ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5K (אם חייב, ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים, תכנות (מטלב ופייטון) ועריכה קלילה בפוטושופ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חושב חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רצוי שיבוא עם ווינדאוס (לא חייב) 8. האם ישנה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל...כמה שאלות....רציתי לשאול אותכם שאלה חשובה...האם כדאי לקנות היום מחשב או לחכות עוד חודש או חודשיים לקונרו? וכמה אמור לעלות הקונרו כאשר הוא ייצא. שאלה נוספת...בניתי מפרט למקרה שאני לא מחכה לקונרו. זהו מפרט סופי. תגידו מה דעתכם: P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 8I945P-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 512MB Corsair X2 ?X1800GTO 256MB DDRIII, HDTV, VIVO, PCI-E? ?250GB (16MB) SATA II? ?Teac/SONY 1.44? ?LG DVD±R GSA-H20AB x16 Dual Layer, LightScribe? ?HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) ?Enermax Noisetaker EG425P-VE 420W? ?Zalman 7000B Cu LED? (אני חושב שזה המאורר. זה מאורר נוסף לקירור המערכת כולה..אמרו לי שזה מאורר שקט וטוב!) ?L1750T 17'' LCD 8ms DVI? מה ד…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח 2 A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 592 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 999 ש"ח 1 Altec lansing ATP 3 2.1מלאי חדש מגיעאסור לפספס 440 ש"ח 1 MSI K8N Neo2 Platinum 1,023 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX6600 GT TDH PCIe GeForce 6600GT SLI 128-bit GDDR3 128MB 1,379 ש"ח סה"כ 4,998 ש"ח שימו לב שהכרטיס SLI! שהלוח תומך בו... כך שאם יתחשק לי אי פעם אז אפשר לקנות עוד כזה כרטיס....ואז יהיה מושלם!!!!!!!!! גם DUEL זכרונות גם DUEL SLI!!!! אגב מי שרוצה יוכל לקחת X700 של READON למי שלא אוהב.....
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, החלקים שקיימים: 1. i7 8700k 2. לוח אם: GIGABYTE Z370 AORUS GAMING 3 3. שני SSD 4. NVIDIA 1050TI דרושים: 1. מארז (זול) 2. ספק כוח (שיספיק לשידרוג עתידי של הכרטיס מסך) 3. קירור למעבד (עם עדיפות לשקט) 4. זיכרון (16GB) אשמח להמלצות. דבר נוסף, אני מתכוון להרכיב אותו בעצמי למרות שאין לי הרבה נסיון בזה. אני מבין שאני צריך משחה טרמית, האם יש עוד משהו? כבלים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב יד שניה (או לפחות לבוא לראות) ויש לי כמה שאלות (ותודה רבה על המדריך רכישה בחול הוא גם עזר לי): לפי מה שבהנתי מכמה תגובות פה - אם יש למחשב שלי service tag שרשום באתר של DELL שיש לו אחריות אז יתקנו את המחשב - בלי להגיב הוכחות קניה/בעלות וכו' הבנתי נכון? אם כן האם יש צמורך בהעברת בעלות בכלל? (אם כן למה?) אני יודע שאמורה להיות מדבקה בתחתית הנייד עם ה service tag אם במקרה אין אותה (אבל המחשב רשום כך שיש לו אחריות) האם האחריות לא תקפה? האם את כל המפרט ניתן לבדוק במנהל ההתקנים של WIN ? (אני מתכוון למה ששונה בין כל קונפיגורציה של אותו דגם - לא דברים כמו גודל מסך וכו') [ואיך ניתן לדעת האם ה WIN חוקי? - אם הוא "חוקי" יכול להיות שזה KEY מהרשת לא? או שיש דרך לווד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אקצר, אחי חוזר מקוריאה ויש את המחשב הבא DELL STUDIO 15 I5 מעבד I5-540M 4GB DDR1333MHZ DDR3 SDRAM 500GB 7200RPM SATA 15.6 LED 1366*768 ATI 4570 512MB והפרטים הנוספים בלוטוס,רשת10-100-1000, אלחוטי גם N HDMI,VGA,IE1394,4USB,ESATA מצלמה 2 מגה פיקסל. סוללה 6 תאים. צורב דיוידי. וינדוס 7 מובנה בפנים. כרטיס קול מובנה. המחיר שלו הוא 4200 שח בקוריאה. נ.ב זהו לא מעבד I5-430 אלא I5-540 כמו שרשמתי..מעבד שהוא אכן כמעט משתווה בביצועים ל I7-720 ולא טעיתי בשום פרט, כל הפרטים נכונים מדוייקים אין לי את הדגם המדוייק כי האתר בקוריאנית פשוט התיחסו לפרטים הללו. האם המחיר שווה וזול ביחסית לארץ, למרות שהמחשב אינו משווק כאן תודה לכולם. מחכה לתשובתכם יאיר.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם חדש בפורום אבל בעצם ישן .. מבקר פה דיי הרבה אבל אף פעם לא הייתה לי דילמה שדרשה הרשמה . אני מעוניין במחשב שלא יעלה על 4500 . הדילמה הגדולה באמת היא בתחום לוח האם .. +CPU : Athlon XP 2100 + \ 2200 MB 1. ASUS - A7V8X(KT400)AGPx8,USB2.0 או להוסיף כמה שקלים וללכת כבר על לוח עם הסריאל ATA ...? הבדל של משהו כמו 100 שקל .. Gigabyte - 2. 7VAXP Ultra AGPx8 raid133,SATA,F.wire או ללכת על דגם פשוט יותר ללא הפייר וייאר .. האמת למה אני צריך אותו .. Abit - KD7 Ultra,AGPx8,lan,usb2.0,+raid כמובן כול הלוחות על בסיס ציפסט VIA KT 400 . לוח נוסף הוא של MSI : KT4Ultra (viaKT400)SerATA,raid,AGPx8 זיכרון : SumSung 400MHZ 256 MB כאן הרבה אולי יבקרו אותי אבל ... כולבי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
העבודה בתלת והרינדורים יתבצעו ב3DSMAX , המטרה היא הדמיית סרטוני אדריכלים, עבודה בוידאו בMAX זה מפרט שאני בונה לחבר, התקציב הסופי הוא 10K רק למחשב ואני אשמח להסברים לנוגע לחלקים ותאימות כי מה שפירסמת פה, זה מאוד גולמי ואני גם לא מעודכן . אז ככה : 1. מעבד Intel Core I7-990 X http://skypc.co.il/pl_product~BX80601990~3~0.htm 2. כרטיס מסך Quadro http://skypc.co.il/Product.asp?PID=VCQ4000-PB זה שני הדברים שראינו בנתיים זכרון אני חושב בערך 16 ג'יגה HDD חשבנו על מערך RAID 0 לעבודה מהירה וזהו בגדול, בקשר למעבד אני לא בטוח שצריך לקחת את המעבד הכי חדש כי אני מהנסיון שלי הדגמים הכי חדשים סתם יקרים ואין כזה הבדל משמעותי בעבודה יחסית לדגם אחד לפני כרטיס מסך חשבתי על QUADRO שנראה לי …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) office וגלישה באינטרנט * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה האם מבריק או מאט, גודל המסך קטן עד סטנדרטי (עדיפות לקטן, לא notebook אבל אם זה מייקר, אוותר) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?אין * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ואם כן, מי מתעסק בעניני חלפים? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השדרוג הקודם נדחה ולכן אשמח לעזרה מחודשת. המטרה של המחשב היא בעיקר משרדית אבל גם עריכת סרטי וידאו HD ממצלמה ביתית (בעיקר חיבור קבצים אבל גם קצת עריכה) וקצת צפיה בסרטי HD ומשחקים. הרצון הוא להרכיב מחשב זול ככל הניתן אבל גם כזה שיסחוב את עריכת הסרטים. בכל אופן.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף כמה שפחות אלא אם חובה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? קצת עריכת סרטי HD ממצלמת וידאו, קצת משחקים ובעיקר שימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Sony PlayMemories - …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון אני כותב את זה בשביל מישהו שלא מבין כ"כ, ואף גמר לעצמו תבטרייה לפני ששאל איפה קונים מטען. אני די בטוח שהדגם שלו זה האינספירון מיני של דל, אני אלך לבדוק בעצמי ואעדכן. מה האפשרויות להחלפת המטען? אני חושב שאחריות לא ממש באה בחשבון תקנו אותי אם אני טועה. עדיף לקנות מטען חדש דווקא מהמקוריים של דל? לפי מה שראיתי מטענים אוניברסליים זולים יותר ויותר שימושיים. יש הבדל [גדול] באיכות? מישהו יכול לתת לי כמה קישורים למטענים שמתאימים ומומלצים? כמובן העדיפות הראשונה זה המחיר. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(בשביל חבר עובד אינטל שמקבל מעבד מתנה מהעבודה.) שימוש עיקרי אינטרנט + קצת משחקים. קיים: מעבד + מסך + HD 160GB בחיבור IDE. צריך לקנות: לוח אם + זכרון (עדיף 1024MB) + כ. מסך + מארז + ספק. זהו, תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב למשחקים להעביר תזמן בעבודה עד 4000 אלף * מטרות המחשב? לדוגמה: ע משחקים (בינוניים), * מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים * גודל המסך? לא אכפת * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לא * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (לא אכפת * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (לא אכפת * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם לא
