תכנות
פורום בנושא תכנות - C, Java, VB, פיתוח אתרי אינטרנט - HTML, CSS, ג'אווה סקריפט, PHP, ASP.NET ועבודה עם שרתים, מערכות ניהול, מאגרי מידע, חברות איחסון ושרותי תחזוקה.
10,067 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל התותחים כאן אני מנסה לעקוב אחר קובץ שיצרתי לדוגמא: יצרתי על שולחן העבודה קובץ בשם test.txt אני רוצה לדעתי אם הסתכלתי במאפיינים שלו, שיניתי לו שם, תוכן, אם העתקתי אותו, העברתי אותו או מחקתי אותו וכן הלאה .. לביינתיים, יש לי בראש רעיון למימוש כל דבר בנפרד למשל צפייה ב Clipboard על מנת לראות אם הקובץ הועתק לשם או ליסינר על התיקייה כדי לראות אם הקובץ נמחק ממנה .. אשמח לשמוע עוד רעיונות וכיוונים שונים לביצוע המשימה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחלקה אבסטרקטית נקרא לה A עם שיטה אחת נקרא לה perform שממנה יורשות שתי מחלקות נקרא להן B ו C. אני רוצה להכניס אובייקטים של B וC לתוך multimap וכשאני עובר על הmultimap להפעיל על כל איבר שאני עובר עליו את השיטה perform מבלי שאני בודק מאיזה סוג הוא. מה שעשיתי הוא אתחלתי multimap ששדה הdata שלו הוא מסוג פויינטר לA.אתחלתי משתנים באופן הבא: A* somthing=new B או A* somthing=new C. ואז אני מבצע: mymultimap.insert(make_pair(key,somthing)w; להתעלם מהw בסוף. כשאני עובר באיטרציה על המאפ ומנסה להפעיל את perform על שדה הdata אני מקבל הודעת שגיאה, האובייקטים מזוהים כA, ואני מקבל segmentation fault. גם כאשר אני מנסה לגשת לשדה של אחת המחלקות B אוC הוא מזוהה כA וזורק לי שגיאה ש…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה אם מישהו יודע איך ניתן לדאוג לזה שכשאני שולח הודעת הדפסה דרך הקוד לא יצוץ החלון של WINDOWS? (החלון הקטן שסופר דפים בהדפסה) אני מדבר על C# .NET 2.0 וניסיתי את הקוד: public bool IsPrinterValid() { PrintDocument pd = new PrintDocument(); pd.PrinterSettings.PrinterName = strPrinterName; if (pd.PrinterSettings.IsValid) { return true; } else { Debug.WriteLine("Printer not found"); return false; } } והוא לא ממש עוזר, הוא רק בודק אם מדפסת מותקנת
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר אם יש אפשרות לקמפל פרוייקט בC ל EXE שירוץ על מחשבים שבהם לא מותקן Visual C++ בתודה, עובד.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. בהרצה ראשונה לאחר ההתקנה, האפליקציה לא עולה אם אין לה גישה לקובץ msi ששימש להתקנתה. 2. לפעמים (ואני לא מסוגל לשחזר את זה בעקביות) אני מצליח להתקין את האפליקציה במקביל, ואז אף אחד מהעותקים המותקנים שלה לא עובד. מתרסקים בעליה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השגתי את הספר של הוד עמי "המדריך השלם לשפת C" , אבל בלי התקליטור, איפה ניתן למצוא את התקליטור שמצורף עם הספר???
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני משווה בין שעה מסויימת לשעה אחרת וקובע מה יותר גדול? אני מנסה למצוא פרמטר שיכיל רק שעה, בלי תאריך, ואז אני אוכל להשוות אליו ולדעת עם הוא בתוך התחום או לא: tUp =23:00 tDown = 19:00 timeInRow = 21:15 If (timeInRow < tUp) ooo וכו' תודה...
