העולם ייוצג באמצעות רשימה של רובוטים (מסוג Robot שהוגדר לעיל) ומשתנה המייצג את מימדי העולם. מבקשים גם לכתוב בנאי המקבל כפרמטר את מימדי העולם ומאתחל אותו כעולם ריק מרובוט…
-
- 58 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
אני מנסה ליצור תוכנית שתחשב FACTORIAL. אני יודע שהתוכנית לא מתאימה במקרי קצה אבל מבחינתי אני רק רוצה לבדוק שהיא עובדת כאשר צריך לחשב 10 ב 2 נימים, ומקרה נוסף של 100 ב 4 נימים. מסיבה כלשהיא יוצא לי תוצאות זבל, שלא לדבר על כך שבריצה ודיבוג התוצאות שונות לחלוטין. using System; using System.Collections.Generic; using System.Threading; namespace Factorial { static class Program { public static double TotalProduct = 1; public static int NumberOfThreadsThatFinished; static void Main() { //get number to check the facturial on Console.WriteLine("Please enter the number to calculate the facturial on: "); int number = int.Parse…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משחק עם העניין של ה-DateTime Format ומדפיס כל פעם את התאריך בפורמט אחר, יצרתי list box שאליו יכנסו של התאריכים אבל הכל נכנס לי באותה השורה ולא יורד שורה אחרי כל הדפסת תאריך. אני קולט תאריך ב-text box ומדפיס אותו ל-list box. זה מה שזה מדפיס אחרי לחיצה על כפתור מסויים אבל כמו שאמרתי זה לא יורד שורה. private void btnResult_Click(object sender, EventArgs e) { DateTime date = new DateTime(2009, 12, 5); tbResult.Text += date.ToString("d/MM/yyyy"); tbResult.Text += date.ToString("dd/MM/yyyy"); tbResult.Text += date.ToString("dd-MMM-yyyy"); tbResult.Text += date.ToString("ddd, dd-MMM-yyyy", CultureInfo.CreateSpecificCulture("he-IL")); …
-
- 14 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני צריך לבנות פונקציה שתשנה ותחזיר את המיקום של פוינטר בקובץ. בניתי פונקציה אבל קיבלתי ארור מוזר אשמח אם תוכלו לעזור לי לתקן אותו: void del(FILE *fin,char *name) { struct book b; char name2[80]; fseek(fin,-sizeof(b),SEEK_CUR); fread(&b,sizeof(b),1,fin); strcpy(name2,b.name); search(fin,name); fwrite(&b,sizeof(b),1,fin); search(fin,name2); } void* search(FILE *fin, char name[]) { struct book b; rewind(fin); do { fread(&b,sizeof(b),1,fin); fseek(fin,( b.indexName)*sizeof(b),SEEK_SET); } while( strcmp(b.name,name)!=0 && b.indexName!=-1 ); if(b.indexName==-1) puts("there is no such book"); fseek(fin,-sizeof(b),SEEK_CUR);…
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
ניסיתי לערוך את ההודעה , מקווה שככה יותר קריא, שלום אני חדשה כאן בפורום ורק לאחרונה התחלתי ללמוד שפת c (בגלל שאין לי כול ידע קודם בתיכנות, זה ממש קשה), למרות שכבר לקחתי את כול הספרים שיש וישבתי על זה שעות, הבעיה שלי מתחילה בפתרון תרגילים כלומר אם יש לי פתרון מובנה אני מבינה אתו נהדר, אבל אם נותנים לי להרכיב תוכנה כאן מתחילים הצרות, יש לי עבודה להגשה ואחד מהשאלות היא זאת כתוב פונקציה שמקבלת מספר שלם k (שיהווה את הפרמטר של הפונקציה) וסדרת מספרים שלמים שמסתיימת בזקיף 1-. הפונקציה תחזיר 1, אם קיים זוג מספרים שסכומם קטן מ-;k אחרת, הפונקציה תחזיר 0. ניתן להניח כי בסדרה יש לפחות 2 מספרים. על הפונקציה לעצור כאשר כבר נקלטו שני מספרים שסכומם קטן מ-k. לדוגמא: עבור k=8 …
