עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תכנות

פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.

1. יש לי טיימר שעושה פעולה מסויימת כשהוא מופעל (interval של 1000 מילישניות), למה איך שאני מפעיל אותו יש קודם כל דיליי של שנייה כמו שמוגדר לו ורק אז הוא בעצם נכנס לפונקציה ועושה מה שמוגדר לו ? יש דרך להתגבר על זה ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by liram21,

שלום לכולם!, ברצוני לבנות איזה מכשיר הגנה שעובד עם טביעת אצבע ומאפשר גישה לרכב שעליו זה מותקן .. בפרויקט שלי יהיו הדברים הבאים: חיבור ישיר עם מסך וקצת אנימציה לתוכנה. ו"בשיא הפשטות" מה שאני צריך זה שכשמכניסים את הטביעת אצבע הנכונה הוא יאפשר להניע את הרכב ומתי שמכניסים לאא נכון לא לאפשר גישה .. השאלה שלי היא באיזה שפה כדאי להשתמש ? שתהיה שפה "פשוטה" ושתהיה אפשרות לעבוד עם לוח ארדואינו, או כל לוח אחר..

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני כותב עבודה ואסור לי להשתמש בפונקציות של ניקוי הבאפר הקיימות בstdio.h . כשאני קולט בgets נשמר לי האנטר בבאפר וזה עושה לי בעיות. איך אני כותב פונקציה שתעשה לי עבודה דומה לflushall?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by kobikal,

שלום לכולם , לאחרונה התקנתי Visual c++ 2010 Express edition התוכנה היא חינמית . ניסיתי לפתוח פרוקייט חדש וכמובן להיעזר ב MFC Application אך הוא לא נמצא אני כבר מחפש כמה שעות איך אני מוריד את זה ומוסיף לסביבה ? מישהו יודע איך ? אני יכול להוריד את גירסאת ה ULTIMATE אבל זה מחייב רשיון לאחר כ 90 יום והרשיון טיפלה יקר

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. על טיפוסים(מחלקות) שונים ? (לעשות פולימורפיזם ל4 הסוגים זה לא כל כך מתאים כי אין להם קשר ביניהם) האם ניתן לעשות מחלקה אבסטרקטית של רשימה מקושרת ואותה יירשו 4 מחלקות רשימות מקושרות נגזרות שיפעלו לפי מתודות מתאימות לטיפוס ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Gil3,

שלום אני מתכנט משהו שהוא דיי נחוץ לי בשביל הסקייפ בתוכנת הסקריפטים AutoIt3 ניסיתי לעשות שיעשה את שתי הדברים הבאים בו זמנית: הדבר הראשון הוא שהוא יקבל כל הזמן הנתון של ה $size[0] והדבר השני הוא שיחליט לעשות את הפעולה הבאה: WinSetState("[CLASS:tSkMainForm]", "", @SW_HIDE) כשנתון ה $size[0] שווה ל -3200 או במילים אחרות של השפה: $size[0] < -3200 וכך בעצם הצלחתי לעשות שכל פעם שאני מחליט למזער את החלון של הסקייפ או לסגור אותו אז החלון למעשה נעלם לי ל system tray ואני יכול להחזיר אותו כשאני רוצה בלי בעיה זה עובד מצויין! בגוגל חיפשתי שעות תיקון כזה לסקייפ ולא מצאתי והבנתי שזה אחד הדברים שהיו אמורים לעשות ושכנראה עוד לא עשו אותם.. אז עשיתי וזה עובד מושלם. הבעיה היא מה קורה כש…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Daniel Fogel,

בניתי אתר מכירות בphp מבוסס פייפל את כול האתר בחלק של הצד שרת בניתי מאפס בphp נקי מבלי מערכות ניהול תוכן ופריימוקס ויש אפשרות לאדמין לעלות ולמחוק מוצרים ולשנות כמות ומחיר וגם יש התממשקות עם גוגל מפות וגם עם פייסבוק וכמובן פייפלזה אתר הוא מתאים בעיצוב רק למובייל בנתיים אשמח לחוות דעת שלכם קישור לאתר www.10beboom.co.il עיצוב מותאם לטלפונים הניידים רק בנתיים

8. Started by Tal Rod,

היי, כרגע אני בשנה שנייה ללימודי הנדסאי תוכנה ואנחנו לומדים בין היתר java. הייתי רוצה ללמוד את השפה למטרת התמחות ולעבוד בזה בשוק אחרי זה, האם יש בנוסף ללימודים שלי תעודה בינלאומית שמוערכת ומוכרת בשוק העבודה ושתוכל לתת לי דריסת רגל משמעותית ? ברור לי שיש מלא מקורות ומלא קורסים בlynda. אבל זה לא מה שאני מחפש , תודה. תודה.