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, גמר חתימה טובה ותודה רבה למגיבים, נתקלתי בבעיה במטלב עם השאלה הבאה: עבור המשוואה: y'+y/x=sin5x בתחום x>0, שרטט מספר קווים אינטגרליים. אם למשוואה יש פתרון סינגולרי, שרטט גם אותו. כמו כן, מצא פתרון עבור בעיית ההתחלה: 2=(1)y ושרטט גם אותו באותה מערכת צירים. עד כה כתבתי סך הכל : y1=dsolve('Dy+y/x1=sin(5*x1)','y(0)=0','x1'); y2=dsolve('Dy+y/x2=sin(5*x2)','y(1)=0','x2'); y3=dsolve('Dy+y/x3=sin(5*x3)','y(2)=0','x3'); figure(1) ezplot(y1,[0,2*pi]) figure(2) ezplot(y2,[0,2*pi]) figure(3) ezplot(y3,[0,2*pi]) נתקלתי בבעיה כאשר: 1) אמרו לשרטט מספר קווים אינטגרליים כשבעצם נתתי למשוואה 3 בעיות התחלה שונות ושרטתי אותם, לאחר מכן בתרגיל אמרו למצוא פתרון לבעיית ההת…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שוקל ללמוד מדעי המחשב בתיכון. זה מה שאמרו לנו שנלמד שם (לאחר כל ציטוט ממה שאמרו לנו,ישנה שאלה שלי שאשמח שתענו ,ובבקשה תסבירו לי במילים פשוטות כי אני מתחיל בכל הנושא הזה) : "לימוד לקראת פיתוח וניתוח אלגוריתם מילולי לפתרון בעיה וכתיבת תכנית מחשב מובנית,המיישמת את הפתרון. " *שאלתי : מה זה אלגוריתם ? ולמה הכוונה בפיתוחו וניתוחו ? "להכיר את עקרונות העברת המידע באינטרנט (html, javascript ), להכיר את המושגים הבסיסיים של ASP ולאפשר לתלמידים ליצור אתרים אינטראקטיביים" *שאלתי : בכלליות מה זה html ? javascript ? asp ? "תורת המחשב - אוטומטים, דקדוקים, שפות פורמליות ותורת הגרפים." *שאלתי : מה פירוש שפות פורמליות ותורת הגרפים ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה שבכניסה לאתר שלי יוצג בלוק לבן כזה (בצורת ריבוע) שבתוכו כתוב: אתה מועבר אנא המתן... פרסומת ומאחורה מוצג האתר שלי ולאחר כמה שניות זה עובר לאתר עצמו איך אני עושה זאת? ועוד שאלה: אני צריך שכל כמה דקות/שעות כתובת של דף תשתנה לכתובת אחרת שהתוכן ישאר אותו הדבר אבל הכתובת תשתנה (בצורה אוטומטית) יש דרך לעשות את זה ? הכוונה היא שבשעה 1 אתה נכנס לדף xxx.com/x1 וקצת זמן אחרי (נגיד ב2) הכתובת של הדף תשתנה ל xxx.com/x2 ושזה יהיה אוטומטית לגמרי ושהתוכן ישאר בדיוק אותו הדבר רק הכתובת משתנה אני רוצה לעשות אז כדי שמשתמשים לא ישמרו את הדף במועדפים. שיכנסו דרך דף הבית אם לא זה יפגע לי ברווחים והאתר לא ירוץ
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני מקבל את הזמן של היום ב- C++? תאריך שעה ואיך אני יכול לקחת רק את התאריך ולשים אותו בתוך מערך של CHAR-ים? בתבנית של dd/mm/yy?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בניתי אתר מכירות בphp מבוסס פייפל את כול האתר בחלק של הצד שרת בניתי מאפס בphp נקי מבלי מערכות ניהול תוכן ופריימוקס ויש אפשרות לאדמין לעלות ולמחוק מוצרים ולשנות כמות ומחיר וגם יש התממשקות עם גוגל מפות וגם עם פייסבוק וכמובן פייפלזה אתר הוא מתאים בעיצוב רק למובייל בנתיים אשמח לחוות דעת שלכם קישור לאתר www.10beboom.co.il עיצוב מותאם לטלפונים הניידים רק בנתיים
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי יכולם 1. יש לי מערך של מבנים שכל מבנה כולל מספר ומחסנית , בזמן השוואה בין שני איברים במערך אני מכניסה למחסנית של האיבר הגדול את האיבר שקטן ממנו , אבל לפני זה אני צריכה לבדוק שהאיבר שאני מכניסה יותר גדול מהאיבר שכבר יש במחסנית (של הגדול). אני צריכה לעשות את זה בלי להוציא את האיבר שכבר יש לי במחסנית כי אני עדיין צריכה אותו שם להמשך התוכנית (להשוואות הבאות) . איך עושים את זה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עריכה: תוכנה קטנה בפסקל שבניתי. התוכנית בתגובה #3 והקוד שלה בתגובה #4
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, האם יש דרך כלשהי ב-C לבקש אנטר אחרי כל קלט? אם זה scanf או getchar. זה די מעצבן ולא יפה בעין שצריך לרשום מספרים ברצף במקום ספרות אחד אחד, גם רווח זה מזהה כקלט האם ניתן לשנות זאת איכשהו? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מכיל את קובץ ה- H של מחלקה מסויימת הלינקר זורק לי הודעת: "error LNK2001: unresolved external symbol". אם אני מכיל את קובץ הCPP(שמכיל קישור לקובץ הH בראשו) הוא לא זורק לי שגיאה. היכן יכולה להיות הבעיה? האם אני צריך לשנות משהו במאפייני הקובץ(ב- dependencies).
