תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,065 דיונים בפורום זה
-
מבנה הנתונים צריך לתמוך בהכנסה והוצאה בזמן לוגריתמי. כאשר האיברים בו ממיונים לפי מפתח. כמו כן הוא צריך לאפשר לי לחפש איבר בזמן לוגריתמי ולבדוק כמה איברים עם מפתח גדול ממנו יש בזמן קבוע. חשבתי להשתמש במבנה map של c++. הבעיה שחיפוש בmap מחזיר לי מצביע לאיבר ולא אינדקס שלו במבנה. כך שאני לא יכול להשוות אותו לגודל הmap וכך לדעת כמה איברים בmap גדולים ממנו. האם יש למישהו פתרון אלגנטי לבעיה? כי כל פתרון שאני חושב עליו מצריך תוספת של ווקטור למשל עם מצביעים כדי לקבל אינדקס. *רק העיר שהוספת שדה אינדקס בכל איבר בmap שבו מצוין האינדקס של האיבר או כמה איברים גדולים ממנו היא בעייתית כי היא דורשת תחזוקה וכך נפגע זמן ההכנסה והוצאה.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שאלה חובבנית ממישהו שלא מבין כמעט כלום אבל אשמח לתשובה מהירה... נאמר לי שלמקש הרווח אין ערך בינארי (כשמקלידים מספר אשראי) וזה לא כל כך ברור לי. הרי יש למקש קוד ASCII אז כיצד זה יכול להיות שהוא לא מתורגם לבינארית? או שלא הבנתי את משמעות הדברים? (המשפט נאמר לי כששאלתי מדוע צריך להקליד את מקבצי המספרים על כרטיס האשראי ביחד וללא רווח כפי שהם מודפסים)... תודה!
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מצליח לרשום ערך ל-run ול-uninstall שב-local machine, אותו קוד עובד על ה-currrent user, מישהו יודע למה ב-local machine הוא לא עובד? אני צריך לצייין שהוא לא זורק אף שגיאה, הוא פשוט לא רושם שם כלום, וכן אני מריץ אותו עם הרשאות מנהל. זה הקוד: using (RegistryKey rk = Registry.LocalMachine.OpenSubKey("SOFTWARE\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Run", true)) { rk.SetValue("appName", "appPath"); // rk.Close(); } אשמח לעזרה, תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלתי היא כזאת , יש לי דף אחד שאני מושך אליך נתונים מטבלה שיושבת בmysql את הנתונים אני מושך בעזרת ajax המתקבלים כאוביקט מסוג json , המעבר מדף לדף מתבצע גם הוא על ידי סקריפט בעזרת הפקודה window.location , האם אפשר להעביר את הטבלה ישירות לדף ברמת הclient? במקום לעשות שוב ajax בדף האחר ולשלוף את אותם הנתונים...
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד כרגע על תוכנה (ב c++) שבה יש לי מחלקה שמקבלת את סוג ה container כטיפוס ב template: template <class Cont> class MyClass { //.. } כשה container הוא מה STL ותמיד של מחרוזות. במחלקה יש לי פוקציה שמחזירה iterator לפי אינדקס: template <class Cont> typename Cont::const_iterator MyClass<Cont>::GetIteratorOf(const Cont& c, int i) { Cont::const_iterator iter = c.begin(); while ((i-- > 0) && iter != c.end() ++iter; return iter; } אני רוצה לעשות specialization עבור vector של מחרוזות כך שלא יעבור בלולאה אלא יבצע גישה בעזרת האינדקס. השאלה שלי היא איך אני יוצר iterator עבור איבר מסויים ב vector כך שאני אהיה בטוח שלא מתבצעת שו…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשמוע עצות ממכם מה כדאי, כלומר: עם שפת C מה אפשר לעשות? כדיי ללמוד או זה כבר ישן? VISUAL BASIC 6 מה אפשר לעשות איתו? עם איזה שפה בונים משחק, תוכנה ואת מערכת הפעלה WINDOWS? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 945 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר את התואר? מה אתה חושבים עליו? ההתמחות שאני מעוניין שם היא בתקשורת ואינטרנט (הדגש בתואר הספציפי הזה הוא פרקטיקה ו JAVA)
-
- 6 תגובות
- 927 צפיות
-
-
היי אני עובדת עם כמה תוכניתנים עצלנים, ויש לי הפצת תוכנה לעשות. אני צריכה לכתוב קוד שימלא אוטומטית את השדות שבתהליכי ההסרה וההתקנה, שלא אצטרך ללחוץ כל פעם next next.. באיזו שפה הכי פשוט לכתוב כזה דבר, ום אפשרי בכלל לעשות אתזה בלי להכנס לקוד של התוכנה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שילבתי אובייקט פלאש בעמוד html-י ואני רוצה שלחיצה על האוביקט הזה תוביל לקישור אחר.. התאג <a href> ושילוב קוד הפלאש בתוכו לא עובד ולא מקשר בלחיצה.. יש לציין שני רוצה לקשר מדף הhtml ולא מקובץ הפלא שעצמו לקישור נפרד. זה הקוד שניסיתי- <a href={U_LOGIN_LOGOUT}><object width="150" height="50"><embed src="templates/beats101/images/logout.swf" width="150" height="50" quality="high" bgcolor="#000000" name="index" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" border="0" /></object></a> עריכה- זהו דף tpl במערכת phpbb המשתמש בקוד php על מנת לקשר לקישור הנ"ל({U_LOGIN_LOGOUT}) יש לציין שעם תאג תמונה ולא <…
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
ב c++ וההפך char str[]; float a = 9.5; how to convert a into str? what the size of str shuld be? (not dinamic allocation) hwo to convert from char[] to floar?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
כבר לפני 3 ימים העלתי דף אחר לגמרי ממה שהיה, ובחיפוש בגוגל אני רואה שרשומים הדברים הישנים.. כמה זמן בערך עד שיתעדכן ולמה זה ככה איטי? תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
1.אני יצרתי טופס בדיוק לפי המדריך המצורך בשביל ליצור טופס לא מרובע למשל עגול או צורה שאני יסדר אותה לזה אבל המדריך הזה לא עובד יכול להיות בגלל שהסביבת עבודה שלי היא 2005 http://www.codeguru.com/csharp/csharp/cs_graphics/customizinguserinterfaces/article.php/c10083/ במקרה גם רצתי את הדוגמאות שלהם וגם שלהם לא עובד יש מצב שהם שכחו משהו? 2.איך אני יכול ליצור כל מיני צורות של טפסים ולהימנע מפקודות ישירות בשפה אלה עם הממשק הויזואלי?