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז יש לי את http://lsirwww.epfl.ch/courses/cis/2005ss/exercises/1/bank.xml אני מצליח להעביר אותו לאוביקת של xmldocument ועכשיו אני צריך " your final task is to loop through its nodes and write out for each node, the name, the value and attributes (if exists). " ואני ממש לא יודע אך לעשות את זה כל החיפושים שלי ב google נותנים דוגמאות של root+child וכאן יש לי bank/accounts/savings_accounts צריך עזרה אך עושים את זה?? XmlDocument newdoc = new XmlDocument(); WebRequest request = WebRequest.Create("[url]http://lsirwww.epfl.ch/courses/cis/2005ss/exercises/1/bank.xml"[/url]); request.Credentials = CredentialCache.DefaultCredentials; HttpWebRespons…
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני לא צריך איכסון אתר, לא החניית דומיין, לא שרתי DNS, לא שרת דואר, לא הנחה לדומיין הבא - רק חידוש לדומיין net שעומד לפוג, אצל רשם זול שלא עושה בעיות. יש הצעות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני סורק תיקיה ומכניס את כל שמות הקבצים שבה (סריקה רקורסיבית) לתוך SortedDictionary, כל PATH שאני נותן עובד חוץ מכונן ראשי כמו למשל C או D, אני מקבל את השגיאה הבאה: וכשאני מאשר את החלון הזה אני מקבל את ההודעה הזו: (אין לי שום נק' עצירה בקוד) Access to the path 'D:\System Volume Information\' is denied
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי collection: SortedDictionary<string, FileInfo> אני בודק אותו ומדפיס את ה-value שלו, יש אפשרות לצבוע את זה בצבע מסויים ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי טופס שעובד בHTML בלי שום בעיה, וכשאני עושה העתק הדבק של כל העמוד עצמו של האתר כולל הטופס ל-ASP.NET זה לא מבצע את מה שהוא אמור לבצע. זה הטופס : <form name="f"> <h1>Surfboard Size Converter - From Feets and Inches To Centimeters</h1> <h2>Insert Elements And Get Your Surfboard Size in Centimeters</h2> <input name="inch" type="text" size="2" title="Inches" value="Inches" onblur="if(this.value=='') this.value='Inches';" onfocus="if(this.value=='Inches') this.value=''" /> <input name="feet" type="text" size="2" title="Feets" value="Feets" onblur="if(this.value=='') this.value='Feets';" onfocus="if(this.value=='Feets') this.value=''"…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני צריך ליצור dll שמקשר בין תוכנית שכותב משתמש מסויים לבין סימולטור (הוא כתוב הvb והוא כולל 7-סגמנט ,לדים ,מפסקים וכו'..) בעיקרון אני צריך get ,set ,כלומר פונקציות שולחות\מקבלות נתונים מהסימולטור , ופונקציות in\out שיתקשרו עם התכנית שכתב המשתמש. יש משהו ספציפי שאני צריך לדעת לגבי כתיבת dll ? איך אני מתחיל? זקוק להדרכה .. תודה. יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
StreamReader sr = new StreamReader(filename); ב C אם ניסיתי לפתוח קובץ שלא קיים המצביע היה מקבל null אבל ניראה לי שזה לא אותו דבר ב C# כי אם אני נותן שם של קובץ שלא קיים תוכנית קורסת ניסיתי לעשות if(sr==null) break; זה לא עבד אך אני בודק פתיחת קובץ בC#??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקעתי קצת עם התוכנית הבאה: התוכנית קולטת מספר,b בין 2 ל-10.