9. היי חברה, אני צריך את העזרה של המומחים, כי כל חיפושי העלו חרס. אני כרגע מנהל פורום phpBB על דומיין מסויים, שמסיבה מסויימת הולך להיסגר. מצאתי הרבה שירותי פורומים חינמיים אשר מספקים תמיכה בפורמט PHPBB אבל מה שאני זקוק לו היא היכולת לייבא ולייצא את התוכן מהפורום הקיים. אופציית ה Restore Database, נעולה למשתמשים חינמיים בכל הפורומים שבדקתי. כרגע אני במירוץ נגד השעון למצוא תחליף. אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי אל אתר שנותן שירות כזה בחינם וכולל את האופציה לייבא קובץ DATABASE קיים לפורום. (למי שתוהה, האופציה קיימת תחת Maintenance, אשר ב Administrator control panel ) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. אני שוקל ללמוד מדעי המחשב בתיכון. זה מה שאמרו לנו שנלמד שם (לאחר כל ציטוט ממה שאמרו לנו,ישנה שאלה שלי שאשמח שתענו ,ובבקשה תסבירו לי במילים פשוטות כי אני מתחיל בכל הנושא הזה) : "לימוד לקראת פיתוח וניתוח אלגוריתם מילולי לפתרון בעיה וכתיבת תכנית מחשב מובנית,המיישמת את הפתרון. " *שאלתי : מה זה אלגוריתם ? ולמה הכוונה בפיתוחו וניתוחו ? "להכיר את עקרונות העברת המידע באינטרנט (html, javascript ), להכיר את המושגים הבסיסיים של ASP ולאפשר לתלמידים ליצור אתרים אינטראקטיביים" *שאלתי : בכלליות מה זה html ? javascript ? asp ? "תורת המחשב - אוטומטים, דקדוקים, שפות פורמליות ותורת הגרפים." *שאלתי : מה פירוש שפות פורמליות ותורת הגרפים ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני רוצה לאתר את התוכן (content) של תג מסויים בכל קוד html וזאת העזרת ביטוי רגולרי (או אולי עדיף טכניקה אחרת??) למשל בקוד html הבא אני רוצה לאתר התוכן של התג meta name=robots כלומר את המחרוזת: index,follow,NOODP שהיא למעשה התוכן של התג. איזה ביטוי עלי לכתוב? קוד לדוגמה: <!-- Vignette V6 Wed Apr 07 19:55:55 2010 --> <META HTTP-EQUIV="Content-Type" CONTENT="text/html; charset=utf-8"> <!-- RC 6/4/02 12:01PM --><!-- Site Created by realcommerce Ltd. of the CommerceAge Group. --><HTML><HEAD><META NAME="ROBOTS" CONTENT="index,follow,NOODP"><meta name="keywords" content="israel, news, yedioth, ahronoth, hebrew, jewish, arab, palestin…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by eliom,

שלום. ניסיתי להריץ קוד של תוכנית ראשונה של שלום עולם. במהדר dev c++ וקופת לי ההודעה הזאת. למה זה קורה. http://i.imgur.com/1hF4hsT.jpg' alt='1hF4hsT.jpg'>

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by yuli90,

לא הבנתי מה האובייקט הזה בדיוק עושה SimpleInput sinp? אפשר הסבר? תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Ghosthunter,

שלום, כאשר אני מכיל את קובץ ה- H של מחלקה מסויימת הלינקר זורק לי הודעת: "error LNK2001: unresolved external symbol". אם אני מכיל את קובץ הCPP(שמכיל קישור לקובץ הH בראשו) הוא לא זורק לי שגיאה. היכן יכולה להיות הבעיה? האם אני צריך לשנות משהו במאפייני הקובץ(ב- dependencies).

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by iem,

אם נתונה לי חתימה של פונקציה כך: int Count_Letter (char* Str, char letter) ואני רוצה שהיא תחזיר את מספר הפעמים שהאות מופיעה במחרוזת שקלטנו אליה, וללא הבחנה בין אותיות קטנות לגדולות. איך אני עושה את זה בהתחשב שאני אמור לקבל רק אות קטנה או גדולה בטווח- a-z ואם זה לא אות אלא נניח ספרה אז אני מחזיר הודעה מתאימה ? כמו כן זה לא כ"כ פשוט כי אסור לי להשתמש בפונקציות שקיימות ב- string.h אלא רק באלו שב- stdio.h בלבד... אשמח לעזרה, תודה !

