עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. שלום לכולם, אני עובד בעיקר על ASP.NET, ורוצה לשלב את החדשות שלמעלה המתגלגלות באתר שלי. (כנ"ל לדוגמא החדשות של YNET). כמו כן, שבלחיצה יפתחו בחלון חדש. ראיתי שמשהו ניסה להבין איך עושים זאת(פה בפורום) ולא בדיוק הבנתי אם הוא הצליח ואיך. אשמח להסבר או קישור. תודה, ושיהיה רק טוב...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם, אני חדש פה עברתי לפני כמה ימים חברת אחסון. עכשיו בחברת אחסון הישנה שלי יש MYSQL 4.1.22 ובחברת אחסון החדשה יש 5.0.67 כשאני מעביר את הדאטא בייס מהישן לחדש. כל העברית יוצאת ג'יבריש. משהו אולי נתקל בזה שיכול לכוון אותי לפתרון? תודה רבה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אהלן. יש לי מחלקה אבסטרקטית נקרא לה A עם שיטה אחת נקרא לה perform שממנה יורשות שתי מחלקות נקרא להן B ו C. אני רוצה להכניס אובייקטים של B וC לתוך multimap וכשאני עובר על הmultimap להפעיל על כל איבר שאני עובר עליו את השיטה perform מבלי שאני בודק מאיזה סוג הוא. מה שעשיתי הוא אתחלתי multimap ששדה הdata שלו הוא מסוג פויינטר לA.אתחלתי משתנים באופן הבא: A* somthing=new B או A* somthing=new C. ואז אני מבצע: mymultimap.insert(make_pair(key,somthing)w; להתעלם מהw בסוף. כשאני עובר באיטרציה על המאפ ומנסה להפעיל את perform על שדה הdata אני מקבל הודעת שגיאה, האובייקטים מזוהים כA, ואני מקבל segmentation fault. גם כאשר אני מנסה לגשת לשדה של אחת המחלקות B אוC הוא מזוהה כA וזורק לי שגיאה ש…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום , כמה שאלות לגבי מערכת ניהול תוכן מוכנה . אני קצת חדש בתחום . למדתי ובניתי אתרים מאוד יפים לבד בשפת html5+css3 ושילבתי קצת ג'אווה סקריפט. בין השאר הורדתי גם תבניות מוכנות ושיחקתי הרבה עם קוד ועיצוב. העלתי אותם לשרת דרך חברת אחסון .התוצאות היו טובות . הבעיה התחילה שרציתי לנהל משתמשים,ססמאות והרשאות, נתקלתי בבעיה. הבנתי שאני צריך ללמוד צד שרת בשביל זה ,לשלב מנוע PHP ולחבר לממסד נתונים SQL. קראתי לבד את החומר והבנתי שהדרך עוד ארוכה.. השארתי את זה מאחור,והחלטתי שעם הזמן לאט לאט אני אלמד בקצב שלי ובנייתם במקביל, אני יתמקד יותר בבניית אתרים והתפרנס מזה . ולכן החלטתי לעבוד עם מערכת ניהול תוכן מוכנה ובחרתי ב Wordpress. ככה שאני יכול להמשיך לרוץ עם הבניית אתרים ותת מע…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

שלום אני רוצה לשים תמונת רקע בפינה הימנית העליונה של הדף. מישהו יודע איך ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, אני מחפש מדריך לתכנות ויזואלי ואינטרנט (VISUAL STUDIO) עדיפות לעברית אבל גם אם באנגלית יהיה סבבה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by didi18,

ספירת צמתים בעץ בינארי... לא עובד לי. int number_nodes(tree T) { if (T=NULL) return 0; else return (number_nodes(T->left)+number_nodes(T->right)+1); }

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by GLP,

שלום, אני רוצה לבנות אתר די פשוט, כדי להציג מידע וכדי שאוכל לכתוב מדי פעם כל מיני כתבות, לשים לינקים וכו... איך כדאי לעשות את זה? האם כדאי ללמוד html או לעשות את זה בעזרת תוכנות כלשהן?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by MOOMOY,

אני לומד תכנות במסגרת לימודי הנדסה שנה א', זה חובה. אני לומד בשפת C , תכנות כנראה זה לא הצד החזק שלי או שאני לא מבין את מי שמלמד (לא למדתי תכנות בבית הספר וכו') יש לי 2 בקשות ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי 1- אני אשמח אם תפנו אותי לאתר טוב (בעברית ) ואם אין אתר כזה אז ספר שמלמד טוב שפת C , אני אמור ללמוד תכנות בסיסי ולא להכנס כנראה לעומק של השפה, אבל מספיק טוב כדי לדעת להשתמש בה. 2- יש לי עבודה שאני חייב להגיש אחרת הציון לא יחשב לי, אני יושב כבר שעות ולא מבין מה בדיוק אני אמור לעשות, לכם כנראה זה יהיה בסיסי מאוד, אני כבר שובר על זה את הראש כמה שעות. כיוון שאני צריך להגיש את זה, וחשבתי שאני אצליח לבד, אני אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי. אלו רק 2 שאלות. השאלות הם: א--- בתרגיל …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by tomirendo,