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להרכיב מחשב בתקציב הנ"ל כאשר הוא ישמש למשחקים כבדים סרטים הורדות אינטרנט וכו'... אני מעוניין שהוא יחזיק לאורך זמן עם כרטיס מסך HD זכרון גבוה ומהיר וקירור טוב כולל ציוד היקפי (מקלדת, עכבר אלחוטי, רמקולים איכותיים וגם ראוטר שמתאים לאינטרנט של HOT) כמובן כולל מסך 22 אינץ כאשר אני מעדיף את המסך DELL 2209WA שיש לי אותו כיום ואני מרוצה ממנו (עולה משהו כמו 1,200) אשמח אם תעזרו לי ותכוונו אותי אפשר לחרוג בעוד כמה מאות שקלים זה לא קריטי אבל אם זה מיותר אז חבל... תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, עברתי פה הרבה שרשורים, ולא מצאתי משהו שהתאים לי בדיוק. אני מחפש המלצה למפרט עבור מחשב מדיה סלוני, בתקציב של עד 2300 / 2500 שקל. המפרט צריך להתבסס על מערכת קטנה פיזית ככל האפשר, ללא כונן אופטי, עם זכרון ראם של 4 גיגה, כונן SSD למערכת הפעלה ואפליקציות, כונן HDD בנפח של 2 או 3 טרה, ללא שלט, מומלץ שיהיה ניתן לכבות ולהדליק את המחשב באמצעות שלט שירכש בנפרד. חשוב לי גם שיהיה שקט מאוד, כיוון שהולך לחיות בסלון שמאוד קרוב לחדר שינה של ההורים שלי. נדרשת יכולת צפייה בסרטים ב 1080p ואפוציונאלי בלו-רי. אין צורך במערכת הפעלה, יותקן עליו openelec עם xbmc. ראיתי את המפרט המומלץ, מחפש חלופה נוספת. אשמח לעזרה בנושא. נ.ב. נא לא להציע לי מחשבי intel nuc, המחיר שלהם לא מצדיק את ר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, פעם הייתי בונה כאן מפרטים לאנשים אבל מאז עברו כמה שנים ואין לי מושג מה קורה בשוק אני צריך מפרט למחשב לצרכי גיימינג בעיקר (לאחי הקטן שלמען האמת לא משחק במשחקים מאוד כבדים, אבל בכל זאת :)) אשמח אם המפרט יהיה מרשת KSP כי יש לי שם הנחה קטנה. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך אבל איפה ששווה להשקיע - תשקיעו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקס' 400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, צפייה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במיד…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים בתקציב די מוגבל [ אפילו מומלץ להוריד אותו קצת]. ללא מסך [ יש לי LCD 19" של סמסונג] מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤781 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤502 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤369 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤922 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDF צורב LG GSA-GH20N X20…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקי רשת וחיבור לטלויזיה, חשוב ביותר שקט ואמינות, זכרון ומהירות מה התקציב המקסימאלי? --3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד או חריגה של הציוד ההיקפי ללא מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - ללא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יירכש מסך חדיש ברמה גבו…