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום התחלתי ללמוד גאווה ולצערי אני תקל בהרבה ביות וזה קצת מייאש אני כותב תכנית ועושה קומפילציה הוא כותב : class,interface or enum expeted לא מבין ההוא רוצה תודה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by roy132,

שלום כלום ברצוני ללמוד לתכנת בשפת java ורציתי לבקש את ההמלצה שלכם על הספר בנושא ג'אווה למתחילים. (אפשר שהספר יהיה באנגלית)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. to forum.docx

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by KoM,

לא יודע אם זה לפה, אבל אני צריך עזרה... חבר בנה לי אתר מבוסס ASP.NET שמקשור לדטאבייס SQL שצריך לרוץ על שרת IIS וינדוס 7 כרגע, (אפשרות גם ל-XP) שיריץ אתר ברשת הפנימית(אין צורך בקישור לאינטרנט עצמו). אני פשוט לא מצליח להגדיר את ה-IIS שיציג את האתר בלי ERROR על הרשאות כאלה ואחרות, וגם אם כבר הצלחתי להציג דף ASPX הוא לא באמת מוצג (גוגל כרום מנסה משום מה להוריד את הקובץ אותו אני מנסה להציג ולא מציג אותו (IE מציג את הדף אבל לדעתי זה לא הצגה אמיתית אלא סתם פתיח השל הקובץ, קמווה שהסברתי את עצמי נכון). כל עזרה\מדריך על הפעלת אתר ASP.NET על IIS7\6\5 יעזור לי, תודה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ultrAslan,

שלום לכל חברי הפורום , אנחנו נמצאים כרגע בשלבי פיתוח של אתר אינטרנט חדש שיעלה בקרוב מאוד לאוויר . לפי עלייתו לאוויר רציתי לשאול את חברי הפורום המנוסים שאלה בנוגע לפיתוח האתר . יש אתר בשם YESNO.CO.IL בישראל שזה בעצם משחק טריוויה סלולרית שהגולשים משלמים 2 ש"ח על כל תשובה נכונה שהם עונים עלייה דרך המכשיר הסלולרי . באתר שאנו מתכוונים לעלות לאוויר יהיה לנו הצורך בסיסטם מסוג זה , כלומר רציתי לדעת איך יוצרים מן מערכת כזו שבעצם מקבלת תשלום מצד הלקוח על כל שליחת סמס לאתר או יותר נכון כמו באתר למעלה "על כל תשובה לשאלה ". באיזו שפות תיכנות עלינו להשתמש בכדי ליצור מערכת כזו, ואם נצטרך בגיוס מתכנת לחברתנו אילו שפות עליו לדעת בכדי ליצור מערכת שכזו ? תודה רבה , אוהד

21. Started by gshhar,

יש לי Class שמקבל string ואחד מהמתודות שלו מחזירה Dictionary<string, string> אני רוצה לקבל את התוצאה של המתודה הנ"ל כאשר אני עושה את זה ב-Thread נפרד ולכן רשמתי: כאשר Statistics הוא ה-CLASS שלי ו-getStatistics זו המתודה שמחזירה <Dictionary<string, string> Thread<Dictionary<string, string>> myThread = new Thread<Dictionary<string, string>>( () => { Statistics myClass = new Statistics(path); return myClass.getStatistics(); }); ואני מקבל שגיאה שאומרת The non-generic type 'System.Threading.Thread' cannot be used with type argument ואני לא מבין למה ומה זה אומר. עריכה: בסוף הסתדרתי א…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Fenomeno,

חשבתי לנסות לעזור ולצרף חבר מכאן, אם אפשר אז למה לא. בכל מקרה פרויייקט מעניין מאוד - עבודה במשכורת ו/או אחוזים מהחברה. מי שמעוניין שיפנה אליי בהודעה פרטית - חשוב שיהיה בן אדם תותח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם רציתי לדעת אם אתם יכולים לעזור לי איזה עוד רשתות חברתיות חוץ מפייסבוק מאפשרות לכתוב להם אפליקציות ? ואם אתם יודעים אז גם באיזה שפות אני יודע שהפייסבוק עובד עם PHP ו HTML ... ועוד שאלה android - זה רשת חברתית ? או שזה שמפת תיכנות ? בתודה מראש, כרמל

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. למי שקראה את ההודעה הקודמת שלי סיימתי לבנות את המישחק! חוז מדבר אחד קטן, אני לא יודע איך לבנות את לוח המישחק??? כלומר זה מציג לי את X ו- O בלי טבלה. מישהו יודע פקודה שמנקה מסך ב JAVA? אני רוצה גם לעשות את זה בצורה גרפית, אולי למישהוא יש מדריך שיוכל לעזור לי?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי תרגיל, בו יש 2 מבנים, מבנה אחד של סטודנטים בו יש: שם הסטודנט ומבנה מטיפוס ציונים. במבנה הציונים יש 2 שדות של ציון ראשון וציון שני. בהנחה שעשיתי את כל התרגיל, קלטתי את נתוני הסטודנטים ואת הציונים שלהם, אני רוצה לחשב את הממוצע של כל סטודנט וסטודנט, ולהחזיר את הממוצע הגבוה ביותר. ואת שמו של הסטודנט בעל אותו הממוצע. איני מצליחה להבין איך אני עוברת בין שדות המבנה עבור כל סטודנט ומחשבת את הממוצע אשמח להסבר, כי איני מוצאת דוגמה דומה שאוכל ללמוד ממנה מצורף הקוד עם הערות [br]פורסם בתאריך: 26.09.2010 בשעה 15:21:43 [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.