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני צריך לרשום כמה דברים בC שאני צריך לרשום אותם או בHEXADECIMAL או בASCII. אז אם אני ישלב אסמבלר עם זה אני יסתדר או לחלופין איך לרשום קוד של משהו באסקי אצל משתנה/ישר הדפסה, כמובן שזה לא משנה.
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
טוב אחרי קריאה באינספור דפי אינטרנט על הדברים האלה אני עדיין לא ממש מבין איך זה עובד(אם למישהו יש אתר בעברית זה יהיה מעולה), אני פשוט לא מבין מה קורה כשמציירים לדוגמא שני משולשים בZ שונים ?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לגשת לאלמנט בטופס דרך JS ישירות כשהעמוד עולה, ולא ע"י פעולה כגון OnClick שקוראת לפונקציה?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות תוכנה שתרוץ עש השרת ותבצע פעולות שאני מגדיר לה למשל תוכנה שתבדוק אם נוסף משהו למסד נתונים ואז תעשה אם זה משהו או תוכנה שבודקת ip מסוים אם הוא מחובר לשרת זה לא משנה איזה תוכנה או איזה שפה php או asp העיקר שזה יעבוד על שרת (לא ביתי כי ביתי אין בעיה לארגן משהו) תודה רבה ומי שלא מבין בזה שבבקשה לא יכתוב תגובות
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
for ( int grade : grades ) total += grade; אני מדבר רק על הראשון הבאתי את השני ככה שזה יראה יותר נורמלי תודה
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום. לקראת הצבא, שאני חושב על כל האופציות שיש לי, אני רוצה שגם תהיה לי אפשרות ללכת למשהו במחשבים בצבא, שבמיונים אני אצטרך לעבור מבחן כלשהוא או לבוא עם רקע כלשהוא. אני מעוניןן להתחיל ללמוד שפץ תכנות כלשהיא\רשתות\טכנאות\אלקטרוניקה\ אולי אפילו בתחום הקולנוע ביתי שמושך אותי. יש הצעות? מקווה שהצלחתי לכוון אותכם בערך לכוונה שלי. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מדריכים\אתרים שיוכלו לעזור לי ללמוד רמה בסיסית של שפת תכנות C ואז אסמבל . יותר יעזור לי בעברית. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני משלב בין אקסס לקוד VBA ורציתי לדעת איך אני בודק ב-VBA אם טופס מסוים פתוח? למשל: if (my form is open) then do some shit end if מהו הקוד הספציפי שבודק אם הטופס פתוח? תודה אנשים
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה בניתי תוכנת צ'אט בפרל שיש בה קליינט וסרבר עכשיו אני רוצה שגם הסרבר יוכל לשלוח הודעות לקליינט וכך ההפך שהקליינט יוכל לקבל הודעות מהסרבר בשביל זה צריך לפתוח בכל אחד מהתוכניות 2 סוגי סוקטים 1 מאזין ואחד ששולח אבל איך? בפרל בבקשה הרי הקליינט עסוק בלקבל הודעה מהמשתמש ולשלוח אותה אז איך הוא יכול במקביל לקבל הודעות?
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני בונה מערכת לשליחת ניוזלטר לאתר עם הרבה משתמשים ואני צריך לבנות אותה בצורה יעילה מבחינת שרת הדואר. אם אני אשלח את הניוזלטר לכל משתמש רשום אז ניוזלטר אחד ישלח אלפי פעמים (במידה ויש אלפי משתמשים). איך ניתן לייעל את התעבורה הזאת? למישהו יש רעיון? אם זה משנה, אני בונה את המערכת בPHP.
-
- 6 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי 4 מחלקות ראשית נימ1 נימ2 מבנה נתונים שתי הנימים אמורים לעבוד על אותו האובייקט מסוג "מבנה נתונים" שמוגדר במחלקה הראשית. איך אני גורם להם לעשות את זה? ב CPP הייתי משתמש במשתנה גלובלי או שולח לשניהם מצביע אבל כזכור לי אין בJAVA מצביעים..
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מנסה לכתוב תוכנה שגולשת לאתרים ומרידה משם מידע (ב C#), הבעיה שלי היא שכרגע הקוד שלי מאוד מסורבל וגם לא תמיד עובד.......... תהיתי אם מישהו יודע על מימוש שכזה כלומר אחד שתומך בגלישה לאתר, לחיצה על לחצנים, קומובו בוקסים וכו'. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-