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב ממש מתאים לי ואני מאוד רוצה אותו אבל הוא מחודש. האם צפויות לי בעיות ? מה קורה עם אחריות ? (אני קונה אותו בחו"ל. אגב , תיהיה לי אחריות תקפה בארץ ?) האם אתם הייתם קונים מחודש ? http://www.circuitcity.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5554770&CatId=4948 תודה. אההההה , וגם רשום שיש לו HDMI , אבל בתמונות משום מה לא מראים את היציאה הזו. מדובר בטעות ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נהרס לי המחשב ואני צריך מחשב למשחקים. הזמנתי תמפרט הזה: מעבד- Intel E6300 (מחיר 1049 ש"ח) לוח Gigabyte GA945p S3 RH (מחיר 555 ש"ח) זכרונות- Twinmos DDR667 512mbX2 (מחיר- 315 ש"ח לסטיק, 630 סה"כ) כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950pro 256mb (מחיר 1165 ש"ח) כרטיס קול Creative Audigy2 ZS retail (מחיר 430 ש"ח) צורב - LG GSA H22A/N DVD-RW (מחיר 190 ש"ח) הארדיסק Seagate 250GB SATA2 NCQ 16mb buffer (מחיר 435 ש"ח) מארז Compucase 6A19black+HEC400w (מחיר 415 ש"ח) סה"כ 4716 החלטתי לרד בכרטיס מסך ל 7600GS .. המפרט יהיה טוב למשחקים ?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש מחשב לצורך עבודה משרדית וסרטים בעיקר (לא למשחקים) בכ4500 ש"ח. ראיתי את המפרט הבא ב-IVORY: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=195&CatCode= לאחר מספר שינויים ושדרוגים ברצוני לרכוש את המפרט הבא: מארז: מארז HEC 6A19 ספק כוח FSP350GLN מעבד: E6300 לוח אם: 965 של MSI או ASUS דיסק קשיח: 160 GB SATA2 7200RPM 8MB (חברה כלשהי) זכרון: 1 GB 800MHz של OCZ או KINGSTON כונן: LG GSA-H12N ומעלה. כ.מסך: INTEL GMA 3000 UPTO 128MB משולב מסך: SONY X95F מקלדת+עכבר סבירים. להערכתי המחיר יהיה סביבות 4200 ש"ח. (לא ניתן לדעת בדיוק כיוון שאין להם מחירים באתר). מה דעתכם? יש משהו להוסיף/לשנות? אולי המלצה על מפרט אחר המבוססת אותה פלטפורמה? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 שקלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 (אבל רק אם זה ממש שווה את זה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : FIFA 15 NBA 2K15 CS GO CALL OF DUTY -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב בינוניות/גבוהות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארד דיסק , כרטיס מסך , כונן דיסקים , וציוד היקפי כמובן. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט אני ישן ליד המחשב אז כמה שיותר שקט יותר טוב , אבל אם זה הורג את הכסף אז מבחינתי לישון ליד משאית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מתכנן לקנות את המפרט הבא: מעבדים: AMD Ryzen 5 2400G With Radeon RX Vega 11 Box כמות: 1 - מחיר: ₪ 735 לוחות אם: Gigabyte GA-AX370M-DS3H כמות: 1 - מחיר: ₪ 402 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL15 Vengeance LPX CMK16GX4M2B3000C15 כמות: 1 - מחיר: ₪ 789 מארזים: Corsair Carbide 275R Tempered Glass Gaming Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 301 ספקי כוח: Corsair RM650x 650W PSU 80+ Gold Modular כמות: 1 - מחיר: ₪ 517 כונני SSD: ADATA XPG SSD 480GB SX8200 M.2 2280 כמות: 1 - מחיר: ₪ 586 מסכים: Dell 24" LED U2417H HUB USB3.0 Pivot 16:9 כמות: 1 - מחיר: ₪ 993 השאלה האם אכן הלוח הנ"ל, שנראה לא כ"כ מומלץ עדיף על לוח B350, כגון Asus PRIME B350M-A תו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
מדובר במחשב שאמור להיות מדיה סנטר + מכונת משחקים , מתחבר ל- LCD בחדר , ובמקביל מחובר לעוד מסך LCD 17 . אמור לשמש גם לעבודות עריכת וידאו וגרפיקה , ופיתוח של אתרים\תוכנות . התקציב עד 9K , יש לי כמה ספקות , 1. בקשר לכרטיס מסך האם עדיף את מה שרשמתי במפרט או את ה- 8800 GTS 640 , השימוש העיקרי של הכ.מסך הוא משחקים והורדת משימת עיבוד HD מהמעבד . 2. בקשר לזיכרונות האם לקחת במהירות 800 או שמספיק 675 . שוב עבודות גרפיות ועריכות וידאו . הכוונה העיקרית היא שתהיה אפשרות להריץ מדיה סנטר או סרט וידאו FHD במסך אחד ולעבוד במסך השני בפוטושופ או ב- VS . אודה לכולם על העזרה. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1542 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 ¤1158 h…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-