אני מת ללמוד PHP או שASP או שפה דומה שאפשר לעשות איתה פרומים... אני לא צריך את זה בשביל פורום אבל אני באמת לא יודע כלום בנושא הזה, אז צריך איזו תוכנה, או יש איזו תוכנת עזר או משהו, אני יודע HTMl אם צריך אבל מה הלאה ? אולי יש איזה אתר כלשהו? בבקשה חברה עזרה!!!!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by ultrAslan,

שלום לכל חברי הפורום , אנחנו נמצאים כרגע בשלבי פיתוח של אתר אינטרנט חדש שיעלה בקרוב מאוד לאוויר . לפי עלייתו לאוויר רציתי לשאול את חברי הפורום המנוסים שאלה בנוגע לפיתוח האתר . יש אתר בשם YESNO.CO.IL בישראל שזה בעצם משחק טריוויה סלולרית שהגולשים משלמים 2 ש"ח על כל תשובה נכונה שהם עונים עלייה דרך המכשיר הסלולרי . באתר שאנו מתכוונים לעלות לאוויר יהיה לנו הצורך בסיסטם מסוג זה , כלומר רציתי לדעת איך יוצרים מן מערכת כזו שבעצם מקבלת תשלום מצד הלקוח על כל שליחת סמס לאתר או יותר נכון כמו באתר למעלה "על כל תשובה לשאלה ". באיזו שפות תיכנות עלינו להשתמש בכדי ליצור מערכת כזו, ואם נצטרך בגיוס מתכנת לחברתנו אילו שפות עליו לדעת בכדי ליצור מערכת שכזו ? תודה רבה , אוהד

12. Started by FireHouse,

היי חשבתי על רעיון לתוכנה אבל אני לא יודע אם הוא יעבוד.. יש לי במערכת באוטו חיבור AUX, קניתי כבל מתאם שבצד אחד הוא AUX ובצד השני הוא USB נקבה. כשאני מחבר אותו מצד אחד למערכת באוטו ומצד שני לדיסק און קי אז המערכת לא מפעילה את השירים בדיסק און קי. הבנתי שצריך לתת את פקודת ההפעלה דרך מה שמתחבר למערכת ולא דרך המערכת, כמו שמחברים טלפון ואז מפעילים דרך הנגן. אז חשבתי על לכתוב תוכנה קטנה שמתי שתזהה חיבור כלשהו שתפעיל את השירים, נראה לכם שזה אפשרי וזה יעבוד?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by amirxbox,

אני לומד בבן גוריון וכמעט ולא נגעתי ב C++ (יודע C וJAVA). אם הקצאה בSTACK היא בזמן קומפילציה וצריכה גודל מדויק של מבנה נתונים לא הבנתי מדוע קטע הקוד הבא תקין? int main(){ ifstream in("file.txt"); string s ,line; while(getline(in,line)) s+=line + "\n"; cout << s } אני ממש לא מבין איך S גדל וגדל והוא על הSTACK ללא NEW. ב JAVA זה מאוד ברור כי כל STRING הוא על ה HEAP. ד"א הקוד מהספר לחשוב ב C++ שהוא חינמי ברשת.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Knopix,

אפשר גם באנגלית צריך ספר למתחילים עבור אלה שאין להם רקע בתיכנות

15. Started by mwalker03,

שלום לכל התותחים כאן אני מנסה לעקוב אחר קובץ שיצרתי לדוגמא: יצרתי על שולחן העבודה קובץ בשם test.txt אני רוצה לדעתי אם הסתכלתי במאפיינים שלו, שיניתי לו שם, תוכן, אם העתקתי אותו, העברתי אותו או מחקתי אותו וכן הלאה .. לביינתיים, יש לי בראש רעיון למימוש כל דבר בנפרד למשל צפייה ב Clipboard על מנת לראות אם הקובץ הועתק לשם או ליסינר על התיקייה כדי לראות אם הקובץ נמחק ממנה .. אשמח לשמוע עוד רעיונות וכיוונים שונים לביצוע המשימה. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by sku4no,