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני כותב עבודה ואסור לי להשתמש בפונקציות של ניקוי הבאפר הקיימות בstdio.h . כשאני קולט בgets נשמר לי האנטר בבאפר וזה עושה לי בעיות. איך אני כותב פונקציה שתעשה לי עבודה דומה לflushall?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום כלום ברצוני ללמוד לתכנת בשפת java ורציתי לבקש את ההמלצה שלכם על הספר בנושא ג'אווה למתחילים. (אפשר שהספר יהיה באנגלית)
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כרגע אני בשנה שנייה ללימודי הנדסאי תוכנה ואנחנו לומדים בין היתר java. הייתי רוצה ללמוד את השפה למטרת התמחות ולעבוד בזה בשוק אחרי זה, האם יש בנוסף ללימודים שלי תעודה בינלאומית שמוערכת ומוכרת בשוק העבודה ושתוכל לתת לי דריסת רגל משמעותית ? ברור לי שיש מלא מקורות ומלא קורסים בlynda. אבל זה לא מה שאני מחפש , תודה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לא הבנתי מה האובייקט הזה בדיוק עושה SimpleInput sinp? אפשר הסבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לפתח תוכנה ברמה של משחקים לילדים מלפני 5-10 שנים, כמו למשל משחק הזיכרון או משחק קלפים פשוט. התוכנה אמורה לפעול תחת הגרסאות השונות של ווינדוס. חשוב לי שהפיתוח יהיה מהיר, ובעלות מינימלית מבחינת רשיונות לתוכנות הדרושות לפיתוח (יש כוונה למכור את התוכנה, כך שהרשיונות חשובים). באיזה שפה מומלץ לכתוב את התוכנה? יש לי ידע ב - C/C++ בעיקר ל Dos/Linux. אני לא יודע לכתוב תוכנות שעובדות ב windows. בכוונתי לפתח את התוכנה בעצמי או להעסיק מישהו שיפתח בשבילי במידה וזה יהיה כדאי. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום התחלתי ללמוד גאווה ולצערי אני תקל בהרבה ביות וזה קצת מייאש אני כותב תכנית ועושה קומפילציה הוא כותב : class,interface or enum expeted לא מבין ההוא רוצה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
על טיפוסים(מחלקות) שונים ? (לעשות פולימורפיזם ל4 הסוגים זה לא כל כך מתאים כי אין להם קשר ביניהם) האם ניתן לעשות מחלקה אבסטרקטית של רשימה מקושרת ואותה יירשו 4 מחלקות רשימות מקושרות נגזרות שיפעלו לפי מתודות מתאימות לטיפוס ?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בתרגיל הזה היינו צריכים לבנות מחלקות למורה שמציגה לכיתה של 20 תלמידים ממוצע של כל תלמיד (שזה מה שעשיתי פה) וגם ממוצע כיתתי לכל מקצוע שאני אעשה אחר כך, הבעיה לא בזה. אני חושב שמבחינת הלוגיקה הכול בסדר (וזה בכל מקרה לא ממש מאיים) אבל יש כנראה איזשהי בעיה עם הסינטקס. כשאני מריץ את התוכנית הוא מציג על המסך פקודה לרשום את שם התלמיד הראשון אבל נתקע אחרי שמקבל קלט. אחרי כל מיני ניסיונות אני די בטוח שהבעיה עם המערך מטיפוס Grade. חשבתי שאולי כדאי לאפס אותו אבל זה לא עזר. כל פקודה שעירבה את המערך הזה הביאה לשגיאה וסיום התוכנית, למרות שהתוכנה עצמה לא מתריעה על שום שגיאה מה שלא ממש עוזר לי. מה הבעיה כאן? תודה לעוזרים.. using System; using System.Collections.Generic; using System.Lin…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברה, אני צריך את העזרה של המומחים, כי כל חיפושי העלו חרס. אני כרגע מנהל פורום phpBB על דומיין מסויים, שמסיבה מסויימת הולך להיסגר. מצאתי הרבה שירותי פורומים חינמיים אשר מספקים תמיכה בפורמט PHPBB אבל מה שאני זקוק לו היא היכולת לייבא ולייצא את התוכן מהפורום הקיים. אופציית ה Restore Database, נעולה למשתמשים חינמיים בכל הפורומים שבדקתי. כרגע אני במירוץ נגד השעון למצוא תחליף. אני אשמח אם תוכלו להפנות אותי אל אתר שנותן שירות כזה בחינם וכולל את האופציה לייבא קובץ DATABASE קיים לפורום. (למי שתוהה, האופציה קיימת תחת Maintenance, אשר ב Administrator control panel ) תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-