המספר מייצג בסיס(בינארי,טרינארי עשרוני). התוכנית בודקת את תקינות הקלט ומדפיסה הודעה מתאימה. התוכנית קולטת מספר,n שלם וחיובי המיוצג בבסיס אותו התוכנית קלטה קודם. התוכנית מדפיסה את הערך העשרוני של המספר n שנקלט. לדו'... אם נקלט מספר B=2 והמספר N=1011 התוכנית תדפיס 11.. זה מה שניסיתי לעשות void Base() { int number,conv; long base; printf("Enter Base from 2-10"); fflush(stdin); scanf("%d",&base); printf("Enter number"); fflush(stdin); scanf("%d",&number); int count=0; do { count++; number=number/10; } while(number>0); int Array[sizeof(count)]; if(base>=2 && base<=1…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי תרגיל שבו היוזר אמור להכניס PATH ויפתח TASK שיביא את כל הקבצים באותו ה-PATH, כל PATH שהיוזר יכניס יפתח TASK חדש. קודם כל רשמתי CLASS שסורקת רקורסיבית את כל ה-PATH ומביאה את כל הקבצים ותוך SortedDictionary אבל עניין ה-TASK עושה לי בעיות, אני לא ממש הצלחתי ליצור אחד והוא מבקש ממני (ב-MAIN) את שם המתודה. זה ה-CLASS שלי: public class recursion { SortedDictionary<string, FileInfo> mAllFilesWithinPath; public recursion() { mAllFilesWithinPath = new SortedDictionary<string, FileInfo>(); } public SortedDictionary<string, FileInfo> getDirsFiles(object d) { List<string> allFiles = new List<string>(); …
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עדיף עם הסברים מקדימים לגבי רגיסטרים וכו'... תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך הסבר מילולי אינטואיטיבי, לא ממש הבנתי את ההגדרה בויקיפדיה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי פרויקט ב-C# בויז'ואל סטודיו 2010 שבנוי על בסיס נתונים מסוג MySql. אני משתמש בתוסף של קריסטל ריפורטס לויז'ואל סטודיו כדי להציג דוחות, והוא מסרב להציג לי בקריסטל שדות בעברית. כל שדה בעברית מופיע כסימני שאלה. סתם טקסט בעברית (כלומר לא שדה מבסיס הנתונים, סתם טקסט שאני כותב בעצמי) אין לו בעיה להציג בעברית. כשאני מנסה את זה על מחשב אחר מאותו בסיס נתונים הכל נראה בסדר, וגם כשאני מוציא דוח קריסטל במחשב שלי מבסיס נתונים מסוג sql server העברית בסדר. לפי זה אני מנחש שמדובר בבעיה כלשהי בהגדרות של mysql על המחשב שלי, אבל אני לא מוצא פתרון שעובד. יש לכם רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היה לי תרגיל בית שבו הייתי אמור למצוא את ספרת הביקורת בתעודת הזהות הישראלית. (רקע כללי ולא חשוב...) פתרתי את התרגיל ע"י לולאת for שבתוכה היתה פונקציית ה-scanf. לא חשבתי על כך שלאחר כל סיפרה מהתעודת זהות שהמשתמש יקיש הוא גם יצטרך ללחוץ על מקש האנטר. חיפשתי פתרון ואז חשבתי בפוקס אולי לשים את הסיפרה 1 בפונקציית ה-scanf כדלקמן: במקום scanf("%d", &digit); כתבתי scanf("%1d", &digit); ופתאום הדבר הסתדר ולא הייתי צריך להקשי לאחר כל ביפרה של התעודת זהות על מקש האנטר. ניסיתי להבין את ההגיון מאחורי השינוי המינורי ע"י הצבת מספרים אחרים מ-1 במקום הנתון אך לא הבנתי את הההגיון מאחורי הדבר. אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל כשאני רושם את הסיפרה 1 במקום הזה, וגם מה קורה אם א…
-
- 3 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מנסה להבין למה הפלט שונה בין 2 תוכניות שעל פניו לא נראה שקיים הבדל בין שתיהן: שימו לב בבקשה ללולאת ה-for בשתי התוכניות. התוכנית הראשונה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> int main() { int d1, d2, total; int counter; for(counter=0; counter < 15 ; counter++){ srand((unsigned)time(NULL)); d1 = rand() % 6 + 1; d2 = rand() % 6 + 1; total = d1 + d2; printf("You rolled %d and %d: Total %d\n", d1, d2, total);} return(0); } התוכנית השניה: #include <stdio.h> #include <stdlib.h> #include <time.h> int main() { int d1, d2, total; int counter; srand((unsigned)time(NULL)); for(counter=0; coun…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-