בתרגיל הזה היינו צריכים לבנות מחלקות למורה שמציגה לכיתה של 20 תלמידים ממוצע של כל תלמיד (שזה מה שעשיתי פה) וגם ממוצע כיתתי לכל מקצוע שאני אעשה אחר כך, הבעיה לא בזה. אני חושב שמבחינת הלוגיקה הכול בסדר (וזה בכל מקרה לא ממש מאיים) אבל יש כנראה איזשהי בעיה עם הסינטקס. כשאני מריץ את התוכנית הוא מציג על המסך פקודה לרשום את שם התלמיד הראשון אבל נתקע אחרי שמקבל קלט. אחרי כל מיני ניסיונות אני די בטוח שהבעיה עם המערך מטיפוס Grade. חשבתי שאולי כדאי לאפס אותו אבל זה לא עזר. כל פקודה שעירבה את המערך הזה הביאה לשגיאה וסיום התוכנית, למרות שהתוכנה עצמה לא מתריעה על שום שגיאה מה שלא ממש עוזר לי. מה הבעיה כאן? תודה לעוזרים.. using System; using System.Collections.Generic; using System.Lin…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. נגיד ויש לי את המערך הדו מימדי הבא: 2 2 2 2 1 1 1 1 3 3 3 3 1 1 1 1 מישהו יכול לנסות לכתוב לי כמה פונקציות קטנות ב JAVA אני צריך שפעם אחת זה ירוץ על האלכסון ויחשב את הסכום שלו פעם אחת על האלכסון השני ויחשב את הסכום שלו פעם אחת שירוץ על כל עמודה ויחשב את הסכום שלה ופעם אחת על כל שורם ויחשב את הסכום שלה.. ואם אפשר שזה יהיה דינאמי למשל אם המערך הוא לא סימטרי כמו בדוגמה שרשמתי 4x4 אלה כזה 1 1 1 1 1 1 1 1 1 תודה מראש לכל מי שיעזור זה מאוד חשוב לי...

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by dave3421,

<script> cars=["BMW","volvo","Saab","Ford"]; rep=cars[1].replace(cars[1], "honda ") var i=0; while (i<4) { if(cars[i]=="volvo") { document.write(rep); break; } document.write(cars[i] + "<br/>"); i++; } </script> בלולאה הוא בעצם מחליף את המילה ולוו בהונדה ואז אמור להמשיך לשאר המכוניות אבל הוא לא ממשיך. איך אני אמור לתקן את הקוד כדי שהוא ירשום לי את שאר המכוניות כלומר סאאב ופורד.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by i_D_A_n,

אני עושה עבודת גמר במחשבים , העבודה היא בניית המשחק טטריס.. עכשיו איזה אלגוריתמים יכול להיות שאני יצטרך להשתמש בהם? ואיזה שפת תכנות הכי כדאי להשתמש?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by -Tal-,

היי אשמח לקבל קצת עזרה, אני בשלבי התלמדות ב PHP ..... בניתי טופס התחברות ל ADMIN הפונקצית התחברות נראית ככה function login() { $username = mysql_real_escape_string($_POST['username']); $password = mysql_real_escape_string($_POST['password']); $check = mysql_query("SELECT * FROM `users` WHERE `username`='{$username}' AND `password`='{$password}' "); $r = mysql_num_rows($check); if($r>0) { echo "OK"; } else { echo "NOT OK"; } } הבעיה היא שברגע שאני נכנס לעמוד התחברות זה רושם לי כבר מההתחלה, מעל הטופס: NOT OK. אם אני רושם פרטים נכונים ומזדהה כ ADMIN הוא רושם לי OK ונעלם ה NOT OK. ל…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום לכולם רציתי לדעת אם אתם יכולים לעזור לי איזה עוד רשתות חברתיות חוץ מפייסבוק מאפשרות לכתוב להם אפליקציות ? ואם אתם יודעים אז גם באיזה שפות אני יודע שהפייסבוק עובד עם PHP ו HTML ... ועוד שאלה android - זה רשת חברתית ? או שזה שמפת תיכנות ? בתודה מראש, כרמל

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום. הנה ראש הקוד, ואני לא מצליח להפעיל! כל פעם שאני בודק ב GA, מופיע לי ש Tracking Not Installed <!DOCTYPE html> <html> <head> <script> (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-46433400-1', 'wtfisbitcoin.info'); ga('send', 'pageview'); </script> </head>

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שורה אחת לבד הוא כן נותן לי להכניס אבל ברגע שאני רוצה 2 או יותר הוא לא נותן.. איך עושים את זה? [left] INSERT INTO סטודנטים VALUES ('123', 'כהן', 'אבי', '023') INSERT INTO סטודנטים VALUES ('234', 'לוי', 'איציק', '02-111'); [/left]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי רעיון לאתר מסוים. אין לי כסף לאנשי מקצוע שיבנו את האתר אז רציתי ללמוד קצת כישורים בסיסים בפיתוח אתרים כדי לראות אם יש טעם לפתח את הכישורים הרלוונטים או פשוט ללכת לאנשי מקצוע וזהו. מאיפה להתחיל? מה רלוונטי היום?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by baronlior,

תחום מחשוב הענן הוא תחום חם מאוד וצומח בתעשייה. עד כמה באמת הוא שונה ממערכות Enterprise מסורתיות? מה מבדיל בין מערכת ענן למערכת מרוחקת אחרת? תוכלו למצוא זאת בפוסט הבא, 10 התכונות של שירותי ענן: http://www.softwarearchiblog.com/2011/11/10-cloud-computing.html מקווה שתמצאו את המידע מועיל ומעניין. תגובות יתקבלו בברכה. יום טוב, ליאור

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים